joi, 2 decembrie 2021

Aveți încredere în autorități! Vaccinurile sunt sigure!


COMIRNATY, țineți minte bine, vă rog, numele acesta. Deja zâmbiți în colțul gurii, semn că ați înțeles. Sigur ați înțeles despre ce e vorba? Eu cred că nu și de aceea scriu acum, pe scurt care-i tărășenia. 

Spunea ieri Ciolacu, cu logica lui de maimuțoi șifonat, că dacă el s-a vaccinat, eu trebuie să-i respect lui sănătatea. Păi de ce, băi, boule, te-ai vaccinat pentru mine? Nu te-ai vaccinat pentru tine? Propaganda zice că dacă te vaccinezi n-o să mai faci o formă gravă a bolii. Aceeași propagandă spune că te poți transforma într-o bombă purtătoare de virus, astfel încât tu ești periculos pentru mine, nu eu pentru tine. Așadar, tu, ca vaccinat, reprezinți o amenințare pentru mine, nicidecum invers. Și, vaccinându-te, conform propagandei pe care tot voi o răspândiți, ai ales să faci un gest egoist, protejându-te pe tine și supunându-mă pe mine unei amenințări cu infectarea. Deci care trebuie să suporte mai multe restricții, boule? 

De asemenea, același Ciolacu spunea că e împotriva vaccinării obligatorii. Împotrivă, dar ne mână pe noi mai spre marginea societății deoarece în centru e doar pentru ei, vaxinații! Halal. Se vede de la distanță că tirania nu va fi lăsată de-o parte, ci doar schimbată retorica pentru a mai păcăli câțiva naivi să consume droagele experimentale. Știu, noi suntem niște medievali incapabili să înțelegem că „vaccinurile sunt sigure”. Și pentru că suntem atât de medievali o să vă propun un scenariu.

Să presupunem că v-au disperat restricțiile într-un asemenea hal încât vreți „să intrați în rândul lumii” vaccinându-vă. OK, e alegerea fiecăruia în parte, alegere pe care o respect. Însă, ce trebuie să știți este că numele COMIRNATY este numele vaccinului AUTORIZAT de FDA. Nu știu exact cum stă treaba la EMA(Agenția Europeană a Medicamentului), dar ceea ce știu este că, din punct de vedere teoretic, COMIRNATY e complet autorizat de FDA. Aici e o șmecherie: dacă vaccinul ăla e autorizat de FDA, de ce nu se vaccinează cu el, ci cu vaccinuri pe care scrie altceva, mai precis „COVID-19”(ca în fotografia atașată articolului)? Iată o șmecherie peste care s-a trecut ușor.

Pfizer a spus că nu-i nicio problemă dacă te vaccinezi cu COMIRNATY sau cu celălalt vaccin deoarece ambele au aceeași formulă. Cu toate acestea, sistemul juridic american le-a spulberat speranțele, decizând că CELE DOUĂ PRODUSE SUNT DIFERITE, iar dacă Pfizer consideră că sunt identice trebuie să recheme stocurile respective de vaccinuri și să le reeticheze cu COMIRNATY.

Încă o șmecherie despre care nu v-ați prins: de ce Pfizer continuă să fabrice vaccin neautorizat în condițiile în care s-a obținut autorizarea? De ce, dacă tot au obținut patalamaua că vaccinul COMIRNATY întrunește condițiile necesare punerii pe piață, ei tot produc vaccin sub eticheta veche?

În fapt chestiunea e cât se poate de simplă: pentru vaccinurile fără autorizare(cele puse în circulație în regim de urgență) firma Pfizer este exonerată de orice răspundere, în timp ce pentru varianta autorizată de FDA răspunderea aparține Pfizer. Înțelegeți așadar care-i șmecheria? De-aia se produc în continuare butoaie neetichetate! 

Pornind așadar de la această constatare, ne rezultă câteva întrebări pe care orice om ar trebui să adreseze în scris autorităților înainte de a se vaccina. Iată întrebările:

1. Cu ce anume ser voi fi vaccinat(ă) și care este stadiul de autorizare al respectivului ser?

2. Ce anume analize trebuie să-mi fac înainte de vaccinare și care sunt contraindicațiile vaccinului?

3. În cazul în care starea mea de sănătate este corespunzătoare elementelor descrise în răspunsul de la întrebarea anterioară, iar în urma vaccinării vor exista reacții adverse, cine mă va despăgubi pentru deteriorarea stării mele de sănătate și care este cuantumul acestor despăgubiri?

