luni, 22 noiembrie 2021

De ce s-a făcut bullying la Nicușor și un sfat pentru cei cu mințile acasă


Fără a ști să scrie „bullying”, Nistorescu îl acuză pe George Simion că a făcut bullying la primarele general al capitalei. Alții o dau pe o chestie mai sentimentală: cică nu-i OK să-i faci asta deoarece omul ar fi mai retardat și trebuie să ne păstrăm umanitatea chiar și față de retardați. Frumos, ce să spun!

Adevărul e că, ne-a dat ceva din belșug și democrația asta, anume prostia. Măi, oameni buni, vouă chiar v-a luat cineva mințile? Ați pus în capul statului un retardat, un gângav care pentru a rosti trei fraze cât de cât coerente trebuie să se pregătească cinci zile, un idiot care ne-a dus la ruină. Nu vă faceți că nu vedeți: da, voi l-ați adus! Mă rog, noi, ca să nu se mai gonfleze vreun deștept că m-aș scoate din ecuație. Chestia e simplă: omul e prost, „lemn Tănase” cum se spune în popor. Acum ce să facem? Să fim solidari cu el? Să-i spunem mieros: „Da, bă martalogule, te-nțelegem că ești cam prost, bate-ți joc în continuare de noi!”. Asta vi se pare corect?

Să mergem acum la Simion. Ce-a făcut el? L-a expus pe Nicușor așa cum e: un retardat jalnic, incapabil de a înțelege pe ce lume trăiește. Ăla e primarul Bucureștiului. Desigur, el vine după o lungă listă de primari care ne-au demonstrat cu vârf și îndesat inteligența noastră de alegători: Crin Halaicu, Victor Ciorbea, Viorel Lis, Adreian Videanu. Vă dați seama ce primari am avut? Crin Halaicu după episodul „Primăria” și-a făcut o stradă întreagă, stradă pe care-o ocupă în întregime ograda sa. Ciorbea și Lis n-au furat, dar nu i-a dus capul să facă nimic. Lis cel puțin va rămâne în istorie cu celebra zicere: „N-am doamnă cum să fiu țigan pentru că tata a fost profesor de matematică!”. Iar Videanu, la fel ca și înaintașul său Halaicu, și-a tras un mausoleu de neam prost din comerțul preacinstit cu borduri. Unu' mai masochist a stat și-a calculat câte borduri a pus Videanu în București, rezultându-i că a acoperit distanța București-Viena și retur. Vă dați seama, dacă în loc de asfalt autostrăzile s-ar fi făcut din borduri, acum aveam țara numai autostrăzi!

Însă Nicușor e jale: el a reușit să-i întreacă pe toți în cele mai mari defecte ale lor. Din cauza lui tremură ăia prin blocuri ca puii de curcă, de spălat se spală la lighean, cu apă încălzită la chiuvetă. Râde nea Nicu-n mormânt până intră-n comă. Păi pe vremea lui se mai și băga căldură pe țevile ălea, apa caldă exista - mai cu program ce-i drept, nu ca acum fără program, adică fără apă caldă. Dar pe vremea aia, când tot poporul era nemulțumit, bruma aia de căldură nici nu te costa mare lucru; 10-15 lei pe lună și gata. Acum, după ce că tremuri mai rău ca afară, mai și dai un ochi din cap pentru prestație. Iar toate aceste dezastre se întâmplă din cauza lui Nicușor, omul care-a promis că de-a doua zi o să poți face duș cum trebuie. 

Că n-a făcut nimic de când e primar, asta se vede cu ochiul liber. Că-l duce sau nu capul, asta e discutabil. Cert e că nu se mișcă nimic, iar Simion i-a explicat pe limba lui - așa ca pentru ăia cu procesele neurologice castrate - ce anume trebuie să facă. De ce-i bullying ceea ce-a făcut Simion? Că l-a scuturat puțin? Zău? Doamne, ce vremuri am ajuns să trăim! În alte vremuri, pentru chestii infinit mai mici riscai să-ți pierzi capul. Azi, Nicușor își bate joc de două milioane de oameni și, iată, se găsesc indivizi care să-i sară în ajutor pentru că cineva a îndrăznit să-l ia verbal de guler. 

