vineri, 6 aprilie 2018

Agentul Zero-Zero-Coldea şi disperarea unei naţiuni

L-aţi văzut ieri în toată plenitudinea lui. Da, el e Coldea, cel în faţa căruia tremurau toţi politicienii, tot sistemul juridic, tot ce mişca în ţara asta. El e Coldea, ultimul dictator al României, cel care învârtea funcţiile şi trimitea pionii prostovani la sacrificiu.

L-aţi văzut şi-aţi înţeles. Individul, în cel mai bun caz, se poate califica la categoria penibili furioşi. Asemeni tuturor dictatorilor, în momentul în care e neputincios şi scos din context, devine demn de milă. Indiferent cât se înfoaie, cât încearcă să-şi dea importanţă, individul e castrat. Cînd bravează e la fel de penibil ca şi cocoşelul pitic umflându-se-n pene. Şi asta pentru că, la momentul imediat următor bravadei, e cuprins de disperarea celui care, ducându-se la curve pentru a-şi confirma bărbăţia, e trădat de ţuţurelul care nu-l mai ascultă, refuzând cu indiferenţă să-i confirme statutul. Ăsta e Coldea. Aproape că ţi-ar fi milă de el dacă n-ai ştii câte ticăloşii îl au drept punct de pornire.

Gândiţi-vă că la fel au fost toţi. La fel l-aţi văzut şi pe Vişinescu, Ficior sau Nikolski, la fel i-aţi fi văzut şi pe Enoiu, Crăciun sau Ţurcanu. Lipsiţi de putere toţi aceşti nuli revin în matca lor normală, sunt demni de milă şi compasiune. De ce oare nimeni n-a înţeles până acum că „tinerelul” care e cam prostovan, dar care pare „băiat cuminte”, se poate transforma în viitorul măcelar al unei ţări? De ce nu pricepe nimeni că cele mai orori sunt făcute de oamenii simpli, banali şi plicticoşi, peste care cade boala puterii absolute şi care sunt lăsaţi, în mod iresponsabil, să se joace cu toate cheile?

Fără doar şi poate, Coldea e unul dintre ei. E cel care-a nenorocit o ţară întreagă dând-o înapoi cu cel puţin cincizeci de ani. Coldea ne-a întors în cominternism, în bolşevismul cel mai jegos. Şi asta pentru că minţi scurte precum cea a lui pur şi simplu nu pot judeca altfel realitatea. Proştii sunt incapabili să înţeleagă că un om, la fel ca o ţară, se maturizează şi dă cel mai mare randament atunci când e liber, când e lăsat să facă neîngrădit ceea ce vrea. Când pui lanţuri şi botniţe obţii, în afara unei frustrări imense, o reacţie inversă, de respingere a orice, indiferent cât de justificat sau normal ar părea la prima vedere.

Ce-a făcut Coldea din ţara asta e impardonabil. E la fel de grav cu ceea ce-au făcut paraşutaţii Moscovei în anii 50. Fără doar şi poate, din multitudinea de dosare fabricate ar trebui să se facă un proces al coldismo-băsismului, acest regim trist care ne-a tăiat definitiv aripile.

Stau şi mă întreb, oare ce pedeapsă ar trebui să primească acest cuplu horror coldea-băsescu alături de toţi cei care-au constituit aparatul de teroare pe care acum îl vedem ieşind la lumină? Ce pedeapsă ar trebui să le dăm ăstora şi  uneltelor lor care încă se mai ţin cu dinţii de scaunele lor corupte? Pot fi oare pedepsiţi? Există oare o pedeapsă acoperitoare astfel încât să compenseze ticăloşia de-a transforma o ţară într-o colonie şi apoi de-a o subordona minţilor lor bolnave? Gândiţi-vă bine la asta!

9 comentarii:

  1. Un pic cam tare comentariul.Coldea nu e Beria, dar nici Romania URSS.
    Ca a facut mult rau, e indubitabil. Deci sa plateasca.
    Dar si jupanul.

