joi, 5 iulie 2018

Ziua judecăţii

Într-adevăr, adoptarea Codului Penal e revoltătoare, Plăvane! E o ştire de-a dreptul zguduitoare şi, când spun asta, chiar nu spun vorbe mari. E o nenorocire care prevesteşte multe rele.

În primul şi-n primul rând, hoardele ţinute în frâu de protocoale, înţelegeri secrete, acoperiri ilegale şi alte tehnici dubioase, vor fi eliberate. Ştim, mulţi dintre ei nu-şi doresc asta deoarece scopul lor e fix slujirea lanţului de care sunt legaţi(oare de-asta o fi poreclit-o Liky pe Cicloapa „Slujirea”?). Odată distrus lanţul, se duce de râpă menirea lor, iar supravieţuirea în ceea ce se numeşte „sistem” devine problematică întrucât mulţi sunt prea proşti pentru a fi capabili de a lucra corect. Nu-i o jignire, chiar dacă sună dur. Observaţi-le luările de poziţie, interpretările aberante şi modul în care se deconspiră şi veţi deduce cu uşurinţă că uneltele actualului sistem nu au prea mulţi neuroni în dotare.
Cu perspectiva unei asemenea eliberări, lucrurile devin de-a dreptul explozive. DNA-ul trebuie să meargă spre peştii graşi. E obligat s-o facă şi să lase de-o parte panglicărelile cu care-şi acoperea foamea bugetară. Gata cu naşii de tren acuzaţi de abuz în serviciu, gata cu bibliile pe capota maşinii, gata cu fochiştii, poţipoancele şi denunţurile inventate. Chiar dacă nu pare, lucrurile se vor tranşa usturător. Astfel, în loc să-l folosească pe Urdăreanu ca denunţător vor fi obligaţi să-l ancheteze, în loc să-l cheme pe dom' Nelu de fiecare dată când mai au nevoie de-un denunţ vor fi obligaţi să-l bage la zdup, indiferent câte bagaboande cunoaşte pe la Ambasada Olandei. Curul cel mare al Ciorduţei nu va mai putea ascunde dosarele transnaţionale gen EADS, Microsoft, Apa Nova s.a.m.d. Chiar dacă unele fapte s-au prescris, tot mai e ceva care ar aduce înapoi milioane şi milioane de EUR la Buget. Culmea e că şi cu frâna trasă, DNA-ul va trebui să se mişte în direcţia în care trebuie pentru a-şi justifica existenţa. Iar direcţia aceea, nu de puţine ori, duce fix la binevoitoarele ambasade atât de empatice cu sistemul actual care colcăie de corupţie.

Plăvanului îi fuge pământul de sub picioare întrucât e una dintre „victimele” prezumtive. De ani buni trebuie să returneze statului chiriile încasate ilegal de la imobilul luat prin fals şi uz de fals. Fapte pentru care „duamna” Carmen e cam penală. Chestia e că „duamna” a cam fost băgată la înaintare de către „semnatarul” din partea statului, primarele Klaun. Astfel încât chestiunea devine sulfuroasă rău. De-aia are oligofrenul nostru acea privire de bou speriat. Odată cu trecerea mandatului, problemele penale vor veni din urmă şi se simte nedreptăţit. Cum e posibil ca ticălosul băsescu să beneficieze de atâta purcoi de prescripţii în timp ce el şi „duamna” lui să fie luaţi de portărei? Ce să zic, Plăvane, aşa funcţionează selecţia naturală: ăi proşti sunt eliminaţi. Şi, când te gândeşti că în cazul tău amarul ăla de casă e doar vârful aisbergului, aproape că-ţi înţeleg suferinţa. Dar, deh, asta e soarta oricărui trădător, a oricărei păpuşi teleghidate. Destinul va fi necruţător cu tine, Plăvane!

