vineri, 8 ianuarie 2021

Dezamăgirea Trump

L
e-am spus tuturor susținătorilor lui Trump că omul n-a reușit să producă dovezi pentru toate „apropourile” - în fapt acuze pronunțate cu jumătate de gură în campania electorală în urma căreia a ieșit președinte. Am spus, de asemenea, că „Q” și alte grupări care au stârnit admirația fanilor lui Trump, nu fac altceva decât să ducă mai departe campaniile lansate de Trump, dar fără să producă acele dovezi.

Trump i-a promis lui Hillary Clinton, într-o replică deja celebră, că locul ei este la pușcărie. N-a dus lucrurile la cap, în ciuda dovezilor fulminante ieșite la lumină. Tot ceea ce s-a făcut prin fundația familiei Clinton a fost scandalos! Și nu s-a mișcat absolut nimic.
 
Adevărul e că, în fiecare investigație, de fiecare dată când lucrurile se apropiau de liman, erau înecate. Ciudat, nu? Puteți da vina pe „sistemul” care i s-a opus pe față lui Trump. Am văzut-o limpede toți, nu-i nevoie de discuții suplimentare. Însă, întrebarea mea e simplă: ce Trump, de unul singur, n-a continuat să întrebe, să forțeze finalizarea lucrurilor?

Mai țineți minte cazul Epstein? Cum e posibil ca un deținut de un asemenea calibru să fie sinucis în pușcărie? Eu unul sunt ferm convins că nu s-a sinucis, ci a fost eliminat de mâna lungă a sistemului. Ce a făcut Trump pentru ca acest scandal să nu treacă neobservat? Le spuneam susținătorilor săi fiecare dată că e ceva în neregulă, că iată, absolut nimeni nu mai zice nimic despre scandalul Epstein. Așa-i c-a fost îngropat?

Probabil că cei care sunt anti Trump mă vor acuza de conspiraționism când afirm - într-adevăr, fără probe - că Epstein „a fost sinucis”. La urma urmei ce probe pot avea eu? Nu-s agent secret, n-am spioni implementați în mijlocul statului subteran american. Eu fac deducții și sunt convins că logica este cel mai bun „agent secret” în lumea de azi. Așadar, celor care mă acuză de conspiraționism le voi spune că sinuciderea unui deținut de un asemenea calibru este inacceptabilă. Există celule speciale în care deținuții nu se pot sinucide. Epstein, chiar dacă a făcut-o - eu cred că n-a făcut-o! - a fost lăsat intenționat s-o facă! E o imensă responsabilitate a celor care l-au avut în grijă, a șefilor lor și a șefilor șefilor lor.

Oare de ce nu s-a făcut nicio anchetă serioasă în cazul Epstein și oare de ce nu s-au dus mai departe cercetările începute? Erau o groază de indivizi implicați acolo, inclusiv Bill Clinton, neastâmpăratul curvar având vulturul american tatuat pe sulă. Nu era de continuat ancheta și nu trebuiau stabilite responsabilitățile? Nu s-a făcut nimic, fapt care mă duce limpede cu gândul la o făcătură, o sacrificare a lui Epstein pentru a se pune batista pe țambal. Știu, îmi veți spune că n-am dovezi. E corect. Ce spuneți însă dacă veți afla - și știrea a trecut cu o suspectă lipsă de expunere - că, în decembrie, a mai murit un om cheie: Efrain Reyes, ultimul „coleg” de celulă al lui Epstein. Nu s-a sinucis, ci a murit în apartamentul său doborât de coronavirusul pe care-l contactase în pușcărie. Efrain Reyes avea 51 de ani, iar mortalitatea în grupa sa de vârstă este de doar ... 0.4%! Ghinion, nu-i așa? Poate că sunt eu conspiraționist, dar prea se sting ăștia care ar putea da relații despre Epstein. Ok, dacă în ceea ce mă privește treburile sunt cum sunt, totuși, de ce oare Trump n-a dat atenție acestui caz? A sugerat atâtea chestii dubioase încât ar fi fost simplu, cel puțin, să mai sugereze una. N-a făcut-o! Și asta e dubios.

