vineri, 14 ianuarie 2022

Mânia


Urmăresc o duzină de senzori sociali. Și nu doar de la noi, ci de peste tot din țările importante. În acest moment are loc o schimbare profundă: lumea începe să se trezească din somn. De fapt nu e somn, ci o stare de hipnoză indusă la nivel colectiv. Surprinși? 

Aparatele de radio au devenit populare datorită capacității lor de manipulare. Odată cu aterizarea lor în casele oamenilor, seara s-a trecut de la ritualurile casnice obișnuite la ritualul ascultării radioului. Brusc, la o oră fixă, aproape întreaga populație a unei țări, avea un nou ritual, el al prosternării în fața cutiei cu difuzor. Cei care înțelegeau ce e de văzut, au văzut începând experimentele. Primele doze de hipnoză colectivă datează de atunci. 

Televiziunea a venit cu numeroase opțiuni suplimentare, făcând jocul nu doar mai eficient, ci și mult mai granular. Deja societatea era împărțită pe felii din ce în ce mai fine, iar jocul hipnotic se putea juca extrem de eficient. În plus, eficiența era mult mai mare.

Tehnica de calcul aproape că a personalizat jocul. Ce e ciudat e că, în ciuda faptului că totul pare deosebit de complex, în realitate se folosesc tot aceleași tehnici din secolul XIX, cu doar câteva îmbunătățiri minore.

Ceea ce am trăit în acești doi ani a fost cea mai mare, mai puternică și mai lungă stare de hipnoză indusă colectiv. S-au desfășurat cele mai multe experimente psihologice la scară globală din întreaga istorie a omenirii. Nu exagerez! Tehnica a făcut posibil lucrul la o asemenea scară. 

V-am spus toate acestea ca să înțelegeți ceea ce urmează: după marea adormire vine marea trezire. Treptat, segmente importante de populație ies din „adormire”, se trezesc din visul care le tot este indus de doi ani de zile. Ieșire înseamnă ceva mai mult decât ceea ce vă gândiți. Ieșirea în contextul de față înseamnă „ruperea vrăjii”, demolarea întregii retorici care până acum ne-a fost vândută ca „adevăr științific”. Ce vreau să spun este că sugestia subconștientă indusă în pasele hipnotice nu mai reușește să treacă prin starea de conștiență. Fără acest element, atât comportamentul conștient cât și capacitatea ulterioară de influențare pică. Cei care știu despre ce vorbesc îmi vor da dreptate.

Problema este că, după letargia în care a fost cufundată întreaga specie umană, trezirea îi va găsi pe mulți într-o formă extrem de proastă: imunocompromiși, cu boli cronice, cu afecțiuni grave în dezvoltare s.a.m.d. Asta strict de la vaccin și de la modul aberant de viață dus până acum. Tuturor acestora li se vor adăuga toate nevrozele acumulate ca urmare a traiului prelungit într-o severă disonanță cognitivă. Fără doar și poate asta va conduce la mânie, o mare mânie colectivă. Băieții din spate știu asta și fiecare zi a lor este una în care caută să-și ia tălpășița sau să se pună la adăpost. Și de tremurat le tremură fundul inclusiv ălora din față care au ceva mai mult creier în cap. Știu că nu mai durează mult, că mânia va ieși în stradă, iar la această ieșire ei vor fi cei care trebuie să dea socoteala.

Până acum i-ați văzut protestând pe așa-zișii antivacciniști, adică oamenii care au reușit să-și păstreze țiglele pe casă. Să vedeți ce va fi în momentul în care foștii vacciniști vor inunda străzile. Personal nu cred că mai există vreo forță pe lumea asta care să mai poată potoli valul de mânie dacă el se va declanșa. Absolut nimic nu va mai fi exagerat atunci. Cum adică absolut nimic? Spre exemplu nu va fi exagerat să-l vedeți pe Trudeu ars pe rug în centrul orașului, pe Fauci tras pe roată sau pe Arafat spânzurat în uralele mulțimii. Nimic nu va fi considerat excesiv! Nici măcar desființarea prin lege a companiei Pfizer! În fața furiei populare absolut nimic nu e „prea mult”. Naiba știe cum vor reuși să calmeze întreaga nebunie. Înainte de a trece mai departe am un sfat pentru cei care mă citesc: nu vă lăsați duși de acest val! Mențineți-vă limpezi la creier și lăsați-i pe vacciniști să-și rezolve singuri problemele cu călăii lor. Nu-i meciul vostru, astfel încât nu lăsați psihicul colectiv să vă invadeze.

Înțeleg că o variantă luată în calcul pentru evitarea marii nemulțumiri este declararea încheierii pandemiei. Inițial se propusese termenul în aprilie, dar probabil va fi devansat. De asemenea, se încearcă „deraierea” spre probleme secundare precum prețul energiei sau inflația. Schimbând registrul se speră că vor putea redirecționa mulțimile, care spre alte probleme, fragmentând opinia publică. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. 

Ce trebuie să înțelegem de aici? Sunt doi ani în care s-a experimentat la greu pe noi. Doi ani în care s-au trecut prin absolut toate tehnicile posibile pentru a menține la un nivel maxim de încordare întreaga planetă. S-a ajuns până la demența de a face experimente medicale pe indivizii hipnotizați. Ce vor vedea toți aceștia când se vor trezi? Ce vor înțelege ei? Partea interesantă însă nu e că întreaga vrajă se rupe iremediabil, ci că au existat oameni care au rezistat vrăjii. De-abia de-aici poate începe o discuție despre ceea ce e omul normal. Și, ținând cont de această realitate, nu trebuie să le dăm iertarea celor care vor veni s-o ceară. Probabil, în perioada următoare, va fi o epidemie de „am fost un dobitoc”. Poate c-ai fost, dar trebuie să plătești pentru faptele tale! Asta trebuie să fie mantra și mânia noastră.

