duminică, 30 iunie 2019

Noua realitate

Recent încheiatul congres al PSD a consfințit ceea ce bănuiam: unicul partid care mai mârâia împotriva serviciilor a fost definitiv învins. Unicul partid care a mai avut curajul să însăileze o politică ceva mai națională a fost pus cu botul pe labe. N-a fost nevoie decât de-o ordonanță de urgență care-a întronizat STS în procesul electoral, de-o manipulare grosolană a votului și de arestarea liderului. Atât: trei pași și gata!

Totul a pornit de la deturnarea lui Dăncilă. Ea s-a produs după aceeași schemă care a condus la defectarea premierilor propuși de PSD: vizite ale securiștilor cu informații „confidențiale” scăpate în urechile mult prea ascultătoare, promisiuni, lingușiri și întreg arsenalul care-i devastator pentru urechile proștilor. În fapt în asta a constat vulnerabilitatea majoră a lui Dragnea: pentru a putea ca el să tragă sforile a impus numai proști pentru postul de prim-ministru. Prostul, într-adevăr, e foarte ușor să fie docilizat, însă, atunci când mai intră și alți ticăloși pe fir - care au cunoștințe mult mai solide despre imbecili - riști să te trezești că prostul nu mai răspunde la telecomanda ta. Fix asta i s-a întâmplat lui Dragnea de trei ori. Și sunt convins că nici acum, din celula în care-și omoară timpul, nu realizează că marea sa vulnerabilitate a constat în credința sa că un prost nu te poate trăda. Ba fix asta se-ntâmplă! Prostului nu trebuie decât să-i susuri în urechi că e deștept, că e important, că e  „omul zilei” și l-ai cucerit. 

Modelul pe care l-a avut Dragnea în minte a fost băsescu, mai precis modul în care-a fost servit de sluga boc. Cam cu acest model în gând și-a căutat premierul. A crezut că-i suficient să găsești un prost servil și gata. N-a băgat însă de seamă că boc era înconjurat de un întreg dispozitiv de securiști și că, dacă se întâmpla să miște-n front, imediat își lua bătaia la curul gol cu cureaua de la ceasul lu' tac'su băse. A pierdut pentru că n-a insistat să numească un om cu personalitate și care să gândească, un om inteligent, capabil să reziste acestor prostovănii securistice. 

Dar să terminăm cu ce-a fost pentru a trece la ce va fi. În acest moment scena politică este, în premieră, 100% capturată. USR&PLUS sunt creația directă a serviciilor, PNL a fost capturat de la blatul cu fuziunea PNL-PDL, iar PSD-ul tocmai ce-a fost mutat cu arme și bagaje în ograda SIE. Dacă până acum securiștii își implantau cozile de topor în liniile doi și trei ale partidelor, de data aceasta au mers acolo unde nu s-ar fi gândit că vor ajunge nici pe vremea comuniștilor. 

Practic, în acest moment, România nu mai e o țară în care există un stat paralel. Cum statul român a fost integral capturat de statul paralel, putem spune cât se poate de limpede că România e o țară capturată. Luați-vă gândul de la orice urmă de dreptate, luați-vă gândul de la bunăstare și încetați să mai sperați. Practic, din acest moment, trăim un coșmar mai abrupt decât cel de pe vremea comunismului. Cel puțin pe vremea aceea exista o hârâială între Securitate și Partid. Acum, indiferent ce-ai vota e absolut același lucru, iar din spate, cu ochii sclipitori, veghează coana Securitate. 


Urmează cea mai neagră perioadă pentru țară. Securitatea care e integral capturată de „partenerii externi” a reușit să ne captureze pe noi. Și astfel, pentru a putea da tributul solicitat și pentru a se îndestula pe sine, va lua zeci de piei de pe noi. Când văd ceea ce se-ntâmplă gândul îmi fuge automat către domnitorii fanarioți. Însă, ținând cont de „provocările lumii actuale” și știind că birurile nu se mai calculează superficial ca în trecut, e lesne de intuit că va fi aproape imposibil să săturăm atât paraziții externi cât și pe cei interni. De aceea, în perioada următoare, pe măsură ce pretențiile externe vor crește, vom avea la intern creșteri demente ale impozitării, taxe din ce în ce mai aberante și intruziuni cum n-am mai văzut în istorie. Acela va fi momentul zero în care bruma de oameni care-au rămas și care mai sunt cât de cât activi se vor vedea nevoiți s-o șteargă din țară deoarece aici va fi de netrăit. 

