miercuri, 20 februarie 2019

Până unde se va ajunge?

Atenţie, se întâmplă! În dimineaţa asta Zuki mi-a comunicat că postarea mea cu vestele galbene încalcă standardele comunităţii(vezi imaginea). Probabil m-a raportat vreo gaşcă de tefelei. Evident că postarea nu încălca niciun standard, dar întrucât acolo erau două cuvinte susceptibile de a genera conţinut violent, algoritmu' lu' Fish zice că e nenorocire.


Sunt ferm convins că ăsta e un prim pas. În mod sigur, întrucât urmează o sesiune de alegeri, conturile FB vor fi blocate la greu. Aşa s-a întâmplat peste tot, acum n-are de ce să nu se întâmple la fel. FB e o maşinărie de spălat creierele precare, iar în procesul de spălare a creierului orice informaţie contrară celei oficiale poate duce la eşecul operaţiunii. Iar la aceste alegeri se pregăteşte o scoatere în masă a orcilor radicalizaţi.

Motivele pentru care, începând de anul acesta, lucrurile se vor radicaliza sunt simple: europenii s-au săturat de băşinăriile politice oficiale, de Europa tiranică şi corectă-politic, de ponegrirea religiei şi credinţei oamenilor, de invazia de imigranţi organizată şi planificată la nivel oficial. Trezindu-se prea mulţi, există riscul imens ca cei din vârful piramidei să fie zgâlţâiţi bine şi experimentele de-a jocul cu mişcările radicale inventate(de tipul Tsipras în Grecia) să fie unul care să ducă în final la eliberarea uneia autentice. Astfel s-a trecut în plan secund jocul de-a acapararea extremismului şi s-a reluat cel clasic de spălare a creierelor prin propagandă. Iar în această afacere mediile de distribuţie a informaţiei sunt viorile principale. Reţelele sociale, serviciile video(Youtube, Netflix, Prime etc.), mass media, televiziunile, toate conlucrează în aceeaşi direcţie. Show-urile TV au început să adopte pe faţă termenii tembelizanţi ai corectitudinii politice, industria de advertising la fel, articolele sunt scrise în „limbaj neutru”, astfel încât toată informaţia care bombardează individul să fie una uniformă din punct de vedere ideologic.

În vremea comuniştilor lucrurile erau transparente, puteai să separi propaganda de realitate. Degeaba behăia la televizor „Partidul-Ceauşescu-România” în condiţiile în care, pe la cozi, câte-un neica nimeni fără perspective şi fără ţinte în viaţă, scăpa câte-o înjurătură la adresa regimului şi a „conducătorului iubit”. Acum lucrurile sunt crâncene deoarece absolut totul e ideologizat. Şi orice încercare de ieşire din Matrix este pedepsită regulamentar. Cei care gândesc corect devin brusc „excluşi”, „proşti”, „rudimentari” în comparaţie cu „modernii”, „indivizii cool” etc., promovaţi de maşina de spălat creiere.

Cei care se păstrează cu picioarele pe pământ, văzând gradul de degradare în care a ajuns omul, îşi spun că „mai jos de-atât nu se poate” şi că „suntem aproape de sfârşit, de auto-extincție”. E normal să gândeşti aşa când „ai creierii acasă”. Văzându-i pe ceilalţi cât de jos sunt, pe ce treaptă de degradare au ajuns, nu poţi să-ţi spui altceva decât că „sfârşitul e aproape”. Însă e o iluzie, e un instinct al tău de auto apărare.

În fapt lucrurile nu sunt nici pe departe aproape de sfârşit. Monstruozitatea acum se construieşte, e abia la nivelul fundaţiei, iar construcţia care se ridică e una debilizantă, o închisoare a sufletului cum n-a mai existat în istorie. Deja văd cum generaţii întregi sunt înghiţite încă din anii fragezi ai copilăriei, cum nu li se mai dă nicio şansă să se regăsească pe sine, ci sunt aruncaţi într-o lume iluzorie a instinctelor exacerbate.

Din păcate ăsta e planul, iar el trebuie să reuşească cu consimţământul vostru. Sau, mai bine spus, misiunea de acum e aceea de a se fabrica în orice mod consimţământul vostru. Aici e lupta, iar forţele implicate în ea sunt colosal de puternice. Orice individ lovit de „virus” devine un mediu radical de propagare, gata să-l devoreze pe cel pe care-l considerase până de curând prieten. Asta e ceea ce a ajuns lumea!

6 comentarii:

  1. Ajumge la...Ministerul Adevarului,genial sau programatic expus de Orwell In "1984".ca in orice societate totalitara,libertatea de expresie e siluita,incarcerata iar exponentii sai inchisi,ucisi,torturati.
    Traim im Marxism 3.0,dupa cel prebolsevic,cel biruitor la sate si orase bolsevic si acum, bulano-corect politik

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termenul de MArxism 3.0 este unul imprumutat de la mincatorii de cacat din occident care nu au nici un habar ce insemna si doar il folosesc dupa ce au AUZIT DE EL studiing "Das Kapital"( care face parte din multe programe universitare de management si business) in cadrul facultatilor lor de cacat care doar ii stoarce de bani.
      Nu are BASOLUT NICI O LEGATURA cu socialismul de la noi dinainte de 90. Fara el acum AM fi trecut la noul plan globalist direct din bordeie neincalzite si de la rinit balegar din grajduri, fara sa fi cunoscut ingineria, medicina, arhitectura adusa de estici tuturor tarilor din tratatul de la Varsovia. Asta fiind VALABIL pentru 98% din populatia rurala existenta la eliberarea din 1944. :)))) astept replicile troliene!

      Ștergere
    2. Pink Floyd's Roger Waters dă încă o demonstrație de demnitate de artist !
      https://www.youtube.com/watch?v=toOHnAaROSI

      Ștergere
  2. Asa un pic de cenzura e normal. Tov. Macron tine la imagine. Sa ne inchipuim ca ai posta o poza in care ar fi fugarit de galbeni. El in pantofi de 2000 de euro

    Pana la urma esti pe mosia lui Zuki. Serios, probabil si tu ai atentionat cativa useri. Sau poate chiar "moderat".

    Partea negativa pentru Zuki este ca ii scade afacerea daca face prea multe chestii de astea...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pasarile dodo au renuntat de bunavoie la aripi. Oare in viitor le vor mai cere inapoi sau nici macar nu vor stii ca le-au avut vreodata? Adaptare dupa Aldous Huxley - Minunata lume noua reintoarcere

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari pentru ceea ce faci....ma intreb cat timp te vor mai lasa sa o faci...E incurajator sa constati ca nu esti "nebun"(uneori si cei apropiati cred asta), cateodata simt ca ma sufoc in aceasta mare de ignoranta si delasare morala. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)