joi, 27 ianuarie 2022

Săriți! Ruși la orizont!


Cu trupele rusești masate la graniță și cu un Putin care face declarații de dragoste Ucrainei, situația pare desprinsă din scenele tragicomice rurale în care bărbatul beat își bate nevasta(fosta sau actuala) și-n timp ce-i dă îi spune cu jind: „Te-am iubit și te iubesc, fă!”. Cu toate că pare de râs, cam așa arată situația. Însă ea e mai complexă decât pare.

V-ați întrebat cum de a apărut totul fix acum? Să privim cu atenție evenimentele. Lumea e sufocată de proteste din ce în ce mai masive împotriva măsurilor tembele luate de autorități. Culmea, în ciuda protestelor, tembelii de la butoane merg înainte. De ce? Pentru că ei, în majoritatea lor covârșitoare, sunt niște simpli idioți care repetă poezia. Asta știu, asta fac. Pe plan mondial există o anumită inerție între momentul în care se ia decizia unei măsuri și punerea ei în aplicare. Chiar dacă totul e sincronizat destul de bine, inerția apare din cauza modului ticălos în care e gândit infernalul mecanism de comunicare între elitele conducătoare și păpuși. Un mod în care marionetele acționează din convingere, convingere care le este indusă prin intermediul propagandei și al factorilor de control(elitele intermediare). Mă rog, probabil voi dezvolta asta într-un articol viitor.

Ce vedem noi, totuși? Că întreg narativul COVID se destramă. Presiunea prea mare pusă în acești doi ani a făcut ca ura să apară chiar și în cazul celor mai imbecilizate populații(de ex, francezii și, mai ales, italienii). Culmea, marionetele cele mai idioate merg pe același narativ pentru că pe ăsta îl știu. V-o imaginați pe proasta care-a ocupat funcția de Ministru al Sănătății că ar fi capabilă să-și schimbe radical opiniile? Evident nu! La fel se întâmplă și la nivel de UE. În plus, în cazul aparatului european, a mai apărut și corupția indusă de șpăgile plătite de operatorii economici interesați, astfel încât acolo inerția tinde să fie foarte mare. Cumva s-a cam tras un semnal de alarmă. Și totul riscă s-o ia razna, inclusiv la licurici acasă unde nervozitatea e tot mai mare întrucât sunt tot mai multe „conspirații” care nu mai pot fi peticite. Furtul alegerilor este pe cale să fie demonstrat, FBI e prins în fundul gol în cazul așa-ziselor „amestecuri rusești” în alegeri și, colac peste pupăză, documentele pe care trebuie să le elibereze FDA-ul în ceea ce privește vaccinurile sunt pe cale să detoneze societatea. Și nu doar acolo, ci peste tot în lume unde s-a impus obligativitatea vaccinării. Uitați-vă la ce se întâmplă în Canada și Australia ca să înțelegeți ce urmează. E un bolovan care tinde să se rostogolească urât de tot.

Dacă bolovanul acela se rostogolește într-o zonă atât de întinsă, toată elita riscă să rămână în fundul gol. Și-atunci ce faci? La modul evident, schimbi narativul, aducând ipoteza unui război la înaintare. Poatechiar războiul ca să fii credibil. Și-aici trebuie să ai „dușmanul” pregătit. Priviți așadar către cel mai negativ(sic!) personaj al momentului: Putin. Ce face el? În principal mai nimic, doar că deplasează niște trupe pe teritoriul său. De asemenea, dinspre mediile diplomatice ni se șoptesc chestii înfiorătoare: ”ursul e pe cale să provoace daune majore”. OK, să vedem ce știm și ce se întâmplă.

Într-adevăr, ursul e supărat. De ce? Simplu, i s-a invadat teritoriul, i-a fost deranjată intimitatea. Astfel încât acum tot ce se întâmplă e credibil. Vrea Rusia Ucraina înapoi? Cu siguranță. Însă e o iluzie să crezi că o intervenție armată ar normaliza lucrurile. Propaganda occidentală a pătruns bine de tot acolo. Peste 50% dintre ucrainieni vor în UE și NATO. Dacă intră Putin peste ei cu ce se alege? Cu un război de gherilă? Credeți că asta vrea? Cu siguranță că nu. Și-atunci de ce strigă de la graniță?

