marți, 21 decembrie 2021

Telecomanda COVID


Înainte de a începe, vă rog să luați tot ceea ce urmează cu mare rezervă. Sunt informații pe care mi le-a scăpat cineva destul de bine conectat, dar pentru care nu am dovezi. Am tot încercat încă de când mi s-a spus să găsesc ceva legături, însă, în afară de chestiunile generale pe care le cam cunoșteam, n-am reușit să găsesc mare lucru. Cu toate acestea, din discuțiile pe care le-am avut cu destule personaje din „lumea gri”, mi-au fost cât de cât confirmate informațiile inițiale. Dar, chiar și aceia mi-au spus că „e posibil, dar nu au idee cine pune în practică întreaga problemă”. 

Poate vă amintiți articolul în care spuneam că declanșarea COVID se poate face de la distanță. De-atunci m-au rugat mulți să le dau detalii. Vi le dau acum, dar, repet, luați cu foarte multă rezervă ceea ce urmează. 

Deci cum se declanșează de la distanță COVID-ul? În mod normal n-ar trebui să fim afectați foarte mult de acest virus. Organismul are o protecție naturală destul de bună, astfel încât, în majoritatea cazurilor, infectarea este rezolvată de această protecție. Se întâmplă însă să apară cazuri ciudate, în care indivizi destul de sănătoși să fie afectați radical. De asemenea, e o masă consistentă de persoane oricum sensibile - bătrâni, bolnavi cronici etc. - care oricum dezvoltă forme urâte chiar și la boli uzuale, precum gripa. Avem așadar o masă critică. Dar culmea, și această masă trebuie „ajutată” pentru a se ajunge la cazurile grave pe care le-am văzut. 

Acum vă veți întreba de unde vine „ajutorul”. Răspunsul e simplu: de la radiația EMF(Electric and Magnetic Fields). Câmpul electromagnetic este un câmp care apare în jurul corpurilor încărcate electric. Este prezent pretutindeni. Teoretic suntem protejați natural de acest câmp. De aceea avem o cantitate atât de mare de „apă sărată” în corp. Pielea, de asemenea, e un element de protecție foarte eficient. Există însă și progresul tehnicii care a ridicat radiația electromagnetică la valori nebunești. În special, începând din anii 80, dezvoltarea comunicațiilor a condus la un stres teribil provocat de noile tehnologii. Dacă până la descoperirea undelor radio planeta noastră era una tăcută, după ce tehnologia a explodat efectiv n-a mai rămas loc „negălăgios” din acest punct de vedere. Îmi explica un fizician că dacă nu ar exista atmosfera, Pământul ar fi, de departe, cea mai „gălăgioasă” planetă din univers din punctul de vedere al spectrului RF răspândit. 

Chiar și așa, cantitatea cea mai mare de radiație electromagnetică ne vine de la Soare. În special atunci când sunt explozii solare suntem afectați destul de mult. Organismul însă, perfecționat de-a lungul perioadei de evoluție, are capacitatea de a rezista radiațiilor naturale. De altfel, în limite normale, radiația solară este benefică organismului nostru. Când însă cantitatea de radiație solară crește, organismul simte un stres suplimentar și pornește barierele naturale de apărare. Ce se întâmplă însă când, în afara spectrului electromagnetic natural care este depășit, mai adaugi o variabilă, anume o radiație electromagnetică artificială? Ei bine, atunci începi să ai probleme. 

Spre deosebire de radiația electromagnetică naturală, radiația artificială este polarizată. Un câmp(sau o undă) este polarizat atunci când oscilează într-un anumit plan, denumit plan de polarizare. Ca să înțelegeți diferența vă voi da un exemplu plastic, puțin inexact, dar suficient pentru a înțelege fenomenul. Imaginați-vă un pârâu curgând liber. Puteți fără nicio problemă să treceți desculți prin apa lui, e chiar plăcut s-o faceți într-o zi de vară. Ce se întâmplă însă dacă mă apuc să captez întreaga apă a pârâului într-un furtun și-i setez o viteză astfel încât aceeași cantitate de apă să fie eliberată la celălalt capăt al furtunului? Apa va prinde, în funcție de cantitate, o viteză extrem de mare și dacă vă veți așeza în fața jetului, riscați să vă răniți sau chiar să fiți omorâți de către jet. Ei bine, cam așa se comportă câmpurile polarizate față de cele nepolarizate. Organismul nostru nu e capabil să facă față prea bine câmpurilor polarizate. De aceea radiația cuptorului cu microunde trece prin noi ca prin brânză. Și de fapt nu doar aceasta. Dacă încercați să cuprindeți în mâini un telefon mobil, veți constata că el continuă să funcționeze deoarece undele lui vă penetrează corpul fără probleme. Și nu doar că trec prin corp ca prin brânză, dar produc schimbări serioase în organism.

