vineri, 4 septembrie 2020

Modificare politică de postare a comentariilor

Am încercat cât de mult posibil să evit măsurile extreme în ceea ce privește moderarea comentariilor. Din păcate, engine-ul Blogger este unul foarte slab în ceea ce privește gestionarea comentariilor. Astfel am ajuns ca, la fiecare comentariu, să fiu nevoit să elimin uneori peste douăzeci de comentarii spam conținând oferte de medicamente, tratamente minune, escrocherii financiare s.a.m.d. Aceleași și aceleași comentarii înghesuindu-se zi de zi în zona de moderare, în ciuda faptului că fuseseră marcate ca spam. Efectiv îmi mânca mult prea mult timp. 

Așadar, începând de azi, comentariile nu se mai pot posta decât de către cei care au un cont Google. Pe moment nu am altă soluție. Voi încerca să găsesc ceva mai OK, dar, până la acel moment, rubrica de comentarii rămâne așa.

7 comentarii:

  1. Ieri toata bursa a căzut! Așa brusc.
    Marea majoritate a acțiunilor au ajuns pe minus. Nimeni nu înțelege de ce.
    Din ce aveam la Tesla si Apple, acum am cu mult mai puțin. Ce se întâmplă?
    Unii comentatori de pe bursă anunță o nouă recesiune. Până luni speculează fie-care o previziune și speră să fie cea reală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am actiuni la Amazon .....so ? O noua recesiune ? Suntem in rahat de vreo 50 de ani si tu abia ii simti mirosul ? Ai trait pe plus ca la pacanele ? Lasa vine si minusul .....primavara incepe cu sapa in mana !

      Ștergere
    2. Investițiile la bursa nu sunt jocuri de noroc, si ai dreptate ca de 50 ani piata este volatilă, dar tocmai de-asta e si profitabilă.
      Si da, e mai mult ca posibil, SAPA sa creasca valoarea pământului si sa revenim la economia reală.
      Dar cand totul se duce pe minus, adică toate sutele de companii, ce investiții sa mai faci? Am dat sa iau argint si aur. La argint am pierdut mai mult decat așteptam, iar la aur a stagnat tot. Macar banii băgați in aur stau si nu merg in jos.
      De jocuri de noroc nu ma apuc, am avut tendința sa ma bag pe pariuri sportive, dar numai pentru bani de buzunar, nu poti juca sume mari acolo.
      Sunt meciuri pe cota mica vs. cota mare, gen 1,1:3saumaimult, care sunt sigure ca castig si din 5000lei jucati scoti 500 pe plus, si nu pun tot pe un meci cand sunt zeci de meciuri la cote mici vs. cote mari. Dar sunt bani de buzunar.
      Eu eram ofticat pentru ca la acțiuni pierzi cat ți-ai lua o masina nouă într-o zi.

      Ștergere
    3. Din ce inteleg eu, tu esti un fel de xerox in ale investitiilor ce se plange de lipsa tusului pe hartie ! Ghinion ! Vorba lui Guwerner ! Sunt prea multe putreziciuni in finantele lumii ce loveste in mod direct in ceea ce numim BURSA ! Jucatorii reali pe bursa stiu sa joace aruncatul cartofului fierbinte ....altii in schimb asteapta sa le creasca profitul pe motiv de cota 5 la 1 !

      Ștergere
    4. Softbank o banca japoneza cu apetiti ridicat pentru risc a executat un atac speculativ pe Nasdaq.

      Ștergere
    5. Cartof fierbinte ce esti, specialist in aruncatul in focul luptei, uite aici in video ce înseamnă un pariu sigur de 1% profit. https://youtu.be/YL23lsBOKos

      Ștergere
  2. Cred ca primul comentariu pe blog e de prin 2007 :)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)