Am spus-o în mai multe rânduri că dacă nu va produce probe pentru tot ceea ce susținuse în campania trecută, nu va câștiga cursa. Și am avut dreptate. La fel ca și atunci când am afirmat răspicat că meciul prezidențial e pierdut după eșecul său în Justiție - unde, culmea, chiar oamenii pe care i-a numit l-au trădat. Asta se întâmpla încă în decembrie, iar suporterii lui Trump mă înjurau copios. Iată încă o vină de-a lui Trump: le-a dat oamenilor speranțe false. Toată lumea știe că alegerile au fost fraudate, că Trump „a fost făcut” pe schema exersată la noi cu „diaspora”. Știm că au votat morții, că a fost vot multiplu, că e un întreg scandal legat de ceea ce s-a petrecut. Însă n-a putut proba nebunia, iar ușile i s-au închis ușile în nas.

Putea să prevină Trump frauda? Probabil că da, prin interzicerea votului prin corespondență sau prin securizarea sa. Puteau fi introduse elemente de securitate, se putea preveni votul multiplu prin obligarea celor care s-au înscris să-și ridice votul, pe semnătură, de la oficii specializate. De asemenea se puteau lua măsuri care să garanteze că cel care votează este cel care are dreptul s-o facă, inclusiv prin supravegherea video la distanță a exercitării votului. Toate aceste acțiuni ar fi îngreunat teribil procesul însă, dacă vrei să votezi din căminul tău, atunci trebuie să poți suferi câteva verificări suplimentare întrucât e crucial ca votul tău să fie corect exercitat.

Nu mai insist. Ce s-a întâmpla s-a întâmplat. Ceea ce vreau să le reproșez susținătorilor lui Trump este că s-au lăsat vrăjiți și și-au pus de bunăvoie vălul cețos peste ochi. Nu poți, totuși, să rămâi atât de orb încât să nu vezi disonanțele grave. Marea problemă a lui Trump - și-aici e vina pe care eu unul nu i-o pot ierta - este aceea că și-a chemat inutil susținătorii la Washington. A făcut-o strict ca să aibă o ieșire „onorabilă” din scenă, pentru a putea spune apoi că, iată, sunt alungat de la președinție în ciuda milioanelor care mă susțin. A ratat-o din cauză că susținătorii săi sunt, în principal, oameni așezați care n-au chef să-și cheltuie inutil timpul și banii pentru spectacole fără sens. Cei mai mulți dintre susținătorii lui Trump au înțeles că meciul e pierdut. Au rămas doar radicalii, cei care credeau orbește că, prin venirea lor acolo se va produce o minune și Trump „va arăta dovezile”, răsturnând situația.

În ciuda așteptărilor, cei veniți au fost puțini. Dacă vreți să înțelegeți ce înseamnă mulți, revedeți ceremonia jurământului lui Obama. De ce se întâmplă așa, e simplu: stânga spală creierele, iar activiștii lor sunt întotdeauna iraționali. Mai mult, electoratul de stânga e format din asistați sociali, fără alt obiectiv în viață decât următoarea cartelă de hrană, următorul cec primit de pomană și următoarea doză. Aceștia sunt masa Partidului Democrat. Ei se strâng fără probleme, se aruncă fără să judece în linia întâi dacă partidul le cere asta. Sunt asemenea spălaților pe creier de către bolșevici sau maoiști.

În ciuda faptului că a urmărit o ieșire demnă din scenă, Trump a primit cea mai mare înfrângere a carierei sale și asta strict din cauza prostiei și fanfaronarismului său. Grupurile sale de susținători au fost penetrate de activiști violenți de-ai democraților: ba BLM-iști, ba Antifa s.a.m.d. Elementele violente au făcut ce știau mai bine, atrăgându-i în capcană pe cei mai înfierbântați dintre susținătorii lui Trump(o minoritate, totuși, în acea masă!). Însă, cu răul făcut și cu mass media pusă pe manipulat nu te poți lupta. În ciuda faptului că protestatarii pro Trump i-au izolat pe cei violenți, ba i-au mai predat și Poliției, retorica e clară: rudimentarii au încercat să dea atacul asupra măreței democrații. Acum Trump, nu doar că nu are parte de o ieșire demnă, dar va fi și subiect al unor anchete penale și, cel mai probabil, o va sfârși în pușcărie.

