vineri, 31 decembrie 2021

În prag de an nou


Iată că suntem iar într-una dintre acele zile în care preferăm să ne facem bilanțuri și să ne gândim cu speranță la ceea ce urmează. A mai trecut un an. Un an care, la fel ca și cel anterior, ne-a fost furat. Cu toate acestea, pentru noi, cei care-am rămas aici, a fost un an mai ușor decât mulți dintre cei care-și trăiesc zilele prin alte zări. Cu toate că am avut parte de nebunie, cu toate că cei de la butoane au încercat să ne supună, din fericire am scăpat. De multe ori în acest an am avut acel sentiment că, în ceea ce privește confruntarea cu forțele teribile ale prezentului, noi, aici în România, am avut parte și de un ajutor de altă natură. Altfel nu-mi pot explica modul în care, la momentul oportun, totul s-a dărâmat, ajutându-ne să scăpăm.

Anul trecut, pe 30 decembrie, scriam articolul „Către edificarea societății multilateral vaccinate”. Din nefericire, absolut tot ceea ce-am scris acolo s-a îndeplinit. Pe la sfârșitul verii acesteia vă spuneam că va izbucni valul vaccinaților, luând ca exemplu, între altele, Anglia. Acolo se vedea limpede că urmează ceva urât. M-am înșelat în privința timing-ului. Eu credeam că luna octombrie va fi cea în care le va exploda COVID-ul în față. N-a fost așa, s-a întâmplat cu o lună mai târziu. M-am înșelat și în ceea ce privește amplitudinea: eu estimam că vârful va fi de două ori mai mare decât cel mai mare vârf pe care l-au avut, când, de fapt, zilele acestea au avut de ... peste patru ori mai mulți infectați! Cum se poate întâmpla așa ceva? Era logic. La fel s-a întâmplat și în Franța, Italia, Spania sau acea Portugalie mult prea dată ca exemplu nouă, proștilor. Ceea ce vreau să vă spun este că aceste țări au valuri masive de infectare cu varianta Delta, nu cu Omicron! Omicronul abia acum începe și va forma un alt, probabil mai mare decât actualul val.

Mi-a atras atenția cineva asupra publicității deșănțate făcute dozei booster în Anglia. Într-adevăr, imaginile de la chioșcurile de ziare unde, indiferent de numele ziarului, prima pagină e identică cu acel „Get Boosted Now”, pare de speriat. De asemenea, tot acolo avem panotajul stradal cu bateria care se descarcă, explicându-se vizual modul în care „imunitatea dată de vaccin se consumă”. Întotdeauna m-au enervat englezii cu sarcasmul lor. Indivizii de-acolo ți-o trag pe față, neferindu-se nicio clipă să-și acopere cumva ticăloșia. Ba, mai mult, își transformă fără rușine ticăloșia în virtute! Reclama cu bateria e exact tipul de sarcasm specific englezilor. Tradus spune cam așa: „Ați picat în capcană, fraierilor! De-acum trebuie să vă reîncărcați dacă vreți să trăiți!”. Fix asta era concluzia din articolul meu de anul trecut.

Nu, n-am un magic glob de cristal care-mi spune viitorul! Concluziile le trag strict pe baza informațiilor pe care le am, iar ceea ce urmează să se petreacă reiese cât se poate de limpede. Singurul lucru pe care-l fac în articolele mele este să așez frânturile de realitate într-o înșiruire logică, astfel încât ceea ce urmează să se vadă cu claritate. Mostra de publicitate englezească ne arată ceea ce urmează pentru vaccinați. În scurt timp, logica blândă indusă prin publicitate se va schimba și-și va face apariția „polițistul rău”. Cum? Vor începe să explodeze studiile privitoare la lipsa de imunitate în fața COVID-ului a celor vaccinați care nu-și fac booster-ul. Astfel, ceea ce a făcut cu greu coerciția sau miliardele băgate în publicitate, va face mult mai ușor frica. „Ești vaccinat? Dacă nu-ți faci doza booster vei muri!” - iată noul slogan. Da, vor ieși pe străzi oamenii revoltați, poate că vor da jos guverne. Și ce dacă? Ticăloșia s-a făcut. Guvernele vor pica, oficialii se vor retrage în anonimat, apărându-se cu faptul că n-aveau cum să știe nimic despre „efectele adverse”. Și, până la urmă, pe cine interesează că niște păpuși vor fi sacrificate? Oricum sunt sacrificate la fiecare ciclu electoral. Însă răul s-a făcut. Mă rog, părerea mea e că totul e reversibil, astfel încât chiar și cei care s-au vaccinat, prin renunțare la periodicitate, probabil vor putea supraviețui, dar vor fi nevoiți să-și refacă imunitatea naturală. Poate că, cine știe?, răspunsul va veni de la infectarea generalizată cu Omicron(așa cum speră evreii). Om trăi și om vedea!

