miercuri, 12 ianuarie 2022

Petiția - un succes!

Așa cum am anunțat pe contul de Telegram, au început să sosească răspunsurile de la Ministerul Sănătății și, fără doar și poate, consider că s-a făcut un progres semnificativ în ceea ce privește anularea tentativelor de introducere a obligativității vaccinării. Este însă doar un succes de etapă. O să gândesc o variantă de continuare a operațiunii, astfel încât, în final, să reușim anularea abuzurilor care se fac din ce în ce mai deschis. Și-acum să analizăm răspunsul.

În primul rând, în răspuns Ministerul bate apa-n piuă încercând să pareze cu vorbe goale întrebările punctuale. Un exemplu: la prima întrebare, cea referitoare la contraindicațiile vaccinului, răspunsul conține fraza cheie care se constituie într-una dintre principalele fraude ale industriei farmaceutice. Așadar, ni se spune în răspuns că există contraindicații pentru „hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienții produsului”. Asta e fraza cheie cu care organismele parazitare - precum Agenția Medicamentului, Agenția Europeană a Medicamentului, FDA - facilitează introducerea pe piață a oricăror medicamente din care industria farmaceutică își scoate profiturile nesimțite.

O să vă întreb pe șleau: știți dacă aveți sensiilitate la tozinameran? Dar la lipida SM-102(heptadecan-9-il8-{(2-hidroxietil)[6-oxo-6-(undeciloxi)hexil]amino}octanoat)? Despre sensibilitatea pe care-o aveți la 1,2-distearoil-sn-glicero-3-fosfocolină (DSPC) ce puteți să-mi spuneți? Dar la 1,2-dimiristoil-rac-glicero-3-metoxpolietilen-2000(PEG2000DMG)? Sau la Trometamol? I-aș întreba pe isteții de la ANM dacă au habar la ce se referă aceste denumiri și vă spun apăsat că n-au nici cea mai mică idee deoarece sunt substanțe noi care înglobează ARN-ul mesager. Poate să-mi spună vreun „geniu” de la ANM că a studiat „ARN mesager (ARNm)monocatenar, cu capăt 5', produs prin utilizarea unei transcripții in vitro, acelulare, de la modele de ADN corespunzătoare, ce codifică proteina virală de suprafață (S) a SARS-CoV-2”? Vă spun eu pe scurt: n-au habar despre ce e vorba; fac doar copy&paste de pe ceea ce le dă producătorul și-atât. În mod normal, atât Agenția Națională a Medicamentului cât și Ministerul Sănătății, instituții care au pus în circulație fraudele numite „vaccin”, trebuie să spună exact care e profilul persoanelor cu hipersensibilitate la respectivele substanțe active, care sunt absolut noi! Cu acea formulare - care ar trebui interzisă prin lege - nu fac altceva decât să arunce asupra pacientului vina: a murit nu de la medicament, ci pentru că era hipersensibil la substanța activă!

La întrebarea 2, cea referitoare la ceea ce trebuie să faci înainte de vaccinare, vine cu adevărat bomba. Ministerul Sănătății ne spune cu subiect și predicat că: „Înainte de vaccinare trebuie discutat, întotdeauna, cu medicul curant sau cel de familie”(e copy&paste din adresă, sublinierea le aparține). Iaca bomba! Așadar Ministerul ne spune că înainte de a face vaccinul trebuie să discutăm cu medicul, adică toată campania de vaccinare desfășurată până acum e o fraudă. V-a spus Gheorghiță să mergeți înainte de vaccin la medicul de familie? Evident că nu! V-ar vaccina și la marginea drumului, și la punctul de acces în WC-ul public. În mod normal, pe baza acestui răspuns, cred că ar trebui începută urmărirea penală împotriva tuturor celor din spatele campaniei de vaccinare. Păi dacă Minsterul spune că trebuie întotdeauna, de ce s-au făcut centre de vaccinare pe genunchi și de ce când te duci să te vaccinezi nu ți se cere trimiterea de la medicul de familie?

La întrebarea 6, cea referitoare la asumarea răspunderii civile și penale în caz de malpraxis, Ministerul a ales să nu răspundă, motiv pentru care probabil va trebui făcută o revenire. La întrebarea 7, cea referitoare la răspunderea Statului, vine o nouă bombă, de fapt adevărata bombă a întregului răspuns. Ministerul Sănătății ne spune două chestii, anume că în conformitate cu Rezoluția 2161 a CE, trebuie respectate următoarele condiții:

  • să existe programe independente care să asigure reparații în caz de daune sau prejudicii suportate de cetățeni;
  • să se asigure că cetățenii sunt informați că vaccinarea nu este obligatorie și că nimeni nu va suporta presiuni politice, sociale sau de altă natură pentru a accepta să fie vaccinat dacă nu-și dorește aceasta din proprie inițiativă; să vegheze ca nimeni să nu fie victimă a discriminării pentru că nu a fost vaccinat”.

