vineri, 15 ianuarie 2021

Lumea pe care o vezi

S
copul
fiecărui eveniment grandios cu care avem de-a face este deosebit de simplu, anume dezvăluirea viitoarei structuri globale de forță. Încă de la întemeierea sa, Organizația Națiunilor Unite(inițial denumită „Societatea...”) avea ca scop instituirea unei guvernanțe mondiale. Planurile „mondializării” sunt vechi, la fel ca și dihotomiile „inexplicabile” ale istoriei de după Renaștere. După ce se va pune pe tapet, cei care încă vor mai avea curajul să raționeze atunci, vor realiza că am avut de-a face cu unul dintre cele mai articulate programe din istorie pentru preluarea puterii absolute la nivel global.

De altfel, ceea ce ar trebui să înțelegeți este că, de facto, puterea a fost preluată de multă vreme și există un guvern mondial! Deja nu mai ai unde să fugi, deja opțiunile contrare sunt blocate. Eroismele(sau scenetele) de tipul Trump sunt, din start, sortite eșecului. De altfel, toate întâmplările la care asistăm au și ele miza lor. În cazul lui Trump - și al celorlalți naționaliști care ar apărea mai mult sau mai puțin întâmplător - mesajul e clar: lucrurile se mișcă în direcția desenată, orice împotrivire e inutilă și, din start, sortită eșecului. Ce înțelegem din ceea ce-a pățit Trump? Că nu contează „puterea” pe care o ai în mână atunci când e vorba de nerespectarea „mersului natural”, a direcției trasate. N-o respecți devii penibil chiar și atunci când ești „cel mai puternic om al planetei”. Iar penibilul care i-a fost rezervat lui Trump e unul de-a dreptul dezgustător.

Iată lumea reală! N-are sens să vă iluzionați, să vă legați de speranțe deșarte. Vreți un exemplu? Iată-l: pașaportul pentru vaccinare. Chipurile Franța se opune în numele „drepturilor omului”. Grecia în schimb - țară ai cărei cetățeni sunt împotrivă în proporție de peste 80% - susține că e de acord cu pașaportul. Parcă-i și văd pe unii rostind ușurați: „Hai că din confruntarea dintre Grecia și Franța doar n-o ieși Grecia învingătoare?”. Vedeți cum sunteți atrași? Tocmai ce asistați la o grotească punere în scenă a luptei dintre David și Goliat. Și fie ca cel mai „îndreptățit” să câștige! În treacăt vă spun că Grecia e în cel mai crunt lockdown din câte-au existat până acum. Oamenii sunt ținuți în case prin teroare pentru a accepta vaccinarea. În ciuda faptului că la ei se găsesc ierarhi care să practice jocul absurd al vaccinării în direct, opinia generală e contrară. Și, cu toate acestea, Grecia - la nivel oficial - pozează în campioana măsurilor luate de gașca globalistă.

Procesul de mondializare este programat să ni se dezvăluie treptat, printr-o multitudine de evenimente atent puse în scenă. Criza COVID-19 a fost începutul grandios și, de asemenea, intrarea în scenă primei componente „publice” a noii orânduiri: „Ministerul Global al Sănătății” numit OMS. Vi se pare că glumesc? Ce organizație mai mult sau mai puțin mondială a reușit vreodată pe această planetă să determine un lockdown global, să schimbe chestiuni care intraseră în normalitate? Înainte de „marea înscenare” mergeai cu câțiva Euro la Barcelona. Avioanele ajunseseră precum „ratele” de pe vremuri(așa li se spunea autobuzelor care legau orașele de sate). Luatul mesei în oraș devenise, de asemenea, o obișnuință. S-ar fi gândit cineva că doar un an mai târziu toate micile sau marile răsfățuri ale traiului cotidian vor suferi asemenea mutații? Evident că nu.  Iar acum, totuși, suntem doar la început.

Fiecărei noi componente a „guvernanței mondiale” i s-a alocat spectacolul său de „intrare în scenă”. Prima parte a „dansului” a fost cea mai grandioasă, pentru celelalte urmând ca spectacolele să nu mai fie atât de lungi deoarece lumea se „călește” din ce în ce mai ușor. Probabil vă întrebați care-i următorul intrat în scenă? V-am anunțat încă de aseară: Mediul.