58 de comentarii:

  1. Rolul mass media aservite este sa creeze un canal prin care frustrarile sa fie eliberate emotional atunci, pe loc. De aceea ne mai arunca uneori o stire potrivit careia un hot a fost prins si pedepsit, sau un norocos a reusit sa devina milionar prin munca cinstita.
    Daca se acumuleaza frustrarile, chiar si mămăliga romaneasca explodeaza. Intrebarea mea e: cine va beneficia de data asta de explozie? Nu am nicio indoiala ca au fabricat deja un salvator, un partid, o doctrină sub fusta careia sa se ascunda chiar securicii vinovati de tradarea romanilor atunci cand ar fi trebuit sa-i apere de hoți ca Basescu, Udrea si ceilalti. Dragnea a platit ce a furat el pentru ca probabil nu era in calcul la masa marilor conspiratori ai lumii. Adica, nu era chiar atat de hoț. Mai pastra in el si ceva empatie față de romani. Nu multa, daca judecam dupa saracia din zona din care provenea.
    Rechinii cei mari inghit pestii cei mici, mai ales cand ii prind infruptandu-se si ei din bogatii.
    Asa ca, rog partidele noi cu doctrine nationaliste sa se uite sub fustă. Nu se stie niciodata ce pricolici se ascunde pe acolo.
    Adrian Nastase a incercat sa distruga secta bolnava a lui Bivolaru. A fost pedepsit. Pentru ca tentaculele bivolarilor au reusit sa ajunga si prin paturi de politicieni, judecatori, etc
    Sexul deschide orice poarta.
    Nu ca l-as admira pe Nastase. Mason sau adept al lui guru Păcălici,tot un drac! Masonii conduc lumea prin atragerea intelectualilor in sectele lor,intelectuali ce devin apoi fațada onorabilă a sforarilor oranduiti in stil mafiot, iar yoghinii lui Bivo controleaza lumea noastra prin sex si ritualuri reptiliene de deschidere a portalurilor spre lumile demonice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea nu era chiar atât de hoț? Stimate domn, dumneata te "auzi" ce spui? Vezi că emani prin toți porii PSD-ism! "Nu că l-aș admira pe Năstase" (Adrian)? Ba chiar cred că sunteți un mare admirator! Doar că vă înșelați amarnic! 👍🖐️ Hai pa,... că m-am plictisit să "te desființez", maître ce te crezi...!

      Ștergere
  2. Nici vorbă de revoltă. Doar o mare cufureala planetară.

    RăspundețiȘtergere
  3. DD: "Naiba știe cum vor reuși să calmeze întreaga nebunie"

    Vor da start la razboi si in toata mizeria creata vor face tot posibilul sa-si acopere urmele si sa dispara in fumul conflictului. Toata gloata manioasa de barbati 18-40 redirectionata pe front...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu banii furati de la micii comercianti si de la populatie vor finanta un razboi care le va tripla sau sau marii fara masura profitul...pandemia va ramane in spate...totul se va uita...( MAI ZICE CINEVA DE IZOLETE ? mAI ZICE CINEVA DE TUNURULE DE DEZINFECTARE CARE PROBABIL NE INFECTAU ?...urmati traseul banilor si vedeti realitatea... )

      Ștergere
    2. Donisroi,
      Epoca "furtului" de la cei mici este apusa de ceva vreme. Simplu, NU MAI AU DE CE din moment ce ei detin generarea lor.

      Haha, comercianti zici? Care comercianti daca te lasa fara curent, sau o cantitate infima strict DRAMUITA!( Credite carbonice)
      Poate vom avea sansa sa revenim la comertul de pe marginea trotuarelor, a drumurilor provinciale, asa, hmmm, poate!

      ...de aceea problema producerii banilor este una irelevanta...din nefericire!

      Ștergere
    3. N-as crede ca ne vor da arme pe maini! Cel putin nu romanilor! :)))

      Ștergere
  4. Conform principiului conform căruia "un arahat mare poate fi acoperit DOAR de un arahat și mai mare", mi-e teamă că un război ar fi varianta la care tânjesc politrucii+media+big pharma. In urma declarațiile lui Lavrov, din care spicuiesc "dacă Suedia și Norvegia vor adera la NATO, Rusia va reacționa", avem surpriza unei aplicații militare surpriză a Suediei, cu deplasarea de blindate către insulele Gotland - "cheia" Mării Baltice.
    In opinia mea, se pune multă presiune pe Rusia în ultimele săptămâni și nu cred că este o coincidență că asta se întâmplă pe fondul devoalărilor - tot mai multe și bine documentate - legate de plandemie.
    "Părerea mea..."

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema e ca abuzul a fost atat de mare, incat cei abuzati, ma refer in special la vaccinati, nu vor mai avea energia necesara revoltei. Vor fi sleiti, lasati tot in grija oamenilor normali, cei care au reusit sa-si mentina directia busolei in tot acest timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea ca ''oamenii normali'' sa nu mai aiba , nici ei , energie ca sa se ingrijeasca de de cei ''abuzati'' !!!
      PROSTIA SE PLATESTE SI NU AM NICI CEL MAI MIC MOTIV SA MA INGRIJESC DE PROSTII CARE, DUPA CE VOR MAI UITA, VOR INFIGE DIN NOU CUTITUL IN CEI PE CARE-I CRED INFERIORI SI NEEVOLUATI PENTRU CA NU S-AU INTEPAT.
      MILA NU MAI ESTE ;LA MODA CU DEMENTII.

      Ștergere
  6. insista acuma si in primavara se muta pe soare/mare/vacante, mai "uita" de certificatu verde mai se ocupa de alt eprobleme presante gen "incalzirea globala" mai dau niste ajutoare de solidaritate.
    Omu miauita cand i se ridica picioru de pe gat, evident pana data viitoare cand osa apara cu - hai ca nu a durut atat de mult un certificat sau un vaccin, ia sa vedem ce se poate intampla acuma, poate fi aunas ta sau peste 5 ani sau 10 dar mizerile castigate acuma impotriva democratiei si libertatilor sunt aici sa ramana.

    RăspundețiȘtergere
  7. Furia gloatei? Pasarea... Mihai Vjteazul )))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc, domule Diaconu ! Schimbare începând din interior !

    RăspundețiȘtergere
  9. Și eu am aceeași senzație. Când gloata e supărată, gloata o să vrea sânje. Când gloata va fi lăsată în puța goală (pe chestie de facturi la energie și inflație) și nu se va mai teme pentru viața ei (care oricum i-a fost futarisită iremediabil de vaccinurile mRNA) sânjele va curge.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, prostii inteleg mai greu intotdeauna, unii niciodata.
    Manipularea continua dupa dictonul ,,daca nu manipulezi tu, manipuleaza altul,,dar sa speram ca pentru a ne racorii oarecum catva vor fi sacrificati la genul pietele franceze din secolul 19, oricum nu stiu nimic din schema mare, au pacate mari si chiar e pacat de Dumnezeu sa nu o lase sa se faca.
    In rest Business as usual.

