luni, 20 decembrie 2021

Cât de hibrid poate deveni un război?


Aflu cu stupoare că principala cauză a morții din SUA pentru segmentul de vârstă 18 ani - 45 ani este ... un drog. La cât de grași sunt ăia te-ai aștepta ca inima să fie cauza, dar nu. E vorba de un drog sintetic, extrem de puternic. Numele său este ... fentanil.

Recunosc, a fost prima dată când am auzit despre acesta. Și probabil la fel este pentru mulți dintre cititorii blogului meu. De aceea vă voi spune că fentanil este un opioid sintetic care este de peste 100 de ori mai potent decât morfina. De asemenea, dependența de el se dezvoltă extrem de ușor. Și ar mai fi ceva: fentanilul este ... mortal, doza limită fiind de doar două miligrame. Vă imaginați cât de periculos este!

Pe plan mondial fentanilul este utilizat pentru tratamentul durerilor care se instalează la cei cu boli grave ajunse în stadiu terminal. Este un medicament ... generic.

Pentru piața neagră din SUA, drogul e produs de cartelurile mexicane și, de obicei, este amestecat cu alte droguri pentru a le face mai potente. De asemenea, e foarte vândut sub forma pastilelor de durere care fac furori pe piața medicală a SUA. 

Partea interesantă abia acum urmează: cu toate că drogul e produs în Mexic, chimicalele din care se face sunt aduse din China. Astfel, cerberii americani aruncă bănuială că întreg know how-ul necesar producerii drogului provine tot din China. Altfel e puțin probabil ca chimiștii cu pistolul la chimir din Mexic să viseze ei peste noapte cum se fabrică o asemenea armă de distrugere în masă. Iar intrarea în SUA a drogului nu e deloc îngreunată, având în vedere varza de la frontiera sudică a țării.

Însă nu trebuie ignorat ceea ce am spus, anume că avem de-a face cu un medicament generic, astfel încât, la banii care se învârt pe piața neagră a drogurilor, e puțin probabil să nu găsești la liber schema necesară producerii substanței active. Iată cum „bănuiala chineză” e cu ușurință demontată.

Pe moment cifrele nu par impresionante deoarece e vorba doar de vreo sută de mii de decese de la supradoza cu fentanil. Treaba însă se află abia la început, iar piața drogului este una care se extinde la majoritatea covârșitoare a americanilor. Dacă v-ați întrebat cum de s-a obținut acolo un popor atât de docil, răspunsul îl aveți în generalizarea consumului de droguri. Pastilele de durere, pe care le prescrie orice doctor în cantități colosale, sunt de fapt opioide legale. Mai mult, vivacitatea cu care s-a dat drumul la liber consumului de iarbă ne arată cât se poate de limpede radiografia unei societăți dependente. 

Aici vine acuza care poate părea fără sens. Fentanilul are capacitatea de a  deveni cel mai mare dușman al Americii deoarece o națiune drogată este perfect similară unui drogat decăzut: așa cum pe ăla îl atragi în cursa mortală cu un drog mai puternic, la fel poți face la nivel de națiune. De aceea mulți acuză China că, prin intermediul fentanilului, a dat un nou atac asupra SUA. Atacul anterior fiind, desigur, cel cu COVID-ul. 

Sincer să fiu nu prea știu ce să spun și nici să mă pun de-o parte sau de alta nu-mi stă în caracter. Mă întreb însă, în ceea ce privește COVID-ul, cum se face că majoritatea covârșitoare a cercetărilor de la laboratorul din Wuhan au fost subvenționate de către americani? Cum de există acea coincidență cu banii americani pompați isteric de ani buni în studiul coronavirușilor? Și nu doar în China, ci, așa cum am arătat, cam peste tot pe unde se află lilieci și laboratoare biologice legate ombilical de SUA.

Sincer să fiu, mie unul „operațiunea fentanil” îmi pare una de optimizare financiară. Ai un „drog-minune” care-i deosebit de ieftin și numai bun să potențeze efectul drogurilor naturale, dar mult mai scumpe. Ce vă spune asta? Nu vi se pare a fi o operațiune de optimizare similară celor corporatiste? Iar în ceea ce privește distribuția drogurilor în SUA, să avem pardon: străinii care se joacă pe-acolo sunt gușterii care, de obicei, ajung în fața instanței. Principalul jucător pe piața drogurilor din SUA, fără de care nu mișcă absolut nimic, este CIA. Așadar, personal, consider că avem de-a face cu o deja clasică operațiune de tipul „bani mai mulți pentru serviciuri”(sic!).

Este așadar un atac hibrid în războiul ruso-chinez? Dacă vă grăbiți să negați s-ar putea să greșiți. Asta deoarece nu știm foarte bine în ce tabără joacă CIA. Văzând jocurile făcute de serviciile secrete americane, finalizate cu instalarea în forță a lui Barck Obama Joe Biden - care nu-i nimic altceva decât o păpușă fragilizând teribil SUA - n-am putea spune că acestea joacă de partea SUA ci, mai degrabă, de partea păpușarilor globaliști. Iar globalismul, așa cum am spus-o de mai multe ori, convine de minune Chinei în condițiile în care globalismu înseamnă că toată marfa se fabrică în China. 

Avem de-a face așadar cu încă un episod al mega-războiului hibrid aflat în desfășurare? Trageți singuri concluziile!