Acum dacă ați înțeles care-i problema, să trecem mai departe. Am văzut care-s diferențele, am înțeles ce se întâmplă. Problemele produse de echipamentele de radiocomunicație sunt cunoscute și acesta este motivul pentru care s-au setat anumite limite de siguranță. Limitele de siguranță nu înseamnă că suntem protejați, ci că avem o afectare minimă. Chiar și calculatorul de la care scriu acum mă afectează din punct de vedere electromagnetic, la fel cum, telefonul de pe care citiți articolul de față, cu siguranță că vă afectează.

OK, acestea sunt chestii cât se poate de normale, întâlnite în viața de zi cu zi. Cum anume afectează ele COVID-ul? Aici e șmecheria. Organismul uman are capacitatea de a se obișnui la un stres electromagnetic precum cel în care trăim. Într-adevăr, nu e invincibil, doar vedeți explozia de boli cronice. Dar e capabil „să peticească” problemele. Să introducem acum în scenă COVID, un virus care în alte vremuri ar fi trecut efectiv neobservat. E un virus slab, cu o mortalitate generală de sub 0.01%. Caracteristica urmărită la acest virus a fost însă transmisibilitatea sa. Chiar dacă organismul nostru e capabil să-l respingă, important a fost să ajungă cu ușurință la cât mai mulți oameni. OK, întrebarea care se pune este ce câștigi din răspândirea unui virus slab? Ei bine, de-aici începe bucata care efectiv m-a întors pe dos.

Spune omul meu că s-a urmărit răspândirea sa ca vector pentru a se putea declanșa boala la comandă. Cum adică la comandă?, veți întreba la fel ca mine. Ei bine, vectorul viral e doar jumătate din ecuație, cealaltă jumătate a ei fiind radiația electromagnetică polarizată care se suprapune unor puseuri electromagnetice solare. Știm că organismul e obișnuit cu radiațiile de acest tip. Chestiunea de doi bani e cum se produce dereglarea sistemului imunitar, anume prin... opriri și porniri succesive și sincronizate ale principalilor poluatori electromagnetici, precum site-urile de telefonie. În acest fel sistemul imunitar nu mai are de-a face cu o transmitere oarecum continuă a semnalelor, ci cu un bombardament. Să revin la exemplul cu furtunul: una e când jetul de apă curge continuu spre tine - prima data ai un șoc, după care te obișnuiești cu el - și cu totul altceva e atunci când vine în rafală. Mai mult, un asemenea comportament al site-ului determină un consum de energie mai mare din partea receptorului - adică a telefonului - care pornește procesul de căutare a unui site. Astfel, radiația electromagnetică a telefonului crește la maxim, afectându-l pe cei din proximitatea sa. Cum s-ar spune, avem un atac din două părți: pe de o parte site-ul care pornește și oprește transmisia, iar de partea cealaltă terminalul care, rămas fără semnal, declanșează operațiunea de detecție a unui posibil site. Cu siguranță, atunci când telefonul vi se descarcă mai repede fără să vă modificați utilizarea, aveți de-a face cu o variație de acest tip a semnalului.

