duminică, 20 septembrie 2009

Imobiliare americane (update)


Scriam cu ceva vreme în urmă despre fenomenul abandonului caselor vechi(şi scumpe), în favoarea celor  nevândute şi care acum sunt la discounturi de peste 50%. Articolul se numeşte "Imobiliare Americane" şi la momentul respectiv a stârnit ceva neîncredere.

Între timp fenomenul a luat amploare, iar ziarele americane sunt pline cu analize pe marginea subiectului în cauza. Un exemplu aveţi în LA Times, ediţia de astăzi: "Homeowners who 'strategically default' on loans a growing problem".

În concluzie, cei care mă contraziceau atunci, au un motiv în plus să-şi revizuiască atitudinea. :-))

2 comentarii:

  1. ar trebui in scurt timp sa observam si la noi astfel de tendinte.

    dar probabil mai asteptam pana isi dau proprietarii seama ca programul prima casa e unul prost. sigur or sa mai scada preturile la imobiliare din moment ce somajul creste si se devalorizeaza leul.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Prima Casă" a fost tendinţa de revigorare/salvare a unor cvasi-speculanţi imobiliari dar ... slăbuţ rău de tot nu aşa ... :)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu) sau forumul Trenduri de pe Telegram(https://t.me/+HBtgL7y2hgVhMmY0).