luni, 28 septembrie 2020

O națiune care moare

L
a început s-a votat un etnic neamț în defavoarea unui român(Iohannis vs Ponta). Culmea, manipulanții tefelozauri l-au acuzat pe Ponta că e alogen, că ar avea o origine dubioasă de prin zona Albaniei. Înțelegeți aberația? Ai de votat între un român și-un neamț și votezi neamțul întrucât există suspiciunea că românul n-ar fi tocmai pur. Cât de prost trebuie să fii pentru a gândi așa? Știu, extrem de prost, dar asta nu i-a împiedicat cu nimic pe bravii noștri conaționali în a-și exhiba starea de spirit.
Cei care credeau că alegerea unui oligofren care nici măcar nu-i român e un accident al istoriei ar trebui să-și revadă opiniile. „Experimentul România” continuă cu un nou succes rezultat din imbecilizarea populației: votarea unui străin absolut pe postul de primar. Operațiunea a fost reușită la Timișoara prin intermediul USR. Domnul Dominic Samuel Fritz este un cetățean german 100% naturalizat în România și pus de către USR să candideze la Primăria Timișoarei. Ca să fie treaba treabă omul, din punctul meu de vedere, e cam neica nimeni. Nici măcar job nu avea la momentul nominalizării. Mă rog, probabil n-avea job la suprafață întrucât mie unu' anumite lucruri mi se par indicii transparente. Ce anume îl califica pe domnul Samuel Fritz pentru postul de primar? Nimic, absolut nimic în afara sterpelor slogane repetate până la imbecilizare. Înțeleg, Robu o cam luase pe arătură, dar, totuși, un român nu se găsea?

Situația nu e izolată. Vă reamintesc că România are ca ambasador în Germania un cetățean german. Tot România a avut un șef de serviciu secret decorat de Franța. La fel și pe șefa celui mai radical Parchet autohton. Ce servicii au adus acei indivizi Franței de-au fost decorați? Și nu doar Franței întrucât despre doamna respectivă se vorbea transparent că ar fi avut un birou al Secret Service în sediul instituției pe care-o conducea.

România are o cantitate îngrijorătoare de alogeni în politică. Nicăieri în lume(cu excepția SUA și Canada) nu există o asemenea structură a lumii politice, astfel încât nu-i de mirare direcția în care ne îndreptăm.

Probabil eroii noștri care și-au vărsat sângele pentru țara asta se răsucesc în morminte. Nu s-au gândit niciun moment că ar putea avea ca urmași asemenea nevolnici precari mintal. Nu s-au gândit niciodată că țara va fi cedată fără război, că vom ajunge târfa scârboasă a oricărui doritor. Suntem vai de capul nostru, tăvăliți din nou sub vremuri, aruncați de la unu' la altu', bătuți joc și umiliți. Am trăit să văd cum electoratul își votează cu seninătate călăii. Cum poate fi interpretat votul masiv al vârstnicilor pentru PNL și USR, adică pentru cei care le-au tăiat pensiile? Cum poate fi interpretată toată această nebunie irațională altfel decât așa cum este. Știu că sunteți dezamăgiți, dar ieșiți din bulă și înțelegeți că asta e realitatea! Ne-am făcut singuri iobagi, prin votul nostru, prin „conștiința noastră civică”. E timpul să plătim pentru prostie și vom plăti amarnic!

Priviți realitatea în față, voi, cei puțini care încă mai aveți ochi! E timpul să înțelegeți că mai suntem doar foarte puțini români normali în țara asta. Restul concetățenilor noștri suferă de o suspectă boală mintală care se va dovedi fatală țării. Cred că e prea târziu și nu se mai poate face nimic. E timpul să înțelegem cu toții că lupta pe care trebuie s-o dăm e una cu bătaie lungă, pe termen extrem de lung. Conservați-vă normalitatea, obiceiurile și strângeți-vă lângă cei asemenea vouă. Urmează vremuri crâncene în care eroismul va fi dat de capacitatea de conservare a ceea ce-i normal.

