marți, 28 decembrie 2021

Visul unei nopți de iarnă


Intrarea unui irlandez bețiv în Casa Poporului e un eveniment care încheie într-un stil atât de caragialesc ceea ce începuse, după cum veți vedea, ca o extrem de toxică operațiune sub steag fals. E bine să știți ceea ce se petrece în spatele scenei ca să înțelegeți ce-i cu „partenereatele” și alte aberații care ne sunt prezentate ca „tratate benefice”.

Spre sfârșitul lunii noiembrie, o celulă de criză de la Ambasada SUA din București a proiectat o strategie de lichidare a „grupurilor anarhiste de antivacciniști” din România. De fapt ceea ce urmărește Ambasada SUA de foarte mult timp este lichidarea tradiționalismului autohton, vinovat - spun ei - pentru numeroasele eșecuri înregistrate aici de jefuitorii americani. Gazele de șist sunt un exemplu. Roșia Montana, de asemenea, un alt exemplu. Antivacciniștii, de asemenea, deranjează întrucât în urma eșecului programului de vaccinare, prin imunizarea naturală, România se va afla în situația de a avea o masă extrem de mare de oameni nedependenți de otrava genetică vândută sub numele de vaccin. 

Schimbarea de paradigmă de la vârful puterii, prin invitarea PSD la guvernare, a fost decisă tot prin laboratoarele ticăloase ale Ambasadei SUA. Sunt două motive principale pentru care s-a forțat o asemenea schimbare substanțială în ecuația puterii autohtone: în primul rând ușurarea adoptării unei legislații dure în domeniul vaccinării - inclusiv prin impunerea lui Rafila, omul OMS, la vârful Ministerului Sănătății - dar și câștigarea unei majorități ultra solide care să genereze o „reformă constituțională” prin care să se adopte mecanisme simplificate de restrângere a drepturilor fundamentale. Și nu doar asta, ci  și eliminarea paragrafelor care obligă oficialii români să păstreze independența țării(vă voi spune că Art.3(4) «Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine» deranjează teribil).

Să revenim la subiect. Așadar, la Ambasadă s-a primit informația conform căreia introducerea pe ordinea de zi a certificatului COVID va genera o manifestație destul de mare la Parlament. Și astfel s-a constituit celula de criză având ca task principal generarea unei serii de acțiuni de vandalizare sub steag fals care apoi să genereze în justiție „procese memorabile” similare celor DNA. La ședința, după informațiile pe care le am, au participat ca pioni importanți Christopher Corlett și LaJune Barnes. Strategia de acțiune discutată a fost cea de la „asaltul Capitoliului”. Cu alte cuvinte, parazitarea unei manifestații, introducerea de elemente turbulente care atunci când li se cere să execute acțiunile specifice de vandalizare. Pionii plantați de agenții SUA între manifestanți urmau să preia controlul masei și să o ghideze în interiorul Parlamentului, unde oamenii cheie ar fi vandalizat în timp ce prostovanii ar fi urmat să plătească. Pentru coordonare, Ambasada SUA urma să monitorizeze operațiunea din mai multe puncte mobile și, de asemenea, pentru o „tușă tragică”, să aibă o mașină menită vandalizarii. Totul a fost stabilit punct cu punct. 

Și uite că a venit ziua mitingului. Din informațiile pe care le am, liderii AUR au știut despre tentativa de spargere a mitingului. De aceea și-au ținut manifestanții într-un mod aproape militarizat. Practic fiecare dintre oamenii AUR prezenți la manifestație aparținea unui grup, care grup avea un lider responsabil pentru ordine. Astfel, întreaga organizare a fost una de tip „pânză de păianjen”. Iată și motivul pentru care, la locul ales de AUR pentru protest nu s-au putut face infiltrările specifice. În plus, instigatorii s-au plâns că n-au putut penetra structura din cauza faptului că au avut de-a face cu „mulți popi care nu veniseră acolo pentru manifestație, ci ca să se roage în gașcă”. Înțeleg că raportul ulterior conține numeroase chestiuni similare celei citate. 

