sâmbătă, 15 august 2020

Celălalt virus

F
aceți o retrospectivă a coșmarului psihologic în care suntem cufundați cu bunăștiință și o să constatați câteva chestiuni interesante.

În primul și-n primul rând, dacă veți pune cap la cap modul în care s-a răspândit boala în societate, veți constata că principalele focare au fost spitalele. La Suceava deja știți. La București însă, cazul e și mai interesant. Un milițian având atingeri cu serviciile secrete răspândește boala în stânga și-n dreapta, având ca principală țintă spitalul. Între timp pică și el doborât, dar i se acordă o asistență deosebită. În timp ce era bolnav îl apucă frica de moarte și se-apucă să se răzbune pe cine-i ieșea în cale: scuipa doctorii, asistentele și pe ceilalți salariați care-i ieșeau în cale. De ce-ar face așa ceva unul care s-a îmbolnăvit întâmplător și care, pentru a scăpa de boală, ar căuta sprijinul celor pe care căuta să-i infecteze? Cumva a crezut c-a fost trădat? Și mai interesant, după ce toată tevatura a trecut, Parchetul, într-o sfidare deplină a legii și-a bunului simț, i-a închis dosarul. Dosar închis - gură închisă, batista pe țambal. Simplu, nu-i așa?

Uitați-vă pretutindeni și veți observa cum pare că am avut de-a face cu o operațiune deliberată de răspândire a virusului prin intermediul spitalului. Sper că nu vă întrebați de ce spitalul. Unde altundeva poți găsi pacienți cu stări grave de sănătate, numai buni să umple rândurile „morților DE coronavirus”? Mai mult, în timpul stării de urgență s-a produs o operațiune și mai ticăloasă: trimiterea acasă a pacienților cronici internați în spitale. De ce erau acei oameni internați? Pentru că aveau o problemă gravă de sănătate care nu mai suporta amânare. Doar de-aia te internează. Scoțându-i din spital și amânându-le tratamentul - care atunci era urgent - până la calendele grecești, obții agravarea condițiilor de sănătate până la șubrezirea totală în care și-o pală de vânt te poate doborî. Astfel, pacienții aflați în condiții cu adevărat grave, ajung direct la serviciile de urgență unde, în ciuda faptului că ești în stare critică, trebuie să treci de triaj și, dacă nu dai colțu, oricum te mai fezandezi puțin. Ce-ți fac ăia la urgență? În 99% dintre cazuri îți pun o perfuzie cu soluție Ringer, adică nimic. Și-acolo constați că viața e parșivă: ori dai colțu' pentru că, în realitate, nu-ți face nimeni nimic, ori intri în contact cu un cadru medical infectat sau cu un covidos rătăcit pe-acolo și deznodământul e același. Indiferent de cauza morții, birocrația își face datoria și ești predat pe protocol COVID, adică oricum tot de carcalacul ăla mori.

Nu vreau să acuz pe nimeni, dar totul pare a fi o operațiune pusă la punct cu bună știință cel puțin cu complicitatea zonei de Intelligence. Altfel nu-i de înțeles cum poți transforma zona de defensivă în una de ofensivă a bolii, fragilizând cu bună știință „organismul imunitar” al țării. În aceste condiții apare un (L)Imbri(c) cerând, nici mai mult, nici mai puțin decât ... dictatură medicală! Ce presupune asta? Trecerea tuturor printr-o comisie de infectați pentru a ni se evalua sistemul imunitar? Injectarea benevolă cu carcalac pentru a beneficia de minunile sistemului? Ce altceva?

În paralel se fac eforturi supraumane de „marketare” a virusului. Un canceros în ultimul stadiu mort printr-un spital devine brusc „o persoană activă doborâtă de virusul ucigaș”. Unui obez care abia se mișcă și căruia i-a crăpat inima i se spune că are simptome de coronavirus. Ăla răsuflă ușurat și se duce acasă deoarece, nu-i așa, nu era inima de care-i era lui frică. Asta îl asigură medicii care nu s-au deranjat să-i facă un banal EKG ca să constate că e în preinfarct. Între timp face infarct și moare, iar propaganda se turează: „n-a vrut să se interneze și-a murit DE covid acasă”. Păi dacă se interna intra pe protocol COVID și oricum dădea colțu' pentru că nu de paracetamol avea nevoie. Și propaganda dă-i și luptă! Între timp, prețul plătit pentru serviciile de propagandă a ajuns la 70 mln EUR!!! Ăsta e cel oficial. Cel neoficial e probabil mai mult decât dublu, doar de-aia moare Gâdea în perorații sterile. Astfel, „slujitorii pixului” sunt încolonați mai ceva decât în cazarma. „Poartă masca” a devenit o mantră. „Distanțare socială” la fel! „Nu s-au distanțat social!” - urlă din toți bojocii păsăricile pe la TV și radio. Asta în timp ce se repetă fragmentele stabilite: COVID-19, „virusul ucigaș”, „mască”, „sitanțare socială”, „fii responsabil”. Dacă veți studia frecvența, veți vedea și rețeta.

