miercuri, 19 ianuarie 2022

Și totuși, de ce nu se întâmplă nimic în Israel?


Cât de cretin trebuie să fii ca după ce ți-ai vaccinat populația de patru ori să ieși în public fără nicio apăsare și să spui că a patra doză nu oferă protecție împotriva Omicron. Și, după ce că ai fost idiot, fragilizând teribil sistemul imunitar al cetățenilor tăi, să spui că e OK și cu infectarea în masă cu Omicron. Păi, idioților, împotriva Omicron ați vaccinat întreaga populație! Credeți că un simplu „am fost un dobitoc” e suficient?

Și ca și cum informația cu vaccinarea nu ar fi suficientă, aflăm că Bibi a supravegheat la scară națională cetățenii prin intermediul spyware-ului Pegasus! Cu alte cuvinte, nu doar că ai băgat otravă-n cetățeni, dar i-ai mai și supravegheat ca la fermă. Nu mai vorbesc de propaganda dementă, cenzurarea în masă și celelalte strategii care arată clar cam ce țară e Israelul.

Vorbeam cu ceva timp în urmă cu un prieten evreu care-și exprima mirarea față de migrarea masivă a evreilor în Israel. „Cum a fost posibil - se întreba el - ca indivizi care-au ajuns în elita țărilor în care se aflau, să dea la o parte viața și cariera lor de până atunci pentru a emigra în Israel unde să  muncească într-un kibuț?”. Într-adevăr, întrebarea e justă. Doar că răspunsul și l-a dat instantaneu tot el: „Evreul a fost toată istoria în căutarea țării lui, în care să se știe stăpân și-n care a fi evreu să fie o mândrie”. 

Acum au găsit-o, dar, din câte văd, pare a fi cea mai periculoasă țară pentru ... evrei. Știți ce-i de-a dreptul hilar? Mediile antisemite se întreabă aproape obsesiv: „Cine ne scapă de evrei?”. Constatând ce se întâmplă în Israel, replica tipică a unui banc ar fi: „Dar pe evrei cine-i scapă de evrei?”.

Lăsând gluma la o parte, mă întreb sincer, oare oamenii de acolo nu înțeleg ce li se întâmplă? Nu văd aceleași lucruri pe care le vedem noi de-aici? Aud că se vorbește despre eliminarea certificatului de vaccinare deoarece vor să trateze boala ca pe una normală. E OK, dar oamenii care au suportat tembelismul statului tot nu înțeleg ce li se întâmplă? Cum de sunt păcăliți într-un asemenea hal?

Răspunsul e simplu: sunt păcăliți la fel cum suntem păcăliți noi, la fel cum sunt păcăliți francezii, englezii, italienii, americanii s.a.m.d. Li s-a aruncat în față pericolul „morții iminente”, iar acum răsuflă ușurați că nu li se mai bagă pe gât. Știți cum e asta? Ca-n bancul cu evreul care se duce la rabin plângându-se că are mulți copii și nu mai are loc în casă. Rabinul îl sfătuiește să bage și toate animalele în casă și să vină peste o săptămână să-i spună cum e. Întorcându-se după o săptămână, evreul îi spune rabinului că e disperat și nu mai poate: Atunci rabinul îi spune să dea animalele afară din casă. După încă o săptămână evreul s-a întors la rabin să-i mulțumească pentru cât de bine e în casă!

Dincolo de banc, știți care-i morala? Gândiți-vă ce nemulțumiri aveați înainte de 2019 și ce vă nemulțumește acum. După doi ani furați din viață, am ajuns cu toții să facem precum evreul cu animalele. Scăpăm de certificat și răsuflăm ușurați.

69 de comentarii:

  1. Principiile de Guerilla Marketing.
    In vânzări se numesc obiecțiile clientului.
    Tot ce trebuie sa faci este sa ai mici povești credibile la fiecare obiecție si sa îndrepti atenția.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://archives.palarch.nl › jaePDF
      GUERILLA MARKETING OF COVID-19 HEALTHY MEASURES

