marți, 18 octombrie 2022

Spovedania unui învins


M-am săturat, mi s-a luat să tot înregistrez pierderi! Ştiam că aşa va fi, dar n-aveam de ce să refuz lupta. De ce s-o refuzi în condiţiile în care de ea depinde condiţia noastră de oameni? Acum, din banca înfrânţilor, nu mai avem ce face altceva decât să ne lingem rănile şi să privim cum, din ce în ce mai mulţi dintre noi vor cădea sub impactul iremediabilei capitulări.

Ştiţi bine că ieri o mână de trădători a votat împotriva noastră. O mână de trădători infecţi ne-au transformat din ţară în zonă. A fost ultimul meci pe care noi, ca români, îl aveam de dat pentru a mai rămâne cât de cât independenţi. Şi-a fost pierdut într-un mod jalnic. Doar câţiva oameni s-au adunat la Senat, iar de trimis s-au trimis câteva sute de mailuri sau SMS-uri. Ceva mai jalnic nu se poate! În schimb, trebuie să ne amintim cum, pentru a lupta împotriva independenţei României, o groază de vite au fost scoase din staul pe 10 august. Aţi uitat acel înfiorător moment al istoriei noastre, acel moment în care zapciii externi îşi dirijau animalele din piaţă? Comparaţi-l cu cel de acum şi veţi înţelege de ce ne merităm soarta.

Ciolacu şi Ciucă - doi trădători care-ar trebui să sfârşească la stâlpul infamiei, alături de Plăvan - să nu-l uităm pe oul ticălos aflat în spatele acţiunii de capitulare naţională. PSD şi PNL sunt două grupări infracționale, blindate de securişti trădători, care-ar trebui să înfunde puşcăriile. E tragic, dragii mei! Îl ascultam scârbit pe Kazanciuc, acel rahat împuţit care „demonstra” cum treburile vor merge ca pe roate. Am făcut un tur al canalelor TV unde subiectul scandalos al pierderii independenţei naţionale era ascuns cu grijă. Ciolacu vorbea despre mărirea pensiilor, jucând acelaşi joc pentru proşti. Aparent se ceartă cu PNL însă toată lumea ştie că e un circ pentru proşti. Pensionarii stau paralizaţi în sărăcia lor sperând că Ciolacu va scăpa vreo firimitură şi pentru ei. Nu va scăpa, dragii mei, nu vă mai iluzionaţi aiurea! Ceea ce vă va da nu va acoperi nicio zecime din ce-o să pierdeţi! Asta-i realitatea, obişnuiţi-vă cu ea! Şi încetaţi să mai speraţi: asta-i ţara colonia la a cărei evoluţie aţi contribuit şi voi, iar de meritat vă meritaţi soarta!

Ştiu că o să fiu ceva mai tranşant, dar trebuie să spună cineva lucrurilor pe nume. Dezastrul ţării a început de la băsescu, iar el a fost votat majoritar de toate categoriile de vârstă. Mulţi dintre cei care acum sunt pensionari au fost aprigi susţinători ai săi. Pe Plăvan l-au votat, de asemenea şi pensionarii. Au mers cu speranţă „să pună neamţul în capul ţării”. Staţi liniştiţi, dragii mei: a venit momentul în care trebuie să plătiţi pentru indolenţa voastră. Ştiu că vă e greu, dar toţi îşi primesc pedeapsa! Generaţia mea şi cele care îmi vor urma vor plăti murind realmente de foame întrucât nici naiba nu le va mai scăpa vreo pensie. Şi toți ne vom merita soarta: ţara asta arată aşa în primul rând din cauza noastră! Aţi votat un prost notoriu ca preşedinte care, pe deasupra mai e şi de o nemernicie şi o ticăloşie cum rar mi-a fost dat să văd! Cine-i vinovat? Noi toţi suntem vinovaţi, să nu ne mai ascundem după deget. Iar de plătit vom plăti cu vârf şi îndesat. Pentru că asta merităm!

Şi, pentru că am adus vorba de pensii, trebuie să mă despart public de două personaje pe care le-am girat: Marius Budăi şi Adrian Câciu. O fac public întrucât tot public -  şi cu o încredere de-a dreptul prostească - le-am acordat sprijnul. Am făcut-o cu sinceritate, crezând în buna lor credinţă. Îmi pare rău, Marius Budăi, în calitatea ta de deputat ai votat aceste legi ale ticăloşiei naţionale încadrându-te în tagma trădătorilor mizerabili! Iar acum nu faci altceva decât să joci rolul de circar pe care ţi l-a alocat Ciolacu în dramoleta pensiilor, operaţiune menită a arunca praf peste ticăloşiile pe care le faceţi. Dacă ai avea bun simţ ţi-ai da demisia şi ţi-ai cere scuze oamenilor cărora le-ai înşelat încrederea! În ceea ce-l priveşte pe Adrian Câciu nici nu mai insist. Se vede clar că structura e capabilă să şteargă cu buretele orice e bun într-un om. Asta dacă a fost ceva bun şi dacă nu cumva tot ceea ce-a spus n-a fost altceva decât mimă. 

Revenind la subiectul postării, vă spun cu toată puterea care mi-a rămas că mă simt rău, realmente rău. Ştiam că lupta la care mă înham e una nedreaptă, fără şansă de câştig. Într-un fel mă simt ca un erou, în sensul în care un erou, indiferent de soarta bătăliei, e cel care pierde. Văd cum ne fuge pământul de sub picioare, iar asta mă face să tremur. Mă uit pe străzi şi-mi vine să plâng văzând câtă prostie se revarsă din tinerii care au impresia că sunt liberi adresându-se unul celuilalt cu obsesivul „coae”(sic!). Asta-i ce-a mai rămas din ţara noastră: o mână de cretinizaţi, viitori boi instinctuali numai buni de exploatat. Poate că e nedrept să mă iau de ei. Şi-n generaţia mea sunt mulţi cretini, la fel cum sunt în toate generaţiile. Maşina de spălat creiere a pseudo-democraţiei a făcut minuni, imbecilizând cu o productivitate incredibilă. Îmi duc crucea suportând valurile imese de prostie care mă lovesc pretutindeni. Sunt un biet învins şi-atât. Ştiu, nici nu prea mai aveam ce să caut pe-aici. Azi e marţi şi-mi amintesc că, de fapt, lumea mea s-a terminat tot într-o marţi, dar în anul 1453. Degeaba mai caut să mai regăsesc ceva din ea, degeaba mai încerc să aprind în oameni scânteia adevărului. Din păcate asta e realitatea: au mai rămas mult prea puţini oameni. Şi cei care-au rămas se transformă cu o viteză uluitoare. 

Asta-i ceea ce am avut de spus pentru azi. Realitatea e că am pierdut tot, iar lumea asta nu mai e a noastă!

109 comentarii:

  1. Multumim mult pentru acest articol domnule Dan Diaconu,nu sunteti un invins,nici nu aveti cum sa fiti invins ,langa dumneavoastra sunt zeci poate sute de mii de romani,in viitor vor fi milioane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "langa dumneavoastra sunt zeci poate sute de mii de romani,in viitor vor fi milioane"

      Let's agree to disagree.
      Romanii sunt un popor format majoritar din retardati cu ifose.
      Sunt prosti de put, dar... intotdeauna "stiu ei mai bine".

      Retardatii care se bateau cu pumnul in piept "ca ei au construit tara", adica generatia "Iliescu te votam, te votam cu neamul, ca sa moara de necaz Ratiu si Campeanu!" a produs doua "efecte" majore la nivelul societatii romanesti in ultimii 32 de ani:

      1. Emigrarea a multor miloane de romani, emigrare care continua si acum. Pe astia nu te mai poti baza pentru simplul motiv ca vasta majoritate a romanilor plecati nu vor sa mai auda de intoarcerea in Romania.

      2. Generatia "coae", adica generatie viitorilor sclavi europeni si videochatisti. Mult succes sa te salveze astia.
      https://www.businessmagazin.ro/actualitate/romania-tara-videochat-avem-suficienti-angajati-in-acest-domeniu-ca-sa-umplem-un-un-oras-de-dimensiunile-sibiului-17072197
      https://www.realitatea.net/stiri/actual/romania-lider-mondial-al-pie-ei-de-videochat-cat-au-ca-tigat-romanii-in-ultimul-an_5dcc9251406af85273d5de41
      https://www.activenews.ro/stiri-social/Romania-lider-mondial-la-prostitutia-online.-Videochatul-o-industrie-in-care-peste-100.000-de-tinere-si-tineri-romani-se-vand-pe-bani-isi-tine-%E2%80%9EOscarurile-anuale-la-Mamaia-si-isi-face-reclama-pe-fata-in-centrul-Bucurestiului-159191


      Ai suficienta inteligenta sa faci diferenta intre ceea vezi si auzi aici:
      https://www.youtube.com/watch?v=IPIqYbvR6yQ
      si aici:
      https://www.youtube.com/watch?v=fIfDPmu5DC4

      Ștergere
    2. "in viitor vor fi milioane"

      Priveste la Harikani unde din 350 mil. unu' nu-si misca kuruletu de gheimar de pe canapea. Vorba aia, au si ditamai lidaru' koios Trumpasu fost prizident si tot nimic, zero, stau si tremura in case de frica sa nu-si piarda jucarioarele adunate din mostenirile de la parinti.
      BB