Vă las acum. E prag de an an nou, o perioadă în care trebuie să renască speranța. Să ne gândim doar la ceea ce e bun. Vă doresc un an mai bun, an în care aspirațiile voastre să prindă contur! Vine 2022. Vom avea timp să vorbim despre el și ceea ce urmează. Până atunci distrați-vă și simțiți-vă bine!

L A  M U L Ț I  A N I !

47 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poți încărca fișiere pe blog. Încearcă în secțiunea de comentarii pe canalul meu telegram! :)

      Ștergere
  2. Mi-as permite cateva idei de bilant

    E rau ca nu avem inca concluzii clare despre vaccinuri la un an si 2 doze.
    Nu stim care e rata reala de deces, rata reala de efecte secundare.
    Majoritatea doctorilor inca se uita la efecte secundare dar nu coreleaza cu vaccinul.
    Segmente mari de oameni spera ca se vor salva cu doza 3,4,5... Desi e clar ca vei fi in urma cu vaccinul multi inca spera irational.

    2022 va fi un an greu... vom vaccina copiii!

    Totusi incep sa apara studii timide dar totusi care mentin o directie "antivaccinista".

    Incep sa apara aliante de specialisti bazate pe altfel de relationari decat interesul pecuniar.

    E f rau dar e si f bine in acelasi timp...
    Un an bun tututor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Trandafirul galben
      Sunteti complet "out",Trandafirul galben
      Sunteti complet "out! Despre asa zisele vaccinuri care de fapt nu sunt vaccinuri, se cunoaste ceea ce este important chiar inainte ca aceste asa zise vaccinuri sa apara, dar pentru asta trebuie sa stii sa te informezi. Chiar Bill Gates cu gura din propria dotare se lauda ca "vaccinurile" sale vor fi niste arme de distrugere in masa, anuntate public cu multi ani in urma de eugenistii care doresc "sa salveze planeta"prin reducerea populatiei, iar despre acest Bill Gates se stie ca a "cumparat" OMS-ul, cu scopul ca sa isi poata impune actiunea criminala de asa zisa vaccinare, oicial in toate tarile.
      Cat despre doctorii care NU au ca specialitate virusologia sau microbiologia, acestia sunt niste manelisti necalificati care vorbesc "dupa ureche" colaborand interesat cu puliticienii corupti carepun in aplicare planurile criminale ale marilor miliardari eugenisti!
      Acesti manelisti intr-ale medicinei, nu trebuie bagati in seama, cu atat mai mult cat savantilor laureati cu premiul Nobel in virusologie, li se baga pumnul in gura pentru ca acestia sa sisi prezinte dovezile stiintifice care nu ancheseaza la pandemia politica care are acest scop eugenic.
      In acest context, un parinte care lasa ca proprii sai copii sa fie vaccinati de niste criminali, este un inconstient de cea mai murdara si jopsnica speta de lasitate criminale, si spun asta, pentru ca orice animal isi apara puiul cu riscul de a si pierde viata, numai rahatii cu aspect uman nu fac nimic sa-si apere pui, si se smiorcaie ca niste impotenti cu creoirul trepanat, in loc sa isi apere copii si familia.
      se lasa manipulati si ucisi fara sa se apere, acestia isi merita soarta, si pe undeva este bine ca copii lor vor fi ucisi prin vaccinari, pentru ca aceasta gena de lasi nu merita sa fie lasata sa se perpetuezedespre asa zisele vaccinuri care de fapt nu sunt vaccinuri, si asta o stiu inca de la inceput, cei care stiu sa se informeze. Chiar Bill Gates cu gura din propria dotare se lauda ca "vaccinuriloe" nu sunt altceva decat arme de distrugere, in masa, anuntate public cu multi ani in urma de eugenistii car doresc reducerea populatiei, si despre Bill Gates se stie ca a "cumparat" OMS-ul, cu scopul ca sa isi poata impune actiunea criminala prin vaccinare in toate tarile.
      In general doctorii care NU au ca specialitate virusologia sau microbiologia, sunt niste manelisti necalificati care vorbesc "dupa ureche, si care nu trebuie bagati in seama, asta in timp ce savantilor laureati cu premiul Nobel in virusologie, li se baga pumnul in gura pentru ca ei nu ancheseaza la pandemia politica care are acest scop eugenic.
      In acest context, un parinte care lasa ca proprii sai copii sa fie vaccinati de niste autoritati criminale, este un inconstient si un lash de cea mai murdara si josnica speta , si spun asta, pentru ca orice animal isi apara puiul cu riscul de a si pierde propria sa viata, numai oile cu aspect uman, nu fac nimic sa-si apere pui, dar se smiorcaie ca niste impotenti cu creierul trepanat, care in loc sa isi apere copii si familia, ei se lasa manipulati si ucisi ca niste oi proaste care sunt duse la abator
      Mai incostientilor, viata voastra de cakti lashi, nu are nicio valoare in comparatia cu viata copiilor vostri, voi sunteti niste loozeri ratati, iar ei sunt viitorii mantuitori, asa ca constientizati-va consitia de tata de familie, si aparati-va copii si familia sacrificandu-va viata voastra pentru a va salva proprii copii...ra-ti ai naibii de nulitati inconstiente!