4. Având în vedere efectele grave raportate de mulți vaccinați, vă rog să îmi comunicați cine anume are răspunderea penală în cazul în care procesul de vaccinare în cazul meu nu decurge fără probleme, așa cum este descris în toate campaniile pro-vaccinare?

În mod normal, trebuie să primiți un răspuns în 30 de zile. Așa îi obligă legislația. În cazul în care nu primiți răspunsul, faceți referire la numărul de înregistrare anterior obținut. Autoritățile sunt obligate să vă ofere un răspuns. În funcție de acest răspuns puteți obține în instanță absolut toate drepturile de liberă trecere. O să vă spun într-un articol viitor cum. Ideea e că, pentru moment, va trebui să faceți acest pas preliminar. Solicitați Ministerului Sănătății și IGSU pentru a nu le permite să vă redirecționeze de la unul la altul.

Personal consider că e de bun simț ca cineva să răspundă oficial și să-și asume așa-zisa „siguranță” a vaccinării. E un pas preliminar obligatoriu, mai ales în condițiile în care încep să răsufle problemele vaccinurilor ARN mesager. Ca idee, vă voi spune că un cardiolog respectat din Anglia, dr. Aseem Malhotra, în premieră vorbește deschis despre existența unor studii - încă ținute la sertar - care leagă vaccinurile ARN mesager de creșterea masivă a infarctelor în Marea Britanie. Clipul Video îl puteți accesa pe canalul meu video. Ușor, ușor adevărul iese la lumină!

19 comentarii:

  1. Cand copilul nu'i cuminte
    Cei mari alta treaba n'au
    Si vor sa'l invete minte
    Stai ca vine'acum bau-bau....

    Prerefren:
    Oare cate gheare are
    Cum o arata bau-bau
    Cat de fioros e oare
    Cum o arata bau-bau?
    Hei, Hei, Hei....

    Refren:
    Nu mi'e frica, nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica, nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica, nu mie frica de bau-bau
    Nu mi'e frica, nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica de bau-bau

    Vorbe goale pot sa toarne
    https://Versuri.ro/w/n7s1
    Cei ce doar din gura dau
    Ca'i urat, ca are coarne
    Nu mi'e frica de bau-bau

    Prerefren:...
    Refren:...

    Eu acum le dau o veste
    Celor care s'au speriat
    E'o legenda, e'o poveste
    Hei, bau-bau n'a existat...

    Prerefren:...
    Refren:...

    Nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica de bau-bau

    Nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica de bau-bau
    Nu mi'e frica de bau-bau..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce se face acum (nu se intampla, cum se spune in limba romana si tembelii vorbesc asa) nu are legatura cu nici un virus, are legatura cu schimbarea paradigmelor economice si cu banii. Se obserba in aceasta cardasie ca germanii sunt tovarasi de drum, dar se vor desparti la un moment dat in speranta lor desarta de a ,,cuceri lumea,,. Organizatorii sunt altii si se stiu ei bine, si noi la fel. Evenimentele sunt tragice, dar comice in artificialitatea si absurditatea lor si vor degenera in continuare asa cum trebuie, se pare. Este vorba despre putere si dupa ce se vor certa, specific fiecarui grup criminal organizat si intrinsec omenirii, vom asista la eliminari din structurile de putere si asta se va chema razboi. Din nefericire va fi inevitabil, apoi vom avea o pace frateasca. Cat va dura perioada asta, Dumnezeu stie, dar dupa cum se petrec lucrurile de repede se vor prinde prinde toate sezoanele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei sunt programați de prea de sus să facă ceea ce fac. Când spun ei mă refer la politicieni. Cel mai probabil că nici ei nu știu ce fac. Sunt ca niște marionete în mâinile celor care conduc astăzi lumea.
    Și, din păcate, cu tot ridicolul, sub ochii noștri se împlinește planul lor diabolic. Iar lumea intră în joc, cu vechiul spirit de turmă... Deși, să mă ierte moșii și strămoșii noștri, care probabil se răsucesc în morminte, văzându-și urmașii în starea aceasta de maximă anormalitate... Spiritul acesta de turmă nu este chiar atât de vechi, dar prinde rădăcini adânci în acest popor care a avut rădăcini atât de sănătoase...

    Și... "Unde ești tu, Țepeș, Doamne"!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima intrebare nu are sens. Pentru ca te poti vaccina cu vreo 4 vaccinuri azi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciolacu e varianta masculina a lui Dancila ....doar ieftinii ajung sa
    gestioneze o tara pentru altii ...tu mai poti sa fii SISIF?

