marți, 11 octombrie 2022

Staţi liniştiţi, cobailor!


De vreo opt ani de zile, la umbra DARPA şi NIH se desfăşoară un program monstruos. BRAIN 2.0 este numele său şi aparent are un scop nobil: acela de a cartografia, în numele ştiinţei, creierul uman. În termeni tehnici, proiectul este similar „The Human Genome Project”, doar că aici e mult mai mult de lucru, chiar şi în condiţiile în care multă muncă este automatizată. Probabil vă întrebaţi ce se urnăreşte.

Dacă vă luaţi după site-ul oficial e numai de bine. Se promit noi terapii „inovatoare”, capacităţi incredibile ale intervenţiilor pe creier şi o lume minunată. Dacă fi într-adevăr aşa, nu-mi dau seama de ce DARPA ar fi printre susţinătorii proiectului. Repet, un proiect la care se lucrează intens de opt ani.

De fapt scopul real al proiectului este acela de manipulare totală a omului. Obţinând controlul fizic asupra creierului, teoretic poţi face orice vrei din individ. Interfaţarea om-maşină este, de asemenea, un proiect  strategic al armatei vizând atât crearea unui super-soldat cât şi „pacificarea” civililor din propria ogradă. Iată doar câteva „aplicaţii”. 

Ca să înţelegeţi că lucrurile nu stagnează deloc, vă voi aminti două experimente deja efectuate pe baza proiectului BRAIN. Primul a fost făcut anul trecul la Universitatea din California, constând într-o interfaţare creier-calculator pentru transmisia bidirecţională de text. Celălalt, desfăşurat la Universitatea Baylor, a constat în stimularea profundă a creierului prin implantarea de electrozi, spun cercetătorii pentru lupta împotriva depresiei şi anxietăţii. 

Însă, probabil cel mai secret proiect care se desfăşoară în jurul BRAIN 2.0. este cel de modificare a creierului prin ... manipulare genetice. Repet: modificarea creierului prin manipulare genetică! Susţin cei care s-au intersectat cu acest proiect ultrasecret al DARPA că modificarea creierului este posibilă printr-o terapie genică ... prin intermediul unor injecţii repetate la un anumit interval de timp. Doza de şoc ar fi una de două injecţii făcute la interval de până la o lună, urmată de alte trei doze pentru susţinerea modificării. Hmm, nu vi se pare că semănă prea mult cu ceva ce am văzut?

Mai am o informaţie care nu-i atât de secretă precum proiectul despre care v-am vorbit, anume că rădăcinile firmei Moderna se află la ... DARPA. Şi, ca să nu mai fie discuţii, vă voi aminti că de mai multe ori de-a lungul existenţei acestui startup, DARPA i-a premiat activitatea cu cecuri de multe milioane de dolari. 

Problemele experimentului constau în faptul că, din cercetările de laborator rezultau că modificările asupra creierului pot fi consistente însă nu s-a înţeles niciodată dacă astfel de modificări au efecte în alte organe. Iar testele pe şoareci au fost neconcludente. De aceea, probabil, era nevoie de o cercetare la scară pentru a se putea evalua toate problemele. Cu câteva miliarde de vaccinuri făcute cobailor umani, s-a obţinut cu siguranţă material suficient pentru a evalua strategia de înrobire a proştilor. Şi, după cum aţi văzut, n-au fost probleme majore: pe cine mai deranjează numărul imens de morţi subite. Doar pot fi trecute cu uşurinţă sub tăcere.

Chiar aşa, de ce a crescut numărul morţilor subite? Sunt câteva explicaţii, toate ţinând de amploarea modificării genetice. Persoana care mi-a dezvăluit tărăşenia mi-a spus că problema morţii subite apare de la nerecunoaşterea unui organ de către organism. Ori organul şi-a modificat structura înaintea organismului, ori invers. E logic că cele mai frecvente probleme apar la inimă deoarece este cel mai solicitat organ al nostru. Astfel, moartea apare instantaneu şi inexplicabil. Dar pe cine deranjează câteva milioane de morţi? 

Şi-ar mai fi o veste prostă: chiar dacă aţi scăpat de moartea subită, probabilitatea să fi scăpat de consecinţele experimentului sunt practic zero. Modificarea, odată făcută, nu poate fi reversată decât, probabil, de iniţiatorii experimentului. Asta dacă respectivii au habar ce au făcut. Însă cine mai poate avea încredere în nişte criminali cu sânge rece?

43 de comentarii:

  1. Dacă propagandiștii (influencerii) ar citi acest articol, cu siguranță l ar cataloga ca teorie a conspirației;oamenii nu sunt capabili să înțeleagă că pot fi cobai;o mare parte din oameni nu pot accepta că răul poate fi dus la extrem, că nu are limite;de accea acceptă cu seninătate ,,salvatorii''care pot fi sub diferite forme;așa zisele vaccinuri fiind parte a răului dus la maxim, adică la moarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu dvs ca omului ii este foarte greu sa treaca peste unele prejudecati, preconceptii (una ar fi increderea in medicii si specialistii in sanatatea umana care nu au cum sa nu respecte juramantul lui Hipocrate, alta ar fi ca ritualice satanice sunt un fel de joaca de oameni plictisiti de atata banet, teatru, nimic serios, etc).
      Nu prea sunt convins ca aveti dreptate la ultima afirmatie... Raul dus la extrem nu e neaparat moartea; o viata anormala, chinuita, redusa la stadiul de animal, poate fi mai rea decat moartea.

      Ștergere
    2. Chiar și dincolo deextrem, de ceea ce ne putem imagina.Calculul contabil e simplu: cu cât ucide mai mulți necunoscători ai Adevărului,cu atât mai mult înclină balanta sufletelor în favoarea sa,în vederea adevăratei mari resetari,la sfârșitul istoriei.Cine face asta?!Ucigașul de suflete.