      Ștergere
    3. Trompetistu este primul om care are bazele independentei a tutor popoarelor de pe glob

      Ștergere
  2. Stai ca romanii aia care nu citesc Trenduri o sa afle in curând ca lefurile aparatului bugetar va fi furat si ei vor fi dați afara, învățători, polițiști, pompieri si toate națiile de bugetari si familiile lor si nici o Constituție nu mai exista sa le apere locul de munca la Stat. Abia atunci se vor reîntoarce in timp la acest moment din ziua de ieri si vor înțelege ce s-a întâmplat.
    Singura tara din UE cu un aparat de peste 1 milion de bugetari. Fără Constituție nu mai exista bugetari. Exista doar oameni angajați sa stea la stat si care vor fi disponibilizați.
    Ia vedeți ce va așteaptă bugetarilor fără Constituție, gata cu leafa la stat degeaba, nu mai aveți stat roman


    https://economedia.ro/grafic-digitalizarea-in-romania-sub-nivelul-marii-tara-noastra-are-cel-mai-redus-ritm-de-crestere-al-indicelui-desi-din-ultimii-sapte-ani-economisti-convergenta-la-nivelul-european-al.html#.Y04lqnZBxD8

    Doar o reformă fundamentală poate schimba perspectiva.
    Fost președinte al Agenției pentru Digitalizarea României: “Suntem sub nivelul mării” -> asta înseamnă sa dea afara bugetarii ca ne digitalizam, fără familii care trăiesc din plimbatul hârtiilor la stat, nu mai aveți cine sa protejeze angajații statului roman, ca nu mai exista.

    "În ceea ce privește serviciile publice digitale, suntem în stadiul actual din mai multe motive, iar unul dintre acestea este că nu am avut identitate digitală națională. "
    De ce nu am avut identitate digitală națională? Ca avem 1,254,395 de bugetari fără scoală digitala care vor fi dați afara.
    https://mfinante.gov.ro/domenii/bugetul-de-stat/numar-salariati-bugetari
    Acum pe baza legilor europene care prevalează in fata Constituției, salariații bugetari ai României pot pleca acasă sau la munca in vecini, ca se ocupa infrastructura Europeana de finanțele tarii, de conturile din Ro, de taxe si impozite, de făcut politie, si stins incendii, de învățat on line.
    Cum așa? Pai Germania care e o tara de 5 ori cu mai multa populație decât populația României are nevoie de 6% din bugetarii României pentru a funcționa eficient.
    Ei uite dragi bugetari ca va sunat ceasul al 12-lea, sau ORA 25.
    Șefii voștri au semnat mazilirea voastră a tuturor care sunteți angajați la stat, voi si familiile voastre, (cam 3-4 milioane) deci nucleul ala de baza al României care face si drege.
    Deci nu as fi atât de pesimist ca @DD, sunt chiar optimist ca abia acum se va face ceva când cuțitul e in os si se răsucește.
    Începe Mineriada Bugetarilor. Știți ca doar la Bruxelles mai puteți protesta?

    Transformarea digitală a instituțiilor publice are acum baza legala de preluare a administrației României de către administrația UE
    https://ina.gov.ro/tema-lunii-transformare-digitala-in-administratia-publica/

    Acum ar trebui cerut salariul minim din Uniunea Europeana, din Franța la fiecare maturator de strada sa aibă de la 1500 euro in sus minim daca tot suntem in UE fără constituție.
    Nici atâta nu va fi in stare poporul asta sa ceara, decât sa muște din țărână ca i-o dat afara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce plângeți dumneavoastră de mila bugetarilor? Păi țara noastră a ajuns în halul ăsta datorită lor.

      Ștergere
    2. "Fost președinte al Agenției pentru Digitalizarea României: “Suntem sub nivelul mării” "
      Perfect adevarat.


      "asta înseamnă sa dea afara bugetarii ca ne digitalizam, fără familii care trăiesc din plimbatul hârtiilor la stat"
      "salariații bugetari ai României pot pleca acasă sau la munca in vecini"
      "Ei uite dragi bugetari ca va sunat ceasul al 12-lea, sau ORA 25.
      Șefii voștri au semnat mazilirea voastră a tuturor care sunteți angajați la stat, voi si familiile voastre, (cam 3-4 milioane) deci nucleul ala de baza al României care face si drege."
      Oare de ce a durat atata?

      Ștergere
    3. Primul "premiu" pe care îl primim pentru că ne-am anulat Constituția. Iarăși am avut dreptate!
      Urmăriți live-ul despre legile justiției și ce putem face: https://fb.watch/gdh6nKbwX3/

      Ștergere
    4. https://agrointel.ro/237563/comisia-europeana-vrea-sa-taie-40-din-banii-alocati-romaniei-pentru-despagubirea-fermierilor/

      Ștergere
    5. omisia Europeană vrea să taie din banii acordați ca suport pentru statele membre în lupte cu epidemiile de boli și dăunători la animale și plante. Mai multe țări membre, printre care și România, au depus în cadrul reuniunii Consiliului Agricultură și Pescuit, care are loc la Luxemburg în perioada 17-18 octombrie, o notă prin care cer ca sumele să nu fie reduse.

      Ștergere
    6. "Romania va fi populata cu sclavi asiatici de mana a treia... cei din Asia Indepartata vor ajunge in Romania, adica din Vietnam, din Bangladesh si din alte sub-colonii. Cine se aseamana se aduna."

      Partea distractiva este ca vor primi cetatenie romana rapid si li sa va da dreptul la "reintregirea familiei".


      "Aia din Africa si Orientul Apropiat merg in Franta, Germania,"
      Depinde unde si la ce anume "merg".
      - Daca merg la studii universitare si aleg sa ramana in Romania, vor primi cetatenie plus dreptul la "reintregirea familiei".
      - Daca merg la afaceri, orice ciumpalac care are cateva zeci de mii de euro sa-si deschida o cafenea sau o saormarie mizera la colt de strada, va fi considerat "investitor" si va primi cetatenie plus, ai ghicit, dreptul la "reintregirea familiei".

      https://www.national.ro/social/romania-strategie-de-lobby-pentru-angajarea-in-tara-a-asiaticilor-si-africanilor-776742.html


      Distrati-va putin pe aici:
      http://chartsbin.com/view/39457


      _____
      Apropo, stiti cum se spune: oamenii normali invata din propriile greseli, oamenii inteligenti invata din greselile altora, iar oamenii prosti sunt incapabili sa invete atat din propriile greseli cat si din greselile altora.
      Alegeti voi cum sunt romanii:
      https://pushingrubberdownhill.com/2017/06/12/the-coming-indian-implosion-on-the-melbourne-property-market/
      https://pushingrubberdownhill.com/2018/06/28/selling-our-childrens-future/
      https://pushingrubberdownhill.com/2018/07/16/strangers-in-a-once-familiar-land/
      https://pushingrubberdownhill.com/2019/08/15/the-great-australian-replacement/
      https://pushingrubberdownhill.com/2018/08/07/the-25th-million-australian-there-will-be-war/
      etc.

      Ștergere
  3. Acest articol repeta la nesfarsit ideea "va meritati soarta", "ne meritam destinul", " suntem vinovati".
    Deci romanii sunt in totalitate vinovati ci nu C I A prin slugile interpuse, precum si alte servicii straine, care ne au acaparat tara din decembrie '89.

    Romanii au fost mentinuti in saracie crunta pentru a nu riposta!
    Doar cand americanii vor f i izgoniti din tara si din Europa, doar atunci, putem spera la recastigarea tarii noastre.

    Rusia e singura noastra speranta.
    Luptati alaturi de ea fiecare cum puteti!

    Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, romanii sunt in totalitate vinovati, nu CIA, KGB, Mossad sau MI5! Nici un serviciu strain, nimeni, nu ar fi avut vreo sansa de reusita in a dizolva statul roman, daca nu gasea aici o minoritate formata din tradatori de neam (interesati sau nu) si o majoritate inerta care nu si-a cunoscut niciodata interesele.

      A spera ca americanii vor fi vreodata izgoniti din Europa (de a fi izgoniti din Romania nici macar nu se pune problema!), e ca si cum am spera in coborarea Sfantului Duh, ca sa ne rezolve problemele pe care noi le avem de mult dar pentru rezolvarea carora, n-am facut nimic. Pana la urma, "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista!"

      Ștergere
    2. "Deci romanii sunt in totalitate vinovati ci nu C I A"
      "Doar cand americanii vor f i izgoniti din tara si din Europa"
      De ce in Ungaria nu se intampla ceea ce se intampla in Romania si de ce ungurii cumpara gaze si petrol rusesti, construiesc centrale nucleare cu tehnologie ruseasca si cu credite rusesti, il scot afara in suturi pe Soros cu tot cu ONG-urile si univesitatile lui, incendiaza la propriu si interzic culturiule cu plante modificate genetic, nu au fonduri "proprietatea" si nici investitori "strategici" in energie, agricultura, si alte domenii importante, etc.?
      Da sigur, americanii, CIA si "slugile interpuse" sunt de vina, nu romanii care sunt un popor de slugi, de incompetenti, de tradatori si de vanzatori de tara timp de milenii sunt de vina!
      Apropo, tu si mai ales familia si neamul tau ce ati votat si ce ati facut in ultimii 32 de ani?