Întrucât nu s-a putut forța acolo, s-a stabilit ca, totuși, lovitura să se dea în altă parte. În toată nebunia descrisă Ambasada SUA a lucrat în colaborare strânsă cu SPP, mizându-se pe lăsarea în poziția măgărușului a Jandarmeriei. „Cedarea porții” care-a permis intrarea manifestanților în curte a fost, de asemenea, o farsă. Poarta a fost pur și simplu deschisă, iar elementele anarhiste și-au intrat în element, intrând în curte. Acolo a avut un rol hotărâtor ieșirea lui Claudiu Târziu care, de altfel, a fost împins să joace magistral, reușind să-i retragă pe simpatizanții AUR în momentul în care a făcut apel ca „cei care au venit pentru AUR să fac un pas în spate”. Astfel, de rămas au rămas doar instigatorii Ambasadei, alături de un grup minoritar de gură cască veniți pentru „acțiune” și care, probabil, vor fi acarii Păun ai evenimentelor. 

Per total, operațiunea a fost un eșec. Ce trebuie să mai înțelegeți ar fi că Jandarmeria, după ce s-a trezit în fundul gol, a înțeles că au rămas pe cont propriu și că au fost lăsați să scoată cărbunii încinși de pe foc. De aceea au suplimentat forțele și au luat măsuri de protecție disproporționate care, oricum, ar fi făcut imposibilă intrarea în Casa Poporului. „Revolta” unor membri ai Parlamentului care se plângeau că „nu au pe unde să iasă” a venit tot în urma unor telefoane din Ambasadă prin care le cereau să solicite deblocarea intrării de la Senat. Lucru pe care, jandarmii intrați deja în trepidație nu l-ar fi făcut sub nicio formă. 

Culmea, în ciuda pregătirii minuțioase, a convocării la apel a întregii prese plătite - cu articolele gata scrise - și a participării inconștiente a unor entități ale statului - puneți-l pe listă și pe trădătorul Ciucă - întreaga operațiune a fost un fâs monumental. Practic „vina” o poartă participanții care, pe românește spus, „n-au pus botul”, lăsându-i practic pe americani singuri cu cele două-trei elemente instigatoare ale lor. Iar din toată operațiunea n-a rămas decât niște vopsea pe câteva mașini, printre care și cea „vandalizată” a Ambasadei. Acu' e-acu', stați să vedeți informația bombă! 

Pe la Ambasadele SUA de peste tot a intrat un program masiv de reducere a cheltuielilor. Asta a făcut ca „atacatorul cu spray-ul” să fie înarmat cu un spray cu vopsea temporară, un fel de echivalent al ketchup-ului. Motivul e simplu: pentru reducerea cheltuielilor, americanii au preferat să aleagă un scenariu butaforic din cap în coadă, mizând pe „imaginile devastatoare ale gloatelor care intră în Parlament”. Așa se face că „victimele” adiționale ale atacului cu spray-ul au rămas plăcut surprinse când au constatat că vopseaua s-a dus la o simplă spălare! Ce face și reducerea asta de fonduri! Unde sunt spectacolele grandioase cu explozii, incendieri și alte asemenea efecte speciale? Nu mai vorbesc de demolările controlate, cu proștii prinși în clădiri ultra-aglomerate! Lipsa de fonduri transformă totul în dezastru hazliu. 

Mă rog, eu am teoria mea, conform căreia Caragiale continuă să bântuie pe-aici otrăvindu-i pe toți cu tragicomedia sa. Iar despre irlandezul care-a penetrat „sistemul impenetrabil” al STS, o păsărică îmi șoptește că cică pute de la o poștă a răzbunare a jăndarilor lăsați cu curu-n baltă.  

P.S. E lesne de înțeles că nu sunt dovezi pentru tot ceea ce am spus aici, astfel încât vă voi spune că toată tărășenia descrisă nu-i decât un vis, „Visul unei nopți de iarnă”, pe care l-am așternut pe hârtia net-ului exact așa cum l-am visat. Știți, mi se întâmplă deseori să visez lucruri care parcă ar fi realitatea! Prietenii știu de ce.

