joi, 23 aprilie 2020

Stăpânii minții tale

De fiecare dată când le vorbesc unora sau altora despre propagandă observ priviri suspicioase. Dar ce - îmi spun cei mai mulți - chiar atât de mare să fie „conspirația” asta? Se înțelege de la sine că termenul de conspirație este folosit pentru a minimiza argumentele mele. Sau alții mai mintoși îmi aduc un alt argument: „tu nu-ți dai seama ce efort este acela de a coordona mii de oameni care să repete același lucru? Ăștia sunt în redacții care, de multe ori, reprezintă interese diferite sau, pur și simplu, au viziuni politice diferite”.


Cum le poți spune unor asemenea oameni că monstrul e mult mai mare decât și-au imaginat și că, da, până la urmă, ceea ce văd e o conspirație? O modalitate facilă prin care se mână oile acolo unde se dorește. Uitați-vă la pandemia lu' Pește de la noi. Au reușit să le transplanteze o pandemie de frică celor care-au fost prinși în capcană. Dacă le spui că toate tehnicile sunt documentate, publice, îți vor spune că „astea sunt prostii; nu mă fac ei pe mine cu așa ceva!”. Realitatea însă e cea contrară.

Am atașat postării de față un extras din documentarul „Out of Shadows”, deosebit de ilustrativ pentru modul în care funcționează treburile. Asta ar trebui să le dea de gândit celor sceptici. Dar, desigur, nu le va da. Vor sta lipiți în continuare de ecranele care le transmit comenzi.

Pentru ceilalți am însă o întrebare: reușiți să extrageți mesajele cu rol de comandă transmise identic atât prin televiziuni cât și pe online? Faceți un exercițiu deoarece e foarte practic. Iar după ce veți reuși să vă însușiți meșteșugul identificării veți putea să vă protejați mai bine. Și poate că, treptat, veți putea deveni oaia neagră care reușește evadarea din turmă.

30 de comentarii:

  1. Uite un clasic: https://www.youtube.com/watch?v=lw2BVI9OhC4

    Efectul este unul minor. Majoritatea oamenilor isi cunosc interesele si de aici isi formuleaza opiniile. Practic, nu merita investitia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine e să ai dureri! Nu, nu e din mazocheală, doar că din "puțul gândirii" zdruncinate de ani grei de sclăvăgeală, ți se așează mai "citeț" panseurile (câte o dată). Prin urmare, având de vreo două zile și nopți "picamărul" în gură, în sinus, în ureche, în tâmplă, în ochi, "car'vazică" în tot capul, filtrele rațiunii, separă parca mai fin barabulele din ciorbă' Hopa!!! A devenit supă! Ei, fiind "acu" mult mai limpede, "poci și eu să văz" mai clar, fundul străchinii. Așa că zic, susțin și semez: Imi place anonimatul (uneori), îmi place Anonimus ( o țâr de smereală e mereu bună la casa (inima) omului, imi place mult scribul Anonim 23 aprilie 2020, 12:44 (cre' că ăsta e prenumele) și ...de parcă ar interesa pă cineva, îmi place și Anonimul venețian! Na, mă lăuidai...din - nano smereală . Acu' împuținându-se lucruriile atât de mult, pă motiv dă ieconomie și dân cauză dă criză, sânt mai peste tot microcipuri...sau...macrocosmosuri de tot felul. Da, cu nanocipurili, știu, că sânt mai mici, că e de la nani nani puiu mamii, și doooooormi mai mereu! Zic și eu! Mă bag în seamă. Ei și? Ce dacă nu mă aude careva?! Pagubă-n ciuperci! P.s. că-s așaaaaaa de multe, văleeeeuuuuu!

      Ștergere
  2. Buna ziua,

    Ca sa evadam din turma este foarte greu, dar exista cateva sfaturi care trebuiesc citite zilnic:

    NU mai cumparati nimic, faceti-va singuri.
    Nu mai fiti "domestici sau domesticiti"
    Nu mai munciti pentru nimeni, doar pentru voi.
    Deconectati-va de la sistem, rupeti orice legatura cu tot ce inseamna plata directa sau factura.
    Nu mai fiti fraieri, nu mai fiti prosti sau prostiti, nu mai fiti naivi !
    Nu mai acceptati viata jalnica care va este impusa ! Oare cum se traia acum 200 de ani ? in libertate, fara controale, fara facturi, fara stres,
    fara legi idioate.
    Nu renuntati la libertate, nu va resemnati, nu va lasati alienati.
    Numai adevarul este revolutionar.
    Nu va mai construiti nici pentru voi, nici pentru stapanii vostri, o lume alienata, o inchisoare mentala si fizica.
    Nu mai fiti partasi la jaful social efectuat de catre stapanii vostri Spuneti NU muncii si veti fi liberi.
    Nu mai stati ca gainile in custi, in apartamentele voastre mizere, iesiti in natura, fiti liberi.
    Nu omul este anormal ci lumea in care traieste - Antonin Artaud
    Nu mai acumlati marfuri, obiecte, - este o iluzie ca sunteti fericiti.
    La ce ii foloseste unui om sa posede mult sau totul daca isi pierde sufletul ? ( vi l-ati pierdut prin munca ! )
    Munca pentru altul te deposedeaza de viata.
    Lucrurile pe care le posedati sfarsesc prin a va poseda ( telefonul, laptopul, televizorul, internetul )
    Nu mai cumparati hrana de la magazine, cumparati doar de la taranii autentici.
    Placerile voastre imediate sunt factorul motivant pentru toate formele de consum.
    Mizeria este omniprezenta acolo unde domneste societatea totalitara de piata.
    Viata si umanitatea nu exista pentru voi de la stapanii vostri in fata dorintelor lor de profit.

    -------------- Munca este un instrument de tortura ------------------------

    Voi scalvilor va epuizati muncind, acceptati cele mai rele umilinte, si va epuizati viata si fortele vitale pentru profitul altora.
    Somajul modern este o tactica de intimidare pentru a va forta pe voi scalvilor sa fiti vesnic recunoscatori stapanilor, calailor, elitelor.
    Aceasta munca alienata, zilnica, fara pauze, va este prezentata drept eliberatoare.
    Organizarea stiintifica a muncii constitue esenta deposedarii muncitorului-sclavului, de fructul muncii sale si de pretiosul timp al vietii pe care
    nu-l mai puteti recupera.
    Tu sclavule modern esti manipulat sa-ti petreci timpul liber in turism organizat, adica sa consumi bunuri si servicii, adica sa faci parte din sistem.
    Esti un sclav full-time.
    De cele mai multe ori, medicina este o moarte lenta si pe deasupra platita.
    Medicina "comerciala" occidentala cunoaste doar o singura forma de a vindeca sclavul modern: mutilarea, sunteti supusi chirurgiei, antibioticelor, chimioterapiei,
    Originile durerii nu sunt luate in considerare niciodata.
    Scavule, corpul tau nu iti mai apartine, el este al sistemului, al stapanilor tai.
    Prin supunere se dezvolta reflexele de servitute- sclavie.
    Sclavule, printre degete iti scapa frumusetea vietii, dar te-ai obisnuit sa te supui, stii doar ca trebuie: supunere, munca si consum, atata stii scalvule.
    Iti este frica sa fii nesupus, deoarece aceasta inseamna risc, aventura, schimbare. Frica te face sclav !!!!
    Sub o guvernare care intemniteaza pe nedrept, locul omului cinstit este la inchisoare- Henry David Thoreau.
    Orice forma de razvratire din partea ta, sclavule, este considerata de stapanii tai criminali ca activitate devianta sau terorista.
    Libertatea exista doar pentru cei ce apara interesele comerciale ale sistemului.
    Se pare ca societatea umana e creata pentru obedienta.

    Va doresc succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfaturi bune dar ce faci când te plimbi prin pădure și constați ca nu mai există?
      Suntem interdependenti, suntem toți după chipul și asemănarea Domnului. Se izolează doar yoghinii, sihăstii și covizii. Restul suntem sociabili.

      Ștergere
    2. " Munca este un instrument de tortura "

      Se vede ca n-ai mai fost injurat demult. Altceva mai rasarit n-ai gasit sa improsci pe aici decit dihareea asta verbala a la Seorosh?. Hai, du-te cu Dumnezeu si plimba ursul pe la alte Casi

      Ștergere
    3. Apreciez lista de Nu-uri dar era mai corect si mai eficient daca se arata si cun sa facem ca sa Nu facem.
      Pana si Lenin se intreba "Ce e de facut?" In principiu trebuie sa stii ce sa faci, ca sa nu faci ceva.
      Societatea a ajuns sa fie formata din obedienti, si nu de acum chiar dupa al doilea razboi mondial, in afara unor razvratiti si partizani din epoca '47-'52, nu s-au prea vazut demonstratii impotriva guvernului, in schimb in occident ei si-au manifestat nemultumirile iesind in strada, chiar daca uneori erau doar manipulati de partidele din opozitie, dar macar si-au pastrat exercitiul democratiei, erau inregimentati si prompti. In schimb noi, la lovilutia din '89 ne-am lovit cu salamul in piept si ne-am plans ca era cu soia. Studentii au iesit curajos impotriva Iliescului care dadea semne ca era cu rusii si pe de alta parte a vandut tara la americanii kosher, pe nimica toata. Asta'i traditia exercitiului democratic cu care defileaza romanii, cam prea putin.