      Ștergere
    3. "majoritate inerta care nu si-a cunoscut niciodata interesele"
      BA DA, si-au cunoscut interesele, numai ca acestea au fost bazate pe nevoi primare si animalice. Comportament specific absolut oricarui popor primitiv, needucat si necivilizat.
      Vorba aia,
      "sanatate si virtute, s-avem ce bea si ce foote",
      "si cand o fi mai rau, asa sa ne fie".

      Ștergere
    4. @Anonim18 octombrie 2022, 16:13
      "Comportament specific absolut oricarui popor primitiv, needucat si necivilizat."
      Exista doar un decalaj de 30 de ani intre vest si est. In curand vestul o sa fie ca estul doar ca aia nu sunt obisnuiti cu lipsurile, doar cu chipsurile. Sa vezi atunci "popor primitiv, needucat si necivilizat"

      Ștergere
    5. Americanu' are o vorba: "The fool and his money are soon parted". Americanu' nu te iarta daca esti prost chiar daca esti 'prietenul lui'.

      Ștergere
  4. Plavanul are Asperger...atata poate...cine il dirijeaza, ca doar nu el

    RăspundețiȘtergere
  5. Am resimțit aceeași silă și neputință acum ceva ani, văzând bucuria homunculilor cand l-au arestat pe Dragnea. Acum mă mai consolez cu un sigur gand : ei pot face ce vor, dar vine razboiul nuclear!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "dar vine razboiul nuclear"
      Da sigur, bogatii planetei doresc sa traiasca impreuna cu familiile lor intr-un desert radioactiv!

      Ștergere
  6. Cât de adevărat și trist. Intuind cu ceva timp în urmă despre ce se întâmplă acum în lume cât și în amărâta asta de țară îmi spuneam cu cinism: bine că mai am puțin! N-o să mai văd grozăviile care vor veni. Dacă-mi pare rău de ceva, îmi pare rău de foarte puținii oameni ca dl Diaconu. Cu o floare nu se face primăvară, zice o vorbă. Păcat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Astfel...măcar ne tot avertizați, depinde și de noi ce si cum privi ,simti aceasta trădare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu mergi pe logică si pe compararea situatiei actuale cu alte situatii asemanatoare din istoria repetabilă. Iti inteleg tristetea pentru ca eu jelesc de 12 ani, nevenindu-mi sa cred ca romanii
    s-au grabit la circ spiritual, crezând toate aberatiile venite prin channeling. Aberatii fabricate prin laboratoarele CIA.
    Aberatii ce au adormit potențialul luptatorului din fiecare barbat roman. De 12 ani ma lupt sa opresc acest curent new age aberant si ma simt secatuita de putere, pentru ca romanii au fost reprogramati mental. Vorbesti cu surzii!!
    Omul este ca un copac cu radacinile in tara lui si crengile spre cerul Lui Dumnezeu. Curentele spirituale vandute la kg prin Romania au tranaformat barbati-copaci ce ar fi trebuit sa faca roade sanatoase in copaci dezradacinati ce nu mai fac nimic. Ca smochinul blestemat de Iisus.
    Tu observi efectele, eu am calatorit oarecum initiatic spre cauze. Si cauzele decaderii fizice sunt totdeauna spirituale. Un popor needucat prin religie sa repare, sa daruiasca, sa se implice concret in viata de zi cu zi, peste care vin valuri de alte curente asa zis spirituale va fi ingropat de viu in informatie mincinoasa si tinut in adormire.
    Multi dintre cei ce au vandut rahat new age si NLP parfumat cu miros de betisoare si tămaie si-au schimbat acum măștile si fac pe patriotii si luptatorii de internet.
    Reteta ocultei e simpla: iei un popor " neterminat", adica nedeprins a aplica crestinismul si in viata de zi ci zi, si il speli pe creier invatandu-l tehnici de autosugestie si alte aberatii fara finalitate. Vei avea in 30 de ani un popor rătăcit si usor de controlat.
    Asta e...fiecare dezamagit se retrage la un moment dat in cochilia lui privind trist cum copiii si tinerii acestei tari devin paria intr-un sistem in care multi se cred nobili sau alesi. Asa e sistemul anticrist: nedrept si abuziv. Alegand cai spirituale amagitoare, romanii au ales pe temutul anticrist. Temut fara temei, pentru ca potaia tradatoare nu are decat puterea data de oameni din prostie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cauzele decaderii fizice sunt totdeauna spirituale". ÎNTOTDEAUNA! Să nu uităm că e nevoie să ne ridicăm din cădere de fiecare dată, altfel ne pierdem sensul vieții!

      Ștergere
    2. Eu cred că tocmai educația "spirituală" ne.a adus unde suntem: bunătatea fără rost, să întorci și celalalt obraz, credința că fiecare își va primi pedeapsa într.o zi a judecății a transformat bărbați în găini, bărbați care ar fi trebuit să.și apere familia, tradițiile, istoria, patria, sunt transformați în analiști la bar sau șanț, cotcodaci youtuberi, specialiști geopolitici lideri de opinie pentru orătăniile din ogradă!

      Ștergere
    3. "romanii s-au grabit la circ spiritual"
      Pai DA, doar credinta TA e aia ADEVARATA si doar TU cunosti ADEVARUL!

      Mai potoliti-va bai penibililor cu elucubratiile voastre mistice!
      Mai luati o pauza sau mai bine mutati-va pe alte bloguri care se potrivesc de minune cu intelectul vostru, ca de ex saccsiv, ca aici ati poluat destul.


      "De 12 ani ma lupt sa opresc acest curent new age aberant si ma simt secatuita de putere, pentru ca romanii au fost reprogramati mental. Vorbesti cu surzii!!"
      Mai bine te-ai "lupta" sa nu mai fii ata de redusa inelectual. Preferabil prin alta parte si chiar mai bine, in mod privat.


      "Omul este ca un copac cu radacinile in tara lui si crengile spre cerul Lui Dumnezeu. Curentele spirituale vandute la kg prin Romania au tranaformat barbati-copaci ce ar fi trebuit sa faca roade sanatoase in copaci dezradacinati ce nu mai fac nimic. Ca smochinul blestemat de Iisus."
      Cand ai fost ultima oara la un control psihiatric?
      Ar cam fi cazul sa-ti faci unul de urgenta!


      Despre restul comentariului nu mai pierd timpul sa ma pronunt. Esti caz sigur de internat pe termen nedeterminat la Socola, Balaceanca, Obregia, etc. Lucru valabil si pentru postacii care te aproba.

      Ștergere
    4. @Anonim18 octombrie 2022, 16:30

      Esti doar un hater...nu ai ce cauta pe aici. Ai scris si nu ai facut decat sa critici pe altii.

      Ștergere
  9. Lupți din spatele unui blog. Ce fel de luptă e asta? Ceva palpabil ai făcut? În afară de a-i acuza pe alții ca nu fac nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care judecă, se judecă pe ei inșiși! Când vor realuza asta, se vor opri din a judeca.

      Ștergere
    2. Puterea cuvantului, in special a celui scris, e mai mare ca a oricarei arme iar reducerea sensului cuvantului "lupta" la confruntarea dintre doua brute inarmate cu ciomege, arata nivelul dumitale intelectual. Cretinizarea oamenilor de catre "occidentul colectiv", n-a fost facuta cu pistolul la tampla, nici cu biciul ci, cu puterea cuvantului. DD face parte dintr-o minoritate care a incercat (si probabil ca va persista in incercarea lui), sa desfaca raul facut de altii, folosind aceeasi arma, a cuvantului. Da, e lupta si, e cea mai a naibii lupta, aceea de a incerca sa faci pe cineva sa vada care e calea corecta de urmat!

      E infinit mai simplu sa crapi teasta cuiva cu toporul, decat, folosind cuvantul, sa-i scoti din creierul amortit, prostia bagata acolo de o cohorta de nemernici, prin cuvintele lor!

      Dar la fel ca DD, irosesc cuvintele astea pe dumneata, care oricum nu intelegi nimic din ce se intampla cu adevarat, nu?

      Ștergere
    3. Domnul Cursaru, aveți perfectă dreptate, face UN PIC mai mult decât milioane de români care nu fac nimic. Un pic mai mult, deși, ma aștept de la un om de calibrul dânsului să facă ceva care să conteze. Ceea ce a și promis de fapt cu ceva vreme în urmă (o mișcare politică, sau ceva de genul asta). Nu cred în partide politice, nu crede nici dl Dan, dar totul trebuie sa aibă un început.
      Eu cred mai mult în mișcări economice :).
      Și, da, aveți dreptate încă odată, am semnat anonim, pt a nu ma complica prea tare cu login-uri.
      Cătălin Rãdulescu ma numesc, și va salut cu mult respect

      Ștergere
  10. Dane fi optimist...cand mii de oameni asteapta in fiecare dimineata cu sufletul la gura articolul tau ,nu trebuie decat sa fii fericit si optimist...tara /natiunea inseamna iubirea oamenilor si nu pamantul acestuia care va ramane mereu acolo unde este...si cand mii de oameni cauta speranta in tine ...inseamna ca existi,traiesti si daruiesti ...primeste multumirile mele pentru tot ce faci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos si corect spus pentru noi care-l urmarim pe domnul DD.

