joi, 7 ianuarie 2021

Ultima suflare a lui Trump

Nici nu știu bine cu ce să încep. Nedumeririle și stările de revoltă mi se înghesuie atât de mult „la ieșire” încât aproape că sunt blocat. Este vorba despre întreaga mascaradă la care am asistat. Așa cum am spus, îmi este efectiv scârbă când văd cum oamenii sunt manipulați cu aceleași scheme vechi de când lumea. Și, mai mult, constat cu surprindere cum scheme aplicate asupra noastră sunt acum puse în scenă la nivel mare.

Am suficientă experiență pentru a face diferența dintre un fenomen real și unul fabricat. Pur și simplu am văzut extrem de multe la viața mea, am fost păcălit de suficiente ori pentru a mai putea cădea în capcanele întinse de niște rudimentari. Mă așteptam să înțelegeți exact ceea ce se petrece. Nu știu câți sunt conștienți, fapt pentru care mă văd obligat să reiau ceea ce am explicat de atâtea ori, să încerc să vă scot din conul de manipulare în care ați picat din nou.

Trebuie să fii naiv să crezi că în marile state democrate ale planetei poți face ce-ți trece prin cap. Teroarea polițienească în statele anglo-saxone e una dementă. Tot spațiul public e supravegheat precum o pușcărie, permanent niște „ochi invizibili” te urmăresc. Iar când intervine poliția trebuie să te aștepți la o agresivitate extremă pentru care, de cele mai multe ori, „organul” nu răspunde.

Există însă și „scăpări”. Am pus noțiunea între ghilimele deoarece nu este vorba de scăpări propriu-zise, ci de unele voluntare, menite a da turmei iluzia libertății. Am demascat falsitatea operațiunii „Occupy Wall Street”. Să crezi că poți monta corturi în zonele publice din SUA sau din Londra, asta chiar că e o naivitate fără margini. Care era motivul real al acelor mișcări? „Combaterea inegalităților economice” - spuneau inițiatorii lor. În fapt a fost o operațiune căreia, în limbajul serviciilor secrete, i se spune „eliberarea supapei”. Vezi că prostimea suferă, inițiezi o mișcare „de eliberare” la care prostimea pune botul. Fraierii tremură de plăcere în fotoliu mișcând isteric telecomanda, timp în care „jurnaliștii” le bagă în cap fix ceea ce trebuie să audă. Și-așa, treptat, prostimea e din nou adormită după ce, aparent, fusese trezită.

Privind acum către ceea ce s-a petrecut la Washington, ar trebui să fie limpede pentru toată lumea că am avut de-a face cu o operațiune de compromitere a lui Trump executată ca la carte. Doar cei care n-au habar despre sistemul de securitate american își imaginează că niște neica nimeni pot intra în Capitoliu forțând barajele de securitate. Să fim serioși, acolo erau câteva mii de oameni rudimentari și neînarmați. Aparenta cedare a forțelor de securitate a fost una voluntară. Cei care-au intrat în Capitoliu au fost practic invitați să o facă. Mai mult, s-a văzut cât de violenți au fost în condițiile în care, odată intrați acolo, nu prea știau ce să facă. Pur și simplu agitau acele penibile steaguri, timp în care CNN mințea deșănțat despre violențele care se petrec acolo.

Pentru mine tot ceea ce s-a petrecut la Washington seamănă ca două picături de apă cu Piața Universității. Exact așa cum milițienii lui Chițac și-au dat foc autobuzelor din dotare, sistemul de securitate al Capitoliului s-a lăsat penetrat. De ce? Simplu: pentru compromiterea definitivă a lui Trump.

După tot spectacolul „violențelor” de la Capitoliu, nu mai lipsesc decât minerii care ar trebui să vină să planteze panseluțele. Oricum e extrem de posibilă venirea „poporului democrat” pentru restabilirea ordinii. Iar la capacitatea democraților de „coagulare” a tuturor asistaților sociali, mă aștept ca mâine să vedem americanii sosind „câtă frunză și iarbă” pentru susținerea „democrației”.