      Ștergere
  2. Preluat de pe FB:
    https://www.fb.com/612100209852751

    Bună ziua oilor,
    Soarele continuă să cânte. Pe Terra oamenii dansează aşa cum le cântă Soarele. Acum este un dans tragic. Unor dansatori li se montează aripi şi li se rezervă o întâlnire cu Creatorul. Dar, să ne facem datoria şi să publicăm informaţiile utile supravieţuirii.
    Sunt persoane care au impresia că eu speriu oamenii!? Nu vă place adevărul? Din Internetul ăsta mare, tocmai în postarea mea v-aţi găsit să vă împiedicaţi? Nu vă place, nu este nici o problemă. Adevărul este dur, sec, concis şi supără proştii. Ia căutaţi-mă voi în altă parte!.
    Eu sunt unul care: de opt ani urlu şi lupt cu toate forţele mele, uneori de unul singur, împotriva poluării electromagnetice. Dacă nu o făceam eram şi eu, acum, statistică, aşa ca proştii ăştia: http://iso.ro/Dovezi-InternetMortiPremature.html .
    De trei ani jumătate am spus, am avertizat, că vine o calamitate naturală. Eu sunt acela care am învins în mod conştient cancerul, l-am disecat până la definiţie. Eu sunt acela care am aproape întotdeauna SOLUŢII, dacă vreţi soluţii. Dar... înainte de orice puneţi-vă o întrebare esenţială: Sunteţi în stare să gestionaţi adevărul? Sunteţi în stare să renunţaţi la minciunile comode? Tot de opt ani lupt cu propaganda, dezinformarea şi minciuna globală. Şi am să lupt în continuare pentru că am TOLERANŢĂ ZERO LA MINCIUNĂ.
    http://iso.ro/Dovezi-VideoTerraUV.html
    Să fiţi sănătoşi că Terra geme sub greutatea proştilor... fuduli.
    Semnează, ca de obicei, Oaia Neagră.
    P.S.
    Să nu uităm să le stricăm zilele ticăloşilor. Au început miuţa cu documentele trimise. Ia ghiciţi? Nu cred că este greu. Trimit documentele exact la ăia despre care eu spun că mint de îngheaţă apele. La Ministerul Ne Sănătăţii. Ăştia chiar că sunt păpuşi inepte.
    Scrisoarea Deschisă pentru Preşedinte, premier şi miniştri:
    http://www.iso.ro/documente/contagiozitate/20211215ÎnştinţareFinalPresedintePremier.pdf
    Cu anexele:
    Bulletin 123 - din februarie 1921
    Către documentul în limba română http://www.iso.ro/documente/contagiozitate/Bulletin123RO.pdf
    şi documentul în limba engleză. (Copie după documentul SUA)
    http://www.iso.ro/documente/contagiozitate/Bulletin.pdf
    Defense Intelligence Agency - DIA U.S.
    Efectele biologice ale RADIAȚIILOR ELECTROMAGNETICE (Unde Radio și Microunde) ȚĂRILE COMUNISTE
    Eurasia, 1975-1976
    Documentul se găsește la adresa web: Către documentul în limba română
    http://www.iso.ro/documente/radiatii/DIARO.pdf
    și documentul în limba engleză. (Copie după document declasificat DIA - SUA)
    http://www.iso.ro/documente/radiatii/DIA.pdf
    Cei care sunteţi interesaţi de viaţa voastră şi de ce vă poate afecta şi aveţi puţin spaţiu pe hard-disk, puteţi salva această înştinţare către autorităţile care, deja încearcă să se spele pe mâini, pasându-mă de la unii la alţii cum că nu afi problema lor. Dar ei nu ştiu că dansul este în plină desfăşurare şi că muzica nu o mai pun ei. Le-am replicat că este problema justiţiei, lor le-a fost trimisă scrisoarea spre înştiinţare, nu spre rezolvare. Mai pe româneşte, să ştie ce înseamnă să fii conducător responsabil şi ce poţi păţi, dacă nu eşti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era imposibil să nu vă recunosc stilul domnule Călin Mircea Gașcu. Foarte bună intervenția dumneavoastră!

      Ștergere
    2. Buna interventia ca are un stil fain, doar ca el nu cunoaste acest site, eu anonim am pus link sa vedem si alte pareri decat cea oficiala.

      Ștergere
    3. Radiatiile electromagnetice sant cele care afecteaza porumbeii ! Sant pline soselele de ei ; este stiut ca sant foarte senditili la magnetism, La fel si Oamenii, de asta au luat-o razna...