      Ștergere
    4. Mulțumim frumos, asta gândire o aveam și eu când trăiam numai pentru mine și nu îmi păsa acum multi ani. Dacă aveam o țigară o aveam, daca nu,nu. Daca era greu mărefugiam in casa părinților că de o mâncare și un net sa mănânc rahat tot era. Câți copii ai? Cum ii educi nemuncind? Cu ce ii întreții? Ok, daca ai o bucată de pământ te duci sa dai cu sapa sa mănânci da cum ii porți prin școli, cum le asiguri dreptul la sănătate? Ori îi crești "fii ai pământului" tot cu sapa? Dar dacă atunci când ești bătrân unu îți dă cu sapa in cap pentru că lui i-ar fi plăcut să fie avocat de fapt? Și ar fi vrut și o mașină și o fată frumoasă dar nu a avut parte pentru că părintele lui a fost rebel? Tot ce scrii aici mă face să gândesc doua lucruri: ori ești prea "copil" și nu te-ai lovit cu adevărat de greutățile vieții ori ești un leneș de geme pământul sub tine. Plus că gândirea asta individualistă nu ajuta deloc nația. Daca te uiți puțin pe planeta asta vei vedea că națiile care sunt sunt cele mai dezvoltate au muncit și muncesc de rup. Cum poți tu ca individ, muncind doar pentru tine să construiești un aeroport, un port, un pod, o fabrică care îți face papucul din picior? Ori rămâi la stadiu de Cambodgia in timpul lui Pol Pot, ori la stadiul de triburi tracice.
      Nu-i bai, o să crești și o să te mai coci la minte. Daca nu o vei face constient te va forța "viața" că mă gândesc că de murit nu o să mori...

      Ștergere
    5. Problema reală este de fapt acest „miraj” al democrației. Democrația modernă este o invenție scoasă din pălăriile revoluționarilor francezi care au realizat că masele pot fi controlate mai ușor oferindu-le „iluzia” că părerea fiecărui individ este „importantă” și că poate fi exprimată pașnic, prin supunere, prin intermediul votului. Astfel spus, nu mai poți să ieși și să spui că eu sunt cel care stabilește ce se întâmplă pe lumea asta pe motiv de „sânge albastru” pentru că nu mai este suficient pentru a-ți justifica abuzurile... Dacă tu ai votat și ai ales cine să te reprezinte, accepți cu supunere și, „UNEORI” cu „CONVINGERE”, prin informațiile primite de la surse „democratice” de informare, „DECIZIA” majorității. Asta este valabil în majoritatea țărilor. În România, nici măcar rezultatul votului nu mai are valoare. Așa de puternic este statul subteran, încât reușește să impună conducători evident alogeni, care reprezintă doar interesele străine...

      Ștergere
    6. Problema reală este de fapt acest „miraj” al democrației. Democrația modernă este o invenție scoasă din pălăriile revoluționarilor francezi care au realizat că masele pot fi controlate mai ușor oferindu-le „iluzia” că părerea fiecărui individ este „importantă” și că poate fi exprimată pașnic, prin supunere, prin intermediul votului. Astfel spus, nu mai poți să ieși și să spui că eu sunt cel care stabilește ce se întâmplă pe lumea asta pe motiv de „sânge albastru” pentru că nu mai este suficient pentru a-ți justifica abuzurile... Dacă tu ai votat și ai ales cine să te reprezinte, accepți cu supunere și, „UNEORI” cu „CONVINGERE”, prin informațiile primite de la surse „democratice” de informare, „DECIZIA” majorității. Asta este valabil în majoritatea țărilor. În România, nici măcar rezultatul votului nu mai are valoare. Așa de puternic este statul subteran, încât reușește să impună conducători, evident alogeni (nici măcar numele nu mai este românesc!), care reprezintă doar interesele străine...Și, ne demonstrează că Parlamentul, instituția fundamentală a democrației, este doar o „instituție” care poate fi manipulată conform intereselor de moment. Ce rost mai are să votezi??? Oricum, indivizii care sunt „VOTAȚI” (pe liste de partid sau individual), sunt atent „selectați” astfel încât să execute, „întocmai și la timp”, ordinele primite! Vezi cazul „Sparanghel”! Ce stare de urgență!!! Ce interdicție de deplasare pe timpul nopții!!! Important este doar să executăm ordinele primite de la „LICURICII” MARI! Băsescu, în nebunia grandorii lui, a spus explicit că singura opțiune pe care o au conducătorii țărilor mici este să aleagă de la care licurici să ia lumină! Evident, și opțiunea asta se poate face doar prin „acordul” LICURICILOR! Iluzia votului= Iluzia puterii! Genetic, în fiecare individ, este un sâmbure de boală a puterii! Și, prin iluzia votului, cei care de mii de ani ne conduc, au realizat că ne pot manipula, infinit mai ușor, decât prin biserică și regalitate!

