luni, 15 noiembrie 2021

COVID = Boală psihică


Vă surprinde titlul articolui de azi? Și pe mine m-ar fi surprins. Nu m-aș fi gândit niciodată că o răceală ceva mai dură ar putea fi catalogată ca boală psihică. Mă rog, trăim într-un ev ciudat, astfel încât nimic nu e ceea ce pare.

Articolul de azi este despre vindecarea COVID-19, această boală transformată într-o nouă obsesie a umanității.  Înainte însă de a vă spune despre adevărata vindecare, o să facem o paranteză pentru a evalua o poveste. Este vorba despre medicamentul anti-COVID al celor de la Pfizer. Pe site-urile conservatoare din SUA a apărut știrea conform căreia medicamentul Pfizer ar fi o reformulare a ivermectinei. Imediat au apărut fact-check-erii care au demonstrat doct că respectiva chestiune e un fals. Și într-adevăr nu era adevărat.

O să vă spun o chestie. Soros și-a făcut organizațiile sale care au făcut praf lumea doar cu câteva sute de milioane de dolari. Ideea e simplă: dacă ai habar cum să cheltuiești banii, reușești să-ți întorci investiția însutit. Cozile de topor ale lui Soros sunt răspândite peste tot, iar ca efect al spălării creierului, îi întorc „investiția” de fiecare dată când ajung la butoane. Vă imaginați că de la Emil Constantinescu încoace practic n-a mai existat președinte care să nu aibă un reprezentat la lui Soros în gașca de consilieri? 

V-am spus despre Soros pentru a înțelege adevărata putere de manipulare a banului. În ceea ce privește Pfizer, imaginați-vă că face praf cel puțin 2 miliarde anual în acțiuni de marketing. Acestea sunt fondurile la vedere. Însă, pe lângă ele mai sunt și alți bani pe care compania îi folosește în acțiuni de PR. OK. Dacă Soros a reușit nebunia pe care-o trăim cu câteva sute de milioane de dolari, vă imaginați ce poate face Pfizer cu două miliarde de dolari anual?

Și-acum să vedem șmecheria cu ivermectina. Am absolut toate motivele să bănuiesc că zvonul privind reformularea a fost unul dat de echipa de PR a Pfizer. De ce? Pentru că e prea simplu de combătut. Nici nu au avut nevoie să se apere întrucât cerberii fact-check-ului au sărit imediat din tufiș. Problema cu conservatorii americani este că n-au sprijin informațional și nu pot mirosi când li se întinde o capcană. Chestie de experiență, dar și de băieți cu ochi albaștri. 

De ce-ar fi făcut echipa de la Pfizer o asemenea acțiune? Simplu: trebuia să elimine o chestie jenantă. Când ai o asemenea problemă și te mai și confrunți cu o adversitate a publicului, dai o informație gogonată apropiată de „jena” ta, informație care e combătută rapid și astfel ți-ai securizat zona. Problema antiviralului de la Pfizer - așa cum ar fi trebuit să se observe de la bun început - nu este aceea că e o reformulare a ivermectinei, ci că are o un mod de acțiune identic cu cel al ivermectinei. În industria farmaceutică, pentru aceeași chestia găsești moduri diferite de acțiune. Găsiți numeroase medicamente echivalente de la producători diferiți. Cam asta e șmecheria și cu antiviralul Pfizer. Nu e ivermectină, dar acționează aproape identic!

Și-acum, după această lungă paranteză să trecem la subiectul propriu-zis. Una dintre ultimele descoperiri care au șocat lumea medicală este că oamenii se vindecă rapid de COVID cu un nou medicament extrem de ieftin: fluvoxamin. Ca să înțelegeți cam cât de ieftin e tratamentul, vă voi spune că la noi se găsește sub denumirea de Fevarin și costă mai puțin de 20 lei cutia cu treizeci de comprimate! Fluvoxaminul pare că vindecă rapid COVID-ul, doar că e ceva legat de acest medicament care trebuie înțeles. Nu are nicio legătură cu tratamentul gripei, chiar dacă acel flu de la începutul denumirii v-ar putea indica asta. În realitate, fluxoxaminul este un ... antidepresiv generic destul de puternic. De altfel, se eliberează doar pe bază de rețetă. Însă, conform testelor, vindecă COVID-19 în timp record. Care-i misterul?