Un asemenea comportament produce o disfuncționalitate la nivelul citokinelor, deteriorând sistemul imunitar. Astfel virusul își face loc cu ușurință și reușește să treacă de bariera naturală a organismului, intrând în celulă. Mai mult, sistemul imunitar se trezește cu o dublă problemă: pe de o parte virusul care invadează, iar pe partea cealaltă șocul electromagnetic cu care nu e obișnuit. De aceea la persoanele foarte sănătoase - de multe ori sportivi sau maniaci ai sălii de forță - se întâmplă ca sistemul imunitar s-o ia razna declanșând ceea ce se numește „furtuna citokinică”. De altfel, acest comportament apare la categoriile de oameni aflate în extreme: ori hiper-sănătoși ori cei foarte bolnavi.

E simplu de văzut că ceea ce spun așa-zișii oameni de știință nu se verifică. Spun ei că valurile se declanșează după întâlniri populare. Aiurea, e o minciună! Toată vara oamenii au stat împreună, iar valul de la noi s-a declanșat fix în septembrie-octombrie, într-o perioadă de explozii solare care au lovit zona noastră. Păi dacă oamenii ar fi luat boala în concediu, era musai s-o ia fix la sfârșit de august, astfel încât să-i pice lui Rafila „calculul”? N-o puteau lua în iunie sau iulie? E penibil! Ca să nu mai vorbim că de Paști oamenii au fost împreună, iar după această sărbătoare nu s-a mai îmbolnăvit nimeni. Iar în ceea ce-i privește pe occidentali, oare nu e ciudat că sunt acum în plin val în ciuda faptului că au fost mai mult în lockdown și sunt vaccinați de nu mai știu de ei? E evident că avem de-a face cu o retorică pentru proști.

Se mai pune o întrebare: cine e criminalul aflat în spatele întregii operațiuni? Cum e posibil să se sincronizeze în același timp mai multe firme operând site-uri diferite? Ceva, totuși nu se leagă, nu-i așa? Ei bine, există un element comun peste tot în lume: pentru a opera o rețea de telecomunicații, pe lângă liberul acces în sistem pe care trebuie să-l dai serviciilor locale, mai ești obligat ca între 15 și 25% din personal să fie de-al serviciilor. Asta transparent, însă e posibil ca în procesul de recrutare să mai pescuiești o groază de acoperiți, aduși ori întâmplător, ori de cei 25% dintre „acoperiții oficiali”. Și uite cum se leagă lucrurile. Asta înseamnă că dacă s-a dat ordin, se respectă totul întocmai astfel încât sincronizarea se obține de la sine.

Dacă ceea ce-mi spune omul meu e adevărat - și am toate motivele să-l cred, doar vedeți cât de roșie e Europa vaccinată față de noi, cei proști și rudimentari - înseamnă că la nivel oficial elitele ticăloase au început lupta contra noastră, a oamenilor naivi. Rețineți: e doar începutul! Dacă e adevărat, se deschide un nou capitol în istorie, anume acela al bolilor declanșate de la distanță. Așa cum la Dresda, Hiroshima și Nagasaki s-au provocat genocide, la fel acum se deschide o epocă biologic-atomică: ești infectat fără să știi, iar când se dă semnalul, dacă ai ghinionul să mai ai carcalacul pe tine, te îmbolnăvești. Ce poți face în cazul ăsta? Pe moment, probabil, o distanțare de telefon ar fi benefică, dar tot rămân destule căi de atac.

Repet, nu știu cât de adevărată e teoria, dar mie mi se pare destul de viabilă. Luați-o ca pe o teorie a conspirației, dar rugați-vă să nu fie precum celelalte teorii ale conspirației care s-au adeverit.

39 de comentarii:

  1. Când o sa afli ce tehnologie au disponibila și ce fac cu noi prin intermediul ei o sa realizezi cum ne induc boli și ne manipulează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAi intii sa-i VEDEM pe cei care au dat coltul, scosi ca in filme pe trotuare cu sutele dupa care mai vorbim... ca deocamdata NIMIC!

