luni, 3 iunie 2024

Un viitor pentru Ucraina


Îi tot auziți pe occidentali că se vor implica activ în reconstrucția Ucrainei, că vor strânge fonduri, că vor face și vor drege. Aceiași politicieni care au produs dezastre sistemice în țările lor, promit acum că vor face paradisul în Ucraina. Mai e doar un hop, spun ei: mobilizarea generală pusă în practică de Zelenskyi, urmată de „victoria definitivă” împotriva Rusiei. Imbecilitatea viziunii exprimate nu are sens s-o combatem pentru că se combate de la sine. Ceea ce trebuie să conștientizăm însă sunt planurile din spatele acestor idei imbecile. Așa cum ne-au obișnuit, occidentalii își maschează extrem de prost planurile ticăloase și, de fiecare dată când constați o fractură logică, trebuie să te uiți cu atenție în spate deoarece acolo e elefantul.

În ceea ce privește Ucraina, nervii sunt întinși la maxim, în condițiile în care la nivelul populației războiul este deja un coșmar, iar conducerea centrală a țării e percepută într-o proporție covârșitoare drept o dictatură care a arestat țara. După cum bine știți, clovnul a fost ales pe un program de pacificare a țării, iar de făcut a făcut fix contrariul. De ce? Pentru că așa spunea planul: distrugerea țării și apoi reașezarea, un scenariu zugrăvit grosier în serialul „Sluga poporului”. Era cât se poate de clar că povestea nu va fi așa de frumoasă deoarece basmele își au locul în cărți și-n imaginația oamenilor, nicidecum în realitate. Piticul porno a pus în aplicare un scenariu clar de distrugere a populației Ucrainei. E amănuntul pe care ucrainenii, în naționalismul lor tembel, nu l-au înțeles. 

De-a lungul istoriei secolului XX, ucrainenii s-au comportat în mai multe rânduri precum fiul risipitor. Majoritatea oamenilor cunosc istoria celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când aceștia au fost aliații naziștilor, ideologie repusă acum în practică. Se uită însă că tot comportamentul aberant de tipul unui monstruos complex al lui Oedip la scară națională, a mai avut o manifestare în perioada Primului Război Mondial, atunci când ucrainenii au fost conduși într-un scenariu similar celui de acum de Pavlo Petrovici Skoropadskyi, hatman al Ucrainei și marionetă a trupelor germane de ocupație. Ceea ce trebuie să înțelegeți este că „Planul Ucraina” este mult mai vechi decât se crede și, ca de fiecare dată, a vizat lichidarea Rusiei. De altfel, rădăcinile planului sunt chiar mai adânci și pot fi văzute inclusiv în invazia napoleoniană, atunci când Împăratul a propus crearea unui stat în sudul Ucrainei, având cumva un scop similar. Războiul Crimeei, de asemenea, a vizat îngenuncherea Imperiului Rus deoarece această construcție era materializarea „puterii pământului” ca opoziție a „puterii apelor”. Dar să nu ne pierdem în considerațiile teoretice și să înțelegem mai bine care este practica actualei desfășurări de forțe.

De data aceasta, occidentalii au vrut să pună în practică „lecțiile istoriei” care spuneau că, după o scurtă perioadă de revoltă, ucrainenii se întorc la matcă asemeni fiului rătăcitor și, din dorința de răzbunare, ajung cei mai buni soldați ai cauzei rusești. Iată de ce, de data aceasta, s-a mers pe o tehnică mult mai perversă, care presupune ca în prima fază să fie lichidat poporul ucarainean, pentru ca apoi să se petreacă „magia”. 

De aceea acum statele occidentale suportă cu entuziasm marea mobilizare ucraineană. Și de aceea, într-un timp rezonabil, vom vedea cum același „Occident democratic” va aresta ucrainenii de pe teritoriul său, împachetându-i spre front. Este o lichidare voită a întregii populații ucrainene care, astfel, va fi transformată în carne de tun pe frontul de Est. Această ucidere a poporului este elementul premergător marelui plan care se dorește a fi pus în practică ulterior întrucât Ucraina este văzută de hegemonul occidental ca întrupare a „Noii Lumi”. 

Ceea ce speră Occidentul este ca, în urma unor negocieri cu rușii, să le rămână cea mai mare parte a Ucrainei(cea din dreapta Niprului, cu unele teritorii în stânga), unde să pună în aplicare planul. Majoritatea terenurilor agricole - care reprezintă cea mai mare avuție a Ucrainei - a fost achiziționată prin tertipuri de gruparea infracțională din spatele Occidentului, iar până la sfârșitul războiului întreaga avuție a țării va fi trecută în portofoliul acestora. Și-acum să înțelegem planul. Se dă o țară devastată, fără infrastructură și cu populația compusă din copii, bătrâni și femei, alături de o liotă de cetățeni cu handicapuri groaznice, adică „supraviețuitorii norocoși” ai războiului. Ce naiba mai poți face acolo? Mai mult, întreaga avuție a țării se află în mâinile șmecherilor care au instrumentat nebunia. Ce înseamnă „reconstrucție”? Cine o va face? Occidentul își asumă această „responsabilitate măreață”. Cum poți însă să reconstruiești o țară care efectiv nu mai are forță activă? Și, mai mult, o țară care acum este „pe persoană fizică”! Cine o reconstruiește? Degeaba ai bani dacă nu ai capacitate activă de muncă.