      Ștergere
    7. TOvidiu - Genetic am mostenit mandria si fala de sine ! Sa ne intoarcem la adevarul primordial .....dar se pare ca nu se mai poate ! Apostazia lumii nu doar a Bisericii trebuie sa se implineasca !

      Ștergere
  3. Ar fi interesant sa facem o compilatie de mesaje anti 'ciuma rosie' de la noi din ultimii ani. Care au fost atat de ultra mega corupti incat acum la 6 luni de cand nu mai sunt la guvernare avem ZERO dosare de coruptie pe numele lor (excludeti maruntisurile gen flagranturi inscenate de 10.000 de euro...). Pana si pe 'tata' lor din Teleorman l-au bagat la racoare pentru vreo 7000 euro. Hm...'ciuma rosie' nici sa fure niste milioane de euro nu se pricepe, ce jenant. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot da unii in altii, ca s-ar strica sistemul.
      Asta cu ciuma rosie sau galbena e pentru fraieri. Toti fura linistiti, nu conteaza culoarea politica.
      Uite lege simpla. Primesti pana la 20% din prejudiciu, daca-i torni pe ciumati.
      Nici spaga la medic n-ar mai functiona. Ca oricine ar afla, ar avea de castigat. Legal, monser :)

      Ștergere
  4. Din păcate, cei mai înverșunați dușmani ai celor care (mai) susțin(em) că totul este manipulare și că, toate informațiile cu care suntem bombardați, au doar rolul de a ne menține în sclavie, sunt cei care se consideră inteligenți și realizați. AM CURAJUL SĂ AFIRM că NU EXISTĂ NICIUN POLITICIAN sau JURNALIST independent. Toți sunt, într-o măsură mai evidentă sau mai ascunsă, dependenți de banii sistemului financiar. Asta, în cel mai pozitiv caz! pentru că mulți sunt doar șantajați pentru viciile periculoase pe care le „ascund” celor din jur (PUTERE, pedofilie, violență sau alte dereglări sexuale, jocuri de noroc, droguri, etc.). Și, dacă acum douăzeci de ani mai aveam speranțe, acum am constatat că sistemul a acaparat ireversibil lumea! Ponderea celor conștienți de situația reală a devenit mult prea redusă pentru a mai putea reprezenta un factor de influență. De aceea, de multe ori, nici nu mai mimează normalitatea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Trăiască Patrioții americani ! Este clar că acest film este puternic. Nu sunt nici eu prea convins că oamenii înțeleg ce se întâmplă în matriță. Au meritul de a scoate la lumină mulți impostori. Numai bine
    Out of Shadows

    https://youtu.be/MY8Nfzcn1qQ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io, pă americănește nu știu, nici pe africaneșca, da pe românește zic așe: ce nasol (rău) e întunerecu' și ce bună e lumina! Ba chiar și luminița e bună! O țârucă de speranță, tot e ceva, decât nimic! ...căăăăă, mai multe luminițe, fac o luminuță și pe urmă, luminuțele astea se văd chiar și de departe... că doar și oceanul e făcut tot din câte o picătură, sau macro ori nanopicătură...aici nu prea știu bine cum e cu cu fizica, aritmia, aritmetica, materia (orice culoare, numa cenușie, nu) sau matematica... da,da,da, dau cu gura și eu, imi face bine la căpuț! Io aș vrea șă le facă și altora, multora, sânt darnic de fel, da n-am cu cine! Cine bagă în seama voroveala mea, ghilimelele mele...chit că mi le prețuiesc numa' io!!!