Cei care ați picat în capcana „Trump eliberatorul”, trebuie să vă gândiți bine că ați trăit într-o iluzie. Trump, într-adevăr, este un bun om de afaceri. Pentru a fi un om bun de afaceri nu-ți trebuie creier, ci instinct! Oamenii buni de afaceri știu să-și „externalizeze” gândirea, s-o predea celor care-o fac mai bine decât ei, iar asta e capacitatea fantastică a instinctului despre care v-am vorbit. Creierul lui Trump, cel care l-a făcut președinte, a fost Steve Bannon. Scoaterea lui Bannon în față a fost prostia teribilă a lui Trump. În mod normal ar fi trebuit ca Bannon să rămână un consilier obscur pe care să nu-l știe nimeni, dar care să facă în continuare strategia lui Trump. Nu s-a întâmplat așa. A fost prostia lui Trump și dorința lui Bannon de a se afirma. Prematură dorință! Dacă avea răbdare, ar fi putut ieși în față în cel de-al doilea mandat al lui Trump.

Lipsit de creier, Trump a mers în bătaia vântului. De aceea democrații și întreg mecanismul subteran au obținut victorii atât de importante împotriva sa. De aceea Trump, din succes s-a transformat în eșec. Un eșec răsunător pe care voi, cei care l-ați susținut orbește, ar fi trebuit să aveți ochi pentru a-l vedea. Totul a fost cât se poate de transparent, însă voi n-ați vrut să să vedeți, fapt care ar trebui să vă dea serios de gândit!

18 comentarii:

  1. Trump nu putea interzice sau schimba legea electorală! Legile electorale sunt făcute de congresele statelor, nu de guvernul sau congresul federal!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și n-avea oameni acolo? Frauda trebuia să o atace mult înainte de a începe.
      Adevărul e că știa că se vor face porcării, dar s-a gândit că va întoarce roata demonstrând fraudele. S-a înșelat amarnic!

      Ștergere
    2. Frauda sau nu in America, Romania tot in impas e. Si va tot fi, atata timp cat va uitati pe Cer dupa falsi salvatori!

      Ștergere
    3. De acord.
      Din clipa in care ai acceptat regulile unui joc, nu le poți contesta post-factum, doar pentru că ai pierdut.
      Inițiative precum cea a procurorilor texani (aliați cu omologi din alte state conservatoare) trebuiau lansate inainte, nu dupā scrutin.

      A jucat greșit, sau, pur și simplu, ceilalți au fost mai șmecheri.

      Combaterea globalismului - progresist a inregistrat, net, un recul. Depinde ce va muta pentru viitor nucleul conservator - căci nu Trump a fost fundamentul acestei lupte. In prealabil, un anumit grup a preluat "manșa" GOP, "marele blond" fiind cooptat ulterior pentru reprezentativitate. Acest nucleu - care e doar discret, nu și ocult - poate fi reperat, având și o denumire. Doar că acum e in cădere, și un alt grup (perdanții din 2015) incearcă să-și recapete influența, aducându-i pe republicani inapoi in monotonia "corectă".

      Dacă e cazul, revin cu precizări mai exacte.

      Ștergere
  2. Trump din cainele care parea ca va produce muscaturi puternice SISTEMULUI a fost pus in lant , efectul latratului nu l-a mai ajutat . Ramane de vazut daca v-a scapa din lant si sub ce forma ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parcă mi-ar păsa cum scapă! E putred de bogat! Si fara putere, Trump tot Trump va fi.
      Iar apa de departe nu stinge focul din Romania.
      Tara arde si babele se piaptana, prin Romania!
      Făcând pariuri riscante😂.

      Ștergere
  3. Cred ca asteptarile au fost prea mari fata de un individ narcisist, fanfaron,egolatru, incult si mitoman. Poza de catelush obedient in care apare alaturi de omologul din urss este edificatoare. Cica l-a intrebat pe gospodin daca urss s-a implicat in alegerile din 2016 si a primit "sincere" asigurari ca nu. Nu e de mirare ca Tillerson si Mattis au fost exasperati de limitele lui donald si au iesit din decor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitati ca si Băsescu a fost ales din nevoia poporului roman de circ. Basescu a fost clownul cel rău si periculos. Si-a pictat pe față un rânjet, in spatele mastii stand ascuns un sforar.
      Cred ca americanii s-au saturat de monotonie si au zis :" Hai si noi la circ!". Si dusi au fost...
      Nu ca pana la Trump ar fi fost normali americanii..Un popor spalat pe creier mai abitir decat poporul roman!
      Circ, circ, măști si mascați!

      Ștergere
    2. Pacat ca cei care ar trebui sa scuture sistemele de guvernamant anchilozate sunt bufoni care se cred providentiali si care au alergie la cartile de istorie.Costul acestor experimente a fost si este platit de necajitii ce casca gura la show-ul circarilor.