      Ștergere
  2. oare din cauza asta s-a dus europeanu la american zilele trecute?

    Deputy Director Dr. Peter Highnam today hosted Mr. Bruno Le Maire, the French Minister for Economy, Finance, and Recovery and Mr. Philippe Etienne, the Ambassador of France to the United States for a discussion about how DARPA works.
    https://www.instagram.com/p/CVBYTk2F7vG/

    Eu am vazut alt proiect al lor, o sa ne impanzeasca lumea cu lasere exact ca si cu undele radio, si dupa ce o sa inceapa sa faca asta nu stiu cat mai traim in corpurile biologice de la alatea lasere.

    https://www.darpa.mil/news-events/2022-10-05b

    DARPA lucrează la următorul salt înainte în distribuția energiei prin valorificarea transmisiei de putere fără fir pentru a crea o rețea de energie fără fir dinamică, adaptabilă, cu viteza luminii. Scopul programului POWER (Persistent Optical Optical Energy Relay) este de a proiecta și demonstra relee de energie optică din aer. Aceste relee sunt o componentă critică necesară pentru a permite laserelor provenite de la sol să fie cuplate cu transmisie eficientă la altitudine mare și pe distanță lungă. În plus, astfel de relee vor permite viitoare rețele de energie fără fir cu mai multe căi.

    „Acesta este internetul pentru energie – valorificarea rețelelor rezistente, cu mai multe căi pentru a transmite energie din surse abundente către consumatorii lipsiți de energie”, a spus Col Paul Calhoun, manager de program POWER în Biroul de Tehnologie Tactică al DARPA. „Armata se confruntă cu provocări energetice deosebit de acute, care conduc această inovație. De multe ori trebuie să operăm departe de infrastructura energetică stabilită și să ne bazăm pe combustibili lichizi care necesită linii de alimentare precare.”

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant. Totuși, spre deosebire de inteligenta artificiala, omul are o inteligenta simbolica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesanta exprimare, per ansamblu. Aduce a provocare subtila, si imi place. Norocul tau ca nu multi iti parceleaza postarea pe toate diagonalele posibile. Scrii scurt ca sa nu te deconspiri, stiu schemele.
      Apropo de inteligenta artificiala, imi place sa "mapez" o buna parte din ce e pe net. Analize peste analize, tabele...Din campul de necunoscute, reduc una cate una. Te iau ca exemplu, ca tot ai postat: "Interesant" e un bun cuvant gaunos de a incepe un discurs; tine fie de noile generatii, fie de influenta limbii engleze, de filme, sau/si de simularea lor. "Interesant" nu se pupa prea bine cu o propozitie care incepe cu "totusi", pentru ca "totusi" e un cuvant din vocabularul cuiva care are peste 50 de ani. Despre simbolism nu mai vorbim, se reduc si mai mult necunoscutele. Ca nu te consideri egal sau inferior cu semenii tai, se vede: ai spus "omul", tu fiind deasupra oamenilor.
      P.S. Atat eu cat si sistemul de inteligenta artificiala invatam unul de la altul, reciproc.

      Ștergere
  4. ,,Chiar dacă aș fi fost complet vaccinat, i-aș admira pe cei nevaccinați pentru că au rezistat în fața celei mai mari presiuni la care am asistat vreodată, inclusiv din partea soților/soțiilor, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor. Oamenii care au fost capabili să manifeste o asemenea personalitate, curaj și o astfel de capacitate critică întruchipează, fără îndoială, ceea ce este mai bun în umanitate…Ei sunt aparte; aceștia sunt soldații pe care orice armată a luminii dorește să-i aibă în rândurile ei. Ei sunt părinții pe care fiecare copil dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă. Sunt ființe umane peste medie în societăților lor; sunt esența popoarelor care au construit toate culturile și au cucerit noi orizonturi. Ei sunt acolo, lângă tine, par normali, dar sunt supereroi. Au făcut ceea ce alții nu puteau face; au fost brazii care a rezistat în fața uraganului de insulte, discriminare și excludere socială. ..Și-au pierdut locurile de muncă, și-au compromis cariera și au rămas fără bani… dar nu le-a păsat. Au suferit o discriminare într-un grad incomensurabil, au suferit denunțuri, trădări și umilințe… dar au continuat… Acum știm cine sunt cei de neînvins de pe planeta Pământ. Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și de toate religiile, cei nevaccinați, cei aleși să stea în arca invizibilă, singurii care au reușit să nu se dea bătuți când totul se năruia în jur…Sunt de aceeași calitate cu a celor mai mari oameni care au trăit vreodată, acei eroi născuți printre oamenii obișnuiți, care strălucesc în întuneric.’’ Generalul francez Christian Blanchon

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt oameni cu mintea și inima acasă....

      Ștergere
    2. Aveti mare dreptate,bravooo

      Ștergere
    3. DA! Așa este. "Și -au pierdut locurile de muncă, și-au compromis cariera, au rămas fără bani ...dar nu le-a păsat." Au "boschetărit" în tăcere. Au refuzat să participe chiar și
      la un concurs pentru ocuparea unui post, atunci când înscrierea, depunerea dosarului de concurs, a fost condiționată, la stat, în sistemul bugetar, de exemplu, de acel nenorocit de test. Au așteptat, strângând din dinți, să se calmeze dileala.
      Mulțumesc, pe această cale, tuturor celor care au luptat cu armele lor, pentru normalitatea de acum, pentru sfârșitul stării plandemice. Ei sunt Eroii noștri!
      A.A.

