marți, 19 ianuarie 2021

Bandiții

U
n tratament în care se administrează ivermectină și doxiciclină s-a dovedit deosebit de eficient împotriva SARS-CoV-2. Studiile făcute până în prezent au revelat faptul că, în combinația menționată, infecția cu SARS-CoV-2 se vindecă în cinci zile.
Nu e un zvon de pe marginea șanțului, ci un tratament avizat științific. FDA au autorizat în regim de urgență ivermectina, iar în prezent se desfășoară cursuri rapide privind administrarea. Așa cum am spus, combinația este deosebit de eficientă și funcționează atât în cazurile simple cât și în cele grave. Mai mult, ivermectina s-a dovedit a avea rol profilactic.

Ei bine, în timp ce peste tot în lume autoritățile se dau peste cap pentru autorizarea tratamentului și organizarea facilităților de producție, în România, așa cum era de așteptat, ivermectina este blocată.

Nu știu dacă ați auzit de scandalul cu Gigi Becali. Întrucât este un tratament eficient, Becali a comandat pentru clinica sa - dar și pentru livrarea în farmacii FĂRĂ adaos comercial - ivermectină din Ucraina. Partea frumoasă e că, în ciuda faptului că a reușit să facă rost de o cantitate frumoasă, întregul lot e blocat în vamă deoarece Vlăduț de la Sănătate a dat ordin să nu se permită intrarea tratamentului în țară. Becali spune că motivul real este stocul imens de Remdesivir pe care autoritățile române l-au achiziționat cu inconștiență.

OK, putem pune achiziția pe seama isteriei generate de infecțiile crescute cu virus. La urma urmei, a achiziționa un tratament marketat la data apariției ca revoluționar poate fi considerată o acțiune lăudabilă. Însă Remdesivirul s-a dovedit a fi o gogoașă umflată de marketing. Nu doar că nu are mare efect asupra virusului, dar mai produce și daune majore unor organe interne.

Cu toate acestea, viermele de la Sănătate a hotărât din gâtul palmei că românii trebuie tratați în continuare cu Remdesivir. Asta în timp ce întreaga încărcătură comandată de Becali și care ar putea salva mii de români e blocată în vamă. Mai țineți minte când Vlăduț a blocat transplantul de plămâni? După ce-a plecat el de la Ministerul Sănătății, echipa respectivă a făcut mai multe transplanturi fără nicio problemă. Acum, aflându-ne din nou în fața unei noi oportunități cu implicații sistemice, Vlăduț face ce știe mai bine: blochează. De ce? Pentru că așa vrea mușchiul lui(probabil alături de cel al unchiulețului).

Știți, autoritățile lu' Pește se plâng de lipsa banilor de la Buget. Cu toate acestea, în loc să deblocheze un tratament de zece lei, preferă să arunce mii de euro pe fiecare tratament cu Remdesivir. Și asta de ce? Ca să asigure comenzi substanțiale de junk-uri farma de la americani?

Înțeleg că ivermectina poate fi produsă în România, astfel încât blocarea tratamentului e de-a dreptul criminală. Însă asta deja nu mai e o problemă când e executată de forțele „dă driapta”. Obișnuiți să facă jaf la adăpostul imunității securisto-licuricești, golanii împinși la putere pe ușa din spate fac ceea ce știu ei mai bine: jefuiesc și omoară.

Creierul criminalului e simplu: în momentul în care detectează o fragilitate la victima pe care s-a fixat, o execută. Omului normal nu-i vine să creadă că lucrurile se petrec atât de „pe față”. De aceea e vulnerabil în fața unei minți rudimentare, dar deosebit de eficiente.

La fel se petrec lucrurile acum în cazul României. Având la vârf un asasin economico-politic retardat, țara a ajuns pe mâna găștii sale rudimentare, dar deosebit de eficiente. În momentul în care oamenilor li se aduc exemple concrete, rămân blocați deoarece nu le vine să creadă. Totul e prea pe față, prea rudimentar.