      Ștergere
    3. Robert G...aceleasi lucruri le spune si Margelatu´...
      Suferinta ta se cheama "capacidad lectora nula"... pe romaneste, analfabetism functional.

      Ștergere
    4. Tot mai bine analfabet fuctional, decat un intunecat la minte ca noaptea fara luna, care prin faptul ca este rupt de realitate, devine un pericol pentru familia.
      In rest numai bine.
      Si traditionalul La multi ani!

      Ștergere
    5. La multi ani si tie, Robert

      Ștergere
    6. Mărgelatule, nu te știam așa pesimist...
      Vorba lui Paul Hitter(un jâdan de România cu coaie în pantaloni), over my dead body you can vaxxine my children !!!

      Ștergere
  3. Sănătate, La Mulți Ani d-le Diaconu !
    Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. La multi ani! alaturi de oameni noi si vechi, cunoscuti si necunoscuti! Pentru noi inceputuri mai bune!

      Ștergere
  5. A fost un an, in urma cu mai multi ani, in care, influentat de curentul nationalist romanesc, specific acestui popor destul de lasat de izbeliate la capitolul intelegerii propriilor lectii de viata, m-am rugat cu lacrimi fierbinti pentru ca Dumnezeu sa apere acest popor destul de incercat de timpuri si vremi. In urma unui studiu al diverselor grupuri facut pe internet, m-am gandit amar ca rugaciunea mea a fost cel putin naivă! De cine sa apere Dumnezeu poporul roman? De propriile greseli si lasitati si nesimtiri cu carul? Asa nu se poate. Dumnezeu te poate apara de dusmanii din exterior, daca tu, popor roman, te-ai dovedit vrednic de protectie. De nesimtire si prostia, si hotia si trufia de popor ales, care este din interior si este musca pe caciula poporului, nu exista niciun Dumnezeu care sa ne apere. De propria duhoare a sufletului tau necuratat si egoist si lacom, niciun Dumnezeu nu te apara. Pentru ca e lipita de tine mizeria sufleteasca. E ca o cămașă nespalata care miroase urât.
    Sa le dea Dumnezeu romanilor vedere clara. Sa-si vada propriile muste pe caciula si cu curatenia in propria ograda sa inceapa. Inainte de a bate din picior in fața Lui Dumnezeu ca vrea sa fie protejat.
    A ajuns omul sa bată din picior in fața Lui Dumezeu ca Vrea! Vrea o tara ca afara, dar sa vina altcineva sa-i curete ograda de mizerii.
    Vrea copii fericiti si sanatosi, dar sa vina altii sa se ocupe de asta!
    Vrea bogatii, dar romanul sa fure cat cuprinde de la buget,impreuna cu strainul hot.
    Nu ma mai rog la Dumnezeu sa apere poporul roman! Cine se bate cu Dumnezeu ca sa apere un popor falsificat de propriile pareri prea bune despre el insusi?!
    Sper ca Noul An sa vina cu înțelepțire si mai multa implicare in tot ceea ce inseamna crestinism aplicat in jurul nostru. Maica Domnului nu vine sa ne ingrijeasca nici pruncii, nici batranii. E datoria noastra.
    Numai dl Goe este rasplatit pentru prostii, dar nu de catre Dumnezeu.
    Ati vazut câta colanul a primit Iohannis de la nemti pentru minunile pe care le-a produs prin Romania...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La care Dumnezeu te referi?
