miercuri, 9 septembrie 2009

Raspunsuri si clarificari

În primul rând doresc să mulţumesc tuturor pentru urările şi gândurile bune transmise! 
Adaug acest articol pentru a clarifica unele aspecte legate de problemele/temerile din comentariile pe care le-aţi transmis.
În primul rând "Trenduri Economice" va rămâne în continuare la fel de public şi cu aceeaşi politică editorială
Blogul privat va fi un proiect separat, lansat din necesitatea discutării unor aspecte tehnice, specializate, care, de obicei, nu stârnesc interesul publicului. De asemenea, acolo vom putea discuta ştiri, zvonuri şi alte "picanterii" care nu pot apărea într-un site public. Scopul proiectului este acela de a creea un thin-tank economic veritabil şi, dacă lucrurile vor merge OK, probabil se va finaliza cu publicarea periodică a unui newsletter.
În ceea ce priveşte accesul, acesta se va face pe bază de invitaţie şi va fi gratuit(mai multe detalii voi da publicităţii în momentul lansării). Nu vă faceţi griji în ceea ce priveşte membership-ul întrucât, în prima fază, cei care vor dori să aibă acces îl vor avea, dar acesta va fi condiţionat de participarea la conţinutul blog-ului. Începând cu a doua etapă, membership-ul va putea fi obţinut numai pe baza unei recomandări din partea unui membru.
Sper că v-am spulberat toate temerile pe care vi le-aţi exprimat şi, de asemenea, sper să rămânem împreună cât mai mult timp şi din ce în ce mai profitabili!

6 comentarii:

  1. Sa-nteleg ca eu, daca n-am cunostinte economice, nici bun-simt speculativ (deci niciun motiv de a posta ceva coerent in comentarii) nu voi mai putea accesa acest blog?
    L-am descoperit indirect, in urma cu 2 luni. Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest blog il vei putea accesa in continuare fara nicio restrictie. In articol este vorba de un nou proiect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am treaba cu economia ca profesie, asa ca un blog economic specializat m-ar depasi, insa eu unul nu vad cum un 'think-tank' s-ar putea dezvolta pe structura unul blog. O comunitate are nevoie de un forum mi se pare nu blog, pt. ca dupa mine e o mare diferenta intre a posta pe blog si a posta intr-un form. Iar idea de baza ar fi discutia mi se pare, ca asa se schimba (si combat :) ) ideile. Comentariile la un blog mi se par un pic mai greoaie. Bafta cu noul proiect ca tare as vrea sa vad pe netul romanesc niste comunitati specializate bine inchegate, nu doar generalitati de 2 bani si manipulare cit cuprinde.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar pare rau, dupa unul-doi ani de urmarit, si doar vreo doua-trei interventii, sa nu mai pot citi in fiecare dimineata blogul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar daca n-am cunostinte economice si nici prea marea legatura cu domeniul economic dar m-ar interesa sa accesez blogul privat pentru a putea sa invat mai multe avand in vedere ca imi place sa invat si sa incerc sa inteleg "trendurile economice" care imi impacteaza viata de zi cu zi indiferent in ce domeniu as activa ???

    RăspundețiȘtergere
  6. vroiam sa-ti spun si atunci insa m-am luat cu altele si am uitat.


    Thin-tank suna bine, insa think-tank (cu taxa de intrare) ar fi much better.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)