Personal nu mi-l explic decât prin ceea ce am spus în titlu. Presiunea mediatică și sperietorile aruncate în presă sunt atât de mari încât lumea întreagă trăiește o adevărată mega-maladie psihică legată de această boală. Când oamenii află că s-au infectat realmente o iau razna, iar ceea ce se întâmplă vedem cu ochii liberi. Nu neg partea cunoscută a bolii, doar remarc un fapt cât se poate de simplu: isteria impusă de media - probabil bine plătită din direcții multiple - are un efect devastator asupra psihicului celor care se îmbolnăvesc. Îmi povestea un cunoscut despre cineva care n-a ieșit din casă un an și care, după ce s-a infectat a făcut un atac de panică atât de puternic încât familia abia a reușit să-l potolească cu ... Prozac. Culmea, se mira amicul meu, acel om a fost aproape asimptomatic. Oare Prozacul contribuise hotărâtor la caracterul asimptomatic al bolii? 

Certitudinea pe care o am este că multe dintre formele grave ale bolii sunt cauzate de isteria generalizată indusă de media. Isterie la care contribuie, cu bani și „studii”, așa-numita știință, ajunsă doar o organizație de propagandă. Din păcate se câștigă bani frumoși din psihicul omului de azi!

11 comentarii:

  1. Poate așa se explică de ce postul și rugăciunea (pt ortodocși se adaugă pe listă deasa împărtășire) sunt medicamentele cele mai eficiente!
    Și fără rețetă și gratuite 🙂.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citisem ca pe langa pacientii oncologici, cei cu diabet si obezitate, candidatii perfecti la ATI sunt cei cu anxietate.

    RăspundețiȘtergere
  3. ”... A treia muncă – prinderea unui cerb cu coarne de aur, care aparţinea zeiţei Artemis. Spre deosebire de primele probe, în care Heracle a ucis leul din Nemeea şi apoi hidra din Lerna, în acest caz nu avea voie să ucidă animalul. Vestit prin iuţeala lui, cerbul a fost fugărit un an întreg de către erou, timp în care a traversat Tracia, Istria şi a ajuns în cele din urmă în Hiperboreea. Apoi, rănindu-l uşor, a reușit să-l prindă...”

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja nu se mai gaseste site-ul dvs in indexarea Google. Cred ca trebuie sa revenim la scrisori si intalniri reale. Internetul e deja compromis.

    RăspundețiȘtergere
  5. Articolul despre studiul stiintific:

    https://www.sciencealert.com/antidepressants-are-linked-with-less-risk-of-dying-from-covid-19-study-finds

    Sunt insa acolo explicatii celulare care nu tin neaparat de o boala psihica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”...Sunt insa acolo explicatii celulare care nu tin neaparat de o boala psihica”

      De ținut minte:

      ABSOLUT TOATE BOLILE SUNT, PORNITE, DIN ...PSIHIC!

      Dacă nu sunteți capabili, măcar, să citiți primele două ”MUNCI” măcar aveți bunul simț să vă abțineți, de la...aberații :(

      Păcat

      ”... 45.
      Inteleptul uneste pe cel ce vede cu cel ce gandeste, cel ce simte si cel ce face, dar neinteleptul ii desparte. Deschide-ti bine ochii, caci cel ce face, cel ce simte si cel ce gandeste sunt asemeni norilor care vin si pleaca, dar cel ce vede prin ochii tai este vesnic si lumina sa este fara umbra. El este dincolo de viata si moarte, dincolo de bine si rau, dincolo de frumos si urat, dincolo de curgerea timpului.