      Cumva la acel zeu al unui mic trib de pastori evrei, care a ajuns sa fie unicul Dumnezeu Atotputernic, dupa ce un imparat roman si criminal in serie, a facut ordine in ceruri, si l-a inlocuit pe marele zeu de pina atunci, pe nume Sol Invinctus, cu acest mic zeu tribal, pe care el criminalul, l-a declarat ca fiind Dumnezeul cel Atotputernic, dar care in puterea sa de zeu mic si-a dovedit impotenta in faptul ca s- lasat impus in ceruri ca Dumnezeu de un criminal in serie?
      Ce fel de Dumnezeu este asta? Asta speri tu sa te salveze?
      Nu crezi ca este cazul sa-l descoperi pe Dumnezeului cel viu din tine insuti, care este amenintat de niste satane care vor sa-l omoare atat pe El Dumnezeul dar si pe templul acestui Dumnezeu, templu care esti chiar TU!
      Nu crezi ca a sosist momentul sa lasati naibii fanteziile si miturile religioase, si sa reveniti cu picioarele pe pamant la realitatea care va inconjoara, si astfel sa intelegeti ca Marele si Atotputernicul Dumnezeu, traieste prin voi miliardele de oameni care constituiti Templul Sau, si astfel autoritatile satanice care vor sa va ucida prin vaccinare, pe voi si familiile voastre, ar trebui sa se loveasca de fermitatea voastra de a va apara, aparandu-l si pe Adevaratul Dumnezeu din voi insiva, si ar mai trebui sa constientizati ca niste adevarati oameni si barbati ce sunteti, ca a sosit timpul ca voi aveti datoria sa va aparati si familia, aparandu-i astfel pe toti Dumnezei care traiesc in corpurile voastre.
      Concluzia este sa nu mai asteptati ajutor de la personaje existente doar in povestile mitologice, ci sa constientizati ca Dumnezeu cel viu din voi insiva va cere IMPERIOS prin constiinta voastra, sa va faceti datoria sa luptati pentru Dumnezeu, dar NU cu vorbe goale ( rugaciuni) ci luptand, chiar si violent daca situatia o cere, impotriva Satanelor care vor sa va ucida, si sacrificati-va daca este nevoie sa va salvati mai ales pe copii vostrii, impreuna cu Dumnezeii vii din corpurile lor!

      Ștergere
    2. Isus,copchile a fost palestinian nicidecum evreu !
      Si esti destept tare dar sistemul din care faci parte ti a mai inoculat si alte bazaconii, pacat.

      Ștergere
  6. Multumim pentru tot sirul frumos de articole, scrise cu logica si bun simt! Ne-ati adus un pic de lumina in aceste vremuri tulburi si va rugam sa continuati. Multa sanatate, impliniri si tot binele din lume in noul an care vine foarte curand! Cu Dumnezeu inainte!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imunitatea naturala pe care o aveau persoanele inainte de vaccinare nu o sa o mai aibe niciodata. Si e mai mult decat o distrugere a sistemului imunitar.
    Dar cred ca cel mai bine ar fi sa ne concentram pe criza din Ucraina, pentru ca in momentul in care va incepe razboiul acolo vom fi si noi afectati....dar rau de tot! Si asta e posibil sa se intample la inceput de an.....pana la sfarsitul lui ianuarie! Asa ca am scapat de covrig si de vaxxinuri! Uraaaaa! La multi ani binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  8. La mulți ani domnule Dan, la mulți ani tuturor romanilor și oamenilor de bine ai acestei lumi!