30 de comentarii:

  1. Asa bine nu am ras de la decesul subit a lui Biden si glumele clonei sale. Ha-ha-ha! Let's Go Brandon!
    Let's Go Brandon! - e sintagma intregii campanii de vaccinare.
    1. au promis ca niste barbati adevarati ca ne scapa de virus in 2 luni, apoi 3 , apoi 4, apoi 5, apoi 6, apoi 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 luni,
    2. au mintit ca scapam dar nu exista barbati adevarati in Romania, unul singur care sa se si tina de cuvant, sunt doar femei barbate la conducere,
    3. continua minciuna salvarii noastre de virus fara sa vina ziua salvarii in nici o tara
    4. Romania fiind o tara care da copy-paste la West, exact ca un ARNm messager, cand au copiat informatia, deja se formasera proteine spike in Romania care luptau cu virusul minciunii,
    5. virusul minciunii in Romania dateaza din epoca fanariota, ceausismul fiind adevaratul Covid1965-Covid1989.
    6. Romania a stat in lockdown si carantina 45 de ani si daca ne bagati in aceleasi scenarii deja avem un instinct cum sa reactionam fara sa vrem, suntem shaolini, castigam batalia prin simpla noastra prezenta,
    7. toti care sunteti acum femei la conducere dar va credeti barbati adevarati ce isi dezvelesc pieptul sa opreasca virusul, veti sfarsi viata asta si cand muriti sunteti pe mana noastra; dincolo noi suntem sefii, aici voi controlati. Abia astept sa ma intalnesc cu fiecare dintre voi. va astept cu mare drag!
    Ha-ha-ha! Cea mai faina pe ziua de azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....zise femeia cu barbă care se crede shaolin🤣🤣.
      Caderea lui Ceausescu nu are nicio legatura cu existenta ta pe aici. Tot illuminati v-au umflat in pene ca sunteti gogosi umflate. Ca sa nu va revoltati pe bune. Impotriva masoneriei.
      Moartea lui Ceausescu are legatura cu: ritualurile intoarse practicate de Ceausescu ce fusese atat de lingusit incat se credea zeu, si cu dorinta securicilor de a pune gheara pe bogatiile României. Ritualurile negre i-au explodat lui Ceausescu drept in mufa de fanariot ce se dadea patriot si nationalist, dar pleznea de trufie demonică.
      Toata lumea stie ca numai fostii securici au știut sa se invarta imediat dupa revolutie, acaparand tot ce era de acaparat. Poporul? Praful in ochi aruncat prin gurile mincinoase ce promiteau marea cu sarea. Securicii vor crăpa calare pe conturile grăsuțe obtinute prin furtul nostru.
      Nu te mai gadila singur..
      Nu contezi in ecuatia " șefilor" nici macar cat ceapa degerată.
      Iar dincolo de moarte putine sanse sa va întâlniți. Fiecare se vor intalni cu faptele lor din timpul vietii. Cu chip de fiare. Acela este iadul pe care ni l-au facut ei noua aici, pe pământ.

      Ștergere
  2. asta inseamna sa te lauzi ca opresti virusul apoi sa te declari incompetent si sa stresezi populatia cu masuri

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru prima data in istoria umanitatii, vina pentru un medicament care nu functioneaza este data celor care nu si-l administreaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine daca toata problema cu "medicamentul" asta ar fi ca nu functioneaza.

      Eu cred ca e mult mai rau: vaccinurile anti-covid par sa fie un fel de bombe medicale cu ceas, iar genocidul pe care il vor provoca risca sa devina evident chiar si pentru telespectatorii captivi (enoriasii guvernului) daca se va permite existenta unui grup-martor (nevaccinati) mai mare de 2-3% din populatia unei entitati statale. Asa cum arata statisticile, romanii nevaccinati-in-masa sint un grup-martor strident pentru Europa si America de Nord, care bineinteles ca deranjeaza si incurca socoteli. Ma astept ca presiunile pentru vaccinare sa devina infernale in Romania incepind din ianuarie 2022.