Cu aceste două puncte evidențiate chiar de către Minister, avem o bază pentru mai multe acțiuni. În primul rând, Gheorghiță, Cîțu și restul oficialilor ar trebui să răspundă penal. S-a constituit vreun fond de despăgubire a victimelor vaccinării? Vă spun eu: nu! Și-atunci cum de s-a pornit cu bascula la vaccinare??? Ce acțiuni s-au făcut pentru informarea populației că vaccinarea e voluntară? Nimic! Mai mult, permanent oamenii au fost amenințați că li se întâmplă verzi și uscate dacă nu se vaccinează. Dar mai avem ceva: hotărârea lui Arafat și a CNSU conform căreia în anumite spații nu au acces decât persoanele vaccinate e clar o discriminare pentru care trebuie să răspundă. Iar cretinul ăla de la CNCD ar trebui urgent zburat din funcție pentru că a tot cântat melodia obligativității vaccinării. 

Este într-adevăr halucinant modul în care Ministerul Sănătății ne transmite în răspuns link-uri către „diverse studii internaționale”. Aceste studii sunt, în realitate, acțiuni de marketing ale producătorilor. Cum vi se pare titlul „COVID-19 vaccine efficacy abd effectiveness -  the elephant (not) in the Room”. Faptul că e publicat în „The Lancet” nu mai e de mult o garanție din moment ce directorul acestei publicațiia sspus că aproximativ 50% dintre studiile de acolo sunt falsificate!

Per total avem o bază. Mă voi gândi la acțiunile ulterioare. Orice sugestie e binevenită. 


Update

Cu toate că aseară am vrut să scriu inclusiv acest aspect, azi l-am uitat. Așadar, la punctul 1 se spune cât se poate de clar că „vaccinarea împotriva COVID-19 în România este voluntară. La centrul de vaccinare se completează un Formular de exprimare a acordului informat prin care pacientul consimte informat la efectuarea actului medical”. 

Tradus pentru tefeleii care s-au îngrămădit ca vitele la vaccinare pentru a obține „liber la Mall”, asta înseamnă că orice ai păți de la vaccin ești vinovat, deci statul nu te despăgubește.

49 de comentarii:

  1. Intrebarea cheie este : la ce centru de analize medicale ma pot prezenta ca aflu daca nu sunt alergic tozinameran, lipida SM-102(heptadecan-9-il8-{(2-hidroxietil)[6-oxo-6-(undeciloxi)hexil]amino}octanoat)etc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca exista acest centru-minune, poate asigura accesul la testare tuturor romanilor (vreo cateva milioane zdravene) carora guvernul se gandeste sa le impuna vaxul obligatoriu si, prin urmare, guvernul ar fi OBLIGAT sa le deconteze testarea la alergiile respetive?

      Ștergere
    2. Un pic off topic... Cică există un medic în Italia care, pe baza rezultatelor unei fise medicale mai speciale (ar costa analizele câteva sute de euro) îți dă un certificat medical pe baza căruia ești scutit de vaccin...
      Cică e coadă la cabinetul lui ca la sfintele moaște.

      Ștergere
    3. vreau si eu adres doctorului :)

      Ștergere
  2. Va rugam sa publicati raspunsul ministerului ... sa-l poata citi toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeți că sunt publicate mai multe răspunsuri(identice) pe canalul meu Telegram. De ex. acest link: https://t.me/DanDiaconu/672?comment=34615

      Ștergere
    2. Urca-le pe Google Drive sau oriunde altundeva unde se pot descarca si citi la liber.
      Telegram este o gluma proasta. Aplicatia lor desktop este o gluma si mai proasta. Felul in care te obliga sa-ti faci cont este pur si simplu oligofrenie. Pot sa te asigur ca atat eu cat si multi oameni ca mine, nu vom da fuga la magazin sa ne cumparam smartphone-uri si nici nu ne apucam sa descarcam emulatoare de Android pentru desktop pentru a putea citi o postare sau pentru a putea decarca un fisier.

      Conturile care se adreseaza tuturor de pe toate prostiilea asta "social-media" trebuie sa fie CONTURI PUBLICE si continutul trebuie sa fie accesibil oricui, de oriunde si in orice conditii FARA RESTRICTIONARI si CONDITIONARI idioate. Daca aveti cumva impresia ca intre o procarie din asta "moderna" numita "retea social(media)" si un banal forum de genul Softpedia este vreo diferenta, va inselati amarnic.

