vineri, 17 decembrie 2021

95% protecție sau cum ne mint Pfizer, oficialii din sănătate și politicienii


CDC, EMA și restul organismelor au ventilat aberant ceea ce Pfizer susține că reprezintă „protecția oferită de vaccin”. Este vorba despre celebrul 95%, cifră neatinsă până acum de niciun vaccin. Ați putea spune că tehnologia a evoluat atât de mult încât s-a ajuns la asemenea cifre. Glumind, un prieten îmi spunea că așteaptă cu nerăbdare momentul în care un vaccin produs de companiile fraudatoare va proteja în proporție de 200%!

În articolul de ieri v-am arătat că, în realitate, „binefăcătorii” de azi - luați în brațe de toată mafia mondială coruptă până-n măduva oaselor - sunt de fapt criminalii în serie de ieri. De asemenea, ați înțeles că nu e prima dată când Pfizer falsifică testele. De data aceasta însă e și mai groasă întrucât minciunile și „omisiunile” ventilate de Pfizer sunt preluate de întreaga structură mafiotă, începând de la autoritățile de reglementare și terminând cu medicii sponsorizați cu mărinimie. 

Azi ne vom referi la acea cifră imensă, anume protecția vaccinului care ajunge la acel incredibil 95%. Din comunicările comerciale, preluate instantaneu de către oficiali, tinzi să crezi că dacă-ți faci vaccinul Pfizer ai o protecție de 95%. Ceea ce este fals. Exemplul cel mai clar a fost cel din Israel unde, în ciuda vaccinării ca la stână, numărul îmbolnăvirilor s-a menținut cumva în linie. De ce? Oficialii de-acolo, prinși cu mâța-n sac, au mâncat rahat că de vină ar fi cei 5% care „scapă” protecție vaccinului. Ceea ce nu e absolut deloc adevărat.

Și-acum să vă explic cum s-a ajuns la cifrele acelea incredibile. În principal asta se întâmplă deoarece Pfizer face publicitate unui indicator denumit reducerea relativă a riscului de infectare(RRR). O să înțelegeți imediat deoarece totul e foarte logic. În testele derulate de companie, din grupul celor care au primit vaccinul(și nu doza placebo) s-au îmbolnăvit doar 8 oameni din 18198, rezultând așadar o rată de infectare de 0.04%. Asta este pusă în oglindă cu situația din grupul de control(cel care a primit ser fiziologic) unde s-au îmbolnăvit 162 persoane din 18325, adică 0.88%. Asta, spun cei de la Pfizer, înseamnă că, riscul grupului nevaccinat față de grupul vaccinat e de aproximativ 95%, adică cei 0.04%(8 oameni) sunt cu 95% mai puțini decât cei 0.88%(163 oameni) de îmbolnăviți din grupul placebo. Acesta, repet, este un risc relativ deoarece nu înseamnă că cei neîmbolnăviți au obținut vreo protecție de la vaccinul Pfizer întrucât, după cum se observă, și din grupul care n-a primit vaccin mai puțin de 1% s-au îmbolnăvit. Și-atunci?

Ei bine, pentru a fi evaluat corect vaccinul, autoritățile de reglementare utilizează o rată a reducerii absolute a riscului(ARR), care se obține scăzând din riscul identificat la grupul placebo, riscul de la grupul vaccinat. Așadar avem ARR=0.88-0.04=0.84%! Cu alte cuvinte, protecția absolută oferită de serul celor de la Pfizer este de sub 1%, ceea ce explică destul de bine de ce avem acum o epidemie a vaccinaților în Vest. 

Întrebarea pe care trebuie să și-o pună orice om sănătos la cap este dacă merită într-adevăr ca pentru o protecție absolută de mai puțin de 1% să treci prin riscurile majore ale vaccinului, anume: miocardită, AVC, probleme neuronale grave, cancer și moarte. Are vreun sens? 

Datele sunt cât se poate de publice, doar că sunt eliberate cu țârâita de către criminalii de la FDA. Chiar și așa, cele 500 de pagini pe care le eliberează lunar par extrem de relevante în ceea ce privește minciunile în care se împachetează rahatul.

20 de comentarii:

  1. Vad ca bateti moneda cu Pfizer. Poate ar trebui sa mentionati si celelalte vaccinuri pt. a nu se crea confuzia ca ar fi bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai celelalte vaccinuri sunt oricum atacate de catre "oficialitati"!