      Ștergere
  2. Daca inca nu ati vazut ultimul film din seria James Bond- No time to die, e momentul s-o faceti. Dincolo de actiune, sunt o serie de adevaruri crunte, expuse celor care au ochi sa vada si minte sa inteleaga. Si nu intamplator Bond se sacrifica, moare, iar in urma lui ramane viitoarea 007 - urata, neagra ca taciunele, antipatica. Exponenta noii lumi.. Filmul merita studiat, apropo de cine ne dirijeaza de la distanta. Si va rog, ochii atintiti spre Londra...e chiar interesant ce va urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sint absolut deacord cu ceea ce e scris mai sus. Vreau sa adaug ca in toata ecuatia asta lipseste Chemtrailurile care au otravit practic toata planeta cu metale grele ca bariu si aluminiu, avind in organismele noastre aceste metale grele e foarte usor sa faci manipularile prin undele electromagnetice ale telefoanelor mobile, v-ati intrebat vreodata, care este cea mai raspindita tehnologie in ziua de azi? Corect telefonul mobil, Iphon 12,13,14... pentru ce sa faci atitea modificari, inteleg ca merge vorba de cistig, dar totusi ei au toti banii in miinele lor, ei au FRS-ul si alte centre de emitere, scopul este controlul absolut, iar urmatoarea etapa este CONDUCEREA ABSOLUTA,ei vor si cred ca deja proiecteaza direct in creerul nostru ginduri si dorinte care vor ei ca noi sa le credem ale noastre. Sah si Mat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor primii ei Mat direct, fara sah, au mai fost loviti asemanator.

      Ștergere
  4. Pai,dupa teoria aceasta, vaccinatilor, carora sistemul imunitar le a fost distrus prin vaccinare, sunt in pericol de moarte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramine de vazut ce este adevarat din toate povestea asta si ce nu este.
      TIMPUL NE VA LAMURI

      "Time will tell"

      Ștergere
  5. De la distanta folosind mai ales internetul. Ati studiat vreodata cum se transmit prostia si trufia intr-un grup new age?
    Va spun eu: intai, este tartorele care face un plan minutios de transformare a oamenilor in idioți. E omul din centru. Creierul.
    Pentru controlul tarii respective. In cazul nostru, Romania.
    Acesta se inconjoară de slugi obediente care sunt mintite ca sunt alese si ca au o " misiune astrala". Dar trebuie sa atraga cat mai multi adepti ca sa fie rasplatiti.
    Apoi, totul devine foarte simplu gratie internetului. Construiesti pe internet o retea de atras naivii si de spalat pe creier.
    Probabil nu fac altceva decat sa testeze pe noi o noua arma PSI.
    Se plictisesc si se joaca de-a demiurgii, rahații cu ochi platiti sa schingiuiasca oamenii!!!
    Puterea le vine din bani. Fara bani, niciun rahat cu ochi nu ar corupe alti oameni ca sa participe la mascarade.
    Razboaiele religioase din istorie ar fi avut succes mai mare daca pe vremea cruciadelor sau a deschiderilor islamice ar fi existat internetul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ne uitam putin in urma si vedem cum exact tarile si persoanele care s-au opus initial lockdownului si au negat gravitatea virusului au fost la scurta vreme afectate grav (vezi atitidinea initiala a GB si a PM Boris J apoi apare tulpina britanica, vezi Brazilia cu tulpina ei) lucrurile se leaga. Ma mir ca nu a aparut o tulpina romaneasca. Bine, ca o parere personala, cred ca la nivel macro se pot folosi si tehnicile de "sprayere" in atmosfera. La nivel personal, nu m-ar mira sa existe aparatura care sa "focalizeze punctual", la nivel de cativa metri, radiatiile "necesare" care sa destabilizeze sanatatea unui eventual oponent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crucea închinată pe trup, hrană și apă precum și Sfânta Împărtășanie, anulează orice tehnologie diavolească, vrăjită sau nu de *știință*. Cere însă condiția credinței.*Restul e tăcere*.