Cum adică să se taie pădurile în timpul stării de urgență? Da, chiar așa s-a întâmplat: au fost tăiate programatic profitându-se de consemnarea oamenilor în case. Păziți de armată, drujbarii prietenilor Plăvanului au executat cu nesimțire mii de hectare de pădure. Cum adică să se transporte muncitori agricoli când prostimea era îngrijorată să nu cumva să fie atacată de virus în timp ce-și făcuseră cuști sub pat? Ei bine, chiar așa s-a întâmplat: a cerut Merkel sclavi, Plăvanul le-a livrat sclavi! Cum adică să furi cu nesimțire la adăpostul stării de urgență? Exact așa: au luat izolete la preț de automobil de lux, au plătit măști cu contravaloarea greutății lor în aur, au cumpărat echipamente nefuncționale pentru producția măștilor. Și câte și mai câte!

Acum, cu un guvern al jafului instalat în funcție, cu o fragilă, dar existentă, majoritate în Parlament, se execută tot ce mișcă. Nici n-a trecut o lună de la instalare și condamnările la moarte deja se dau într-o sfidare totală a bunului simț. Asta în timp ce oamenii, cărora nu le vină să creadă că ticăloșiile s-ar face „atât de pe față”, rămân paralizați devenind victima devianților criminali ajunși la vârful deciziei.

6 comentarii:

  1. Asa cum spuneam intr-un comentariu la articolul Triumful Prostiei. Este REA VOINTA, unde rau se traduce ca diavolesc, diabolic, satanic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti interpreta si asa daca vrei. Poti trage de o idee pana o faci lata si lunga. Ideile sunt maleabile🤣🤣. Dar asta nu inseamna ca ideea lăbărțata iti ofera si solutii. Sunt timpurile prostilor care dau lectii sau intra in politica. Scara valorilor este intoarsa invers.
      Dar o mai poti interpreta si privind din unghi spiritual: lipsa de sincronicitate, porti inchise. Nu mai primim ajutor divin. Suntem lasati de izbeliste pana cand invatam sa redevenim Oameni pe pamant. Omul ignora faptul ca nu este doar corp fizic si alearga ca disperatul dupa vindecare. Iar boala se instaleaza intai in suflet. Cand sufletul unui popor este bolnav, urmeaza corpul fizic. Becali e creștin declarat si destul de generos cu cei aflati in nevoie.
      Cat de cinstite ii sunt afacerile numai Dumnezeu stie. Si mafia face fapte bune ca sa cumpere indulgente.
      Iar opulența manifestata a lui Becali nu ma face sa ma gandesc la smerenia crestina, cu mirosul acela unic de busuioc si tamaie ce inlatura demonii lacomiei si trufiei. Poate si pe cei ai prostiei?
      Mai curand ma duce cu gandul la pagodele si jilțurile palatului asa zisei regine a magiei albe,Maria, vestita ghicitoare pentru prostii ce cauta solutii la vrajitoare.
      Asa sunt timpurile...Uimitoare prin complexitatea prostiei si trufiei ridicate la rang de sfintenie.
      Stiti cuvintele unui cantec minunat cantat de Tudor Gheorghe...?
      " Cand scroafa s-a urcat in pom, cine tace nu e om".
      Iar scroafa s-a cocotat bine de tot in pom! Vrajitoria este vanduta prin Romania ca gogosile umflate cu multa drojdie. Mananci dar nu te saturi.
      Poporului roman ii lipsea o tichie cu margaritare in timpurile de Armaghedon: trufia de popor ales si buricul pamantului, paranormalul, terapii alternative peste terapii obisnuite, circ spiritual cu damf de tamaie data peste mizerie. Adica, pacaleala. Pacalicii primesc inapoi atat cat dau: pacaleli.
      Stam pe net, ne dam rotunzi, facem baloane de sapun pe care le numim idei si ne plangem ca scroafa e in copac.

      Ștergere
    2. Tu stii vreo perioada de vreo 150 de ani incoace , cand scroafa a fost in alt loc decat in copac? Ma refer strict pe meleagurile noastre........

      Ștergere
    3. Te urmăresc de ceva vreme și observ că ai un talent ieșit din comun să arunci discuția în cu totul altă direcție.

      Ștergere
  2. https://www.fda.gov/animal-veterinary/product-safety-information/faq-covid-19-and-ivermectin-intended-animals . Nu prea rezulta aici ce sustii tu !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)