joi, 8 august 2019

Revoluţia proştilor eroici

Am „senzorii” mei destul de bine implementaţi în societate pentru a observa că masa de prostovani a fost re-radicalizată. Dacă anul trecut era Dragnea, anul ăsta nu e nimeni, dar asta nu-i o problemă pentru a radicaliza masa ineptă. Ştiu, pentru un om cu un minim simţ al realităţii, a te radicaliza „la comandă” e un nonsens. Nu însă şi pentru dobitoacele de laborator care-şi toacă minţile precare sclavagind pe la te miri cine şi având impresia că răstoarnă planeta cu deşteptăciunea lor.


Stau sincer şi mă gândesc la ce-s bune toate aceste luări de poziţii ale mele? Oare nu-i în van să încerci să vorbeşti unor lemne, sau să tragi speranţa că-i poţi explica pickup-ului că placa e stricată şi de-aia repetă ca un cretin aceeaşi poezie? Oare nu-i în van să suferi sincer atunci când vezi turma de oi mergând către pierzanie? Într-adevăr, aşa e. Absolut totul e în van.

Dar n-aş fi sincer până la cap dacă n-aş aminti că, în tot acest strigăt al meu, componenta dominantă e disperarea. Acea disperare în faţa inevitabilului deoarece turma ineptă, lobotomizată şi manipulată nu face altceva decât să ne tragă pe toţi în spirala pierzaniei. Dacă ar fi afectaţi doar ei, proştii şi ticăloşii care-n toate timpurile au târât ţara asta în mizerie, atunci ar fi bine! Poate că aş fi capabil chiar să-i aplaud. Însă, din nefericire, victimă a prostiei lor absolute suntem şi noi, cei care avem puterea de a vedea realitatea aşa cum e.

Ce folos că o jigodie ca Maniu a sfârşit-o în puşcăriile comuniste? Ce folos că şi Antonescu a plătit pentru prostiile pe care le-a făcut? Ce folos că ticăloşii au suferit dacă alături de ei au suferit o groază de alţi oameni absolut nevinovaţi pentru traiectoria politică pe care fusese aruncată ţara? Aşa se întâmplă şi-acum: o mulţime de proşti, de imbecili şi ticăloşi asasinează ţara. O aruncă în groapa de foc fără a gândi că imediat după aceea şi ei vor fi victime. Din păcate ăsta e parcursul şi-aceasta ne e tragedia. Am ales să ne lăsăm conduşi de venetici, trebuie să ne obişnuim cu jugul, cu bâta şi cu foamea. Nefiind capabili să ne purificăm şi să evoluăm, trebuie să ne obişnuim cu poziţia care ne-a fost dată de ei: aceea de animale de povară.

9 comentarii:

  1. Deobicei nu las comenturi... dar acum, articolul a rezonat cu mine destul de mult incat sa ma mobilizeze in a scrie. Stiu ce simti deoarece si eu simt la fel. Principiul Pareto (80% / 20%), vazut chiar si la Referendumul pentru familie - degeaba 20% sunt buni ca restul de 80% ii trag in jos. Tavalugul vine pentru noi toti si oricat am incerca sa deschidem ochii celorlalti... In fine, pentru "linistea" mea interioara am reinceput sa citesc "Don Quijote de la Mancha" si vad paralelele destul de bine. Inlakesh !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Globalistii care conduc totul, aia sint "ei"! O fi greu de vazut, ca doar spun, de f mult timp, ce vor, ce fac sau vor face, in sute de carti, asta fara sa mai socotim interviurile date unor publicatii, posturi tv sau ceea ce afirma in diverse intruniri, mai mult sau mai putin oficiale.

      Z. Brzezinsky in cartea lui, scrisa in 1970, Between Two Ages : America's Role in the Technetronic Era. Ce-a scris atunci, vedem acum: "The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities. ”

      Un exemplu din milioanele care exista! Ca romanii diluati nu cunosc mai nimic despre realitate nu este nici un fel de surpriza, deoarece au ales sa traiasca doar din pareri formate din vise, inchipuiri si zvonuri, care nu au legatura cu realitatea, fapt confirmat de situatia catastrofala in care s-au manevrat, deoarece, spre marea lor supriza, exista consecinte, despre a caror existenta nu vor sa stie.
      Acestia sint „dobitoacele de laborator care-şi toacă minţile precare sclavagind pe la te miri cine şi având impresia că răstoarnă planeta cu deşteptăciunea lor“, de care Romania este plina.

      Ștergere
    2. Pai zice mai sus: veneticii :))

      Ștergere
  3. Societatea 20/80 exista de mult timp. Pt prima oara a fost prezentata in cartea The Global Trap:
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Global_Trap
    Acum sintem cam la 5/95, cu tendinte spre 1/99.

    The other 80 percent live on some form of welfare and are entertained with a concept called "tittytainment", which aims at keeping the 80 percent of frustrated citizens happy with a mixture of deadeningly predictable, lowest common denominator entertainment for the soul and nourishment for the body.

    https://www.youtube.com/watch?v=QPKKQnijnsM

    De aici pleaca si afirmatia individei de la Plus, pt ca asta ii invata pe toti propagandistii cu minte putina.

    RăspundețiȘtergere
  4. O veste pt securisti ai alte slugi "destepte si descurcarete".
    Stapinii vostri urasc, din principiu, slugile de teapa voastra, iar faptul ca va lasa bani si diverse bunuri, urasc la modul extrem, deoarece parerea acestora este ca totul le apartine lor, de drept. Voi, provenind din precariat, nu aveti de unde sa stiti asta, dar o veti afla, personal, daca n-ati citit istoria. Dupa ce veti rupe craca pe care stati, adica tara si poporul roman, deveniti inutili, iar primii de care se vor ocupa sinteti voi! Nu va faceti iluzii, ca sinteti destepti si va descurcati! Pe aia nu-i puteti pacali, niciodata! Cine crede, iarasi, ca doar slugile "mari" sint importante se inseala. Toti sinteti legati unul de altul, iar stapinii nu pierd firul. Succesuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda,
      Anonimecule.....ESTE PREA PUTIN si prea TIRZIU.... mult prea tirziu.
      Au trecut deja 30 de ani de ULTRA Huzur in care au trait, majoritatea sunt cu banii plasati in diverse vagaune pentru inca 10 generatii de bagabele de acu inainte pe care nu i va depista nimeni
      Iar faza cu...vor fi judecati dupa faptele lor este o mare minciuna pentru smeritii ...care traiesc hranindu se cu legende iudaice special croite pentru fraierii mai ales slavi si balcanici


      Muuult muult prea tirziu...gainarii si au scos pirleala deja cu virf si indesat. Na trait asa precum ei acum neam de neamul lor...stau cu totii in ultimele tipuri de mertane si vile care se rotesc dupa soare si ne depasesc pe autosttrada scuipind in fata noastra...
      Aia suntem noi...
      Ce or sa faca stapinii aia mari ai banilor,...n or sa faca nici un cacat, deoarece ei sunt cacati in pantaloni in neputinta sa porneasca un razboi....actiune absolut imposibila deoarece mor chiar ei.

      Ștergere
  5. Uite-l iar pe asta:
    http://stiri.tvr.ro/pre--edintele-klaus-iohannis-vrea-sa-fie-dezbatut-in-csat-subiectul-companiei-huawei--care-va-licita-pentru-tehnologia-5g_848996.html
    Parca vad ca-i canta in struna lui tata Trump si la faza asta

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)