      Ștergere
  7. Salutare! Este destul de ciudata problema, cel mai sigur va incepe declansarea si la noi, cand spun ei, incepand cu ianuarie, pentru a fi aruncata vina pe petrecerile de sarbatori, pe romanii nevaccinati care intra in tara, etc.
    Din pacate am contractat si eu pe domnul virus la sfarsitul lui Iulie 2021, la 3 zile dupa intoarcerea din Sunny Beach. Aglomeratie, nu m-am ferit de nicio culoare, poate si radiatie solara multa (nu folosesc crema de protectie), etc etc, m-a spart. Am stat 6 zile cu febra si senzatia aia nenorocita de inflamatie, ma simteam ca si cum as fi fost iradiat, nu tuseam nu durere in gat, nu muci, doar aveam vocea schimbata parca eram castrat, febra aia nesimtita, insomnii, transpiram continuu, apoi am ramas fara miros, m-am speriat dupa ce s-a imbolnavit si prietena mea, la ea cu dureri in gat la modul grav si febra mare. Ne-am dus la spital de buna voie si ne-am tratat acolo, probabil dexametazona care a oprit sistemul imunitar sa se mai atace ne-a ajutat cel mai mult, plus niste vitamine in perfuzii si anticoagulante, atat. Am scapat bine intr-un final. Nu dorm cu telefonul langa cap, ma feresc sa tin datele pornite cand il am in buzunar, nu stiu ce sa zic. Problema este ca am mai fost alaturi de 5 persoane in vacanta si ei n-au avut nimic nimic. E foarte ciudat oricum, gripa nu este. Stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te supara ca te intreb. Fac doar o analiza...
      Inainte de a te imbolnavi, ce fel de dieta ai avut la Sunny Beach?
      - Consumi multa carne?
      - Bei sucuri carbogazoase, Cola?
      - Consumi bauturi inclusiv apa in timpul mesei sau dupa?
      - Comorbiditati?( poti sa fii sincer ca doar esti anonim)
      - Stres?
      - Ai o fire colerica?
      - Ai datorii la banci, prsoane fizice care iti ingreuneaza starea psihica in timpul zilei?

      ...multumesc, si iertare daca te-am suparat cu cele de mai sus, insa este important sa raspunzi sincer!

      Ștergere
    2. All inclusive dieta, nu ma omor cu carnea, traiesc la tara, mananc mancare destul de ok, foarte rar junk, mai des dulciuri. Fara sucurui carbogazoase., cosum lichide in timpul mesei, comorbiditati nu stiu sa am, am 28 de ani. Fire colerica si da si nu. Fara datorii la banci sau persoane de genul.

      Ștergere
  8. Într-un fel sau altul, ca să existe o interacțiune electromagnetică trebuie să se producă o rezonanță, să se potrivească armonic oscilația unor unde. Nu mi-e clar cum se poate întîmpla la nivel celular altfel decît dacă se acoperă un spectru foarte larg de frecvențe și de planuri de oscilație.

    Soarele nu prea poate face asta la nivelul solului. Dacă vrei să influențezi e nevoie să induci un comportament de antenă la nivel celular (nu vorbim de scufundarea organismului în cîmpuri, în special magnetice, foarte puternice, atunci se întîmplă alte chestii, la nivel atomic).

    Problema cu telecomunicațiile celulare (interesantă potrivire de nume cu... celula biologică, nu?) constă în creșterea constantă a frecvențelor, deci a penetrabilității, deci a șanselor de perturbare, fie și la întîmplare.

    Că poți printr-o variere artificială a puterii semnalului să mărești o anumită nocivitate, prin poluare electromagnetică, e una, să poți controla efectele, e altceva.

    Aș pune nocivitatea em doar alături de celelalte agresiuni - chimice, alimentare, nivel de zgomot, vibrații de joasă frecvență inevitabile mușuroaielor din marile orașe, în special.

    Alt motiv pentru bestii să distrugă comunitățile rurale, unde agresiunile respective sunt mai reduse, iar umblatul la puterea releelor s-ar sesiza imediat.

    Să vedem și să gîndim ce vrea să facă Musk cu Starlinkul, dacă e de bine sau de rău dpv em, dacă e un pas în direcția răului sau o încercare pozitivă. Dpv al desprinderii din sistem (măcar că poți intra în altul), aș zice că da.

    Furtuna citokinică s-a manifestat catastrofal cu gripa spaniolă, cînd nu exista poluare em, mult mai rău și mai clar ca acum (a afectat masiv oameni tineri).