    RăspundețiȘtergere
  12. TV., Radio, hipnoza? Clar 100%! Trezirea colectiva,trezirea celor care si-au dat seama foarte tarziu ca treburile s-au imputit? Clar 100%, ca lumina zilei! Ce e de facut,ca s-au imputit treburile si la cei nevaccinati, nu doar la cei "hipnotizati"? Sa cautam solutii,sa ne rugam la Dumnezeu si sa incercam sa stam cat mai departe, sa ne protejam ca sa "nu ne invadeze psihicul colectiv".
    Un articol care mi-a confirmat ca am avut dreptate! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai scandalos fapt din perioada actuală este că 2,37 miliarde de oameni se chinuie să mănânce. Cele mai multe dintre ele sunt în țări în curs de dezvoltare, dar multe sunt în state industriale avansate. Guvernele din țările dezvoltate spun că nu sunt suficienți bani pentru a aboli foamea sau oricare dintre celelalte suferințe ale erei moderne, fie că este vorba de analfabetism, sănătatea proastă sau lipsa unui adăpost. Cu toate acestea, în timpul pandemiei, băncile centrale ale acestor țări au evocat 16 trilioane de dolari pentru a proteja sistemul capitalist șovăitor. Resurse erau disponibile cu ușurință pentru a salva firmele, dar nu pentru a salva oamenii înfometați: aceasta este busola morală a timpurilor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu o sa fie nici o manie, nici o revolta. Nu am vazut nici un hipnotic din astia caruia i au adormit neuronii sa se trezeasca, sa vada ca a fost prostit si...o sa treaca la planul B, C o sa vina ei cu alte pandemii!!

    RăspundețiȘtergere
  15. În această perioadă, institutele de cercetare ale statelor capitaliste au înființat noi entități și au publicat o grămadă de rapoarte care oferă presupuse remedii pentru „salvarea capitalismului”. Printre aceste noi instituții se numără Consiliul pentru Capitalism Incluziv (ai cărui parteneri includ Banca Angliei și Vatican) și Mișcarea B Corporation. Forumul Economic Mondial (WEF) și Financial Times au argumentat pentru o „resetare mare” pentru a face capitalismul „mai incluziv”. „Pandemia reprezintă o fereastră rară, dar îngustă de oportunitate de a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră”, spuneFondatorul WEF și președintele executiv Klaus Schwab. Cei care ne-au adus în pragul dispariției și anihilării susțin că știu să ne repare lumea. Așa cum era de așteptat, „capitalismul lor incluziv” nu oferă niciun program clar, nimic în afară de o retorică goală.

    RăspundețiȘtergere
  16. Criza capitalismului
    Numind-o „criza coronavirusului”, managerii capitalismului sugerează că pandemia este de vină pentru decăderea economică globală și nu ordinea socială în sine. Aceasta are două consecințe: în primul rând, ascunde criza capitalismului; în al doilea rând, dă vina pe pandemie pentru înrăutățirea condițiilor clasei muncitoare, spre deosebire de un sistem care maximizează profitul față de orice altceva.

    Când a lovit pandemia, instituțiile golite ale statului și ale societății din țările capitaliste s-au destrămat. Pandemia a luminat putregaiul, dar nu l-a creat. Mai degrabă, erodarea pe termen lung a instituțiilor statului și a vieții sociale a fost produsul unei crize structurale cu trei dimensiuni de bază:

    1.Criza capitalistă generală, care este provocată sistemului de acerbul concurenței și de scopul profitului. Această criză seculară este capabilă de boom-uri și prăbușiri periodice, cu redresarea bazată pe eliminarea capitaliștilor mai slabi, dezvoltarea de noi forme de exploatare și crearea de noi piețe.
    2.Criza generată de neoliberalism, prin care clasele capitaliste și-au exercitat puterea asupra statului pentru a-și reduce capacitatea de a interveni pe piață și de a produce salarii sociale nete pozitive pentru muncă. Aceasta include reducerea drastică a cheltuielilor pentru sănătate și asistență socială.
    3.Criza prelungită, asemănătoare depresiei, care a urmat colapsului financiar din 2007-2008, al cărei impact rămâne profund înrădăcinat în structura financiarizării și a sistemului lanțului valoric global. Profitul din finanțare este mai mare decât cel din producție, ceea ce conduce investițiile către sectoarele neproductive; sistemul global al lanțului valoric conduce locuri de muncă productive în zone ale lumii în care salariile sunt ținute indecent de scăzute de presiunile imperialismului.

    Aceste trei dimensiuni ale crizei au dat o lovitură gravă capitalismului, fiecare cu un ritm diferit. Recuperarea după aceasta pare imposibil de înțeles dacă nu apare o suită de noi tehnologii care să sporească productivitatea și creșterea ocupării forței de muncă în statele capitaliste avansate. Sectoarele oportuniste ale clasei capitaliste folosesc discursul asupra schimbărilor climatice pentru a conduce fondurile publice în mâini private și pentru a încerca să modernizeze capitalismul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Criza a permis firmelor capitaliste să „reformeze” piețele muncii din întreaga lume, să erodeze protecția muncii și să uberizeze forța de muncă de toate tipurile.(Uberise (ˈuːbəˌraɪz) VERB (tranzitiv) a supune (o industrie) unui model de afaceri în care serviciile sunt oferite la cerere prin contact direct între un client și un furnizor, de obicei prin intermediul tehnologiei mobile). Aprofundarea capitalismului de platformă este acum o rutină (în 2020, erau de cinci ori mai multe firme de capitalism de platformă decât în ​​2010). Au fost implementate noi legi și reglementările au fost slăbite în numele grăbirii mărfurilor de-a lungul lanțului de aprovizionare coagulat către piață. Dacă această criză se datorează coronavirusului, atunci aceste măsuri „de urgență” ar trebui luate înapoi când pandemia se încheie. Dar nu vor. Câștigurile de capital, chiar și în caz de urgență, le păstrează. Nimic nu se dă înapoi muncitorilor fără o luptă majoră. Unele dintre cele mai comune forme dintre erodarea drepturilor muncii includ angajatorii care preiau responsabilitatea asupra procedurilor de concediere, salariilor, orelor de lucru și condițiilor de muncă, în timp ce angajatorii acordă beneficii/penalizari doar lucrătorilor care nu vor putea negocia colectiv și nu vor putea câștiga protecții sociale, profitând de evoluțiile tehnologice pentru a destrăma lucrătorii de-a lungul procesului de producție și să faciliteze corporațiilor să împiedice eforturile de organizare a muncii. Acestea sunt două simptome ale perioadei actuale: că capitalul își ascunde criza sistematică în spatele pandemiei și că folosește pandemia pentru a obține câștiguri împotriva forței de muncă.

