duminică, 7 iunie 2020

Șocul viitorului

C
a să înțelegeți exact pe unde ne situăm, dar și ca să vă stârnesc orgoliul, o să vă spun că suntem cu aproximativ un an înaintea americanilor. Iată că dorința multora de a se afla în avangarda „țărilor civilizate” s-a îndeplinit. Doar că nu în sensul în care ați crede.

Ceea ce vedeți acum în SUA este 10 augustul lui Trump. În sensul acesta, al înaintării spre dezastru și disoluție, am luat-o în fața americanilor. Pute de la o poștă manipularea de aceeași factură cu cea de-aici, fake news-urile utilizate ca armă de dezinformare în masă și sloganele repetate în disperare pentru reprogramarea minților simple. În timp ce România a fost un fel de test cu cobai, ceea ce se întâmplă în SUA e „vaccinarea în masă”.

Pentru scopurile murdare ale găștii globaliste s-a făcut exces de regie. Cozile de topor nu acționează doar la nivel național, ci și global. State, până mai ieri aliate, care le ciuguleau din mână americanilor, au ajuns acum să le întoarcă spatele precum ultimilor milogi.

Este de-a dreptul frustrant să vezi cum președintele căruia i se spune „cel mai puternic om de pe planetă” este, de fapt, un pisoi neajutorat, zbătându-se inutil între pereții Casei Albe. Asta, în condițiile în care, împotriva sa se află toată media, toată industria spectacolului, toată economia, toată societatea civilă s.a.m.d. Trump a ajuns prototipul omului care luptă pentru dușmanii săi, fiind proiectat într-un spectacol grotesc. Mai țineți minte când, într-una dintre primele sale acțiuni, a returnat taxe? Răspunsul primit a fost de-a dreptul hilar: miliardarii se rugau, plângând cu lacrimi de crocodil, să nu le returneze taxele, că ei au deja prea mulți bani. Ar fi de râs dacă n-am înțelege temele ascunse ale întregului program.

Pot spune că suntem într-un moment de cumpănă al întregii omeniri. Trump - căruia îi puteți spune președintele fără mandat, regele fără putere, împăratul fără de țară s.a.m.d. - se apropie de o nouă confruntare electorală în care dușmanii săi au început presăratul norilor de ceață. Bazându-se pe rețetele care de-a lungul istoriei s-au dovedit câștigătoare, au toate șansele să-l înfrângă usturător pe Trump. Obama, acest ticălos care-a reușit să distrugă o lume întreagă trăgând-o în haosul ideologiei extreme, este liderul de facto al democraților. Biden e doar o păpușă, cu semne cât se poate de clare de demență senilă, care va fi folosit de păpușa-șefă Obama pentru îndeplinirea „Marelui Plan”.

Cum, există un plan? - vor întreba cei mai naivi dintre noi. Da, există și e pus în mișcare sub ochii voștri cei leneși care, optimizați fiind în privitul ecranelor și-au pierdut capacitatea de a vedea realitate. Există un plan diabolic, pus în mișcare de-atâta amar de vreme și pe care noi, generație cu generație, îl ignorăm.

De cele mai multe ori când spun asta, cei care-ar trebui să se ilumineze îmi răspund sarcastic: „Da' cine ești tu de știi despre un plan atât de ascuns?”. Este semnul suprem al îndobitocirii care acționează asupra celor simpli. Și, din păcate, nu e doar atât: este și triumful suprem al păcălelii celei mai dibace. Ei, în simplitatea lor, își imaginează că pentru a pune la cale ticăloșiile cele mai mari ai nevoie de un uriaș complot secret, necunoscut celor mulți și ținut sub tăcerea unui număr restrâns de adepți. Iată prostia în plenitudinea ei. Păi dacă ar fi ceva atât de secret, cum ar putea o mână de ticăloși să impună întregii ființe umane un plan diabolic.

De fapt, dacă veți avea ochi să vedeți, ați constata că treburile se fac pe față deoarece așa e cel mai eficient. Credeți că la începutul secolului trecut cineva și-ar fi imaginat că țările europene vor fi unite într-o construcție artificială precum cea de-acum? Cu siguranță, omul de rând ar fi râs la fel de sarcastic precum cel de-acum căruia îi exprim temerile mele. Cu toate acestea, planul exista și se discuta la lumina zilei. Desigur, în momentul în care s-a constatat că lumea e prea nepregătită pentru toate aceste „provocări”, s-a trecut la pasul 2, anume fabricarea consimțământului prostimii, obișnuirea ei cu ideea. Iar pentru asta n-au precupețit niciun efort . Au pus-o chiar de două războaie mondiale în Europa, până când cetățenii au înțeles care e „calea păcii”.