Și uite-aici vine „marele plan”, unul puțin modificat față de varianta filmului în care târliciul de la Kiev a fost actor principal: următoarea mișcare din Ucraina va fi cea de repopulare cu imigranți meniți a pune în practică Planul Kalergi în Ucraina. Cu alte cuvinte, elementul premergător preluării Ucrainei va fi cel de schimbare a populației prin intermediul imigranților. Vor fi preferați bărbați africani și asiatici care se vor trezi acolo într-un paradis de femei albe, dornice să se liniștească într-o familie de orice tip. Și uite-așa, prima generație mixată va apărea în masă, exact cum își dorea Kalergi. Aceasta este forța muncitoare care va ridica Ucraina și care va servi bunăstării stăpânilor din spate ai țării. 

Poate credeți că fabulez și că vorbesc din imaginație. Treburile acestea însă sunt cât se poate de transparente. De exemplu, în dialogul dintre Tucker Carlson și Donald Trump Jr. se vorbește deschis despre „dispariția poporului ucrainean” în maxim 50 de ani, vectorii fiind cei despre care v-am vorbit. De altfel, în „Sluga Poporului”, ciotul de țară în care rămâne papițoiul de la Kiev președinte, promovează „valorile vestului”, punându-se un accent deosebit pe imigrație. Cu alte cuvinte, aici e „lumina” în care investește Vestul și pe care suntem și noi împinși să o plătim. 

De altfel direcția e clară peste tot în lume. Poate l-ați auzit pe Ciolacu accentuând clar că, după ce va câștiga alegerile, va mări numărul de „muncitori” aduși din Asia. De fapt, aceștia sunt imigranți ascunși sunt aduși aici pentru a rămâne, nu pentru a suplini o lipsă temporară de forță de muncă. Oricum, ca idee, marea majoritate sunt muncitori slabi, fac treaba de mântuială, iar dacă-i vedeți prin restaurante ar trebui să vă abțineți dacă nu vreți să vă îmbolnăviți întrucât e deja proverbială lipsa lor de igienă. 

În cazul Ucrainei însă, veți vedea „Minunata Lume Nouă” în plină acțiune. Reconstrucția presupune clădirea societății de jos în sus: în prima fază crearea păturii de jos, a clasei sclavilor fericiți, urmând mai apoi să se instaleze adevărații stăpâni. Că doar nu credeți că întregul deranj s-a făcut doar de dragul unui experiment. Nu, dragii mei, pământul trebuie remodelat, iar „solve et coagula” e tactica mereu actuală.

43 de comentarii:

  1. Pe asta cu depopulatrea ai nimerit-o. Era evident inca de la inceputul confruntarii. Foarte multi au vorbit despre subiect si mi-e teama ca nici rusii nu sunt straini de indeplinirea acestui deziderat.

    Insa cu cine repopuleaza ai dat-o-n bara rau de tot. Pai daca chiar crezi sincer ca Rothschild and Co au cumparat peste 18 milioane de ha teren arabil (poate cel mai bun din lume) impreuna cu datoria suverana a Ukr plus extrem de multe alte proprietati luate pe firfirei de la disperatii care au fugit pe graba sau au avut probleme grave de rezolvat doar ca sa aduca apoi multi negri mititei in acest adevarat paradis terestru, da-mi voie sa-ti spun ca te inseli. Sper sa fie doar atat si sa nu ai alte interese.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da de ce pământul ăsta e ,,cel mai bun" din lume?

      Ștergere
    2. Pt proprietatile lui. Stratul de cernoziom de cea mai buna calitate depaseste 2m aproape peste tot. Este un pic si in Moldova de peste Prut. De asta au o calitate exceptionala a vinurilor, legumelor si fructelor.

      Ștergere
    3. S-ar putea ca DD sa aiba dreptate. Ia uite ce spune av Rapcea:

      "Nu știu de ce îmi face impresia că Mossadul i-a făcut pârtie ca unică candidată la președenția Mexicului evreicei Claudia Sheinbaum. Aceasta este prima femeie președinte din ultimii 200 de ani din istoria Mexicului.
      Pentru ca tipa asta să iasă președinte, au fost asasinați 30 de contracandidați, 77 au fost amenințați să își retragă candidaturile iar 11 dintre ei, care s-au încăpățânat să candideze, au fost răpiți.
      Puținii dizidenți locali rămași în viață afirmă că Israelul ar avea planuri să relocheze o mare parte a populației evreiești în Mexic, în caz de Doamne ferește. De ce s-au răzgândit cu Ucraina, România și Europa? Deoarece pentru europeni au pregătit un splendid război religios, care va trebui să izbucnească în toamna acestui an între creștinii europeni și musulmanii aduși de evrei"

      In cazul asta in toata Europa se merge pe scenariul negru cu depopularea si amestecarea.

      Ștergere
  2. Citește mai atent ceea ce am scris! Până la urmă o să înțelegi tot. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ca am citit dar nu sunt de acord ca "adevaratii stapani", dupa cum le spui tu, au facut depopularea ca sa repopuleze si sa metiseze iar apoi iarasi sa depopuleze pt ca in final sa aiba si ei loc. Nu taticu. Au depopulat tocmai pt a merge ei. Cei ramasi sunt oricum prea multi pt gustul lor. Mai este insa timp ca sa mai scada din ei.

