miercuri, 3 aprilie 2019

La cald

Koveși vs SIIJ e primul caz din istoria Dreptului în care acuzatului i se permite să vină la proces atât cu avocatul apărării, cât și cu procurorul propriu. E strigător la cer ceea ce se întâmplă! ICCJ e o covergă juridică. La ce să te-aștepți de la o instituție a cărei șefă se plânge de existența drepturilor omului?

Judecătoarea „pă sistem” care-a scăpat-o absolut ilegal pe Koveși ar trebui să înfunde pușcăria pentru nemernicia făcută. Desigur, nu va păți nimic, cum nimic nu va păți nici Koveși.


Azi am o zi crâncenă, îmi vine să urlu văzând câtă ticăloșie e în lumea asta. Lăbarii de la Bruxelles, cei care urlau ca istericii atunci când oamenii normali de-aici doar deplângeau abuzurile marca DNA, acum au cerut cu subiect și predicat încetarea investigării. Păi cine sunteți voi, băi, rataților? Conform cărui principiu, imbecililor, vă permiteți să vă atingeți de o investigație în derulare? Conform cărui algoritm, boilor, decideți voi cine-i corupt și cine nu?

Se vede de la o poștă că sunteți niște staliniști împuțiți. Până și denumirile voastre, cele de comisar, sunt luate tot după defuncta URSS. Nu e nicio deosebire între voi și bolșevici. Faptul că sunt suficienți proști între noi care să nu se fi prins de realitate, reprezintă tragedia noastră. Din păcate, de suferit vom suferi toți: atât noi, cei conștienți și disperați, care vedem cum se reclădește stalinismul macabru, cât și inconștienții care aplaudă prostește. Pe toți ne va lovi furia acestui sistem inuman fără pic de fundament, acest al doilea experiment de sovietizare, de data aceasta, a Europei.

Poate că nu e târziu să ne gândim la un RO-exit. Ar fi singura șansă pe care-am avea-o. Știu, noi, cei conștienți, suntem o cvasi-minoritate. Dar totuși, voi cei care azi spuneți că ceea ce v-am spus e o prostie, notați-vă undeva că, la un moment dat, un nebun v-a dat această alternativă. Și că atunci când v-a spus-o nu era târziu, și că v-ați trezit deja mult prea târziu. Și că, în ciuda faptului că jugul vă apasă insuportabil, nu prea mai aveți nimic de făcut. Acum ar trebui fugit de UE ca de dracu. Acum, nu mai târziu! Să vă amintiți de asta.

11 comentarii:

  1. La rece: https://www.catavencii.ro/sase-sasi-in-sase-saci-de-bani-grupul-german-din-jurul-lui-iohannis/

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult gandesc si eu asta.Din pacate am ajuns minoritari toti anti ue, sua, nato , nationalisti sau traditionalisti, familisti si conservatori.Suntem expirati, suntem facuti comunisti si pusi la colt.nu i problema, sa vina nazismul peste smecherii astia cool si hashtagi.O merita

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu are cum sa scape, prea multe tinichele ii atârna de coada.

    Practic mergand la un post caldut in ue, renunta la mult pentru putina siguranta. Si va fi haituita pentru tot restul vietii. O varianta mai buna ar fi sa se dea la fund, gen madagascar.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am vazut un popor mai inebunit sa intre in E.U.! Peste tot au fost oponenti si unii care refuzau un asemenea proiect, dar la noi nu cred c-au existat. In multe tari voturile au fost masluite, ca sa le iasa aderarea. La noi n-a existat un asemenea vot, pentru ca, oricum, ar fi fost 100%. Si acum cea mai mare acceptanta a E.U., chit c-a mai scazut, este tot in Romania. Tinind cont de istorie romanii ar fi trebuit sa se fereasca de asa ceva, dar la cei de astazi servilismul este singurul mod de existenta pe care-l inteleg. In mintea lor de slugi, daca nu esti cu vestul, trebuie neaparat sa fi cu rusii. Mintea lor putina nu le ajunge sa inteleaga ca unii nu pot accepta nimic strain si nici strainii, oricare ar fi ei. Cind si-au ales sas presedinte si-au batut joc de toata istoria noastra si de toti cei omoriti de acestia! Mai bine albanezul Ponta decit jaful sasesc, asta pentru ca n-au fost in stare sa-si aleaga un roman. Nici acum nu vad ca alogenii sint peste tot si ne batjocoresc la greu! Ce se intimpla in Romania si ce-si permit strainii este ceva unic si se intimpla datorita slugarniciei celor care isi spun romani, desi, cu exceptia limbii, nu au nimic care sa-i indreptateasca sa poarte acest nume. Nu cred ca vom atinge anul 2025. Vom dispare ca tara si popor.

    RăspundețiȘtergere
  5. 95% din romani vor ue! Asa ca ... ceilalti 5% sunt oricum plecati din tara!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stalin-stalinism... Suveranitate națională.

    Sovietic-bolșevism... Dictatura proletariatului. Desființarea proprietății private asupra mijloacelor de producție. Proprietatea de stat asupra mijloacelor de producție. Economia planificată.

    Marx-marxism... Capitalul, plusvaloarea, înstrăinarea muncii. Înstrăinarea omului ca rezultat al înstrăinării muncii - muncii înstrăinate.

    Ce asemănări de fundament are Uniunea sovietică, Marx, Lenin, Stalin, cu situația actuală din România, Uniunea Europeană, Statele Unite?! Cu așa zisul globalism, "marxism cultural", "genderism", neo-conservatorism, excepționalism, "Sfârșitul istoriei", "Marea tablă de șah", "Planul Kalergi", și alte asemenea "creații" sută la sută capitaliste?!

    Ce legătură are proletariatul cu "tefeleii"?! Cu "kreakl"-ul secolului 21?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sa-ti raspund eu, caci poate nu intelegi. Astazi nu mai e vorba de marxism pur, ci de neomarxism, acelasi produs invelit in alta eticheta. Adica, dpdv economic, la nivelul UE, avem proprietate privata / capitalista, insa statul intervine mult in economie, printr-o multime de reglementari si institutii birocratice. Asadar, nu mai e cu adevarat liberalismul capitalist opus marxismului de acum un secol. Pe de alta parte, marxismul avea si alte principii, care se regasesc astazi ca tendinte evidente la nivelul UE: globalizare/internationalizare, disparitia statelor-natiune, distrugerea traditiilor nationale, diminuarea rolului familiilor, diminuarea/disparitia religiilor etc. Ma scuzi, dar sa fii prost sa nu observi aceasta asemanare intre marxismul original si noul marxism care are loc astazi la nivelul UE.

      Ștergere
  7. Deci asta este ultimul ordin venit de la Kremlin? RoExit? Care este tariful in ruble? Pentru ca daca ceri chestia asta fara sa fii platit inseamna ca esti "dus"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, încă unu care m-a prins! Eram sigur că nu-mi mai merge mult timp. Asta e, mă aplec în fața istețimii tale, dar de spus nu pot să spun tariful pentru că și-așa e concurență mare între noi. Ești și tu conștient că dacă s-ar afla cât primesc s-ar înghesui lumea la poarta lu' Putin și, în final, ne-ar scădea soldele. :)

      Ștergere
    2. https://youtu.be/GCnumm2V6og

      Ștergere
  8. cam exact ca aici... si devine trist de ingrijorator... https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Manipularea-limbajului-sau-cum-am-devenit-cu-totii-nazisti-155291

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)