La fel se petrec lucrurile și-acum. Nu-i niciun secret, totul se face la vedere. Teribilele crize mondiale trebuie să înceteze! Teroarea banilor făcuți din nimic trebuie să înceteze! Diferențele trebuie să înceteze! Bolile trebuie eradicate! Vă sunt cunoscute sloganele? Așa-i că ele sunt atât de ofertante? Eram sigur! La fel de sigur pe cât e producătorul capcanelor de șoareci. Vi se pare veche tehnica aceea rudimentară în care o bucată de cașcaval e pusă pe un declanșator care, odată atins, eliberează mecanismul menit a-și strivi victima care-a îndrăznit să se lase ademenită? E vechi de când lumea, dar la fel de funcțional ca la început. Similar e și cu tehnicile de manipulare în masă.

Evenimentele care vor urma - dacă nu cumva vom avea parte de-o minune - se vor constitui într-un carusel mult prea radical pentru cei care nu-s suficient de spălați pe creier și care se află „între două lumi”. De obicei aceștia sunt eroii fără sens, victimele care cad fără a înțelege nimeni de ce. Și culmea, nici măcar ei.

Ce urmează se vede cu ochiul liber. SUA e izolată pe scena lumii. Au izolat-o printr-o strategie de hăituire internațională, similară celei la care-a fost supusă România pe vremea lui Dragnea. Voci critice în presa mondială, diverse figuri de primă mână exprimându-și îngrijorările, pseudo-tensiuni interne care dau bine la TV s.a.m.d. Așa cum v-am spus, arsenalul e același; trebuie să fii picat din altă lume ca să nu înțelegi. Totul se face la vedere!

Înfrângerea lui Trump e proiectată să se facă la scor, iar după aceea SUA va alege calea „reintegrării”, a recuperării rapide a „timpului pierdut”. Cam asta se petrece acum la noi. Așa-i că nu v-ați dat seama? V-ați întrebat de ce ies în presă Tudorel, Veorica și - ca să vezi și să nu crezi - Birchall? Nu știu dacă i-ați auzit, dar toți povestesc la unison cum au fost „presionați” de către tiranul Dragnea pentru a pune în aplicare „ticăloasele modificări ale legilor justiției”. Cu excepția lui Tudorel, toți ceilalți au fost adunați de prin periferia mediocră a partidului, acolo unde serviciile-și bagă la greu acoperiții. Toți erau niște neica nimeni, anonimi ridicători de labe atunci când li se cerea, ființe necuvântătoare aflate la granița dintre vegetal și animal. Și toți, ce să vezi, au fost terorizați de Dragnea. Care Dragnea i-a pus în funcții, scoțându-i din gaura de șobolan în care locuiau. Și care Dragnea, în tirania lui, a schimbat legile justiției astfel încât acum el se află în pușcărie, nu penala de „duamna Carmen”, dovedită în justiție, dar iertată de porcurorii „tovarăși și preteni” de la Alba.

Pentru orice om normal lucrurile se văd cu limpezime. Dar câți mai sunt normali în ziua de azi? Vreți să știți modelul societății viitorului? Mergeți într-o fermă de pui sau de porci. Totul e supravegheat, steril și „științific”. Se fac vaccinurile la timp, iar antibioticele sunt strecurate în mâncare pentru a se păstra sănătatea populației. Porcilor li se dau niște lanțuri cu ajutorul cărora se droghează; e scabros să-i vezi cum stau ore întregi trăgând de lanț și tăvălindu-se de plăcere. Totul e frumos și neumbrit de moarte. Moartea vine rapid, eficient și, mai ales, departe de lumea celor care cresc și trebuie să trăiască.

Intrăm rapid și sigur în cea mai „evoluată” formă de organizare a societății umane: ferma de oameni. V-am spus de multe ori care e calea de scăpare: pregătirea pentru supraviețuirea pe cont propriu, dar, mai ales, în comunitate. Adică ceea ce, în urmă cu câteva zeci de ani, era normă, instinct. Acum pare a fi o cale nesustenabil de lungă până acolo. Vedeți cât v-ați transformat?

11 comentarii:

  1. in sua se vede limpede caderea .vor urma si celelalte societati liberale dependente de social media .noi poate vom avea noroc

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce se poate.

    În America, totuși, mai vedem...

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca am mai zis ca Trump nu e Dragnea, e chiar oposul lui Dragnea. Pana acum Trump a cazut in picioare din toate scandalurile care i-au fost inscenate. Ba chiar a profitat. Asa cum profita si acum. Un cocktail Molotov - 1.000 voturi Trump, un magazin jefuit -10.000 voturi Trump, un politist alb in genunchi - 100.000 de voturi Trump.