Operațiunea de compromitere a lui Trump a reușit. De altfel, dacă vom studia istoria mandatului său, vom constata limpede că a fost un mandat în care efectiv n-a fost lăsat nicio clipă în pace. Trump a fost cel mai lipsit de putere președinte american. Permanent i s-au strecurat cârtițe în staff, toate inițiativele sale au fost detonate atât din interior cât și din exterior. Înscenarea de la Washington a fost menită detonării definitive a mandatului său. În acest moment Trump este la fel de terminat ca și Ceaușescu în 1989. A fost compromis printr-o campanie TV&media gigantică. Mai mult, rețelele de socializare i-au blocat contul. Te-apucă și râsul: „cel mai puternic om al planetei”e cenzurat de niște tiriplici aflați în spatele unor butoane virtuale.

Nu, oameni buni, ceea ce s-a întâmplat la Washington n-a fost o revoluție, ci un alt spectacol grotesc pus la cale de niște securiști utilizând tehnici rudimentare. În mod normal, gloata adunată în jurul Capitoliului putea fi îndepărtată fără probleme de către forțele de ordine. Nu s-a dorit asta, ci tocmai atragerea acelor oameni în Capitoliu pentru a „demonstra” că Trump încurajează violențele, că încearcă să se mențină ilegitim la putere. Culmea, în toată această operațiune, hoții absoluți - adică Democrații - au ajuns să strige hoțul, arătând cu degetul spre Trump.

A fost o operațiune care nu l-a avut în țintă doar pe Trump, ci întreg Partidul Republican care, pe modelul PSD-ului de la noi, „va trebui să se reformeze”. Ce înseamnă aceasta e simplu: renunțarea la naționalism, golirea de conservatorism a ideologiei partidului și împingerea unor marionete în față. Trump pe care-l vedeți acum e Dragnea de după europarlamentare. Cel mai probabil va înfunda pușcăria, iar averea îi va fi prăduită ca urmare a unor procese cu cântec. Astfel, fostul „cel mai puternic om al lumii” va ajunge cel mai neajutorat, numai bun de arătat ca exemplu negativ.

Practic, forțele care au cucerit de multă vreme SUA, au dovedit o reziliență teribilă: burdușirea instituțiilor statului cu agenți fac posibilă o revenirea statului la stadiul de dinaintea lui Trump fără niciun efort. Practic, sub presiunea unei puteri politice legitime, forțele întunericului din statul subteran american au putut rezista fără probleme, secându-l efectiv de puteri pe Trump.

Ceea ce putem constata cu ușurință este că SUA nu mai este de mult o țară, ci o ideologie. Alegerile sunt o mascaradă care, treptat, vor deveni din ce în ce mai nerelevante și mai aranjate de la butoane. V-am spus încă de acum câteva luni că Trump a pierdut meciul. N-aș fi vrut să am dreptate, dar iată că fix așa e. „L-au făcut!” În scurt timp Trump va deveni la fel de relevant precum Dragnea.

Ceea ce nu-mi dă totuși pace este cum naiba de noi am fost „sandbox-ul” în care toți ticăloșii lumii și-au încercat strategiile? Faptul că vedem acum aplicate în SUA scheme care au fost mai întâi experimentate în România, ar trebui să ne îngrijoreze. Și asa la modul cel mai serios!

13 comentarii:

  1. Ader, in proporție de cca.60%, la aceste considerații.
    Câteva precizāri, insā:
    - Vina trebuie impărțitā proporțional. In disperare de cauzā, Trump a forțat cu ultimul atu rămas, presiunea suporterilor. Nu e de mirare cā unii radicali au acționat extrem, e de mirare (și aici subscriu) cā li s-a facilitat intrarea.
    - Globaliștii au anticipat evenimentul și au găsit calea de a-l intoarce (imagistic) in favoarea lor. Restul il va completa uriașul arsenal de propagandā (CNN, NBC, CSNBC...etc).
    - genul acesta de manifestāri nu a "apărut" nici pe de parte in Romănia (aici vā contrazic). Au fost zeci de scenarii experimentale in Asia, Africa sau America de Sud,nici nu are sens sā incep o lungā inșiruire. S-au fācut și la case mai mari, nu doar in țări mici (naziștii au incendiat Reichstagul in anii '30 pentru a-și justifica apoi dictatura).

