sâmbătă, 16 iunie 2012

In sfarsit un început!

... Timid, ceea ce ar trebui să fie adevărata societate civilă iese la lumină. E o luptă nedreaptă între interesele meschine ale unora şi bunul simţ al celor mai mulţi dintre noi. Realitatea recentă ne spune că, de obicei, luptele de acest gen sunt câştigate de către manipulatorii munţilor de bani. Istoria însă i-a apreciat întotdeauna pe cei care au ştiut să întoarcă destinul atunci când sorţii păreau a le fi împotrivă!

Suntem acum într-un asemenea moment critic în care majoritatea ar trebui să se trezească şi să-şi spună clar punctul de vedere. Ceea ce vedeţi mai jos este doar un semnal al începutului. Continuarea luptei depinde de fiecare dintre noi şi de toţi împreună!



P.S. Şi să nu uit. Mai am un mesaj cu dedicaţie: "Grasule, ţi-ai luat-o rău de tot, prietene! Sunt tare curios cum te va strânge imperialistu' de oo(sic!).". Deocamdată atat! Continuarea în număru' viitor!

10 comentarii:

  1. Confundati societatea civila cu Open Society. Diferenta e enorma!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu inteleg care e treaba cu rosia montana , exploatari de aur se fac in toata lumea , inclusiv in tarile civilizate , iar la noi nu ??? oare de ce ? n-are romania nevoie de bani ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania are nevoie, dar grosul banilor nu o sa fie luat de Romania

      Ștergere
    2. Din punctul meu de vedere Romania nu are nevoie de aurul de la Rosia Montana. Banii despre care se vorbeste sunt o iluzie menita a-i prosti pe cei mai naivi.

      Ștergere
    3. Pai daca nu intelegi de ce te bagi in vorba?
      Eu cred ca intelegi foarte bine - puti a oranjgutan de la o posta.

      Ștergere
    4. Ai citit cum se face protejarea mediului inconjurator si cati bani costa tehnologia respectiva din "tarile civilizate"? An de an, pentru totdeauna. Este logic ca la un moment dat costurile de prezervarea a otravii in lacul de decantare vor depasi beneficiile rezultate din extractie. In momentul ala, operatiunile de mentenanta se vor intrerupe (daca vor rezista pana atunci) si toata otrava se va imprastia in panza freatica.

      Ștergere
  3. Bravo Maia! Bravo Dane!
    Sunt curios cine-i Grasu'...

    RăspundețiȘtergere
  4. Grasu' e Naumovici care ...

    RăspundețiȘtergere
  5. ... 2012 - sfarsitul lumii... lor.

    Va face reclămi moca_cu ardei iuți în curu' lu'... mereu.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)