Dar nu numai Plăvanului i se înfundă. O întreagă camarilă care se simţea protejată începe să tremure. Ce-or să zică „băeţii” cu firme acoperite când i-or lua la întrebări unii cărora chiar o să li se rupă de „acoperirea” lor ocultă? Cum vor mai reacţiona „ambasăzile” când or ieşi la iveală şpăgile date de „uamenii dă bine”? Cum or s-o scoată la lumină „incoruptibilii lu' Peşte” când dovezile furturilor, odată deconspirate, le vor atrage condamnări usturătoare în ţările lor de baştină?

Vedeţi, de-aici se cam taie filmul. Mafia e mare, lupta e crâncenă. Fiecare-şi joacă propria libertate. Îi vedeţi cum arată isteric spre Dragnea? OK, Dragnea e Dragnea, dar voi, dragii moşului, sunteţi cei care reclamaţi mirosul pestilenţial, ignorând că sunteţi plini de căcat chiar şi pe bot. Ştiu, Dragnea e reduta pe care vreţi s-o beliţi din cauză că vă forţează să daţi ochi cu propria mizerie, să răspundeţi pentru ceea ce aţi făcut. Ghinionul vostru e că, indiferent dacă reuşiţi sau nu să-l beliţi pe Dragnea, problemele voastre rămân şi de ieşit tot vor ieşi la suprafaţă. O să vedeţi asta!

Nu-i lucru uşor ca de la privilegiat sau şef al sistemului să te trezeşti peste noapte ca vânatul hăituit. Nu-i simplu să simţi ecoul bocancilor de mascaţi care vin să te ia. Dar ghinion! Când săpai gropile ălea în care sperai să-ţi îngropi adversarii, ar fi trebuit să te gândeşti că şi alţii ţi-o vor săpa pe-a ta. Ştiu, mulţi dintre „vitejii” de ieri au acum o transpiraţie rece pe şira spinării. E primul semn. Urmează coşmarul, băieţi! O să vedeţi în curând ce nasoală e postura de victimă. Vă ştiţi bine păcatele, iar ziua judecăţii nu mai are răbdare!

20 de comentarii:

  1. Suna bine. Deci plavanului i se infunda de la case si lui dragnea de la teldrum?!
    Eu zic ca e toata lumea castigata. Sunt dosare deopotriva pentru astia cu relatii la extern, cat si pentru baronii locali. Hai la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reţine o chestie: dacă singurele lucruri care i se pot imputa lui Dragnea sunt comicăria din dosarul referendumul, angajarea celor doua pesediste la stat şi transferul de la stat la stat din dosarul Belina, s-ar putea sa avem de-a face cu cel mai cinstit om din Romania. Dacă nu-i aşa, de ce oare n-au ieşit până acum la lumină „marile afaceri de corupţie” despre care doar se vorbeşte? Ori n-au fost, ori sunt unii intangibili implicaţi şi se pune batista pe ţambal, ori a fost Dragnea prea deştept şi nu s-a suflat nicio vorbă. Dacă se adevereşte primul caz trebuie să fii de acord cu mine că Dragnea e cel mai necorupt politician român. Dacă nu, în oricare dintre celelalte situaţii, toţi factorii implicaţi în lupta anticorupţie trebuie să plece urgent. Cale de mijloc nu prea văd...

      Ștergere
    2. Pe acelasi printipiu pentru care SISTEMUL l-a mazilit politic pe Nastase ! O matusa , niste termopane .....! Pe genul asta de oameni ii termini psihic cand ii bagi la bulau pentru treburi de 2 bani cand ei au furat de N la puterea N+10 ! Despre ce vorbim aici ? Fa o analiza clara si la rece a celor 29 de ani de la.......zii cum vrei tu si ai sa intelegi ca POLITICUL reprezinta o parghie a SISTEMULUI ! Iar oamenii cu putere de decizie in SISTEM nu apar la TV , presa , etc ...decat in cazuri exceptionale !