      Ștergere
  5. Nici un comentariu...Probabil implicatiile articolului ca schimbare de paradigma in definitia umanitatii (au fost vaccinati 4-5 miliarde), sunt atat de coplesitoare, incat nimeni nu poate spune nimic...

    RăspundețiȘtergere
  6. Se poate vedea clar pe site DARPA ca proiectul Brain Initiative este anuntat de White House in 2013 si se specifica ca este sustinut de toate agentiile federale. Satanele nu se mai ascund pentru ca stiu bine ca majoritatea turmei doarme.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca am mai subliniat tot pe acest forum prin noiembrie anul trecut informatia prin care va ziceam urmatoarele:
    Organismul uman din punct de vedere structural are 2 compomente: una informationala si una materiala.
    Ambele compomente sunt codificate in structura AND si sunt strans legate intre ele.
    Astfel orice modificare la nivel informational in structura ADN va avea ca si efect o "reactie"/modificare la nivel fizic si vice-versa fiind valabila cu observatia ca "legea" o face partea informationala.
    Partea informationala determina, numarul de degete de la o mana + toate trasaturile unei fiinte. Incercarea de a "te juca" cu partea informationala si de a "adauga"/"elimina"/modifica ceva e ca si cum cineva (sa zicem un programator) s-ar apuca sa modifica o aplicatie facuta de altcineva fara sa aiba nici o informatie despre ce face, cum functioneaza si care sunt mecanismele de interconectare si de lucru a respectivei aplicatii.
    In momentul de fata - vad ca se incearca modificarea Genomului Uman ( a structurii ADN/ARN a omului ) prin aceste vacinuri.
    Ceea ce fac acesti oameni e cumva similar cu a incerca sa oprezi un om de hernie legat la ochi - si incercand sa faci toata treaba pe pipaite fara sa stii exct unde e hernia cu pricina!! Ce sanse de reusita credeti ca ar fi - ca o astfel de operatie sa reuseasca ?
    Ce nu stiu si nu prea a intelege medicina ocidentala si toti prostii care finanteaza "jucariile astea", medicina care este exclusiv bazata pe materialism, este fix aceasta dualitate a structurii umane formata din informatie si materie.
    Sa pleci de la credinta ca totul e strict materie - cum fac in general medici ocidentali - si sa incerci sa rezolvi diverse probleme utilizand o tehnica ARN - e curata nebunie din punct de vedere al modului cum e construit omul si riscul estre extrem de mare sa "strici jucaria".
    Omul e construit Holografic. Orice organ are o "interconexiune comunicationala" cu toate celelalte organe. Sa crezi ca daca faci o modificare in plamani si ca acesta modificare nu se va reflecta si in restul organismului ( asa cum cred medicii ocidentali) e o prostie fara margini. Medicina traditionala chineza si indiana intelege mai bine aceste concepte si le utilizeaza ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va recomand filmul Equilibrium (Echilibru) din 2002 cu Christian Bale in rolul principal. O organizatie guvernamentala a inventat un ser magic care trebuia injectat tuturor oamenilor pentru a le anihila capacitatea de a avea orice fel de emotii, sperind ca astfel omenirea nu va mai provoca razboaie. Organizatia respectiva avea in componenta un fel de politisti care ii vinau si executau fara mila pe toti cei care incercau sa opuna rezistenta politicii guvernului. In plus ei distrugeau toate operele de arta (de orice fel) ascunse pentru ca se credea ca acestea le creau oamenilor emotii, ori asa ceva nu putea fi tolerat. Dar intr-o zi eroului principal i se intimpla ceva neasteptat ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam fain!
      Ultimul pe care ni l-ai sugerat "Operatiunea Crabul" a fost marfa!
      Mi-a placut faptul ca inamicul era generic, in schimb populatia era clar cea vizata pentru distrugere.

      Ștergere
    2. Inamicul era Rusia, iar " băieții buni" ( si fetele, evident, ca e corect politic) erau euronordicii. Mi s a parut f transparent si foarte cu mesaj.Atunci uitasem de miza zacamintelor fosile din Oceanul Artic si de interesul unei anume Puteri de ale controla ( și) pe acestea si caile de acces.

      Ștergere
  9. În Constituție României, cea actuală, că poate în cea viitoare va dispare, există articolul 2 care spune:

    ARTICOLUL 2

    Suveranitatea

    (1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice și corecte, precum și prin referendum.

    (2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

    Adică, în traducere liberă și pe înțelesul tuturor, POPORUL, (idiot, prost, tâmpit, așa cum e el în nemernicia lui) este STĂPÂNUL, șeful, boss-ul sau cum s-o mai numi el în limbajul de mahala, care ne caracterizează tot mai mult pe zi ce trece. Eu din chestia asta înțeleg două lucruri:

    1. Ori poporul suveran este părtaș sau se simte părtaș cu organele sale reprezentative, și atunci, dați-mi voie să vă spun că suntem un popor de hoți, mincinoși, leneși, lași și nesimțiți în ultimul grad și care își merită soarta ori

    2. Organele reprezentative și-au pierdut stăpânul și s-au grupat în haite conduse de câte un șef înrăit și înfometat (de bani și putere) la culme care, înainte să se omoare între ele pentru supremația în teritoriu, atacă și mănâncă tot ce se mai găsește de ros în țara asta. Adică s-au transformat în câini fără stăpân, adică maidanezi, căci e clar că poporul român nu mai e demult suveran în țara sa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Constitutia a fost " opiu pt popor " si /sau a iesit mai buna (pt. romani) decat trebuia.Dovada, moartea controversata a celui ce a creat- o