Nu-mi dau seama ce se va întâmpla, dar toate semnalele pe care le am mă conduc la ideea că, începând cu luna februarie, vom avea parte de evenimente legate de mediu. Așa cum COVID-ul ne-a împins OMS ca autoritate ultimă în domeniul sănătății, urmează să aflăm despre o nouă componentă: Organizația Mondială a Mediului(care nici nu știu bine dacă e constituită, la ora actuală fiind reprezentată de câteva muște care și-au zis așa, în ciuda faptului că „viitorii grei” activează în niște organisme de mediu ale ONU). Veți vedea din ce în ce mai des OMM, al fel cum, începând de anul trecut ați auzit de OMS.

Partea frumoasă a operațiunii este că, în timp ce OMS era o organizație stabilită de mult timp, cu istoric și prelungiri în toate colțurile lumii, OMM e doar o chestie firavă care va apărea de nicăieri. Cu toate acestea ea e cea cu numărul doi la intrarea pe scenă.

Curioși să aflați? La fel de curios sunt și eu. Spectacolul e pe cale să înceapă. Din 12 februarie - ni se transmite pe toate căile - începe anul „bivolului de metal”, un an „plin de schimbări”, în care „fenomenele naturale se vor intensifica”. Ați întâlnit asta până acum? Puteți citi, de curiozitate, „prognozele” horoscopului chinezesc pentru anul care vine? Veți rămâne surprinși!

Singura întrebare pe care ar trebui să v-o puneți este una cât se poate de simplă: de ce oare toate evenimentele „epocale” își au începutul la fiecare schimbare de an chinezesc? Eu asta mă întreb de foarte multă vreme. Și-aș mai avea una suplimentară: de ce oare credincioșii care merg și se roagă în biserică sunt terfeliți de „civilizații” care mestecă horoscoapele livrate cu insistență în toate mediile de spălare a creierelor? Poate aflați răspunsul în dimineața asta la horoscop. Sau poate dați o fugă la numerolog să vă facă profilul.

P.S. Cei „consternați” de ninsoarea de la Madrid ar trebui să afle că imaginea care însoțește articolul de față e făcută în ... 2009!

6 comentarii:

  1. Dle Diaconu, face parte din scenariu totul. Oamenilor le este foame de senzational si asta li se ofera. Nu este nicio diferenta intre oamenii de la tara care cauta balciul si barfa si cei de la oras ce cauta senzational mai " elevat". Imi amintesc de postul TV Dan Senzationescu si tot circul facut de el pt rating. Diferenta intre circari si noi este ca ei isi umplu buzunarele, noi le golim cand le platim mizeriile cu care ne indoapa.
    Oamenii se plictisesc daca le dai in fiecare zi aceeasi mancare si cauta diversitatea. Si stiti de ce? Pentru ca suntem ca suflete cu mult mai complecsi decat vor unii sa fim. Suntem ca niste copii ce vor sa experimenteze. Asa am fost creati: curiosi. Daca nu am fi curiosi nu am invata. Am stagna in evolutia noastră. E greu sa pui intr-un tipar un om creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu. Este ca si cum l-ai baga la inchisoare pentru vina de a fi spirit liber.
    Desigur, circarii fac eforturi sa tina nivelul distractiei oferite cat mai jos. Sa ramanem prosti. Manipulabili. Sa uităm de Creator și sa ne inchinam la falsuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb dar plin de bug-uri ! Daca curiozitatea face parte din creatie , de ce mai exista suspiciunea pacatului ?Toata gandirea religioasa .....poate fi redusa la ZERO ! OMUL se raporteaza la ceva superior lui , fiindca nu stie sa isi explice existenta ! DAR , daca ar sti .....iar conveni ? Biblia spune lucruri interesante ....si chiar daca ar fi adevarate nu le vad am fi de folos ! Mai degraba sunt un bun reciclabil , care daca iese din tipar e reciclat mai devreme sau mai violent !

      Ștergere
    2. Nu vreau sa discut aici prea aplicat dpdv religios , daca ai vreo platforma as vrea sa discutam....e hilar sa fac ghiveciuri !Eu de pilda mi-as dori o platforma in timp real ... sa fie dezbatute teme de acest gen! Unora le este teama ....ne vor in continuare mici si sclavi ce le aduc lor plus valoare !

      Ștergere
  2. Who has an ichy gun?
    Who kills his wife for fun?
    Phycho Dad
    Phycho Dad
    Phycho Daaaaaad

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nici azi cand? Religia - o frază de dânşii inventată
    Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
    Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
    După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
    Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu tot nu pot crede ca dl. Trump nu va mai fi presedinte. Au fost fraude masive la vot, sunt sute si sute de dovezi ca alegerile au fost fraudate. Cum este posibil asa ceva? Toata lumea poate vedea dovezile, toata lumea stie ca au fost fraude masive. In ce lume traim?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)