      Ștergere
  2. Cred ca de data asta esti prea optimist. Uitandu-ne in urma putem lesne observa ca n-am fost niciodata capabili de miscari revolutionare. Noi am mermelit-o intotdeauna. Am gasit noi o cale... asa sa fie bine sa nu fie rau pt toata lumea ca csf, ncsf. Asa ca astept marea mermeleala.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.financialsecrecyindex.com/introduction/fsi-2018-results

    RăspundețiȘtergere
  4. Prostavanii care au ales un minoritar n-au respect fata de propia natie, chestie specifica taranimii servile si retrograde. Este o bataie de joc! Multi nu stiu cum sint astia. Se cred superiori altor natii si reactioneaza exact asa cum face si asta. Nu poate accepta ca romanii sa-i dicteze lui, marele neamt! Acest motiv primeaza si ii intuneca mintea de ura. Nu conteaza altceva! Ii cunosc f bine, in special jafurile din Sibiu! Chestia ca minoritatea germana este de treaba reprezinta efectul prostiei tipic taranesti, pt ca doar ei traiesc din idolatiria aberanta fata de orice este strain.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am mai zis tendinta e sa copiem sau sa adoptam orice fara sa rumegam prea mult. Inteleg ca la sat treaba era nasoala rau dar cum era lumea la oras?

      Teoria matale scartaie partial... din colegii mei un procent extrem de ridicat au ajuns destul de ok si bunicii uneori chiar parintii sunt de la tara. E drept nu e nici unul om politic sau in administratie.

      Ștergere
    2. Orasul a distrus cultura taraneasca, aici e problema. Odata cu mutarea la oras, taranii romani, in marea lor majoritate, si-au negat trecutul si stramosii si au fost incantati de luminile orasului. Ideea nu e sa reusesti numai material, renuntand la spiritualitatea ta, la sufletul tau. Mihai Eminescu a sesizat in articolele lui acest aspect. In perioada interbelica marii profesori romani ca Nicolae Iorga, Parvan, Nae Ionescu reusisera sa intoarca taranimea la cultura, la suflet, iar acea generatie de romani constienti a fost anihilata in anii 50, dar nu asta conteaza intrucat ei si-au pastrat sufletul romanesc.Nimic bun pe acest pamant nu se poate realiza fara sacrificiu. Din pacate socialismul national al lui Ceausescu a creat doar material, neavand transcendenta, iar dupa 89 s-a vazut ce usor am fost manipulati si ocupati, ajungandus-se in prezent ca o parte foarte insemnata a celor proveniti de la tara sa-si iubeasca ocupantul si sa-si urasca neamul. Din pacate anonimul de mai sus are dreptate pe fond.