      Ștergere
  6. Vă sfătuim și SGTReport

    https://m.youtube.com/user/SGTbull07/videos

    X22Report

    https://m.youtube.com/user/X22Report/videos

    Nu știu dacă tot ce povestesc acești oameni este adevărat dar cine știe cu adevărat ce se întâmplă în matriță ? Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare ma tem ca mai exista un palier, cel al adevaratilor stapani ai lumii care, ascunsi fiind in umbra, manipuleaza tot ce inseamna conducatori de state si lideri la vedere. Fam Clinton, Obama si altii ca ei nu sunt decat papusile care fac voia stapanilor lor. Iar cand sunt deconspirati se lipsesc de ei ca de Epstein. Totul ca sa nu se vada adevaratii papusari. Iar ei conduc bine-merci fara sa se bage in seama. Citeam prin anii 1996 o carte editata in America, numita "Bill Clinton - prieten su dusman?" in care se aratau adevaratele metode de manipulare ale "mai marilor lumii": pornografie, sex si alte vicii care ii fac pe acestia manipulabili. Imediat ce am citit cartea a aparut scandalul lui Clinton cu Monica Levinski. La fel,la noi, scandal al presed. Constantinescu cu Rona Hardner. De fapt nu sunt promovate decat "specimene" care au un trecut santajabil. De aceea cei cinstiti nu au nici o sansa pentru asa este conceput sistemul sa functioneze. Iar cand acestia ajung in varf nu fac decat politica lor. Asa se explica cum de toti politicienii lumii se aliniaza aceluias crez privind viitorul omenirii: "dupa Covitz lumea nu va mai fi la fel", "trebuie sa vaccinam toata populatia" si atele. Planurile sunt facute de mult timp, iar asa zisii "lideri ai lumii" executa cuminti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci politicienii sunt gardienii închisorilor numita societatea umana sau și ei fac parte din experiment? Unii care ii percepem ca rai sunt cei rai care conduc și manipulează sau sunt marionete obedient și când expira sunt scoase la mezat?

      Ștergere
    2. Am impresia că cei care trag sforile sunt serviciile, oficine clandestine în interiorul CIA Mossad etc. Sinecuri secrete pline de bani, dacă nu dețin chiar tiparnițele pe ascuns. Așa că totul este și poate fi posibil. Numai bine

      Ștergere
    3. Oare nu v-ati saturat de aceste cunostinte"vitale"? Acum ca sunteti toba de intelepciune, ce puteti face cu ea?...

      La fel si cei din WWII care erau prinsi, transportati in camioane si descarcati si aliniati in fata transeelor de gropi comune la Babii Iar in Ucraina STIAU TOTUL, ERAU EXPERTI la ceea ce se petrece cu ei si cum functioneaza lumea si viata lor... si oare la ce i-a ajutat? hmm....(((

      Ștergere
    4. Nu sunt convins că erau la fel de inteligenți și informați pe vremea ultimului război mondial. Noi suntem conectați chiar și mamaie are cont Facebook. Comunicăm în 2 secunde cu lumea întreagă aproape fără costuri etc. Pe internet tot ce vrei găsești darknet etc. Dacă știi că ești manipulat te lași dus de nas, dar mai greu sau nu te lași deloc. Think arme nucleare și altele. Oameni sunt slabi costă scump. O rachetă sau două și ai terminat cu o țară întreagă. Așa că nu prea vom avea timp de săpat tranșee :) Numai bine

      Ștergere
    5. Mi-am adus aminte de interviul cu academicianul Anghel Rugina avut prin anii 2000 la emisiunea Marius Tuca Show. Am gasit scrise cateva randuri despre acea emisiune:
      "La un moment dat, cu toată experienţa sa, Marius Tucă a scăpat invitatul de sub control. Personajul „de mare calibru”din acea seară, a pus treptat stăpânire pe emisiune, toată pregătirea acesteia ducându-se „pe apa Sâmbetei”, deoarece răspunsurile sale la
      întrebările moderatorului depăşeau cu mult tiparul emisiunii, prin amplitudine, prin modul în care erau documentate şi mai ales prin
      consecinţele lor!… Erau răspunsuri care impuneau de la sine alte întrebări şi tot aşa… Ca un bulgăre de zăpadă lăsat să se rostogolească pe o pantă proaspăt ninsă!… Dar să vedem ce s-a întâmplat, concret!