      Ștergere
  11. Nu, inca nu am pierdut tot ! Ne-a mai ramas Dumnezeu ! Cand il vom pierde pe EL atunci putem zice ca am pierdut tot ! Si nu e vorba de misticism...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu noi l-am pierdut pe Dumnezeu, El ne-a pierdut pe noi, in clipa in care a admis ca tara asta sa fie populata de idioti si sa aiba la varf numai nemernici si tradatori, tot idioti si ei!

      Dar hei, conformati-va Bibliei si fiti fericiti, ca nu e asa, "fericiti vor fi cei ce-s saraci cu Duhul". Daca asta e "materia prima" pentru fericire, atunci in tara asta se gaseste din plin, nu-i bai!

      Ștergere
    2. "Si nu e vorba de misticism..."
      Hai sa mori tu!
      Ba pe langa misticism mai e vorba si de boli mintale si de prostie crunta. Multa prostie.

      Ștergere
  12. corect... dar până la urmă situația de azi e rezultatul societății noastre din măcar ultimii 30 de ani. o selecție naturală cu victime colaterale. asta e realitatea și cu ea mergem mai departe. bine că încă mai suntem. ăștia câțiva. așa, imperfecți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nimic natural in ce s-a intamplat si in ce se intampla!

      Ștergere
  13. Nu “e voia lui Dumnezeu” cum zic cei mai multi, ci “este cu ingaduinta lui Dumnezeu” , tot ce (ni) se intampla. Aici si in toata lumea. Pentru ca nici asa nu se mai putea continua. Radacinile raului le gasim in primele versete biblice, restul este doar traducere si adaptare la timpuri.
    Toata noaptea de luni spre marti m-am perpelit de la ideea de a afisa tricolorul in berna pe peretele din biroul multinationalei in care de ani buni ma intalnesc cu aceasi aprox 10 colegi, very highly educated . Cu multi dintre ei am avut infinite discutii pe teme grele: neam, tara, credinta, traditii.. in ultimii ani vaccin, razboi, Putin, NATO si daunazi despre suveranitate, tradare si ATITUDINE!!! Si?! Si ce daca! Am renuntat. N-am expus nimic. Doliul este doar in mintea si sufletul meu.
    In limitele decentei, ale diplomatiei de care am fost capabil, cu documente, scrieri, bloguri, altermedia etc expuse, explicatre, argumentate, marturisesc ca nu am reusit sa clintesc un singur neuron din creierul vreunui coleg. De ani buni, repet!
    Prinurmare draga Dan, n-ar mai fi nimic de spus. Suntem o mana de oameni pe aceasta frecventa, in acelasi registru educational si simtitor, probabil generatiile ’62 - ’68, pe acolo. Vreo 3-5000 in toata tara. Asadar n-a fost si nu mai este nicio sansa. Lumeste vorbind. A..poate daca Rusia lui Putin “elibereaza” Zone din jurul imperiului pravoslavnic si - prin rocade de politici si politicieni – repara stricaciunile satanistilor radand drepturi la suveranitati. Dar nici atunci lucrurile nu vor fi autentice pentru ca oameni nu mai sunt pentru asta.
    Ramane sa ne aparam ultima reduta, a celor si mai putini – numai Dumnezeu stie exact cine - reduta credintei intru Mantuire si Viata Vesnica. Ortodox crestineste. Modelul Brancovenesc de maintuire poate fi o alternativa, dar ma tem ca nu se va mai da aceasta sansa. Lanturile se strang insidious si viclean.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adam esti...te citeam la fel cum citesc si pe Dan...multumesc mult si tie pantru ca existi si imbogatesti cu cunostiintele tale semenii tai...

      Ștergere
    2. @Experimental, am incercat și eu, aidoma dvs, sa mut munții - tot 10 colegi intr-o multinationala. Am sfârșit prin a renunța și am și plecat de-acolo, mi-am dat demisia. Eram in plus. Nu mai puteam face nimic si deja eram privita ca o oaie neagră. Multinationalele au foarte multi angajati spalati pe creier...

      Ștergere
    3. Din pacate, nu mai avem nici o reduta de aparat. Sigur, vom continua sa scriem si sa comentam realitatile inconjuratoare dar, nu pentru a mai apara ceva. Nu mai avem ce apara si pana la urma, era evident de mult ca nimeni nu poate fi desteptat daca nu are capacitatea de a se trezi sau daca pur si simplu, refuza s-o faca.

      Vom continua sa scriem si sa comentam pentru a ne convinge ca nu suntem singuri, ca mai exista si altii, oricat de putini, cu care impartasim aceleasi credinte, viziuni, intelegeri, valori, chiar daca uneori nu suntem de acord unii cu ceilalti dar asta e bine de fapt, pentru ca avem si capacitatea si dorinta si puterea de a ne pune de acord.

      La fel ca tine, si eu mi-am pus speranta in Rusia lui Putin dar cursul evenimentelor ma face sa ma pregatesc sufleteste pentru resemnarea in fata inevitabilului constituit de succesul "resetului mondial" in sensul in care acesta a fost conceput.

      Ma intreb care va mai fi locul meu, al celor ca mine, in noua "ordine mondiala", in cazul in care Romania va mai exista ca entitate politico-sociala, in situatia in care de ieri, renuntarea la suveranitatea si independenta tarii, a devenit explicita.

      Ignorarea OFICIALA a unui singur capitol, a unui singur articol, a unui singur cuvant din Constitutie, inseamna de fapt anularea in integrum a intregii Constitutii, a intregului act constitutiv al Statului Roman, in consecinta, aneantizarea Statului Roman, cu consecinta amara a transformarii poporului roman intr-un trib de apatrizi rasfirat prin toata lumea, fara nimeni care sa-l apere, sa-l iubeasca sau sa-l respecte.

      Ștergere
    4. Da cine zice ca colegii tăi au suflet de om? Lor le spune Calvin Klein cum sa se îmbrace, si le spune Ikea de ce confort să devină dependenți.
      Ce poți face pentru țară e să faci ceva pentru tine, să scapi de toți care îți spun cum trebuie sa fii.

      Ștergere
  14. Domnul meu nu numai Romania e pierdută, cam toată lumea e terminată pentru că s-au obișnuit cu confortul și nu sunt capabili sa lupte pentru drepturile lor, sunt convins că în viitor vor fi recuperate dar cu același preț de sânge care l-au plătit strămoșii noștri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Înțeleg că ai niște timp liber. Am văzut că scrii multe articole despre Rusia; dacă știi cumva rusă, apreciez orice ajutor:

    https://y.com.sb/watch?v=7zsyFFgMZ80&listen=1 (Посвящение - Dedicație)

    N-am reușit să înțeleg nimic în afară de "детство", "душа", "сердце", "где-то", "час" și "будет светлое света".

    RăspundețiȘtergere
  16. Dezastrul a început cu Iliescu, a continuat cu Constantinescu, pe urmă a urmat Băsescu iar azi îl avem pe Muianis-Satanis.
    Toți acești spurcați au ceva în comun:
    Sunt alogeni.
    Se știe din vechi timpuri cât ne au ,,iubit''străinii de neam și de glie.


    RăspundețiȘtergere
  17. Daca mi permiti o rectificare; care Mana de tradatori ? Este vorba de o liota, de un puhoi de scarbe d-astea!
    Dar stai linistit ca nu s chiar de capul lor; vor fi judecati in lipsa si impachedtati cu grija, zeci de mii dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ziua bună!

    Capu’ sus, că nu mor caii când vor cânii! Știu, pare clișeu, dar nu e. E bine că lupți, chiar și fără sorți de izbândă, asta arată că ești om. Altfel, dacă e OZU, e OZU, și pace. Ăia sunt „aleși” acolo tocmai pentru cameleonism și lipsă de empatie. Salvarea e individuală. Lopata Linnemann... Cât despre marți... „Dacă e marți, e Belgia”: https://www.youtube.com/watch?v=G6iikEhltA8

    Și un cadou:

    a fi

    aștept/ și cred/ că bine-ar fi să fie/ de e să fie/ fi-va/ că simt cum stă să fie/ dar pare/ totuși/ că nu a fost să fie/ de slab/ când aghiuță mă’mboldi/ iar pretinsei/ mai răpede să fie/ și n’a mai fost/ și nu e/ da’ bine-i/ că îs/ că E/ și-odată / tot va fi/ de e să fie/ că/ după cum spusei/ simții că fu să fie/ și-aștept

    Doamne ajută!
    Muad'dib

    RăspundețiȘtergere
  19. https://manastirea.petru-voda.ro/2018/05/29/caderea-constantinopolei-29-mai-1453-si-cauzele-sale/

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai sa nu mai cautam vinovati......Fiecare-si vede de interesul lui. Jegurile din politica nu vor altceva,doar nu se duc acolo ca sa munceasca. No,sa fim lucizi,astia suntem.Pe oameni nu-i intereseaza constitutia,habar nu au cu ce se mananca.Pe deasupra in asanumita curte constitutionala nu a fost decat un circ cu politruci,curtea a actionat numai la comanda politica.Si cu ea si fara ea tot un drac. Unde mai punem ca pe omul de rand il doare-n fund de justitie care in majoritatea cazurilor nu i-a rezolvat problemele.... In aceste conditii tu vrei sa-i scoti in strada? Bagati de seama cata mizerie era sub Ceausescu si tot nu s-au revoltat.....