Vă întrebați ce-i cu toate acestea? Sunt toate componentele unui atac al „scorpiei” împotriva voastră. Sunt interese multiple în evenimentele pe care le trăim: unele sunt fizice, altele de natură ocultă. În ultimă instanță e un atac demonic. Demonul e pervers pentru că nu acționează asupra fizicului. Atacul său e viclean deoarece, prin „infectarea” stratului psihic, îl atacă atâît pe cel fizic, dar, mai ales, pe cel spiritual. „E timpul să mori!” - îți spune rîzând sarcastic. „Ce faci? Cedezi sau semnezi pactul?”. În mare la asta se reduce totul. Într-o oarecare măsură negaționiștii au dreptate mai mare decât istericii covidioți. Chiar dacă există, în ecuație nu despre virus e vorba, ci despre altceva, despre o agresiune la nivel psihic așa cum nu s-a mai văzut până acum. Având un scop mult mai pervers.

Rețineți că cel care dispune de instrumentele necesare vă poate îmbolnăvi „doar din vorbe”. Și mai e un lucru pe care trebuie să conștientizați: e mult mai ușor să îmbolnăvești la nivel de masă decât la nivel individual. Rețetele sunt publice, perfect documentate și-au fost distilate de-a lungul vremurilor astfel încât au ajuns arme de distrugere în masă unde cel mai mare dușman al tău e credința că „nu e posibul ca toată lumea să fie mințită”. Ba da, e și posibil și uimitor de facil! Așa că, dacă vă surprindeți dezinfectând totul în stânga și-n dreapta e mai mult ca sigur că sunteți deja infectați. De fapt nu virusul căutau să-l bage în voi, ci celălalt bacil de care nu veți mai scăpa în veci. Treziți-vă!

10 comentarii:

 1. "În ultimă instanță e un atac demonic" zici, si bine zici.
  Nu stiu cum faci dar le intuiesti bine. Am gasit un articol mai diferit despre covid. Dau cateva fragmente din el(la final linkul)
  "Vă prezint în continuare un studiu esenţial (pentru înţelegerea a ceea ce se petrece în lume), lucid şi documentat al lui Bogdan Herzog privind înscrierea COVID într-un lung şi permanent şir de încercări de a destructura lumea creată de Dumnezeu şi de a o crea, aparent, după modelul uman, în realitate după cel demonic."
  "Autorii americani Michael Hoffman și mentorul său James Shelby Downard au fost primii care au vorbit despre „Transformarea alchimică a umanității prin psihodrama publică”."
  "...obiectivul principal al alchimiștilor medievali și al inițiativelor societăților secrete care continuă în tradiția lor nu a fost transmutarea metalului, ci transformarea omenirii. Căutarea aurului a fost doar o acoperire..."
  „Prelucrarea alchimică a oamenilor se realizează cu recuzită de timp și spațiu: ce se întâmplă ritualic într-o serie de locuri semnificative poate „modifica” realitatea (…) Cum este modificată realitatea? Prin amplasarea unor obiecte rituale în locuri ceremoniale. Aceste locuri există atât în ​​minte, cât și în spațiul fizic.”

  RăspundețiȘtergere
 2. „Când încercăm să identificăm lucrările rituale trebuie să ne uităm după sincronicități relevante (coincidențe care au un înțeles)”
  "Oaia „Dolly” și boala „COVID”"
  "De ce este importantă clonarea primului animal? Pentru că, pentru prima dată, omul ar putea susține că a „creat” un animal, egalându-l astfel pe Dumnezeu, un eveniment de o importanță imensă în procesul alchimic."
  "Cu toate acestea, transcris în ebraică și citit în consecință de la dreapta la stânga, Dolly devine Ylod sau ילוד. Ce probabilitate este ca această înșiruire de caractere să aibă vreo noimă? Doar că ילוד chiar înseamnă ceva, ba chiar are o semnificație foarte potrivită traducându-se ca „nou născut” „infant” sau newborn” în engleză[17]!!!"
  "De ce un nume ebraic pentru oaie? Pentru că ebraica este limba cabalei iar, conform lui Albert Pike, filozoful preeminent al francmasoneriei, cabala este în centrul simbolismului societăților secrete"
  "COVID -19 se presupune a fi un acronim care provine de la Corona Virus Disease și anul în care a boala fost identificată pentru prima dată, 2019. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă investigăm COVID conform algoritmului Dolly / Ylod / ילוד menționat anterior? Șansele sunt ca literele ebraice inversate să nu returneze nimic semnificativ, nu? Până la urmă Dolly ar fi putut fi doar o coincidență bizară. Ei bine, coincidență sau nu, conform aceleiași reguli, COVID devine DIVOC transcris ca דיבוק [20]în ebraică și chiar înseamnă ceva – înseamnă posesie demonică. (Cuvântul este transcris în engleză ca dybbuk, b și v fiind reprezentate prin același pcaracter ebraic, Bet – ב). Pentru a înțelege mai bine ce este un dybbuk, vom apela la autoritatea profesorului Yoram Bilu, profesor de sociologie și antropologie la Hebrew University of Jerusalem și beneficiar al prestigiosului Premiu Israel în anul 2013. Potrivit lui Bilu:"
  „Posesia de către un Dybbuk lăsa victima ca pe un obiect pasiv, lipsit temporar de conștiința de sine și fără autocontrol în fața a două autorități externe: spiritul posesor care o priva de identitatea individuală și rabinul-exorcist care obliga spiritul să plece.”[22]
  https://paulghitiu2009.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 3. Legea Marțială Medicala:
  Este absolut normal să se oprească infectarea a mii, dar cine spune unde sunt granițele dintre libertățile noastre și securitatea bio. Nu le puteți avea pe ambele, sunt în contradicție între ele. Ceea ce poți avea este protocoalele de sănătate pregătite și măsurile epidemiologice care ar trebui urmate în fiecare spital, indiferent dacă avem sau nu zonă fierbinte. Avem nevoie de protocoale de sănătate bazate pe bunul simț. Legea marțiala medicala este un lucru bun atunci când ai un guvern profesionist și oameni informați.
  Dacă oricare dintre aceste caracteristici lipsește, atunci Medical Martial Law este un film înfricoșător de imaginat pe care sigur nu doriți să îl vizionați.