      Domnul Rugină a afirmat la un moment dat, că a fost invitat acasă la George Bush!La „CASA ALBĂ”, bineînţeles. Fiica domniei sale era
      prietenă şi colegă de facultate cu gemenele preşedintelui american, iar acesta a vrut să îl cunoască personal, aşa că l-a invitat la o
      cină în cel mai bine păzit obiectiv al planetei. Şi când Marius Tucă l-a întrebat cum e de fapt preşedintele american „în privat”, au
      început dezvăluirile:

      „George Bush este un texan simpatic, cinstit şi foarte de treabă, dar nu face ce vrea el!…”
      .......

      Ștergere
    6. .....„Cum, adică, nu face ce vrea el? Păi nu este el cel mai puternic om de pe planetă? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?” A întrebat, Tucă.”Păi, nu prea…” a răspuns domnul profesor. „Se vede treaba că trebuie să fac unele precizări”, a mai spus domnia sa, „ca să se ştie şi ca să puteţi înţelege mai bine”!…

      Apoi a continuat: „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc „ca în sânul lui Adam”! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai „potrivite” pentru a „câştiga alegerile”, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.

      Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt”aleşi”cu „binecuvântarea” acestui „GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică „directivele” trasate de acesta…”

      Întrebare telefonică de la un telespectator: „Domnule Anghel Rugină,face şi România parte dintre ţările vizate de „GRUP”?”
      „Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită „privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi
      lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”…

      Replică telefonică: „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pepreşedintele nostru ni l-au ales americanii?”
      Răspuns: „Nu o spun eu. Aşa este. Numai că nu americanii, ci „GRUPUL”care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

      Replică: „Să vă fie ruşine domnule, Rugină… Să vă fie ruşine că aţi ajuns la vârsta pe care o aveţi, cu capul plin de păr alb, ca şi mine
      şi că ne minţiţi în halul ăsta… Nu ştiu ce interes aveţi să o faceţi, dar vreau să vă spun că pe preşedintele nostru l-am ales noi,
      cu toţii, prin votul nostru, că aşa am vrut noi! Să vă fie clar: aşa am vrut noi! Şi apoi cum să ni-l aleagă alţii când este o comisie de
      votare care verifică vot cu vot, de la toate partidele… Sunteţi un mincinos! Domnule Marius Tucă, nu mai chemaţi, domnule, din ăştia…Bună seara!…”

      Anghel Rugină, (A.R.): „Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până
      acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi
      convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!…

      În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile!
      Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o
      simplă atingere a unei anumite taste, voturile plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă…

      Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ!… Să înţeleagă că la nivel global „cărţile sunt făcute”! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”

      Ștergere
  8. Master pupets. Metalica. Teoria este bună și frumoasă, dar practica? Asta este întrebarea. A fi sau a nu fi. Tot a fost azi ziua lui Cervantes și autorul lui Hamlet

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite una veche pe stil rap old school
    https://youtu.be/yXZYZAkbPCo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce video profetic facut acum 10 ani, chiar zice sa stati in casa, legea martiala pe strazi, dictatura politiei si armatei, retragerea drepturilor constitutionale, pasaport biometric, si multe altele, tot ceea ce vedem azi prevazut de acum 10 ani

      Ștergere
  10. Cu multi ani in urma la o emisiune de pe canalul de comedie celebrul Jon Stewart in emisiunea sa Daily Show a facut acelasi lucru, a pus pe ecran ceea ce au repetat 79 de canale care au stiri in SUA, ca sa demonstreze ca indiferent de companie toate canalele primesc acelesi stiri, din aceleasi surse cu aceleasi misiuni. In 2015 dupa 16 ani de dezvaluiri clare ale realitatii americane, Jon a trebuit sa renunte la emisiunile lui atat de educative si singurele unde puteai gasi adevarul si a predat emisiunea, dar nu afost cineva potrivit sa preia si stacheta investigativa a realitatii socante pe care o traim. Succesorul este doar un biet circar, gata sa fie cumparat, venit din Africa de Sud cu sperante de imbogatire. Jon Stewart a devenit un activist social, ajutand pe pompierii care au ajuns victime ale evenimentelor 911 din New York, cu sechele puternice de la toxicitatea raspandita la cele 3 turnuri. El se lupta pentru a le gasi asigurari de sanatate si eventual pensii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deși realitatea nu îmi face plăcere, vă mulțumesc pentru confirmarea ideii că suntem pe un drum ireversibil, lipsiți de speranță! Dumnezeu să ne ierte!

      Ștergere
  11. Off topic..
    Au inchis situl justitiarul.ro?
    Stiu ca mai publicau acolo articolele tale..

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)