      Ștergere
  4. Sar peste mult prea lunga bucată cu Epstein. La cîte s-au întîmplat în mandatul său pe linie juridică sau legate de o formă sau alta de investigație (FBI, interne, comisii senatoriale), să dai vina pe Trump pentru că nu a prevenit asasinarea lui Epstein cînd el nu a controlat nicio clipă aparatul criminal judiciar, adevăratul călău al securismului, și acolo și aici, e chiar prea mult.

    A încercat, a numit 300 de judecători și 3 la curtea supremă, a schimbat procurori generali, generali consilieri de securitate, șefi de staff, purtători de cuvînt, a ales prin intervenția lui candidați republicani, fie în congres, fie guvernatori - inclusiv pe popîndăul din Georgia, la cererea partidului. E vina lui pentru caracterul mizer al celor mai mulți? Pentru asta nu are creier Trump ? Bine că au Pelosi, Schumer, Graham, Mcconell și toate reptilele (strălucitorul Biden included) care se ascund sub bolovanul politicii parlamentare de decenii. E vina lui, desigur.

    Bannon a plecat repede de la Casa Albă, unde a fost numit ca răsplată, la fel ca și Sessions - inițiatorul unei mișcării de tip Trump, cu ani înainte de Trump - conform chiar spuselor lui Bannon. A plecat aparent en froid, dar s-a văzut că, de fapt, punea de ideologia trumpismului sau populismului naționalismului economic - cum insista obsesiv, deliberat, pentru a produce mantra necesară unei mișcări de mase eficiente.

    Bannon a ieșit la vedere, la bătaie, pentru că nu mai putea schimba nimic cu o operațiune de tip Cambridge Analytica. În 2016 a fost elementul surpriză. Acum, s-a văzut de mult, tot sistemul a fost reconfigurat pentru a nu lăsa breșe.

    Bannon a mobilizat cîțiva din spionajul militar, presupun că puțini - la vedere au ieșit, hotărîți și competenți - senatorul local Mastriano, expertul - îmi scapă numele - care a decorticat excelent mo al aparaturii Dominion, Posobiec, el = Bannon - 90% agent al informațiilor navale.

    Dacă covideala nu a fost exact inventată pentru a opri demantelarea deep state-ului globalist pro China (ca vehicul perfect pentru globalism), atunci s-a potrivit perfect. Bannon s-a prins imediat unde trag cu lockdown-ul și a ieșit pe baricade, cu portavocea. El și alții au produs milioanele de votanți efectivi, în persoană, care au blocat computerele pregătite pentru ajustări discrete și care s-au trezit că trebuie să bage sute de mii de voturi peste noapte.

    (O paranteză, nu știam unde să o pun - Bannon are un handicap pentru un american, e catolic destul de fervent, pe linia celor anti-papismului reformator, cu waspii e greu să fii acceptat pe de-a întregul)

    Trump a performat magistral în toată campania electorală, a ajutat mult prin turul de forță al discursurilor de la întrunirile electorale, și-a jucat bine rolul, înțelegîndu-l în detaliu - dovada fiind improvizațiile-abateri de la discursul standard, plasate cu o artă pe care numai unul care știe ce face o putea stăpîni.

    Covideala a mai obținut ceva, lovitura economică fără de care, oricît ar fi experimentat în România, nu ar fi reușit în America să-i facă pe destui să-l urască pe Dragnea de America. Belemeala a ajutat și ea, psihologic, chiar dacă a eșuat în parte să îl antagonizeze cu negrii sau alți minoritari.

    Eu am înțeles mesajul dvs, cu retragerea în munții propriei existențe ca fortăreață de apărare a normalității pînă cînd se va putea reinstaura în societate. De acord, cu un mic-mare amendament, nu vor exista oazele dacă cineva nu se luptă în mizeria de lume produsă de ăștia. Trump a încercat. Are acest merit și e chiar păcat să fie atacat pentru că nu a reușit.

    Apropo, Bannon era pentru milioanele prezente la Washington și în alte locuri, nu l-ar fi sfătuit altfel, dacă nu cumva chiar l-a sfătuit la propriu pentru. A greșit și el, creierul, dacă e pe numărate. Dar, știți ceva, de frica informatorilor și provocatorilor reultă că nu se mai poate face nimic.