    RăspundețiȘtergere
  21. 1453 ? Oooo...
    Metempsihotic vorbind, te consideri un avatar al protagoniștilor de atunci, @DD ? Al nefericitului Paleolog, al lui Georgios Gemistos (Plethon ) sau al radicalului Marcu din Efes ?
    Cred că acum îți înțeleg mai bine aderența principială la "a treia Romă"...
    Nu dispera, chestiuni de acest gen nu se măsoară cu rigla unei singure generații - totul e supus ciclicității (deci la un moment dat reversibil).
    Uite, să-ți mai treacă tristețea, un dialog circumscris oarecum momentului 1453:

    https://groups.io/g/CafeIncognito/topic/ocultism_rasaritean/84397668?p=,,,20,0,0,0::recentpostdate/sticky,,,20,2,40,84397668,previd%3D1663510997826050066,nextid%3D1638866638995902988&previd=1663510997826050066&nextid=1638866638995902988

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Haidău, Mai mult esti psihotic decat metem...

      Ștergere
  22. Înțeleg că nu-ți place muzica. Ajutor putea să fie și să afișezi mesajul în ideea că poate îl vede altcineva, oricât de mică ar fo probabilitatea.

    https://www.azquotes.com/quote/819679

    RăspundețiȘtergere
  23. Îmi aduc acum aminte de o declarație la TV pe când era parcă premier, a Young Global Lider VVPonta care, răspunzând la o afirmație a unei jurnaliste referitoare la imposibilitatea modificării articolului 1 din constituție (se purtau și atunci discuții despre modificarea acesteia), a spus foarte nonșalant, ceva de genul că nu este imposibil, trebuie doar să fie modificat sau eliminat art. 152 LIMITELE REVIZUIRII. Mugurii dorinței de desființare a statului român existau încă de pe atunci. Iar acum, deși triada toxică are majoritate confortabilă în parlament, dar neputând putând totuși organiza un referendum pentru modificarea constituției (ne amintim că au fost discuții recente pe acest subiect) au luat decizia la ordinul stăpânilor din ce în ce mai grăbiți și diperați, să desființeze constituția cu totul. Oricum, nu se mai aplica din martie 2020.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu e nici un dezastru... cel mai probabil e doar o etapa necesara, in vederea schimbarii... pentru ca lucrurile nu mai puteau continua asa ca pana acum, nici la noi si nici in lume... Nu stiu de ce, am senzatia ca vom scapa si de data asta. La barza chioara ii face Dumnezeu cuib :) :) :) In general am cam avut noroc mereu in istorie, ca popor... S-ar putea chiar sa iesim bine din dezastrul general. Bine, nu toti, dar asta e :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  25. De cand ma stiu lupt in batalii care sunt pierdute chiar inainte de a incepe. O sa ziceti ca sunt “looser”/prost/neadaptat (in functie de mediul in care ganditi). In zeci de ani, am avut, si eu si cei foarte putini care au fost langa mine, parte de disperare, amaraciune si durere… le stim vai! atat de bine. Nu atasez acum vreo semnificatie spirituala sau filosofica sau religioasa. Pur si simplu - asa e lumea asta si asta sunt eu. Ce vreau sa zic, de fapt: nu ma voi opri, mereu voi duce luptele astea, cu toate porcariile lor. E o poveste in care personajul principal, care era legat intre doi cai ce urmau sa fuga in sensuri opuse, striga la cei care vroiau sa-l spintece: “ cand scap de aici, vin si va omor!!!”. Ceea ce a si facut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine Don Quijote de La Cuca Macaii!
      Treci la lupta!
      Si dai!
      Si iar lupta!
      Si iar dai!

      Ștergere
  26. Scuze... nu mi-am dat seama că sunt atâtea comentarii...

    RăspundețiȘtergere
  27. Dar hai sa nu lacrimam! Speranta NU MOARE NICIODATA!! Si sa facem din aceasta o arma!
    Masa critica s-a inversat si continua cam din 2010, iar diferenta OM NOU – OM VECHI (anii ’50.. ’80) creste dramatic. Rocada politica va veni. Dupa razboi, foamete si cum o mai ingadui Dumnezeu sa cearna, cei care raman, vor merge/urca pe sinusoida. Leaderi seniori, romani autentici, ar influenta mase largi de tineri “no-future” care - datorita efervescentei varstei cautatoare de idealuri - s-ar intoarce mai degraba instinctual decat educational la valorile traditionale. Fara doar si poate. Consecutiv trecerea la educatie sanatoasa pe valori crestine incepand de la nastere, ar revigora totul in mai putin de 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Ar influența mase largi de tineri nofuture....s-ar întoarce...la valorile tradiționale."
      Hmm,poate n-ai avut de a face cu Zet ii(sau Ultima Generație,după mintea nebuna a helitelor autoproclamate): zero respect pentru ce zici!!
      Totuși,dintre ei, ultimii mucenici ai luiHristos !

      Ștergere
  28. Rata infracționalității este în creștere de mai mult timp, dar nu s-a publicat situația.
    Acum s-a ajuns la fază critică, de aceea apar cifre și rapoarte.
    Spun de doi ani că majoritatea statelor se vor închide și vor expulza direct sau indirect străinii.
    Astfel în România s-au întors „valorile”, mare parte oameni „certați cu legea”.
    Odată reveniți în țară s-au pus pe consum din banii cu care au venit, epuizând resursele trebuia să se apuce de ceva.
    De ce anume se puteau apuca ? Făcând fară-de-legi., și iată rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  29. macar sa stim o treaba....https://www.foxnews.com/us/boston-university-lethal-covid-strain-lab?fbclid=IwAR0ya9kp4C4Sy55Gueyj_DMsjYOHK2Wqz3QF65DERXsohKCoEVNRKU5VS2s

    RăspundețiȘtergere
  30. Mai sug iar energia negativa a dezamagirii, ca le place la elita vampiroaică.

    RăspundețiȘtergere
  31. Citiți va rog de nenumărate ori comentariul lui Experimental. Omul spune în puține cuvinte cam tot ce înseamnă astăzi realitate națională. Considerație și respect Experimental!

    RăspundețiȘtergere
  32. Nimc nu se intampla fara voia lui Dumnezeu. Lumea s-a ticalosit de mult. Suntem atat de pacatosi incat Dumnezeu nu mai vorbeste cu noi (dar vorbea cu Cain care isi ucusese fratele)
    Nu trebuie sa abandonam lupta, pentru ca fara lupta nu exista biruinta sau cum spunea parintele Nicolae Steinhardt: “Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta”.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ce mai e de zis, aproape nimic! Romania este o tara cu numele, este o" Ingraditura" pentru animale si pasari, in unele zone i se spune ceair(de origine turca)! Asta a ajuns natia noastra, mandra si harnica, instruita, dar tembelizata treptat si acum definitiv, dupa 1990! Pierzind baza economica, adica productia, comertul, finantele, o tara nu mai exista! Azi au votat "excluderea" CCR, practic a Constitutiei! Maine devenim supusi directi ai Bruxelului!

    RăspundețiȘtergere
  34. Din păcate asta este soarta pe care ne-am ales-o toți și toți vom suferii consecințele deciziilor noastre. Culegem ce semănăm...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-au ales-o. Eu nu am ales nimic din astea. E împotriva voinței mele și așa rămâne.

      Ștergere
  35. Poporul roman a ajuns, ca si poporul palestinian, un popor fara tara. Legea 28\ 1991 a facut posibil acest lucru. Functionarii statului (nu cred ca si ce-i mici) au luat bonusuri de la Corporatia Financiara Romania, repatizate de Corporatia Financiara Internationala si au executat ce li s-a comandat, stiind ca au imunitate (exprimentul Stanley Milgram.). Acum s-a ajuns in situatia cand si-au dat „arama” pe fata.
    Aceasta opinie este doar pentru cei care vor sa inteleaga o alta opinie, celorlalti le doresc sa ignore aceasta opinie si le doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  36. Practic, bestiile dambovitene din fruntea Coloniei noastre bananiere sunt cei mai buni agenti si executanti ai Marii Resetari! Insa, cred ca mai au foarte putin timp pt a pune in practica astfel de masuri securistice, demente si antinationale, pt ca, cat de curand si poporul roman va face o Mare Resetare cu ei, in care notiunile de "mila" si "indurare" nu vor mai exista! Pe care o estimez intre ianuarie si aprilie 2023!

    RăspundețiȘtergere
  37. Mulțumesc, domnule Dan Diaconu ! Vă rog să mergem împreuna mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  38. D-le Diaconu, se zice ca o calatorie de 1000 de leghe incepe cu un singur pas. Legislativ ni s-au pus niste catuse solide. Real vorbind, aceste legi doar fac munca jecmanitorilor tarii mai usoara - nu se mai impiedica in "probleme" locale. Dar atat. Tineti cont ca legislatorii nostri - si ai altora - nu au parte de repercursiuni datorita deciziilor pe care le iau. Cand vor avea asa ceva, atunci vom putea vorbi de oameni politici si pentru tara. Pana atunci, cat respiram, mai exista sperante. Iar daca nu mai exista, c-o moarte suntem toti datori, si de murit murim o singura data.

