miercuri, 4 noiembrie 2020

Alegeri și iluzii

V
ăd foarte mulți oameni entuziasmați de previzibila alegere a lui Trump. Acum, la cald, voi spune doar că încă nu se știe rezultatul. Nu uitați „sacii” de scrisori cu voturi care trebuie contorizați și care, asemenea diasporei de la noi, s-ar putea să fie „rezerva strategică” pentru manipularea alegerilor.

Nu-i înțeleg, totuși, pe cei care se comportă de parcă Trump ar fi lumina divină. Într-adevăr, poate că „alternativa Biden” le-a dat temeri serioase. Un prostovan atât de mare, aflat într-o galopantă stare de senilitate, este în mod cât se poate de clar unealta unei grupări din umbră. La fel ca și ciudata aia trimisă pe post de „aghiotanta” a sa și care mănâncă rahat comunist mai ceva decât un înflăcărat propagandist PCR de pe vremuri.

Însă, legat de Trump, nu înțeleg câteva lucruri care efectiv mă nedumeresc. În primul rând voi aminti campania „underground” pe care am urmărit-o extrem de atent. M-aș fi așteptat la dezvăluiri fulminante legate de cazurile de pedofilie sugerate de campania Q. Absolut nimic. Niciun document, nicio probă. Mai mult, acuzele azvârlite în spațiul subteran au fost, în mare, aceleași cu cele din precedenta campanie electorală a lui Trump. Practic o ciorbă reîncălzită. De data aceasta însă Trump nu mai are nicio scuză. Dacă atunci susținătorii săi care fac propaganda din umbră puteau spune că n-au acces în zonele „sensibile”, acum treburile sunt cât se poate de clare: ori acele probe efectiv sunt invenții, ori, dacă există, rezultă clar că și Trump pactizează cu ticăloșii. Nu de alta, dar dacă ar exista dovezi chiar și pentru 5% din ceea ce sugerează „Q”, impactul asupra democraților ar fi fost devastator și-ar fi putut duce chiar la desființarea partidului respectiv. Având în vedere lipsa dovezilor oare nu ne putem gândi că toată campania Q n-a fost decât o capcană menită a compromite adversarii politici în ochii electoratului tradițional? Gândiți-vă bine la asta!

Știu luptele lui Trump cu statul subteran american. L-am observat rezistând în fața aberantului complot legat de acuzația penibilă cu „influența rusească”. Ceea ce n-am înțeles este de ce la ora actuală cei care s-au aflat în mijlocul acestui complot nu sunt în pușcărie. Totuși, respectivele personaje au reușit să-i facă praf mandatul lui Trump. Ținând cont că este vorba despre cea mai importantă funcție a planetei, consecințele unui complot de o asemenea anvergură trebuiau să se vadă instantaneu. OK, putem spune că ultimele probe a sosit târziu, însă, în acest caz, o să vă întreb retoric dacă peste câteva luni - să zicem șase, ca să dau un termen rezonabil - se va mai întreba cineva dacă respectivii sunt în pușcărie. Personal v-aș ruga să memorați acest „marker”: dacă cei care au manipulat(atenție, între ei se află și Obama) vor fi în pușcărie sau, cel puțin acuzați într-un proces penal, atunci înseamnă că toată tărășenia a fost o luptă reală. Altfel puteți considera că a fost o mascaradă ale cărei singure victime au fost oameni nevinovați din proximitatea lui Trump(de ex. Flynn), sacrificați exclusiv pentru intensificarea efectului dramatic.

Nu în ultimul rând, nu pot înțelege ce-i înflăcărează pe unii dintre concetățenii noștri în această luptă. Pentru noi variantele sunt cât se poate de transparente: Adrian Zuckerman vs Hans Klemm. Care dintre ei v-a plăcut mai mult? Știți, mi se pare penibil. E ca și cum ai avea preferințe în ceea ce privește măcelarul în condițiile în care tu ești vânatul.

16 comentarii:

