vineri, 26 iunie 2009

Moartea unui comis voiajor

Cu siguranţă aceasta este o zi din care vom privi cu totul altfel lumea. Este o zi în care s-a pus punct unuia dintre cele mai triste destine. Şi poate, dincolo de evenimentul în sine, este momentul în care trebuie să privim cu mai multă atenţie viaţa.

Din punctul de vedere al unui diletant, Michael a avut absolut tot ceea ce şi-ar dori un om: talent, carieră, succes fulminant şi o groază de bani. La un moment-dat părea că tot universul se învârte în jurul său. Era o lume magică, atât de bine realizată încât părea adevărată. Mai târziu, cu toţii am observat că lumea lui Michael, de fapt, nu este nimic altceva decât o butaforie, ce-i drept una extrem de bine realizată. Si probabil, cel mai dezamăgit de această realitate a fost chiar el, cel care se imaginase rege într-un tărâm inexistent şi al nimănui.

O dată cu Michael mor showbiz-ul megalomanic, artistul total şi pop-ul. Rămân în urmă doar amintirile şi bucăţi din cioburile unei lumi în care unii chiar credeau. Şi desigur, mai rămân câteva lucruri: banii pe care-i vor încasa cu cinism cei care au pariat că Michael valorează mai mult mort decât viu. În mod sigur vom asista la un nou record de vânzări al celui căruia i-a fost răpită copilăria, dar care a murit ca un copil amărât.
3 comentarii:

 1. Fortune, fame
  Mirror vain
  Gone insane
  But the memory remains

  Heavy rings on fingers wave
  Another star denies the grave
  See the nowhere crowd
  Cry the nowhere tears of honor

  Like twisted vines that grow
  Hide and swallow mansions whole
  Dim the light of an already faded prima donna

  Fortune, fame
  Mirror vain
  Gone insane
  Fortune, fame
  Mirror vain
  Gone insane
  But the memory remains

  Heavy rings hold cigarettes
  Up to lips that time forgets
  While the Hollywood sun sets
  Behind your back

  And can't the band play on
  Just listen, they play my song
  Ash to ash
  Dust to dust
  Fade to black

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi pare rau ca simt asa, dar asta simt: mi-e scarba cand vad lumea care omagiaza un pedofil notoriu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Donnul acesta a avut de toate, mai puţin minte.
  Negru fiind s-a vrut alb. Bine făcut fiind s-a vrut altfel de a ajuns o monstruozitate fizică. Totdeauna mi-a fost scîrbă de el.
  Pot spune cu mîna pe inimă că nu am ascultat niciodată o melodie de-a lui de la un cap la altul. Poate numai să nu ştiu cine o cîntă. Vreun clip cu siguranţă nu am urmărit. Oridecîte ori apărea pe sticlă, schimbam programul.

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Din păcate aceasta este singura metodă pe care am găsit-o pentru prevenirea spamului și descurajarea comentacilor de profesie.