    În ciuda acestui efort concertat de a îndepărta vina de la capitalism, chiar și criticii liberali trebuie să recunoască că există probleme serioase cu sistemul. Două probleme sunt larg recunoscute în literatura de specialitate:

    Creșterea ratelor inegalității reprezintă o amenințare la adresa stabilității sociale. Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) – formată din cele mai bogate 38 de țări de pe planetă – admite că inegalitatea veniturilor dintre membrii săi este „la cel mai înalt nivel din ultima jumătate de secol”. Venitul mediu al celor mai bogați 10% din populație este de aproximativ nouă ori mai mare decât al celor mai săraci 10% din OCDE, față de șapte ori în urmă cu 25 de ani”. Asta doar în cadrul OCDE. Dacă ne uităm la inegalitatea globală, cel mai bogat 1% din lume are mai mult de două ori mai multă bogăție decât 6,9 miliarde de oameni. Mai clar, 22 dintre cei mai bogați bărbați din lume au mai multă bogăție decât toate femeile din Africa. Această inegalitate extremă produce probleme sociale imense.
    Activitatea economică este din ce în ce mai divorțată de instituțiile democratice. Pe măsură ce bogații tezaurează cea mai mare parte a bogăției lumii și inundă politica din statele capitaliste avansate cu banii lor, ei ajung să definească politica publică. Democrația este erodata. Cu atât mai mult, pe măsură ce activitatea economică are loc din ce în ce mai mult dincolo de reglementările guvernamentale, vaste zone ale vieții sociale sunt împinse în afara controlului democratic și predate tehnocraților și corporațiilor. Acest lucru permite firmelor să se comporte într-un mod profund autoritar, cum ar fi angajarea în practici de muncă care nu au nicio limită în ceea ce privește abuzul asupra corpului uman. De asemenea, implică o criză severă a statului burghez, întrucât mari părți ale populației nu mai au încredere în activitățile democratice de bază precum votul.

    RăspundețiȘtergere
  18. Controlul pe care o mână de companii și guverne îl exercită asupra economiei globale:

    Controlul asupra științei și tehnologiei
    Controlul asupra sistemelor financiare
    Control asupra accesului la resurse
    Control asupra armelor
    Control asupra comunicațiilor
    Noi, o rețea de instituții de cercetare care s-au uitat îndeaproape la crizele pe termen lung ale austerității neoliberale, a regimurilor de îndatorare induse și a dezvoltării proaste, am produs un set de politici către o nouă ordine mondială. Planul nostru – pornind de la descendența NIEO – propune o viziune pentru prezent și viitorul imediat centrată pe douăsprezece teme cheie: democrație și ordinea mondială, mediu, finanțe, sănătate, locuință, hrană, educație, muncă, îngrijire. , femeile, cultura și lumea digitală. Acesta este scheletul unui plan mult mai complet pe care îl vom produce în anul următor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Democrația și ordinea mondială
    Afirmați importanța Cartei Națiunilor Unite (1945).
    Insistați ca statele membre ale Națiunilor Unite să adere la Carta, inclusiv la cerințele sale specifice privind utilizarea sancțiunilor și a forței (Capitolele VI și VII).
    Reexaminați puterea de monopol exercitată de Consiliul de Securitate al ONU asupra deciziilor care afectează o mare parte a sistemului multilateral; angajarea Adunării Generale a ONU într-un dialog serios asupra democrației în cadrul ordinii globale.
    Insistați ca organismele multilaterale – precum Organizația Mondială a Comerțului (OMC) – să formuleze politici în conformitate cu Carta ONU și Declarația Universală a Drepturilor Omului (1948); interziceți orice politică care crește sărăcia, foamea, lipsa adăpostului și analfabetismul.
    Afirmați centralitatea sistemului multilateral în domeniile cheie ale securității, politicii comerciale și reglementărilor financiare, recunoscând că organismele regionale precum NATO și instituțiile parohiale precum Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) au înlocuit Națiunile Unite și agențiilor (cum ar fi Conferința ONU pentru Comerț și Dezvoltare) în formularea acestor politici.
    Formularea politicilor pentru consolidarea mecanismelor regionale și aprofundarea integrării țărilor în curs de dezvoltare.
    Preveniți utilizarea paradigmei de securitate – în special a combaterii terorismului și a narcoticelor – pentru a aborda provocările sociale ale lumii.
    Limitarea cheltuielilor pentru arme și militarism; asigurați-vă că spațiul cosmic este demilitarizat.
    Transformați resursele cheltuite pentru producția de arme pentru a finanța producția social-benefică.
    Asigurați-vă că toate drepturile sunt disponibile tuturor popoarelor, nu doar celor care sunt cetățeni ai unui stat; aceste drepturi trebuie să se aplice tuturor comunităților marginalizate până acum, cum ar fi femeile, popoarele indigene, persoanele de culoare, migranții, persoanele fără acte, persoanele cu dizabilități, persoanele LGBTQ+, castele oprimate și cei săraci.