E un semn al degenerării noastre. Acum nu vreau să-i sar la gât lui nea Cornel, mai ales că știu că și el trăiește cu aceeași dezamăgire această demență colectivă Ceea ce însă vreau să subliniez este că, iată, demența ne atinge și pe noi, cei care ne considerăm „izolați”. Nu, bre, nea Cornele, n-ar trebui să te iei de Simion pentru că ar fi făcut un bullying scurt cu Nicușor. Mai degrabă ar fi trebuit să-i tragi o smetie din cauză că nu i-a fript un cap în gură. Adevărul e  că nu-i de scuzat. Cum, mă, l-ai avut pe retardatul ăla în față și nu i-ai tras, cel puțin, o palmă? La modul figurat, desigur!

Înainte de a încheia, pentru că simt că mă vor încolți non-violenții, vă mai spun o chestie. Deja lumea se împarte binișor între două categorii extrem de vizibile: masa de proști retardați și ceilalți care, printr-o minune, au reușit să-și păstreze mințile acasă. Ei bine, cum proștii trag la proști, este de înțeles că cei din prima categorie își vor alege stăpâni ca ei. Iată deci explicația pentru care vedem peste tot între așa-numiții aleși aceleași figuri lombroziene. Între cei de-a doua categorie, cei cu mințile la ei, sunt unii care - precum subsemnatul - se miră continuu văzând cât de jos se poate cufunda societatea, în timp ce ceilalți din categoria celor rămași cu picioarele pe pământ își văd de treabă și profită de prostia proștilor. 

Sfatul meu e simplu: nu faceți ceea ce fac eu sau ceea ce mai face din când în când nea Cornel! N-are niciun sens să rămâneți mirați. Mergeți înainte și profitați de oportunitățile pe care proștii le lasă la tot pasul. Nu știu când vă veți mai întâlni cu vremuri atât de prielnice.

14 comentarii:

  1. ...intr-adevar, ceausescu ride... ride si danseaza... ''i-a iesit!''... a creat omu' nou... fara tigle pe casa, habauc si abulic, luind TOTU' de la altcineva... indiferent cine... deontologu', influencer-u', spoita de pe ecranul tv, oricine ''gindeste'' in locul lui, ''scutindu-l'' de acest efort ''inutil''... EI, cei care misca si trag sforile, au mai reusit un lucru neasteptat... poate cel mai important, un ''lucru'' inoculat prin obsedanta picatura chinezeasca incepind cu 1 decembrie 1995, data infiintarii ''renumitului'' nenorocit de post, tv pro tv... si multiplicat in anii care au urmat de celelalte posturi ''nationale''... toti astia, zi de zi, in fiecare clipa, fac in asa fel incit noua, TUTUROR romanilor, sa ne fie RUSINE... sa ne simtim VINOVATI... sa traim CULPA chiar daca nu am gresit nimanui, chiar daca n-am ''calcat strimb''... se face asta de aproape trei decenii... asa au ajuns idiotii de mai sus sa conduca o ''capitala europeana'', ''micul Paris''... romanu' meu nu a votat ce-i dicta ratiunea, bunul simt, realitatea, evidenta... personal detest pe-se-de-ul... dar, intre firea si mucusor ban, nu am cum sa am o optiune alternativa... daca traiesc in lumea asta, in zilele astea... insa, romanului meu, celui caruia i s-a inoculat rusinea, nu i-a mai pasat de realitate... ca blonda chiar A FACUT si FACE ceva... a plecat dupa fenta si a votat gindindu-se, desi nu-l vedea nimeni in cabina aia, ca el TREBUIE sa se ''alinieze'', sa respecte ''trend-ul''... acum tipa si plinge... sincer, ma bucur... mi-as dori sa le fie si mai rau... si astia care ''simt'' cu mucusor si alora cu clothilda... ma doare la basca... am centrala proprie, fac atit de cald cit imi permit si chiar nu-mi pasa... in Sectorul 3, in afara de salile de jocuri, este aproape bine... se tot vorbeste de renastere, de reinviere, de coeziune sociala si alte alea sfinte... un asemenea demers ar trebui, cred eu, sa inceapa cu baza temeliei sau temelia bazei, pina nu este tardiv de tirziu... un adevarat ''proiect de tara'' trebuie sa-si propuna ca prim obiectiv ''repararea omului nou'', re-invatarea lui sa gindeasca singur, cu neuronul de la natura si nu cel al influencer-ului sau al blondei spoite de pe sticla... si, obligatoriu, invarea acestui om sa nu-i mai fie frica, sa fie CONSTIENT in fiecare clipa, la fiecare respiratie, ca TOTI cei care il conduc, ii impun, ii dirijeaza destinul, TOTI, FARA EXCEPTIE, sint platiti din BANII MUNCII LUI... si, el, omu' trebuie sa stie cum isi gestioneaza banii si munca, sa CEARA socoteala pentru fiecare banut, pentru fiecare calorie consumata... in comunism nu ne gindeam la asta desi era la fel... acum nu numai ca avem dreptul dar avem si OBLIGATIA morala de a CERE SOCOTEALA... daca s-ar intimpla asta, mucusorii, videnii, turcanii, gorghiele si basestii ori klausii si orbanii nu ar fi posibili... nici nu ar avea curaju' sa incerce... ma rog! visez si eu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si totusi cine sunt "aia", care ne dau picatura chinezeasca si nu din 1995 ci din 1944 sau mai degraba din 1711, cand s'au oferit ei pe ghesheft gras sa gereze "colonia" Romaneasca. Pana cand nu identificam colonii nu vom stii cu cine ne certam. Pai nu'i bogdan olteanu nepotul gizelei vass, "secretara" anei pauker, de petrica roman(neulander) nu mai zic, de iliescu nici atat, de adrian severin nepotul lui brucan/bruckner nici atat. tismaneanu, patapievici si gasca lur urmati de cozile de topor incalziti la sanul kominternist nu mai vorbesc. Romania a fost ocupata in 44 si asa a ramas, chiar cu perioada national socialista a lui Ceausescu si micii lui echipe care au construit Romania moderna (care au fost sabotati si din interior si din exterior de acelasi inamic globalist).