    RăspundețiȘtergere

  2. Normal ca exista o pedeapsa. Ce intrebare e asta ?

    Plutonul de executie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa pateasca ceva?! Iliescu doarme la el in pat, iar asta e vinovat de crime. Astia nici nu existau, daca iliescu era oprit de mult.
    Intre timp am ajuns sa avem cel mai prost guvern. Si prost si corupt. La asta au participat cu totii.
    Romania azi e doar blat, coruptie, iar oamenii normali fug ca de razboi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Iliescu a tăiat aripile acestei naţii, cu mineriadele lui şi nu numai.

      Ștergere
  4. Sa spunem esentialul:
    Traian Băsescu (n. 4 noiembrie 1951, Basarabi, România)
    Mihail Florian Coldea (n. 1971, Târnova, judeţul Arad)
    Ambii agresivi, mincinosi, obraznici etc. Intr-un cuvint mizeriile taranesti clasice. Ambii s-au caracterizat singuri si au arata de ce sint in stare! Taranimea s-a aliat constant cu alogenii impotriva romanilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum e țărănimii și țărănimii. Cei din neam bun, adică cei ce se trăgeau din boieri, din razesi cum era în Moldova, nu întra în categoria de mai sus. Cei de mai sus se trag din venetici, țăranii venetici ce nu aveau pământ suficient și trebuiau sa muncească la romani sunt cei ce au constituit viitoarea țărănime sluga.


      Ștergere
  5. Da! Pleava satelor s-a dedat la orice crima pt a putea parveni. Traiesc numai din ura si invidie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai este o problema si mai grava! Te gindesti citi i-au sustinut pe astia, in numele unui asa numit anticomunism, despre care adunatura de prosti nu este in stare sa inteleaga nimic?
    Milioane au fost de acord cu aceste crime, care au avut repercursiuni grave chiar si pt ei, dintr-o mindrie aberanta si o ura oarba!
    Daca s-ar incepe vreodata o discutie, ea ar trebui sa contina si un capitol despre masa de prosti care sustin lucruri pe care nu le pot intelege. Tineretul este bestializat in toate tarile europene. Nu putea face exceptie nici tineretul nostru. Problema este ca la noi a prins cel mai usor si cel mai bine. Acest lucru se datoreaza precaritatii educatiei primite acasa si daca ne gindim cine sint "educatorii" totul devine usor de inteles. N-au fost deloc prosti aia care au subventionat aducerea in Bucuresti a 1,5 milioane de indivizi lipsiti de orice! Taranimea trebuie sa inteaga ca reprezinta o adunatura de prosti si ca trebuie sa accepte faptul ca au de invatat pt a putea ajunge romani. Deocamdata sint doar sursa de bestii, iar lucrul asta trebuie oprit!
    “Dacă ești conservator, tradiționalist sau naționalist român, riști să te trezești cu eticheta de „colaborator al Rusiei.
    Nu pot să-mi imaginez că pot exista oameni care gândesc așa.”
    “O mare parte din mișcările de stradă din România își au rădăcinile în mișcarea „Occupy Wall Street”.
    Ceea ce găsesc amuzant este că la protestele de după Colectiv au participat exact aceiași oameni care au luat parte la protestele împotriva Roșiei Montană, împotriva gazelor de șist, iar acum sunt parte a mișcării #rezist. Majoritatea protestatarilor susțin că se opun comunismului, dar metodele, tacticile și retorica lor sunt identice cu cele ale revoluționarilor comuniști. E înfricoșător că sunt oameni care provin dintr-o țară cu un trecut comunist, dar vorbesc despre comunism fără să știe ce este de fapt.”
    Trebuie sa le fie explicata asta pina pricep!
    Coldea si Basescu, in prostia lor, au crezut ca ceea ce fac ei o sa tina 1000 de ani. S-au gindit prin analogie la anii 50, cind aia au facut ce-au vrut si n-au platit pt faptele lor. Pe tarani ii vezi bine atunci cind cred ei ca au spate tare, pt ca se comporta ca niste satrapi insolenti, asa cum face si jogodia aia care minte de rupe. Daca acum nu se da un exemplu din care taranimea sa inteleaga ca nu-si poate permite orice, fara ca sa existe consecinte, data viitore, crimele pe care le vor comite, vor fi si mai mari! Ai observat bine starea in acre a fost adus tineretul! Metode Alinsky, despre care ei nu au habar!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)