      Ștergere
    4. Calvarul va începe cånd va fi introdus 5 G;si e posibil ca sinucigasii,pardon,vaccinatii sã l simtã mai mult decåt cei normali.

      Ștergere
  3. Chestiunea evreiască e complicată. Poți spune despre evrei orice numai proști nu sunt și mai sunt și maeștrii în arta diversiunii! Cred că se pleacă de la date inițiale eronate și anume că zemurile minune sunt aceleași pentru toată planeta. Din câte îmi aduc aminte Israelul a încheiat inițial doar cu Faizer contract de furnizare zeamă minune. Nu este exclus să fi comandat zeamă de varză și nu terapii genice și astfel evreul își păstrează genomul și goimii o iau pe arătură. Tot ce ține de evrei trebuie privit cu multe rezerve.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte buna observatia. Sa vedem si ca DD da cu bita-n balta chiar la sfarsit cand zice: "Scăpăm de certificat și răsuflăm ușurați". Asta s-o creada fraierii. Intr-un fel sau altul certificatul se va reinventa si va continua. Poate fi doar o scurta pauza inainte de urmatorul act al piesei.

      Ștergere
    2. Sigur in Israel zeama nu e la fel cu asta de la noi. Intrebarea este in Germania e la fel cu asta de la noi?

      Ștergere
    3. În Israel este aceiasi situatie ca peste tot;sunt otråvuri în diverse concentratii si în diverse retete,dovadã fiind cã si în Israel,la scurt timp dupã inoculare,sunt persoane ce au dat în bålbåialã;probabil existã si doze placebo.
      Dar rezultatele maxime ale genocidului se vor vedea în 4-7 ani cånd va izbucni pandemia de cancere si boli autoimune

      Ștergere
  4. Nu se întâmplă nimic în Israel pentru că liderii politici și religioși așteaptă ordin de la Lucifer-diavolul. Ei îl așteaptă pe Antichrist dar deocamdată n-au Templul. Dacă dă Dumnezeu o mână de ajutor se rezolvă problema. Toate televiziunile lumii vor fi cu ochii pe Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Templul este acolo. Originalul articolului de mai jos a fost scris in 2003.
      https://overcomerministry.org/wp-content/uploads/2015/07/Roots-of-Evil-In-Jerusalem.pdf

      Ștergere
    2. Templul nu este acolo inca, dar n-ai tu grija ca Dumnezeu o sa-l faca.

      Ștergere
    3. Dumnezeu o sa faca templul lui anticrist ?????????

      Ștergere
    4. La fel cum Dumnezeu a creat tot inclusiv crestinismul, pentru niste oameni care inainte erau barbari, pentru ai aduce mai aproape de monoteism.
      Apropo dacii la 101 erau analfabeti si mancau carne de caine.
      Nici o jignire pentru rudele unora.

      Ștergere
    5. Eu nu am incercat sa te jignesc. Ai si tu o speranta, nu o pierde. Cauta, citeste si invata.

      Ștergere
    6. Imperiul roman a creat crestinismul ? Unde ai facut scoala, pe youtube, crestiniscmul a fost creat de un evreu numit YESHU, si toti tovarasii lui apostoli erau esenieni ievrei.
      Deci tu te inchini la un evreu in fiecare zi!
      Bravo asa da.

      Ștergere
    7. De ce te superi asa, inseamna ca este adevarat.
      Intoarce si celalalt obraz.

      Ștergere
    8. Nu te injur, deocamdata
      SA FIE PRIMIT.

      Ștergere
    9. Eu nu înteleg persoanele care se manifestã împrãstiind cuvinte vulgare,crezånd cã or sã rezolve... nimic;sã stiti cã atitudinea,gåndirea unui om nu pot fi schimbate prin injurii.

      P.S.;cel ce crezi cã strãmosii nostri måncau carne de cåini,cumva te ai apucat de vånat?nu de altceva,dar în ultimul timp am sesizat cã nu prea mai sunt cåini pe strãzi...

      Ștergere
    10. Cand au venite ungurii in Erdely a vrut s ei sa dea o mare batalie, sa ocupe locul. Dar or pentru ca nu a fost nimeni acolo ori ca erau lasi su a aparut nimeni pe campul de lupta. Astfel ca nu exista nici o mare batalie consemnata in istorie, la fel ca si cu Cumanii verii ungurilor dupa mamicasa.
      Urmasii dacilor s-au incrucisat cu romanii asupritorul si astazi cu populatia roma, editand acea sublimare a muzicii maneaua.
      Deci ce te mia ca mancau catei.