    RăspundețiȘtergere
  20. Finanţa
    Renegociați toate datoriile externe odioase ale țărilor în curs de dezvoltare.
    Începeți discuțiile despre reparațiile pentru jaful colonial, inclusiv pentru înrobire.
    Sechestra bunurile deținute în paradisuri fiscale ilicite.
    Adoptă plafoane ale ratelor dobânzilor pe care creditorii comerciali și multilaterali le percep țărilor în curs de dezvoltare.
    Descurajați activitățile de transferare a profitului ale corporațiilor multinaționale și adoptați o abordare unitară de impozitare a ponderii profiturilor globale generate de filialele corporațiilor multinaționale.
    Implementarea impozitelor pe avere și moștenire.
    Implementarea unor rate mai mari de impozitare pe venit, cum ar fi câștigurile de capital, realizate prin speculații financiare de către toate entitățile corporative nebancare.
    Democratizarea sistemului bancar prin extinderea rolului și dimensiunii băncilor publice și prin implementarea mai multor reglementări și transparență pentru sectorul bancar privat.
    Aplicarea plafoanelor ca procent din pasivele activității bancare speculative ale băncilor comerciale.
    Reglementați ratele dobânzilor pe care băncile le percep pentru anumite bunuri, cum ar fi pentru împrumuturile pentru locuințe.
    Stabiliți controale de capital pentru a preveni fuga de capital.
    Creați alternative centrate pe oameni la programele de finanțare pentru dezvoltare conduse de FMI și Banca Mondială.
    Încurajarea creării unor mecanisme regionale de reconciliere comercială.
    Să pună în aplicare reglementări stricte pentru fondurile de pensii, astfel încât economiile oamenilor să nu fie folosite în mod imprudent pentru speculații financiare; încurajarea creării de fonduri de pensii din sectorul public.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sănătate
    Avansați cauza unui vaccin pentru oameni pentru COVID-19 și pentru bolile viitoare.
    Eliminați controalele brevetelor asupra medicamentelor esențiale și facilitați transferul atât al științei medicale, cât și al tehnologiei către țările în curs de dezvoltare.
    De-comodificați, dezvoltați și creșteți investițiile în sisteme robuste de sănătate publică.
    Dezvoltarea producției farmaceutice a sectorului public, în special în țările în curs de dezvoltare.
    Formați un grup interguvernamental al Națiunilor Unite privind amenințările sănătății.
    Sprijinirea și consolidarea rolului pe care sindicatele lucrătorilor din domeniul sănătății îl joacă la locul de muncă și în economie.
    Asigurați-vă că persoanele din medii defavorizate și din zonele rurale sunt instruite ca medici.
    Lărgiți solidaritatea medicală, inclusiv prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății și platformelor de sănătate asociate cu organismele regionale.
    Mobilizați campanii și acțiuni care protejează și extind drepturile reproductive și sexuale.
    Stabiliți o taxă de sănătate marilor corporații care produc băuturi și alimente care sunt larg recunoscute de organizațiile internaționale de sănătate ca fiind dăunătoare copiilor și sănătății publice în general (cum ar fi cele care duc la obezitate sau alte boli cronice).
    Limitați activitățile de promovare și cheltuielile de publicitate ale produselor farmaceutice
    Construiți o rețea de centre de diagnosticare accesibile, finanțate din fonduri publice și reglementați strict prescripția și prețurile testelor de diagnosticare.
    Oferiți terapie psihologică ca parte a sistemelor de sănătate publică.

    RăspundețiȘtergere
  22. Locuințe
    Asigurarea construcției de locuințe suficiente, cu accent pe dezvoltarea cartierelor diverse, cu un amestec de zone rezidențiale și comerciale.
    Plasați controale pentru chirie pe unitățile de locuințe închiriate.
    Reutilizați proprietățile vacante în centre comunitare sau unități de locuințe.
    Construiți și reutilizați dezvoltări de locuințe care sunt legate de sistemele de transport public pentru a reduce necesitatea transportului privat, cum ar fi mașinile.
    Solicitați ca toate clădirile de peste 2.000 de metri să aibă acoperișuri verzi sau panouri solare.
    Dezvoltați noi unități de locuit cu materiale inovatoare care demonstrează rezistență termică.




    Alimente
    Îmbunătățirea sistemelor alimentare naționale și regionale.
    Revizuirea și abrogarea acordurilor bilaterale și multilaterale care interzic sau sancționează sistemele alimentare publice și achizițiile publice de alimente.
    Asigurați-vă că țărilor dezvoltate care utilizează mecanisme comerciale internaționale pentru a împiedica țările în curs de dezvoltare să subvenționeze agricultura nu au dreptul de a urma politici ipocrite, cum ar fi subvenționarea propriilor afaceri agricole; să aplice regulile OMC pentru a facilita dezvoltarea și nu pentru a subordona țările în curs de dezvoltare.
    Redistribuirea pământului, recunoscându-l ca resursă comună a oamenilor; limitați dimensiunea proprietății de teren și plasați plafoane asupra proprietăților de teren ale gospodăriilor și corporative.
    Dezvoltați irigații durabile și finanțate din fonduri publice și infrastructura aferentă pentru a ajuta fermierii să cultive în condiții meteorologice din ce în ce mai extreme.
    Construiți sisteme publice de distribuție, cu accent deosebit pe eliminarea foametei.
    Consolidarea sprijinului public pentru fermierii din țările în curs de dezvoltare pentru a se asigura că munca agricolă oferă venituri decente fermierilor și lucrătorilor agricoli.
    Dezvoltați sisteme de creditare pentru fermieri pentru a susține agricultura și pentru a evita scurgerea veniturilor din ferme.
    Îmbunătățirea producției alimentare a sectorului cooperativ și încurajarea participării populare la sistemele de producție și distribuție a alimentelor.
    Oferiți credit ieftin, inputuri subvenționate, asistență tehnică gratuită și terenuri pentru înființarea de ferme și piețe cooperative.
    Dezvoltați rețele de transport finanțate din fonduri publice, inclusiv facilități de depozitare, pentru a se asigura că fermele mici își pot duce produsele pe piețe.
    Asigurați-vă că alimentele sănătoase sunt puse la dispoziție școlilor publice și creșelor.
    Dezvoltarea capacității tehnice și științifice pentru o agricultură durabilă și ecologică.
    Eliminați brevetele asupra semințelor și promovați cadrele legale pentru a proteja semințele native împotriva comercializării de către întreprinderile agricole.

