duminică, 3 ianuarie 2021

Luptele pe care le pierdem mereu

A
nul a început în forță, propaganda e mai dementă decât oricând. Studiourile TV au luat-o realmente razna. Sunt deja fixate țintele în care bravii croitorași din studiouri trag foc de voie. Nu mai există nimic sfânt, totul trebuie dărâmat.

Similar se întâmplă peste tot în lume. Englezii au reînchis țara din cauza vestitei tulpini care s-a dezvoltat la ei. Nu e ciudat că prima țară din lume care a început să se vaccineze e închisă aproape total? La evrei s-au vaccinat într-un timp record peste 1 milion de oameni. Asta înseamnă că în cel mai scurt timp cei 8.8 milioane de israelieni vor fi vaccinați. E chestie de săptămâni. Cu toate acestea se spune deschis că masca va fi obligatorie în continuare. De ce?

Ajungând la noi, pot spune că nebunia e deplină. Ciudatul fost doctor (L)Imbri declară că după ce se va vaccina va purta în continuare mască deoarece așa e bine. Și dacă ar fi singura contradicție flagrantă pe care o auzim, ar fi bine. Doar că întregul discurs public e unul al sfidării celei mai elementare logici. Până acum la nicio clinică din lume nu ți-ar fi făcut un vaccin dacă erai bolnav. Imaginați-vă ce-ar însemna să-i faci vaccinul ROR unui copil infectat cu pojar! Cu toate acestea, în ciuda unui vraf de lucrări de specialitate care interzic acest lucru, neo-specialiștii noștri spun că e chiar bine să faci vaccinul atunci când ești bolnav. Iar ai noștri au preluat-o de dincolo întrucât rămâi trăznit văzând cu câtă naturalețe se susține acum o chestiune care, în urmă cu doar un an, ar fi constituit o dovadă suficientă pentru ca un student să pice examenul de imunologie.

Un alt tembelism repetat cu obstinație este acela că și dacă ai făcut boala tot trebuie să te vaccinezi. Cică „e mai bine așa”! O individă cu fața de transplant spunea cu autoritate la TV că e chiar obligatoriu să-ți faci vaccinul chiar dacă ai făcut boala pentru a-ți întări imunitatea. Și, ca să vedeți penibilul, două fraze mai încolo spunea la fel de senină că „vaccinul poate crea o imunitate aproape similară celei naturale”. Păi ce-ai făcut fato?

Știu că observați toate aceste disonanțe. Știu că înțelegeți că e ceva în neregulă. Însă, ceea ce ar trebui să observați e și faptul că, în ciuda conștientizării destul de solide a stării de fapt în care ne aflăm, n-avem puterea să mișcăm lucrurile din loc. Oare de ce?

Lupta pe care o câștigă mereu ceilalți e fundamentată pe alte principii pe care nu le înțelegem. De-aceea azi câștigă din pandemie, mâine din mâncare, poimâine din locurile de muncă s.a.m.d. De fiecare dată când Ei doresc ceva, cu toate că-și desfășoară activitatea pe față, câștigă. Imaginați-vă: într-o parte peste 90% din omenire, în cealaltă parte mai puțin de 10%(unii spun că raportul ar fi de 99,99/0,01)! De ce mereu câștigă minoritatea? De ce, în ciuda prostiilor vizibile din avion, treburile se fac așa cum vor ei?

Voi mai face o ultimă paranteză înaintea concluziilor. Nicăieri în lume nu se spune că toată această criză este generată de un singur element: lipsa facilităților medicale. Numărul de paturi raportat la numărul populației este insuficient peste tot în lume. Singura țară care și-a crescut programatic numărul de paturi de spital este ... China, însă și acolo numărul este insuficient. Ați uitat când, la noi, băsescu închidea spitale? O făcea pentru că i-o dictase „minunata UE”. Care UE și-a scăzut continuu numărul de paturi. Criza sanitară din primăvara trecută din Italia a fost cauzată de același lucru. Italia fusese un alt elev meritoriu care pusese în practică recomandările primite. Rezultatele n-aveau cum să fie altele. Atunci când n-ai capacitate ajungi să te miști haotic, la mâna hazardului.