Atunci, pentru a-și putea menține avantajele, securiștii vor da drumul imigrației. Deja pregătesc asta de mai mulți ani. Vă amintiți cum „scăpau” la noi vasele cu imigranți din Turcia? Nu vi se pare că s-a mărit subit numărul negrilor și-al îmbroboditelor? E doar începutul, e spectacolul menit a ne obișnui ochii cu priveliștea care stă să vină. Vi se pare că vorbesc prostii? Ia să vedem, știați că există aprobată o strategie națională pentru migrație? Sau că un recent ales europarlamentar PNL vorbește extrem de vocal despre cât pierde România din cauză că nu dă drumul furtunului cu imigranți? Acesta e doar începutul. Probabil pe termen scurt, adică al vieții lor nemernice, securiștii vor ieși pe plus. Dar asta cu prețul desființării unei țări, al ștergerii ei de pe suprafața pământului.

Știu că vi se pare că e exagerat, că n-am dreptate sau că hiperbolizez. Să vă amintiți totuși ceea ce v-am spus acum peste câțiva ani, atunci când realmente veți vedea negru-n fața ochilor.

18 comentarii:

  1. Poate ca da...ar trebui lasati in tara securistii si cei multi conectati la securitate, poporul intelligence, adica, sa-si voteze si imparta bugete. Sa se manance intre ei, sa se bata pe tot ce le ramane. Chiar am vazut de curand cum un peste mai mare l-a mancat pe unul mic, nu zic, a profitat si micutul decenii la rand de apartenenta la "partea buna a fortei", si-a pus si copilul pe directia buna, dar a venit o zi cand a fost mancat cu fulgi cu tot si a acceptat situatia resemnat, fara multe maraieli.

    Si unde sa mergi? Afara nu e la fel, migratie si servicii? In plus, securistii romani au impanzit si vestul, asta e traditie inca de pe vremea lui Ceausescu. "Fugeau" in vest cu ordin semnat si cu renta lunara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu au vazut negrul in fata ochilor inca, pentru ca-s toti cu ochii in telefoane. Multi sunt de la prima ora hipnotizati de ecrenele telefoanelor.
    Iar emigrantii au crescut ca nr si chiar am observat asta in fiecare zi. Pe rutele pe care umblu zilnic vad, cel putin, o faţă noua de african. Si viitorul se anunta...negru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea amuzanta e ca acolo unde o vor "sterge" oamenii productivi deja se vede negru in fata ochilor. Iar nivelul de trai scade de la un an la altul.
    Europa se autodistruge vazand cu ochii. Nu trebuie sa fi un geniu sa observi asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Europa se autodistruge vazand cu ochii. Nu trebuie sa fi un geniu sa observi asta :)"

      S-o distruge Europa nu zic nu... Asta este rezultatul marxismului de altfel. In schimb nu trebuie sa fi geniu sa intelegi ca Europa nu este buricul pamantului iar oamenii productivi si cu multi bani o sterg cam de multisor asa prin cu totul alte parti, incepand cu Emiratele Arabe unde ai taxe si impozite ZERO atat pe companie cat si pe persoana fizica si ajungand prin locatii ca Chile, Singapore, Hong Kong, etc unde ai taxe mici, birocratie putina si sistem de taxare teritorial, adica platesti taxe doar pentru profiturile si veniturile de pe teritotiul tarii respective, nu pentru profiturile si veniturile obtinute global, incluzand si exporturile.
      Voila! Case solved!
      Tu unde credeai ca pleaca oamenii cu bani? La scandinavi? La belgieni sau olandezi? La englezi? La francezi? etc De acolo fug oamenii pe capete. Si nu de ieri, de azi, ci de la inceputul anilor '80!
      Ma rog... Unii mai grei de cap sau mai patrioti se trezesc mai tarziu, Dar si astia isi fac bagajul si pleaca pana la urma.
      https://www.theguardian.com/business/2019/feb/17/brexiter-jim-ratcliffe-uk-richest-man-plans-save-4bn-pounds-tax-monaco-move

      Ștergere
    2. Perfect de acord!
      Insa putini sunt destul de lucizi sa constientizeze realitatea asta.
      Daca tragi cu ochiul la pleava rezistenta, vei observa ca pentru aia europa e si acum un fel de far calauzitor (si SUA le pute de cand a venit Ratoiul). Pnetru aia, lumina vine, chiar si acum, din vestul europei, cu toate ca mirosul de starv e din ce in ce mai pregnant pe acolo din toate punctele de vedere: economic, social, ideologic, etc.