      Nu contest planul de metisare insa nu-i valabil in cazul Ukr. Ei au nevoie ACUM de un loc sigur in care sa se retraga cu tot deranjul care este in Orientul Mijlociu. Cei despre care spui ca ar veni sa repopuleze sunt niste salbatici (vezi bine ce fac prin Europa) iar multi dintre ei musulmani. Crede-ma ca la ei in tara isi doresc altceva. Albii sunt mult mai docili si predispusi la reeducare prin natura educatiei pe care au primit-o.

      Singurul lor obstacol real in Ukr este credinta ortodoxa. Impotriva ei razboiul se duce de mult si cu succes in cea mai mare parte.

      Ștergere
    2. Păi de ce sa mai depopulezi după ce ai populat? Nu ai nevoie de muncitori? Cine-ți muncește?

      Ștergere
    3. In 10 ani robotii vor fi preluat majoritatea muncilor fizice. N au nevoie de alta forta de munca.

      Ștergere
    4. Cine-ți muncește? In cea mai mare parte robotii. Pt fineturi si servicii dedicate sunt (sub)oamenii-sclavi. Iar pt asta sunt destui in Ukr. Inca prea multi chiar.

      Ștergere
    5. @"Cine-ți muncește? In cea mai mare parte robotii."

      Nu au cum( astea-s aiureli din filme), din cauza consumului urias de energie de care nu mai dispunem. Trebuie iesit din gandirea veche de energie nelimitata pe sute de ani. Mai avem 10 ani! Ca urmare TREBUIE INTINSA "PELTEAUA" PE CIT MAI MULT TIMP. Asta-i directia si planul de viitor.
      Doar IA-a va functiona centralizat prin gherete locale de distributie a locurilor de munca in functie de nevoi. Cei ramasi si contactati vor "consulta" vocea robotica a gheretei care-i va directiona catre locul de munca(magazie, ridicarea uneltelor de prestare, timpul alocat, foaie de drum, bilete de transport in comun, bocanci, casca, permis de depasire a unor limite zonale care expira in aceeasi zi, samd, totul in functie de aptitudinile fizice(in mod special) si intelectuale ocazional(mai rar).

      Ștergere
    6. "Păi de ce sa mai depopulezi după ce ai populat? Nu ai nevoie de muncitori? Cine-ți muncește?"

      Dane, intelegerea noastra referitor la "prestarea muncii" va suferi modificari substantiale.

      Ca sa intelegem ce va urma in plan social si in universul muncii trebuie atent sa observam genul de "muncitori" de supravietuire, nu de progress si consum, care la foc continuu, ca intr-o frenezie, sunt adusi cu toptanul in UE si State.
      Aici este facuta cu cap treaba(evident capul si planul lor) dar la care eventual vom fi nevoiti sa aderam si noi, Nu uita! Deja o facem, tacit, cu stiinta sau fara!

      Ștergere
  3. Personal nu cred ca planul va functiona. Femeile albe au mentalitate complet diferita de mentalitatea asiaticilor sau a africanilor. Nu zic ca nu o sa fie cateva "dornice" sa sara in pat cu astfel de indivizi dar cred ca in marea lor majoritatea lucurile nu o sa se "incurce" asa cum prevad cei care "gestioneaza" planul Kalergi. Mai de graba africanii si asiatici o sa isi aduca "catelul si purcelul si femeia " din tara lor in noua locatie formand o serie de enclave care for fi foarte foarte greu de gestionat si administrat in mod unitar. Fac pariu ca daca s-ar face un sondaj intre femeile ucrainienice si ar fi intrebate ce ati prefera un barbat rus /polonez sau un Asiatic sau un African marea majoritatea ar alege barbatii albi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plin de mesaje subliminale pe toate drumurile, postere interrasiale oriunde vezi cu ochii. In Germania sfarsitului de ani 90 era o mandrie pentru o nemtoaica sa fie cu unul ca ei. Cat de generalizat era fenomenul nu stiu, dar de remarcat se putea remarca ca de aceea am intrebat si am primit raspuns. Am vazut in Munchen, in S-Bahn, una cu trei bucati dupa ea. Si asta in repetate randuri, cu aceleasi trei bucati. Ce pricepeam eu din ce vedeam, pricepeau si ceilalti, mi-aduc aminte cum s-a uitat catre mine pe sub ochi si ochelari o doamna mai in varsta dupa ce remarcasem cei patru pasageri, proaspat iesiti in statie. Si prin Romania, in orasele mari, au inceput sa apara perechi pestrite, ma rog, suntem la inceput.

      Chiar daca mentalitatea ar pune niste piedici (probabil adevarat), intre a sta fara barbat si a sta cu "cine mai este pe acolo", cam ce ar alege o femeie. Sau intre a sta cu unul muncit ca pe hotii de cai si altul plantat acolo pe masa, casa, doctori si bani de buzunar (ca in Germania anilor 90, pe ajutoare) cam care ar fi alegerea (macar un venit sigur, acolo). Sa punem la socoteala si ca raportul barbati/femei in Orient este net in defavoarea barbatior (adica multi barbati, putine femei). Chiar si cu un raport minimal defavorabil, multiplicat cu populatia totala din zonele respective ai gasit pereche pentru fiecare femeie caucaziana, maritata sau nu. Afirmatie valabila pentru orice tara supusa acum diversificarii etnice si rasiale. In Vest s-a ajuns la balcanizare pentru ca erau si barbati si femei, au avut cine cu cine sa se ia, se pare ca arhitectii astia au mai invatat cate ceva intre timp.