      Ștergere
  2. Revin cu linkul către situația covid din Coreea de Sud, care, după datele pe cre le-am avut la dispoziție are cea mai mare rată de vaccinare din toate țările cu o populație de peste 15 de milioane de locuitori (Coreea de Sud are peste 50 milioane de locuitori). Sunt extrem de curios cum ar explica Rafila sau oricine altcineva situația de acolo.
    https://www.google.com/search?q=coronavirus+coreea+de+sud&rlz=1C1GCEU_enRO880RO880&oq=covid+coreea+de+sud&aqs=chrome.1.69i57j0i22i30l3j0i10i22i30j0i22i30l2j0i10i22i30j0i22i30l2.7398j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    RăspundețiȘtergere
  3. Evident ca Pfizer a facut calculele cum au vrut.
    Insa si in calculele dvs e ceva ce nu inteleg.
    0,88 - 0,04 = 0,84%.
    Nu ar fi trebuit sa fie aceeasi unitatate de masura? Adica 88%-4% = 84%? Sau sa calculam fara procente: 0,88 - 0,04 = 0,84, ceea ce inseamna tot 84%?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuuu! De scăzut se scad procentele!!! Calculul e 0.88%-0.04%=0.84%. Deci 0.84%, nu 0.84 simplu care ar însemna 84%! A mai facut cineva confuzia asta. Fă calculele pe numerele de cazuri și infectați și o să vezi că ăstea sunt rezultatele. Știu, pare incredibil, dar chiar așa e!

      Ștergere
    2. Ma tot manca-n dos de un calcul matematic simplu: se dă o fabrică de mare productivitate de vaxxine- circa 40 mil shot-uri anual.
      Daca volumul vânzărilor mondiale de până azi de vaxxinuri ale fizeroșilor este de patru miliarde, iar numărul de fabrici deținute azi de fizeroși este de N, sa se calculeze cu câți ani înainte s-au pregătit fizeroșii pentru acestă oportunitate de afacere.

      Ștergere
    3. De mulți ani din câte am auzit prima sau făcut testele pe maimuțe și nu au reușit. Cică acum le fac direct pe oameni. E curios.

      Ștergere
  4. Aici ti-ai dat cu stangul in dreptul.

    Hai sa judecam logic. Indicatorul ARR nu spune nimic si trebuie raportat neaparat la context, timp, etc. RRR e mult mai bun. Manipularea este alta, nu ce zici tu: in primul rand numarul 8 nu este relevant statistic. Trebuiau sa faca un studiu in care pentru nevaccinati sa se imbolnaveasca minim vreo cateva sute. In plus, cum au dovedit ca unii s-au imbolnavit si altii nu? I-au monitorizat continuu?

    O alta manipulare este ca protectia initiala scade din ziua 1. De la un an protectie, ti se recomanda sa-ti faci booster la 3 luni. In primavara va fi probabil lunar.

    E clar ca vaccinul e un risc major pentru sanatate si protectia data de vaccin e mult umflata, dar nu conform argumentatiei tale. Ce spui tu poate fi demontat extrem de usor si asta ii ajuta pe propagandisti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Riscul relativ este o fractie in marja 0-1, hai sa nu ne bagam in statistici medicale fara sa intelegem the basics. ARR de 0.84 este 84% peste tot in lumea stiintifica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e o prostie fără margini! Cum adică ARR de 0.84% este 84%??? Tu ai făcut aritmetică la școală????

      Ștergere
    2. @Anonim Faci confuzii intr RRR si ARR
      ARR este 0.84% la Pfizer.
      https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext

      Ștergere
  6. Eu mai vad o problemă: se împarte ceata in doua părți egale, unii cu vaccin, alții cu placebo. Ei ne spun că s-au îmbolnăvit un număr x de vaccinați și un număr y de placebo-isti. Și aici apare problema: au fost acestea grupuri identic expuse virusului ? Ce fel de imunitate sau comorbiditati aveau fiecare din aceste două grupuri? Exista o medie egală între ei ? De unde știu eu că placebo-istii nu au fost supraexpus virusului sau vaccinații ținuți la cutie? Ca sa putem face un test real trebuie ca amândouă grupurile sa fie expuse la fel și să aibă o medie imunitara aproximativ egala. Ceea ce eu cred că e imposibil și totul este o cacialma. Testarea vaccinurilor nu este același lucru cu testarea unui medicament , ca de exemplu unul pentru diabet. Pentru că la diabet, persoanele au deja boala, și se verifica gradul de vindecare. Cred că sa înțeles cred vreau sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interpretarea ta e incompleta la fel ca si a lor.