E simplu. Amenințarea rusească generează o schimbare de narativ. E un rol pe care Rusia îl joacă la modul conștient. Și asta pentru că, la sfârșitul scenetei, își va lua premiul. Care-i premiul? Zona sa gri de securitate. Care va include întreg estul. Posibil și Austria! Cum e posibil așa ceva? Simplu, Rusia e capabilă, în timp ce America e în moarte clinică. 

Amenințarea rusească e o scenetă numai bună de închis gura pulimii dezordonate. Asta în ciuda faptului că probabilitatea ca Rusia să intre  militar în Ucraina începe să fie aproape de zero(cu excepția unui accident!). Din ceea ce văd eu se fac mișcări de transfer pașnic, similar revoluției colorate. Ce înseamnă asta? Că va apărea o forță care va susține neutralitatea Ucrainei și pacea cu Rusia, adică niște așa-ziși moderați aflați în siajul Moscovei. Rețineți chestia pe care se va merge; principalele trei temeri ale ucrainienilor sunt, în ordine descrescătoare: inflația, prețul energiei și corupția. Inflația va fi peste tot în lume, deci devine digerabilă. Pentru prețul energiei, indiferent cum am da-o, cheia e la ruși, iar în ceea ce privește corupția, uitați-vă peste gard să vedeți ce dezvăluiri se fac. Tot ce e lider pro-occidental are cel puțin un dosar deja făcut. Că de furat nu pro-rușii au furat ca-n codru!

Așadar, cum vrea Putin să cucerească Ucraina? Nu militar, ci seducând-o din interior. O veți vedea. De ce face demonstrații de forță la graniță? Strict pentru ca Occidentul, mult prea fragilizat, să poată schimba narativul și să-și potolească oile. Iar pentru asta, în ciuda dramoletelor pe care le vom vedea, Rusia va primi premiul cel mare. Veți vedea asta pas cu pas.

59 de comentarii:

  1. Virus ! Viruși !! Vin Rușii !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Total de acord DAR asta in conditiile in care Imperiul nu vrea neaparat razboi. Ca daca vrea ...

    Pe de alta parte Ucraina trebuie federalizata iar fortele interne nu pot face singure asta. Cu rusii la gard este insa altceva.

    Interventia armatei ruse ar avea legitimitate numai daca ukrii sar pe etnicii rusi sa-i casapeasca. Totul depinde de ce va dicta Scutul Rosu. Pe cei 75.000 o sa-i "cazeze" in Romania? Trupele straine care vin in Ro sunt de ocupatie si de mentinerea ordinii pentru impunerea altor masuri demente?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UCRAINA AR TREBUI INPARTITA INTRE RUSI POLONEZI, ROMANI SI UNGURI .ESTE UN
      PSEUDO STAT PRECUM IUGOSLAVIA LUI TITO .CARE A FOST SOARTA EI ?ISTORIA SE REPETA! !!!

      Ștergere
    2. Așa se spune despre ei, părinte Onufrie !

      Ștergere
  3. Ma intereseaza sa inceteze cu vaccinarea ,cu război sau fără!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu se va-ntampla pt ca face parte din noul normal. Tocmai urmeaza sa scoata un vaxx bun la toate. N-ai cum sa-l refuzi.

      Ștergere
    2. https://saccsiv.wordpress.com/2022/01/27/nu-vei-fi-niciodata-complet-vaccinat-ci-la-zi-cu-vaccinarile-schimbari-anuntate-de-cdc-privind-modul-in-care-sunt-numiti-cei-vaccinati-impotriva-covid-19/

      Ștergere
    3. Treaba cu vaccinurile merge inainte si pe 20 de ani. Vor apare tabere pro si contra si partide de vaccinisti si nevaccinisti. Si mereu se vor da aceste lupte cat timp companiile farmaceutice sunt sustinute financiar. Corporatiile farmaceutice sunt atat de puternice ca si pe vremea lui Hitler pe care l-au sponzsorizat sa faca razboi ca sa ii vaccineze pe toti. Ce faceau nazistii dupa ce cucereau un teritoriu? vaccinau populatia radicalizata cu ideologia lor farmaceutica, ei ziceau ca fac igiena!