12 comentarii:

  1. Din articolul tau vad ca nu esti consumator de Netflix deloc, deoarece deja stiai totul despre fentanil. https://www.netflix.com/title/80178726
    Exista documentarul DOPE 2017, 3 sezoane, vorbeste din perspectica dealerilor, adica ai fata in fata cu traficantii care iti spun direct istoria fentanil, si cred ca ce cred ei si ce stiu ei pe strada e mai direct si aproape de adevar decat orice articol scris. Recomand documentarul ca sa vedeti de fapt unde a ajuns costul real al traiului in US, numai despre asta se discuta.
    Fentanylul a aparut ca si inlocuitor pentru cocaina si heroina care erau prea scumpe, zic asta traficantii in documentar, deci e un drog mai ieftinache pentru cei care nu isi permit Coca. Cati de la noi isi permit zilnic doza de Coca? Putini. Sunt politicieni care trag pe nas, sunt medici care trag pe nas, si apoi ii vezi la TV cum sunt pusi sa recite poezii. Eu as concluziona ca la noi este bogatie mare ca isi permit sa traga pe nas. Nu am ajuns asa amarati ca americanii. Ca dovada ca in loc sa ne dea armamaent gratis, ei ne taxeaza si ne iau banii, deci sunt saraci americanii, o zice si in documentar.
    Foarte bune ca la noi nu a ajuns fentanilul si oamenii au inca bani de Coca.
    Mai nou am vazut ca se fac zone rezindentiale doar pentru cei care trag pe nas, cum este cartierul luxos al Elenei Udrea din cluj-napoca, la 1km de cartierul Dallas, pata neagra a lui boc si a tuturor infumuratilor cu bani din cluj care nu au o inima de om in ei, o pata rusinoasa cat china. Boc! sa-ti fie rusine ca lasi oamenii sa doarma in cotete! Si aia alta treaba nu au decat sa vizitreze toate blocurile si sa scormoneasca in gunoaie. Deci daca vezi reclama cu Udrea cu pune degetul de la mana pe o nara si isi face reclama la apartamente ajungi la concluzia ca doar daca ai bani de tras pe nas te muti acolo, si de sus de la etaj o sa vezi direct la romii di dallas care vin sa iti controleze gunoiul, poate poate ai lasat o liniuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plus documentarul "Farmacistul", poartea a doua, dar neapărat şi prima, pentru a înţelege mai bine. Plus o căutare pe Internet cine l-a făcut, că şi asta este instructiv.

      Ștergere
  2. saracii hamerloci, au ajuns ca chinezii in vremea razboaielor opiumului....

    RăspundețiȘtergere
  3. Martirului BLM i s-a gasit fentanil la autopsie. Numele lui nu l-am retinut, dar de fentanil nu am sa mai uit. Oare cati belemisti s-au apucat de drogul asta dupa ce au auzit ca martirul lor preferat baga asa ceva?

    Altfel, consumul de iarba numai docil nu te face. E drept ca, ilegal fiind, consumatorului i se cam dilueaza atitudinea civica, avand tot timpul teama ca poate fi prins.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fentanilul exista in state de min 20 de ani nu de lunile astea iar la noi de vreo 10. Varianta sub forma de plasturi transdermici este folosita in oncologie (formele terminale) si f.f. multi pacienti mor de fapt de la ei fiindca sunt foarte puternice pt un organism deja slabit.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...o simpla ''vizualizare'' a celor exprimate de onorabilul DD... folositi keywords ''philadelphia kensington'' pe YouTube... doar un link, pentru exemplificare: https://www.youtube.com/watch?v=Bi1Kf-1qd6Y

    RăspundețiȘtergere
  6. Poi la cat de greu iti apasa grumazul literatura declinismului, inca o scorneala de asta de genul "whishfull thinking" nu e nimic anormal. Cadrezi. Ceva economie cand mai bagi, ca de apocaliptici ca am tot auzit. Ceva de bugetul pe 2022?

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun articolul,dar eu cred că nimic nu este nu nou sub soare.Nu mă pricep la chimie și medicamentele rezultate,dar privind în timp.....pervidol a fost drogul Germaniei hitleriste,apoi LSD cu hipioții și concertele Beatles și Rolling Stone....de ce unul ieftin?

    RăspundețiȘtergere
  8. Recapitulând, ne putem aștepta la o societate fără numerar, rate negative ale dobânzii, sistem de credit social, supraveghere în masă, vaccinuri obligatorii, ID2020, AI, restricții de circulație, pașapoarte sanitare, raționalizare a alimentelor și energiei, confiscarea proprietății private, interzicerea motoarelor private, vehicule comune și impozitare paralizantă. În cele din urmă? Depopularea și salvarea planetei. Câțiva experți medicali și oameni de știință de frunte au declarat că cred că vaccinurile vor fi utilizate în cele din urmă pentru depopulare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa nu fin terminati cum zici..hai sa le bagam bete-n roate si sa incurajam smechereala, cheshul mai ales, bagaboteala care-i PE BUNE!!! singura care se opune eficient digitalizarii care ne va hali cu fulgi cu tot.
      Baa, nu fiti prosti! Detoxificati-va de dopamina care va tine cu botu-n digital toata ziua. Cin va veti trezi va fi prea tirziu iar munca nu va va face liberi...c'mon, nu fiti papagali!Fiti pe faza..identificati corect cine va este dusman!

      Ștergere
  9. Lasă, ca romanii sunt cei mai destepti! Șamanism si ayahuasca, woodoo si alte chestii de fite pentru romanii bogati si plictisiti care se scarpina in nădragi cu ce sa se mai distreze.
    Romaniei nu i se potriveste pițiponceala! Timbrul vorbelor de duh romanesti este unul foarte grav: Semeni vant, culegi furtună.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ "Iar... sa stea acasă in izolare cu frica lor compulsiva."
    Nu sari, incearca sa-i educi, sa ti i faci prieteni, nu invers...vei fi mai cistigat.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)