Ați auzit pe cineva acuzând statele pentru politica criminală de reducere a sistemului sanitar(mă rog, în termeni tehnici i se spune „optimizare”). Uitați-vă cum cel care a distrus secțiile de arși din Româna a ajuns acum, din nou, ministru. Oare ce domeniu va frige acum?

Închid paranteza pentru a relua întrebarea: de ce oare ei câștigă și noi pierdem? E simplu, ei au puterea. Nu e vorba de puterea tiranică pe care oricum și-o exercită. Aceea poate fi răsturnată, am văzut-o de-atâta timp în istorie. În cazul lor e vorba de o altă putere, cea pe are, cu inconștiență, le-o dăm noi. E vorba de puterea dorințelor noastre. Nu v-a spus-o nimeni până acum, însă aceasta e adevărata sevă care-i întărește, care-i face invulnerabili.

Suntem cu toții sclavi ai propriilor dorințe. Unele sunt normale, precum cele care țin de supraviețuire. E normal să vrei apă deoarece altfel mori de sete, e normal să vrei să mănânci, să te îmbraci s.a.m.d. Problema apare când aceste dorințe ale noastre depășesc normalul și intră în zona patologică. E normal să-ți dorești să mănânci, dar e absolut anormal să transformi asta într-o pasiune pentru nu știu care tip de icre sau pentru nu știu ce tip de carne de „vită masată”. E normal să-ți dorești un acoperiș deasupra capului, dar e absolut anormal să tremuri visând la un palat de mii de metri pătrați pe malul oceanului. Vedeți cât de simplu e să depășiți limita?

Acesta este jocul dorințelor pe care ei îl stăpânesc bine. Tot jocul despre care vă vorbesc a provocat revoluția burgheză și de-atunci tot provoacă revoluții. Cei care știu cum să lucreze cu dorințele mulțimii aceia devin proprietarii turmelor. E un joc simplu, de-a dreptul banal care, iată, face jocurile pe acest pământ de câtea sute de ani.

Tremuri după ultima mașină de super-lux, care accelerează de la 0 la 100 în câteva secunde, și care are un interior de OZN? Știu, îți place, doar că omiți un lucru: fabrica aceea care produce mașina e a lor. Te visezi într-un concediu în Caraibe? Da, doar că hotelurile acelea sunt ale lor. Te-ai plimba într-un avion cu servicii ultra luxoase? Da, doar că linia aeriană e a lor. Te-ai gândit oare de ce salivezi după mașina aceea, după vacanțele exotice sau după avionul-minune? Ce poate fi atât de tentant la un avion? Pe mine unul mă obosesc teribil călătoriile cu avionul. Între două ore petrecute în avion(care, de fapt, sunt vreo 6-7 pierdute cu totul), prefer una-două zile pierdute cu mașina. Ce anume te-ar face să pui o asemenea pasiune într-o călătorie cu avionul?

În 24 octombrie 2003 a fost ultimul zbor comercial al unui Concorde. S-au înghesuit în el mai multe vedete ale momentului, alături de numeroși alți pițiponci care au plătit o avere pentru această „aventură”. Se știa că zborul e periculos, că avionul nu mai e atât de sigur, însă, cu toate acestea, oamenii aceia au plătit o avere pentru a sta înghesuiți într-un avion care-și dădea obștescul sfârșit. De ce? Din cauză că le fusese „injectată” dorința de a fi acolo.

Iată cum „injecțiile” pe care specialiștii știu cum să ni le administreze cresc în noi și ne fac să dorim lucruri de care, până în urmă cu puțin timp, ne erau absolut străine. De ce-ai face o pasiune pentru ceaiul pu-erh dacă tu până mai ieri nici nu știai că există? De ce te-ar fascina vinurile Château Lafite când tu ai băut până acum doar „căpșunică”? Nu e ceva ciudat? Oare nu ți-a fost injectată această pasiune? Cu siguranță că acum știți răspunsul.