      Tind insa sa cred ca pamanturile din Ucraina sunt rezervate pentru cei alesi.

      Ștergere
    2. "Tind insa sa cred ca pamanturile din Ucraina sunt rezervate pentru cei alesi."

      Absolut deloc, nici o legatura. Daca se intorc, dupa o scurta perioada de acalmie, vor nimeri fix in celeasi probleme pe care le-au avut cu tzarii anilor 1600.
      Ca urmare este o abureala. Pur si simplu se elibereaza regiunea, se simplifica si se digitalizeaza totul conform Agendei.
      Uita de oameni!

      Ștergere
  4. Haideti, bre, ia uitati-va la Svitolina, culoare a nu conteaza ci dimensiunea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Planul Kalergi a eșuat de mult în mod vizibil și măsurat statistic.
    Tot ce a prevăzut Kalergi nu s-au realizat. A fost observat acest lucru și greseala lui Kalergi e super simplificatea comportamentului uman. Omul geniu era atât de idiot încât credea de bună credință că dacă pui negri cu asiatici și albi singur se cuplează toți să facă copii. El a mers pe ipoteza asta că fiind ceva ce funcționează de la sine. Un idiot, niciodată nu s-au dovedit teoria lui.

    Nu combat planul Ucraina descris sus, e chiar evident că asta se întâmplă și știu și ei știm și noi știu și rușii și chinezii chiar.
    Dar mutarea Kalergi nu e planul Kalergi. Nu zice nicăieri Kalergi de enclave culturale. Habar nu avea idiotul că vor exista așa ceva. La el toți săreau unii pe alții ca iepurii. Ha-ha ce idiot.

    Teoria rusească pe care o regăsiți pe diverse canale e puțin diferită și nu menționează pe Kalergi, un idiot mai genial decât oricare alt idiot fără cultură și istorie dar care a conceput un plan diabolic.
    Deci , teoria rusească numește acest fenomen BALCANIZAREA țărilor din Occident.
    Adică fenomenul de balcanizare devine realitate occidentală.
    Cine nu știe ce înseamnă BALCANIZAREA țărilor sa citească puțin despre.
    Practic și Kalergi ăsta așa idiot cum era dacă citea despre Balcani și istoria Balcanilor își luă singur cărțile și le dădea foc. 🔥

    BALCANIZAREA este fenomenul social economic opus planului Kalergi de metisare a populației albe și e un proces milenar. Adică are peste 1000 de ani.
    Etniile nu s-lar una pe alta că iepuroi fericiți să facă copii, ci se vor fractura formând ceea ce numim BALCANIZARE.
    Practic, in loc ca lumea sa devină că în America, toți devin că în BALCANI.
    SO, BALCAN RULEZ! IN THE WORLD 🌎 🌍

    Lumea s-ar trezit și din Visul American.
    Toți acum știu că ce ii așteaptă e BALCANIZAREA lor.

    In momentul când au cucerit Europa de Est, acum 35 de ani, de fapt Europa de Est a cucerit tot Occidentul.
    Balcanizarea Occidentului Colectiv e o consecință a colonizării Europei de Est.
    Ultimul element de BALCANIZARE a occidentului e introdus de Ucraina, adică război perpetuum. E însăși esența balcanismului.

    Așa că încă o dată Europa de Est ii dă lui Kalergi somnul veșnic al idioților.
    Așa cum Europa de Est BALCANIZEAZA tot Occidentul.
    Și chiar dacă nu vă vine să credeți BALCANIZEAZA Satele Unite ale Americii.
    Dar balcanizarea SUA e un subiect tabu înainte de alegeri.



    .







    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect! Kalergi era jumatate asiatic, crescut de mama sa japoneza, in cultura asiatica. Fiu de nobil european a fost obligat sa accepte (si) limba, cultura, religia etc. paterne. O fatada. Omul a ramas in profunzimile lui asiatic. A venit cu acel "plan"doar ca sa fie bagat in seama de oculta occidentala. E o poveste lunga. Planul lui nu e al lui si atit. E o lunga istorie (inclusiv) sionista. Ukraina este locul in care vor fi adusi actualii israeliti. Niste (doar) sclavi si (doar) carne de tun. Cine crede ca au fost aruncati in mijlocul lumii arabe ca sa fie liberi si stapini... sa ma caute prin tufisuri... Miscarea cu Gaza a fost ca sa enerveze lumea araba, sa reactioneze si sa se puna cu tunurile pe israeliti. Si sa faca ce stiu ei mai bine: exodul... cu cap compas Ukraina. Ca si aici, sa fie doar niste unelte. Si daca credeti ca rusii sint straini de acest plan... vedeti ca poate inca n.am venit din tufisuri...

