joi, 21 ianuarie 2021

O nouă pagină

A
m spus în mai multe rânduri că vin vremurile în care nu ai unde fugi, în care să nu poți scăpa de mâna lungă a celor care au ajuns să decidă tiranic până și în cazul celor mai intime aspecte ale omului. De fiecare dată când spuneam cele amintite, mai apărea câte unul care-mi arăta către țări așa-zis rebele. Desigur, de cele mai multe ori mi se dădea ca exemplu Rusia. Și, de fiecare dată când repetam că trebuie să fim circumspecți în cazul oricărei țări, mi se enumerau cele câteva aspecte pozitive ale liderului de la Kremlin, punându-se în umbră chestiunile dubioase care, totuși, sunt cunoscute.

Iată că a venit și momentul zero, reprezentat de așa-zisul pașaport de vaccinare, un document de o agresivitate la adresa noțiunii de om nemaivăzută până acum. Ce e pașaportul de vaccinare? Actul prin care omul devine câine, vacă, porc, adică intră în regnul animalelor cărora li se aplicau măsuri de acest tip.

După intrarea în UE a devenit o obișnuință să se chipeze animalele domestice, cu toate că nimeni, dar absolut nimeni, nu a înțeles până acum care e scopul acestei acțiuni. Practic, la ora actuală, nu mai există animal nechipat. S-a spus că totul e o măsură menită a reduce maladiile acestor animale. Frumos spus. Doar că după marea chipare ne-am confruntat cu cele mai mari probleme. Până în 1989, pesta porcină africană era prezentată studenților de la Medicină Veterinară mai mult ca o curiozitate, ca o boală a cărei existență era cunoscută, dar puțin probabilă pe meleagurile noastre. Dacă vreți un echivalent uman, e ceva similar discuțiilor despre friguri. Știm că există, dar boala e puțin probabilă în zona noastră climatică.

A venit UE cu implementarea tuturor procedurilor elaborate pentru biosecuritate alimentară, a chipat tot ce-a prins și iată-ne în prezent confruntându-ne cu cea mai mare epidemie de pestă porcină africană(PPA). Milioane de porci au fost sacrificați pe altarul luptei cu PPA. O luptă care face doar victime între porci și care, cu toate că-și are originile în marile combinate de porci, afectează micii producători individuali cărora le sunt ucise animalele doar pentru că se află „în raza de infectare”. Ați înțeles șmecheria? Dacă ai „norocul” să te afli la câțiva kilometri de un combinat de porci, riști să te trezești în ogradă cu „mascații animalelor” care-ți vor omorî porcul pentru vina de a se afla în apropierea combinatului la care a explodat PPA.

Am făcut paranteza legată de lumea animală pentru a vă face să înțelegeți absurditatea unor măsuri. Chiparea nu doar că n-a prevenit nimic, dar, mai mult, iată că, în ciuda sa, avem de-a face cu masive pandemii care nu se rezolvă decât prin sacrificarea animalelor. Și, de fapt, nici măcar așa întrucât noile focare apar precum ciupercile după ploaie.

Să ne reîntoarcem la nebunia pandemiei umane. Acum, când infectarea începe să scadă natural, se inventează tot felul de nebunii. Se face o propagandă nebună vaccinării, în ciuda faptului că argumentația e de-a dreptul absurdă. Ceea ce se susține cu isterie pe la televizoare și-n media electronică sfidează bunul simț. Cum să spui să numești „imunizare” o procedură de vaccinare în urma căreia nici măcar producătorii nu pot spune CÂT TIMP TE IMUNIZEAZĂ? V-ați întrebat întrebat medicul despre acest „mic amănunt”? Eu am făcut-o și mi s-a răspuns franc: nu se știe, dar producătorii speră ca imunizarea să țină ... trei luni. Ați înțeles? TREI LUNI!!! V-ați întrebat medicul care-i rațiunea pentru care o persoană care a făcut boala mai trebuie să se vaccineze? Eu am întrebat și mi s-a spus că e o prostie fără margini care contrazice tot ce-au învățat la școală: nu există imunizare mai puternică decât cea naturală. „Dacă ai făcut pojar ți s-a mai făcut vaccin? Dacă ai făcut oreion, ți-a mai spus vreun doctor să te vaccinezi?” N-o să mai întind enumerarea controverselor deoarece am pretenția că sunt citit de oameni cu picioarele pe pământ și n-aș face altceva decât să plictisesc.