    RăspundețiȘtergere
  39. Vă amintesc un fragment din Acatistul Sfântului Ilie Tesviteanul, respectiv Icosul 6:
    Strălucind cu mare râvnă pentru Dumnezeu Atotțiitorul, te-ai întristat foarte, prorocule, pentru că fiii lui Israel au părăsit legământul, au dărâmat altarele Lui și au omorât pe profeții Lui. Domnul, însă, pentru mângâierea ta, ți-a vestit că nu tot Israelul s-a îndepărtat de la El, ci are încă șapte mii de robi necunoscuți, care nu și-au plecat genunchii înaintea lui Baal. Pentru aceasta, amintindu-ne de râvna ta cea pentru Dumnezeu, îți cântăm unele ca acestea:
    Bucură-te, slujitor credincios și prieten apropiat al Domnului;
    Bucură-te, chip și lauda binecredincioșilor păstori;
    Bucură-te, îndrumătorul mântuirii și luminătorul celor ce zac întru întuneric;
    Bucură-te, cel ce îmbărbătezi pe apărătorii adevărului și-i întărești în lupte și suferințe pentru dreptate;
    Bucură-te, cel ce ardeai ca o flacără serafimică pentru dragostea lui Dumnezeu;
    Bucură-te, că și Domnul în toate te-a ascultat și, la rugăciunea ta, toate ți le-a împlinit;
    Bucură-te, Ilie, mărite proroc și înaintemergător al celei de a doua veniri a lui Hristos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sorry, on opinia mea, esti departe de realitate chiar si atunci cand o citesti. Proorocul Ilie a determinat pe regele de atunci sa UCIDA zeci / sute de preoti ai lui Baal, ( tu stii Biblia mai bine, dar vorba unui coleg, vezi experimentiul Stanley Milgram ). Deci Iahveh originalul nu a fost mai breaz decat oponentii. Un fel de Ursia -Urania de azi, si asemanarile NU sunt intamplatoare, în spate par a fi aceleasi triburi de mozaicari care isi spala rufele murdare prin spălătorii din vecinătate. Proxy, adika.

      Ștergere
  40. Au facut o mizerie, asa e. In chestiunea asta sunt in acord cu majoritatea opiniilor de azi (mare minune :).
    Dar treaba e simpla - asta e pretul pt Schengen. Eu nu dau 2 parale pe Schengen asta, nu mi-am dorit, dar multi din tara il vor. Daca am face un sondaj rapid printre vajnicii conationali, cu intrebare "vrei Schengen sau suveranitate CCR", mai mult ca sigur Schengen va primi mai multe voturi.
    Deci nu doar guvernantii sunt de vina. Vox populi, vox Dei...nu poti obtine mai multa suveranitate decat e dorita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schengen era poate util acum vreo 10-15 ani , azi are alte legaturi si nu cu Romania !

      Ștergere
    2. Domnule Cassius, îmi doresc foarte mult să nu fie cum spuneți, referitor la rezultatul unui asemenea sondaj de pomină.
      Ar fi super tare să inițieze cineva așa ceva.
      Întrucât a început să nu mă mai mire multe lucruri, sunt pregătită pentru oricare dintre variante.
      Bravo!
      Bună idee.
      A.A.

      Ștergere
  41. Dane trebuie sa intelegi ca prin modul de exprimare indirect actual pe care il folosesti, trasand doar niste concluzii generale amestecate cu stari nevrotice nu vei ajunge nicaieri in incercarea ta de a trezi o natiune de imbecili.
    Abia in momentul in care vei traduce situatia actuala la nivelul unui copil de 7 ani, cu exemple si deductii concrete a situatiei actuale poate atunci te va intelege cineva. De exemplu pentru pentru legile justitiei ar fi trebuit venit cu nspe exemple de consecinte pe care un bizon actual le va trai. Asa trezesti o natiune adormita, needucata pe care masina infernala de propaganda ii mai trage cate o patura pe cap si incearca in fiecare zi sa se asigure ca are protectia de ochi de cal la locul lor.

    RăspundețiȘtergere
  42. Pentru a scapa de toti hotzii si tradatorii care ne conduc catre dezastru, trebuie sa scapam de toata clasa politica.
    Istoria ne invata ca tot raul vine numai de la sistemul politic bazat pe "democratia" reprezentativa, si ca se poate trai mult mai bine si mai normal fara clasa politica si fara partide, acestea trebuie sa fie inlocuite cu democratia directa dupa model Elvetian,prin referendumuri (model care si el se poate perfectiona interzicandu-se partidele si politicienii) si astfel Parlamentul sa fie inlocuit cu un Consiliu format din specialistii cei mai valorosi din absolut toate domeniile vietii, si acestia sa propuna legi sau solutii pentru problemele tarii si ale cetatenilor, solutii pe care le va aproba sau refuza doar Maria sa Poporul...prin REFERENDUMURI trimestriale votate prin internet

    RăspundețiȘtergere
  43. 1 - PRIMUL SEMN 25.12.1989. Orbiti de furia impotriva lui Ceausescu, am salutat executarea lui ca pe o descatusare care sa duca la un nou inceput mai bun, fara sa ne gandim macar o secunda ca nimic bun nu poate exista, daca se bazeaza pe o fundatie proasta. Si executia la furie, fara judecata, e cea mai proasta fundatie posibila!

    2 - AL DOILEA SEMN Perioada inceputa imediat dupa executie, constand in declarea marilor intreprinderi ca fiind "depasite moral", "ineficiente", "inutile". Aruncarea la fier vechi pana si a utilajelor abia cumparate din "maretul occident", care nici nu apucasera sa fie montate. Privatizarea pe 1 leu, transformarea intreprinderilor in moloz si inlocuirea lor cu carciumi, blocuri, birouri sau viloaie pentru noii paraziti care incepeau sa apara. Dezmembrarea CAP-urilor si SMA-urilor, cu tot cu statiunile de cercetare pe care le aveau pe langa ele. Distrugerea cercetarii romanesti, in toate domeniile.

    3 - AL TREILEA SEMN Vanzarea activelor de valoare ale statului roman catre straini, "marea privatizare", vanzarea (cand n-a fost vorba de darea pe gratis) a resurselor naturale, a terenurilor agricole, a flotei, a retelelor strategice (comunicatii, transport energetic, etc), catre straini, distrugerea industriei militare, primele "reforme" in invatamant, prima "reforma" a justitiei, cu eliminarea din Codul Penal a infractiunii de "subminare a economiei nationale" si cu "coafarea" celor de "tradare" si "inalta tradare", astfel incat sa devina practic inaplicabile, consolidarea puterii "agenturilor", aparitia DNA (pe langa lege, asa cum este si acum), renuntarea la serviciul militar obligatoriu, "reforma" armatei, situarea oficiala a romaniei de partea SUA (NATO), in razboiul care a dus la dezmembrarea fortata a Yugoslaviei.

    4 - AL PATRULEA SEMN cererile de aderare si apoi admiterea lor, pentru intrarea romaniei in cluburile "selecte", NATO si UE, inceperea discriminarii cetatenilor romani de catre Statul roman, in favoarea strainilor. Totul, FARA vreo consultare nationala, chiar daca si in cazul unor referendumuri, probabil rezultatul era acelasi, pentru ca prea putini intelegeau la vremea aia (ca si acum de altfel!), ce insemna aderarea tarii noastre la doua organizatii care n-aveau nici o legatura cu noi! Instituirea MCV (contrar propriilor regulamente ale UE!), pentru Romania si Bulgaria.

    Sigur, mai sunt multe dar consider ca aceste 4 semne, care ni s-au dat extrem de vizibil pe parcursul a aproape 20 de ani, sunt suficiente ca sa putem sustine cu tarie asertiunea lui DD potrivit careia suntem cu totii vinovati de situatia in care am ajuns astazi!

    Am avut cu totii semnele dar NIMENI nu a facut nimic si cu totii ne-am complacut in confortul personal, cel mult maraind fara vreun efect pe la garduri, in discutiile cu vecinii sau cu prietenii.

    Unii zic sa ne incredem in ajutorul divin si asa, vom iesi la liman. Pe bune? Pai, Divinitatea ne tot trage de maneca de peste 30 de ani, dandu-ne semne clare ca am luat-o prin balarii dar noi n-am facut NIMIC ca sa ne corectam cursul! Chiar credeti ca va pogora Domnul sa ia tot poporul roman la suturi in cur, ca sa-l forteze ca pe vite, sa merga pe drumul corect?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Mulțumesc de sinteza Semnelor, e o idee foarte buna de revizionism romanesc al Revoluției si După Revoluție.
      Am putea continua pe baza Semnelor pana azi?
      Cred ca ideea acestor Semne care nu pot fi combătute poate declanșa Revizionismul de care avem nevoie.

      Ștergere
  44. Acest purgatoriu nu este inutil, daca stii ca exista Dumnezeu, cu toata disperarea care te poate cuprinde vazand atata nemernicie si nedreptate in oameni care nu mai stiu care este calea cea dreapta intr-atat sunt de pervertiti.
    Planul grandios in lucrarea divina este dincolo de comprehensiunea noastra.
    Traim vremuri deosebit de interesante, in care cei care vor ramane sanatosi la cap vor fi foarte putini, deoarece totul isi va pierde sensul. Umanitatea asa cum era ea promovata in ideologiile utopice a incetat sa mai existe si ne va arata fata ei cea hada.