      Ștergere

    2. America se balcanizează.

      Dar ce înseamnă această balcanizare? Conceptul politic de Balkanisierung a fost inițial utilizat de către polticianul german Walther Rathenau pentru a descrie într-o manieră condescendentă statele din Balcani. Într-un interviu apărut în 1918 în The New York Times, Rathenau (citat de Maria Todorova, în Imagining the Balkans, 33) descria această zonă ca un spațiu tribal, primitiv, incapabil de a urma normele „lumii civilizate“, adică ale Vestului european. Folosit ca un termen peiorativ, „balcanizarea“ reia o serie de stereotipuri despre zona în care trăim și noi, etichetată drept „butoiul de pulbere al Europei“. Faptul că Primul Război Mondial a început aici nu ajută la imaginea Balcanilor, mereu dați ca un exemplu negativ – în cazul lui Rathenau, spaima era că și națiunea germană ar putea fi fragmentată.

      Ca termen eminamente politic, balcanizarea a revenit în atenție în anii ’90. Pe fondul conflictelor din fosta Iugoslavie, unde tensiunile etnice au dus la crime și atrocități ce păreau imposibil de repetat în lumea modernă, balcanizarea a ajuns să fie utilizată ca un sinonim al fragmentării politice, al disensiunilor etnice și ra­siale, al violenței și al lipsei de coeziune statală ori guvernamentală. De aici a fost preluat și în dezbaterile politice din Statele Unite, astfel că noțiunea a ajuns să însemne doar acest lucru – balcanizare este egal cu un posibil efect malign al imigrației și multiculturalismului, care ar putea pune în pericol SUA.

      https://www.observatorcultural.ro/articol/balcanizarea-americii-sau-despre-natura-infect%CC%A6ioasa%CC%86-a-unui-virus-al-mint%CC%A6ilor/


      Ștergere
    3. https://www.nakanune.ru/articles/112284/

      Ștergere
    4. "Pe fondul conflictelor din fosta Iugoslavie, unde tensiunile etnice"
      Opera serviciilor secrete germane, papusate de cele americane.

      Ștergere
    5. @zizi
      Bun articol și greu de digerat.
      Mă întreb dacă cotele de depopulare au fost votate de ucrainieni?
      Că mi se pare un Auschwitz întreaga Ucraina după citirea articolului.
      De fapt Toate fondurile trimise de SUA și UE sunt pentru cotele de depopulare a ucrainienilor?
      Iar Rusia e atrasă mișelește să fie călăul?

      Ștergere
  6. Cristian Badea3 iunie 2024 la 14:46

    Imi plac comentariile tot atat ca articolul in sine. Toti au dreptate, chiar si cand se contrazic intrucat toti vorbesc despre situatii partiale. Nu e vorba de opinie rabinica dar de faptul ca in faptul toti preopinentii prefera sa nu mearga prea mult in istorie.

    Istoria Ucrainei poate fi inteleasa cel mai bine de romani. Galitia, Volania, Pocutia, sunt toate regiuni cu o sitorie similara Ardealului, in cadru carora, populatie autohtona slavofona partial dar ortodoxa, este supusa in baza principiilor catolice a terra dezerta, in care doar catolicii contau, care se regaseste in Ardeal, Maramures si Banat in arealul romanesc. Rolul ungurilor in Ucraina il joaca polonii. Un alt episod din istoria romaneasca prin care putem intelege istoria Ucrainei este 1907. Cu 400 de ani mai devreme, in Polonia se insituie un sistem arendasesc care creste imens veniturile nobilimii dar ruineaza paturile muncitoare ortodoxe. Religia arendasilor in Polinia era aceeasi cu a celor din Moldova rasculata la 1907. De remarcat ca datorita influentei reformei la care adera nobilimea transilvana, aceasta respinge mijlocirea arendasilor si trec la o exploatare eficienta a mosiilor lor, cu un rezultat similar asupra taranimii dar rezultatele lor sunt admirate de catre MIhai Viteau care chiar doreste importul solutiilor in Muntenia si Moldova si chiar aduce nobili transilvaneni in Oltenia si boieri munteni in Ardeal pentru un shimb de experienta completa.

    Rascoala lui Hmelintki dar in general toate revoltele cazacesti impotriva polonior erau in primul rand economice si indreptate impotriva arendasilor, pe care atunci cand puneau mana le faceau de petrecanie. In fapt, lacomia acestora si amintirea imbogatirii pe seama ortodocsilor le-a ramas in memmorie si nu doar ca au au adus-o in Regatul Romaniei dar au dorit sa o refaca si in Ucraina, motiv pentru care miscarea nationalista ucraineana ia nastere in sec al XIX-lea finantata direct de catre guvernul austriac, nu doar de bancherii care-l creditau. In fapt, nu doar caporalul austriac ci toti contemporanii considerau casa de habsburg, precum azi casa de Windsor ca fiind familia de slugi servile ale marii organizatii mondiale cunoscute. NU doar Eminescu dar si Lascar Catargiu si respectiv din partea liberalilor Ion Bratianu insusi observa asta, public.

    Razboiul mondial, initial crezut a fi singurul, in primii doi ani era prezentat in organizatiile talmudice ca avand rolul de a zdrobi si inrobi Rusia intereselor lor, intrucat in imperiul otoman indatorat complet puteau organiza un Israel imediat. In fapt, scrisoarea lui Balfour a avut scopul doar de a promite ceea ce otomanii ofereaudeja, pentru ca marea organizatie mondiala sa mute sprijinul de pe puterile centrale pe cele occidentale. Inrobirea natiunilor in razboi era oricum asigurata de sistemul creditelor de stat si a garantiei asupra platilor dobanzii cu activele nationale, nu doar cele publice dar si cele private(sistemul taxarii are si acum rolul de a asigura plata datoriilor statelor, nu a serviciilor, de asta si se contabilizeaza separat).

