sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Păpușile prezentului

U
n necunoscut din Budapesta ajunge în SUA și, după câțiva ani, devine milionar și apoi miliardar. Mai mult, în urma unui celebru atac speculativ, reușește să îngenuncheze Anglia. După anul 1989 decide să „instruiască” Estul Europei în drumul său spre democrație. Și, treptat, din instructorul Estului, devine instructorul lumii. Iar averea sa crește de la un an la altul precum Făt Frumos și asta fără să facă ceva palpabil.

În anii 80, un tânăr necunoscut ajunge să semneze cu IBM un contract prin care firma sa urma să livreze sistemul de operare pentru computerele companiei. Firma tânărului își vinde sistemul de operare și altor proaspăt intrați pe piața computerelor personale, crește în valoare și ajunge cea mai valoroasă firmă din lume, iar proprietarul său cel mai bogat om din lume. Retras din activitatea sa de bază, miliardarul se dedică activităților de binefacere. Și nu așa, la modul banal, ci își bagă aproape toată averea în diverse societăți de binefacere.

Iată două biografii prezentate așa cum vi le spune media. Două vieți romanțate. Probabil ați intuit că e vorba despre George Soros și Bill Gates. Ați citit de nenumărate ori despre ei aceleași lucruri precum cele rezumate de mine în primele două paragrafe. V-ați spus că, iată, visul american există. Pornești de jos și ajungi miliardar fără ca nimeni să nu aibă nimic cu tine. Doar cele două destine sunt clare. Așa să fie?

Oare câți au mai plecat de la Budapesta și au ajuns în SUA? De fapt istoria e mult mai complicată. Soros a plecat de la Budapesta în 1947, când țara era comunistă și aflată sub ocupație sovietică. A plecat fără să-l întrebe nimeni nimic. Știți, în perioada aia oamenii mureau prin pușcăriile comuniste. Familia lui Soros însă a putut pleca liberă la ... Londra. Aici tânărul își face studiile la LSE, obținând chiar și-un doctorat în filosofie. Iar apoi e angajat în diverse bănci sau societăți financiare pe posturi grase. Abia după stagiul londonez ajunge în SUA unde, așa brusc, începe să înființeze fonduri de risc ridicat. Nu-i pun la îndoială inteligența, însă întrebarea care se pune este simplă: „De unde avea bani?”. Nimeni nu știe cum de-a ajuns taica Georgică de la statutul de angajat la cel de administrator de fonduri de risc, însă cei apropiați situației spun că omul e doar o carcasă scoasă în față. Mai mult, insiderii vorbesc despre niște fonduri inițiale care ar fi venit de la un oarecare David Rockefeller și că, mai mult, Soros e de fapt un fel de slugă a „familiei”. Oups, lucrurile încep să aibă alt farmec. Apoi treaba cu atacul speculativ. Pare treabă de geniu. El o explică atât de simplu încât te și întrebi cum de nu ți-a venit ție ideea aia? O să înțelegeți câteva propoziții mai încolo despre ce e vorba.

Între timp, încă din 1989, Soros s-a trezit filantrop. Și nu orice fel de filantrop, ci unul de calibru care și-a propus să scoată tot Estul Europei din negura comunistă și s-o îndrepte către societatea minunată și multilateral dezvoltată a ... comunismului progresist al viitorului. Soros a pus bani serioși în fundația sa, ba mai mult, a înființat o groază de păduchelnițe pe lângă ea. A fost unul dintre primii străini care-au venit în România, iar aici a avut întâlnire cu omul său de contact, Silviu Brucan(Saul Bruckner, pe vremea tancurilor sovietice).

Hai să ne calmăm puțin și să ne punem în pielea personajului. Așadar, tu ești miliardar și-ți faci o fundație care caută să instaureze democrația. Să luăm un exemplu din ziua de azi: în Yemen avem o revoluție(Houti). Tu te gândești să implementezi democrația acolo, îți faci o fundație s.a.m.d. Întrebarea fundamentală: ai merge în Yemen să stai de vorbă cu un om de-al tău de legătură? E o întrebare aici: Soros era nebun sau avea un curaj demn de invidiat? Nici una nici alta. O radiografie a activităților fundațiilor sale ne-a dezvăluit că „revoluționarele” sale organisme lucrează în coordonarea Departamentului de Stat și au suportul informativ al CIA(dar și al altor sericii secrete americane). Aproape că mă doare! Așadar, bravul tovarăș Soros nu face altceva decât să lucreze sub coordonarea răcanilor CIA pentru „implementarea” acaparării statelor de către SUA. Iar asta se petrece pe două planuri clasice: îndobitocire prin ideologie și apoi instaurarea cozilor de topor la vârful statului-pradă. În România Soros - prin intermediul pionului Bruckner - a înființat Grupul pentru Dialog Social, apoi și-a adus și fundația care-i poartă numele, iar din 1996 a avut invariabil pionii săi la vârful statului. Acum întreg statul e acaparat de Soros, adică de CIA. Iată și misterul „genialului atac speculativ”. În fapt Soros n-a făcut nimic altceva decât să pună „la lucru” informațiile la care i se dădea acces. Sau, mai bine spus, să execute ordinele primite. Așadar, banii i-au venit de la Rockefeller și geniul de la serviciile secrete. Începeți să recunoașteți conserva?