Ei bine, în ciuda controverselor, treaba merge mai departe, semn clar că logica și-a pierdut definitiv puterea în lumea în care trăim. Așadar, în ciuda controverselor și, mai ales, în ciuda unui minim respect pentru ființa umană, se trece masiv la „catalogarea”, înregistrarea celor care sunt vaccinați. Mai mult, anumite țări - precum Africa de Sud - deja au impus restricții la intrarea în țară a persoanelor nevaccinate. Treburile însă nu se opresc aici, surprizele apărând fix acolo unde mulți dintre cei care se auto-iluzionează se gândeau că se pot salva.

Dacă inițiativa lui Biden de a semna obligativitatea purtării măștii peste tot timp de cel puțin 100 de zile făcea parte din chestiunile așteptate, inițiativa de dată recentă a Rusiei de a se alătura în forță susținătorilor pașaportului digital de vaccinare probabil vă va surprinde. Ei bine, se pare că rușii vor fi primii europeni care nu doar că vor avea un asemenea document electronic, dar vor și pretinde existența unui pașaport de vaccinare pentru a putea intra în Rusia. Pașaport care, în ciuda atenției deosebite a rușilor de a impune propriile standarde, va fi unul dintre cele care sunt dezvoltate de către globaliști: cel al IATA, cel de la Commons Project etc. Iată cum sare iepurele de unde te aștepți mai puțin!

Chestiunea însă capătă aspecte de-a dreptul îngrijorătoare întrucât există voci în Rusia care care cer imperativ ca pașaportul să se folosească și în cazul deplasărilor aeriene interne sau la trecerea dintr-o regiune în alta. Iar dacă asta nu e destul, aflați că o propunere legislativă de dată recentă dorește să statuteze obținerea de discounturi la magazine de către cei vaccinați! Cât e de-aici până la profeția cu semnul pe mâna dreaptă sau pe frunte? Iată cum o nebunie se transformă în teroare.

N-are sens să vă lăsați pe-o ureche gândindu-vă că „asta se întâmplă la ei”! De fapt, dacă veți avea puterea să priviți obiectiv, veți constata că peste tot în lume se fac pași hotărâtori în direcția impunerii pașaportului de vaccinare. Altfel ce sens ar avea întreținerea registrelor electronice cu cei vaccinați? În realitate toate țările lumii se pregătesc să impună în același timp pașaportul, iar registrul de evidență e dovada că întreg procesul n-are legătură cu boala, ci cu o agendă ascunsă care va fi impusă tuturor, în ciuda fracturilor logice.

Impunerea lui Biden la putere deschide epoca accelerării la maxim a agendei globaliste. Ceea ce urmează e greu de imaginat chiar și de către conspiraționiștii obișnuiți să mai înflorească bănuielile pentru a-i speria pe cei care-i ascultă. Cadența cu care vor apărea modificările e infernală. Realizați doar că, imediat după preluarea mandatului, prin câteva ordine executive Biden a anulat marea majoritate a „proiectelor grele” ale lui Trump. Cu alte cuvinte, restaurația s-a produs în câteva minute. Așteptați-vă așadar la o cadență înfiorătoare a evenimentelor, la o derulare halucinantă a acestora. Lumea realmente se va schimba peste noapte. Va veni momentul în care vă veți culca într-o lume și vă veți trezi într-o cu totul alta, întrebându-vă cu disperare cum de este posibil așa ceva. Nu vă auto-iluzionați: va fi posibil,iar căile de scăpare prin fugă pur și simplu nu există. Doar rezistența celor mai puternici e-ar putea oferi un dram de speranță. Asta dacă nu cumva speranța va fi scoasă în afara legii!