      Cornel

      Ștergere
  4. Acum mi- am descretit mintea.Multumesc, domnule Diaconu! Va respect si va admir.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot oile sa behaie in strada oricat. In țarc nu exista libertate. Iesirea din țarc este pe calea inimii, nu a protestelor populiste. Poporul roman trebuia educat inainte de a-i cere patriotism.
    Cred ca in spatele protestelor șoșociste stau ascunsi cativa masoni ce spera sa recucereasca pozițiile ocupate de masoneria nemțeasca.
    Lupta pentru ciolan a fost prezenta si va fi mereu prezenta in lumea controlata de ban.

    RăspundețiȘtergere
  6. multumim pentru o boua si oportuna limpezire a smogului din jurul actiunii "yankees go home".

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos scenariu si foarte posibil. Eu cred ca aducerea PSD-ului la guvernare mai are si alt avantaj: se va eroda increderea sustinatorilor lui foarte mult dupa valul de scumpiri si alte variante de COVID,partidul liberal va fi maturat (trebuie să dispara cuvântul NATIONAL !) și va cadea jos lângă PNTCD. Se va ridica o alta coalitie sprijinită tare din afară, formata din USR,UDMR,partidul lui Orban. Câțu va fi impins spre președentie, iar Johannis spre prim-ministru. Și astfel neo-marxismul vine in Romania. LA MULȚI ANI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacacatu va fi presedinte inseamna ca suntem un popor de imbecili !

      Ștergere
    2. @20.18 Bravo
      Brav0
      Bravo !
      La multi ani !

      Ștergere
  8. Ca amrikansky sunt implicati in tulburarile de la proteste este posibil, dar ca jandarii au fost atat de sofisticati sa aranjeze o intrare printr-un licurici e o gluma. Ezista pe net informatia ca rusky ar putea face din tarile aliniate o noua Siria si Irak, asta este mai probabil, iar amenintarile cu bombe de saptamana trecuta au legatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar 3 fara 45 nu erau in stare ?
      Intotdeauna solutia se obtine prin simpla corelare a informatiilor- taman cand ii facura blue ochii pe jandari, hops futu si ala s.p.p ul .
      Of, asta imi aduce aminte de ceva asemanator dar nu mai imi aduc aminte, ceva, un Mare Mister tot asa, poate ma ajuta cineva sa-mi amintesc.

      Ștergere
  9. https://gandeste.org/analize-si-opinii/mirel-palada-asta-e-viata-dragii-mei-din-ce-in-ce-mai-desprinsa-de-natura/122940/

    RăspundețiȘtergere
  10. https://m.activenews.ro/opinii/Razboiul-ultimului-Craciun-Suntem-pe-cale-sa-castigam-aceasta-Infruntare-171701

    RăspundețiȘtergere
  11. Păcat că oamenii#rezist,tinerii frumoși nu înțeleg aluzia și sarcasmul,pentru că nu citesc.....recomand capra cu trei iezi și povestea porcului!!!!, după trecem la Harap-Alb și tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte!

    RăspundețiȘtergere
  12. ...Iar despre irlandezul care-a penetrat „sistemul impenetrabil” al STS,...
    Cred ca e SPP nu STS. Sau?

    RăspundețiȘtergere
  13. căutați și actualizați marburg ..Rivax

    RăspundețiȘtergere
  14. Am citit cu atentie comentariile de față și nu înțeleg un lucru : de ce comentacii nu fac referire deloc la mizeriile alese și ,,culese,, la vârful României care au distrus totul în calea lor. In rolul vandalilor s-a început cu un criminal rus ( Ion Iliescu) și s-a continuat cu americani, nemți,unguri, țigani etc . Păi de ce tovărășeilor nu puneți punctul pe ,,i,,și nu dați vârtos cu ,,ciomagul ,, (pixul) în adevărații golani ( politicienii și / nu uitați/ votul poporului?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Basescu l-a votat boborul. La fel ca pe Iliescu.
      Inclusiv multi intelectuali romani. Ce faceti? Ne plangem ca ne-au violat strainii? A fost un " viol" liber consimtit. Si in cunostinta de cauza, pentru ca este evident ca un politician care te-a violat in primii cinci ani, te va viola si in urmatorii cinci ani. Daca le merge si Romania a devenit un bordel, de ce va plangeti?
      Eu nu mai votez deloc, pentru ca m-am prins ca toti joaca acelasi joc al ciolanului. Si nu am de gand sa semnez polite in alb pentru hoti.
      Nu as vota-o pe Șoșoacă de frica! Urletele acelea deloc feminine sunt adevarate metode de castrare a masculinului.
      Nu as vota nici AUR. Pute a nationalism masonic.
      Ma scuzati, dar curvăsăreala romaneasca tine de coloana vertebrala. Vesnic umili, vesnic slugarnici, vesnic cu ochii spre salvatorii din alte tari.
      Pana si crestinismul romanesc este o continuă cersetorie. Nu stiu niciun Dumnezeu care sa vrea ca oamenii sa fie cersetori. Altfel nu ne-ar fi lasat liberul arbitru si ne-ar fi tinut dependenti de El intr-un Paradis primordial. Dar nu am fi invatat nimic. Se presupune ca lectiile au rolul de a ne înțelepți. Iar poporul roman da dovada de minte scurta si coloana vertebrala rău curbată. De la temenele si plecaciuni istorice in fata Marilor Puteri vremelnice.