      Ștergere
  10. Câinele, spre deosebire de celelalte specii de animale domestice, a fost şi este singura specie de animal care a intrat – cu de la sine acţiune - în viaţa omului, fără a fi domesticit – fenomen ancestral petrecut de-a lungul a zeci de mii de ani, pentru ca mai apoi să se consolideze o relaţie deosebită între două specii deosebite din punct de vedere comportamental şi al inteligenţei.
    Câinele nu a fost domesticit de om. Câinele se afla într-o concurenţă cu omul în devenire de-a lungul vremurilor, şi realizând că de pe urma omului-vânător se poate alege cu hrană, nu a mai preferat să se afle în concurenţă cu specia umană, ci dimpotrivă, să-i fie de folos cumva, astfel încât dintr-o nouă relaţie om – câine, ambele părţi să aibă de câştigat.Oare noi oamenii de ce nu copiem ce fac cainii ? ...pentru a trai in liniste unii cu altii...bogati si saraci...buni si rai...intelepti si cretini...

    RăspundețiȘtergere
  11. De ce sunt monitorizati real time cu soft satelitar rulat de supercomputer mii de oameni simultan? In Romania, dedigur, de structuri de forta, vorbim de politia romana si sri care folosesc aceste tehnologii ilegale, neaprobate de Constitutie sau Cod de Procedura Penala prin mandatele specifice.

    De ce sunt folosite pe oameni, in Romania desigur, arme de control si manipulare si lovire, vorbim de arme psi, de arme cu unde microwaves? Constitutia tarii nu permite crime impotriva umanitatii si nici experimente naziste pe oameni.

    De ce prin softul de monitorizare utilizat este proiectat pe monitor tot ce vede si gandeste subiectul uman? Demnitatea umana este calcata in picioare de sistem astfel, in mod terorist.

    Aceste tehnologii de manipulare si control sunt folosite, neautorizat, ilegal, intr-o forma nazista de terorism de stat, si in Romania, State UE, SUA, China, Israel, India, Iordania.

    Se poate verifica totul si dovedi oricand. Oamenii evului mediu erau mult mai liberi, astazi statul practica forme avansate de control manipulare si lovire a omului de rand in loc sa il protejeze si sa respecte cadrul legal.
    Pur si simplu acestea sunt experimente pe oameni. Multi nu au habar ce patesc, doar vad ca sunt haituiti si loviti, chiar in somn, chiar in propria lor casa. Directed Energy Weapons sunt folosite si pe indivizi si pe grupuri la manifestatii, ca la 10 august.
    Somnul este controlat si sunt induse vise prin care este amenintat sau documentat subiectul tinta. Remote neural monitoring, V2K etc sunt parte a programelor MK Ultra. Totul pe banii publici ai romanilor.

    S-a ajuns prea departe cu batjocorirea omului de catre structurile de forta. Si politia si sri ul sa inteleaga ca exista Dumnezeu si toate crimele facute pe oameni se platesc.

    Luptati pentru voi si nu ingenuncheati niciodata in fata mizeriei miselesti a sistemului!

    RăspundețiȘtergere
  12. Vaccinul experimental Covid provoaca moarte.
    Totul este varza in organism la vaccinati
    In special DDIMMER.
    TANAR de 22 ani cu DDimmer =20000.
    Normal pana in 300.
    Si alte analize sunt mult peste normal.
    Dar ei nici acum nu au inteles ce se intampla.
    Merg ca oile la doza 4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti explica reactia medicilor... parca is hipnotizati cu totii. M-as apuca sa imi fac pentru mine si familia mea macar... daca tot o ard pa stiinta si tehnologie.

      Ștergere
    2. TG, nu-s deloc hipnotizati ci cuprinsi de frica deoarece sunt la fel de vulnerabili ca si noi toti.

      Ștergere
  13. Povestea cu organul nerecunoscut de organism... e mai subtire.
    Principala cauza pare a fi de la formarea micro cheagurilor in sangele celor vaccinati care nu pot fi depistate prea usor cu testele uzuale. Ele genereaza atat miocardita cat si AVC-urile.
    A fost un cardiolog din Spania care avertiza pe tema asta... ca sa fii sigur tre sa faci teste de sange la greu si sa iei anticoagulante care sunt foarte scumpe.

    Sucharit Bhakdi e cel care a sugerat urmarirea acestor micro cheaguri folosind un test DDimer daca retin bine.

    Partea cu studiile pe creier o sa fie o alta revolutie tehnologica. O interfata creier masina va crea omul hibrid care isi va expune creierul la informatie intr-un ritm mult mai ametitor decat suntem capabili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.naturalnews.com/2022-10-06-biotech-analyst-karen-kingston-unveils-patents-covid-vaccine-5g-link-biosynthetic-ai-nanotech.html

      Ștergere
    2. Micro zici Margelatule? Ia de aici sa vedeți three feets long blood cloggs pe mucenicul.wordpress

      Ștergere
    3. firele alea... sunt niste anomalii s-a mai discutat si aici despre ele. Apar doar in anumite cazuri, probabil sunt niste microelemente care se auto organizeaza.
      Nu cred ca toti ajung sa le dezvolte, ci doar cei care au tras lozul.
      In schimb toti au probleme de micro cheag-uri.