3 comentarii:

  1. Până aici ne-a fost! Vreo minune?! Nu-mi vine să cred!

    RăspundețiȘtergere
  2. Manipulare, manipulare, manipulare! Au constatat că dacă ne țin sub influența factorului „FRICA”, devenim o turmă care acceptă orice restricții. Mai mult, o parte din „oi” devin, de bunăvoie sau stimulate financiar, mijloacele de control asupra celorlalți. Aprobarea limitată și condiționată de utilizare a medicamentului Cominarty (așa zisul vaccin Pfizzer!) are următoarea prevedere: „Medicament eliberat pe bază de prescripție medicală.” Pentru orice om cu minte la cap, asta înseamnă că un medic (pre)scrie o rețetă și apoi poți primi acel medicament. La noi, este exact pe dos. Mai întâi te înscrii pe o listă, evident, voluntar (norocos!). Aștepți la rând să îți vină rândul, apoi intri într-o încăpere unde ți se pun niște întrebări de către un cadru medical fără să aibă acces la dosarul tău medical, ți se pun întrebări și se completează un formular pe care TU îl semnezi și apoi primești substanța injectabilă. Ca să fie siguri că nu dai colțul imediat, te țin într-un spațiu separat câteva minute sub observație. Măcar animalele sunt injectate și chipate fără aibă posibilitatea să își exprime acordul. Mai jos linkul în limba română, unde, în anexa II, punctul B veți regăsi modul în care se poate elibera acest medicament. Pentru cei care au răbdare, printre rânduri, mai scapă și alte informații referitoare la faptul că aprobarea de utilizare nu are la bază date cu privire la eficiență și imunizare. La noi, propaganda a stabilit că acest medicament este sigur și eficient! Deși este salvatorul omenirii, este nevoie să respecți exact aceleași restricții/reguli de securitate sanitară ca până acum (mască, distanțare fizică, fără vizite și spectacole, școli online, etc.) https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf
    Cât despre pașaport, se folosește din nou manipularea specifică denumită generic „fereastra Overton”. Deocamdată este adusă în discuție și ideea este respinsă de către Comisia Europeană doar pentru că, în acest moment, nu sunt date suficiente despre vaccin, despre eficiența acestuia și despre capacitatea de imunizare a acestuia! Aceasta a fost motivația reală! Pentru că, pur și simplu, nu EXISTĂ nicio informație că acest vaccin asigură imunitate, FABRICANTUL scriind în documentația prin carea solicitat aprobarea de utilizare, că nu are date cu privire la imunitate!
    Pur și simplu, asistăm neputincioși la introducerea noastră în cuști! Sclavie umanistă. citeam astăzi un articol de dcnews.ro în care un medic spunea că este mult mai importantă sănătatea publică decât cea individuală și că el, ca medic de familie, deși este sigur că are imunitate la coronavirusul SARS Cov-2, s-a vaccinat din grijă pentru sănătatea celorlați. La o primă lecturare, putem spun: admirabil! în realitate, acest medic, nu are capacitatea de a înțelege ce înseamnă să fii om liber. El declară că dacă vrem să trăim în aceeași cușcă cu el, trebuie să îi urmăm exemplu și să ne vaccinăm. Și, din păcate, mulți dintre noi, fac asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda,semnele nu sunt bune...citez si din Martin Armstrong care vede le fel lucrurile:"This is the collapse of our free society. It is over. Socialism is unsustainable so they are moving to authoritarianism. Everything is unfortunately on schedule. May God have mercy upon humanity."
    Te ia cu frig.Singura scapare ramane la Dumnezeu ,solutii omenesti nu prea vad...e prea dezechilibrat raportul de forte.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)