      Ștergere
    3. Aberezi anonim 4:52
      Automatizarea este una dintre vectorii de BAZA ai minciunii generalizate la care suntem supusi.
      Nu va fi nici o automatizare, este un nonsens intr-o lume NOUA care se contracta si se deindustrializeaza pina la autolichidare.
      PRECARIAT SCRIE PE NOI! Daca esti tinar si frumos, o data de doua ori pe saptamina ve fi trimis cu autobuzul la sortat cartofi si descarcat VAGOANE

      Ștergere
  4. "Atunci, pentru a-și putea menține avantajele, securiștii vor da drumul imigrației. Deja pregătesc asta de mai mulți ani. Vă amintiți cum „scăpau” la noi vasele cu imigranți din Turcia? Nu vi se pare că s-a mărit subit numărul negrilor și-al îmbroboditelor?"

    Daca vor sa transforme totul intr-un ghetou si sa intre in faliment, nu au decat. Cine arunca o privire prin natiuni din astea esuate ca Belgia, Olanda, Franta, Suedia, etc poate intelege foarte usor cum stau lucrurile. Ba chier te poti duce si pana in Ferentari. Nu de altceva, dar sa ma anunte si pe mine cand negrii, tiganii si imbroboditii aia care nu muncesc si nu au produs nimic DE SECOLE nici macar la ei in tara/continent, o for face intr-o tara europeana. Pana una alta, lucrurile stau fix in felul urmator:
    https://www.armstrongeconomics.com/tag/refugee-crisis/

    Si inca ceva foarte important... Le doresc mult succes sa-i tina in Romania "la munca":
    https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/economic-migration-v-welfare-migration/

    "Dar asta cu prețul desființării unei țări, al ștergerii ei de pe suprafața pământului."

    DISPARITIA = destinul natiunilor slabe decand lumea si pamantul.
    Nimic nou sub soare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. ,,DISPARITIA = destinul natiunilor slabe decand lumea si pamantul.
      Nimic nou sub soare."

      {erfect adevarat. In doua propozitii ati sintetizat situatia actuala....cred eu, globala.

      Ștergere
  5. PSD si Dragnea au avut sansa istorica sa termine SRI. Nici prin gand nu le-a trecut. Amenintarea maxima a fost taierea bugetului cu 5%. Corect, ar fi fost sa nu-i ameninte ci sa le taie bugetul cu 95%, sa le ia dreptul de a face afaceri si sa-i scoata de sub secretul militar.

    In acest moment as zice ca isi merita soarta, adica la groapa de gunoi a istoriei.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=Jj4g5O8w28U

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare tu de ce credeai ca industria si finantele se muta in Asia iar capitalurile prin Caraibe, in timp ce in vest/occident se tot inainteaza agresiv cu automatizarea?
      https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/why-are-robots-changing-the-future/

      https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/the-cost-of-labor-is-what-drives-the-move-to-robots/

      https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/3d-printing-ai-and-robots-v-dark-age/

      Gici cine si-o va lua in freza? Din nou! Mai rau!
      Exact aia care te forteaza sa automatizezi totul!
      https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/eu-wants-to-charge-social-security-taxes-on-robots-as-if-they-were-people/

      Ștergere
  7. "Vă amintiți cum „scăpau” la noi vasele cu imigranți din Turcia?... știați că există aprobată o strategie națională pentru migrație? Sau că un recent ales europarlamentar PNL vorbește extrem de vocal despre cât pierde România din cauză că nu dă drumul furtunului cu imigranți?"