      Acelasi lucru este valabil si pentru amicul tau cu securitatea it. Cand urca fisiere pe Telegram, nu se pot descarca si citi, cand le urca in alta parte, nu exista nici o problema. In cazul in care nu siai ca Telegram este o alegere proasta, tocmai a scris un articol recent pe aceasta tema.
      https://telegra.ph/Ce-messenger-12-15

      Data viitooare cand doriti sa fiti "sociali" si va adresati tuturor, faceti-va conturi PUBLICE pe retele mai normale ca de ex VKontakte si asigurati-va ca atat postarile cat si upload-urile sunt usor accesibile oricui, de oriunde si in orice conditii fara nici un fel de restrictii. Altfel, faceti-va conturi unde vreti voi, faceti-le private si se incheie discutia.

      Ștergere
  3. Invatati-ne procedura depunerii plangerilor penale. Unde se depun, impotriva cui (persoana sau institutie?) si cum se procedeaza mai departe? Pentru ca numai punand procurorii la treaba, avem o sansa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista multi oameni interesati in acest demers, am alatur si eu rugamintii coleguuli de mai sus.
      Daca urmeaza o plangere care sa aiba ca obiect intrebarea: unde si ce laborator medical testeaza toleranta la substantele mentionate, cares sunt parametri masurati si care este plaja de valori normale pentru acesti parametri, haideti sa o facem impreuna si sa o trimitem cat mai multi.

      Ștergere
    2. Părerea mea e că ar trebui să mai strângem probe prin solicitarea de informații și abia apoi să facem plângerea penală.
      Oricum, la momentul actual nu mă aștept la absolut nimic bun din partea procurorilor. În cel mai bun caz vor pune dosarul la „strâns praf de sertar”.

      Ștergere
    3. Posibil ca procurorii sa nu ia in seama astefl de plangeri...Insa in mod public ar trebui sa se trimita niste avertismente gen : "Daca partidul AUR vine la guvernare , vom infiinta Parchetul National Anti Abuzuri Covid" pentru tragerea la raspundere a celor care au cheltuit miliarde , a celor care au cauzat suferinta si crime romanilor etc. Ca macar , PSD,UDMR, PNl sa primeasca acest mesaj in mod public. La fel cum AUR este anchetat ca ar fi minimizat Holocaustul...Dar daca maximizez Holocaustul ma ancheteaza? Sa stie Arahatii ca cineva le inregistreaza abuzurile si ca se va infiinta un Parchet care sa se ocupe exclusiv cu asa ceva. Si aici intra si Directorii de institutii care au urmat Ordinele lu i Arafat&co. Pentru ca daca se da un ordin neconstitutional, tu ca Director nu trebuie sa-l urmezi. Sa se faca public acest mesaj... Public insemnand nu aici...ci pe mainstream...in declaratiile AUr de exemplu ...

      Ștergere
  4. Astazi am primit si eu raspunsul. Iti si va multumesc pentru initiativa! :-) Parcurg acum textul. Mi se pare scris, asa, intr-o maniera superficiala - ca, oricum, nu au mai multe aspecte de care sa se lege. Nu inteleg ce le-a luat atat de mult timp sa raspunda, ca doar se lauda ca e plin ministerul de "specialisti". La punctul 2, se spune clar ca celor care sunt in carantina nu li se recomanda efectuarea vaccinului. Or, nu asta au facut, amplasand centre de vaccinare in vama si tentandu-i pe cei intorsi in tara sa aleaga iesirea cea mai usoara? Din formulari (sunt lingvist, urmaresc aceste "chichite"), se pare ca si Arafat si-a bagat codita in raspunsuri-- "Dupa vaccinare, trebuie asteptat 15 minute" (el vorbeste foarte mult folosind diateza pasiva). La punctul 5 nu au prezentat nicio dovada, asa mi se pare; la fel, in cazul, punctului 9, nu au raspuns cu adevarat la intrebare. As dori mult sa particip si la un proces colectiv (si sper ca acesta sa existe!), sa cerem dreptate si adevar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Specialisti!? Sunt specialisti doar in crima si spagi, in rest asa au fost racolati, dupa principiul incompetentei crase. Cum altfel ai putea santaja un "medic" sa fie complice la crime contra umanitatii?