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI!Sunt un nevaccinat.Exista un medic(nu doctor)Young care are o rețetă prin care se elimină vaccinul in totalitate.A scris cartea"Miracolul ph-ului"Ce ști despre asta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am avut această boală. Din primul moment în care am fost conștient că o am, an decis că zilnic voi face 2-3 ore de sport, alergare, ciclism, forță. Fiind la marginea orasulu, puteam ieși din casă fără să intru în contact cu nimeni. Nu am avut febră sa orice altceva. Doar lipsa mirosului și a gustului la început. A avut apoi soția. Ea este o fire antisport, antimiscare. Oricum zilnic puteam ieși în jurul casei si pe terasă. A fost bine in primele 5 zile, fara febră sau altceva, părea că va scapă exact că mine fara ceva. A 5-a zi a avut parte de o migrenă până la leșin. Groaznica. A trecut cu greu, însă de a doua zi totul a intrat în normal. Socrul meu, a luat de undeva virusul după 3 săptămâni. S-a izolat a acasă, la bloc. A făcut 5 zile febră, a 6-a zi au apărut probleme de respiratie. A fost preluat de urgente, trecut pe ATI direct, scos de pe ATI. In a 7-a zi s-a stins fara aer in timpul nopții. Avea 75 de ani însă omul era bine pe picioarele lui. Pot sa cred că modul în care suntem tratați nu este chiar cel mai corect? Dati-mi voie sa cred asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu protocoalele omoara ci cei in halate albe , deghizati in doftori, asistente, etc .Protocoalele ( plus multe tehnici de abuz a aparatelor)au fost creeate pt a fi folosite de criminalii in halate albe la comiterea crimelor. Acestia nu sant complici la crima ci sant faptasii , criminalii care comit crimele . Ei au nume si prenume si pe baza dosarului medical respectiv trebuie trimisi in instanta, in penal. Protocolul este impersonal, nu poate fi trimis in judecata.
      In rest total de acord cu cele scrise .

      Ștergere
  11. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

    Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord admite că vaccinurile anti-COVID de tip ARN Mesager au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați.
    Guvernul lui Boris Johnson a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid – sau eventual orice alt virus. Chiar ieri, intr-o interventie televizata premierul se plangea ca e dezastru pentru cei dublu vaccinati intrucat varianta Omicron ii ataca ca si cum nu ar avea niciun anticorp. „In spitale, la ATI, 92% din cei de acolo nu au doza booster!” Cu alte cuvinte, Boris Johnson ii considera pe cei cu „doar” doua doze ca fiind nevaccinati.

    RăspundețiȘtergere
  12. cu apa calda?
    Pai in Romania inca ne c*c*m in fundul curtii, ne incalzim apa calda la oala, se spalam la lighean, iar unii nici masina de spalat nu au, spala hainele tot la lighean.
    Poate unii nu cred, mai ales alesii poporului, inclusi Nicuosr dar sa faca bine sa colinde satele romanesti unde traiesc jumatate din popor.
    Este exact motivul pentru care romanii si bulgarii nu se vaccineaza. Adica brusc le pasa de sanatatea noastra dar ma lasa sa car zilnic apa de la fantana, sa sparg si sa consum lemne sa fac caldura si apa calda, sa ma pot spala si sa imi spal hainele, treburi care imi ia si o zi intreaga.
    Domnii de la oras nu cred ca noi semenii lor traim in astfel de conditii.
    La mine a venit o romanca amica de 50 de ani la mine in vizita la tara cu sotul ei italian de 70 de ani, si cand am trimis-o la buda din fundul curtii era sa faca infarct. O zis ca nu si-a imaginat ca romanii la tara traiesc asa. Italianul radea de ea si zicea ca asa a fost si in Italia acum 50 de ani.
    Daca vrea statul roman sa ma vaccinez sa faca bine sa imi traga apa la casa, sa imi bage gazul ca numai curent electric am, si dupaia mai discutam.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.youtube.com/watch?v=uwyU5P5AuMk

