duminică, 24 februarie 2019

Fără iluzii

PNL se defineşte ca partid de dreapta, dar îşi face campanie electorală cu măsuri de stânga(vezi aia cu salariile), ţintind de fapt să le fure pălăria micuţilor după ce ajunge la ciolan. Şi să înalţe drepturile Securităţii pe cele mai înalte nivele de progres şi civilizaţie. PNL face parte din PPE.

USR se defineşte ca partid de dreapta-centru-stânga. Au comportament de bolşevici isterici, vizează un socialism corporatist şi la o ridicarea Securităţii la niveluri pe care nu le are nici în Coreea de Nord. De promis promit orice şi de-aia nu au doctrină.

Colegii de coaliţie, adică cei numiţi „ai lui Cioloş”, la fel: stânga-dreapta-centru, focusaţi strict pe interesele Securităţii autohtone. Ceea ce mi se pare logic în condiţiile în care limbri-Csolos are paşii păziţi de structura ilegală a Vulpii. Cu toate că-i o nulitate dovedită, Cioloş aruncă rahat spre ăia care l-au făcut om, dar promite orice. Ăsta cică e modelul de politician!

Partiduleţul lui Ponta zice că e de stânga-dreapta. Şi ei tot cu Securitatea în cuget şi-n simţirii. Ei sunt „lupii tineri” care-au ocupat poziţia de aspirator de căcat jucată până acum de PUNR. De promis, ştiţi cum e: Ponta spune orice până pune mâna pe borcan, după care o dă cu nesimţire la întors: ba că i-a spus Barroso, ba că i-a arătat pisica X, ba că nu-i „ieuropean” s.a.m.d. Adică exact ca o coadă de topor.

Ăştia trei USR-Csolos-Ponta vor să intre în ALDE, formaţiunea aia suspectă care se declară de dreapta şi care e folosită de deviantul Guy Verhofstadt ca platformă pentru monetizarea lobby-ului pe care-l face pe bănăşori buni, doar are al treilea cel mai mare venit din PE.

Din ALDE face parte şi Tăriceanu care joacă strict pe partea dreaptă şi care, deocamdată, pare mai rezervat în ceea ce priveşte Securitatea. Dar bănuielile asupra sa sunt destul de mari. Iar în ceea ce priveşte promisiunile electorale, cel puţin se chinuieşte să-şi împacheteze sloganele de dreapta într-un discurs de genul „de ce e mai bine aşa”. Asta nu înseamnă că nu promite orice, doar c-o face într-un mod cumva diferit. De-aia e şi cam „moartea pasiunii” la vot.

Am ajuns şi la PSD. Ei zic că-s de stânga, dar când urlă vreo agentură de lobby, vreo ambasadă sau vreun interes, harş devin de dreapta. Exemplele sunt multiple, cele mai flagrante fiind cedarea resurselor, abandonarea Referendumului pentru Familie s.a.m.d. Ăştia fac parte din Grupul Socialiştilor Europeni. Ei sunt marii experţi în ceea ce priveşte promisiunile electorale. Ultima harneală a fost aia cu „Programul de guvernare” din care s-au ţinut de cuvânt strict de chestiile pe care le monetizează electoral: salarii, pensii etc.

Nu degeaba v-am făcut înşiruirea asta. Toţi, dar absolut toţi, spun că luptă împotriva populismului, că fac politica grupului din care provin s.a.m.d. Însă, absolut toţi, de când sunt, au strategii electorale pur populiste promiţând votanţilor orice şi asta strict pentru a fi ei unealta colonistului şi de a-şi asigura o parte din firimiturile de la masa bogatului. Ei reprezintă cei mai mari fraudatori deoarece vând publicului populism, dar n-au nici cea mai mică mustrare de conştiinţă dacă trebuie să taie în carne vie. În ceea ce priveşte relaţia cu Securitatea, părerea mea e că avem doar două tabere: cei penetraţi total(PNL, USR, PLUS, Ponta, UNPR) şi cei penetraţi parţial(PSD, ALDE). Parţial însemnând totuşi mult prea mult decât ar fi normal, astfel încât puteţi considera liniştiţi că toţi sunt nişte lupi îmbrăcaţi în blană de oaie, nişte asasini psihopaţi care-ţi zâmbesc frumos înainte de a apăsa pe trăgaci şi a-ţi zbura creierii.

Asta e lista pe care-o avem. Dacă-mi veţi spune că vreunul dintre ăştia vă doreşte binele, puteţi să vă duceţi la culcare. Din păcate şi anul acesta suntem condamnaţi să trimitem la Bruxelles trădători 100%, adică securişti acoperiţi care nu vor face altceva decât să execute „cu simţ de răspundere” ordinele ocupantului. Nu scriu ca să vă sperii, ci ca să nu vă faceţi iluzii. E bine ca, cel puţin, atunci când votaţi s-o faceţi conştienţi de această realitate. Până la momentul acesta NU EXISTĂ o structură coerentă în teritoriu capabilă să implementeze agenda cetăţeanului. Fiţi conştienţi de asta!

7 comentarii:

  1. Probabil ca cei care ar putea lupta onest pt romani au renuntat vazand cum acestia se sinucid votand perpetuu doar pe cei pe care ii arata televizorul.Cat timp media consumata de pop roman se afla in maini straine nu este nimic de facut.Vezi ref pt familie,vezi cum cei care au ceva de spus sunt interzisi la TV:Dan Puric,Florin Zamfirescu,Manuela Harabor si altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. La PSD-ALDE ai uitat sa mentionezi ca au adus in fata oameni mediocri. Nu stiu care le e motivatia, dar au cei mai slab pregatiti oameni din toate guvernarile. Securitate plus prostie, sigur rezultatul nu va fi unul bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. "E bine ca, cel puţin, atunci când votaţi s-o faceţi conştienţi de această realitate."

    Oamenii cu adevarat inteligenti inteleg niste lucruri absolut banale ca de ex aceastea doua.
    - unu:
    https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/

    https://logec.ro/daca-aveti-de-ales-intre-doua-rele-mai-bine-stati-acasa/

    https://logec.ro/programele-electorale-masini-pentru-obtinut-voturi/

    - doi:
    https://www.youtube.com/watch?v=9-4V3HR696k

    https://www.youtube.com/watch?v=u5P8AZRBLac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresesti. Oamenii inteligenti isi fac casa in alta parte ;)

      Ștergere
    2. Asta am promovat si eu de mai bine de zece ani decand merg la vot ca sa mi-l anulez ! Am inteles de ceva vreme mecanismul politicului pe aceste meleaguri ! Eu militez pentru un sistem meritocratic PUNCT!

      Ștergere
  4. Daca vom constientiza ca avem alternativa votului de blam pe toate fronturile , atunci condamnarea va lua o alta intorsatura ! Traim clipa suflatului in iaurt , doar unii dintre noi ! Ceilalti masochisti din fire merg in continuare pe jar incins .....se pare ca le place inca !

    RăspundețiȘtergere
  5. mai există partidul lui Dragomir, cel al lui Marian Munteanu și care-or mai fi...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)