      Ștergere
  5. Substantele necunoscute pe care criminalii le-au mentionat in raspuns pot constitui baza unei actiuni ulteriorare: ce este substanta aceea, CHIAR?
    Vrem sa stim daca avem intoeranta la ea, unde se masoara aceasta intoleranta, de cine, cum, care sunt analizele si care sunt parametri normali?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul este aici: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005690_EN.html
      Site-ul producatorului substantelor
      https://broadpharm.com/web/product.php?catalog=BP-25498&gclid=CjwKCAiA24SPBhB0EiwAjBgkhlxnjtfS9yd_Z8g5PTx41QV3kfwqwdxah5ZHU6ORIsG9H1Gz9nYo_RoCDecQAvD_BwE

      Ștergere
  6. Felicitari tuturor pentru demers! Bravo, din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
  7. Raspunsul la prima intrebare, in dreptul Astra Zeneca: persoanele care au prezentat sindrom de tromboza cu trombocitopenie DUPA vaccinare....cum vine asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. am primit ieri raspunsul "a la Dorel" de la "sinisterul insanatatii" ... noroc ca particip la procesul colectiv initiat de domnul Piperea ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Haideti sa structuram impreuna urmatoarea actiune catre MS. Ce ar trebui sa intrebam, si va rog lasati ca raspuns lucrurile pe care eu nu le sesisez:

    - ce ar trebui sa aiba in vedere medicul de familie cand acorda sau nu aceasta recomandare a vaccinarii: ce boli din istoricul medical si sub ce gravitate obliga memedicul de familie sa nu recomande vax
    - care este durata istoricului medical luata in considerare cand se face o asemenea evaluare
    - care sunt unitatile medicale si de cine sunt acreditate pentru a teste toleranta la substantele mentionate de criminali
    - care sunt analizele specifice pentru testarea tolerantei la aceste substante si care sunt valorile normale respectiv valorile care nu permit vaccinarea

    Va rog adaugati ca raspuns ceea ce am omis eu, poate reusim impreuna sa incropim o alta actiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici cred ca fiecare trebuie sa ceara in scris , un raspuns oficial, din care sa reiasa daca ai hipersensibilitate la lista componentelor din vaccin. Tototdata sa te informeze in ce laborator de analize din Romania se poate determina acest lucru. Daca ei nu au cunostinta de astfel de laboratoare pe teritoriul Romaniei atunci poate fi sesizata instanta pentru a avea o decizie ca nu ai cum sa te vaccinezi. Este doar ideea mea nu stiu daca e corecta juridic.

      Ștergere
    2. Am mai scris și aici, în comentarii, am scris și pe telegram, dar, din păcate, constat că prea puțini înțeleg care este diferența între recomandare, prescripție/rețetă medicală și consimțământ voluntar/informal. În primul rând, absolut toate aprobările date de EMA (Agenția europeană a Medicamentelor) acestor „vaccinuri” cuprind în anexa II la punctul B, aceeași exprimare: Acest medicament se va administra pe bază de prescripție medicală. Adică pe bază de rețetă medicală scrisă eliberată de un medic. (Ai „noștri” au tradus intenționat „medical prescription” ca fiind prescripție medicală, deși traducerea corectă este rețetă medicală.) Pentru că știu că suntem o populație de semianalfabeți funcționali, au profitat că putem înțelege prescripție medicală ca recomandare medicală! Și, asta au făcut și fac, sutele de milioane de „oameni” care s-au vaccinat... „Cineva” de specialitate, surprins de acest punct II.B din Anexa de aprobare, chiar mă întreba, agresiv, că cine mă cred eu să pun problema așa! Doar s-au vaccinat sute de milioane de oameni!... dar să continuăm! În adresele de răspuns, iarăși folosesc ambiguitatea. Nu spun că este obligatoriu ca medicii să vă elibereze o rețetă medicală, deși știu asta. Și, iarăși am văzut, inclusiv aici pe blog la comentarii, că se bat câmpii...Referitor la acel consimțământ voluntar/informal, acesta este obligatoriu în conformitate cu articolul 1 al codului de la Nuremberg (Nurnberg) din anul 1947...Dar nu este nico legătură între rețetă și consimțământ! Nici nu se exclud, nici nu sunt impuse de aceleași documente. Dar sunt necesare ambele! În modul în care se face vaccinarea, pur și simplu, nu există niciun responsabil legal pentru eventualele problemem ulterioare. Absolut niciunul!

      Ștergere
    3. Foarte bun comentariul! Si mai fac o observatie: In raspunsul de la Min Sanatatii ei fac referire la site-urile oficiale ale Pfizer, Moderna etc. Atunci si noi putem face referire la site-ul EMA unde se mentioneaza prescriptia medicala. Dar ,overall, ei (EMA, Arahat , etc) sunt acoperiti pe hartie . In practica inchid ochii atunci cand cineva se duce la centrul de vaccinare fara reteta sau fara sa fii trecut pe la medicul de familie. Si daca apare vreun scandal ...atunci de vina sunt cei de la centrul de vaccinare si pacientul pentru ca nu au trecut pe la doctorul de familie... Deci la un eventual proces impotriva lor...ei sunt acoperiti intr-o oarecare masura. Vinovati vor fi altii ... gen asistenta de la centrul de vaccinare ca nu a cerut avizul doctorului de famile... De aceea in mod oficial se spune ca vaccinare nu este obligatorie. Si nici nu este de fapt. Ca nu este o lege in acest sens. Dar in practica, majoritatea institutiilor si agentilor economici actioneaza ca si cum ar exista o lege a obligativitatii. Si nimeni nu face nimic. Din aceasta cauza , satanistii de la putere se simt incurajati sa mearga mai departe cu restrangerea libertatilor. Si o vor face pentru ca nu exista rezistenta reala ... din partea sclavilor...

