luni, 4 ianuarie 2021

Scama încălzirii globale

K
laus Schwab(nu știu cum se face, dar toți imbecilii au prenumele Klaus) a decretat că anul 2021 este anul zero al Marelui Reset. Asta înseamnă că, nici mai mult nici mai puțin, începând cu acest an „ăl' cu coarne” ne va lua, pe față, în primire.

Oficial Marele Reset se referă la instaurarea dictaturii verzi peste tot pe planetă. De aceea Europa și-a distrus întreaga industrie auto. Iar „treaba începută” va continua fără milă. Câte ceva din ceea ce urmează ați văzut, însă, pusă în aplicare, trebușoara va arăta excesiv de urât. Să vă explic.

La scumpirea combustibililor fosili vă așteptați deja. Ați fost dresați să vă simțiți vinovați că folosiți benzină sau motorină. V-au băgat în cap că, încălzindu-vă cu lemne sau cu gaz, faceți rău bietei planete. De aceea absolut toate taxele pentru combustibilii pe care-i utilizați vor crește. Nu vă uitați cu speranță la energia electrică! Și acolo va fi jihad întrucât cantitatea de „componentă verde” va crește teribil, cu consecințele pe care le-ați încercat deja. Dacă vă gândiți că luându-vă un automobil electric veți scuti bani, vă înșelați. Dincolo de pierderea de autonomie - făcută programatic - veți avea și costuri exagerate întrucât va trebui să luați în considerare și schimbarea bateriilor, operațiune extrem de costisitoare.

Se va pune o taxă aspră pe metrul pătrat excedentar. Ce e asta? O altă modalitate de a vă mulge. Deja niște „experții lu' Pește” au stabilit că spațiul necesar și suficient pentru locuința unui om este de ... 3 mp dormitor cu 1mp spații utilitare!!! Cu alte cuvinte, o familie de trei membri ar trebui să se simtă în largul său în 9 mp și alți 3 mp pentru baie, bucătărie s.a.m.d. Credeți că întâmplător s-a făcut o obsesie din difuzarea „documentarelor” în care diverși dubioși se simt în largul lor în așa-numitele „tiny houses”, structuri de câțiva metri pătrați făcute pe suprafața unei rulote?

Probabil vă întrebați de ce se întâmplă toate acestea? Motivul oficial este „încălzirea planetei”. Degeaba există înregistrările istorice ale unor vremuri similare. Pe pământul acesta s-au văzut multe, atât glaciațiuni cât și încălziri, secete etc. Clima este ciclică. Aiurea! Realitatea e ignorată prin fabricarea unor „dovezi” dubioase. Tot felul de așa-ziși oameni de știință ne amenință cu apocalipse climatice scoțând tot felul de aberații de genul:
- e cea mai ridicată temperatură din ultimii x mii de ani(verificați-o p-asta!)
- la creșterea cu încă 1,2,3.. x grade urmează să ne prăjim pe suprafața Pământului(profeție neîndeplinită de mai multe ori în deceniile care au trecut);
- în următorii X ani vom cunoaște fenomene extreme generate de încălzire(de asemenea profeție falsă întrucât fenomenele cu care ne confruntăm au mai fost văzute);
- multe, multe alte aberații care țin, de cele mai multe ori, de imaginația bolnavă a așa-zișilor cercetători.

Probabil îmi veți cere probe. Să vă spun câteva. Mai țineți minte tsunami-ul din Japonia din 2011? Multe s-au spus despre el. Inclusiv că e o consecință a schimbării climatice ceea ce, în mod evident, e o aberație întrucât a fost generat de un cutremur. Poate vă amintiți acele localități efectiv șterse de pe suprafața pământului.

Japonezii au prostul obicei de a-și săpa memoriile în stâncă. De-a lungul Japoniei există așa-numitele „pietre tsunami”, cuprinzând amintiri și sfaturi legate de aceste fenomene neiertătoare. Cu ocazia mega-tsunamiului din 2011, la o altitudine de câțiva metri sub un sătuc micuț, de doar 11 case, s-a găsit o piatră-tsunami - despre care se crede că are o vechime de cel puți o mie de ani cu următorul sfat: „nu construiți case mai jos de acest punct”. Să vă mai spun că micuțul sat a scăpat de valul ucigaș, în timp ce tot ceea ce-a fost sub acel punct a fost făcut una cu pământul?