  RăspundețiȘtergere
 4. Amanunt : Dumnezeu ne da "liberul arbitru" , ca atare nu te obliga la ceva ( inclusiv credinta ) . In schimb diavolul actioneaza acum prin "obligativitati" ... masca , distanta , excludere , suspiciune ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Liberul arbitru a lui Dumnezeu nu include alegerea noastra sa ne transformam in debili.
   Menirea omului lasata de tatal nostru din ceruri este cea de a dezvolta gindirea rationala( nu de a minca si a umple haznaua, sau a adauga noi butoane la telefoane)), si de a crea lumi noi asa cum a creat el PRIN CUVINT!...asta apropo de faptul ca cea mai mare descoperire a secolului 20 este faptul ca lumea NU ESTE NUMAI MATERIALA!

   Ștergere
 5. Catea vorbulite despre harapu asta de arahat ?

  RăspundețiȘtergere
 6. Pentru nick de *revolutionar de profesie* aka Che,
  Citez *din puțul gândirii* tale:Legea marțiala medicala este un lucru bun atunci când ai un guvern profesionist și oameni informați.
  Arată-ne unul din cei 10.000 de specialisti pe care Petrea Romanul i-a lasat moștenire la guvernarea României din 1989 incoace și de care beneficiază-cred-și Sică cel Bun.
  Vreau să-ți spun că tirania aia impusă cândva în vremuri de război, pe care nemernicii aflați în Piața Constituției(în blocuri) și în cea a Victoriei vor să ne-o bage acum pe gât, numită Lege Marțială(nu are subcategorii !) e o suprimare a libertății individuale(de gândire și expresie, de circulație, de proprietate), în numele siguranței publice.
  Acestă măsură e trăsătura fundamentală a oricărei tiranii istorice; cea cu secera și ciocanul , de la care îți revendici nickname-ul nu face excepție. *Hasta la Revolucion para siempre!* nu-i așa?!
  Să-ți mai spun că cel care urăște cel mai mult oamenii și Libertatea-pe care însuși și-a pierdut-o - este demonul.În ton cu articolul de față.

  RăspundețiȘtergere
 7. Care este scopul mult mai pervers urmărit de "scorpie"? Cine este "scorpia"? Care ar fi natura ocultă a intereselor acestui atac? Sper să reveniți cu un articol și mai detaliat despre ce reprezintă pact sau cedează? Despre ce este vorba? Ce pact? Ce să cedezi? Mă gândesc că ar fi fost mai bine să spună oamenilor în față despre ce este vorba și care acceptă bine, care nu, nu. De ce să atentezi la psihicul atât de multor oameni, femei, bătrâni, copiii, bărbați, etc.? Spuneți-ne franc despre ce bănuiți că este vorba? Măcar să știm și să alegem în cunoștință de cauză. Nu este corect așa? Eu spre exemplu am un interes deosebit spre zona frumosului, a artei contemporane. Dacă interesul meu nu intră în preocupările de "inteligence" ale lui " băeții ăstea"? Fac contestație la aceia despre care se spune că ar exista și trăiesc ca în sânul lui Avraam? Măcar femei sunt printre ei? D-alea avansate tehnologic deh...

  RăspundețiȘtergere
 8. De ce pe cer sunt multe stele în ultima perioadă și așezate în diverse forme relativ geometrice, cerc, linie,.?

  RăspundețiȘtergere
 9. D-le Diaconu scrieți în continuare pt că le ziceți f bine. Am un respect deosebit pt dv.!

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Din păcate aceasta este singura metodă pe care am găsit-o pentru prevenirea spamului și descurajarea comentacilor de profesie.