  1. Tehnici de manipulare...
    Crede-ma, este la fel si in politica, precum in spiritualitate.
    Am urmarit iluziile țesute de diversi guru in Romania o perioada destul de îndelungată pe internet.
    Lumea este o tarabă unde vanzatorii de potiuni magice isi expun ofertele ambalate in staniol auriu.
    Am tot asteptat ca dacii cei foarte viteji pe internet, justitiarii nationalisti ce stau la panda ca nu cumva vreun " alogen" sa li se infiltreze in grup, crestinii de pe fb ce posteaza icoane si rugaciuni, de parca ar fi Dumnezeu Facebook acolo, sa puna mana sa faca ceva concret si in planul fizic. Romania este o Casa. O avem asa cum o ingrijim, impadirim, ecologizam.
    Lăudărosi si altruisti pe internet avem o căruța. Nu te costa nimic sa le dai celorlalti in cap cu citate din Biblie sau din Gandhi. Sau cu doctrine nationaliste. In Romania geme de profesori si filantropi de internet care s-au costumat ca la carnaval jucand un rol. Tot timpul unul pozitiv, pentru ca tamaia se gaseste pe toate drumurile si putina tamaie data peste ceea ce esti tu in realitate iti conferă o aura de sfant.
    S-au plictisit romanii si de dacism, si de nationalism, si de pisici postate pe net. Criza economica bate la usa cu degetul ei de vrajitoare, aducand dupa ea un val de aer rece. Si romanii au inceput sa caute un Salvator. Au vazut ca nici profetiile cu 12.12.12 nu s-au împlinit, fratii ET nu au venit cu OZN-urile pline de case, masini, bani si potiuni de intinerire. Au observat si ca Romania nu este tara aleasa de Iisus pentru credinta ei. Iisus nu e orb. Vede dincolo de măștile oamenilor. Nu se ia dupa ce le iese din gura. Iar romanii nu si-au invatat nici pe departe lectiile.
    Asa ca...a ramas America! Nu uitati ca am fost " educati" cu filme americane, unde soldatul cel brav are mușchi si este foarte curajos. Si justitiar.
    De parca nu am stii ce jafuri au facut si ei, si rusii, si alti asa zis salvatori prin Romania, Africa, India...etc

    Va trece si euforia asta si oamenii se vor trezi din beția internetului. Si poate se vor alatura celor ce planteaza copaci, ajuta copii si batrani, isi muncesc cu truda pamanturile. Ca sa nu mai vb ca aceasta clasa politica ar trebui maturata. Daca isi vor misca, in sfarsit, bravii daci si nationalisti, trupurile din fata calculatorului si vor iesi la aer curat, in realitatea fizica. Asa cum este ea...Cu bune si cu rele. Suntem ceea ce suntem ca popor. Măstile nu-si au rostul. Altfel impadirim pentru hotii de paduri, ajutam copiii pentru hotii de copii, ne muncim pamanturile degeaba, pentru ca Romania nu ne mai apartine! M-am saturat de circ!

    https://mariadakhel.blogspot.com/2014/02/circul.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări Maria-Aurelia pentru „simpatica” ficțiune cu circul. Simpatică, pentru că nu ai cum să nu zâmbești citind-o, în rest, așa cum este prezentul și viitorul predictibil:TRIST! Scriai la un moment dat că este bine, pentru copiii noștri, să învețe. (Te) (Mă) Întreb și io, la ce le va fi de folos în anii ce vor veni? În primul rând pentru că oricât de mult ne-am strădui, nu avem cum să îi protejăm de „corectitudinea politică” prin care le sunt induse, ca adevăruri fundamentale, tot felul de aberații sexuale și sociale. În al doilea rând, atâta vreme cât, cei care conduc țara asta (și numai!), votați în mod democratic de mulțimea (mai mult sau mai puțin manelistă!) cel mult mediocră sunt exponenții cei mai șantajabili, corupți și incompetenți ai societății. Cu cât numele lor este mai nemțesc (a se citi neromânesc!), cu atât mai mult ei reprezintă, cu obediență și fervoare, interesele străine. Dacii noștri cei „bravi”, mulți dintre ei spălați de-a dreptul prin creiere, sunt (în marea lor majoritate!) angajații fideli ai multinaționalelor. Sau firmelor căpușă care au avantaje directe de la stat sau de la aceste multinaționale. Și, pentru că își apără propria existență, nu fac decât să fie niște „aplaudaci” ai globalismului către care actuala clasă politică ne conduce. Evident, mulți dintre ei sunt membrii de frunte ai organizațiilor masonice! Și asta se întâplă sub atenta supraveghere protectivă a serviciilor secrete. Din păcate, sunt extrem de puțini cei care mai au capacitatea de a vedea și înțelege, dincolo de aparențele mesajelor anticorupție lansate de politicienii - „Ciocoii vechi și noi” -, impostura, minciunile, trădările și hoțiile celor care se declară cinstiți și bineintenționați. Și, asemenea domnului Dan Diaconu, cred că încearcă să țină trează conștiința. Conștiința proprie și a celor din jur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Pentru ca răul să triumfe , e destul ca oamenii de bine să nu facă nimic.”

      Ștergere
    2. Nu mai scrieti ceea ce ganditi si va doriti (desi si eu o fac ),desi eu va va inteleg , dar sunteti obiect de studiu Pentru cei instruiti sa apere SISTEMUL ! Cautati sa luptati pentru cauza voastra .....fara compromisuri, evitand pe cat posibil exprimarea pe internet ! Trebuie sa reusim !Covidul va lovi si aici ......curand !