      Ștergere
  10. Și eu am primit răspunsul pe 10.01. Doamne ajută

    RăspundețiȘtergere
  11. S-a creat un sistem ingenios si ticalos de transfer al raspunderii penale: de la industria producatoare la guverne, de la guverne la medici si de la medici la persoanele care suporta atat injectiile cu ser experiemntal, cat si toate consecintele posibile, prin declaratiile pe care sunt puse sa le semneze. Exonerarea de raspundere a firmelor producatoare este o crima. Exonerarea guvernelor de raspundere este o crima. Exonerarea medicilor de raspundere este o crima. Iar declaratiile pe care injectatii le semneaza sunt (potrivit avocatului Piperea) lovite de nulitate juridica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din contră! Nici Piperea nu înțelege că acele declarații consimțământ sunt absolut obligatoriii!

      Ștergere
  12. Eu cred ca perversitatea cea mai mare este asta: Min Sanatatii si autoritatile, in general, sustin ca vaccinarea nu este obligatorie. Dar ei introduc obligativitatea certificatului Covid. Deci, desi este obligatoru certificatul la locul de munca de exemplu , asta nu inseamna ca vaccinarea este obligatorie. Asta este perversiunea lor! Va trebui ca o instanta sa se pronunte in acest sens. Pana nu va exista o decizie a instantei , sistemul va sustine ca nu exista vaccinare obligatorie si totul este constitutional. Desi in paralel se va introduce obligativitatea certificatului verde. Adica ne prostesc pe fata. De aceea trebuie mers in instanta , careia sa-i cerem sa se pronunte daca este obligatoriu sa ma vaccinez ca urmare a obligativitatii introducerii certificatului verde. Ca aici e smecheria lor: vacinarea nu este obligatorie dar certificatul este! Trebuie cerut instantei sa clarifice daca prin obligativitatea certificatului se introduce si vaccinarea obligatorie. Evident in ipoteza ca nu am facut boala in ultimele 6 luni(caz in care as avea certificat valabil pe 6 luni).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, acesta este trucul nascocit pentru a le permite guvernelor sa actioneze in mod abuziv si discretionar si a le feri in acelasi timp de raspunderea penala ulterioara (cum s-a intamplat la procesele de la Nurenberg). Este o mizerie din toate punctele de vedere si trebuie demontata intr-un proces mai mare ca cel de la Nurenberg.

      Ștergere
    2. Da și să se dea certificat de imunitatea la viruși. Sunt foarte mulți care nu ai făcut nici o boală si nici nu vor face.

      Ștergere
  13. Si tot referitor la cerinte catre Min Sanatatii: sa ne spune in mod oficial daca Min Sanatatii , in mod direct sau prin terti, au efectuat vreo analiza asupra vaccinurilor. Si daca da , care sunt rezultatele? Ce anume s-a testat, unde s-a testat si care sunt concluziile ANM sau Min Sanatatii. Nu ne intereseaza Agentia Europeana a medicamentului sau FDa sau CDC pentru ca aici avem o legislatie romaneasca in primul rand. Sa ne comunice de asemnea daca au in evidente vreun bolnav de Covid varianta X care dupa o perioada de timp s-a reimbolnavit cu aceeasi varinata. Nu ne trebuie numele bolnavilor ci doar numarul lor. Ca sa vedem pe ce cifre se bazeaza masurile pe care le-au luat cu Certifica, masca etc. Ce sta la baza masurii de a purta masca in padure? sau daca nu este nimeni langa mine pe o raza de 10 metri? Au studii stiintifice care sa sustina ca ma pot imbolnavi de la cineva care este la 10 m de mine?

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu trebuie acceptat nimic! Ne pierdem libertatea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Covid e doar un subiect temporar, vor incerca si prin alate cai sa ne submineze.

      1) Vezi noua gripa porcina (o sa taie pocrii ca lumea sa nu aiba ce manca, numai mancare artificiala)
      2) Incalzirea globala, taxe pe aer.