Există câteva chestiuni peste care nu se poate trece. E infinit mai ușor să iei de-a gata decât să construiești tu. E infinit mai simplu să cumperi decât să vinzi. Societatea de azi îți spune contrariul: că n-are sens să-ți bați tu capul când poți lua de-a gata. Poți oare să faci acasă mezeluri atât de dichisite precum cele care ți se vând feliate și ambalate în cutii care te fac să visezi? Evident că nu, însă diferența nu e doar de ambalaj. În timp ce mezelurile pe care ți le faci acasă sunt sănătoase, celelalte sunt otrăvite. În timp ce porcul pe care-l crești la țară e hrănit cu mâncare, porcii de crescătorie sunt hrăniți cu antibiotice. Dacă ar fi să respectăm niște standarde minime, carnea care se vinde în supermarketuri ar trebui să nu poată fi vândută decât pe bază de rețetă și doar în farmacii.

Iată jocul dorinței funcționând în întreaga lui plenitudine! Ți se insuflă o dorință și, în același timp ți se dă și soluția magică: mergi și cumpăr-o! Iar tu fix asta faci. După ce-o cumperi dorința se ofilește. Nu te mai pasionează, însă o alta i-a luat locul! Trepidezi pentru a-ți îndeplini acea nouă dorință, ai face orice pentru ea. Dacă nu reușești s-o îndeplinești, intri în depresie. O faci și pe-asta. Și ciclul se reia pentru că e un ciclu a unică oprire e ieșirea ta din „sistem”. Încă o viață irosită în numele puterii Lor, a controlului lor absolut.

Sper că ai înțeles ce te mână artificial „în luptă”. Ei câștigă întotdeauna pentru știu să-ți insufle false valori și false dorințe. De-aceea, din când în când ți se cere să mai renunți la câte ceva. Vrei să poți iar să cumperi? Vrei să poți să te distrezi din nou? Nu ți se cere mult: doar un vaccin acum, altul peste câteva luni s.a.m.d. Nu vrei, mergi la izolator! „Minunata lume nouă” ți se închide în nas și tu ajungi la depresie. Ăsta e jocul. Iar victoria e a celor care nu ajung la depresie pentru iluziile care le mănâncă inutil viața. Despre asta e vorba!

16 comentarii:

  1. Da, eu aș vrea să merg la izolator. Dar nu singur, ci împreună cu alți "proști" care nu înghit pe nemestecate orice gogoașă care li se aruncă dinspre guvern, prin intermediul presei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citat:"Ei câștigă întotdeauna pentru știu să-ți insufle false valori și false dorințe."
    As adauga si false asteptari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dorinta naste suferinta un concept universal prezent in toate culturile
    lumii . Poate parea fatalist ce spun dar, simbioza dorinta -suferinta e poate unul din laimotivurile existentei vietii .

    RăspundețiȘtergere
  4. Dintotdeauna si oriunde:
    CINE PRODUCE BANII, DETINE PUTEREA
    CINE DETINE PUTEREA, STABILESTE ADEVARUL
    CINE STABILESTE ADEVARUL, CONTROLEAZA TRECUTUL
    CINE CONTROLEAZA TRECUTUL, DETERMINA VIITORUL
    CINE DETERMINA VIITORUL, PRODUCE BANII
    Who makes the MONEY, has the POWER
    Who has the POWER, establishes the TRUTH
    Who establishes the TRUTH, controls the PAST
    Who controls the PAST, determines the FUTURE
    Who determines the FUTURE, makes the MONEY