10 comentarii:

  1. Eu nu cred că votul nu are vreo relevanţă la noi.Vedeţi că se cîstigă alegerile şi fără campanie electorală,fară dezbateri,cu izoleta în curtea şcolii,cu cabină separată pentru cei cu temperatura corporala peste 37,3 ...Cînd ai cinci sau şapte servicii secrete la dispoziţie mai contează Legea,Constituţia,Puterea Judecătorească?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca nu are relevanță votul! Romanii sunt pur si simplu amețiți. Ia un om si învârte-l in carusel, la circ, 30 de ani. Da-i telenovele, manele si circ la TV, cu Prigoană, Bahmuteanca, Columbeanu, Monica. Lasă-l 10 ani pe mainile lui Basescu, mincinosul si manipulatorul. Poporul va deveni asa cum il modelezi. Va privi cruciș si nu va mai discerne adevarul de minciuna.
      Niciodata poporul nu este vinovat. Doar politicienii, cărturarii, academicienii, masonii si restul " educatorilor". Poporul este copilul mic pe care daca il inveti sa minta si sa fure, asta va face. De va fi o Judecata si sigur va fi, pentru ca Dumnezeu este si Drept, nu doar Milostiv, va incepe cu vârfurile. Cu cei ce ar fi putut stopa degenerarea poporului dar nu au facut-o. Au dormit in post pe banii din bugetul poporului prost păstorit.
      Cand Dumnezeu te investeste cu putere o face ca sa o folosesti spre binele poporului. Nu sa te pui si tu ciocoi pe spinarea lui.
      Mi-am amintit, uitandu-ma cu tristete la inghesuiala pentru ciolan din politica noastra, de o poveste din islam. Un intelept si blând slujitor al Lui Dumnezeu din zona aceea a fost rugat, dupa ce lacomii califi distrusesera orice urma de omenie din religia arabilor, dedandu-se la jafuri si orgii, sa vina sa-i conducă. Erau disperați. Nimic nu mai mergea bine. Ca acum, la noi.
      Inteleptul le-a spus ca nu poate. Pentru ca " daca o camila se impiedica pe drumul crapat va fi din vina lui". Orice fapta buna sau rea are efecte in jurul nostru. Cu atatea fapte rele la ce sa ne asteptam? La armonie si ordine?
      Oare inconstientii nostri inghesuiti spre varfurile puterii stiu ce inseamna a culege ce semeni? Cu cat suferinta pe care o provoci este la o scara mai mare, afectand un popor intreg si urmasii lui, cu atat groaza iti va fi mai mare cand va trebui sa dai socoteală pentru faptele tale.
      Semnele ne arata ca ne apropiem de sfarsitul timpului alocat de Dumnezeu. Falsii profeti new age au trecut prin Romania deja. Ca omizile au trecut. Devorand sufletul colectiv al poporului si distrugand matricea energetica a tarii.
      Va fi ce va fi...Viitorul ne-a fost scris de catre cozile de topor cu complicitatea tuturor " mărimilor" tarii. Sa taci cand poporul degenereaza si sa-ti vezi linistit de castigul tau material inseamna complicitate cu hotii.

      Ștergere
  2. Eram în Spania cind au candidat Ponta și Iohanis pentru președenția României. Multă lume, ore de așteptare. Majoritatea ardeleni, eu muntean din Baragan. Toți contra lui Ponta, comunistul, ciuma roșie... Clar toată lumea contra lui Ponta și a noastră. M-a întrebat cineva, care este motivul pentru care votez cu Ponta. Pentru că este romin, am răspuns, și.... Liniște... Într-o țară cu romini, șeful statului trebuie să fie romin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta este un derbedeu securist. Asta a fost problema PSD care se face vinovat de faptul ca Marele Mut a ajuns presedinte. Iar Marele Mut este roman sadea, faptul ca vorbeste germana (cam prost si cu accent de est european) este un accident.