      Ștergere
    2. David, ai dreptate, dar este inutil să le spui celor născuți slabi să fie puternici sau înțelepți...Și, din păcate, pra puțini dintre noi pot să înțeleagă ceva în ceața asta manipulatoare care a început să controleze mințile oamenilor...Așteptarea mea vine de la voi, din SUA, unde aveți câteva sute de milioane de arme letale la purtător și unde mai sunt câteva zeci de milioane de indivizi care știu ce înseamnă libertatea. Și, cât de cât, mai aveți și o mass media care scoate la lumină minciunile autorităților. La noi, în Europa, spiritul libertății a fost stins odată cu Revoluția Franceză...doar vrăjeli, vuvinte fără conținut, propagandă ieftină pentru târfe inepte... Asta este situația pe aici...

      Ștergere
  15. Dacă faceți o revenire, poate af fi o idee buna sa le solicitați sa ne indice cunoscătorii din minister in ce centre medicale ne putem testa, spre a fi siguri ca nu avem alergii la componentele din vaccinuri enumerate in răspuns. lista cu nume, adrese, contacte, zic! Și sa publice lista pe site-ul dedicat v@ccinarii

    RăspundețiȘtergere
  16. Bagati la bibilica un pragraf simplu: !!! SATANA E IN DETALII !!!
    Traiesc in Nord America de unde au inventat rahatul.
    Totul e ascuns sub multe detalii ca sa ne tzepuiesaca finaciar si ca sanatare, la nivel de tara, global si individual.

    Desteapta-te frate din somnul cel de moarte .....

    RăspundețiȘtergere
  17. Era pe aici pe la noi un dobitoc care spunea că nu se poate cu TVA zero.
    Și când colo, ce să vezi? Se poate în Polonia!
    Desigur, la câte putori trebuie să susțină bugetul public de la noi, incluzând aici și cornuta menționată, este normal să se pună Gică Contra putoarea.

    https://www.antena3.ro/externe/tva-zero-mancare-gac-taxe-scazute-carburanti-masuri-radicale-oprire-criza-preturi-polonia-625538.html

    https://www.reuters.com/markets/europe/high-chance-poland-will-cut-vat-some-food-zero-february-says-pm-2021-12-20/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destui care nu stiu ce este TVA si de ce a fost creat si exista inca!

      Ștergere
  18. Profesorul Ehud Qimron la Universitatea Tel Aviv
    Scrisoarea originală în ebraică : N12 News (6 ianuarie 2022); tradus de Google

    https://mobile.mako.co.il/news-columns/2022_q1/Article-dfd99ca599e2e71026.htm

    https://www.mako.co.il/news-columns/2022_q1/Article-dfd99ca599e2e71026.htm


    Ministerul Sănătății, este timpul să recunoaștem eșecul
    Până la urmă, adevărul va fi întotdeauna dezvăluit, iar adevărul despre politica de coronavirus începe să fie dezvăluit. Când conceptele distructive se prăbușesc una câte una, nu mai rămâne nimic decât să le spuneți experților care au condus managementul pandemiei – v-am spus așa.

    Doi ani mai târziu, realizezi în sfârșit că un virus respirator nu poate fi învins și că orice astfel de încercare este sortită eșecului. Nu recunoști, pentru că nu ai recunoscut aproape nicio greșeală în ultimii doi ani, dar retrospectiv este clar că ai eșuat lamentabil în aproape toate acțiunile tale și chiar și mass-media îți este deja greu să-ți acopere rușinea. .

    Ați refuzat să recunoașteți că infecția vine în valuri care se estompează de la sine, în ciuda anilor de observații și cunoștințe științifice. Ați insistat să atribuiți fiecare declin al unui val doar acțiunilor dvs. și astfel, prin propagandă falsă, „ați învins ciuma”. Și din nou l-ai învins, iar și iar și iar.

    Ați refuzat să recunoașteți că testarea în masă este ineficientă, în ciuda propriilor planuri de urgență care afirmă în mod explicit acest lucru („Planul de pregătire a sistemului de sănătate pentru gripă pandemică, 2007”, p. 26).

    Ați refuzat să recunoașteți că recuperarea este mai protectoare decât un vaccin, în ciuda cunoștințelor anterioare și a observațiilor care arată că persoanele vaccinate nerecuperate au mai multe șanse de a fi infectate decât persoanele recuperate. Ați refuzat să recunoașteți că cei vaccinați sunt contagioși în ciuda observațiilor. Pe baza acestui lucru, ai sperat să obții imunitate de turmă prin vaccinare - și ai eșuat și în asta.

    Ați insistat să ignorați faptul că boala este de zeci de ori mai periculoasă pentru grupurile de risc și adulții în vârstă, decât pentru tinerii care nu fac parte din grupurile de risc, în ciuda cunoștințelor care au venit din China încă din 2020.