    RăspundețiȘtergere
  5. Materialiştilor secolului al XIX-lea această conştienţă a sufletului le dispăruse într-atât încât se spunea: Creierul secretă gânduri precum ficatul fierea. Aşadar, nu se mai deţinea decât conştienţa proceselor corporale. Şi, fără ca oamenii să ştie aceasta, există în prezent – tot felul de societăţi lucrează în acest sens – tendinţa de a repeta ceea ce s-a realizat la Conciliul de la Constantinopol din 869, şi anume de a statua că omul nu este alcătuit din trup şi suflet, ci din trup, iar sufletul este ceva ce se dezvoltă din trup. Din această cauză se consideră că este imposibil să educi sufleteşte omul; deci trebuie găsit un element, un element material pe care să-l inoculezi omului la o anumită vârstă; astfel el îşi va dezvolta talentele. – Această tendinţă persistă. Ea se află în linia dreaptă a evoluţiei ahrimanice: să nu se mai fondeze şcoli pentru predare, ci să se inoculeze omul cu anumite substanţe. Nu este ceva ce nu poate fi făcut, dar atunci transformi omul în automat. Astfel s-ar grăbi procesul de educaţie care lucrează prin constrângerea gândurilor. Există deja substanţe cu ajutorul cărora, dacă ar fi inoculate omului la vârsta de şapte ani, acesta s-ar putea dispensa de şcoala primară; el ar deveni un automat al gândirii. El ar deveni foarte deştept, dar nu ar avea conştienţa acestui fapt. Dar ce importanţă are în prezent dacă omul are sau nu o viaţă interioară, din moment ce el aleargă de colo-colo în exterior, făcând un lucru sau altul! Oamenii care se dăruiesc în prezent culturii ahrimanice – şi există astfel de oameni – năzuiesc numai spre astfel de idealuri. În definitiv, ce ar putea fi mai încântător pentru o mentalitate, care se răspândeşte tot mai mult în prezent, decât să se descopere un vaccin în loc să chinuieşti un copil timp de mulţi ani! Aceste lucruri trebuie spuse cu tărie. Pentru că altfel nu se observă ce scopuri se urmăresc. Printr-un astfel de vaccin s-ar obţine pur şi simplu relaxarea corpului eteric în corpul fizic. De îndată ce corpul eteric se relaxează, jocul dintre Univers şi corpul eteric devine deosebit de activ, iar omul devine un automat. Dar corpul fizic al omului trebuie să fie educat aici, pe Pământ, prin voinţă spirituală.
    Rudolf Steiner
    http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA205/GA205_CF07.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nu intamplător dl Diaconu a postat o fotografie cu un duh. In islam, duhurile sunt denumite djini. Si au inclusiv puteri paranormale djinii. Geniul are o parte a sa intunecata. Genialitatea, asa cum este inteleasa de cei ce vânează creiere prin Romania si prin toata lumea, ține de minte. Ati observat ca si pe posturile TV din Romania se face show cu copiii supradotați? E semn ca traim intr-o lume concepută de minte. Si e o asa vanatoare de paranormal prin lume si prin Romania, ca te doare sufletul de atata " fericire"! Asa ca nu este greu sa ne dam seama cine anume manipuleaza oamenii...Arhonții, djinii, demonii.
      Inclusiv emisiunile TV aduc in față oameni " paranormali" la sectiunea spiritualitate. Lidia Fecioru si Voropchievici aproape ne dau cu bobii, in direct, la o ora de maxima audienta. Pentru ca nu este nicio diferenta intre cele doua babe din satul meu, moarte de mult timp, la care mergeau oamenii, mai abitir decat la biserică😂.
      Una dadea cu bobii. Alta era croitoreasa, dar se zicea ca in fiecare noapte, pe cosul ei, intra o flacara. Un zmeu, in traducere populara.
      Ce avem noi azi, in frumoasa si vesela-tristă Romanie?!
      Babele s-au multiplicat, au luat nume sofisticate, gen parapsiholog, sau reikieist, numerolog, radiestezist...etc
      Pe multi i-am citit pe net sau i-am privit la TV vorbind despre dragoni. Dragonii sunt fratii zmeilor nostri, spirite de foc, apa, pamant, aer, nu? Nu ma prea pricep. Deci...djini. Spirite care au o componenta suficient de intunecata ca sa posede mintea cautatorilor de comori spirituale in zone crepusculare. Totul are un preț...
      Judecand dupa haosul din Romania si numărul urias de bolnavi psihic, lucratorii asa zis paranormali au cam sfeclit-o!
      Despre Steiner...m-a fermecat si pe mine un timp. Pana cand mi-am dat seama ca a facut acelasi lucru pe care il fac acum si la noi paranormalii gen Melfior ra si altii: a calatorit in timp, in ere de mult timp apuse, in cautare de informatie.
      Ei, si? Cu ce ne ajuta pe noi in prezent faptul ca in Lemuria oamenii aveau o stare vegetativa? Mai mult decat ca sa inteleg ca am o parte de aura cu care pot intra in rezonanta cu plantele nu ma ajuta. E doar cunoastere pentru minte, iar daca nu iubesti, degeaba acumulezi cunoastere, pentru ca nimic nu ti se deschide. Ca sa ai acces la informatie trebuie sa iubesti. Iar daca folosesti informatia ca sa te imbogatesti, se cheama ca ai scos din lampă un duh. Iti indeplineste dorintele, dar cu ce preț?
      Prețul este Mantuirea. Ai bani, devii faimos...dar...ramai captiv in lumea asta, un rege trist căzut la ispita Satanei.
      Cunoasterea lui Iuda era pe minte. De acolo i-a venit si ideea tradarii. Mintea complica totul si ceea ce Iisus propovaduia i se parea prea simplu. Copilareste de simplu.
      Concluzie: intr-o lume stapanită de demoni sa nu va asteptati la milă, compasiune, iertare.
      Demonii sunt ca in basmele noastre. Iti vinzi sufletul pentru un sac cu bani si te trezesti sarac spiritual.