      Ștergere
    11. La cine se au betut ei 300 de ane, deca nimene nu era?
      Si de ce nume romanesc este in maghyor, Kendafy Candea, gen? Cine si de ce o scris la carte "Cum se magherizam nume de famili"???

      Ștergere
  5. Am 2 dileme ref la textul articolului:
    1) evreii sunt păcăliți ca și noi, francezii, italienii, americanii, etc. Noi, cei care gândim cam la fel cu DD în ce privește evoluția lumii în ultimii 2 ani, putem spune că suntem păcăliți? Toți "adepții" curentului anti-sistem din lume se pot incadra în această categorie a "păcăliților"?
    2) Oare e chiar atât de simplu? Scăpăm de certificat și răsuflăm ușurați? Pentru introducerea acestui instrument digital s-au distrus halci întregi din economia mondială, s-au îndatorat guvernele europene, și nu numai, până la a treia generație următoare, s-au sacrificat vieți nevinovate și s-au distrus, aproape iremediabil, relațiile normale între rude, vecini, categorii sociale întregi, ca să ce? Să se renunțe la certificatul digital - instrument crucial în domeniul controlului turmei? Nu cred...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un vechi dicton spune: NU VA LASATI PACALITI!
      Nu se va renunta la cerfetecatu cu nr. de cod,se va dezvolta si sintetiza.

      Ștergere
  6. Israel este doar o mica mica parte din forta acestui popor milenar si global.
    Se spune ca congresul USA este in buzunarul lui Israel, asa este, dar nu numai atat. Aceasta mica parte poate din 1990 sa distrucga nuclear orice mare putere pana la cenusa. Atat USA cat si URSS au fost conduse de oamenii care au creat acest mic stat. Destinul lor este centrul acestei lumi. Binecuvantat fie poporul lui Israel. Amen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SATAN este un cuvant ebraic si inseamna avocatul acuzarii. Ei n-o sa se duca toti acolo cum nici voi n-o sa va duceti toti acolo, exista locuri si mai grele.

      Ștergere
    2. @@@Anonim,dacã dumneata crezi cã existã un loc mai greu decåt iadul,înseamnã cã tu nu crezi în existenta lui.Imagineazã ti o teamã ce ai avut o cånd erai copil,o fricã extremã;e,gåndeste te cã în iad nu vei scãpa NICIODATÃ de acea teamã si de multe alte chinuri;ai putea sã trãiesti în permanentã asa?

      Ștergere
    3. PM iti trebuie un control la psiholog, patinezi pe logica.

      Ștergere
    4. Psiholog,nepsiholog,iadul existã;din pãcate pentru insi cu mintea odihnitã precum a dumitale,va fi prea tårziu cånd vor afla acest lucru...

      Ștergere
  7. Eu am profitat masiv de aceasta pandemie. Sincer, sper sa mai dureze ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa citez din BD la munte si la mare: PROFITA DRAGA!
      Totul se plateste, daca ai mainile curate sa nu-ti fie frica.

      Ștergere
    2. @Unknown1: nu cred ca am zis ca m-am vaccinat. Vaccinul este pentru pulimea proasta. Fiecare cum isi asterne, asa doarme. Din ce zici se pare ca ti-ai luat-o peste bot.

      Ștergere
    3. Heheheh ce frustrat esti, ce probleme ai stii sau nu stii?
      A cunoste e un proces complex, nu cred ca e de tine, esti o alta biata victima mieluselule.

      Ștergere
  8. Sint convins ça stii BINE la ce ma voi referi in conmentariu.... BANII SI IN CO SE CINTA PUTEREA, SINT IN MINA KHAZARILOR... EI VOR SA CONDUCA TOT !! SI ÇA OBICEI AL NEAMULUI DIN CARE TRAG VOR SA DISTRUGA CELELALTE NEAMURI ALE LOR... ASHKENAZII SAU SEFARZII... SI APOI RESTUL LUMII... CU ASTA SI'AU OCUPAT DE DOUA MII DE ANI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa ceva, dar mai complicat de cand cu illuminati satanisti.
      De citit, cu discernamant, cat le mai gasiti pe net, Douglas Reed "Controversa S!0nului" si "?? Am uitat-evr3ul care a spus adevarul"

      Ștergere
  9. Evreii vor fi impinsi sa se lupte cu arabii si practic cele 2 seminintii ( daca sunt doua ramane de discutat ) vor fi distruse.