      Ștergere
    2. Pai pentru ca cei din sistem (cel Gri) au dus-o, o duc si o vor duce bine indif.cine conduce, mai vedem😁

      Ștergere
  15. Eehehei, a fost versiunea românească a Asaltul Palatului de Iarnă, dar Regizorul amerlock s-a îmbătat pulbere pentru că Operatorul de imagine gherman era încurcat între picioarele Secretarei de platou românce, care tocmai dăduse cu piciorul în fundul Directorului de producție jidov, în timp ce se zvărcolea să și scape părul din mâna Best Boy ului Sereist.
    Și uite așa, scenaristul episodului trei din Asaltul Palatului--primul, în 2009 Chișinău, al doilea 2020 Vașintonea iar *ultimul pe listă, cu voia Dumneavoastră* București 2021-- și-a dat demisia dinaintea Casei de Filme Mosflim, care l-a angajat prin concurs. Konec filma ! Hi! Hi! Hi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosfilm a facut si filme extraordinare, n-ai cultura monser, alt gen decat la Oliud, regizorii si mai cu seama producatorii, tot tavarishi ievriei.

      Ștergere
  16. https://m.activenews.ro/stiri/Europol-se-opune-Armatei-Rosii-a-lui-Arafat-care-a-inceput-sa-verifice-oamenii-ilegal.-Nici-pompierii-nu-sunt-de-acord-cu-acest-ordin-si-arata-ca-NU-au-atributii-de-legitimare-a-cetatenilor-171723

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este amuzant cum v-ati facut toti din Arafat o intruchipare a Răului absolut🤣🤣. In spatele lui Arafat stau ascunsi foarte multi romani care nu-si fac bine treaba si spera ca atunci cand Arafat va cadea, ei sa ramana in picioare. Arafat e prost. O prostie orientala a omului care crede ca se poate substitui celorlalti. Sistemul romanesc este plin de banditi care nu-si fac bine treaba si, sa crezi ca poti face tu totul in locul lor, este dovada de prostie faraonica, monumentala, ceausista. Nimeni nu poate fi Salvator. Salvarea tine de efortul comun al unui popor intreg. Dar unii trag hăis, altii trag cea, altii se inchina la drapelele Rusiei, Americii, Israelului...etc
      Veti lua capul lui Arafat si veti descoperi dupa caderea lui o coruptie generalizata si o lacomie romaneasca, de va veti speria. Asta numai daca serviciile secrete aservite ar scoate la lumina adevarul crud: romanii sunt necinstiti, dar au o placere sadica de a rămâne imobili in parerea foarte buna despre ei insisi si foarte proasta despre straini.

      Ștergere
    2. korect de dureros, ca spirtu dupa bituriu, puroiul urmeaza infectiei.

      Ștergere
    3. asa e nowname@11.33, sa i lasam pe Stalin, Truman ca pot veni altii mai rai spui???
      Ps scuze ca nu l-am trecut si pe Hitler dar pe urma trebuia sa-i trec si pe Margareta, Clinton, Bush al caror numar de atrocitati comise e la bataie cu al primului.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)