      Ștergere
    3. 1 Eu n-am vazut procentul ala destul de ridicat niciodata! Max 5% dintre ei sint romani! Restul sint patrioti vestici. Este singurul popor cu o vedere “idilica” asupra E.U, asa cum s-a scris prin presa si am postat acest lucru, nu cu mult timp in urma. Situatia tarii te contrazice, deoarece reprezinta totalitatea inteligentei, talentlui, educatiei etc a celor care o compun si, dupa cum vedem, este exact dupa chipul si asemanarea taranilor parveniti si extrem de prosti, ca li s-a dus vestea peste mari si tari. De cite ori vad un dobitoc care trancaneste aiurea sau face numai timpenii, ma uit sa vad cine este si niciodata nu s-a intimplat sa fie altceva decit se stie. Mereu aceeasi haita de cretini de ulita! Cum erau orasele pe timpuri? Noi n-am dus-o prea bine niciodata, dar in halul asta chiar n-am fost! Idolatrii ca cei de astazi se aflau intr-un numar redus, timpitii cu vrem tara ca afara nu existau, servilismul nu era la cotele de astazi, iar in presa gaseai destui care le dadeau peste gura vesticilor, daca indrazneau sa guite ca astazi. Elita romaneasca reusise sa imbunatateasca multe aspecte din viata oraselor si satelor. Erau destui romani adevarati si stim f bine c-au existat. De ce crezi c-au fost toti eliminati in anii 50? De ce crezi ca aceeasi straini i-au dat banii de-o indistrializare lui Ceausescu? Am scris in trecut despre acest plan care ne-a dus exact aici unde sintem. Degringolada si haosul sint specifice zilei de astazi. Sintem o natie aflata in plin proces de diluare si se vad deja primele semne clare de destructurare. Pina disparem nu mai dureaza 7 ani! Nu stiu colegii tai, dar ma indoiesc f tare ca sint altfel decit cei pe care-i vad. O alta natie care sa-si urasca obirsia n-am intilnit nicaieri! Am cazut cel mai jos dintre toate popoarele estice. Se vind oricui, fara probleme! La numita revolutie gaseai printre ei o colectie de slugi ale unor gramezi de tari straine. Pt propia tara nu erau deloc interesati. Astazi, o batalie mai mare, ca printre pseudo-romani, pe banii lui Soros nu exista nici la el acasa, in SUA! Asa numitele romance sint cele mai rele femei. Au distrus neamul romanesc. Dovedesc o lipsa totala de loialitate, afinitate si respect fata de propiul neam. Nu sint intimplator prostituatele nr 1 printr-o gramada de tari din vest. Au facut si subiectul unor televiziuni germane, s-a scris in presa engleza etc. Te uiti si gasesti. In privinta dezbinarii am intrecut orice inchipuire. Pina si nemtii si-au data seama ca nu-i bine sa lase doi romani sa lucreze impreuna, pt ca se sapa unul pe altul si apar probleme!

      Ștergere
    4. 2 In trecut am pus linkuri pt tot ce-am scris. Multe le stie Dan, pe care nu le-a lasat, dar nu-i nimic greu de aflat. Altfel globalistii au stiut precis ce au de facut si ne-au dus acolo unde ne-au vrut sa fim. Nu se putea face decit prin cei lipsiti de orice si stim cine sint. Cum iti explici ca zilele de astazi seamana atit de bine cu anii 50? Exista un factor comun: taranimea parvenita si avida de posturi, bani, marire, putere etc. Vezi cum reactioneaza gastile de securisti, procurori si judecatori? Jigodiile se duceau la serviciu sa batjocoreasca si sa omoare oameni! Pt binele lor sint in stare de orice si au dovedit-o la vedere, de-a lungul a zeci de ani! Peste tot pe unde au ajuns urmasii grajdarilor si-au facut gasti de interes. Neavind identitate si necunoscind altceva decit propiul interes, asta era singura lor forma de organizare, pe care si-au impus-o, majoritari fiind, inca din anii 70. Cind printre toti astia o sa gasesti unul, doar unul, care provine dintr-o familie veche de bucuresteni, asta insemnind cu radacini in sec al XIX-lea, sa-mi spui si mie. Uita-te la ei si observa ca lumea a inceput pt astia in anii 70! Toti vorbesc de Ceausescu, iar de Dej, practic, niciodata. Priveste-i pe tefelisti! Sint grajdarii originali. Caracterul lor este exact ala pe care-l arata de cind se stiu. In general le pute Romania. Astia sint singurii care au in vocabular expresia “tarile civilizate”. In rest n-am auzit-o nicaieri, la nici un popor. Privindu-i poti realiza mai bine cum de-a fost posibil sa se intimple ceea ce-ai auzit despre anii 50. Cum sa respecte strainii asa ceva?! Te calca in picioare si-ti iau tot ce se poate, asa cum se vede ca fac. Singurul lucru de facut este incercarea de rominizare a acestor indivizi. Poate asa vor ajunge sa vada ca nu este bine sa-ti tai craca pe care stai. Prostimea din securitate si toti cei care cred ca s-au pus la adapost in spatele unui stapin strain, nu stiu ce-i asteapta, deoarece nu au habar de planurile stapinilor. Nu-si pot inchipui ca asta a fost motivul pt care i-au scos in fata. Sa se gindeasca ce se va alege de ei cind tara si natia romaneasca vor fi devenit istorie! Cu ginditul este o problema, dar merita sa incerce. Tot ce-au facut strainii este motivat de realitate, pe care au cunoscut-o f bine si observa ca tactica lor s-a bazat exclusiv pe slabiciunile celor pe care i-au ridicat, punindu-i acolo unde n-ar fi ajuns niciodata si n-ar fi trebuit sa fie. Ma poti contrazice, dar fara dovezi este zero. Daca te uiti in urma ai destule linkuri. Afirmatiile mincinoase ale taranimii diasporene despre Germania le-am desfintat cu informatii din presa lor, pe care este clar ca n-o citesc vreodata, ca sa nu mai vorbim despre carti, de care nici nu se ating. De curind a devenit realitate si ceva care am spus, acum luni de zile, ca se va face, asta in pofida unui roman care-si recita prostiile lui despre minunatul vest, unde ploua cu cirnati exact pe strada lui:
      http://www.jurnalulromanesc.at/austria-taie-alocatiile-pentru-copiii-romani-iohannis-si-norica-nicolai-protesteaza/
      Englezii n-au ris degeaba cind au afirmat ca singurii care vor ramine in E.U. vor fi romanii! Cine vrea sa stie mai mult sa se uite sa vada ce-a spus
      Michael Hayden in 2008 sau ce-a scris Jacques Attali.