    RăspundețiȘtergere
  14. da...din 2015, dintr-un buletin de stiri.
    Au realizat practic posibilitatea de legare a virusului la receptorul celular uman ACE2

    RăspundețiȘtergere
  15. -fisura este clara, iar cei care au doua vaccinuri se vor confrunta in perioada martie-mai cu expirarea si inteparea din nou.
    -iar daca le convine in continuare sa se intepe si vor fi majoritate, nu ii intereseaza ca le face rau
    -dimpotriva deja exista o dogma a vaccinatilor sa dovedeasca ca ei nu mor de la vcaccin si sunt rezistenti si nu fac forme grave de efecte secundare
    -nu inteleg de ce atitudinea de dezgolire a pieptului in fata vaccinului nu exista in fata virusului si in fata acestui virus fac pe ei de frica
    - englezii deja au recunoscut ca vaccinul nu imunizeaza chiar zilele trecute, urmeaza ca restul discursurilor sa se schimbe in ianuarie si sa indemne lumea la booster ca vaccinul nu si-a facut treaba
    " Ne cerem scuze, vaccinul de pana acum a fost pe repede inainte, intradevar nu imunizeaza decat un procent, iar varianta ultima nu imunizeaza deloc. Va rugam sa reveniti la vaccinare in 2022. "

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani cu sănătate și implinirî!

    RăspundețiȘtergere
  17. de ce vrei buda in casa?
    e mai igienic sau mai comod?
    chiar si cu apa curenta, bideu, chiuveta, apa calda, colac incalzit, etc unii o prefera in afara casei.

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani, Dane, si tie si tuturor celor care inca mai simt romaneste.
    Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa nu ne vindem sufletele satanei. Nu te opri din ce faci, pentru ca faci bine.

    Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine anul care vine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulțumesc, domnule Diaconu !încredere, determinare, Iubire și să ne amintim că suntem Români !

    RăspundețiȘtergere
  21. Anul 2021 se incheie cu o sentinta care merita sa tina primele pagini ale tuturor ziarelor: joi, 30 decembrie 2021, Hotararea de Guvern nr. 394/2020 privind instituirea starii de alerta, precum si toate celelalte HG-uri de prelungire a ei pana in octombrie 2021 inclusiv au fost desfiintate integral de catre Curtea de Apel Bacau.

    Curtea de Apel Bacau a desfiintat integral HG 394/2020 privind declararea starii de alerta si toate hotararile de Guvern privind prelungirea ei pana in octombrie 2021 inclusiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Respinge, ca neintemeiate, exceptiile tardivitatii, inbadmisibilitatii si lipsei de interes, invocate de parat. Admite actiunea modificata.

      Anuleaza integral:


      H.G. nr. 394/2020;


      H.G. nr. 434/2020;


      H.G. nr. 443/2020;


      H.G. nr. 465/2020;


      H.G. nr. 476/2020;


      H.G. nr. 553/2020;


      H.G. nr. 668/2020;


      H.G. nr. 782/2020;


      H.G. nr. 856/2020;


      H.G. nr. 967/2020;


      H.G. nr. 1065/2020;


      H.G. nr. 3/2021;


      H.G. nr. 35/2021;


      H.G. nr. 293/2021;


      H.G. nr. 348/2021;


      H.G. nr. 432/2021;


      H.G. nr. 531/2021;


      H.G. nr. 636/2021;


      H.G. nr. 730/2021;


      H.G. nr. 826/2021;


      H.G. nr. 932/2021;


      H.G. nr. 990/2021.


      Cu drept de recurs - depus la Curtea de Apel Bacau - in termen de 15 zile de la comunicare. Pronuntata in conditiile art. 402 teza II Cod procedura civila, azi, 30.12.2021”.

      Ștergere
  22. Multumesc pentru tot ce publicati,avem nevoie ca de aer! Va doresc multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sanatate si inspiratie in anul 2022 si...sa nu fie razboi !