      Austria, țara în care s-a născut Adolf Hitler, a devenit azi primul stat din Uniunea Europeană care a decis impunerea vaccinării Covid pentru adulți. EXPERIMENTUL NAZI 2

      https://www.activenews.ro/stiri/Zi-neagra-pentru-democratie-Austria-tara-in-care-s-a-nascut-Adolf-Hitler-a-devenit-azi-primul-stat-din-Uniunea-Europeana-care-a-decis-impunerea-vaccinarii-Covid-pentru-adulti.-EXPERIMENTUL-NAZI-2-172219

      Ștergere
    4. vechiul mod de conducere a partidelor liberal - centru - comunist este amandonat in favoarea partidelor vacciniste, vs. nevacciniste. Deci asta va fi de acum incolo model politic.
      Voi nu constientizati ca politica veche a fost abandonata. la putere se afla partidul vaccinist din toate tarile care s-a unit ca pe vremea lui Tito!

      Ștergere
  4. Gand la gand cu "bucurie" :))
    https://ingerisidemoni.ro/savefop-sau-cum-arata-reversul-revolutiei-portocalii-din-ucraina-urmeaza-romania

    RăspundețiȘtergere
  5. E simplu joc de sah. Rusii si americanii se stiu bine intre ei ce panarame sunt si unii si ceilalti. Doar nu e prima data cand joaca jocul asta. Sunt versati ca prostituatele.
    Putin pozeaza in posturi de macho cu muschii cam fleșcăiți, totusi. Ca un fel de dans la bară, numai ca dansatorul in chiloti e Putin, iar baba Ucraina priveste cu ochii in doua directii. Pe cine sa aleaga? Dansatorul la bară in chiloti, sau zambitorul june american care vine spre ea cu un buchet de flori de mac? Pe oricine ar alege, tot violată va fi baba. Nici Ucraina nu a fost si nu e usa de biserica.
    In timpul unui razboi pe resurse si control al sclavilor, parașutele politicieni isi arunca in arena chiar si chilotii, numai sa tina prostii in adormire cu circul lor. Circul foamei.
    Si sa credeti voi ca populatia s-a trezit! Falsa problema a certificatului verde si falsa izbândă a antivaccinistilor este tot o perdea de fum: "Mai dati-le oilor sentimentul ca sunt libere sa protesteze si ca au câștigat un răzbel. Ca sa nu se prinda ca le jefuim si ultimile resurse". Illuminati nu sunt prosti. Sunt vicleni pentru ca sunt bătrâni pe pamant. Si au facut jocul alba neagra timp de milenii. Când nu e razbel religios, e răzbel civic sau răzbel cu fatadă naționalistă. Cand sclavii sunt plictisiti, se pune de un răzbel vaccinati-antivaccinati, cu multa ură antimedici. Când nu mai merge nimic ca sa distrezi sclavii, Putin se dezbracă in chiloti, in timp ce Biden aduce drogurile. Sa vedeti distractie pe romani! Ca la barurile ce maschează vanzarea de droguri si prostitutia.
    Cum sunt plictisit si de circ si de curajul patriotilor ca voi pe internet, in timp ce coruptia romaneasca a ajuns sa macine tara din interior, prefer sa ma retrag in cărți. E ultimul refugiu care ma poate feri de circ si bâlci.

    RăspundețiȘtergere
  6. TOTUSI E DIVERSIUNE,PE TOATA TERRA,DE DISTRAGRE A ATENTIEI SI A JUDECATII,PE CEI CARE AU PROFITAT DE PLANDEMIA COVRIG!SLAVA TIE DOAMNE CA AI INGADUIT ACESTE INCERCARI ,PTR .CERNERE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este asta cernerea. Cernerea va fi când Dumnezeu va cântări faptele oamenilor.

      Ștergere
    2. Este si o cernere pentru elite: cine e obedient si prost si asculta de noi VS cine sunt elementele radicalizate si nu ne asculta!!!
      Si desi vezi sute de proteste in sute de orase in toata Europa, nu ii baga in seama, nu ii pasa de ei pentru ca stiu ca ei sunt oamenii despreti pe care nu au cum sa ii prosteasca cu vorbe. Si atunci o fac prin violenta politiei si a ignorantei totate fata de ce fac ei cu protestele. Ei isi vad de vaccinurile lor ca acest partid imens al vaccinatilor e condus doar de un srl farmaceutic care a subjugat toate tarile.