Să vă dau totuși un exemplu din domeniul climatic. Poate mai țineți minte seceta din 2018. Cu toate că n-ați simțit-o - și asta pentru că România, în conformitate cu toate proiecțiile, scapă de fenomenele extreme de acest tip - în 2018 chiar a fost o secetă gravă în Europa. Desigur, s-a spus că e jale, că așa ceva nu s-a mai înregistrat de milioane de ani și alte asemenea bazaconii. Doar că, în Cehia, scăderea nivelului fluviului Elba, a scos la iveală așa-numitele pietre ale foamei. E vorba de o inscripție săpată în piatra albiei fluviului și în care se spune că: „Dacă mă vezi, să plângi!”. Cu siguranță inscripția nu fusese scrisă acum milioarde(sic!) de ani.

Peste tot, dacă ne concentrăm, vom vedea elemente similare: fenomenele pe care propaganda le amplifică există de când lumea. Însă ideologia progresistă o ține langa: „încălzire globală și punct”! Care-i totuși șmecheria? E cât se poate de limpede că nu poate fi vorba decât de o scamatorie, altfel n-ar fi fost pusă în scenă cu atâta abnegație!

Dacă, spre exemplu, ați cunoaște că există o mafie a încălzirii globale probabil că altfel ați privi lucrurile. În spatele ONG-urilor, comitetelor de acțiune, congreselor, adunărilor și a tuturor inițiativelor climatice se află o mână de oameni. De fiecare dată aceeași mână de indivizi. Unii vor privatizări masive(precum cea a apei), desigur, pentru o mai bună „gestionare” a resurselor. Alții vor introducerea la scară a tehnologiilor pe care le controlează. Fiecare cu propunerea sa. În spatele tuturor stă mâna lungă a  bancherilor internaționali - în fapt un cartel mafiot în toată regula - care urmează să finanțeze „schimbarea”. Vă întrebați probabil care-i graba? E simplă „provocarea”: dacă ciclul solar actual se apropie de sfârșit(așa cum dă semne), întreg jocul pică. Cine naiba mai ascultă aberațiile lor dacă dă iar frigul peste noi?

Ca să înțelegeți cât de departe se merge cu aberațiile, apare din nou în prim-plan „binefăcătorul” Bill Gates. După ce și-a îngroșat buzunarul cu vaccinurile, pune un nou plan în aplicare: răspândirea în straturile superioare ale atmosferei a unor particule reflectorizante care ar avea capacitatea de scădere a temperaturii ca urmare a devierii razelor solare. Este, în mod cât se poate de limpede, un experiment hazardat. Culmea e că s-a oferit și o primă țară care să fie cobai: Suedia. Acum, oricum ați da-o, nu puteți spune că Suedia e victimă a încălzirii globale. Aiurea! Așa cum Putin se bucură deoarece încălzirea i-a eliberat imense suprafețe agricole, la fel și suedezii n-au de ce să se plângă de încălzire. În țara aia în care atmosfera nu te împinge decât către sinucidere, orice „gram de căldură” e o binefacere. E evident că avem de-a face cu o prostie. Dar ce mai e prostie acum, când orice aberație devine „știință”?

Chestiunea care se pune la cale e una extrem de dubioasă. Practic, după ce resetul va fi făcut, aceiași șmecheri nu vor avea decât a face „artificii” de stopare a încălzirii globale. Care artificii vor funcționa în măsura în care se va înregistra o diminuare a activității solare. Sper că nu-mi veți aduce ca și contraargument zicerea unor medii așa-zis științifice cum că avem cea mai redusă activitate solară! Nu de alta, dar toate furtunile electromagnetice care lovesc pământul spun cu totul altceva, astfel încât vă rog să dați dovadă de mai multă inteligență! Și nici argumente așa-zis științifice nu voi accepta în condițiile în care orice cercetător care „calcă strâmb” este, pe loc, mazilit!

Priviți ceea ce ni se întâmplă cu detașarea omului isteț și căutați ca, pe baza informațiilor pe care le aveți, să vă faceți planurile pentru „lumea care vine”. Vă trebuie, mai mult ca oricând, autonomie: o cât mai mare autonomie. Băgați bine la cap asta!