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce ne tot uitam la alte popoare sa vedem ce vor face. Cel mai bine sa ne uitam la noi. Ce facem noi?

    Pandemia arată si ce popor zace acolo, si ce conducători au la putere.
    Australia - dictatori corporatiști
    Israel - savanți corporatiști
    Romania - doctori do cenți licențiați

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conducatorii romani sunt scursurile natiunii romane

      Ștergere
    2. Uitati-va la sacul asta de slanina infecta DOFTOR CIUCA,AL NOSTRU din Nasiriah, pe care l-au pus baietii sa va trimita la macel in caz ca se cere, si se va cere, care a facut-o pe nevastasa din plotoner colonel, etc.

      Ștergere
  11. Doctoreasa asta afirmă că lui Aşchie Nazistu' nu îi este afectată perpetuarea - https://brandnewtube.com/watch/ashkenazi-jews-not-affected-by-mass-sterilization-through-covid-vaccines-dr-lee-merritt_2XrWncrVYO3Zuhb.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Asteptam Armata Rosie eliberatoare, cu flori.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aschie Nazi stie ce bun. All the old good stuff Shpaniard Agripa,Evola, 'IV,hANTA, ETC.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ba analistilor, n ati vazut unul legatura dintre plafonarea lui Ciuca si imediata aparitie a plagiatului.Cand eu va spun ca santeti rupti de realitate, sant bland..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai esti foarte bland si blajin de nu sari la coaie la MaCiuca. Ia-i luat la motrosit pitpalacu sau o faci la instutiile care-l coordoneaza.

      Ștergere
  15. Pai ba analistule sa-ti bagi plafonarea ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va spart Ciuca, este ?
      Ce faceti ba cand va pleaca fratele Johannis ca -i ultimul vandut, altul nu mai pupati, o sa fiti scuturati de peste tot.

      Ștergere
    2. Ciuca nu a sparto nici pe mata.
      Esti tradator ca el.

      Ștergere
  16. Adeziunile de la Derectia a-4-a a securitatii statului nu se perde Naica, se pastreaza bine ca poate mai trebe si data viitoare monser., cherche le papa aussi

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am stat printre bolnavi de covid ....nu am luat boala cel putin la modul vizibil nu am avut manifestari !Am facut test PCR, test anticorpi .....imi expirase permisul desi conform Legii 55/2020 nu eram inca obligat sa fac acest lucru , apoi dupa toate astea a urmat fisa medicala , a iesit bine ! La serviciul de politie rutiera .....scandal , ca daca nu am certificatul verde nu pot intra , sau daca am test negativ valabil! M-am uitat la el si am inceput sa rad si l-am facut doar in gluma o COADA DE TOPORISCA !El m-a injurat desi nu am fost surprins ......l-am bagat si eu neaos in mamicuta lui dar cu abnegatie ! A iesit un mare taraboi deja aveam oameni de partea mea ce nu ii cunosteam dar au inteles problema ! Mi-am adus si avocatul si s-a soldat doar cu schimbarea permisului asa cum trebuia sa se intample!
    CONCLUZIA -Ei nu stiu sa aplice LEGEA , ei doar executa ordine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În martie îmi expiră permisul. Ce mă sfătuiți? Să trec prin experienta dvs, ori să aștept "expirarea" stării de alertă? (De menționat că nu am avocatul meu 😊)

      Ștergere
    2. @@@Laurentiu,atåtea de alertã nu va trece prea curånd,poate chiar niciodatã;dacã vreti sã nu vã spargeti nasul cu testul partidului communist (PCR) care detecteazã NIMIC,tocmai ca dumnealui sã procedati!

      Ștergere
    3. @pm, am să mă uit un pic prin legea 55... Parcă am mai auzit și din alte surse că se referă și la situația asta, (adică nu ești obligat să îți schimbi permisul dacă expiră).