      Ștergere
    5. Anonim7 iulie 2018, 09:48
      F bine spus! Bravo!
      Am scris acelasi lucru in trecut si chiar aici, in timp ce-ai postat cele de mai sus. Ceausescu ne-a distrus pt ca n-a stiut ce face. Lipsit fiind de experienta a muscat momeala si, prin industrializare, a distrus atit satele cit si orasele. El este cel care a pus la dispozitie strainilor un popor lipsit de constiinta nationala, impartit in slugi si masa de manevra. Putinii care nu intra in cele doaua categorii principale sint practic izolati intre acestea. Strainii au avut un plan tactic f bun! Sah si mat din doua mutari!
      Repet ca industrializarea a fost facuta de Milton Friedman si alti consilieri americani.

      Ștergere
    6. Bre in mare parte sunt de acord cu ce spui.

      Diferenta as zice ca principalul motiv al reindustrializarii a fost sa fim dizientul blocului Estic. Ceasca a promis doar ca sa ia malaiul dar cand a venit nota de plata s-a fofilat crezand ca poate negocia. Aparitia lui Gorby insa l-a facut inutil si a devenit dispensabil.

      Acu e o oarecare contradictie in teoria asta.... deci vorbim de o cultura taraneasca traditionala cu valente spirituale dar cumva indivizii produsi de aceasta cultura care merg spre oras devin retrograzi. Pare cumva soarta indienilor mutati in rezervatii.

      In mod cert asa cum zici la noi predomina mediocritatea. Si prostimea s-a catarat masiv la varf. Dar asta poate fi si un fenomen al unei societati neasezate... ca si un pahar cu apa il agiti mizeriile incep sa zburde peste tot. Ia ceva timp decantarea...

      Am avut ocazia sa studiez un pic societaea norvegiana. Pana in 70 era dezastru saraci lipiti pamantului. Daca aveai job nu intreba nimeni ce faceai. Se p..au in fundul curtii ca mai greu cu toaleta.
      Acum nu e nici o diferenta intre apartamentele din oras si casele e la tara. Aceeasi curatenie acelasi nivel de comfort.


      Ștergere
    7. "Diferenta as zice ca principalul motiv al reindustrializarii a fost sa fim dizientul blocului Estic. Ceasca a promis doar ca sa ia malaiul dar cand a venit nota de plata s-a fofilat crezand ca poate negocia. Aparitia lui Gorby insa l-a facut inutil si a devenit dispensabil."