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din anii 90 am început sa observ creșterea cultului mafiei, astăzi mafia fiind răspândită în toate țările și pe toate nivelele, zeci de mii de grupuri mafiote. Pandemia asta îmi spune ca exista deja un sindicat mondial la mafiei, unde se votează diverse afaceri planetare din care sa profite toți mafioții și aiuritele. Arma mafiota de bază este mass-media și Hollywood!! este chiar un film cu Robert deniro unde marketeaza prin știrile TV un întreg scenariu național. Corupția e mondială, e pandemică. Toate structurile statelor, serviciilor și instituțiilor au fost și sunt corupte și coruptibile. Nu conduce nimeni lumea, lumea e o piață în care cei corupți știu sa se unească și sa profite de pe ea. 20%mereu vor face ce zic guvernanții, ce zic ziarele, ce zice preotul, ce zice doctorul. Restul se întreabă și aleg sa nu se implice. 70% nu se implica niciodată. 10% mereu activi și puțini suportă torturi ca Asange ca dau totul pe față. Noi avem și un slogan românesc: Corupția ucide! Și știm ca mafioții sunt asasini plătiți. De ce e profitabil sa ucizi fără sa ucizi? În 2019 au murit mai mulți oameni decât în 2020. Păi da ca nu au mai fost accidente, dar pandemia nu presupune morți mulți? Asta înseamnă frică. Frica vinde bine. Mai ales frica de a pierde ocazia. Consumerismul a educat aviditatea în om, dorința de a avea tot ce e mai bun, apoi frica de a pierde oferta, apoi simțul urgenței, dar și sa reacționeze la indiferență comercianților. Mafia știe sa vândă bine. Guvernele ne vând nouă. Unii cumpăra, alții nu. Dar știu și sa oblige sa cumperi. Mai ales dacă nu ești autonom, off grid.
    tot spionajul inteligent are scopuri comerciale pentru diverse grupuri de mafioți. Și ei se luptă între ei, dar acum sunt toți înțeleși. Sa ne jupoaie de resurse. Recensământul va fi folosit tot în scopuri comerciale. Medicina a devenit industrie comerciala. Guvernele sunt societăți comerciale, noi suntem marfă. Unii mai marfă decât alții. Noi suntem resursele de la Bursă. Avem fiecare un preț pus pe noi, ca profit, ca asigurare de viață, ca pierdere. Începe digitalizarea noastră, resursa om. Suntem baterii de energie. Scumpe sau ieftine. E tot ce putem alege. Cât de scump te vinzi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ar fi să se rezume totul la bani și putere (socială)...

    RăspundețiȘtergere
  4. Masina electrica este doar momeala pentru renuntarea la masina pe conbustibil asa zis "fosil"(asta este alta mare pacaleala a mafiei)fiind doar o etapa intermediara in eliminarea totala a masinilor(mici - de 5 locuri). In Londra sunt date deja legi pentru marirea de taxe(in prima faza in centru iar apoi in toata Londra, in prima faza doar pentru masinile pe combustie iar apoi si pentru cele electrice). Cineva care traieste acolo mi-a spus ca, dupa o socoteala sumara, incepand de anul asta ar trebuii sa inceapa sa platesca gradual pentru aceste taxe in jur de 400 de lire/luna. Pentru venitul lui asta reprezinta aproape 30% din salariul lunar. Din cauza taxelor "verzi" oamenii vor renunta de "bunavoie" la masini. Vom fi prizonierii oraselor in care traim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa mintea mea putina, cred ca in spatele povestii cu reducerea CO2 este ceva mult mai malefic. Controland CO2-ul practic controlezi viata. Ca sa traim avem nevoie sa respiram. Respirand emitem CO2. Zero emisii CO2 inseamna zero viata. Adica moarte+moarte. Moartea tuturor vietuitoarelor ce emit CO2 si moartea plantelor ce traiesc si depind de CO2. Ce minunat a Creat Dumnezeu totul, ca nimic sa nu fie de prisos, ce ne este noua nefolositor sa fie foarte util plantelor. Dumnezeu da viata dar satana vrea sa o contreoleze prin reglemenrari.
    Acesta minciuna cu "Incalzirea Globala" transformata in "Schimbare Climaterica" vine sa preintampine intelegerea semnelor premergatoare sfarsitului lumii,(sa le dea o explicatie "stiintifica" si sa tina in continuare lumea in amagire) cand intradevar vor fi cataclisme naturale asa cum "n-au mai fost si nu vor mai fi", datorate cu adevarat oamenilor dar nu "poluarii" ci pacatelor care au devent prea multe si prea mari. Cerul nu-si va mai da ploaia sa si va fi seceta asa de mare incat in crapaturile pamantului vor putea usor incape oamenii. In unele locuri va fi apa multa dar statuta rau mirositoare iar panantul nu va putea sa-si dea roada sa.Cam asa ne avertizeaza Parintii Induhovniciti ce li s-au arata unele semne pentru indreptarea noastra.
    Nivelul mariilor si oceanelor va creste? Posibil. Dar nu de la CO2 ci de la cei peste 120 de vulcani subacvatici din zona "antartica" ce s-au activat in ultimii ani.
    Ei stiu toate astea, pentru ca acestia sunt "pasii" pentru inscaunarea antihristului la care lucreaza de veacuri. Nu se poate altfel, asa este ingaduit de Dumnezeu sa se intample, cand se v-a intampla. Toate se intampla conform "scenariului", ei spera ca doar finalul sa fie altfel, speranta desarta.
    Tocmai pentru a arata nimicnicia lor Dumnezeu ingaduie ca ei sa ajunga la maximul de putere pe care si-l pot inchipuii, dupa care urmeaza anihilarea lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa incep ? Sa zic pentru inceput ca nu sunt nici smerit nici cel mai pacatos .....sunt undeva intre cei multi aidoma softistului ! OMUL a ajuns la nivelul la care pune la INDOIALA TOTUL ,nimic nu il multumeste si nu ii este cu indestulare ! MOTIVUL? Pai sa zicem ca unul din motive e graba zilei !OMUL traieste pe graba , el nu mai are timp ! Dar in subsidiar sta adevaratul dusman .....setea de putere si de dominare a celor slabi ! Explicat destul de bine atat in Biblie cat si in alte scrieri ca si PACATUL MANDRIEI !De aici se desprinde si PACATUL PANTECULUI ! Si revenind la softist sau programatorul acestui univers , el stie finalul are executabilele bine inradacinate ......si venim noi sa schimbam ce? Iisus in gradina Ghetsimani a spus catre apostoli : Ca sa mancati si sa beti la masa Mea, in imparatia Mea si sa sedeti pe tronuri, judecand cele douasprezece semintii ale lui Israel. Intrebarea mea simpla. Suntem toti din cele 12 semintii ? Ma indoiesc de asta ! Noi restu suntem goimii sau poate ceva sefarzi dar nu TZABARI !