    Vitamina D pare soluția (cu studii care arată că doza de siguranță pentru timp de iarnă/slabă expunere la soare) poate fi semnificativ mai mare decît cele 2000 de UI tradiționale, mergînd între 6-10000 pentru anumite persoane cu risc imunitar mare, dar cu un 4000 pentru restul (sfîrșitul toamnei - începutul primăverii), mai ales dacă nu aduci nimic prin alimentație (se poate, dar e complicat).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vitamina D! Ce coincidenta,acum 10, 15 ani,"specialistii au inceput sa ne avertizeze ca soarele ucide, nu va mai expuneti, aveti grija, cancerul de piele a luat amploare, etc, SPF, SPF, SPF. Planul era facut de mult.

      Ștergere
    2. Nu mai băgați în voi sintetice,luați ulei de masline sau floarea soarelui presat la rece(extravergine),cu putina sare și--pentru cei care suporta, pasta de ardei iute-- cu pâine.Sintetizatele nu sunt de încredere...

      Ștergere
    3. Coincidență sau nu gripa spaniolă a apărut la scurt timp după apariția radioului. Apoi sars, mers, h1n1 etc au apărut tot în preajma 2g, 3g șamd. Oare ce vedem acum o fi tot o coincidență?

      Ștergere
  9. asta imi aduce aminte de un film legat de controlul mintilor prin telefon, de prin 2016
    https://www.imdb.com/title/tt0775440/

    RăspundețiȘtergere
  10. "Repet, nu știu cât de adevărată e teoria, dar mie mi se pare destul de viabilă."

    E falsa, pute. Sansele sa fie adevarata sunt mult mai mici decat sansele sa mori de covid.

    "Luați-o ca pe o teorie a conspirației, dar rugați-vă să nu fie precum celelalte teorii ale conspirației care s-au adeverit."

    "Celelalte" teorii ale conspiratiei sunt in mare majoritate false. Pot fi adevarate anumite teorii care sunt catalogate de propaganda ca fiind "teorii ale conspiratiei". Nu e cazul la ce ai scris tu.

    Poate e indicat sa iei o pauza?

    PS: de ce nu permiti blockquote, face raspunsurile mai lizibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ciruse, pomul se cunoaste dupa poame...sa ia Dan pauza?hm, pari o poama colonel.

      Ștergere
  11. Mie oricum mi s-a parut ciudat ca parca deodata in octombrie s-a declansat valul. Si n-o credeam daca nu vedeam cazuri garla in jurul meu. Acum astept cu interes data de 15 ianuarie cand cica incepe valul 5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil dupa acea data vor implementa introducerea certificatului la locul de munca. Asa fac mereu, dupa ce incep imbolnavirile dau ordonante noi.

      Ștergere
    2. Cazuri gârla? Nu am vazut nimic in jurul meu.

      Ștergere
  12. Eu cred ca este o legatura intre covid si radiatii. In ultimul timp am inceput sa observ sute si mii de antene imense pe blocuri, institutii si fel de fel de cladiri, precum si niste stalpi imensi in locatiile/zonele fara cladiri inalte. Din ce am observat s-au dublat daca nu chiar triplat in ultimul an. Nu numai ca provoaca boli la distanta, pot transmite copii ale unor bacterii la distanta. Vedeti teza lui Montagne care a demonstrat ca bacteriile isi transmit copii prin unde radio. Oricum cred ca doar intuim parte din ecuatie insa intreaga operatiune este mult mai sinistra si probabil in scurt timp vom afla...Am o intrebare: in ce fel nu vom mai avea nimic dar vom fi fericiti? Ce anume va determina fericirea asta?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ati avut dreptate in articolul cu pandemia in tarile supervaccinate: valul a fost decalat si acum vedem ce se intampla acolo. In legatura cu ce contine vaxinul iata ce spune un specialist https://www.activenews.ro/stiri/Dr.-Damian-Baciu-APEL-PENTRU-OPRIREA-DE-URGENTA-A-ACTIUNII-DE-INJECTARE-EFECTUATA-ASUPRA-COPIILOR-DE-PANA-LA-18-ANI-Scrisoarea-Deschisa-a-specialistului-in-pediatrie-vaccinologie-catre-Guvernul-Romaniei-171574
    cautand dupa ALC-0315 aflam ca este o lipida ionizabila. Asta inseamna ca in anumite conditii, de exemplu sub actiunea unor campuri electromagnetice (unde radio) se transforma in ioni si interactioneaza cu materia. In plus este "This is a reagent grade product, for research use only." ca si ALC-0159

    RăspundețiȘtergere
  14. Miile de sateliti a lui Elon Musk, ce scop credeti ca au? Din pacate “poti fugi dar nu te poti ascunde”.