      Ștergere
    3. Prin asceza omul va cunoaste pe Dumnezeu , adica se va Indumnezei! Nu o spun eu de la mine o spun altii mai cunoscatori si practicanti ! Noi nu avem certitudini noi manifestam crezuri ! Aici e schisma intre material si spirit! Omul e dualist in manifestare ....din acest motiv e supus greselilor , cand crede in ce vede , cand in ceia ce ii ofera un comfort emotional stabil!Tema e vasta si nici macar testele sacre nu pot raspunde intrebarilor din ziua de azi! Una ar fi asta: CAUZA SI SCOPUL CREATIEI ?

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  6. vaccin doar cu numele, in fapt este altceva
    https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Dan, va multumesc pentru aceste infromatii cruciale. Citisem si in presa globalista ca Israel a vaccinat deja 10% din populatie. Consider poporul evreu un popor inteligent si nationalist si nu puteam sa cred ca acea stire este reala. Cum e posibil sa se vaccineze evreii cu un vaccin facut in Germania? Citind la dumneavoastra pe blog am inteles ca nu e o minciuna.
    Insa, acum raman cu aceaste intrebari - oare ei chiar se vaccineaza cu aceste vaccinuri ale globalistilor sau au vaccinul lor facut de ei? Si daca au vaccinul lor, pentru ce este acest vaccin? Pentru urmatorul virus mortal care va fi eliberat in lume curand de globalisti? E clar ca acest virus covid nu este deloc periculos si trece de la sine ca o simpla viroza - Domnul Trump, care chiar a avut acest virus, si dumnealui era in asa-zisa categorie de risc, nu a patit absolut nimic. A trecut cu bine peste si nu a avut nevoie de niciun vaccin globalist. A tusit putin si atat. Exact cum a zis domnul Trump la inceputul acestei plandemii - virusul trece de la sine, nu ar trebui sa ne fie teama. Dar acum sincer sa fiu nu mai inteleg nimic. Domnul Mike Pence, un crestin adevarat si un anti-globalist, s-a vaccinat, apoi Israel vaccineaza toti cetatenii, Viktor Orban cumpara vaccinul globalistilor in locul vaccinului rusesc. Singura mea explicatie este ca un nou virus mortal va fi curand eliberat in randul populatiei, iar acestia din urma au informatiile necesare si au luat masuri. Insa, de ce nu ne spun si nou adevarul? De ce ascund adevarul de noi? De ce domnul Mike Pence nu ne spune clar - frati crestini, vaccinati-va neaprat cu acesst vaccin pentru ca urmeaza ca un virus mortal sa fie eliberat din laboratoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TEHNICA PSIHOLOGIEI INVERSATE ......Israel are poate cea mai avansata tehnologie in domeniul geneticii din lume ! Asa ca lasati prostiile cu vaccinul de provenienta germana la evrei ! Inseamna ca multi dintre voi nu stiti nimic despre arta manipularii ....pacat

      Ștergere
  10. Și dorința de a schimba stāri de fapt...e tot o dorințā. Deci, o vulnerabilitate.
    Intrucāt ne aflām intr-un nexus al unor curente socio-politice (cu potențial latent revoluționar), mulți oameni nutresc dorința de a se implica întru schimbare. Neștiind exact ce, cum, când. Imboldul existând insā, inginerii sociali știu sā capteze aceste tendințe, ghidându-le subtil înspre alte finalitāți (a se vedea cazul apetenței inițiale pro-USR, care a motivat oameni de bunā credințā, deloc compatibili cu aberațiile neo-marxiste).

    Cave aranearum.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)