    In concluzie sa nu omitem imaginea generala : Rusia a salvat pe ortodocsi slavofoni din Ucraina de talmudici in 1654. Azi, guverul de la Kiev e compus din talmudici, 50% din guvernul american, 60% din Congres si 55% din corpul generalirlor armatei americane sunt talmudici, lupta este una seculara. Infrangerea Rusiei in 1917 nu a fost cea de pe front ci exterminarea nu doar a familiei imperiale (din cei 6 frati ai imparatului doar doua surori au supravietuit) dar a intregii elite a poporului rus, a clasei mijlocii si inrobirea acestei mari natiuni europene interesului organizatiei mondiale spre care nu protocoalele sau Paulescu ci chiar mari lideri europeni scriu la momentul cand se intalnesc cu ramifcatiile ei, uni colaborand partial, altii incercand o dizidenta. Asa cum ziarele Jointului scriau in 1934 ca Iudeea a declarat razboi Germaniei, azi aceeasi cabala demonica e in razboi cu Rusia. Ce mi se pare interesant este ca Rusia pare ca a invatat istoria tarismului dar si a Germaniei hitleriste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @"Azi, guverul de la Kiev e compus din talmudici,"

      Asa, si omologul sau estic muscalit din cine este compus(mai ales marile firme de gaze si petrol, dar si restul miliardarilor estici)?

      @"azi aceeasi cabala demonica e in razboi cu Rusia"

      Serios?
      Ia mai gandeste-te...ca tot ii bagi pe toti in aceeasi oala.

      Ștergere
  7. un alt plan prevede crearea unei zone tampon intre "civilizatii", de la marea baltica la marea neagra, nelocuibila, neguvernabila (radiatii, epidemii, apa si mancare contaminata, bande locale inarmate, etc, un fel de mad-max); cel putin pentru vreme, probabil 1-2 generatii. cam ca in 1984 dar cu actualizari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari!
      Cred ca fara sa vrei, ai descris exact ce se doreste de catre Stapan(i). Multe si mici enclave, si satre obscure, fara pretentii la resursele energetice care au mai ramas, cu un consum, lux si mobilitate redusa la maxim.
      Acesta-i modelul pe care-l modeleaza si il doresc cit mai larg raspandit.

      Ștergere
  8. 'De aceea acum statele occidentale suportă cu entuziasm marea mobilizare ucraineană." - sprijină, nu suportă.

    Ar fi multe de spus, dacă ne mai rămâne timp.
    Chestia cu "suportă" n-am putut însă să o suport.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oricum se prabuseste tot occidentul coiectiv, si fara atacul Rusiei!
    Chiar nu simtiti ca occidentul colectiv face implozie? Ca s a retractat/comprimat deja la maxim?
    Razboiul cu Rusia, ar fi doar bomboana de pe coliva!

    RăspundețiȘtergere
  10. Viitoarea președintă a Mexicului✡intr-o țară de 140 de milioane de oameni...
    Cum e posibil?

    RăspundețiȘtergere
  11. Viitoarea președintă a Mexicului✡intr-o țară de 140 de milioane de oameni...
    Cum e posibil?


    https://trenduri.blogspot.com/2024/01/2024-ce-urmeaza.html

    În Mexic va ieși în premieră o femeie președinte(Claudia Sheinbaum)


    DD ai nimerit la fix o predictie pe care nu o credeam.

    RăspundețiȘtergere
  12. Al III-lea trib visează de mult să se întoarcă pe teritoriile "istorice". Așa că, deocamdată se curăța terenul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Este ceva,o întrebare care mă obsedează! De ce emigrează un popor? Irlandezii,italienii,chinezii,romiinii în 2 valuri,1800 mai ales ardelenii în America, și actualul după 2000, sud americanii, polonezii pentru că saracii au avut motiv, și de ce nu emigrează,ungurii,cehii,vikingii,elvețienii? Mă refer la pătura de jos,a oamenilor normali.... Unii au fost cuceritori, hoți,corsari au furat,dar s-au întors acasă. Spunea cinva ,Nicolae Densușianu,pe la 1911 în Dacia preistorică,efectul de roire,ca la albine,fiind ceva natural,că de exemplu,tinerii căsătoriți vor o casă,numai a lor. Și mai știți ceva,fiecare își merită soarta, în toată istoria lor de cazaci,toxici,au fost cei mai periculoși cu toți vecinii lor , înainte,dar și acum,au mușcat mina care i-a ajutat și au mers cu puternicul de servici. Îmi amintesc doar de fîntînă albă. Nu mai continui, Dan Diaconu are dreptate,o să reconstruiască ăștia Ucraina,cum ne-a făcut nouă Bechtel autostradă....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot asa cum au reconstruit si Irakul, si Siria, tot asa vor reconstrui si Ucraina! Rasa alba, sau Rasa neagra, nu poate fi la fel de supusa cum s a reusit partial cu rasa galbena: cu Japonia, cu parte din China=Taiwanul, si cu parte din Coreea=Coreea de Sud, si Singapore.
      Se pare ca nici cu Rasa galbena nu vor reusi intr un final!

      Ștergere
    2. Bechtel= paravan CIA, o agenție de spionaj deghizată in firmă de construcții, de aceea nu au făcut autostrada dar au încasat banii pentru supraveghere.