    RăspundețiȘtergere
  23. Muncă
    Cere guvernelor să își asume responsabilitatea pentru a se asigura că legile lor muncii respectă convențiile fundamentale ale Organizației Internaționale a Muncii (OIM), în special Convențiile 87 și 98 privind dreptul de organizare și de negociere colectivă.
    Creșteți nivelul bunurilor sociale – cum ar fi sănătatea publică, educația publică și petrecerea timpului liber – pentru a reduce presiunea asupra salariilor.
    Încurajează principiul salariului egal pentru muncă egală.
    Consolidarea culturii sindicalismului și promovarea negocierilor colective pentru a restrânge dezechilibrul inerent de putere la locul de muncă, pentru a oferi lucrătorilor o voce democratică și pentru a evita ca indivizii să se simtă izolați și împovărați cu sarcina de a-și îmbunătăți singuri locurile de muncă.
    Asigurați-vă că toți cei care lucrează – inclusiv cei din economia informală și gig – sunt acoperiți de protecția de bază la locul de muncă.
    Concentrați-vă pe redistribuirea timpului de lucru prin procesul de negociere colectivă, oferind ore de lucru suficiente pentru toți la un salariu de trai.
    Să se asigure că fiecare lucrător are dreptul la condiții de muncă sănătoase și sigure; responsabilizați guvernele pentru a se asigura că standardele de siguranță sunt monitorizate și aplicate în mod adecvat.
    Crearea de centre de ocupare a forței de muncă finanțate din fonduri publice pentru a ajuta șomerii în căutarea unui loc de muncă; aceste centre pot fi înrădăcinate, de exemplu, într-o rețea a sindicatului șomerilor.
    Furnizați sisteme robuste, finanțate din fonduri publice de bunăstare socială, fără testare a mijloacelor și fără cerințe de muncă.
    Garantați pensii adecvate tuturor cetățenilor în vârstă de pensionare.
    Asigurați-vă că statul oferă compensații și pensii adecvate pentru cei răniți sau cu handicap în timpul muncii, în special pentru lucrătorii neorganizați, precari și care desfășoară activități independente.
    Asigurați-vă că guvernele promovează cooperativele de muncitori, contribuie la capitalul inițial al acestor cooperative și asigură credit și prețuri rezonabile.
    Dezvoltarea infrastructurilor țărilor în colaborare cu astfel de cooperative, institute publice de cercetare și tehnologie și bănci; să se asigure că o parte semnificativă a cheltuielilor guvernamentale pentru infrastructură este alocată unor astfel de cooperative.
    Construiți o rețea de transport public ieftină și adecvată (autobuz, feroviar și metrou) în orașe pentru a economisi timpul lucrătorilor și finanțele cheltuite în transport.
    Construiți o rețea de puncte de desfacere alimentară în cooperare susținute de guvern în orașe și să răspundă lucrătorilor neorganizați, precari și migranți.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cultură
    Promovați ideile Constituției UNESCO din 1945, în special ideea că difuzarea largă a culturii și educației este indispensabilă pentru demnitatea umană și pentru pacea mondială.
    Extindeți sprijinul public către instituțiile culturale care susțin valorile demnității, egalității și decenței.
    Încurajează activitățile culturale care nu se reduc la un consumerism fără minte.
    Promovarea inițiativelor culturale și artistice împotriva discriminării de toate formele (cum ar fi rasismul, casteismul, misoginia, transfobia etc.).
    Susține activități culturale care descriu armonia ecologică și luptă împotriva distrugerii resurselor pământului pentru profit privat.
    Stimulați artele tradiționale ale poporului și împiedicați comercializarea și denaturarea lor de către naționalismul cultural crud.
    Apărați dreptul artiștilor și intelectualilor la exprimarea sinceră a vorbirii.




    Lumea digitală
    Luptă pentru extinderea comunității digitale globale prin construirea accesului public la spațiul reglementat și controlat public pe internet.
    Aderarea la Rezoluția ONU din 2016, care definește accesul la internet ca un drept al omului.
    Naționalizați infrastructura de telecomunicații și garantați accesul la internet și alfabetizarea digitală pentru toate sectoarele societății.
    Protejează toate datele publice și personale împotriva exploatării de către corporațiile transnaționale; construirea de sisteme participative pentru analiza computațională și pentru controlul și utilizarea datelor mari în scopuri publice.
    Promovați și finanțați dezvoltarea gratuită de hardware și software, cu accent pe oferirea de soluții la problemele publice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efortul tau de a posta "solitiile" de mai sus a fost inutil..astea-s de ale lui Calin..., vorbind de pe tusa.
      ORICE presupune crestere economica, consum energetic sustinut in conditiile actuale debile de consum frenetic ale omenirii este din START o aberatie...sorry man! Vise placute!

      Ștergere
  25. Dane sunt foarte obosit. Promit că citesc mâine. Inclusiv comentariile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti suntem obosiți. Ne-au obosit " solutiile" si comentariile. Vorba lungă,saracia romanilor. Intr-un sistem construit intentionat haotic nu poate fi armonie.

      Ștergere
  26. Știi ceva Dane? S-a experimentat pe imbecili, nu pe noi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara putere automat intri in aceeasi categorie. Nu poti evita sa fi urcat in vagoane precum o vita dupa care la "destinatie" DIRECTIONAT dreapta-stinga ( '39-'45)

      Ștergere
    2. Hai saracii ca saracii, n-ai ce sa le ceri. In schimb, ielitili astea de mijloc superbogate( in afara de cei din Antarctida, numarati pe degete) sunt constant prostite ca se vor evacua pe planeta "KEPLER 209". Pina si saracii, oricit de bolovani sunt realizeaza cit de monstruoasa este gogomania asta!

      Ștergere
    3. Creacă le-a inchis cineva portalurile si nu mai pot fugi. Astia au distrus mai multe planete si au fugit când nu mai era nimic de furat si controlat. Se pare ca pamantul era ultimul refugiu al reptilelor. Nu se vor mai putea ascunde nici in gaura de sarpe,pentru ca planeta isi creste vibratia. Lumina ii va arde.
      Cum scrie in Biblie, se aleg oile de capre. Sa-i văd atunci si pe romanii dedati la jafuri si curvăsării cu " ieduțe" răpite, in ce parte vor fugi...Nerusinarea a atins aproape intreaga populatie a globului, semn ca dracu' a reusit din nou sa recolteze si racoleze suflete.
      Iar eu nu ma refer acum la vaccinatii docili, care s-au imunizat nu pentru a intra la mall, ci pentru a-si proteja batranii si pe cei vulnerabili de atacul dement asupra organelor interne al virusului.
      Ma refer la toti cei ce s-au infruptat din foloasele mafiei traficului cu organe, copii, femei, din banii obtinuti prin furtul practicat de mafia imobiliara, mafia pietelor, mafia de la vamă. E o lume stricată intentionat, ca sa ne stricam toti la cap si suflet. Putreziciunea,odata ce ti-ai vandut sufletul, se extinde precum coronavirusul spre toate organele interne,ucigand corpul.
      Coronavirusii reflecta in corpul fizic al oamenilor stricăciunea din sufletul colectiv.
      Cred ca illuminati sunt speriati. Cauta solutii de vindecare fizică a noastra. Ca de obicei, ei nu stiu sa rezolve problema in suflet si pun carul inaintea boilor. Iar boii râd de prostia oamenilor " civilizati". Omul de odinioara,
      " necivilizatul", nu se indopa ca boul, nu cumpara zece masini si zece vile.

      Ștergere
    4. "Lumina ii va arde."
      Foarte bine amintit. Bravo!
      Sper ca ai auzit de ultimele "initiative" OFICIALE ale virfurilor care vor RAMINE. Le poti gasi PE CANALELE OFICIALE, de a acoperi soarele.
      Cum poate fi asta o masura luata de OAMENI, pentru binele oamenilor, cind stim foarte bine ca intreaga populatie a Terrei nu poate trai fara soare?

      Ștergere
  27. Pentru prostia cu pandemia au existat precedente la scară mai mică și nici unul nu a fost urmat de așa ceva. Foștii activiști de partid, care predicau cu venele umflate societatea socialistă, sunt bine-mersi peste tot în fostele țări comuniste.