      Ștergere
    4. Pentru ca dovezile se discreditează și se distrug: autopsiile au fost interzise în perioada de înflorire a Covrigului;la fel și analizele de lab de orice fel asupra serurilor de injectat în programul mondial.*Mama nu se supara-dece oare?!*

      Ștergere
  14. Nu s-a luptat impotriva opozitiilor controlate, ele fiind parte din controlul total. De la partide care-si predau stafeta unii altora, stanga-dreapta, pulimea fiind mingea de pingpong iar paletele asa-zisa lupta intre "stanga" si "dreapta" politice, golite doctrinar progresiv.
    De la religii (primele opozitii controlate), pana la filmele, reclamele care programeaza mental. Religiile sunt calul troian care submineaza instinctul de autoconservare, si care tine de normalitatea psihiatrica, nu i se poate face "bypass". Simplul "bypass" al instinctului inseamna ca individul era bolnav in prealabil, si nu a decis sa-si anuleze instinctul, de parca ar putea. Religiile promit o viata de dincolo, deci primul pas spre relativizarea importantei vietii "de aici", de pe pamant. Nu cumva religiile au luat-o inaintea relativismului postmodernist, in stil new age cu milenii in urma? Nu le-a eliminat nimeni, desi pareau si inca par o sula in coasta. N-a eliminat nimeni religiile cum n-a eliminat nimeni productia de filme pe banda rulanta, si nu doar productia, ci si diseminarea pe torrente care trebuiau inchise toate cu peste 10 ani in urma. Atat filmele pe banda rulanta cat si torrentele au "supravietuit" la fel de "eroic" precum crestinismul. Herghelii de cai troieni, am enumerat doar 2-3, care merg struna. De ce o comparatie atat de abrupta intre religie si filme? Religia stipuleaza despre o viata de apoi, continuitate, nemurire etc. O parte din filmele S.F. pun accente pe colonizarea altor planete, pe sacrificarea majoritatii pentru a salva planeta etc. In ambele cazuri, se inoculeaza sperante, se relativizeaza importanta vietii "fizice" pe pamant. Apare apoi mutarea in "cloud" si transumanismul, alta religie, alte sperante.
    Sperante au aproape toti-de la cei carora li s-a promis salvarea in buncare pana la cei care se hlizesc pe aici cu misto-uri de 2 bani si atacuri la persoana. Superioritatea afisata denota o incredere in ceva, inexistent dupa logica mea.
    Oare cum se destrama o piramida din sobolani cata vreme fiecare vrea sa fuga primul? Haotic?

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu o intrebare pt.gugustiucii care cred ca americanii au Star Ware moderne si ca-s mult in fata rusilor :
    Daca sant asa de avansati de ce personalul Nasa fu plimbat si salvat prin spatiu Numai de vehicule rusesti ?
    o fi din cauza combustibilului , sau din cauza ca au tehnologie veche, ruginita ? sau din cauza de votca i o umple de coraj ?

    Ori o fi ca sa va dati voi seama, crete, ca cam cine-i seful ?!?

    Se pare ca Nato nu poate in privinta rusilor decat sa protesteze de sub fusta ucrainienilor, exact cum protestam noi romanii pe la manifestatii, nebagati i seama, ineficienti si insignifianti.

    RăspundețiȘtergere
  16. "Gerhard Umlandt
    10 octombrie 2022 la 18:11

    00Evaluează asta

    De ce îl critic pe Putin: a fost
    multă agresiune occidentală împotriva
    Rusiei, iar Putin nu reacționează!
    .
    Cel mai mare ciocan de până acum a fost doborârea
    noului submarin rus „Kursk” de către un
    submarin american în 2000. Oficial
    s-a susținut că torpile au
    explodat în Kursk. Când submarinul a fost recuperat și
    s-au făcut fotografii, s-a văzut o gaură de aproximativ 1 până la
    1,50 metri lățime pe partea prorei.
    Marginile găurii aveau o lățime de aproximativ
    80 de centimetri spre interior,
    dovadă clară a unei găuri de glonț!
    Reacția lui Putin: NIMIC.
    Acum, mai multe despre prezent: din Ucraina, fostul teritoriu de stat al Rusiei – nu doar Donbass – este
    împușcat în mod constant în , de exemplu la Belgorod, cu ruși uciși. Reacția lui Putin: NIMIC. Scufundarea crucișatorului rus „Moskva” în Marea Neagră, lângă Insula Șerpilor , trebuie de asemenea bine amintită . Reacția lui Putin: NIMIC. Exploatarea conductelor Nord Stream 1 și 2 este încă de actualitate . Aceasta este proprietatea Rusiei, a cărei construcție a necesitat miliarde de două cifre. Reacția lui Putin: NIMIC. Și acum podul Crimeei. Reacția lui Putin: NIMIC. .

    În orice caz, bubuitul de până acum nu este altceva
    decât un tunet de teatru și nimic care să
    dăuneze grav Ucrainei și Occidentului.
    Acum devine din ce în ce mai evident că Putin
    nu reacționează, cel puțin nu serios militar.
    Putin mi se pare un boxer într-un
    meci de box, care ia un pumn după altul
    , dar nu îndrăznește să lovească.
    Aceasta nu este altceva decât o invitație adresată
    Ucrainei și Occidentului de a mai desfășura o agresiune
    după alta. În concluzie, în afară de părerea mea,
    aș vrea să spun că există profeții care prevăd asta

    Putin va fi înlocuit de un guvern militar care va
    trata apoi cu Occidentul într-un mod mai radical."
    https://indexexpurgatorius.mx/2022/10/10/russland-startet-gros-angelegte-angriffe-auf-rund-20-ukrainische-stadte-als-reaktion-auf-die-terroristische-bruckensprengung-auf-der-krim/

    RăspundețiȘtergere
  17. SUA: miliardar american, investitor și om de afaceri Warren Edward Buffett, cunoscut și sub numele de Herald of Omaha (născut la 30 august 1930, Omaha, Nebraska),unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a cărui valoare actuală este estimată la aproximativ 85 de miliarde de dolari, a spus: „...are miliarde de dolari gata să cumpere ieftin de la companiile europene care au eșuat. "

    Războiul din Ucraina provocat de SUA… , în curând își va da roadele.