    Ați refuzat să adoptați „Declarația Barrington”, semnată de peste 60.000 de oameni de știință și profesioniști din domeniul medical, sau alte programe de bun simț. Ai ales să-i ridiculizezi, să-i calomniezi, să-i distorsionezi și să-i discreditezi. În loc de programele și oamenii potriviti, ați ales profesioniști cărora le lipsește pregătirea relevantă pentru gestionarea pandemiei (fizicieni ca consilieri șefi guvernamentali, medici veterinari, ofițeri de securitate, personal media și așa mai departe).

    Nu ați configurat un sistem eficient de raportare a efectelor secundare ale vaccinurilor și rapoartele privind efectele secundare chiar au fost șterse de pe pagina dvs. de Facebook. Medicii evită să lege efectele secundare de vaccin, ca nu cumva să le persecuți așa cum ai făcut-o cu unii dintre colegii lor. Ați ignorat multe rapoarte despre modificări ale intensității menstruale și timpilor ciclului menstrual. Ați ascuns date care permit cercetări obiective și adecvate (de exemplu, ați eliminat datele despre pasagerii de pe Aeroportul Ben Gurion). În schimb, ați ales să publicați articole non-obiective împreună cu directori seniori Pfizer despre eficacitatea și siguranța vaccinurilor.

    Daune ireversibile aduse încrederii
    Cu toate acestea, de la înălțimea orgoliului tău, ai ignorat și faptul că în cele din urmă adevărul va fi dezvăluit. Și începe să fie dezvăluit. Adevărul este că ai adus încrederea publicului în tine la un nivel fără precedent și ți-ai erodat statutul de sursă de autoritate. Adevărul este că ați ars sute de miliarde de șekeli în zadar – pentru că ați publicat intimidare, pentru teste ineficiente, pentru blocări distructive și pentru că ați perturbat rutina vieții în ultimii doi ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai distrus educația copiilor noștri și viitorul lor. Ai făcut copiii să se simtă vinovați, speriați, să fumeze, să bea, să devină dependenți, să abandoneze și să se ceartă, așa cum atestă directorii de școli din toată țara. Ați afectat mijloacele de trai, economia, drepturile omului, sănătatea mintală și sănătatea fizică

      Ai calomniat colegii care nu ți s-au predat, ai întors oamenii unul împotriva celuilalt, ai divizat societatea și ai polarizat discursul. Ați marcat, fără nicio bază științifică, oamenii care au ales să nu se vaccineze ca dușmani ai publicului și ca răspânditori de boli. Promovați, într-un mod fără precedent, o politică draconiană de discriminare, de negare a drepturilor și de selecție a persoanelor, inclusiv a copiilor, pentru alegerea lor medicală. O selecție lipsită de orice justificare epidemiologică.

      Când comparați politicile distructive pe care le urmați cu politicile sănătoase ale altor țări - puteți vedea clar că distrugerea pe care ați provocat-o a adăugat doar victime dincolo de cei vulnerabili la virus. Economia pe care ai distrus-o, șomerii pe care i-ai provocat și copiii a căror educație ai distrus-o - ei sunt victimele excedentare doar ca urmare a propriilor tale acțiuni.

      În prezent, nu există nicio urgență medicală, dar cultivați o astfel de condiție de doi ani acum din cauza dorinței de putere, bugete și control . Singura urgență acum este că încă stabiliți politici și dețineți bugete uriașe pentru propagandă și inginerie psihologică, în loc să le direcționați spre consolidarea sistemului de sănătate.

      Ștergere
    2. Ne sufocati cu o masca nu numai inutila, dar si periculoasa pentru sanatate. Noua reglementare prevede purtarea unei masti care PUTE, o masca ce este confectionata nu stim din ce, care nu are ATESTATELE ci CERTIFICATELE de conformitate pe fiecare lot-cutie.

      Ștergere
  19. Rocadă covidică

    E-o vreme tristă și nebună,
    Invocă lumea Dumnezeii,
    Căci lupii latră-n cor la lună,
    Iar botnița o poartă mieii!

    RăspundețiȘtergere
  20. Prin Chile, Argentina etc, multi "medici" dau declaratii in fata notarului ca nu au avut nimic de-a face cu intzeparea... FRICA isi face aparitia.Frica LOR !
    Am vazut web cu peste cinzeci de mii de bipezi sfatuitori pt binele comun.Numarul creste zilnic.Cetateni normali denunta (cu probe) propagandistii/santajistii afacerii.Lista razbunarii...viitoare.Civile. Nu justitie.Cu bata de baseball.Indienii pot.
    In lumea alba nu are nimeni coaie ?Niciun Anonimus ??