      Ștergere
    2. @Kinu
      Interpretarea cuvântului Mântuitorului adresat apostolilor despre judecarea celor 12 seminții nu are nimic în comun cu interpretarea pe care i-ați dat-o. Iar această convorbire nu a avut loc în grădina Ghetsimani ci în alt loc și context. Creștinii sunt urmașii lui Avraam și ai lui David, după credință, mai mult decât urmașii lor după trup!

      Ștergere
  6. Om simplu,doar oile sunt spalate pe creier ca "Dumnezeu îngăduie". Este chiar cheia folosita de demoni impotriva omului: resemnarea! Fiti sigur ca nu Dumnezeu ingaduie abuzul asupra copiilor. Sau distrugerea ecosistemului. Lasii isi gasesc scuze cand accepta.
    Budistilor le este foarte la indemana sa spuna ca este karma copilului si sa se spele pe maini. Crestinismul ar fi trebuit sa nu mai ingaduie. Preocuparea romanilor ar fi trebuit sa fie, in acesti ani de spaimă, in primul rand copiii si toti aflati in situatii critice. Preocuparea romanilor ar fi trebuit sa includa Romania Vie, cu padurile si tot ce avem noi. Ca emitem tot felul de idei, fiecare dupa cat ne duce mintea, nu valoreaza mai nimic la Dumnezeu.
    Ne scarpinam in creier ca sa emitem idei. Pe internet. Adica " domeniul" controlat de caracatiță. Si ne mai miram ca stiu totul despre noi...
    Stiu cine e trezit si cine sforaie. Stiu cine este cu adevarat periculos pentru sistemul mafiot si cine doar se gadila singur ca sa para sfant sau iluminat. In functie de ce facem noi, ei isi concep urmatoarele sisteme de manipulare.
    Ca sa nu mai vb si ca, prin brainstorming, oamenii rezolva foarte multe probleme, formand un fel de constiinta de grup. Si sunt smecheri care stiu cum sa profite de asta. Castiga bani!
    Sa simplificam puțin lucrurile, concentrandu-le intr-o pilula menita sa vindece orbii: Dumnezeu isi manifesta Iubirea fata de toata Creatia. Concret. In mod normal, totul ar trebui sa fie in armonie. De la paduri si ape, pana la cea mai măruntă creatură. Din lacomie, omul a facut ca lupul ce omoara mai mult decat poate manca. Si a creat dezechilibru. Care acum i se intoarce impotriva.
    Cum vi s-ar parea ca si Dumnezeu sa ne dea numai vorbe, nemaimanifestandu-si Iubirea in Creatie? Sa-ti fie foame si Dumnezeu sa-ti arate o fotografie cu mancare. Sa-ti fie frig si Dumnezeu sa-ti bage sub nas fotografia unui soare sau a unui foc.
    Cam asa si cu spiritualii din ziua de azi: vorbesc frumos dar sunt egoisti. Cărpănoși chiar. Se prefac in vorbe a fi curajosi, dar temura de frică.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)