      Total eronat! Nu are nici o legatura cu nici un fel de dizidenta! Are in schimb cu distrugerea noastra si vedem ca s-a facut. A fost momeala care ne-a rasturnat definitiv valorile si ne-a ingropat ca neam. Gorbaciov a avut roulul lui si a fost impins in fata la momentul oportun ca sa-si faca datoria, adica ce-ai vazut. Uita-te sa vezi ce-a facut dupa ce-a iesit din scena si cu banii cui, ca sa stim despre ce vorbim. Experimentul era prevazut sa tina 50 de ani. Hotarirea de-a desfinta estul a fost luata in 1971. Exista carte in care s-a discutat despre asta si care putea fi cumparata prin anii 90, scrisa de Charles Levinson, care trata probleme economice. In cartea cu pricina subiectul era inflatia ca fenomen mondial. Am scris despre ea. Acolo a pomenit si despre industrializarea tarii, cine si cum a facut-o. Ceausescu s-a trezit cu nota de plata si nu avea habar ce s-a facut, pt ca s-a bazat pe altii care au hotarit nu numai ce sa luam, dar si unde sa fie amplasate. De atunci a vazut ca “altii” au interese diferite si a strins haturile, dar nu asta era solutia, ci sa se ocupe ca propiul popor, ca sa inteleaga pe ce lume se afla, lucru pe care nu l-a facut. Chestia cu banii era cursa in care am intrat cu totii si care a fost folosita dupa interesele celor care ti-o dau pe post de ajutor, chestie care nu era absolut deloc noua. Norvegia, ca tot nordul, era parte din alt experiment ale carui rezultate le vezi f bine astazi, daca stii unde sa te uiti si vrei sa vezi. Au anuntat unde vor ei sa ajunga in 2040 sau mai bine zis ce anume. O nenorocire! Pe noi ne-au facut cu un prapadit de post de radio, care nici macar nu transmitea toata ziua, ci numai citeva ore! Din Miorita aflam esentialul, dar cei mai multi nu sesizeaza: oaia ii explica ciobanului care este situatia, iar el, ca solutie, alege sa faca pluta. Se pling ca sint tratati ca oile impinse prin strunga, tunse si mulse?! Esti tratat dupa cum te prezinti si cum te comporti iar taranimea retrograda si revansarda asta a facut. Mai rau este ca se cred destepti si cred ca o cariera de supozitor in fundul strainilor este singura cale de salvare! Vai de capul lor de prosti!

      Ștergere
    8. Mda ce spui matale verifica un mare mister pentru mine. De ce sub regimul Ceausescu, Eminescu a fost prezentat doar ca poetul national cand de fapt activitatea publicistica ar trebui sa fi fost manual de capatai al fiecarui roman.

      Din perspectiva teoriei tale se explica si de ce esalonul din umbra a tradat si a preluat puterea dupa 90. De fapt mitul super securitatii comuniste a fost o doar o poveste.

      Legat de Miorita nu subscriu. E corect ceea ce spui dar asta la etajul individului mecanic. Subiectul povestii este similar cu alegerea pe care poporul evreu a facut-o intre Barabas si Iisus.
      Ai o problema o rezolvi prin lupta la nivel mental si atunci mergi cu Barabas sau il alegi pe Fiul lui Dumnezeu si transcezi nivelul mental actiune-reactiune cu nivelul constiintei. Evreii si-au facut alegerea in curand si noi o vom face pe a noastra. Problema noastra e ca nu reusim sa creem acel procent minim de indivizi ok pentru a genera saltul calitativ. Asta e cheia in care trebuie sa vezi poporul roman daca vrei sa il intelegi. Restul, taranimea retrograda... Dumnezeu cu mila. Parerea mea.

      De curiozitate... ai scris cumva pana acum vre-o carte?