      Ștergere
    2. Da...visează.
      Si eu am visat, dar sa nu uiti, Darie, ca nici măcar crestinii nu sunt crestini. Crestinismul nici nu a patruns pe meleagurile mioritice. E un amestec de paganisme si traditii peste care se dă cu tămaie si busuioc. Crestinismul nostru este cultul mortii. Si tactica struțului
      Si tehnica găinii cu mintea scurta.
      Cheltuim pe inmormantari mai mult decât pe cărți. Dăm banii pe cavouri, dar suntem incapabili sa construim in interiorul comunitatilor niste locuri calde si primitoare pentru orfani, abandonati, batrani. Numai cativa preoti reusesc sa faca asta, trezind in inimile enoriasilor crestinismul Viu si curgator.
      Alergam dupa moaste, dar nu vedem cazurile concrete de langa noi, cand ar trebui sa intervenim crestineste, stopand un abuz, o crima, o hotie. E un crestinism al oilor lesinate pe cale, inainte de a iesi din intunericul pesterii.
      Asa ca... nu stiu la ce i-ar folosi violența lui DD. Cu cine da incepi bataia? De unde sa incepi curatenia?
      Sa bati mortii? Sa bati zombie? Sa certi adormitii cu promisiunea unor indulgente?
      Desigur ca Dumnezeu este bun, milos, iertator. Numai ca nu in Dumnezeu traiesc oamenii, ci intr-un sistem care imită Creatorul. Concluzie: oamenii se inchina la un Dumnezeu contrafacut de cei ce adoră tehnicile de manipulare si tinerea oamenilor sub control.
      Si pentru ca Dumnezeu nu e, avem karma. Legea cauza efect isi manifesta din plin actiunea in lumea cerc inchis. Crestinismul original era despre spirala si ascensiune. Nu despre cercul- inchisoare.

      Ștergere
    3. ZTe arde tare....crucea, nu-i așa ?!