Să ne oprim acum asupra celui de-al doilea caz: Bill Gates. Toată lumea crede biografia prezentată romanțat, rămânând cu impresia că bietul Bill era un student rupt în fund care a avut noroc și a devenit miliardar. Aiurea, băiatul era putred de bogat. Tatăl său era avocat de succes, iar maică-sa era membră în board-ul First Interstate BancSystem. Așadar nu era vreun venit cu pluta. Dacă la Soros sursa financiară s-a numit Rockefeller, în cazul lui Gates „binefăcătorul” avea numele Thomas Watson Jr. Știu, nu vă spune mare lucru, dar el era șeful colosului IBM. În anii 70 IBM a început cercetările la ceea ce se numea „Project Chess”(PC), vizând lansarea calculatoarelor personale. Watson i-a încredințat firmei lui Bill Gates un contract vizând executarea unui sistem de operare numit Disk Operating System(prescurtat DOS). În fapt era un contract de outsourcing, Microsoft urmând să construiască sistemul de operare contra sumei de 430000$, o sumă imensă în acele vremuri. Partea interesantă era că în contract se prevedea explicit că Microsoft are dreptul să licențieze MS-DOS și altor producători de calculatoare personale. Să ne înțelegem, IBM nu era un butic, ci o corporație imensă, cu avocați străluciți. Orice avocat s-ar fi sucit în fața unei asemenea clauze: dacă dau banul pe un produs, produsul rămâne al meu! Nu vă gândiți că dezvoltarea sistemului de operare era ceva complicat pentru IBM. Mult din codul low level fusese deja produs de IBM și a fost preluat de Microsoft. Translatat în termeni colocviali, contractul dintre IBM și Microsoft suna cam așa: „Ia tu găina care face ouă de aur, dar îmi promiți că-mi dai primul ou, iar apoi faci ce vrei cu ouăle”. Așadar, un alt început ciudat.

Destinul ulterior al lui Bill Gates îl cunoașteți. A avut ceva probleme juridice însă, cu toate că era în culpă, a fost iertat în mod surprinzător. Pentru monopolizarea pieței Microsoft ar fi trebuit împărțit în două. Nu s-a întâmplat așa. Doar Bill Gates a dispărut de la conducerea companiei și, treptat, asemeni lui Soros s-a îndreptat spre faptele de caritate. În timp ce Soros răspândea „democrația”, Gates a început să răspândească „sănătatea”, devenind principalul artizan al vaccinării. Probabil vă gândiți că-s banii lui, așadar poate face ce vrea. Problema e că banii într-adevăr sunt ai lui, dar el i-a băgat acolo pentru a-i multiplica. În timp ce fundațiile sale militează pentru vaccinare, alte investiții se află în zona farma, întâmplător pe-acolo pe unde se produc vaccinuri. Astfel, arma ONG se pune în slujba investiției. Mai mult și absolut întâmplător, fundațiile lui Gates lucrează în coordonare cu ... Departamentul de Stat. Oups, iar încep să iasă scheleții din dulap.

Mai mult, Gates are și înclinații ecologice, intrând în mafia verde. Acum, prin intermediul fundației sale vrea să experimenteze o tehnologie de reducere a încălzirii globale: un fel de vaccin pentru planetă. În fapt e vorba de o altă chestie dubioasă în care are sprijinul absolut al serviciilor secrete.

Iată cum cade tencuiala lăsând să se vadă faptul că, în spatele marilor personalități nu se află nimic. Exact precum politicienii, marii miliardari ai planatei nu sunt decât niște actori, având în spate adevărații păpușari. Doar dacă n-ai făcut niciodată un business ai impresia că banii se fac atât de facil, că poți să sari din poziția de rupt în cur în cea de miliardar. Nu mai fiți naivi! Nimeni nu vă vrea binele. Și cu atât mai puțin sistemul de măști și păpuși făcut fix pentru a vă induce iluzii și a vă lăsa să trăiți în eroare. Nu vă mai lăsați păcăliți!

9 comentarii:

  1. Din nou nu ma pot abtine sa nu vin cu minore dar clarificatoare precizari.
    Soros a lucrat cu David Rockefeller, dar el era omul familiei Rothschield pe care o serveste si acum, conlucrand doar cu cei de pe Wall Street care isi aliniaza interesele lor pe aceiasi linie cu Rothschieldzii. Cealalta parte a Strazii Zidului(Wall Street) face gasca cu Axa Trump-Netanyahu. Familia Rothschield i-a dat informatiile din "casa" lui Soros sa speculeze Lira britanica, caci fara "inside data" nu poti face speculatii valutar/financiare.
    Bill Gates nu a fost prima alegere a lui IBM ci Apple, insa la indrumarile pretioase a lui CIA care stia secretul plin de gauri al Sistemului de Operatii Microsoft, a facut contract cu Microsoftul si i-a permis lui Gates sa isi vanda mai departe produsul gaurit ca un burete si sa invadeze piata cu ceva ce CIA-ul putea controla. Istorioara o stiu direct de la Mr. Mark Foster, vechi angajat al IBMului si Senior Vice President of IBM Global Services de la infiintare in 1991 si pana in 1999. Deci CIA dorea ca Sistemul de Operare Microsoft, desi furat, sa se raspandeasca cat mai mult si uite au reusit, bine inteles si cu alte proptele puse mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil și aduc un argument de la noi (mă rog, relevat prin acțiunea din România), GDS a fost proptit de spionajul francez, așa cum și editura Politică le-a fost încredințată prin transfer franțuzesc către un om al lor. Altor gușteri intelectuali de pe acolo le duc ațele tot către francezi. La fel și laxul premier generos cu studii toulusane, cel care i-a împropietărit din averea statului, ăl de-și pierduse cuvintele, de fîstîceală, cînd, într-un duplex televizat cu Franța, i-au adus handlerul de la universitate, ca să-i arate pisica în caz că i se urcase la cap puterea.

      Franța a avut probabil cei mai grei operativi pe teren. În ordinea lucrurilor cred că CIA e mai egală decît ei, dar francezii nu li se subordonează absolut. În schimb, nu ies din supunere față de R. menționați, care stăpînesc ferm Franța. În 90 erau conduși de neaoșul Silberzhan.

      Să nu uităm cum i-a fost arătată pisica lui Sarkozy, acuzat, cu început de anchetă oficială, că a trădat în favoarea... Mossadului. I s-a adus preventiv aminte că (urma să iasă președinte), indiferent la cîte țîțe suge, una e... tătic în Franța. (Mossadul a avut dispute zonale și cu CIA, pe filiera Lauder (pro-te-ve), cum, probabil, l-a scufundat pe tăticul Ghislainei de astăzi, care, tot probabil, uitase că era omul lor și devenise mai degrabă omul R.-lor de Anglia.)

      Îmbîrligate în toate era și securitatea noastră, la care mulți aveau condicuță. Dar securitatea s-a pus în poziție de drepți și a executat sau, cel puțin, nu i-a încurat decisiv.

      Gatesul poveștește chiar el cum a fost aprobat. A fost invitat, în calitate de puțoi, în iarnă și munte, în piscina exterioară cu apă fierbinte - pare un ritual - de la vila (nu mai rețin sigur cui, sorry) unde un grup de tovarăși l-a evaluat în persoană înainte de a-l rostogoli spre notorietate.

      Să nu scăpăm din vedere că, mai întotdeauna, există și un fir roșu al perversiunilor criminale la care se dedulcesc sau care reprezintă un pașaport de... vaccinare multe dintre figurile de vîrf și din anturajul lor apropiat. Asta legat de faptul că e adus un degenerat din ăsta, din nou, la conducerea SUA. Numai bine pentru zburdălnicii.

      Ștergere
  2. Despre Soros: Am citit cartea Societatea Civila, de sub ONG-urile Internationale- Organizatii si servicii secrete din umbra- Cornel - Dan Niculae. Recomand
    Despre Gates: legat de MS-DOS, cititi despre quick and dirty operating system facut de Tim Paterson, defapt furat de la concurenta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii sunt din start alesi ca sa
    " implementeze" planurile ocultei in lume. E un joc de șah in care sunt scosi in inaintare cei mai abili si lipsiti de scrupule oameni ai ocultei. Care probabil ca asa isi dobândesc initierile in masonerie. In functie de cati bani si cati sclavi au adus sistemului ocult. Este ca in orice secta: propovaduiesti o idee si scoti in inaintare pe cei ce fac prozelitism. Fraierii vin catre tine atrasi de mirajul discursului. Pana afla el ca a fost pacalit îngroașă conturile bancare ale celor aflati pe nivelurile de sus ale ierarhiei piramidale.
    La timpuri noi, oameni noi. Jucatorii de sah ai ocultei vorbesc pe limba noastra. Si eu iubesc planeta si mi-as dori sa se planteze copaci atat cat tăiem. Dar eu nu am puterea de a determina o schimbare in constiinta oamenilor.
    Cine stie? Poate ca si-o fac cu mana lor. Filantropii de mucava si carton poate ca inspira tinerii sa schimbe lumea din jurul lor.
    Ar fi ceva, nu? Sa-si taie oculta singura craca de sub picioare!
    Oculta mimeaza planul Luminii. De aceea este si atat de mult scepticism cand unii dintre noi avem idei " eco". Nu toti suntem trasi de sfori de catre baubau oculta, Slavă Domnului! Unii asa suntem din nastere. Iubim Creatia. Din fericire pentru noi, am scapat, gratie anonimatului si a nepriceperii in a face bani, neatrasi in sectele ocultei. In afara masoneriei! Sfanta libertate! Ma rog...libertate relativa, dar macar nu suntem tributari vreunui demon cocoțat in varful piramidei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil unul dintre cele mai bune articole despre Soros. Felicitari, domnule Dan.
    Imi puteti da, va rog, cateva surse? Doar daca este posibil. As vrea sa merg mai departe cu aceasta investigatie extraordinara. Acest satanist trebuie demascat.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)