      Ștergere
    9. 1 Ceuasescu a fost tributar unor teorii straine, pe care le-a amestecat, dupa mintea lui, cu anumite elemente autohtone, intr-un amalgam lipsit de logica. Nu l-am auzit sa pronunte cuvintul "romani"! Vorbea de comunisti si alte aiureli, la care ar fi fost f bine sa renunte, cel tirziu in 70. A avut la dispozitie 4 ani in care ar fi putut sa ne salveze, dar n-a stiut! Bine, l-am vazut acum pe YT, pt ca pe vremuri s-a intimplat doar din nimereala si pt cel mult 1 minut. In clipa excutarii cinta Internationala, nu un cintec patriotic romanesc. Pe Eminescu, jurnalistul, nu l-a facut cunoscut de teama reactiilor externe. Romanii sint sensibili la ce spun strainii, nu le pasa de parerea altor romani si nu-si respecta valorile. A repetat, intr-un fel, ceea ce-au facut, inaintea lui, Carol I si Maiorescu. Daca ar fi vrut ca poporul lui sa afle ceva anume, se putea face, dar problema a fost ca n-a retinut nimic din perioada interbelica si nici din istoria Romaniei. Probabil a crezut ca trecutul…...a trecut! Securitatea a apartinut unor forte externe de la bun inceput. Acum se vede cine au fost sefii. Nu consider Miorita vreo filozofie, asa ca n-o voi duce niciodata in directiile in care te-ai gindit tu. Majoritatea covirsitoare a taranimii este retrograda si revansarda, lucruri pe care le-a aratat, fara sa le-o ceara cineva in mod expres, de-a lungul a zeci de ani si o face f bine si astazi, cind ii vezi reprezentantii la tv. S-au caracterizat singuri prin tot ce-au facut si trancanit de-a lungul timpului. Peste tot sint ei si se intimpla ce se vede. Securitatea a fost teritoriul lor. Ce-au facut? Care ar fi "binele" de pina acum? Justitia a fost deasemenea a lor. Nu gasesti 5 romani printre ei si au dovedit acest lucru din plin, in peste 70 de ani! Nici macar unul n-a iesit din rind, niciodata, ca sa spuna ce se intimpla. Si-au tinut spatele, indiferent de situatie, ca sa nu-si piarda pozitiile si privilegiile obtinute, asa cum cred ca-ti este deja cunoscut. Am scris si explicat motivul care-i impinge la crearea gastilor de interes. Dupa cum am spus, situatia tarii ii reprezinta la modul fidel, cu toate "calitatile" lor. Lipsa totala de caracter si a identitatii sint mai mult decit evidente. De curind am auzit un interviu cu o persoana care a cules poeziile celor inchisi in anii 50. A spus ca el n-a auzit pina in 92 despre ce s-a petrecut in Romania anilor 50, inclusiv despre experimentul Pitesti, desi era suficient de in virsta ca s-o faca. M-am uitat sa vad cine este. Nici o surpriza! N-a auzit, deoarece, odata ajuns in oras, s-a ocupat cu parvenirea si nu percepea decit ce-l putea promova cit mai in fata posibil, dupa tipicul mult prea bine cunoscut. Dupa 90 a fost “rentabil” sa auda. Lipsa lor totala de caracter s-a vazut cel mai bine la executarea barbara a unui om batrin si bolnav, care a facut pt ei ceea ce n-a facut nimeni, niciodata, de-a lungul intregii istoriei. Bucuria si exaltarea aia aberanta, insotite de urlete animalice, de care s-au lasat cuprinsi chiar in ziua de Craciun, cind s-a anuntat acel eveniment trist, m-a lasat fara cuvinte. Atunci am realizat cine sint astia cu adevarat!