    RăspundețiȘtergere
  21. Taceti dracului,jigodii lashe, si duceti-va plozii de mana la vraci, sa le inoculeze tinerete fara batranete si viata fara de moarte (walking dead)
    Batele le scoateti din portbagaj doar la... sicanari in trafic!

    RăspundețiȘtergere
  22. <>

    https://www.usnews.com/news/health-news/articles/2021-12-17/deceptive-videos-used-to-link-athlete-deaths-to-covid-shots

    Acum cica raspandirea de informatii contra vaccin se face ca sa castigam bani si avem o alta agenda personala decat agenda farmaceutica. Ma rog de cand agenda medicamentelor a devenit agenta tuturor???, iar a fi si ramane sanatos fara substante in tine este o agenda personala?!?
    Mai mult asta seamana cu filosofia drogatului de pastile si injectabile care daca tu nu te droghezi ca si restul, nu esti funny deloc, vezi realitatea altfel si poti imbolnavi pe cei care vad realitatea distopic.
    Nu sunt obligat sa ma droghez dar sunt obligat sa am certificat ecologic?!?!?! Ca ce? Ca nu respir virusi? Ca virusii mei nu sunt contagiosi?
    Pentru cine? Pentru toti?
    Daca e pentru toti atunci drogatii injectati de ce se feresc de cei fara drogul in ei? Ca parca drogul te protejeaza, si fata de virusi si fata de mentalitatea de a nu fi drogat oficial!
    Apoi daca tot voiau sa faca bani de ce nu au bagat heroina si cocaina ion injectii?
    Ultimele studii din Marea Britanie au aratat ca vaccinatii raman fara sistem imunitar?!?!?
    Da!!!
    Asta pe vremuri se chema SIDA, acum se cheama sensibilitate sai disfunctie a imunitatii.
    Tot ce au facut este sa dea alte nume.
    Iar heroina si cocaina vor fi botezate altfel banuiesc: vaccinul si liniuta.
    Deci de ce sunt tare acesti oameni de la farmacie? De ce au cei mai multi bani? De ce cumpara guvernele?
    E simplu: ei au toata heroina si cocaina la ei, ei o produsc, ei o distribuie.
    Ca si sef de drogati cum ai vrea sa nu conduci lumea, si sa platesti la toti in linii sa asculte tot ce zici tu. Mai ales ca multi intetectual;i de acum 100 de ani averizau despre pericolul drogurilor.
    Cu asta ne confruntam: cu pericolul drogurilor si cu drogatii de putere care se drogheaza cu substante.
    Cum de nu a crapat nici un politician vulnerabil si cu comorbiditati? Unul , ma nu a miscat!
    Pai alora li se da drogurile bune.
    Uitati-va si voi in 2 ani de pandemie US anunta 8 morti de oficialitati la nivel statal si 1 moarte la nivel federal: https://ballotpedia.org/Government_official,_politician,_and_candidate_deaths,_diagnoses,_and_quarantines_due_to_the_coronavirus_(COVID-19)_pandemic,_2020-2021
    Hai va rog muriti si la noi de supradoza, un ploitician curajos, care se ofera???

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu cerd ca cea mai "sanatoasa" abordare este sa gasim centre di nafara tarii. Unde sa ma testez si daca se gaseste ca sunt alergic... am dovada.

    RăspundețiȘtergere
  24. Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a venit cu o poziție surprinzătoare.

    EMA nu recomandă administrarea dozei 4 de ser anti-COVID, informează Reuters. Experții din Europa susțin că nu există date cu privire la necesitatea unui nou „booster”.

    RăspundețiȘtergere
  25. „În timp ce utilizarea rapelurilor suplimentare poate face parte din planurile de urgenţă, vaccinările repetate la intervale scurte de timp nu ar reprezenta o strategie durabilă pe termen lung”, a declarat Marco Cavaleri, şeful Strategiei Vaccinurilor la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA).

    RăspundețiȘtergere
  26. Dacã se va deschide un proces penal,vreau sã fac parte din el chiar dacã nu am fost la sinucidere,pardon,la vaccinare;eu am trimis aceste întrebãri cu confirmare de primire;am primit confirmarea la sfårsitul anului trecut iar în urmã cu cåteva zile am primit înstiintare de la Ministerial Sãnãtãtii cã mi va fi oferit un rãspuns în termen de 30 de zile;cum acest termen se apropie de final,mã aatept ca în zilele urmãtoare sã mi survinã un rãspuns.

    Se poate începe un proces pe mai multe cãi;cel mai important si cred cã si cu cele mai mari sanse de castig este legat de interzicerea accesului în anumite locatii.

    Mã bag pentru cã este loc de despãgubiri;nu mã bag la cheltuialã decåt dacã am sanse sã obtin si foloase materiale.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)