    Se duc autoritatile si ii iau direct de la sursa/surse. Cica astia se apuca de munca. La munca in ONG-uri care sprijina importul de alti "refugiati". Care si aia vor "munci" tot prin ONG-uri al carui scop este importul de alti "refugiati". Asta da munca si mai ales "plus valoare" la nivel national. Nu de altceva, dar toata "distractia" asta este pe banii statului adica ai poporului roman. Le dorim ambilor faliment si disparitie grabnica.
    Este cea mai umilitoare forma de disparitie. Pentru ca esti un servitor prost, lipsit de discernamant si le pui totul la dispozitie, ajung stranii majoritari la tine in tara pe munca si pe banii tai, fara sa miste nici un deget. Totul pe timp de pace, nu de razboi.
    Asta este taxa pe prostie = daca esti prost, Mama Natura face selectie si tu dispari.
    https://ziarulromanesc.de/romania/un-nou-val-de-refugiati-va-intra-in-romania-sunt-verificati-de-sie-si-de-sri/

    RăspundețiȘtergere
  8. https://ioncoja.ro/ce-s-ar-fi-intamplat-daca-dragnea-nu-era-indepartat-de-generali/

    RăspundețiȘtergere
  9. Se explica acum si uriasa campanie de DENIGRARE a ROMANILOR si Romaniei din MEDIUL CULTURAL (indeosebi filme de lung metraj, producatori si regizori romani) de 25 de ani incoace..imaginea noastra trebuie sa fie PROASTA, sa nu ne planga nimeni disparitia si sa aplaude rebranduirea.
    Cati bani se baga aici, se scot ei inmultiti din Minunata Lume Noua.

    RăspundețiȘtergere
  10. ",,DISPARITIA = destinul natiunilor slabe decand lumea si pamantul.
    Nimic nou sub soare."'
    Nu destin, in opinia me, program.
    Asa cum program a fost si permiterea accesului la statul de natiune "independenta" pt Romania.Ideea mea e mai veche dar a fost reactualizata de exprimarea lui Ion Cristoiu dupa capturare PSD ; " Puterile Garante".
    1859 , va amintiti?Dar 1848, miscare masonica?Dar 1877-1878, Independeanta de 10 mai, data aducerii dinastiei(in fine, initial era principe, nu rege) externe ce il pedepsea pe Drag...pardon, AI Cuza?
    Dar Independenta conditionata de drepturi economice politice si sociale acordate in mod modern si democratic, pt.toata lumea, inclusiv pt imigrantii practic ocazionali, dar sustinuti finaciar dinafara?
    'Ne-am luat tara inapoi'.
    Acum speculez mai mult.Daca Romania a avut doar rolul istoric de a "sparge" cele 3 imperii aristocratice si religioase ( Otoman, Tarist, Austro-Ungar) pt a permite pe termen lung remodelarea moderna a acestora si eventual capturarea lor ??Din care unele proiecte au reusit, unele nu ?
    "Ne-am luat tara inapoi".Trec peste intrebarea CINe - "ne"?Asa este , dar pt ce??Doar pt exploatare la blana??Cam mult deranj, multe insistente,nimic lasat la liber, pt o tara atat de usor de cuceri, cu atatia tradatori si ataia pr0$ti la baza, mijloc si varf.
    Daca si acum Romania rebranduita, mai ales in varianta de evolutie distopica de aici, ar fi tot o "sula in coaste" pt Rusia redevenita traditionalista , posibilii ei sateliti sud dunareni si rebelii de la Visegrad??
    deci dac 'jocul" este peste Rom,ania?/Inseamna ca intr-adevar NU mai avem nici o sansa pe termen mediu si lung.
    Dupa ce noi vom muri biologic si dupa ce UERSS se va prabusi, pe AICi va fi ALTCEVA.In caz ca va mai fi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exelent comentariul! Asa se explica ura irationala impotriva oricarei miscari nationaliste in trecut sau oricarei incercari extrem de timide dupa 89. Cat timp vor mai fi resurse pe aici va mai fi ceva, dupa nu.

      Ștergere
  11. ADEVARATA FATA A UNIUNII EUROPENE
    https://www.youtube.com/watch?v=KgKJ_i41Juw

    RăspundețiȘtergere
  12. Pare-se ca serviciile si-au impartit "conducerea lucrurilor in Romania" ca sa nu se calce pe picioare, astfel: SRI cu presedentia si relatiile externe, cu "justitea independenta" si lupta cu "coruptea", iar SIE cu guvernarea. Probabil de asta a fost reevaluat de coalitia de la guvernare si tinerelul Mugurel, asa ramane si Mele, alalalt tinerel performant. Daea si porumbul lui numai incurca si va fi remaniat. Carmen Dan, la fel.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)