      Ștergere
    10. 2 Cu alta ocazie, aud pe unul, care s-a prezentat ca fiind presedintele nu stiu carei organizatii a asa numitilor revolutionari, vorbind numai prostii. M-am uitat sa vad cine este. Acelasi rezultat!
      A. Nastase, care este din familie de flotanti, il lauda pe Coldea, pt nu stiu ce discurs, de pe la Bruxel. Tipic, nu-i asa? Oare ce putea sa vorbeasca ala, cind s-a vazut de ce-a fost in stare citind dupa o hirtie, cu poticneli, o insiruire de timpenii fara seaman?!
      Fiind inebuniti de teoria vestului luminos, taranimea parvenita a ales Barabas de foarte mult timp, aruncindu-se cu capul inainte in absolut toate organizatiile globaliste, pe care le si ridica in slavi. Deci si-au facut alegerea si nu urmeaza s-o faca! E important! Sint si singurii care merg cu pira pe la acestea. Cred ca-ti imaginezi renumele pe care l-au facut tarii si neamului romanesc si ce parere si-au facut toti despre noi, ca urmare a acestui comportament aberant. I-a silit cineva? Nu! In nesimtirea si ura lor fata de propiul neam si tara, considera ca totul este permis, deoarece in ei nu exista nici macar urme de educatie si nu au suficienta minte sa vada si sa inteleaga ca absolut totul are consecinte, pt care exista o plata.
      Citeste comentariile lor de astazi, ca urmare a demiterii dobitoacei de catre dobitoc, pe diferitele publicatii, ca sa vezi cit de multi sint dusi cu pluta! Repet ca singurul lucru de facut este ca boii astia sa inteleaga ca tot ce cred ei ca stiu sint numai timpenii si ca singura lor sansa este romanizarea. Retine faptul ca sintem singura natie fara un partid nationalist, iar acest lucru nu este intimplator. Pseudo-romanii sint globalisti, unii constienti si f multi la modul inconstient, ca parte a teoriei lor cu vestul luminos, care le aduce ploile cu cirnati, in care cred cu tarie. Pt f multi marxismul cultural si corectitudinea politica reprezinta “civilizatie”!!! Dupa mintea lor distorsionata se intimpla ca sa fie bine, sa nu fie rau prin tarile avansatilor. De unde sa stie ce s-a intimplat in tarile vestului, dupa 45?! Planul globalistilor a fost unul f bun, adaptat la slabiciunile fiecarui popor in parte. Daca nu stii despre ce este vorba, nu te aperi, deoarece nu poti identifica un dusman sau pericolul. Si, tot in baza aceleiasi logici, daca nu stii de unde ti se trage raul, nu-l corectezi, deoarece asta se intimpla atunci cind consideri ca acesta nu exista.
      Barabas este rege. Sau Soros. Este egal!

      Ștergere
    11. Asa este, din pacate. Drama neamului nostru are radacini adanci. Cu privire la Miorita trebuie retinut ca nu se refuza lupta, ci se ia in calcul moartea care poate interveni atunci cand se pleaca la lupta. Pentru omul transcendent asta conteaza cum pleaca la intalnirea cu Dumnezeu, restul sunt amanunte. Trecem prin aceste vremuri pentru ca nu se mai tine cont, de cei care conduc in primul rand, de vorba lui Avram Iancu care a spus clar ca a imbracat camasa mortii atunci cand a plecat la lupta. Dupa 89 nici un politician roman nu a mai facut politica, ci doar a participat, asumandu-si doar acest rol. Daca am fi avut politicieni din familiile nobile romanesti si nu din oameni care au ars 2 sau 3 generatii intr-o viata, ajungand mult prea sus fata de propriile posibilitati intelectule, am fi fost si noi cum e azi Ungaria si Polonia.

      Ștergere
  5. Fostii agricultori se chinuiesc de ceva zeci de ani sa invete si ei traiul la oras dar nu reusesc. Ghinion!

    https://www.dcnews.ro/imagine-revoltatoare-in-bucuresti-robert-negoita-avertisment-dur_600809.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Prin tot ce-a facut si trancanit taranimea de-a lungul timpului a distrus renumele propiei natii carei ii apartin macar teoretic:
    https://www.stiridiaspora.ro/londra-roman-batjocorit-in-strada-de-un-irlandez-mesaj-revoltator-video_2672.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Am uitat sa adug ca, daca era in tara, cu unul de-al lui, ar fi iesit injurind, cu bita in mina. Daca este "afara" sta la cutie si inghite.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)