      Ștergere
  7. Foarte bun articolul.Daca majoritatea ar citi si intelege , ar fi grabita ,,vindecarea''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai cum sa ii trezesti ca la realitatea unui discurs geo-politic care vrea sa creeze realitati iluzorii care nu exista decat pana iti scoti banul si platesti de fraier

      Ștergere
  8. Intre Scila si Caribda suntem.
    Când pe pamant nu e iubire, ne intoarcem in zona controlata de " zei". Iar zeii nu sunt nici binevoitori, nici drepti. Isi asigură Olimpul lor. Muritorii cască gura si se cred in democratie, crestinism, capitalism...etc
    O da Dumnezeu pe pamant un amurg al zeilor reptilieni! Altfel nu va fi dreptate niciodata. Si cand spun Dumnezeu, nu ma refer la Zeus. Ma refer la Dumnezeu Creatorul, grav falsificat in Biblie, inlocuit cu un Dumnezeu razbunator si gelos. Religia crestina nu e iudeo-crestina. Iudeo nu mai avea ce cauta dupa ce Iisus a venit cu un program al iubirii, milei si compasiunii.
    Dar cum sa-si asigure mincinosii dominatia asupra prostilor, decât falsificand religiile?
    Omenirea este intr-un intuneric la fel de atoatestapanitor ca si inainte de prima venire a Lui Iisus. 2000 de ani degeaba! Oile tot proaste si folosite ca sa joace dupa cum le cântă lupii.
    Oile duc razboaie religioase impotriva celor ce sunt in tabara vaccinatilor, crezandu-se alese pentru curajul de a nu se vaccina. Vaccinatii se uita urât la antivaccinisti si isi văd mai departe de sclavia lor. Si de o parte si de cealalta, sclavi. Dintr-un singur motiv: crestinii confunda religia cu iubirea cristica si stau captivi in sisteme care ii manipuleaza

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea tine! Asta cu narativul despre rusi ca sa le distraga atentia de la masurile covid or fi valabile pt cei din proximitatea Ucrainei. Dar ce treaba are Europa de vest, Canada, Australia etc? Nu vad logica! Eu cred ca va fi razboi care, in cele din urma, ne ca afecta si pe noi! Vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  10. inerția apare din cauza modului ticălos în care e gândit infernalul mecanism de comunicare între elitele conducătoare și păpuși. Un mod în care marionetele acționează din convingere, convingere care le este indusă prin intermediul propagandei și al factorilor de control(elitele intermediare). Mă rog, probabil voi dezvolta asta într-un articol viitor.
    De-abia astept articolul viitor.
    Asta cu legatura dintre elite si "marionete" bazata pe ideologie o inteleg, dar nu pot sa pricep legatura dintre "marionete" si forta armata pe care se bazeaza: militari, jandarmi, politisti, servicii, etc. Mi se pare cam riscant sa dai arme letale unor oameni, totusi, ca nu-s catei. La catei s-ar mai putea presupune ca nu musca mana care-i hraneste, dar la oameni nu e valabil chiar mereu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dac-as fi pentru-o zi presedinte
      Tineti minte, as lasa Romania amanet, fara cuvinte
      Dac-as fi pentru-o zi presedinte
      V-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde

      Ștergere
  11. Tot nu o sa distragă atenția. Narativul covid a săpat un șanț adânc în sufletul omului normal(majoritatea) și nici măcar un război nu o sa amâne un Nurenberg II. Eșafod scrie pe ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramane, totusi, o intrebare: de ce s-a jucat atat de prost piesa cu plandemia incat pana si copiii s-ar prinde ca e ceva in neregula? Pare ca s-au sabotat singuri. Atatea declaratii contradictorii si nu mai refer doar la idiotii din RO

    Numai cineva care e prea sigur de reusita planului ( "Nimic nu va putea opri ce va sa vina") isi permite sa se joace cu declaratii contradictorii si sa amuze dand prostilor toate indiciile mura-n gura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună întrebare. Ori sunt prea îngâmfați și proști ori.... cine știe. Oricum haosul de acum nu le folosește la nimic. Nu prea poți controla sute de milioane de oameni furioși. Deci posibil ca elitele sa fie oligofrene.