    RăspundețiȘtergere
  15. O parere : daca teoria asta ar sta in picioare , ar fi multe boli care sa apara in acest fel; nu doar Covid-19.
    Adevarul este ca aceasta viroza care se transforma in pneumonie cu spitalizare etc a mai existat in anii precedenti .Eu cunosc cazuri.
    Probabil acelasi lucru sau asemanator ; putin relevant. Relevant e insa cine 'numara voturile' , adica oamenii nu sint bine tratati si de asta mor. Si de aici incepe nebunia....
    Mai sint aspecte care dau de gindit : boala se teleporteaza din Africa in Anglia si apar zeci de mii de bolnavi pe zi. Cel putin ciudat , nu ?
    Vreti sa stiti ce zic 'gurile rele' ? Adica unii la high level , aproape oficial; ei zic ca aceasta boala vine din supermarket, exista metode de a face asta in alimente. Asta justifica de ce un om ca un taur cade ca o musca dupa ce baga in el un kil de ce stiu eu ce...

    RăspundețiȘtergere
  16. Părerea mea este că aceste proceduri cu ordonanti și executanți pe verticală nu este nouă, s-au inventat acele presupuse arme pozitronice,de controlul populației,de inducerea consumului,antirevolta,culmea, după cum spunea generalul Străinu,puse în practică cu releele de telefonie mobilă!!!!!Este ceva putred în Danemarca! Aștept cu nerăbdare documentarul francez, dacă nu îl taie politica corectă...în care se demonstrează într-un experiment inedit cu voluntari vaccinați și nevaccinați,care demonstrează că într-un loc fără acoperite de telefonie,cei vaccinați emit un cod de cifre și litere..... Să înțeleagă cine poate!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multe inexactități și fizică greșit înțeleasă. După cum spunea un prieten, „e drăguț, dar eronat”.

    RăspundețiȘtergere
  18. Retoric: de ce Elon Musk si miile de sateliti, de ce chemtrails mai dese ca niciodata, de ce criptomonede mai active ca niciodata(ce fel de aparatura se foloseste - la indemana oricui)

    RăspundețiȘtergere
  19. Lucrurile se leagă... https://m.facebook.com/goonoliviasteer/videos/dr-andrew-kaufman-despre-exozomi/633040724209833/

    RăspundețiȘtergere
  20. Teoria pe care ați expus-o poate fi considerată una cel puțin rezonabilă. Nu avem certitudini legate de sincronizare în operarea rețelelor de telecomunicații și nici privitoare la comportamentului virusului în câmp electromagnetic, însă anumite efecte asupra celulelor din organism în urma expunerii la EMF sunt cunoscute. Vă propun să facem următorul exercițiu de gândire: expunerea unui material conductor (metal - cu o anumita valoare a rezistentei electrice) în câmp electromagnetic conduce la inducerea de curenți electrici (cunoscuti sub denumirea de turbionari) în respectivul material, fapt ce generează încălzirea acestuia - acesta este principiul de funcționare al cuptorului cu inducție utilizat la topirea metalelor în industrie. În paralel, este cunoscut faptul că rezistența electrică a corpului uman este de câteva sute de ohmi, fapt care în anumite situații ne poate feri de efectele curentului electric. Combinând cele de mai sus putem presupune că expunerea corpului uman în câmp electromagnetic (mai degrabă directionat) poate produce un efect de încalzire la nivel celular. Există studii care arată că în perioadele cu furtuni solare de intensități mari a fost raportat un număr mai mare de accidente vasculare cerebrale decât în restul perioadelor. Analog, există dispozitive care emit impulsuri electromagnetice direcționate de energie foarte mare. Apare intrebarea legitimă: ce se întâmplă la nivelul vaselor capilare în urma expunerii la EMF de anumite frecvențe și intensități?. Facem căutări pe internet și găsim că în anul 2016 a fost patentată invenția cu seria US9399063B2 intitulată ”Compositions and Methods to Modulate Cell Activity” (atribuită Universității Rockefeller New York). De aici, aflăm că invenția descrie metode de "modulare a comportamentului celular" de la distanță prin utilizarea de nanoparticule. Expunerea acestor nanoparticule la radiație electromagnetică de o anumită valoare (precizată în textul patentului) produce o încălzire a acestora și prin urmare, pot fi generate anumite proteine. Pe scurt, un nanomaterial introdus în organism este încălzit prin EMF (de la distanță) și produce un anumit raspuns proteic (de exemplu); o situație similară se întâmplă și în cazul Neuralink.
    Prin urmare, este cel putin rezonabil să admitem că supunerea organismului uman la un stres intermitent cu radiație electromagnetică (directionata) poate produce o slăbire a sistemului imunitar.