      Ștergere
    4. Ba eu am avut permisul susopendat pe motiv de viteza. Nu m-am abtinut dupa 2 saptamani si tot ciurculam, cu dovada expirata, ma refer la dovada de suspendare a permisului.
      Ma ia politistul ma duce la sectie ca mi dovada expirata.
      Se cearta cu procuroarea la telefon sa-mi dea permisul inapoi ca actele nu expira in stare de alerta.
      Politistul nu si nu, apropo am intrat fara masca prin toata sectia.
      Deci imi face dosar de urmarire penala, apoi imi zice ca e o tampenie sa fac puscarie pentru un act expirat, mai bine furam 2mil euro si faceam 6 luni. Dupa care imi zice ca sa astept 4 luni citatia acasa. E posibil ca cazul sa se claseze deoarece dovada de suspendare a permisului desi expirata ar fi ne-expirata.
      Deci in mod normal ar trebui sa iau 1-2 ani fara permis deloc, daca cazul se claseaza dupa alea 4 luni imi vad permisul inapoi.
      Cum vor proceda? habar nam. In unele judete se considera ca toate actele nu expira, in alte judete zic ca e imposibil acest lucru fiind prevazute in codul penal faptele de expirare. Deci ori codul penal este prea penal sa fie aplicat in stare de alerta, ori trebuie respectata legea.

      Ștergere
    5. @@@Anonim,tot ceea ce se întåmplã acum este o mistocãrealã totalã;un circ pentru gåste pentru a le convinge sã aplece umãrul pentru injectarea mortalã;dar noi,cei care încã mai gåndim,care le stiam planurile,nu vom ceda;vom juca la cacelma,ne vom preface boi asa cum ne vor ei;dar noi nu suntem vite!

      Nu cedãm,nu ne vaccinãm!

      Ștergere
  18. Opasa. Deci nu mai vor sa ii controleze pe cetateni? Pai cum bre? De ce? Nu asta era marele scop adcuns al elitelor?

    Sunt curios ce conspiratii va mai inventa nea Dd. De ce s- a terminat pandemia? Care a fost svopul? De ce nu ai murit toti vaccinatii din UK? In cati ani vor muri de la vaccin? Le- a schimbat adn-ul? :))) retardatilor :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Știrea sună bine in engleză, daca citești cele cateva ziare care incep sa dea stirra asa o scalda de zici ca nu e liber, ca e recomandare sa fie liber doar, dar oamenii in continuare vor avea măști si certificate.
    Nuuiii asa bai papgalilor de jurnaliști, e libeeeeerrrrr ca in 2019 in Anglia. Ziceți ba acuma adevărul ca in 2 săptămâni va fi imposibil dupa ce intrati toti la pușcăria in care ne țineți voi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Imagine a virus so deadly and contagious that it disappears when a politician is at risk of losing public office.

    RăspundețiȘtergere
  21. „Tirania nealterată va veni prin prăbușirea (hiperinflația) monedei de rezervă a lumii împreună cu celelalte monede fiduciare, urmată de implementarea CBDC”.