      Ștergere
  13. Si de se va porni ori ba, macar sa existe sansa trierii serioase a securistilor tradatori romani ( ca prea sunt multi si nu stim la ce foloseste acestui popor ca nu prea-si respecta juramantul depus)si nu numai a lor dar si a alora care-au jefuit si predat Romania din 89 incoace.

    Da-ne Doamne sansa unor arme caci vom avea catarea in directia care trebuie pentru curatenia cea adevarata a acestui pamanat stramosesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romănia este o țară ocupată, astăzi
      este o natiune fara tara
      impartita la mulkti, nu doar unu primeste
      200 de corporatii din lume au aici un deget
      interese foarte mari care depasesc o natiune
      ei pot ingropa natiuni si o vor face
      ce poate face o natiune in fata lor?
      Romania a intrat in UE si NATO fara sa priceapa nimic cu capul in gard
      multi aspira deja sa dispara si tara noastra, ne vor goniti de aici departe de casa si romanii plecati sa se gandeasca cu ura inapoi, sa nu mai aibe deloc sentimentul ca Romania e acasa
      ce se va intampla cand inca 10 miliaone de romani vor pleca si ei din atra?
      vor ramane 3-4 milioane usor de ucis
      si apoi pot exploata toate zacamnintele in 30 de ani, apoi dupa ce va fi pustiita, romanii vor avea poate voie sa vina inapoi
      mai era o vorba, ultimul care pleaca sa stinga becul,
      https://www.timesnewroman.ro/life-death/regula-noua-la-emigrare-ultimul-care-pleaca-din-tara-nu-va-mai-stinge-lumina-ci-va-fura-becul/

      Ștergere
  14. Articol realist, dar este prea vizibila dorinta razboiului, de partea asazisilor americani, ca nu sunt ei ci o parte de acolo, ce i-a retinut pana acum pentru a nu-l declansa? Ce temeri?
    Parerea mea este ca Putin a masat pentrua evita o ocupatie in cele 2 republici nou create. Daca nu s-au inteles la negocieri, se va da foc la europa. Daca s-au inteles atunci se pune batista pe tambal. Parerea mea e ca nu s-au inteles. Razboiul e planificat deja.
    Halelujah.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, n-ar fi imposibil...
      Mai ales dupa ce si-au retras trupetii din Afghanistan, ce naiba sa faca cu ei? Sa cheltuie degeaba atata banet? Unde mai pui ca industria de armament produce pe stoc fara "puncte fierbinti" pe glob.

      Ștergere
    2. Daca se face razboi in Ucraina, US nu va fi cu cizmele pe teren, doar cu sprijin, trupele or sa fie mare parte ucrainene, asazisi voluntari polonezi, probaltici, ceva romani, pe bani evident, din cei mai slabi la minte evident.
      Nu se va risca la nivel de escaladare, dar sa nu-i subestimam niciodata.

      Ștergere
    3. Daca se doreste o escaladare, se putea face de la omuletii verji, sau mai de vreme de la lovitura de stat facuta de americani la Maidan.
      Oricand si din orice se poate escalada daca una din parti vrea.
      Nimic nu e exclus, dar este putin probabil, ca miza e mica.

      Ștergere
  15. speculatii . asa ar fi daca ultimul cuvant l-ar avea oameni rationali , echilibrati , or la americani sunt destui dilii prin centrele de putere care nu mai percep relitatea corect , cea ce io numesc "hollywood style" perceptie a relitatii , asta lasa loc la orice .

    RăspundețiȘtergere
  16. Uitam de chinezi si de Xi. Xi are la dispoziție citeva luni după olimpiadă sa anexeze Taiwanul, altfel pierde alegerile din toamna. Scena se va infierbinta după olimpiadă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alegerile libere evident:)
      Xi nu sta el in Taiwan, are planuri mai ambitioase.