      Ștergere
    4. Las-o în pace, Anonim 10:14, că în principiu are dreptate. Chiar părinți îmbunătățiți au spus ca în vremurile de pe urmă doar 1 preot din 1000, și doar 1 monah din 100 mai pot avea șanse de mântuire. De noi, căldiceii... ce să mai zicem?!? Abia așteptăm să se termine Sfânta Liturghie să ajungem acasă să ne imbuibam cu bunătățuri... Și de-ar fi numai asta!
      Dacă tanti care a comentat e "arhi-cunoscuta" Maria Aurelia, de data asta are dreptate, într-un fel. Nu a hulit nici moaștele sfinților și nici Crucea, ci pe noi, care avem doar o credință formală în puterea lor.
      Cunosc mulți creștini ortodocși care s-au injectat doar de frica prigoanei. Ceea ce trebuie să recunoști că nu e o dovadă de credință în Doctorul trupurilor și sufletelor, care este Iisus Hristos, cel ce ne spune în fiecare Liturghie să ne apropiem de El, lumina cea adevărată care ne-a mântuit pe noi. Câți dintre cei ce ne numim ortodocși mai facem pasul în față ca să ne împărtășim în fiecare duminică?

      Ștergere
  2. ”... A șasea muncă
    – distrugerea păsărilor stimfalide. În pădurile care împrejmuiau lacul Stimfalis din Arcadia îşi făcuseră locul o mulţime de păsări de pradă, care pustiau ținutul, distrugeau recoltele, deseori atacându-i chiar şi pe oameni. Legenda spune că aceste păsări aveau ciocuri de bronz şi pene din metal. Zeiţa Atena vine în ajutorul lui Heracle şi îi oferă o pereche de instrumente din bronz, care făceau un zgomot ritmic. Instrumentul, care se aseamănă cu celebrele casteniete spaniole, a fost construit de Hefaistos (zeul meşteşugar) şi avea darul de a dezorienta voracele păsări. Folosindu-se de preţiosul instrument, Heracle le-a stârpit, ucigându-le cu săgețile otrăvite.

    Păsările stimfalide reprezintă gândurile negative, dăunătoare. Fie că este vorba de gânduri de lovire, siluire, jefuire, ucidere, distrugere, gelozie, răzbunare, invidie, TRĂDARE* sau alte asemenea, acestea ne otrăvesc sufletul, mintea(MENTALUL)* şi, în cele din urmă, ne atacă şi trupul. Este genul de luptă care nu se câştigă uşor deoarece câmpul de bătălie este în interiorul omului, iar “duşmanul”, adică propriile noastre slăbiciuni şi vicii, ne cunoaşte tot aşa de bine cum ne cunoaştem noi înşine. Înţelepţii vremurilor, indiferent de loc, au spus că lupta cu sine însuşi(EGO-ul)* este cea mai grea luptă, iar victoriile împotriva părţilor negative din noi sunt cele mai strălucite cu putinţă.
    Majoritatea şcolilor de iniţiere din antichitate, indiferent de zona geografică, puneau un foarte mare preţ pe controlul gândurilor. Triada gând–cuvânt–faptă era arhicunoscută, şi se mai ştia că adevărata libertate nu este în exterior ci în interior. Cine are o minte înlănţuită de gânduri rele, la fel de înlănţuit îi este şi trupul. Exteriorul reflectă interiorul! Este un adevăr cunoscut din cele mai vechi timpuri de către înţelepţi.
    Lupta cu gândurile rele nu se câştigă uşor. Este o luptă care, adesea, se duce pe mai multe planuri. În fapt, nu este vorba de o luptă propriu-zisă, ci mai mult de o strategie. Gândurile rele apar din cauza temerilor de tot felul, care la rândul lor izvorăsc din necunoaştere şi din pierderea legăturii cu divinitatea. Teama este cel mai mare rău al lumii! De aici pornesc toate celelalte rele. Pentru a se potoli tumultul gândurilor negative, unii oameni au ales să se retragă în locuri izolate (mânăstiri, ashramuri, peşteri etc.), în mijlocul naturii, departe de lumea dezlănţuită a aşa-zisei civilizaţii umane. Acolo, în mijlocul naturii, gândurile se liniştesc, sufletul se eliberează de teamă şi de alte înlănţuiri, iar omul începe să cunoască adevărata libertate. Însă... puţini sunt cei care au această chemare...
    Urmează