    RăspundețiȘtergere
  45. Romania s-a dovedit a fi "prostul clasei" in care colegi i-au fost toate celelalte natiuni ale lumii. Romania a ramas repetenta de ieri si nu mai e colega cu nimeni, in scurt timp urmand sa dispara absorbita fiind de propriile dejectii si de propria-i prostie si nimicnicie. Romanii, atatia cati vor mai ramane in final, vor sfarsi prin a fi absorbiti total, in una, doua generatii, de oricare din celelalte natiuni care n-au renuntat nici la interesele lor, nici la onoarea lor, nici la demnitatea lor, nici la suveranitatea sau independenta lor.

    Ieri, sinucigasul pe nume Romania, si-a taiat gatul iar acum isi traieste agonia de dinaintea trecerii in nefiinta.

    Suna teatral, tragic, stiu! Dar din pacate, e cat se poate de real!

    Da, cu siguranta deciziile validate ieri in parlamentul nesimtirii, nemerniciei si tradarii, vor fi contestate la CCR dar, CCR deja a fost "reformat" prin introducerea acolo de elemente puternice "#rezist" si in plus, daca exista vointa sa se desfiinteze CCR (chiar daca nu inca fizic dar prin lipsirea sa de vreo relevanta), se vor gasi incredibil de rapid si caile prin care sa se realizeze asta!

    Pana la urma, la cata nemernicie si slugarnicie e in tot aparatul de stat roman, de la presedinte pana la ultimul portar de primarie comunala, a se suspenda sau schimba convenabil pentru ei Constitutia, e doar un detaliu si a ne astepta sa NU se intample asa ceva, ar dovedi o naivitate inadmisibila pentru oricare dintre noi.

    Cum zicea Tutea?

    "Am stat 13 ani in temnita, pentru un popor de idioti", nu? Ei, a avut dreptate!

    RăspundețiȘtergere


  46. „America conduce așa cum conduce Satana. De aceea iranienii l numesc Marele Satan. Ea guvernează prin corupție morală și răspândește această corupție morală în întreaga lume sub pretextul răspândirii preocupării noastre cu privire la drepturile omului.”

    https://steemit.com/morality/@prescottpaul/e-michael-jones-on-morality-and-democracy

    RăspundețiȘtergere
  47. Mărirea și decăderea României a început cu Ceaușescu. El ne-a vândut la FMI înregistrându-se ca pe vite prin celebrul CNP. Cat de bine i s-ar fi potrivit acum sistemul bazat pe credit social. Putem spune ca a fost un vizionar. A mutat la oraș marea majoritate făcându-i dependenți de sistem. A plătit. Vor plăti și ceilalți. Nimic nou sub soare. Asa e toată istoria noastră. Trădări, lupte pentru putere, înșelați...

    RăspundețiȘtergere
  48. Cititi informarile lui Benjamin Fulford si veti intelege,daca sunteti pregatiti sa primiti adevarul.Suntem invingatori,nu invinsi!

    RăspundețiȘtergere
  49. Articolul este de exceptie... nu ai mai lasat nimic de zis pe langa.
    Tipul ala care te acuza in comentarii ca nu faci nimic... confirma articolul.
    Partea cea mai trista e ca multe batalii s-au pierdut la Bucuresti unde e stransa crema natiunii nu la Poplaca sa zici ca oamenii sunt prosti si saraci.

    Privind retrospectiv adevarul e ca noi am pierdut total si ireversibil in 89.
    Nu le avem nici cu munca nici cu organizarea. Singura solutie nationala viabila e un tatuc aspru cam cum e la rusi. Pare ca preferam jugul extern.

    Daca nu era basescu sigur apareau altii care tradau in alte moduri. Era doar o chestie de timp.

    Nu poti acuza pe nimeni individual acum. La momentul asta cine iese in fata si-o ia, urat si degeaba. Daca aveam macar 100k de oameni in piata atunci puteam discuta de rezistenta prin functii publice.

    RăspundețiȘtergere
  50. Ștefana Ion, adică eu, vă spune că e și normal să se ajungă aici.
    Marx avea dreptate când spunea că economicul dictează ! Odată ce ai pierdut pârghiile economice, automat vei pierde și socialul și politicul.
    Mi-am dat seama, imediat după 89' ,că fără o selecție a valorilor, fără un ascensor social meritocratic, fără un minim cod moral, societatea românească va degenera, iar țara românească o va lua la vale.
    Așa că de ce să ne lamentăm, e parcursul normal al unui drum cu jaloanele trasate.
    Că vina mai mare sau mai mică e a celor din afară, a păpușarilor cu n mijloace și metode de vasalizare și de supunere, că vina e aruncată asupra elitelor trădătoare, ori a poporului transformat în populație, asta e ca aruncarea pisicii dintr-o parte în alta.
    Vae victis.
    Be strong.

    RăspundețiȘtergere
  51. Cand am postat un comentariu acum un an de zile, ca suntem pe cale sa ne pierdem libertatea pentru ca natia este adormita, lobotomizata si nu protesteaza in fata CCR(nu mai scriu acum cu ce ocazie) spuneati ca nu asa se rezolva problemele in democratie, mai mult ca va pare rau ca v-ati angrenat in discutie cu mine daca stiati din timp ca traiesc in diaspora, mai ales in SUA....Ma rog, v-am dat pace cum se zice, insa a trecut vremea si vedeti bine ca populatia amortita nu a iesit ieri decat cam in suma de 50 de insi sa protesteze. Asta incercam sa spun, ca in Romania semnele evidente ale lobotomizarii erau clare fata de situatia din Occident unde cetatenii ieseau si ies stiind pentru ce lupta. Ca, se pare ca si acolo lupta e pierduta este alta poveste, simptomatic era si este starea natiei romanie, trecuta in amortire de moarte. Aveti grija de Dvs si discutam oricand. Pana una alta, cei care au avut si au ochi sa inteleaga ce se intampla, ar fi bine sa dea bice planurilor de back-up si survival pentru ca tavalugul se va rostogoli fara doar si poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba da ai dreptate ca si in pandemie in toate tarile ca afara se protesta masiv, milioane iesieau in germania, italșia, franta,....la noi pauza, ce tara ca afara? e un slogan, de fapt romanii vor sa isi vanda terenurile agricole sa mai faca un ban la strain daca se poate ca da dolari sau ieuro, si se pisa pe ia constitutie ca vor drepturi ieuropene nu romanesti.
      Suntem mai lobotomizati ca ucrainienii.
      Cei putin care stiu cum sta treaba o fi vrun milion de romani dar la ponderea celor care nu gandesc decat de pe o zi pe alta este nesemnificativ, sau este atat cat sa creeze pareri de rau ca suntem putini.

      Ștergere
  52. Dan Diaconu, iti inteleg durerea si iti respect implicarea.

    Ti-am mai comentat anumite postari cu aceeasi observatie : aceasta lume nu este a noastra dar nici a celor care o exploateaza si cred ei ca o stapanesc.

    Observatia ta ca ne mertiam soarta si ca suntem toti vinovati contine explicatia in sine: de ce sa te superi ?! Eu de la referendumul din 2018 am renuntat de tot la a mai spera ceva de la stat sau societatea actuala.

    Tu insuti in postari anterioare recomandari intoarcerea inspre sine. Nu una materialista dar un spirituala este necesara. Nu trebuie sa avem ceva anume aici , atat timp cat ne asiguram mantuirea.

    Sincer, daca la cate juguri este legata societatea si tara romaneasca , am fi reusit sa-l evitam pe acesta, cu poporul pe care l-ai oservat tu insuti, nu crezi ca ar fi fost aproape nedrept ?

    De ce nu vrei sa lasi pe toti fratii nostri imbecili sa sufere plata prostiei lor ? Crezi ca nu va rasari soarele dimineata urmatoare ? Nu se vor mai juca frunzele arborilor in bataia vantului ? nu vor mai canta pasarelele ?

    Sincer, societatea aceasta de azi este atat de abrutizata, tu ai mentionat doar cateva detalii neesentiale in postarea de azi, incat ea nu merita vreo salvarea, nici macar partiala.

    Sufletele noastre nemuritoare sunt singura noastra grija legitima. Cand totul va fi pierdut, daca vor mai fi cativa drepti in cetate, va fi nu doar crutata precum Sodoma dar se va indrepta dupa cei drepti precum Ninive la prorocirea lui Iona.

    Din moment ce situatia este atat de grava cu robia tarii, eu propun sa o lasam sa se scufunde de tot, pana ce toti fratii nostri prosti vor simti mocirla in dinti si cand toata aceasta constructie artificiala inrobitoare va fi pregatita pentru a fi aruncata in aer.

    E foarte greu sa schimbi din mers o societate cat de cat functionala, va opune rezistenta, va cere concesii si compromisuri. Statul acesta trebuie sa intre in colaps si trebuie inlocuit cu unul nou.

    Eu cred ca Putin este parte a planului de face Ukraina parte a imperiului K, care ne include si pe noi in el. Nu stim insa daca va iesi cum vor ei. Chiar daca va fi, pana se intoarce Mesia, tot mai avem o sansa de a ne salva dar asta doar prabusind constructia nu incercand sa o eficientizam.