    Companiile europene fără energie și materii prime rusești ieftine se vor prăbuși în curând, permițând investitorilor americani să cumpere aceste companii la o fracțiune din prețul lor. Când vor fi în mâinile americanilor, sancțiunile la importurile din Rusia vor fi ridicate și companiile vor relua producția, dar vor face bani nu pentru europeni, ci pentru americani.

    Planurile SUA de a distruge Europa și Rusia dintr-o singură lovitură par să funcționeze datorită prostiei și represaliilor liderilor europeni.
    https://indexexpurgatorius.mx/2022/10/07/ziel-des-ukraine-krieges/#more-30231

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ma cea mai buna teorie a acestui razboi incepand cu covidul
      da cine din SUA profita sa intelegem?
      Nu de altceva dar sub titulatura SUA se ascund peste 50 de tari diferite si tot atatea interese si agende diferite
      ca si cum ai zice planeta Marte suge gravitatia pamantului

      Ștergere
    2. @"Planurile SUA de a distruge Europa și Rusia dintr-o singură lovitură par să funcționeze"

      Nu sunt planuriSua. Daca ar fi fost planurile lor nationale acum s-ar fi industrializat. Realitatea este exact pe dos.
      Un mic exemplu ca dovada:
      Dupa 1978Sua nu a mai construit nici o centrala atomica ci doar le scoate din uz una dupa alta. Pune-ti mina si verificati, este oficial.

      Amza

      Ștergere
  18. Guvernul francez nu este vaccinat.

    "M-am vaccinat pentru că nu voiam să las impresia că nu-mi fac treaba de parlamentar. Nu știam că Emmanuel Macron nu a fost vaccinat și nici majoritatea membrilor guvernului. Și nu știam nici că un număr semnificativ de colegi de-ai mei nu erau vaccinați. Iar când am spus că am fost bolnav după vaccinare, în timpul campaniei electorale, nimeni nu m-a ascultat și au vrut să mă reducă la tăcere." -- La bombe de Jean Lassalle, 10 October 2022

    https://bit.ly/3T9Zxed

    ***

    Jean LASSALLE, fost deputat și președinte al mișcării Resistons, este invitatul lui Ying Huang:

    https://youtu.be/ypTMe4UdgMc

    "Acum se face totul pentru a sabota și distruge toate fundamentele civilizației noastre. Și apoi aceste vaccinuri.... Eu nu am avut Covid, am făcut insa vaccinul Johnson, care aproape m-a omorât, care mi-a deformat inima, am avut 4 operații din 3 ianuarie anul acesta".

    ***

    În cadrul unei audieri pe tema COVID din Parlamentul European directorul #Pfizer recunoaște: #vaccinul nu a fost niciodată testat pentru a preveni transmiterea.

    "Vaccinați-vă pentru alții" a fost dintotdeauna o minciună.
    Singurul scop al pașaportului #COVID: forțarea oamenilor să se vaccineze.
    Lumea trebuie să știe. Share this video!

    https://twitter.com/Rob_Roos/status/1579759795225198593

    RăspundețiȘtergere
  19. "Planurile SUA de a distruge Europa și Rusia dintr-o singură lovitură par să funcționeze datorită prostiei și represaliilor liderilor europeni."
    Termenul prostie trebuie inlocuit cu tradare, terorism la nivel de stat/U.E., deci agenda politica indeplinita punct cu punct, pe zile, luni, ani.
    A vorbi de prostia liderilor chiar pare prostie, mai ales in prezent. 30 de ani s-a operat aceeasi psihologizare asupra conducatorilor nostri: ca sunt corupti, obsedati de averi, incompetenti. Ce treaba are coruptia cu incompetenta? Singura legatura e ca sunt termeni in cadrul psihologizarii liderilor politici. Prin arma psihologizarii s-a mutat atentia de la dinamitarea sistematica (de tip C4 charges) asupra intregii societati romanesti spre...cazuri particulare, alde indivizi obsedati de putere, incompetenti samd. O data ce placa incompetentei si a coruptiei (care sunt reale, dar nu cauza relelor) a functionat si a acaparat cat mai multe minti, au inceput sa apara si "psihologi de serviciu"/din servicii, care au intrat pe scena dupa analistii politici eterni. Prin psihologizare s-a distras atentia de la singura posibila explicatie asupra a ceea ce a fost si este-agenda si marele plan. Inca o data, pana si opozitia, la nivel de individ, perpetueaza sloganuri ale puterii, directand atentia in orice alta parte. Ca unii realizeaza ce se petrece, e irelevant. Dau un exemplu care are legatura cu topicul:
    https://conspiratiisimistere.wordpress.com/2013/09/14/chemtrails-darele-mortii-otrava-din-cer/
    A se vedea data postarii, si mai ales comentariile, analizabile la nivel de idee, limbaj, legatura cu tema respectiva. Asa a fost acum 9 ani, asa a fost peste tot, asa e si in prezent si in viitor!
    Buna parte din pulime e sub nivelul animalelor, care au instinct de conservare, si memorie superioara proverbialei memorii de peste. Dupa cum se vede din link (si sunt cu sutele), vitele merg benevol la abator. Ca in banc, calul nu avea nimic impotriva. Cei peste 200 mii agenti infitrati in Romania si-au facut treaba cu brio, simuland opinia publica si formand-o, totodata. De cand au inceput asa-zisele site-uri conspirationiste, agentii au intrat in paine, atacand sistematic. Lumea ajunge sa creada in conspirationisme cand e prea tarziu, cand tradarea nu mai e pe sticle/touchscreen-uri, ci pe strazi, eventual la usa. Merge la scara globala, nu doar la noi.
    Si uite asa rasa alba a fost eliminata, apoi celelalte, si pamantul a fost predat, conform planului, dupa un mare reset/extinctie. A se cauta nuclear war simulator. In simulari se vede ca din start e eliminata rasa alba-SUA, UE in primul rand, Rusia...in Africa, India pare sa ramana pace (linistea dinaintea furtunii), pentru moment/respectiva etapa a extinctiei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim10 octombrie 2022, 20:47
    "În cea ce ma priveste, desi sunt trecut de 60 de ani, daca va decide careva ca trebuie sa ma duc la razbel impotriva rusilor pentru apararea intereselor americane, va asigur ca voi reusi eu cumva sa gasesc un beci cat mai mare, plin cu rachie si potol, unde sa ma baricadez pentru a astepta sfarsitul ghiftuit si linistit (eventual si beat)."
    As sugera si un back-up plan care nu intra sub legea armelor. Se poate moda o casca de motociclist, orice casca solida cu prindere buna, pentru a facilita autoextinctia. Un electromagnet cu un surub ascutit in varf, o comanda si un buton. Accu LiIon high discharge sunt ieftini. Surubul va intra in bulbul rahidian prin ceafa, si va duce la moarte instantanee. Mai buna decat orice alta forma de moarte. Sarma groasa se poate recupera din multe-din plitele cu inductie pana la motoare, dar acolo trebuie mai multe sarme in paralel pentru electromagnet. Cu ceva teste (absolut necesare) se verifica functionalitatea.
    "Angela"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Angela, ar trebui mentionata si optiunea personala de a fi transformat in pamint de flori, "compost" care se vehiculeaza la greu printre progresistii UE, tacim complet, in spiritul nemuritor al " vrem o tara ca afara"