      Ștergere
    2. Pierde alegerile :)))))) a lierdut cineva vreodata alegerile in partidul comunist? :))))))

      Ba cat sunteti de prosti, e incredibil

      Ștergere
  17. Vai ce si-a luat-o putin cu tot cu tancurile lui din al doilea razboi modial :))) Le-a dat americanu niste rachete ucrainienilor si s-a cacat putin pe el. Nu se mai grabeste cica :)))


    Kremlinul a transmis joi că Washingtonul nu a luat în considerare cerinţele sale de securitate, la o zi după răspunsul SUA la solicitările Rusiei, aflate în centrul crizei dintre Moscova şi Occident în legătură cu Ucraina şi cu NATO, relatează AFP, citată de Agepres.

    „Nu putem spune că punctele noastre de vedere au fost luat în considerare sau că există o dorinţă ca îngrijorările noastre să fie luate în considerare”, a declarat joi presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

    El a adăugat că Moscova „nu se va grăbi” să răspundă pentru moment. „Nu vom întârzia cu reacţia (…), dar să nu vă aşteptaţi ca ea să vină acum”, a explicat Peskov.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca Putin a facut pe el ar fi bine, sa nu fi facut pe altii.

      Ștergere
    2. anonime 14:42
      Cre'că n-ai preceput nika din spusele lui Vladimir:nu sperii calul când vrei să-i pui întâia oară căpăstru...arătându-i biciul !
      Urmărește mișcările viitoare ale armatelor mecanizate ale lui Vladimir, iar când vor trece prin pasul Tihuța sau prin Ghimeș, în drum grăbit către Budapesta și Berlin, să citești plăcuțele tank urilor ciolovecilor, când au fost fabricate...!!!!

      Ștergere
  18. Daca sovietele au fost infiintate de catre culta mondiala, si au fost dezarticulate tot de ei, dupa principiul ca puterea nu se imparte, inseamna doua lucruri, orica Putin este parte a constructiei, ori s-a preluat afacerea, perfect posibil si asta. Complicate sunt caile Domnului. si lucrarile de o complicatiune de inteligenta complet artificala pentru omul de rand.
    Asa ca observantii pot fi considerati daruiti daca inteleg cu adevarat ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  19. 50 de mii? :))))

    Ahahahahahahabha mars ma cu prostiile tale.

    Din 160 de mii, 26 de mii de soferi sunt nevaccinati. De unde ati scos 50 de mii de soferi antivax.

    Restul camionagiilor isi vad de treaba.

    RăspundețiȘtergere
  20. Citeste mai jos la search nu doar primele 2 rânduri, ce ai scris tu era de cum 4 zile.
    Si da majoritatea soferilor sunt vaccinati si e protestul vaccinaților.

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună seara!ce se mai aude cu petiția?am primit și eu răspuns de la Ministerul sănătății: nimic concret...cum pot trimite acest răspuns către dvd?

    RăspundețiȘtergere
  22. interesante declaratiile fostului presedinte al Ucrainei. Pentru cine are urechi sa auda.

    https://www.youtube.com/watch?v=V36cpx291k0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erev Rav asta i-a tradat si pe ai lui nu numai populatia slava.

      Ștergere
  23. 27 de diplomati expulzati din US, asta nu arata a intelegere intre cei 2.
    Inseamana ca lucrurile vor evolua intr-un sens evident.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cea mai tare informatie de cand e blogul asta :
    MINAREA este un flux de informatii care sant in spatiu si care genereaza ENERGIE.
    Pt.cine aceasta energie ? pt.fix CINE sau Ce a ,,executat'' atacurile de la 11 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care sant # emise # in spatiu am scris..

      Ștergere
    2. 11 sectemvrie a fost un pretext ca multi altili.
      COVIDU scapat de pangolinul din piata altul.
      Ucraina altul.

      Ștergere
  25. La cît înțeleg eu despre discuțiile super secrete ale membrilor celor 20 de familii,care posedă 90% vă din banii mondiali, că treaba este nasoală,rezultând căcovidul nu a umplut suficient visteria, așa că recomandă o babardeală mondială.....Rusul își apără bătătura,un pic superstițios că nu au câștigat nimic spre vest, își joacă carta.Pariati că dacă era Trump,nu se ajungea aici?O votcă,o fetiță și se uneau contra dragonului,haha.Fabulez,sau nu.... să dăm postacilor să jignească,cum sunt anonimi își permit nu să arunce cu maro!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e nimeni anonim pe lume, va sunt numarate si firele din cap.