    Proabil ca este unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta, lumea isi va aduce aminte de el. Se va vorbi despre doctrina trump. Desigur puterea lui nu este nelimitata si chiar il pare constient de asta. Obama e un clown si imbatraneste urat.

    Pericolul cel mai mare pentru Trump nu este dat de maimutele media, ci de imparatul Ji sau cum l-o chema. Imparatul s-a trezit brusc cu creaca taiata de sub picioare si vrea sa scape de Trump cu orice pret. Prima salva - virusul chinezesc - a fost trasa. Cu toate astea Trump traieste, e bine si prospera.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca din anii 70-80 se vorbea pe la colturi de caderea capitalismului . A cazut totusi socialismul .....dar ce anume l-a substituit nu e capitalism , e mutatia ce va duce la implozia intregii oranduiri ! Razboiul total e inevitabil ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate așa cred și eu. Natura umană căzută în păcat va duce omul la autodistrugere. Lăcomia este unul dintre viciile stimulate tot mai mult de cel necurat. Viciile omenești, acțiunea fără de limită au un singur rezultat războiul mondial, ultimul și întoarcerea la epoca pietrei.

      Ștergere
  5. Foarte bun articolul. Dar concluzia nu e fezabila, decat pe termen f scurt.
    Cat timp crezi tu ca vor rezista acele comunitati, cand totul va fi, asa cum bine zici, steril si controlat?
    Gandeste-te la tine in casa: ai lasa un colt murdar cand faci curat? Sau respectiv dupa ce ai facut curat in restul casei?
    Raspunsul e evident.
    Daca vor reusi sa-i invinga pe nationalisti, aka Trump, ferma aia o s-o traim f curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ferma aceea a fost deja inaugurată. Cu succes, în cele mai multe țări. FRICA indusă de pericolul mortal al unui virus care nu este decât un virus similar virusului gripal, ne-a redus la statutul de dobitoace care au stat, în marea lor majoritate, de bună voie, izolați, în propriile case, deși ei nu erau infectați. Izolarea se putea face doar suspecților/bolnavilor, este prima oară când se izolează populația sănătoasă. Exact ca animalele din imagine! Și, în curând, de teama violențelor, din dorința de a trăi protejați de violențele celor care poartă măști și mănuși, vom sta mai mult în case și vom solicita AUTORITĂȚILOR (STATULUI) să ne protejeze de potențialii infractori. Vom grohăi mulțumiri din fața tembelizoarelor, convinși fiind că este mai bine așa decât să „riscăm” să trăim (omenește).
      Și, referitor la Trump. Chiar credeți că un sistem „democratic” cum este cel american a putut greși permițând alegerea lui? Părerea mea este că asta au dorit: o demonstrație live că un nebun (este evident că Trump nu a avut niciodată toate doagele le purtător -a fost unul din marii corupători ai sistemului, este un mincinos dovedit de mult prea multe ori pentru un om normal, darămite pentru un politician, este un afemeiat și, cola peste pupăză, mai este și semi senil!) destabilizează națiunea americană! Și, în mod evident, aproape toți americanii sunt acum împotriva lui și, pentru că este nevoie de pace socială, „deep state” va fi abilitat să intervină pentru a readuce „liniștea” americanilor, umflați de fake news și fast food.

      Ștergere
    2. TOvidiu
      Dupa resetul economic si social care are loc in aceasta perioada, cel putin in lumea vestica, va fi implementat modelul capitalist chinezesc: veti munci ca sclavii si nu veti avea nici o forma de "protectie sociala", nici macar alocatii pentru copii sau pensie.
      Statele vestice/occidentale au datorii de ordinul trilioanelor de dolari si SUNT FALITE din orice punct de vedere. A venit vremea platii datoriei. Cine va plati? Exact aia care au cheltuit si mancat banii respectivi impreuna cu toata familia lor.

      Ștergere
    3. Trump nu este nebun deloc.
      El nu a ajuns acolo singur, doar pt care bani si se plictisea.
      El este,ca si Putin, rezultatul unui siste. Care e in lupta cu alt sistem, care produce chestii de gen Johannis sau Macron.

      Ștergere
  6. Vedeți și asta și distribuiți cât puteți de mult:
    https://www.corbettreport.com/gates/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-am scris, de citiva ani, ca totul s-a terminat. N-ai cu cine!!

    https://www.youtube.com/watch?v=UdLFVMFzkMA&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)