    RăspundețiȘtergere
  24. La Multi Ani si multa sanatate ca sa va putem citi in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  25. MINISTERUL SĂNĂTĂTII

    Direcția relații cu presa, afaceri europene și relații internaționale

    Str. Cristian Popișteanu, nr.1-3, sector 1, București

    Tel: +04 021307.25.14 , 314.19.12; Fax: 307.25.13



    Nr. CRP 3004 / 28.12.2021



    Buna ziua,



    Având în vedere solicitarea dumneavoastră transmisă Secretariatului General al Guvernului și direcționat către Ministerul Sănătății, vă comunicăm că, în conformitate cu prevederile art.6, alin. (4) din OUG nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor și al art.7, alin. (1) din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, durata necesară pentru identificarea și difuzarea informației solicitate depășește 10 zile, iar răspunsul va fi comunicat în maxim 30 de zile.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ne bucurăm că ai observat ajutorul nevăzut pentru mulţi. Te felicităm pentru comentarile de bun simţ şi îţi urăm.
    LA MULŢI ANI DE LUMINĂ ÎN CUGET ŞI SIMŢIRI

    RăspundețiȘtergere
  27. Lăsăm în urmă un 2021 greu, cu încercări și provocări nebănuite, așteptăm un 2022 cu sănătate, zâmbete, realizări și reușite!
    La mulți ani!!!🍾🥂🥳🤗

    RăspundețiȘtergere
  28. Cu cåt un eveniment este mai improbabil sã se întåmple (exterminarea prin vaccinare) ,cu atåt sunt mai putini cei care realizeazã cã el chiar se întåmplã (genocidul prin asa zisele vaccinuri).

    RăspundețiȘtergere
  29. Vaccinarea este lepãdare pentru cã: 1 se ia în derådere sistemul imunitar creat de cãtre Tatãl Ceresc;cu alte cuvinte,cei care se injecteazã contestã faptul cã Dumnezeu ne a oferit o protectie foarte puternicã împotriva bolilor.
    2 neîncrederea în purtarea de grijã a Tatãlui Ceresc;aici poate fi inclusã si neîncrederea în Îngerul ce ne a fost dat la nastere.
    3 asa zisele vaccinuri contin celule de fetusi umani;este de la sine înteles de ce Dumnezeu nu va accepta NICIODATÃ o astfel de practicã.
    4 asa zisele vaccinuri contin lucifereazã;posibil ca aceste zise vaccinuri,înainte sã fi fost puse în circulatie,sã fi fost folosite în practici vrãjitoresti;vrãjitorii fiind unii dintre cei mai mari dusmani ai Creatorului.
    5 aceste asa zise vaccinuri contin sunbtante care mai de care mai toxice;iar injectarea lor se cheamã SINUCIDERE, sinuciderea fiind unul din pãcatele pe care Dumnezeu nu le iartã.
    6 frica de o boalã care existã încã de cånd au fost izgoniti din Rai primii oameni,deci o boalã despre care se stie foarte multe lucruri si pentru care existã tratamente.Dacã omul se sperie de o rãcealã,nu vreau sã mi imaginez cum se va comporta cånd va trebui sã fugã n sãlbãticie pentru a putea supravietui si pentru a respinge pecetea 666.

    Nu cedez,nu mã vaccinez!nici mãcar la chiuvetã fiindcã si a te preface cã te ai vaccinat,tot lepãdare este;citit comentariile din articolul de mai jos pentru a întelege de ce si vaccinarea la chiuvetã este lepãdare
    https://danielvla.wordpress.com/2021/12/09/gigi-becali-marturiseste-ca-vaccinul-anti-covid-e-lepadare-iar-politicienii-au-mintea-intunecata/#comments

    RăspundețiȘtergere
  30. Adevar grait-ai domnul Dan.Ceva miraculos s-antamplat la noi,parca cineva le-a incalcit limbile.Ca ce impotrivire a fost la noi?caca-maca.
    Inca.... cineva acolo sus tine cu noi.
    Un an binecuvantat tuturor romanilor.
    La multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  31. La mulți ani! Să fiți sănătos! Mulțumim pentru tot ceea ce publicați. Ne-au fost de mare ajutor articolele dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cuvântul cheie,din activitatea wuhan, e adenocrom...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)