    "Unadulterated tyranny is going to come via the collapse(hyperinflation)of the world's reserve currency along with the other fiat currencies followed by the implementation of CBDC."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmatoarea andemie: resetarea.
      Care e faza cu resetarea? Sa va explic băbește.
      Vedeți toți in jurul vostru ca se plang de datorii. Toti au datorii. Datoriile la bloc, datoriile la vecin, datoriile la scoala... Datoriile țării.
      Unde merg datoriile? Nu merg ca stau.
      De ce stau? Ca se fac tot mai mari. Cu cat sta, cu atat creste.
      Cât de mult poate creste o datorie.
      Teoretic cand au pus bazele datoriilor spuneau ca "probabil infinit".
      Au chemat un nene matematician, si l-au pus sa calculeze acest probabil infinit.
      -Pana cand?
      -Pai până când masa monetară din toate țările nu mai ajunge la toți oamenii.
      -Rezolvam. Tiparim bani.Pana când?
      -Pana cand toti banii ajung la producătorii de bunuri. Cine vinde in orice tip de joc, la final de joc, sau jocul dus spre infinit, acești producătorii iau toți banii sau devin dictatori de stocuri de marfă. Un fel de Pablo Escobar dar pentru fiecare produs de pe piață.
      -Creem concurență falsă. O companie va crea 4 companii care vor face concurență intre ele pe același domeniu si vom ocupa și piețele in același mod.
      -Pana când?
      -Până se va crea o bula financiară, un produs va avea o valoare infinita mai mult decat valoreaza de fapt si va înghiți tot sistemul de finanța in valoarea lui, oamenii vor pierde valoarea bunurilor si vor specula prețurile si se va prăbuși deoarece daca un singur produs va deveni mai valoros ca toate produsele, toata economia se va prăbuși deoarece toți ar ajunge datori pentru acel singur produs.
      -Mda pai asta o sa o gândim in 2008 ce facem cu ea si ne scoatem de pe datorie. Hai zi până când va tine tot?
      -Pana când toți oamenii vor deveni cu bani, bogați si vor avea de toate fara sa le lipsească ceva.
      -Ce? Așa ceva e imposibil infinit. Băgați pandemia ca nenea matematician devine endemic.
      -Pana când?
      -Ce? Cu pandemia? Sa vedem, restart valută, schimburile comerciale se luptă pe lipsuri de materiale, nunoe datorii. Lumea are de toate si e tot bogată. Toți au bani. Cei cu datorii au mai mulți bani decât restul. De fapt singurii oameni bogați sunt datornicii.
      -pffff, trecem pe digital, ma omori cu datoriile astea.
      La tastatură tiparim cata masa monetară e nevoie într-o zi, dam banii la popor, seara ii luam inapoi de la tastatura. Si regulile vor fi simple. Într-o zi cumpărăm, in urmatoarea ne rugăm. Adica nu cumpărăm. Oamenii se vor obișnui sa isi primeasca banii dimineața. Vor face shoping. Seara nu mai sunt bani.

      Pai si cum faci bani așa daca dai de la tastatură. Ca e virtual tot ce faci. Pe producători tot pe nasturi ii plătești?
      Exact. Ei aduna nota de plata a datoriilor si vine la guvern cu ea. Iar noi le dam banii care dimineața le-am dat oamenilor sa cumpere de la ei.
      Deci in momentul cand datoriole se sterg de la tastatură trebuie doar sa avem controlul preturilor. A da bani la fiecare e simplu, ca la Monopoly, cand inceoe jocul se fac cărțile. Ca sa nu avem surprize vom face cate un Reset anual. Se sterg toate datoriile la toți

      Ștergere
  22. Scãparea de certificat este provizorie;mai devreme ori mai tårziu eu cred cã se va impune.

    RăspundețiȘtergere
  23. @@@anonim,în 4-7 ani se vor vedea ,,beneficiile''asa ziselor vaccinuri;dar cei cu mintea odihnitã nu vor mai face legãtura cu ele,vor crede cã este normal,cã este parte din procesul vietii,cã acele boli care mai de care mai ciudate,sunt din alte cauze,din orice alte cauze,nu de la asa zisele vaccinuri.

    RăspundețiȘtergere
  24. Avigdor Liberman, ministrul de Finanțe din Israel, a precizat că „lucrează pentru a anula” certificatul verde, conform unui mesaj postat pe Twitter.

    Green Pass „Afectează direct economia, viața de zi cu zi și răspândește panică în public”, a scris Liberman.

    https://twitter.com/AvigdorLiberman/status/1483439071380836355?t=g2yBdrJdygHYx0qLMgTLQQ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asemenea sunt utile comentariile la Twitter-ul ministrului istraelian, o sa întâlniți termeni de eliberare condiționată la 3 zile dupa vaccin, nu ai nevoie de stat sau guvern pentru a sta acasă (Ha-ha-ha asta e cea mai tare)

      Ștergere
  25. Dacă expunem tot felul de teorii ale conspirației, expun și eu una. Eu am să expun doar câteva indicii și legăturile, de altfel foarte simple, o să le faceți voi.
    - Conducătorii Big Pharma sunt......
    - Doar Big Pharma știe ce conține fiecare lot de zeamă.
    - Nazism-Fascism. WWII. Holocaust . Istoria nu se uită.
    - îți trebuie doar câțiva oameni în punctele cheie de decizie. Țările ce vor să impună vaccinarea prin lege a întregii populații sunt Germania Austria Italia.
    - Vaccinarea Israelului e ca alibi.
    Dulce RAZBUNARE.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)