      Ștergere
  3. Divide et impera!
    Stanga vs. Dreapta, Iezuiții vs. Complexu Militar Industrial, alba-neagra etc...
    Asa cu românul dupa anii 90 juca alba-neagra la tarabele din piata, la colt de bloc, exact la fel e si acum, doar ca la scara globala.
    Si este singurul joc care se ofera pe planetă. Alba-negra planetară :)))))
    Alt joc nu există!
    Cei mai inteligenți oameni de pe planetă s-au adunat si au studiat jocul de albă-neagra si au constatat ca este cel mai perfect intrument de manipulat masele.
    Îți amintești cand stateam că prostii si ne uitam cum se pierd banii la Alba Neagra?
    Exact e si acum, participa cine vrea.
    E cate o albă-neagra peste tot.
    E jocul mic si jocul mare.
    Ghici ciupercă unde-i? cine-i?
    De obicei jocul se face cu 3 pahare, dar la americani nu e nevoie decat de 2. Era prea complicat cu 3 ca deveneau suspicioși rău.
    Deja se stie de la începutul jocului unde-i alba și unde-i neagra.
    SHOW MUST GO ON!
    Nu ai cum schimba sistemul, pentru ca mereu vor fi cel putin cativa oameni care se vor duce la vot. Nu poti opri sa nu mai mearga nimeni. Vrei, nu vrei sistemul de vot este conștiința noastră colectiva, chiar daca nu este văzut astfel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trump a cîștigat alegerile pe teren, relativ democratic (mitinguri electorale, mobilizare cu voluntari, vot direct la urne cu majoritatea voturilor exprimate în ziua votării) și s-a exprimat, răspicat, în favoarea numărării la vedere, cu participarea tuturor părților implicate, cu respectarea strictă a regulilor.

    Globaliștii, ca peste tot unde operează (minciună, intimidare, furt, jegoșenie, manipulare și dezinformare vomitivă), încearcă să obțină puterea la masa verde cu picioare strîmbe pe care au pregătit-o din timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poporul american e idiot ? Sau Sistemul aplica parandaratul? Nu mi-a placut Trump DAR alternativa nu mai tine de gusturi politice! SUA isi traieste declinul mai repede decat ma asteptam

      Ștergere
    2. Sa pierzi la un batran senil, e cam problematic. Clar nu e locul tau acolo. Din pacate multi au votat antitrump, nu probiden. Asa e cand traiesti in bula ta si nu observi ca esti antipatic majoritatii.
      Senatul a ramas majoritar republican si trump declara furt la voturi?! E grea infrangerea...

      Ștergere
  5. Te-as contrazice si Trump nu o sa iasa presedinte, insa as fi atent la Kamala Harris ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca Trump nu iasa președinte, a doua zi isi creează propria țară si jumate din America emigreaza la el de bunăvoie.

      Ștergere
    2. Se joaca inca. Deja sunt prelungiri, posibil sa fie 11 metri. Sunt multe semne ca democratii au furat la greu. Cine si-ar fi inchipuit ca Biden e asa de carismatic, are mai multe voturi decat Obama, Clinton sau George W.

      Cine si-ar fi inchipuit ca sarantocii negri si latini fac cerere sa voteze in avans si voteaza simultan in bloc cu Biden. Puteau sa lase si ei acolo cateva voturi de samanta Trump sa nu para manipulat. Si-au dat seama de asta si au intarziat cu voturile respective, poate ca ar fi fost nevoie. Dar a fost, asa ca totul se complica. Trump stie asta, nu ii va fi usor sa dovedeasca.

      Ștergere
  6. Ce nu pare ca intelegi ca daca Trump pierde globalistii trag jackpotul. Au deja o media militarizata, social media militarizata, FBI e ocupat, justitia aservita, presedintele e ultima reduta.

    Vezi Flynn vs Hunter Biden... Corporate nu vor mai scapa puterea data viitoare.
    Cine ridica capul va pati ca Dragnea, Flynn.

    Pentru Romania care e deja in situatia asta local nu mai conteaza dar pentru restul lumii e ultima sansa.

    Urmeaza etapa cand slugile locale o sa sune la centru si iti inchide blogul ca sa nu mai deranjezi.

    Urmeaza un gulag multimedia...

    RăspundețiȘtergere
  7. "Ceea ce n-am înțeles este de ce la ora actuală cei care s-au aflat în mijlocul acestui complot nu sunt în pușcărie."
    Raspunsul este foarte simplu, acuzatiile au fost facute doar ca sa creeze tensiune si circ si ca Trump sa aibe scuze ca nu si-a tinut nici o promisiune din prima campanie electorala, blamand faptul ca a fost impedicat de opozitia dura a Democratilor. Republicanii si Democratii fac circ ca sa ia fata cetatenilor, iar din spate Wall Stretul conduce politicile dupa plac.

    RăspundețiȘtergere
  8. alegerea lui Trump in 2016 a amanat cu cativa ani faza fierbinte a razboiului.
    acum toti stau cu mana pe tragaci/butoane.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun articol! Atât ca moderare privind alegerea lui Trump cât și ca avertizare asupra unor aspecte din activitatea lui.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)