    Nu se va întâmpla nimic, pentru că nimeni nu iese în stradă decât scos de către centre cu suficientă putere. Nimeni dintre cei puternici nu are interesul. Nici măcar un război serios nu văd probabil, decât poate ruperea provinciilor estice din Ucraina, după model Transnistria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vezi tu acum este efectul. Cauta cauza in indiferenta oamenilor cand alti oameni au probleme. Cu cat se strange mai multa mizerie necuratata in sufletele oamenilor si in jurul nostru, cu atat mai nebun si haotic va deveni sistemul care ne va impune in mod aberant tot felul de legi. Prin Romania pute de cativa ani a nazism mascat in grupuri de daci si crestini care pretind ca sunt popor ales. Nazismul atrage spre noi toti forte identice.

      Ștergere
  28. Curs de ieșire din letargia si autohipnoza autoindusa guvernamentalo-farmacist:

    https://youtu.be/-PAv9ZXxwOE

    Dedicated to Nicușor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Toți care se vaccinase sunt oile obediente ale sistemului. Dar nu toți. Sa diferențiem, sa fim corecți.
    Sumt ai oameni de buna credință si creduli in bunatatea sistemului.
    E orima dată in istorie camd vine guvernul sa ito ceara ceva. Noi ca popor cerem dar cine sa ne asculte.
    In Balcani nu se vaccineaza lumea, asa suntem percepuți din Franta sa zicem.
    De ce?
    Pentru ca vaccinul e folosit ca si blam oemtru clasa politică. Nu votam cu voi bre.
    Daca in Australia oamenii erau salvați si educați de sistem si era onrelatie acceotabila, acum este normal ca toți sa se supună. Dar într-un sistem fanariot in care de sute de ani stii ca politicianul si guvernul te fură, sa fii naiv sa te vaccinezi cand era sansa ta sa iti folosesti drrwptul de vot si sa nu fii de acord cu ei, sa nu le votezi frica si milioanele furate din buzunar.
    Cel mai rău pentru vaccinați nu sunt efectele adverse care oricum le neagă si chiar daca sunt efecte adverse nu recunosc ca sunt mândrii. Cel mai rău este ca au inlesnit furtul, corupția, mistocareala in sistemul medical.
    Da voi vaccintii dați apă la moară de 2 ani acestor furturi in numele binelui oublic. Exact si Ceaușescu discursul asta il avea.Mai trebuie sa convocam Marea Adunare Nationala sub care și el se supunea. Deci nu e nici măcar comunism. E fenta de comunism.
    Doi ani de jaf din bunul public, doi ani de sărăcie a populației sa isi cheltuie banii aiurea.
    La umbra virusului vaccinații au ingaduit furtul economiei românești. Bravo!
    Felicitări fraierilor!
    Măcar știți câți ați îmbogățit in România si pe cine ați sărăcit???
    Oamenii de bună credință si vaccinații sunt complicii hoților si delapidatorilor din bugetul țării. Acum ar trebui sa le favem dosar de urmărire oenalala fiecare vaccinat si sa isi asume pierderile bănești de la buget.
    Ca eu nu am votat hoția asta si nici fometea de 10 ani.

    RăspundețiȘtergere
  30. Faci exact ce-si doreste sistemul sa faci: iti canalizezi frustrarile spre vaccinati. Complicii sistemului am fost făcuți toti, intr-un fel sau altul. Cum crezi ca s-a ajuns la o asa coruptie generalizata in SRI, politie,armata, biserica si in tot ce inseamna sistem in care traim si platim taxe? Prin indiferenta fiecaruia dintre noi.
    Pentru explozia preturilor si facturilor la energie tot vaccinatii sunt vinovati?! Nu o sa ma faci tu sa-mi canalizez frustrarile catre cei din familia mea care s-au vaccinat. Nici catre vecinii vaccinati!Am familie buna. Si vecini buni la suflet, altruisti si milosi. Vaccinul nu i-a modificat. Mai curand v-ati modificat voi,antivaccinistii! Muriti de frica si urlati ascunsi,pitilati prin casele voastre, asa cum faceti si cand sunt abuzati copii, ucisi, înfometați.
    Urlă ura in voi si nici macar nu sunteti capabili sa recunoasteti ca de coruptia generalizata sunt politicienii votati de noi toti in 30 de ani. Au umplut sistemul de papagali nepregatiti care rezolva problemele dupa ureche. In Romania este nepotism, nu democratie. Si este o fațadă de crestinism, in spatele caruia pute coruptia!
    Ma intreb când veti da vina pe Dumnezeu pentru esecul vostru ca popor?
    Stati pe internet si urlati ca niste cocote violate! Voi ati atras violul. V-ati prefacut in toti acesti ani ca sunteti fecioare neprihanite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Mai nenea anonimule. Nu stiu daca incurci lucrurile intentionat sau pur si simplu nu reusesti sa mergi la esenta.
      E un truism ca societatea in care traim. e mai mult sau mai putin, contributia fiecaruia dintre noi. Dar acesta contribuitie, sa nu uitam, se face prin ALEGERE LIBERA. Adica fiecare poate decide, liber de constrangeri ce sa faca, dupa cum il taie capul. Pe cand in problema pandemiei nu a fost cazul. Aici e mica, mare diferenta !
      Te-ai gandit ca aceasta frustare(ura cum ii zici tu) provine poate tocmai din faptul ca voi, cei vaccinati, in cardasie cu autoritatile, ati incercat sa le luati oamenilor, una din chestiuniloe care ne definesc ca oameni, posibilitatea a de a ALEGE?!
      Acum ca tot sunteti vaccinati, ar trebui sa fiti multumiti. Sunteti in "siguranta".
      Probleme nu veti avea cu noi nevaccinatii, ci cu cei care, dupa cum sigur ca sa va dovedi fara echivoc in curand, v-au mintit.

      Ștergere
    3. "Prin indiferenta fiecaruia dintre noi.
      Pentru explozia preturilor si facturilor la energie tot vaccinatii sunt vinovati?!"

