joi, 31 martie 2011

Demagogie si prostie


În timp ce scriu acest post, la Palatul Victoria se discută despre egalizarea salariilor profesorilor, în sensul diminuării salariilor cadrelor didactice care şi-au câştigat majorarea cu 50% în instanţă. Chiar dacă o asemenea decizie este ilegală(nu poţi anula o decizie a unei instanţe printr-o hotărâre de guvern sau ceva similar), ea are toate şansele să fie adoptată şi, probabil, chiar votată în Parlament, ceea ce va amâna rezolvarea acestei probleme cu câţiva ani. Amânare care, în mod sigur, va exploda la cote şi mai mari.

Pentru uituci voi da un film în care apar o grămadă de demagogi şi/sau proşti(aveţi libertatea de a decide despre ce e vorba). Asta pentru a nu uita de unde a apărut această problemă.


4 comentarii:

  1. Sper că nu mai sunt oameni cât de cât zdraveni la cap care să creadă că România mai este stat de drept. INDIFERENT de ce se întâmplă acum cu bugetul, exista posibilitatea plăţii acestor drepturi în bonuri de tezaur, cu maturitate peste minim cinci ani, şi fără piaţă secundară, să zicem. Dar atâta vreme cât există o lege, pe care nimeni n-a abrogat-o(oare de ce, pentru că dacă o abrogau, scăpau dracului de belea!, ea trebuie respectată. Şi apropo: de ce nu procedează identic şi cu judecătorii, alţii care au de luat bani părin decizii ale...justiţiei? Ceva planuri de viitor în dungi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Total de acord but..ou sont les neiges d'antant??????

    RăspundețiȘtergere
  3. @CG: Romania nu mai e un stat de drept din iunie 1990.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca un videoclip din categoria: "Ori suntem politicieni, ori nu mai suntem" :)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)