      Developerii de imobiliare saliveaza la ideea asta precum catelul lui Pavlov, de abia asteapta sa nu se mai tot extinda cimitirele astea "nenorocite" care la papa din profit.:)

      Amza

      Ștergere
    2. Stiu. Daca odata salivau ca fiecare mort e o gura mai putin de hranit, reducand gaura eterna de la buget, acum saliveaza pentru fiecare apartament sau casa golite de proprietari. Imobiliarele au crescut in ultimii ani ca ciupercile dupa ploaie, continuand in acelasi ritm invazia de farmacii, una langa alta.

      Ștergere
    3. Domnu Anonim "10 octombrie 2022 09:03, eficientă ieșire de pe marea scenă a vieții, dar, totuși, omu, înzestrat de la bec, cu liber arbitru, își alege felul.
      Pe bune, să "mori" ghiftuit cu bunătăți de la bunica și pe deasupra și beat rangă, auto îmbătat cu pălincă românească ( să consumăm doar produse fabricate în România), e de vis!
      A.A.

      Ștergere
  21. Vad ca lumea a ajuns pe linia pe care trebuia, uitand pana si sa mai glumeasca. Unii stau pe canapea/futelnita, vizioneaza un meci de futbol savurand o bere. Altii merg pe stadioane, in trening-uri, sa para sportivi, si fac galerie in meciul Steaua-Dinamo.
    Meciul Steaua-Dinamo e definitoriu pentru popor: de la tribune pana la televizor. Spectatori vesnici, incurajati sa comenteze, pasiv. Steaua-Dinamo au devenit Rusia-SUA. La fel de spectatori, spargem seminte de pe margine. Steaua-Dinamo, intelectuali si muncitori, unii cu pensii nesimtite versus profesori care jupoaie la meditatii...spitale insuficiente versus biserici in exces...stiti antagonismele deliberat create. Mereu s-a gasit un dusman comun, incepand cu minerii din '90. S-a ajuns la vacsi si nevacsi.
    Nu aleatoriu incepusem sa scriu despre capacitatea de a glumi... Erau bancuri cu vestea buna, vestea rea. The bad news: vacsu omoara in maxim 3 ani vacsii, si fiecare doza scurteaza din countdown timer. The "good" news: nevacsii se bucura degeaba; vacsii transmit (fenomenul shedding) tuturor otravurile din ei. Incepand cu spike, dar posibil si restul-minicomputerele alea nano-, interconectate intre ele, care se unesc dupa ce absorb diverse elemente din corp si formeaza cheaguri (clots) imposibil de distrus de catre organism, ba chiar greu de distrus fizic, odata scoase din decedat.
    Cine rade la urma, rade bine. Ca la sah. Asa ca...n-am idee care-s good news si care-s bad news? Pot estima, cu o marja de eroare imensa, ca unii au primit si antidotul. La nivel de politicieni, structuri de putere active...banui ca nu multi se incadreaza...Sau au primit placebo, la fel cum, in suta aia de variante de vacs, exista si cea placebo?
    Placebo la politicienii care acuzau pe romani ca si-o fac la chiuveta. Otrava la vacsi si antidot placebo pentru a-i proteja pe infocatii luptatori. Suna irefutabil de futuristic, si futil totodata? Sa-mi f.. una!
    https://www.orwell.city/
    Ba chiar doua, dupa ce am lecturat tot site-ul.
    https://www.orwell.city/2022/03/strange.html
    https://www.orwell.city/2022/03/black-eyed-baby.html O parte din noii colonisti ai planetei. E un test cum se vor descurca in urma modificarii climaterice prin echipamente speciale; daca merge bine, vin si stapanii (cu ADN original, nu modificat, corcit), arunca acesti hibrizi/copii la gunoi, pentru ca testul a avut succes. Pentru ei se face acest genocid. Nu va fi nici o Arca a lui Noe pentru specia umana. Alienii vor elimina pana si pe cei din orasele subterane, dotate cu arme speciale, provizii pe multa vreme, elitele asteptand cateva luni sub pamant, timp in care oamenii se macelaresc profesionist, isi elimina singuri (dar cu ajutor extern) propria specie. Canibalismul va fi desavarsirea razboaielor si ultima etapa. Nu e nimic profetic, e logica pura. Mergem mai departe.
    https://www.orwell.city/2022/02/CDC.html Razboaiele civile pe fond de foamete, saracie, lipsa de energie vor fi incurajate si prin 5G care va da comenzi vacsilor. Seria Resident Evil era minciuna.
    https://www.orwell.city/2022/02/breath.html Unii au spus ca nu se stie inca ce contine otrava. A inceput sa se afle, dar noi aflam ultimii. Fiind cu 50 de ani in urma tuturor, prindem si Apocalipsa tot peste 50 de ani...
    https://www.orwell.city/2022/02/new-images.html Vedeti data! La noi s-a dat incet incet liber la informatii de genul asta pentru ca aparent nu merge cum trebuie razboiul de peste granita. Si oricum, e tardiv de prea tarziu.
    https://www.orwell.city/2021/11/nanorouters.html Asa i-a prins pe unii cu vacsu facut la chiuveta, in urma scanarii speciale in aeroporturi.
    https://www.orwell.city/2021/08/la-fuente.html
    Negarea e cea mai probabila reactie a oamenilor obisnuiti. "Acuzatia" de teoria conspiratiei e la fel de probabila, din partea celor cu plata la postare. Indiferent de reactii, comentarii, atacuri...se intampla si continua. It is what it is.