    RăspundețiȘtergere
  3. Continuare
    ...Totuşi, se poate obţine liniştea inimii şi a minţii fără a fi nevoie de retragerea în locuri izolate. La fel cum cheia creştinismului este în Fiul (Iisus Hristos), conform triadei Tatăl-Fiul-Sfântul Duh, la fel, în triada gând-cuvânt-faptă, cheia este în cuvânt. Aşa cum Fiul are pe Tatăl şi pe Sfântul Duh, şi cuvântul are gândul şi fapta. Înţeleptul vede atât gândul din spatele cuvântului, cât şi fapta (cauză-efect). Privind însă din perspectiva lui „acum”, cuvântul este o entitate duală, formată din gând şi sunet. S-a considerat astfel că dacă se schimbă sunetul, se poate schimba şi gândul. Deci lucrul cu sunetul este una din cheile prin care gândul poate fi controlat.
    Din păcate, foarte puţine centre spirituale au mai păstrat secretele folosirii sunetului în controlul gândurilor. Celebrul cuvânt „aum” (folosit în special în India) sau „om” (folosit mai des în Tibet) are darul, dacă este folosit la modul repetitiv, să liniştească mintea şi sufletul omului. Efectul apare fie prin incantare propriu-zisă (efect mai puternic), fie dacă este folosit în gând. Puterea cuvântului a fost un secret bine păstrat şi în creştinism, dar, cu timpul, s-au pierdut tehnicile de folosire. Sunetul clopotului, toaca (folosită la ortodocşi) şi cuvântul „Amin” erau modalităţi prin care se putea controla gândurile. În sistemul yoga, există o ramură, numită mantra yoga, ce foloseşte sunetul ca instrument în procesul de evoluţie spirituală. În acest sens se folosesc tehnici secrete, care implică incantaţii, şi chiar muzică, prin care se folosesc toate formele de sunet, de toate tonalităţile şi amplitudinile.
    Fără îndoială că Heracle a fost foarte bine pregătit (de către preotesele din munţi) în tehnica folosirii sunetului, şi a cuvântului în special, demonstrând ulterior că stăpâneşte foarte bine aceste tehnici. Demonstraţia urma să fie destul de simplă: trebuia să liniştească atât animalele fioroase, folosindu-se de puterea sunetului, cât şi oamenii, folosind puterea cuvântului...”

    http://remerra.blogspot.com/p/misterele-scolii-zamolxiene.html

    Afirmațiile cu (*) îmi aparțin.

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu faci altceva decât sa constați ca pe pământ este degenerare si ca toate religiile si caile spirituale au devenit o metoda de a castiga bani sau ucenici. Chiar daca vrei sa transmiti altceva, eu imi traduc incercarea ta ca fiind o forma de manipulare. Ma deturnezi de la directia mea spre Dumnezeu țesnând un păienjeniș de vorbe. Interesante, dar tot vorbe.
      Asta inseamna " vițel de aur" si te indeparteaza de Dumnezeu, scopul spiritualitatii fiind deturnat abil spre polul sud, al căderii in intunericul mintii. Teoria mananca practica, vorbele multe mananca faptele bune, faptele rele( printre care voi enumera si a nu face nimic concret) se hranesc din lumina personala, adica vacile slabe le mananca pe cele grase. La nivel de popor roman,faptele rele au devorat faptele bune si ar fi nevoie de un efort urias pentru a reface egregorul de protectie al Romaniei, in care sa se implice constient si pierzatorii de timp pe net.
      E Timpul intoarcerii in Dumnezeu si nu pot face asta prin intermediarii orbi care " predau" de zor initieri fără a fi cu adevarat initiat. Initierile nu sunt dobandite din carti. Sunt directe si se petrec abia dupa ce ucenicul isi doreste cu adevarat sa paraseasca planul teluric. Iar cei mai multi nu vor, pentru ca isi imagineaza ca exista plăceri pe care pe nivelurile superioare nu le vor mai gusta.

      Ștergere
  4. Toti memebrii PSD si PNL sa fie supusi la aceleasi perversiuni, pentru alianta asta perversa pe care incearca sa o faca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici vorbă de bullying...Mai degrabă,Simion l-a luat pe Nea CușerDan pe după cap, ca pe un puști care tocmai a fost prins că a tras cu mingea în geamul școlii și ne-a arătat cât de imatur este cel așezat pe fotoliul preamăriei ghenerale a Bucurescilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar stiti de ce ,,a stat'' Nicusor si sa lasat manat de Simion? Pt. ca il place mult,nu-i poate rezista..Dragoste# hastagista pura, parintele 1 l-ar vrea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă acela a fost bullyng, atunci ce face Nicușor cu bucureștenii, cum se numește ? Crimă cu premeditare sau prin imprudență ?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)