    RăspundețiȘtergere
  21. Alo! 2-10 2-10 raspunde......aici 3-10 la postul unu...te-ai infiltrat esti pe pozitie? eu sant la pct.stabilit ! Sa incepem operatiunea !
    Asa vorbeau protestatarii,,Aur'' intre ei in timpul intrarii in parlament.
    Bineinteles, ei fiind copii se jucau de a carabinierii cu Walkie Talkie !!!!
    Aaaa, nu pot sa cred ce idee imi bate freza -Baaaaaa Tampitilor Doar Institutiile Statului au statii radio,iar masti militare anume Armata dintre aceste institutii. treziti-va !!!
    Jandarmeria o sa aiba mari probleme ca a deconspirat ,,Sobolanul cu statie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. io te bre, il deconspirara astia de tot-militia vamala sant ofiteri S.i.e. toti,doar e cu straini nu ? Vedeti capete de creta majoritatea acoperiti ce santeti( deplin conspirati sa vb. in termenii vostri) ce simpla si corecta e logica ?

      Ștergere
  22. In urma cu cateva luni am citi un patent despre virusi dormanti, activati electrimagnetic. Nu sunt SF-uri.

    RăspundețiȘtergere
  23. https://rense.com/general96/5G-Covid.php

    RăspundețiȘtergere
  24. Da...ELF si EMP... sunt studii ca pot muri pe capete subiectii...DAR deosebit de primul val...sunt vaccinatii umpluti cu GRAFEN care este SEMICONDUCTOR... odata emise radiatiile ...grafenul vaccinatilor si chiar a testatilor sau din masti INCEPE SA LUCREZE INTENS... exista un mod NATURAL de eliminare a GRAFENULUI si a metalelor grele...in spitale au murit pe capete mai multi vaccinati decat nevaccinati...eu cred ca aproape TOTI am facut pe rand varianta chinea. engleza.omicron...dupa simptome eu cred ca am trecut prin toate...e diferit si de gripa si de raceala...ma refer la omicron care nu coboara mai jos de corzile vocale si faringe...fff ciudata afectiune...sunt ultima fin lume care pot contesta covidul dar prima din lume care nu vad beneficiile vaccinarii...NICIUNUL....

    RăspundețiȘtergere
  25. Mare dreptate ai. Nu exista guvid...doar afectarea in fizic a psihicului nostru si a modului in care percepem realitatea. In copilarie nu simteam gusul usturoiului cand eram racit...mama imi dadea tot timpul cartofi cu usturoi la raceala...asa stia ea...si nu simteam gust si miros o vreme. E greu sa intelegi cum, racit fiind, incepi sa-ti fac filme ca guvid, ca, vai, mor, ca e periculos si atunci ai rostogolit bulgarele la vale si de aici avalansa de simptome induse de FRICA si se ajunge la afectarea plamanilor care e de la FRICA. Stiu, e greu de admis asa ceva, daa daca mai studiati, va veti aminti ca odata, un lunatic a scris asta in comm pe situl lui DD.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)