    Sa nu uitam ca simbolul inselarii acestor dusmani ai neamului omenesc este chiar locul de inchinare, care este fundatia fortului celor care le-au distrus templul iolatric. Noi stim ca ei se inseala si acum si se vor insela pana la a doua venire. De ce sa fim tristi azi ?

    E bine ca se intampla asa. Trebuie sa ne detasam de aceasta lume care nu este a noastra dar nici a lor. Cand vom merita , ne va fi bine, in sensul mantuirii noastre.

    Nu sunt adeptul partizanatului in munti. Cea mai sigura ascunzatoare este in cetate, in mijlocul lor, ignorand si ridiculizandu-le regulile.

    Aminteste-ti de Oltenia la 1740 : ei pot inarma pe anumiti frati ai nostru, ii pot plati, le pot oferi si alte beneficii, nimic nu poate determina un pandur sa traga daca inima lui nu doreste asta.

    Daca reusim sa fim o minoritate normala, Dumnezeu ne va salva cetatea, nu pentru a ne rasplati, intrucat rasplata noastra tot in cer este, ci pentru ca am invatat lectia iar suferinta gratuita nu e niciodata ingadutia de Creatorul nostru.

    Inima sus ! Este foarte bine ! Sa ne apucam de treaba, zic, repet a 3-a oara : nu e pamantul lor, asa cum nu este nici al nostru!

    RăspundețiȘtergere
  53. Lumea a ajuns intr-o situatie foarte avansata de haos.
    Lumea este exact in acceasi situatie de degradare morala si sociala ca in timpul Sodomei si Gomorei.
    Ce a facut Dumnezeu atunci? i-a ars pe cei de atunci si ne va arde si pe noi azi.
    Nu exista alt mod de a risispi haosul din zilele noastre.
    Sfat: faceti o cruce cu mir pe usa de la intrare in locuinte si cititi, mai bine memorati, psalmul 50 si evident Tatal nostru.
    Puneti-va speranta in Dumnezeu si nu in oameni.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Lumea este exact in acceasi situatie de degradare morala si sociala ca in timpul Sodomei si Gomorei."

      Hai sa nu exageram...inca nu-ti bat zodomeii la usa sau sa te scoata din casa insistind ca vor sa se desfete cu tine.

      Ștergere
    2. Eu in vechiul Testament nu am citit ce ai scris tu.

      Ștergere
    3. ...cind bulangii bateau la usa lui Lot, sa-i lase sa se impreuneze cu ingerii (perceputi de oamenii decazuti ca fiind prospaturi), ingerii fiind evident bine facuti chipesi, frumosi si luminosi, pe care Lot ii invitase inauntru.
      Ai uitat?
      BB

      Ștergere
  54. "Traim, domnule, intr-o lume fara onoare si fara limite morale. Cum as putea fi fericit? Poate dumneavoastra, oamenii politici, s-o duceti altfel. Vorbiti de clasa noastra politica, ei bine, ea confirma ca am ajuns o tara plina de secaturi. O tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata Europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari! Hotii, improvizati astazi in moralisti. Ministrii ce s-au vandut o viata-ntreaga, parlamentarii contrabandisti.Nu ne prabusim nici de numarul dusmanului,nici de armamentul lui. Boala o avem in suflet, exista o epidemie infricosatoare de meningita morala, iar tara trebuia sa ajunga aici ,tarata pe marginea prapastiei de unii conducatori ,care sunt hoti la drumul mare''.

    https://www.versuri.us/guess-who-onoare-lyrics

    RăspundețiȘtergere
  55. Eu personal am ramas siderat in momentul in care RO n -a vrut sa voteze pt familie, in timp ce tari efectiv pagane au votat in masa. Acela a fost un semnal ... naucitor.

    RăspundețiȘtergere
  56. Stai domnule Diaconu linistit.Au fost si timpuri mai grele decat astea .Nu uita ca Dumnezeu nu a lasat chiar totul din Cetate in mana turcilor.Sfintenia Sa a pus o bine impreuna cu o mana de oameni ,in catacombele sf Sophia, iar mai apoi a pus si speranta recuceririi Orasului in inima oamenilor .Cand va binevoi EL lucrurile se vor schimba .Pt pacatele noastre suferim acum .

    RăspundețiȘtergere
  57. Nu înțeleg așa mare supărare,acum, cînd după asasinarea soților Ceaușescu,noi am fost deja o colonie.Noi nu știam,dar ei da!Au avut răbdare,pas cu pas,iarna nu-i ca vara și la început cu bai animalule!De ce vă mirați?Cu primul guvern de alogeni și kazari au distrus în 90 agricultura, apoi mineritul, apoi flota,apoi industria,apoi totul!Spune DD,ce am făcut? Ne-am dus pe pustii, ne-am ascuns,am plecat de foame,lasind în urmă familiile ciuntite, speranța și credința. Capul sus și spatele drept! Începem de la zero!Am văzut că au apărut din nou, iarăși,iar, jegoșii cu grade,mincatorii cu lingura, înseamnă că Dan deranjează, și încă mult! Așa că nu rămîne decit un pas înainte și murir în picioare,ca Palada!Capul sus, și tot înainte și în primul rând să fiți sănătoși și nu băgați în seamă șerpii care trec drumul,la noi se omoară!

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna seara și Dumnezeu să fie cu poporul român! Văd opinii de tot felul, mai rafinate, mai simple...dar, nu văd nicăieri pe cineva care să spună ceva despre planul lepădării oamenilor de dreapta credință (încă din 1950), plan care avea să-i scoată din comunitățile lor, din familiile lor și să-i ducă în noile orașe, unde să-i închidă în cutioarele de chibrituri și să le bage în cap că au voie să facă orice, cu oricine, oricând...că nu există Dumnezeu, e doar o legendă care să le pună lor frâne la libertățile sexuale, criminale, fățarnice și mincinoase. Și, deasupra a tot, era banul - câștigul și investirea lui în diferite cutiuțe de comoditate...da? Doar, că...treizeci de ani mai târziu, după ce i-au pus să construiasca zeci de mii de cutii de chibrituri, fabrici, uzine, spitale, școli, drumuri, le-au dat cartele de alimente și pâine, curent cu porția și servicii care-i urmăreau și când stăteau la rând să cumpere ,,adidași” (picioare de porc) sau gheare de pui. Punerea la zid a lui Ceausescu le-a fost servită drept recâștigarea libertății (de seara până dimineața, cu Soros pe aeroport la taclale cu Brucan), iar demența distrugerii lor a fost aplicată pas cu pas; nu s-a mai construit nimic, s-a distrus și s-a furat tot ce fusese adunat prin munca țaranilor aduși în orașe, s-a pus talpa pe orice însemna patriotism, s-a reorganizat programa școlară pentru tâmpirea copiilor care aveau să părăsească țara imediat dupa ce aveau majoratul. Și, acum să spunem că sunt de vină unii sau alții? Nu știu ce să cred, nu am dat vina niciodată decât pe ușurința cu care au scuipat peste credința în Dumnezeu și peste cei care mai încercau să-i aducă înapoi pe singura cale care ne poate ajuta să ne recâțtigăm liniștea și să putem gândi sănătos.
    Pe cine să mai aduci azi la rușine, bun simț, umanitate? Pe drogații care încep de la 12 ani să se autodistrugă cu pastile fel de fel și făcând sex în WC-urile școlilor gimnaziale?
    Shengen-ul e bun, mai ales pentru ,,afacerile” secolului; trafic de carne vie, prostituție și spălatul la fund al jegurilor care nu au dat nici un parț pe români, niciodată! Cu noi este Dumnezeu! Este și va fi!
    Noapte binecuvântată!

    RăspundețiȘtergere
  59. Ce ar mai fi de spus?? Frații mei români au spus TOT!!Foarte adevărat și totodată foarte trist. Am mare respect pentru dvs. Domnule Diaconu

    RăspundețiȘtergere
  60. "Măcar am incercat" .Zbor deasupra unui cuib de cuci. Fara ghilimele.

    RăspundețiȘtergere
  61. Nu am pierdut nimic esențial. Doar dacă îl pierzi pe Dumnezeu pierzi esența. După cum spuneți, s-a pierdut la 1453. Cumplit. Dar, peste sute de ani, ați putut scrie articolul ăsta. N-ați pierit, așa cum oamenii lui Dumnezeu nu pier. Pentru că Dumnezeu nu îngăduie asta. N-am ajuns la gradul de înțelegere spirituală ca să înțeleg de ce îi îngăduie pe monștri, pentru că, activi sau adormiți, vorbim de soi de bestii ce bântuie timpurile. Ce știu sigur este că orice abuz se sparge. Nimic împotriva ordinii firești a lui Dumnezeu nu rezistă în timp și, mai ales, nimeni și nimic nu îi salvează pe trădătorii ordinii lui Dumnezeu. Trădarea e biserica iadului și are mulți adepți. Până nu vom înțelege că acești monștri sunt doar proiecții, holograme a unor forțe străine de Dumnezeu și că holograma nu dispare decât atunci când scoți proiectorul din priză ne vom lupta cu ceva de necombătut.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)