      Nu e cazul și în Ucraina. De ce?
      Pentru că deja Ucraina a primit mai mulți bani decât a dat. Romania a dat mai mult decât a primit.
      In Ucraina se dăruiește, din România se fură sau se ia cu forța pe șuștache.
      Romania nu a primit atâtea fonduri europene niciodată.
      Ucraina nu e in Uniunea europeană și a primit mai multe decât vom primi noi in viitor.
      Concluzia este că românii nu își cunoaște locul rezervat lor de Șerpălăul mondial. Se cred mai mult decât li se dă.






      Ștergere
    3. Măi dragă!

      " Concluzia este că românii nu își cunoaște locul rezervat lor de Șerpălăul mondial. Se cred mai mult decât li se dă."

      România nu-și cunoaște locul rezervat deoarece nu a primit acel memo!
      Românii sunt și o să obțină mai mult " decât li se dă."
      Nu uita aceste fapte :
      Vremurile bune creează oameni slabi.
      Oamenii slabi creează vremuri dificile.
      Vremurile dificile creează oameni puternici.

      Ștergere
  14. Problema principală o reprezintă modalitatea de guvernare a Imperiului.

    Există partizanii desființării statelor și transformarea lor în provincii, guvernarea fiind asigurată direct de City. Partizani care se ascund în spatele anarho-capitalismului.

    Imagine there's no countries…

    Sau păstrarea unor state minimaliste de ochii lumii și guvernarea lor de o mafie locală vasală Imperiului și anglicizată. Totul sub umbrela minarho-capitalismului.

    Bineînțeles în ambele scenarii populația trebuie distrusă în principal prin împuierea cu idealuri libertariene gen Grupul pentru Dialog Social, Open Society, ecumenism… soft power.
    Distrusă în principal prin promovarea egoismului rațional, a poveștilor de succes, a topului 300 Capital, a arenei leilor…

    Ucraina de Vest, cazacul cu sânge de mongol, Caucazul, georgienii au fost mereu sfidători proceselor de “civilizare”, de exploatare colonială.
    Or pentru a-i include în Imperiu e nevoie distrugerea țesăturii de bază, e nevoie distrugerea fizică.
    Dacă la noi “civilizarea” s-a făcut din vorbe, în nordul Mării Negre nu prea merge. Nici la Belgrad nu prea a mers.

    Ucraina de Vest pare ultimul teritoriu de pe glob ce se opune Imperiului. O nucă de spart.

    Cât despre planul Kalergi, nu cântau degeaba cosacii
    Yikhav Kozak za Dunai

    https://youtu.be/U9fo279WMXQ?si=7BF0Nk4ZjAXtmOGU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "georgienii"
      Pe vremuri li se zicea GRUZINI, iar tarii i se zicea GRUZIA. (Georgia e in SUA.)
      Oare de ce/cand s-au schimbat denumirile in limba romana?

      Ștergere
  15. Cum adica directia e clara peste tot in lume?? Care lume? Iar reducem lumea la penibilul si din ce in ce mai nesemnificativul Occident Colectiv?

    RăspundețiȘtergere
  16. Puterea pamantului a cotropit pe uscat, Puterile Apelor au contropit pe ape (ca pe uscat cotropea Puterea Pamantului). 11 fuse orare pe actualul teritoriu al Rusiei ar trebui sa spuna totul.
    Invazia napoleoniana asupra Rusiei a avut drept motiv ignorarea de catre Rusia a blocadei continentale impusa de Franta Angliei, blocada la care Rusia aderase in urma infrangerii ei de catre Franta in 1807 la Friedland (Friedland, Prusia ... nu Rusia). Si la discutiile cu Napoleon, desi infranta, Rusia planuia si discuta cu Franta impartirea Europei, intre care anexarea Tarilor Romane in totalitate (la acel moment le ocupasera si nu aveau gand de retragere), plus Transilvania la intelegere cu Austria (care aliata cu Rusia luase si ea bataie de la Napoleon, cu doi ani inainte, la Austerlitz). S-a jucat alba-neagra cativa ani intre Rusia / Franta / Imperiul Otoman, pentru ca in final sa pierdem Basarabia. Stim bine care au fost consecintele eliberatoare ale anexarii pentu cei de la est de Prut. Daca nu era cineva sa-i opreasca pe rusi catre vest/sud (din interes, evident), la ora asta vorbeam toti ruseste. Cel putin in trecut pentru noi a fost mai bine ca au fost opriti. La momentul actual greu de spus avand in vedere barca in care suntem (dupa mine amandoua ar fi rele).

    https://www.activenews.ro/cultura-istorie/16-mai-1812-S-a-semnat-Tratatul-de-la-Bucuresti-prin-care-jumatate-din-Moldova-era-anexata-de-rusi.-Istoricul-George-Damian-ne-ofera-istoria-acelei-Zile-Negre-112372
    comentariile de asemenea interesante