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca ati lecturat si inca lecturati https://www.orwell.city/ , e posibil sa faceti multe conexiuni. In primul rand, v-ati dat seama ca nu e un site conspirationist la nivelul yogaesoteric unde se abereaza pe chestii incontrolabile sau foarte greu verificabile. Aici sunt date, analize de laborator, au descoperit ca pana si cadavrele din cimitire "inca" emit codul bluetooth, adica acel M.A.C. adress in hex, pe care unele telefoane il pot detecta. La telefoanele pe android trebuie debifata din start optiunea Show only compatible devices. Exista si soft-uri PC, dar si apps pentru androidul de pe telefon care afiseaza semnalul wlan/bluetooth in dB; cu un mic efort se poate triangula si detecta persoana.
    Ce se observa, in linii mari? Efecte vacs, 5G, aglomeratii urbane, metropole. Ce s-a intamplat in Romania, in special in ultimii ani? Nu stiu daca 5, 10, trendul a fost accelerat fortat. S-a intamplat, prin toate mijloacele necesare posibile, o migratie rural-urban, de la micile orasele de provincie in marile orase. Killboxes! Blocurile comuniste ni se pareau puscarii? Orasele au devenit puscarii mult mai mari. Au distrus sistematic economia in micile orase pentru a forta migratia in mega-satele astea numite orase, metropole. Fiind o tara saraca, navetismul nu mai renteaza, transporturile costand tot mai mult. Corelam migratia spre urban cu costurile transportului, care loveste in navetism. De aici rezulta mutarea la orase, in defavoarea navetismului. De ce necesara o mutare definitiva in asa-zisele metropole?
    Pentru a eficientiza 5G-ul. Lumea de la sate a plecat in mare masura peste hotare, altii au venit la oras. 5G e plutonul de executie, 4G la fel, si mai trebuia si un zid unde sa fie incolonata lumea. Unele persoane stiau asta de multi ani. Re-urbanizarea fortata a fost conditie necesara instalarii turnurilor 5G. Cancere si diverse boli somatice apareau si de la 4G, dar ritmul cresterii numarului de cancere la populatia alba (cine are 4G, 5G, si cine nu, si cine are, e in functiune sau inca nu?) era prea lent pentru MASS LEVEL EXTINCTION EVENT. Deocamdata la relanti, turat la putere mica, 5G blocheaza procese cerebrale, induce boli. Cand va fi timpul, va emite maxim. Nu ma luati cu "puterea scade cu patratul distantei" (doar un tip profesionist din servicii mi-ar da o astfel de replica la asa comment; sunt solutii pentru fiecare varianta in parte. Si pentru cei de la sate s-au gasit solutii, vor intra pe rol. In uie nu e scapare, iar cine pleaca in afara uie contribuie personal la traficul de carne vie-organe si prostitutie; in cel mai bun caz lichidare fizica rapida.
    Cei cu un coeficient de inteligenta peste 150-160 isi pot imagina usor cum arata piramida extinctiei rasei umane. Si isi poate face o idee despre cum au aparut diverse "profetii" care numai profetii nu au fost! Ei, facand parte din sistem, au dat periodic cu tifla, anuntand ce va fi, stiind ca pana si avertismentele periodice sunt inutile. Care o arde cu Apocalipsa, cu profetii, cu clarviziuni...am o intrebare...cum se face ca toate profetiile, de la cele religioase pana la cele laice, ale unor "clarvazatori" nu spune ce se va intampla cu Terra dupa extinctia rasei umane?? Dumnezeu face dreptate, nu mai suporta pacatele lumii, murim, mergem in Rai, in Iad (exista Iad mai ceva ca pe pamant?), si gata. Cum de au profetit viitorul cu 2000 de ani in urma, si ulterior (prin alti inainte-vazatori), dar le-a "scapat" tuturor reteraformarea, orasele subterane, recolonizarea planetei?
    Intreaga populatie a globului va fi eliminata in maxim un an si jumatate, iar rasa alba va disparea in maxim 6 luni. Odata cu rasele, zboara si agricultura, industriile, adica asa-zisa poluare care duce la incalzirea globala. La ce bun sa continue modificarea climei pe pamant?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)