duminică, 22 aprilie 2012

Money as Debt II

5 comentarii:

 1. Sa vezi si sa nu crezi, Dan e de fapt un conspirationist.. Ce urmeaza Dane, Zeitgeist?

  Glumeam. Draguta animatia, pacat ca 99% din populatie n-o s-o inteleaga sau creada niciodata. Ca doar Bush si Basescu au fost "votati" de doua ori si asta spune totul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-i vorba de conspiratie. E un sistem aflat pe ultima suta de metri!

   Ștergere
 2. Logic vorbind, ai dreptate. Dar realitatea nu e mereu logica. In 2012 puterea de penetrare a mass mediei este infioratoare, cei 1% care au tot interesul sa salveze sistemul, au azi o putere fenomenala de manipulare. Asa ca nu m-ar mira deloc un nou "New Deal" cu succes rasunator la public care sa amane din nou rezolvarea problemei din radacini.

  RăspundețiȘtergere
 3. >Asa ca nu m-ar mira deloc un nou "New Deal" cu succes rasunator la public care sa amane din nou rezolvarea problemei din radacini.

  Dacă se bagă şi un război sau ceva să justifice o ştergere masivă a datoriilor actuale sau o inflaţie galopantă care să le reducă la valori reale nesemnificative ... poate merge. Altfel ... tot degeaba ... :(

  RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu) sau forumul Trenduri de pe Telegram(https://t.me/+HBtgL7y2hgVhMmY0).