    Niciuna din valori nu poate fi folosita singura daca vrei o analiza statistica cat mai completa.
    RRR mare cuplat cuARR mic prezice ca vaccinul este foarte eficient dar soliditatea acestei predictii este extrem de slaba.

    Concluzia onesta ar fi ca studiul e nu este suficient de relavant pentru ca nu stim ce s-ar fi intamplat cu ceilalti 90+% dintre participantii aflati in studiu cand ar fi suspusi vaccinarii.

    Este mare semn de intrebare cum un astfel de studiu a putut fi validat.

    Retineti ca: studiul s-a desfasurat in vara lui 2020 cand virulenta scade, cohorta nevaccinata a fost ulterior vaccinata deci analize ulterioare nu mai pot fi facute.

    Concluziile oficiale folosite in obtinerea autorizarii de urgenta nu includ si decesele ulterioare descoperite la presiunea unui grup de specialisti in instanta.

    Mai exista informatii neoficiale ca grupul vaccinatilor a fost in general garnisit cu indivizi mai tineri si mai rezistenti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Manipularea este din start: se considera ca este vaccin o terapie genica care, in sine este o arma biologica. Ce procent de protectie are un glont care te nimereste?

    RăspundețiȘtergere
  9. Statisticile sunt ca bikini: iti arata aproape totul, dar iti ascund esentialul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Una peste alta, colac peste pupăză, romanii si-au luat-o iar peste bot. Batalia este pe pamanturi fertile, ape, paduri, genialii prost platiti in Romania si care iau calea exilului,acolo unde sunt
    " valorificati" la valoarea lor reala. Capitalul considera, ca si comunismul, omul ca fiind un capital. O sluga ce ingroasa conturile bancare. Sluga mai bine platita este cea geniala. Sluga geniala are chiar sansa sa ajunga pe un nivel mai de sus al piramidei masonice, dar niciodata in varf, acolo unde se fac planurile de prostire a oilor.
    Asa ca...vaccinarea obligatorie este doar o noua perdea de fum, prilej pentru destepti de a-si mai dovedi o data inteligenta pe internet. De cand va certati voi,au mai fost rase niste paduri si au mai plecat niste geniali din tara.
    Da, bre, sunteti inteligenti, dar degeaba. Sunteti mereu prostiti, semn ca sforăiți pe voi. Si erau timpurile de trezvie. Nu aveti inteligenta emotionala. Sunteti reci dupa cum va este mintea. Inima calda face diferenta intre obedienti si spiritele libere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu zic ca calculul e o greseala si va fi refuzat de toti care sunt vaccinați. Matematica asta nu e adevărată. E fake.
    Nu înțeleg bine matematica si scarbalvnica statistics, e adevărat poate explicați altfel pe limbaj țărănesc, dar ceva nu e bine.
    In primul rând toata lumea știe ca pastilele in general au efect sub ce se spune, mai ales medicamentele naturiste au efect dupa multe kg de mâncat. La fel vaccinul daca e 1% efect trebuie sa faci cam 100 de vaccinuri sa aiba efect. Ceea ce înseamnă cam 2 sau 4 pe an deci in 25-50 de ani vom fi imunizați si se incheie pandemia cand ne incheiem si noi.


    Ceea ce este grotesc este ca criminalii si mafioții care ne conduc au ieșit ca sobolanii la lumină. Pe scenă. Dau sfaturi de shoping.
    Guvernele au ajuns niste legislatori de mall. Cumpărați azi x, vindeti y. Poliția a ajuns o poliție de mall. Fara mască nu întrați. Amenda ca ați intrat in magazinul z fara masca si adeverinta.
    - "Va rugam la intrare in mall completați chestionarul, si bifați daca doriți Starbucks la întrare. Cine nu vrea starbucks amendă".
    - "Pai eu am intoleranță la cafea", o voce la coadă.
    - "Aveti adeverință?" intreaba polițistul de mall kafkian.
    - "Nu."
    - "Aduceți adeverinta si reveniți."

    Deci țara lui Kafkarafat arde si baba cu spate de liceu se piaptănă pe instagram cu noul vaccin care protezeaja contra sarcinilor nedorite. Adio prezervativ!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dan@Trenduri
    Toată pandemia se poate rezolva extrem de ușor. Căutați pe google Argentum 111 și vedeți ce poate face. Doar că... Unii nu vor ca pandemia să se oprească.

    RăspundețiȘtergere
  13. Avem dictatura medicala mondiala.
    Cum scapam domnilor? Asta e marea intrebare.
    Partizanii din 1945 nu prea au scapat.
    Noi suntem partizanii din 2020.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)