      Da vaccinatii sunt de vina ca incurajeaza statul sa devina un mare borfas si criminal in serie. Sa ma explic.
      Pai tocmai ca vaccinatii sunt cei mai indiferenti oameni, si eu am in familie si mi-au spus clar ca pentru ei <<>> cand s-au vaccinat si nu ii mai intereseaza. Adica ii lasa rece si sunt indiferenti. Cei care nu se vaccineaza in Romania sunt multi, mai multi in Bulgaria etc... dar adevaratii luptatori ai nevaccinarii sunt in israel, australia si alte tari care au rata de vaccinare 90%.
      Si aia 10% sunt asaltati de toti sa se vaccineze si ei.
      Deci toata planeta este indiferenta, daca guvernul le spune sa manance c*c*t asta fac, le este indiferent.
      Li se rupe, li se indoaie, sunt miserupisti.
      Pandemia a fost testul indiferentei totale: sa vedem daca facem ceva rau cati oameni indiferenti avem.
      Acum vor face cu facturile si ghici cine le va platii aceste facturi duble: indiferentii si binenteles vaccinatii.
      Vaccinatii vor fi primii care vor plati si facturile triple fara sa zica nimic. Accepta orice hotie. Va intelegeam daca traiati in puf-ul din occident, dar romanii sunt rupti in c*r, asta zic toti despre noi si ei inteleg perfect de ce nu ne vaccinam si nu suntem oi obediente, ca doar au facut si studiu despre tarile fost comuniste, si sunt tarile cele mai reticiente la progresismul eco.
      Asa ca nu indrept nici o manie catre vaccinati, ci le deschi ochii cat de fraieri sunt sa platesca facturi grase si comisioane la niste politicieni lepre si jeguri de 2 bani care doar fura zi de zi.
      Uitati-va la ei ca fura cum respira. Ei fura oxigenul si pe voi va tine in masca. A murit vrun politician de covid? Nici unul! Si-au marita averile fiecare? Da!!!! In timp ce unii nu au bani de tigari, numai de paine!

      Asa ca fi indiferent vaccinatule in continuare, ca pentru tine pandemia s-a sfarsit cand ti-au dat vaccin si nu te mai intereseaza si dute si plateste-mi si mie facturile de 3 ori mai mari!!!! Ca tot esti indiferent cu ce iti zic autoritatile neo-comuniste sa faci!
      Ce pana mea, am trait sa ma reintorc inapoi la ocna comunista, dupa 45 de ani de lockdown si vaccinare ideologica?
      Pai ba hahalerelor, pe vremea lui Nea Nicu un banc sa fi zis despre vaccinul comunist si faceai ocna toata viata. Voi sunteti comunisti? Nu!! Sunteti hoti la drumul mare in numele binelui comun!

      Ștergere
  31. nenea Gheit ne anunta ca „După ce trece valul Omicron, COVID-19 va fi ca gripa sezonieră si waccinurile vor fi unul pe an"

    RăspundețiȘtergere
  32. https://www.digi24.ro/stiri/externe/bill-gates-dupa-ce-trece-valul-omicron-covid-19-va-fi-ca-gripa-sezoniera-1801309

    RăspundețiȘtergere
  33. @Anonim 15 ianuarie 2022, 01:24
    Efortul tau de a posta "solitiile" de mai sus a fost inutil..astea-s de ale lui Calin..., vorbind de pe tusa.
    ORICE presupune crestere economica, consum energetic sustinut in conditiile actuale debile de consum frenetic ale omenirii este din START o aberatie...sorry man! Vise placute!


    https://mronline.org/2022/01/14/a-programme-for-a-future-society-that-we-will-build-in-the-present-the-second-newsletter-2022/

    https://thetricontinental.org/

    https://www.facebook.com/thetricontinental/

    Eu cred ca retorica ce am tradus mai sus cu google, este retorica care o vei auzi in curand pe toate canalele media ca parte din resetare.
    In primul rand sunt solutii produse de intitute de cercetare care intrunesc un numar de zeci de tari, din care Romania nu face parte de aceea ti se par vise.
    In alt doilea rand, toate aceste propuneri sunt pe agendele de discutie incepand de la ONU pana la alte organisme internationale si ministerele unor tari, cu exceptia Romaniaie, care nu dezbate aceste teme si probabil de aceea ti se par vise.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secretarul general al ALBA-TCP, Sacha Llorenti, a cerut Tricontinental: Institutul de Cercetări Sociale și Instituto Simón Bolivar din Caracas, Venezuela să înceapă o discuție internațională care să răspundă la crizele largi ale vremurilor noastre. Am reunit douăzeci și șase de institute de cercetare din întreaga lume a căror activitate a culminat acum cu un raport numit Un plan pentru salvarea planetei. Planul acoperă douăsprezece domenii de la „democrație și ordinea mondială” până la „lumea digitală”.

      https://thetricontinental.org/newsletterissue/plan-to-save-the-planet/

      Ștergere
    2. https://thetricontinental.org/dossier-29-healthcare/

      Un alt articol care demonstreaaz ca SANATATEA ESTE O OPTIUNE POLITICA.

      Deci eu personal nu votez masurile aberante, si trebuie interzise tiooate practicvile de urgenta pandem ica ca o violare a constitutiei si drepturilor omului, iar de acuma incolo orice urgenta sa fie supusa votului public.

      Ai votat pandemia?
      Este o optiune potitica nu una de sanatate!
      Daca nu ai votat pandemia nu esti in democratie deloc!

      Ștergere
  34. Ar putea sa reprezinte actuala p(l)andemie o capcana mortala, la propriu, pentru clasa politica si pentru institutiile Statului din majoritatea tarilor (cel putin la nivel european)? Credeti ca ceea ce am scris in acest articol este o idiotenie? https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/P-L-ANDEMIA-COVID-19.-Capcana-mortala-pentru-politicieni-si-arma-finala-a-Marii-Resetari.-Tuturor-factorilor-decizionali-din-Romania-mai-mult-sau-mai-putin-cunoscuti-le-reamintesc-ca-reversul-Fricii-este-URA.-CONCURSUL-ActiveNews-172006

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bum articolul dar nu rezolva decat pentru politicieni. Um fel fe:
      "Atenție Arafat ca ești dus de nas, si curând stăpânii tăi te vor sacrifica"
      Sau Arafat, tu ești noul Moțoc!!!
      Fauci pică, pică si Arafat.
      Arafat tot așa sustine6ca oe el nu il da nimeni jos ca a fost pus de afară.
      Arafate ce ți-ar placea ție in comunism, unde erai când Ceaușescu facea ca tine?

      Ștergere
  35. Recomand V. GHEORGHE - revrajirea lumii
    Si articole privind arta memoriei in Renastere, vezi cartile lui I.P. Culianu

    RăspundețiȘtergere
  36. Esti prea optimist. Vinovatii nu vor fi trasi la raspundere, cel mult vor fi mutati in alte functii si le va fi in continuare bine. Nici macar nu putem spera ca masele vor tine minte aceasta manipulare uriasa. Peste cativa ani sau chiar imediat vor cadea victima altei/altor manipulari. Omul si societatea au decazut, si-au pierdut reperele, valorile si sunt acum la cheremul celor care dirijeaza din umbra totul.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)