      Remer Ra: E clar. Inteleptul pleaca de la spirit (focul viu, scanteia divina) spre planurile inferioare, iar neinteleptul pleaca de la materia fizica spre celelalte planuri. Cu ceva timp in urma, mi-ai spus ca trebuie sa ne schimbam punctul de vedere in ceea ce ne priveste, adica sa nu mai consideram ca suntem un corp care are un spirit, ci ca suntem un spirit care are un corp. Aceasta schimbare a punctului de vedere o intalnim si in spiritualitatea orientala, dar problema este: cum sa facem acest lucru? Pentru ca, fara sa vrem, noi ne nastem in conditiile in care ne nastem si suntem nevoiti sa plecam de la corp, depindem de senzorii corpului fizic si este logic sa consideram corpul ca fiind primordial.
      Zamolxe: Aceasta schimbare a punctului de vedere nu se poate face usor si repede. Pentru o anumita perioada de timp este foarte normal sa considerati corpul fizic ca fiind primordial, deoarece sistemele voastre de referinta se afla in zona materiala si senzoriala si este normal sa va raportati la ele. La fel cum corpul fizic are nevoie de o anumita perioada de timp pentru a se dezvolta si pentru a ajunge la maturitate, si celelalte corpuri subtile au nevoie de o oarecare perioada de timp pentru a se dezvolta cat de cat si a intra in relatie armonioasa cu partea fizica. Aceasta schimbare a punctului de vedere nu se poate face in planul fizic, eteric sau emotional, ci numai incepand cu planul mental, numai cand emotionalul va fi subordonat cu adevarat mentalului, altminteri nu se poate. Doar planul mental poate sesiza diferenta dintre material si spiritual, doar incepand de aici se poate deduce ca spiritualul este deasupra materialului, ba mai mult, ca materialul este conditionat de spiritual.
      Remer Ra: Credeam ca emotiile sunt cele care ne ghideaza, cum ar fi bucuria, placerea, atractia, entuziasmul si sentimentele cele mai inalte, ca iubirea, compasiunea, credinta, speranta. Mentalul opereaza mai mult cu informatia, cu logica...
      Urmează...

      MOȘU

      Ștergere
    2. Continuare...
      ”...Zamolxe: Uiti ca omul este format din toate aceste corpuri si ca ele functioneaza simultan? Emotiile descrise de tine sunt efecte, nu cauze. Tu te bucuri cand vezi o anumita opera de arta sau o floare sau un rasarit de soare, dar uiti ca de fapt este reactia emotionalului tau la un stimul informational. Toate acestea sunt informatii, desigur complexe, dar adevarata bucurie nu se declanseaza in planul emotional – in planul emotional doar se simt – ci in cel spiritual, iar interfata cu planul spiritual nu se face prin planul emotional ci prin planul mental. In planul spiritual respectivele imagini sunt receptate ca fiind in rezonanta cu armonia, frumosul, sublimul si aceasta rezonanta determina descarcarile energetice in planul emotional, adica ceea ce simtiti efectiv. Punand mentalul deasupra emotionalului, nu inseamna ca renuntati la emotional, ci doar ca il determinati, il controlati, il rafinati. De fapt, voi va creati viata prin planul mental fara ca macar sa realizati asta in deplina cunostinta de cauza.
      Remer Ra: Stiu asta! Toti inteleptii o spun. Prin gandurile noastre noi ne cream viata. Calitatea vietii fiecaruia este data de calitatea gandurilor sale. Norocul nostru este ca aceste ganduri pozitive sunt mult mai puternice decat cele negative, caci altfel ar fi fost un dezastru pentru noi, la cate ganduri si imagini negative emitem.
      Zamolxe: Faci o confuzie aici. In procesul de materializare, gandurile nu sunt nici pozitive, nici negative, sunt doar ganduri creatoare. Ele sunt pur si simplu imagini care se materializeaza. Sunt ca si proiectele din lucrarile voastre. Protectia de care vorbeai este in alt plan...”
      http://remerra.blogspot.com/p/pag1.html

      Succes

      MOȘU

      Ștergere
  6. Normal sa fie boala psihica, la ce isterie a fost constant la TV. Am somatizat si eu momentul in care mi s-a interzis accesul in institutia in care lucrez (profesoara) in baza nazipass, ala a fost momentul cand am zis gata, nu mai pot, nu mai citesc nimic, ma uit numai la Discovery. Astia ne fac cu capul in primul si in primul rand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Discoverile sant toate regizate:)

    RăspundețiȘtergere
  8. https://m.facebook.com/groups/191070311078605/permalink/1632392810279674/

    Iata de ce covid boala psihica!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)