    Trump iese din scenā, tributar propriei personalități și unor mari naivități. Nu poți infrănge o hidră globalā doar cu discursuri și charismā. Un sistem poate fi invins doar de un alt sistem - ori lui asta i-a lipsit. Nu a avut echipā solidā, oportuniștii l-au abandonat de indatā ce "steaua" a inceput să-i apunā.
    De aceea câștigă "ceilalți". Ei nu-s doar un "Biden" sau o "Hillary", sunt mecanisme complexe, bine ancorate financiar și mediatic. Doborârea lor va necesita mult timp, multă coordonare și, mai presus de orice, multă răbdare.


    RăspundețiȘtergere
  2. Nu poti sa-l compari pe Dragnea cu Trump. Dragnea a fost un cocalar fara cojones. A avut puterea si nu a facut nimic.


    Sansa ca Trump sa ajunga la puscarie nu e prea mare. Democratii risca un razboi civil in cazul asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este o coincidență faptul că Irakul a emis un mandat de ARESTARE pe numele lui Donald Trump? În urmă cu 2 zile și Iranul a cerut arestarea acestuia prin Interpol.

      Ștergere
  3. Nicio postare fara CAP-istul dragnea care s-a infipt rapid cu surubelnita grindeanu sa-i dea onorul, cu taxa de intrare, lui donald. Ghinion, nu le-a iesit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂 in ce-l priveste pe Dragnea, sunt de acord cu tine. Am vazut grupuri in care postacii plangeau cu lacrimi amare cand Dragnea a pierdut alegerile. Unii chiar il priveau ca pe Iisus, Salvatorul. Stiti ca e la modă channelingul si Maria Ghiorghiu, fabricata Profeta a posturilor Antena si a ziarelor de scandal, primise chiar un mesaj " divin" precum ca Dragnea ar fi sfantul de pe turla bisericii ei.
      Mai era o doamna care primise prin 2010 un mesaj ( chiar de la Dumnezeu Tatăl, nici mai mult, nici mai putin!) precum ca Ponta ar fi Salvatorul Romaniei.
      Stau si ma intreb de unde le vin mesajele? Si de unde le vine siguranta ca nu si-a bagat dracu coada prin viziunile lor?! Si cum nu se mai satura de atata channeling, mai ales ca a trecut suficient timp ca sa-si dea seama ca nu li se implinesc
      " profetiile"!!
      Nu stiu de ce parte a baricadei sunteti, dar daca sunteti un anti Dragnea, dar un pro Iohannis si liberali, sunteti intr-o eroare chiar mai mare decat cei ce plang dupa Dragnea.
      Baronii PSD erau cam satui de furat. Isi asigurasera banii in cont, casele, amantele tinere si copiii. Guvernantii de acum sunt flamanzi rău! Vor rade tot ce ramasese neras.
      In ce priveste " igiena banului" ( am aruncat un ochi pe blogul dvs, sunt o persoana curioasa, dornica sa afle lucruri noi), intru in categoria celor ce nu se arunca in a face cheltuieli. Apartin generatiei crescute cu cartea in mana, lacoma de informatie si destul de dezinteresata de alt fel de bogatii decat cele spirituale. Doar ca...a fi cumpatat nu este o solutie cand esti altruist din fire. E greu sa stai calare pe economiile tale fara sa scoti un ban din buzunar ca sa aduci putin lumina si in lumea altora.
      E un credit karmic al faptelor bune. La banca isi tin zgarcitii banii. In creditul karmic isi pun altruistii faptele. Stii tu...pilda cu talantul ingropat.

