luni, 1 aprilie 2019

1 aprilie

NU, Rareș Bogdan cap de listă la europarlamentare nu e o glumă de 1 aprilie. Așa cum n-a fost nici conferința oligofrenă de presă a Plăvanului. Cum nu e nici probabilitatea ca PNL să ia sub 10 puncte la europarlamentare, iar Plăvanul să sară în barca securist-„civică” a USR-Plus.

Din păcate nu-i o glumă de 1 aprilie nici faptul că politica de la noi este una în care schimbările de la vârf par un joc de-a „polițistul bun - polițistul rău”. Și nici că vânzarea de țară a devenit politică de stat.



Și NU, nu este o păcăleală de 1 aprilie faptul că în lume anormalul a devenit normal în timp ce normalitatea a devenit dușmanul politicii oficiale. Am putea spune că s-a mers prea departe, dar temerea noastră, a tuturor, este că știm că de-aici se poate merge mult mai departe decât ceea ce altă dată consideram că ar fi „prea departe”. Și ne e frică.

Da, știm că e 1 aprilie, însă avem un gust amar întrucât observăm că „sărbătoarea păcălelilor” își pierde din strălucire într-o lume în care minciuna a devenit politica oficială. Când vezi cum oficiali de prim rang de la nivel european sau mondial mint precum imbecilii, când vezi ticăloșii întorcându-ți portofelul, cu tupeu, în față, sigur că te-apucă scârba.

E 1 aprilie. Altă dată râdeam de farsele pe care ni le făceam unii altora. Azi nu mai râdem. Suntem încrâncenați și scârbiți. Trăim într-o lume anormală, dragii mei!

Un comentariu:

  1. Pace multa au cei ce iubesc legea Ta si nu se smintesc.(Psalmul 118, 165)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)