    Apropo bis. Dumneavoastră de ce naiba mai țineți cont pe facebook ? Care e logica ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei care au intrat in Capitoliu nu erau Qanon. Desi presa globalista spune ca multi dintre cei costumati in captain america sau bizoni sau alte dracovenii erau Qanon, nu este adevarat. Qanon nu ar face asa ceva niciodata. Q este patriot si nu a trimis pe nimeni la Capitoliu. Este o inscenare a serviciilor globaliste care vor acum sa spuna ca Qanon ar fi niste conspirationisti nebuni si un cult terorist pentru a ii scoate in afara legii. Deja au inceput sa ii aresteze pe Proud Boys si urmeaza sa ii declare grup terorist pentru a ii aresta pe toti. Lupta abia acum incepe. Trebuie sa fim puternici in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte mahnit ca domnul Mike Pence pare ca a tradat. Desi ma gandesc ca poate viata familiei domnului Pence era in pericol si a trebuit sa procedeze cum a procedat. Garantat aici este mana Deep State si a globalistilor anti-crestini. Vom afla curand. Inca am speranta ca domnul Mike Pence este patriot si crestin si ca va spune adevarul odata ce familia sa va fi in siguranta. Veti vedea ca lucrurile nu se vor sfarsi si globalistii nu vor invinge. In urmatoarele zile multe informatii vor iesi la iveala.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://saccsiv.wordpress.com/2021/01/08/rabin-cei-rai-planuiesc-un-guvern-mondial-ironic-ei-fac-treaba-lui-mesia-intrebare-de-nota-10-unde-asezam-piesa-donald-trump-in-acest-mare-puzzle/

    RăspundețiȘtergere
  8. Intai s-a aflat despre firma canadiana Dominion Voting System, apoi despre serverele CIA de la Frankfurt si acum apar si dovezile ca angajati de la corporatia italiana Leonardo au operat efectiv schimbarea de voturi.
    https://www.youtube.com/watch?v=vQim3WThQqI
    https://en-volve.com/2021/01/06/bombshell-it-expert-and-global-defense-contractor-testifies-in-italian-court-that-he-and-others-rigged-machines-to-switch-votes-to-biden-in-us-election/

    Trump a parasit White House cu un avion al airforce si a plecat spre un centru de comanda din Texas. Acum pare sa fi zburat din nou spre o alta locatie.

    Nu as fi prea convins ca va iesi foc dar disperarea democratilor de a vota un impeachment pare legata de evolutia ultimelor evenimente. Daca nu aplica impeachmentul Trump e inca presedinte legitim si poate declansa Insurection Act in baza noilor dovezi care indica o interferenta straina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sā fim realiști. Nu poate urma decât o repliere a forțelor conservatoare, cu eventuala edificare a unui proiect mai sustenabil.
      Invocarea legii "insurecțiale" ar fi deja o exagerare maladivā.
      Nu poți compensa lipsa de inteligențā "bizantinā" cu apel la violențā brutā. Cine face asta, e mai rāu ca adversarul.

      Ștergere
    2. este incredibil ce se intampla. Dominion Voting sues Trump lawyer Powell for defamation, seeking $1.3 billion in damages

      Ștergere
  9. Oameni buni,Trump NU A FACUT RAZBOI si A CREAT LOCURI DE MUNCA PENTRU AMERICANI,oblibdu-i astfel pe "oamenii de stat"ai lumii sa vina cu pandemia pentru a stopa succesul national in afara celui global-corporatist...)))Dezbaterile globale care toaca subiectul in aceste zile,inclusiv articolul de fata si majoritatea comentariilor aferente pot fi privite si ca "oportunitate de afirmare" post mortem : "Iar deasupra tuturora va vorbi vrun mititel, Nu slăvindu-te pe tine... lustruindu-se pe el." Domnule Dan Diaconu,mai deunezi ne spuneati despre cum lucreaza statul profund si cum dupa ce ajungi(daca ajungi) sus nu-ti executa nimeni ordinele si cum pana sa intelegi ce ti se intampla esti deja indepartat si istorie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai are presedintele Donald Trump un mare merit: a aratat dusmanul globalist, trezind multa lume adormita, atat in USA, cat si in lume. A fost cel mai pro viata presedinte. Greselile pe care le-a facut erau inevitabile având in vedere lipsa de profunzime a societatii americane. Oricum e o minune ca a aparut un asemenea presedinte intr-o societate a banului asa cum e USA.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)