      Ștergere
    2. Lasa tv-ul si iesi in natura.Vei deveni mai linistit si relaxat

      Ștergere
  4. Mereu,dar mereu si mereu,peste tot si in toate timpurile raul invinge oameni buni !!! Am sperat pana astazi ca ceva neasteptat il va sprijini pe Trump. Nu s-a produs nici un miracol insa... Sunt teribil de trist . Pe de o parte pentru ca in lumea noastra nu mai este loc defel pentru oamenii cinstiti si umani si pe de alta parte sunt inspaimantator de trist pentru ca intrezaresc ce urmeaza... Si daca asta nu era suficient am citit(fara sa sa vreau) doua propozitii scrise de cristian tudor popescu si doua scrise de radu tudor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai ajuns inca in punctul in care incetezi sa-ti mai faci idoli din oameni. Idolii sunt creati tot de sforari. Ca sa ne fragmentam, sa ne certam intre noi. Tot timpul vor fi oameni anti si oameni pro idol. Oricare ar fi idolul...
      Cand vei ajunge in acel punct al trezirii, vei gasi potentialul tau de a schimba lumea din jurul tau. Induferent cum o vei face. Fie ca ajuti copii si batrani, fie ca iubesti natura si alegi sa-L manifesti pe Dumnezeu in natura, plantand un copac sau muncind un pamant, tot creatoare v-a fi activitatea ta. Distructivii sunt in numar urias. Deocamdata. De aceea si echilibrul dintre Bine si Rau, dintre Crist si Anticrist este in favoarea Raului. Prea multi oameni diatrug si prea multi oameni nu fac nimic ca sa repare, prea putini oameni repara distrugerile.

      Ștergere
  5. In TOT concertul de comentarii de aici si de aiurea si care,fara suparare,le consider cel putin naive(ca sa nu spun retarde),n-am auzit decat un singur personaj care sa se apropie de adevar si viziune profunda - Dan Dungaciu in scurtele interventii live pe care le-a avut ici si colo in timpul evenimentelor.Foarte probabil si le va exprima mai detaliat in perioada urmatoare.In esenta,el sustine ca Trump e abia la inceputul carierei sale politice.
    Sunt de aceeasi parere,ba mai mult,insa n-o sa dezvolt pt.ca n-am timpul si starea necesara si se va vedea totul in desfasurarile ulterioare.
    Pun acum doar o intrebare,din punctul meu de vedere,100% retorica :
    a fost Trump presedinte un mandat complet(deocamdata)doar printr-o ''scapare'' a ''sistemului'' ?...HA,HA...
    Si hai ca mai pun una : sunt ''papusarii'' - nu papusarii,ci PAPUSARII;sau si mai precis formulat PAPUSARUL ! - in spatele globalistilor,neomarxistilor,corporatocratilor,etc ?
    Oameni buni,ceea ce se vede si se presupune este doar pojghita de pe varful aisbergului,cea servita pentru naivii si trupestii acestei lumi.Soros,Gates si Schwab nu sunt decat demonii cei mici aruncati la inaintare pentru deturnare.IN FAPT(la propriu)suntem in plin razboi in Vaz-Duh cu Stapaniile si Puterile acestui veac.Sunt unii printre noi - blestemati sau binecuvantati,nu stiu - carora zi si noapte li se usuca carnurile si li se desira oasele si li se parjolesc perii capului in izbanda,inca nestiuta,a Duhului Domnului.
    Lasati fratilor bursele si prostiile,si folositi intelept si curajos oportunitatile vremurilor si intoarceti-va inlauntru,asa cum va striga instinctul cel mai profund din voi,acela din rarunchii inimii,intoarceti-va precum testoasa sau ariciul in rasparul acestei lumi si TREZITI-VA ! Nu asa,oricum,ci in post si rugaciune in Vestea cea Buna a Domnului.Care puteti iesiti cu orice pret din orase cat mai aveti timp.Altfel veti deveni starvuri pentru pasarile ospatului final.
    NIMIC nu este ce pare a fi,nici ceea ce pare ca pare ca este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profețiile sunt simbolice. Oamenii oricum sunt starvuri, in sensul incapacitatii de a Învia, de a deveni constienti de potentialul lor creator, creativ, schimbator de destine. Păsările despre care vorbiti deja ne " ciugulesc" si
      " ciuruiesc", energetic. Avem cohorte de ciori care pretind ca sunt porumbei in grupurile new age si chiar in cele pretins crestine. Profetia este o modă in Romania. Toti isi povestesc visele, viziunile si năzărelile asteptand sa vina Iisus ca sa le faca munca de crestini.
      Sunt timpuri cel puțin ciudate. Sforarul trage de timp stiind ca, odata treziți si deveniti activi, oamenii pot schimba viitorul scris deja de oculta. Stiti cum e...Atata timp cat oamenii stau pe internet si se grozavesc cu știința lor de carte, sforarul hăhăie si-si freaca mainile de bucurie si probabil zice:
      " prostii dorm, nu se trezesc, al nostru e pamantul!".
      Cand oamenii se vor trezi si vor conștientiza ca nu Trump si nici Dragnea, nici Iohannis, nici Putin si nici Catedrala Mantuirii nu-i Mantuie si ca singuri, cu ajutorul Lui Dumnezeu se pot Mantui, o sa auziti TACEREA pe internet. Trezitii tac si fac stiind ca sunt intr-o lupta contra cronometru cu propria lene si indiferenta si așteptare lenesa a posmagilor muieți in Cer! Din Cer nu cad pere mălăiețe. E de munca. Pamantul este locul repetentilor premiati cu scaune confortabile prin parlamente si tot felul de posturi aducatoare de bani nemunciti. Cerul nu primeste repetenți.
      Daca nu ati facut nimic in acesti ani, dle care profetesti pasari si starvuri, poti sa intri si in gaura de sarpe, poti sa fugi in munti si prin păduri, esti tot adormit in lumea Sforarului.
      Trezirea! Adevarul e in voi!