    Si mie-mi pare curatire etnica, dar cei care vizeaza zona aia sunt urmasii celor care traiau in urma cu 1200 - 1400 de ani organizat statal in nord - estul Marii Negre (sud-estul actual al Ucrainei si sud-vestul actual al Rusiei). Cand Rusia a distrus Imperiul Khazar, aia s-au raspandit in lume, si uite acum urmasii lor vor sa se intorca inapoi (nici macar nu fac un secret din asta). Asa-mi pare mie, ca ar trebui sa se intoarca pe teritoriile care le-au apartinut (probabil mai restranse decat intinderea maximala a Imperiului lor), dar vezi, teritoriile alea acum sunt "eliberate". Strict religios, se poate sustine ca ar trebui sa traiasca risipiti, asa cum sustin si unele organizatii evreiesti ultraortodoxe. " Ierusalime, Ierusalime, de cate ori am venit ... ". Abstractie facand insa de acest aspect, nu m-ar surprinde ca impreuna cu Vestul, Rusia sa ofere asistenta in punerea la dispozitie a altor teritorii, la vest de cele initiale. Ca nu ar fi prima data in istorie cand ar face asa ceva. Insa mai probabil mi se pare ca Rusia sa ia toata Ucraina, cat de cat curatita, ca sa nu aiba viitoare batai de cap. Altfel nu vad cum si-ar securiza granita vestica, decat daca si ei sunt condusi tot de aia. Ce este ingrijorator (indiferent de scenariu), este steagul Ucrainei pe masinile Politiei Romane. Si indica o miscare de purificare etnica mai subtila, dar si mai parsiva, pusa in practica de 30 de ani incoace prin toate masurile de sabotaj economic, cultural, religios luate la nivel national. Daca Rusia ia Ucraina, Romania e prima candidata. Constat ca s-a dat drumul la autostrazi, se renoveaza cladirile, si nu pentru ca ar fi campanie electorala.
    https://vm.tiktok.com/ZGeX7dy3m/

    RăspundețiȘtergere
  17. Inteleg ca pe mine nu ma mai treci clasa daca comentez (tampenii desigur). Posibil sa imi faci un bine, nu ma da timpul afara din casa, si ia timp asa ceva.

    Despre invazia napoleniana si invataminte de tras pentru romani (incepe de la 1807). Pe scurt talciocul dintre Franta, Rusia Tarista si Imperiul Otoman pentru impartirea Europei (cu Rusia cerand Principatele Romane in totalitate, la 1812 a trebuit sa se multumeasca cu jumatate de Moldova)
    https://www.activenews.ro/cultura-istorie/16-mai-1812-S-a-semnat-Tratatul-de-la-Bucuresti-prin-care-jumatate-din-Moldova-era-anexata-de-rusi.-Istoricul-George-Damian-ne-ofera-istoria-acelei-Zile-Negre-112372
    comentariile de asemenea bune

    Ar fi interesat de citit cate ceva si despre razboaiele napoleniene, ca sa fie clar ca Rusia nu a fost mereu singura in istorie. Nici macar in cea recenta

    https://www.incorectpolitic.com/ucraina-fabricata-de-evreii-marxisti/
    Astia speculeaza defectele umane (conform Protocoalelor), intre care si fudulia, lacomia (de exemplu de teritorii, apropos de linkul de mai sus). Banuiesc ca harta reda granitele maximale ale Imperiului Kharzar. As fi foarte interesat, pentru cine are referinte, cand s-au stabilit khazarii in zona initial, pe ce teritorii (fara extinderile ulterioare), care era populatia bastinasa (de exemplu slavi, georgieni sau altceva - nu stiu dar as vrea sa aflu).

    https://www.activenews.ro/opinii/Exercitiu-de-imaginatie-Daca-Razboiul-din-Ucraina-este-opera-tandemului-SUA-Rusia-O-opinie-de-citit-la-cafea-189766
    O opinie, nu neaparat un adevar absolut

    RăspundețiȘtergere
  18. Putin zice, cand ca e exclus ca Rusia sa atace Nato, cand ca nu i deloc exclus, ca Rusia sa atace tinte Nato din afara Ucrainei, devenite legitime.
    Ce trebuie inteles, este doar emotia militara de moment!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha emotii!!!

      Ei de 30 dă ani au o doctrina care zice:

      "Orice s ar intampla, sa nu se atinga de nici un miliardar de al lor sau al "partenerilor"
      Alta nu e!

      Ștergere
  19. Si daca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa? Exista un punct de inflexiune din care rusii vor parcurge teritoriul ucrainian (si ocupa) ca in branza, mai ales in cazul in care vestul nu va putea suplini cu propria armata golul de pe front. Ucrainienii vor intoarce armele, vor fi deja epuizati sau vestul nu va putea oferi mai mult in timp scurt. Oricare varianta e posibila. Despre ce kalergizare mai vorbim atunci? Rusii sunt experti in gestionarea si exploatarea vastelor teritorii cu resurse umane limitate. In plus, China, pana sa faca baze pe Luna, va putea coloniza ucraina, alaturi de rusi. Iar cel mai interesant este faptul ca degradarea ideologica si materiala in vest vor face tentanta noua ucraina sino-rusa pentru multi occidentali. Esecul vestului in ucraina va fi exploatat la maxim de sudul colectiv. Daca vestul s-a salvat prin caderea comunismului cu banii tarilor din est, reconstructia ucrainei, in viziunea apocaliptica a articolului, se va face cu banii lor (a vestului, nu a ucrainienilor). Vedeti o problema pentru vest? Eu da, vad o problema majora in acest plan. Sansele ca acesta sa se indeplineasca sunt foarte mici, Slava Bogu!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)