duminică, 22 aprilie 2012

Money as Debt II

5 comentarii:

  1. Sa vezi si sa nu crezi, Dan e de fapt un conspirationist.. Ce urmeaza Dane, Zeitgeist?

    Glumeam. Draguta animatia, pacat ca 99% din populatie n-o s-o inteleaga sau creada niciodata. Ca doar Bush si Basescu au fost "votati" de doua ori si asta spune totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i vorba de conspiratie. E un sistem aflat pe ultima suta de metri!

      Ștergere
  2. Logic vorbind, ai dreptate. Dar realitatea nu e mereu logica. In 2012 puterea de penetrare a mass mediei este infioratoare, cei 1% care au tot interesul sa salveze sistemul, au azi o putere fenomenala de manipulare. Asa ca nu m-ar mira deloc un nou "New Deal" cu succes rasunator la public care sa amane din nou rezolvarea problemei din radacini.

    RăspundețiȘtergere
  3. >Asa ca nu m-ar mira deloc un nou "New Deal" cu succes rasunator la public care sa amane din nou rezolvarea problemei din radacini.

    Dacă se bagă şi un război sau ceva să justifice o ştergere masivă a datoriilor actuale sau o inflaţie galopantă care să le reducă la valori reale nesemnificative ... poate merge. Altfel ... tot degeaba ... :(

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)