      Ștergere
    2. Ai grija la sireturi ....in rest e bine ! Inca nu imi e clar ce carti are in mana acest Trump si pe a cui mana merge ....mai am timp sa ma dumiresc nitel ! SUA v-a ajunge la implozie , evident cu ajutor de peste tot , toti o vor ingenunchiata pana si aliatul cel mai de nadejde ISRAEL . NU de Biden imi fac temeri ci de ceea ce va urma dupa el! Republicani compromisi urmeaza democratii au totul in mana presedintia si congresul !

      Ștergere
  6. Se adună nori negrii .Anul acesta ca și anul trecut începe în forță. Mai nou vine și avertizarea Comisiei Europene pt Romania pt deficit excesiv.Simt cu toată ființa mea ca urmează ceva rau .Cu toti cunoscuți mei cu care am vorbit cu toții mi au împărtășit emoții ciudate ,neliniști și teamă pt ce va aduce 2021.Poate și D vs dragilor simțiți la fel.Cred ca o sa înceapă în război ce se va generaliza .Si suntem asa de firavi noi ca popor.Fara rezerve fără armată fără lideri dezbinati,vai de noi.Incercati oameni buni sa luati in considerare ceea ce va spun ,și fiecare sa încerce să își găsească o varianta de scăpare în caz de război.Niciodata sa nu spui niciodată.Traim vremuri pe care nu le credeam posibile cu doi ani în urmă, și totuși iata ... Eu sunt Bucureștean de 5 generatii și acm 5 ani mi am vândut casa cu curte din centrul orașului și m am mutat în Ilfov .Incerc sa ma imprietenesc cu pământul cresc găini și nu încetez să mă întreb de ce nu am plecat mai demult.Traiesc alta viata mai putin confortabilă dar infinit mai frumoasă.Asa an considerat ca poate am o sansa in plus in caz de ceva rau.Nu dau sfaturi dar fiecare ar trebui să își gândească un plan de salvare .Nu e bine sa adoptăm poziția stratului.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)