      Ștergere
  26. zise marius anonimul si mai linse un polonic de maro.

    RăspundețiȘtergere
  27. Vor fi pierderi imense pentru rusi. Ucraina va fi sprijinita de SUA cu tehnica de lupte, deja au trimis o suta de tone de munitie, rachete. Franta si UK se pare ca ii vor sprijini si ei.

    Deja rubla s-a dus cu 6% in cap. Vor veni si restrictiile economice din spate. Rusii vor ajunge iar la sapa de lemn.

    Pregatiti-va de razboi, romani patrioti.

    Partea buna, ii vom vedea in transee pe toate mironisitele care se plangeau ca nu pot sa poarte o masca de carpa sub nas. Le va lua temperatura marele crestin Putin personal.

    Dan Diaconu va va da sfaturi utile din Grecia, cum sa va pregatiti camara cu cafea boabe si ceai verde.

    Success.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca incepe in Ucraina, n-o sa poti sa te ascunzi vei fi gasit si intors pe dos. Romanii patrioti o sa termine razboiu in tabara oupusa ca de fiecare data. Iar tu o sa lingi la Nezavisimaya Gazeta, indemnand romanii sa fie patrioti.

      Ștergere
    2. Bai cretinule patriot, care e patria ta ?

      Ștergere
    3. Asa sa fie iar noi ne vom lua inapoi teritoriile strabune de la uniunea sovietica.

      Romania Intregita!

      Ștergere
    4. HEHEHEHHEEE Nu este exclus, poate ajungi pana la usa.
      La lupta ,,GHEROI,,. :))))))

      Ștergere
    5. Amuzant.

      Un proiectil de artilerie (105mm) - la standardul american - are vreo 16 kg. 100 de tone - adică vreo 10 - 12 vagoane, dacă ții cont și lăzi, ajung pentru vreo 10 baterii de artilerie pentru vreo 4-5 zile de luptă.

      Un transportor blindat cară vreo 6-700 de proiectile pentru mitraliera grea sau tunul de 20-30 mm, pe care le poate consuma, realist vorbind, în 2-3 minute de tir susținut.

      O luptă susținută papă rapid muniția. Chiar dacă o produci tu, trebuie să ajungă rapid pe front, și logistica e un chin, de la mama naibii vin doar iluzii pentru idioți.

      Rachete n-au nici pentru ei.

      Și oricum e o prostie, nu atacă rușii decît în șunca scump plătită din banii noștri care ține loc de creier pentru Rat Udor.

      Ștergere
  28. Cat de curand vom vedea noi fronturi, Korea, Pakistan, x, y, z.

    RăspundețiȘtergere
  29. Putin ingroapa Rusia. Bravo Putin, tine-o tot asa. Ce nu a reusit comunismul reuseste oligarhismul.

    Russian companies have lost a combined $160 billion in value since Jan. 1, according to market data

    The Russian stock market plunged 10% at one point Monday. It pared the worst of those losses, to trade at 7% down during afternoon trading in Moscow, but the market has now lost a third of its value since late October, when Russia’s military buildup began.

    The Central Bank did not give a timeline for when it would resume foreign currency purchases, saying that it would be guided by “the situation in the financial markets.”

    Traders were also ditching the Russian currency en masse before the Central Bank’s announcement, fearful that any Russian aggression could result in hard-hitting sanctions against the Russian economy and put the ruble under more pressure.

    “The negative geopolitical situation — which is threatening to worsen — is exerting pressure on ruble assets. Only a reliable and steady improvement can prevent further weakening of the ruble,” said BCS Investments analyst Dmitry Babin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica raportezi la o piata care este intr-o bula megacosmica, si nici o cotatie nu mai este reala ?
      Acum Mark to model = Mark to market = 0

      Ștergere
  30. De asta mi-era frica. Dupa aia te intrebi de ce alearga sa te jumuleasca.
    Lira turceasca face alti jumulitori si multe multe altele.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)