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau maestre dar e tarziu...
    Povestea cu Cominarty e fumata demult si nu s-a intamplat nimic.

    Raspunsul la intrebarile tale e unul foarte simplu. Suntem suficient de puternici sa va vaccinam cu seruri care oficial sunt in stadiul experimental.
    Iar voi sunteti niste cobai suficient de idioti sau lasi sa acceptati iar prostia o vezi cand vezi lumea stand la coada pentru vaccin.

    Cat timp vor exista suficient de multi idioti care sa nu inteleaga problema Cominarty sau faptul ca Omicron e clar transmis in mare parte de vaccinati dar ei tot pe nevaccinati dau vina nu exista solutii. Chiar si referendumul ala minim 30% au fost pro ceea ce e un procent urias la o asemenea prostie.

    Adultii au pierdut lupta asta e clar.
    Acu batalia se da pentru copii. Nu exista absolut nici o logica pentru regimul de urgenta la vaccinare pentru copii .

    Cred ca decesele actuale nu erau programate de oculta. Asta ii obliga sa accelereze.

    Odata distrus sistemul imunitar masele vor fi decimate cu ceva bacterii sau virusuri mult mai banale.

    RăspundețiȘtergere
  7. Încă odată se dovedește ca masele sunt mandate chiar și în prăpastie cu televizorul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Comirnaty e o pacaleala de zile mari. A fost aprobat inainte de terminarea testelor, nu e in productie, e identic cu unele loturi de vaccin pfizer, e aprobat ca produs exclusiv Biontech fara pfizer.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prostii si-au pus o bariera in față. Denumita vaccin. Nu vor sa treaca mai sus pentru ca le place sa vorbeasca despre asta. In alte lumi, oamenii buni daruiesc din inimile lor iubire.
    Veti ramane in lumea voastra rece, de infatuati atoatestiutori, conspirationisti. Cand se va termina si pandemia, cu ce baubau ne veti mai speria?
    Nu e nicio diferenta intre cei ce trag sforile controland oamenii prin frica si conspirationistii care "daruiesc" frici, prefacandu-se a fi altruisti. Daca doar atat aveti de daruit, de colindat nu va voi mai colinda. La voi in casa este frig si urât!La voi in casa nu este Iisus. E doar mintea voastra limitată.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte bun comentariul dvs. Cum a ajuns omicron din Africa in Romania? Pe jos?Din moment ce in avion au voie doar vaxinatii, cu certif verde?! Deci tot vaxinatii l-au imprastiat! Asta pt cine crede in existenta virusului...

    RăspundețiȘtergere
  11. Vrem un articol nou, vrem un articol nou, vrem un articol nou

    RăspundețiȘtergere
  12. Domne fereste acum ne trasforma si in Unicorn.
    Nici bine nu a aparut si deja i-au gasit “leac“.
    Scot ăștia vaccinuri mai ceva ca Dani Mocanu melodii, sa ne vaccineze mai ceva ca pe animale în fiecare lună ca sa dea bine si sa creasca rata de bucinare.

    RăspundețiȘtergere
  13. E o intrebare pusa deja care suna cam asa...
    Desi imi spui ca esti imunizat si umbli fara nici o masura de protectie imi spui mie nevaccinat ca trebuie sa ma protejez si eu ca te protejez pe tine cu o protectie care stim ca nu protejeaza(altfel nu ar muri cei protejati sperand astfel ca tu vei fi mai protejat desi protectia in sine nu s-a schimbat in nici un fel.

    Apar teorii cum ca oxidul de grafen ar fi format din niste particule extrem de dure si taioase care sunt ca niste lame care sunt foarte nocive pentru peretii vaselor sanguine. Tipul care a facut aceste afirmatii ar fi expert in grafen si deja a fost eliminat.
    Aceasta teorie e prima care exprima decesele in randul sportivilor prin viteza de cirulatie sangelui extrem de ridicata.

    RăspundețiȘtergere
  14. în plus chiar și la noi cu sistemul nostru juridic vai de capul lui deja se conturează soluția suspendării interdicțiilor pentru a intra în anumite spații sau activități condiționat de nazipass!

    Nu pentru toți ci doar pentru cei care contestă în justiție nazipass-ul dar asta în timp va fi un precedent juridic care nu poate fi ignorat pe termen nelimitat!

    RăspundețiȘtergere
  15. Tu ai facut acest demers? Ce ti au raspuns?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)