      Ștergere
    2. Nu , nu , accidentul este însăşi Marele Mut , nu faptul că vorbeşte prost germana.

      Iar român e doar în acte , că la inimioară n-are n'ica româneşte, nu te mai aburi singur...

      Ștergere
    3. E aberant sa votezi doar pentru ca sunt romani! Deveniti exclusivisti? Va inteleg frustrarile. Sunt istorice. Dar sa nu uitati ca daca nu erau boieri romani tradatori nu aveam nici stăpanitori.
      Fiti linistiti. In toata lumea este la fel. Tradatori din interior care deschid usile celor de dinafara.
      Sunt oameni si pareri...
      Tu ai votat Ponta pentru ca e roman. Catalin Berenghi a ajuns la faza nationala " intestine de porc pe locul unde trebuia construita moscheea". Asta e faza copilareasca. Sa spurc ca sa nu mai construiasca altii. Se pare ca Ponta trăsese sforile pentru construirea moscheii.
      L-ai mai vota pentru ca este roman? Stiind ca probabil a fost uns de Erdogan sau Arabia Saudita, alti poli ai coruptiei?
      Cred ca se putea si fara spurcaciuni. Proteste pasnice.
      Nu ne face onoare aruncarea cu murdarii peste altii.
      La alegerile locale de acum nu am votat deloc. Si toti sunt romani. Dar ii stiu ce invarteli fac cu paduri si altele.
      Mi-a povestit cineva ca in perioada cat a fost primar a trebuit sa mearga cu șpagă la Basescu. Nu putea obtine fonduri pentru asfaltare. Iar cand a adus apa curenta in comuna a mers cu spaga si la nu stiu ce banca. Grecească cred.
      In tara asta nu se poate fara spaga. Cei din vârf ii corup pe cei de jos.
      Tatal meu daca ar fi candidat si nu l-as fi votat. Stiu ca l-ar fi corupt chiar romanii din jurul lui, fiecare dintre ei dorindu-si ceva in plus decat restul. Si stiu ca ar fi trebuit sa inghita cerintele partidului din care facea parte.
      Este cerc vicios. Greu de iesit din el. Cum ramai curat? Cred ca doar intr-o manastire izolat de tot si de toate.
      Daca...

      Ștergere
    4. Basecu a tratat cu Erdogan construcția moschei ! Ponta a fost mana treia ! Presa vremii l-a băgat până in gât in moșchee ! Tot cei care il pupau pe Basecu si acum il pupă pe WKI ! Noroc ca lumea s-a mai dumirit de deontologia si agresivitatea acestor pseudo-ziaristi ! Dovada scorul politic pe țară 34% PNL,31% PSD,după o martelare intensă de 3ani !

      Ștergere
  3. “Astăzi credem că ar fi venit timpul ca să pretindem şi noi ceea ce ni se cuvine de secoli. E timp să declarăm neted şi clar că în ţara noastră (căci este a noastră mai bine decât a orişicui) noi nu suntem nici vrem să fim maghiari ori nemţi. Suntem români, vrem să rămânem români şi cerem egala îndreptăţire a naţiunei noastre. Faţă cu orice încercare de deznaţionalizare ori suprematizare, întrebăm cu răceală şi conştiuţi de drepturile ce ni le dă aboriginetatea noastră şi spiritul secolului: ,,Cine sunt aceşti oameni şi ce vor ei în ţara noastră?””

    Mihai Eminescu / Varro [Sa facem un Congres – Ziarul “Federatiunea“, Pesta, 5/17 aprilie 1870]

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate tot raul e spre bine, atunci cand se va strange surubul la maximum marea masa va intelege ca strainii sunt de vina. E greu insa sa mai scoti ceva dintr-o populatie lipsita de orice urma de demnitate, fiind de ajuns sa-i vezi numai cum se imbraca, muzica ce o asculta, agramatismul si incultura totala. Niciodata in istoria noastra nu am fost intr-o stare atat de jalnica si adusi la un pas de extinctie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multă dreptate în ce spune dna Maria Aurelian.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)