marți, 1 iunie 2021

Hai să vedem realitatea!


O coaliție comunist-liberală conduce România spre un dezastru programat. Absolut tot ceea ce fac ciudații - cocoțați cu forța de puterile străine și securitatea trădătoare - este un drum programatic spre dezastru. Nu doar că în urma PNRR ne vom îndatora teribil, dar ne vom lua angajamentul sărăcirii populației pe termen lung, al pierderii absolut tuturor resurselor și bunurilor țării și al păstrării unei subdezvoltări structurale a României.

Asta a fost vestea proastă. Din păcate n-am a vă comunica o veste proastă și una bună, ci o veste proastă și una și mai proastă. Așadar, vestea și mai proastă este că nu avem opoziție. Dacă vă gândeați că PSD-ul securistului Ciolacu ar putea fi o alternativă, vă înșelați amarnic. Tocmai ce puterea și așa-zisa opoziție și-au dat mâna pe sub masă pentru distrugerea iremediabilă a țării. Nu-mi spuneți de AUR! Sunt prea mici, prea apăruți de nicăieri și n-au infrastructură. Au doar discurs, dar pe vorbe goale nu se poate clădi nimic.

N-aveți încă habar ce înseamnă acest blestemat de PNRR. O să vă dau un singur exemplu. Imaginați-vă că în scurt timp veți fi proiectați într-un scenariu total diferit. SUA și UE nu au ce face și vor da drumul inflației. E o chestie de timp, dar până la sfârșitul anului o veți vedea crescând. Ea există, dar nu e raportată, astfel încât trebuie s-o ia la cunoștință și instituțiile de statistică! Asta înseamnă dobânzi mai mari. Cu 60% grad de îndatorare, România va avea greutăți în a-și plăti dobânzile. Nu mai vorbim că în interior va izbucni sărăcia: pensionarilor de la bază li se vor reduce iremediabil pensiile(întrucât vor fi mâncate de inflație), salariul minim va rămâne neschimbat, ceea ce va echivala cu munca pe gratis pentru majoritatea cetățenilor țării, iar prețurile la utilități vor exploda. Iată traseul pe care vă înscrie o mână de trădători cocoțați pe cele mai înalte posturi ale statului.

Nici când eram sub turci n-am fost atât de secătuiți printr-o schemă atât de perversă. V-am descris în nenumărate rânduri cum fondurile europene, în fapt, au fost create pentru a contribui la bunăstarea statelor dezvoltate ale Uniunii Europene pe spatele statelor periferice. Fiecare euro pe care nemții îl dau ca „ajutor” reprezintă un ban plasat în economia lor. Asta deoarece acel euro li se întoarce sub forma unei achiziții de bunuri din economia lor de cel puțin 1.5 EUR(de obicei peste 2 EUR!!). Și acesta este doar începutul întrucât acele echipamente au nevoie de mentenanță, îmbunătățiri s.a.m.d. care costă alți bani. Ca să nu mai vorbim de „obișnuirea” beneficiarului cu tehnologia furnizorului, astfel încât următoarea achiziție să se facă tot de-acolo. Iată o schemă de fraudare în toată regula!

De fapt, când primim 1 EUR, noi suntem obligați să mai punem încă  1 EUR pentru a cumpăra cu dedicație. E ca și cum la magazinul din colț vi s-ar spune că vi se dau niște bani ca să faceți cumpărături de la ei. Poate vi s-ar părea tentant, dar când ați observa că prețurile sunt duble ați înțelege că aveți de-a face cu o șmecherie comercială de joasă speță.

Însă nu doar banii sunt problema. Pentru ca morișca să se învârtă pe termen nelimitat mai e nevoie de ceva, anume de îndobitocirea populației. Iar asta se face la greu. Tot pe fonduri europene, desigur. Ideologia de gen e promovată la modul radical de către neocomuniștii USR. Și susținută de ciuma liberală care, până la urmă, tot comunistă e. De asemenea, educația sexuală. V-ați întrebat de ce e obsesia asta a comuniștilor pentru educație sexuală? Între altele, dincolo de animalizarea omului, e vorba despre blocarea sa într-un anumit stadiu de dezvoltare. În momentul în care te împerechezi ca oaia de la vârste fragede, nu mai ai capacitatea de a percepe chestiunile intime ale ființei. Ce poate înțelege un asemenea animal din interacțiunile din „Nunta lui Figaro”? Absolut nimic. E pe un stadiu inferior și incapabil să se ridice. Astfel întreaga cultură e îngropată, devenind cel mult o glumă inutilă. Iată planul!

Mulți dintre cei care mă citesc îmi reproșează această critică permanentă a Occidentului. Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este că Occidentul de azi nu mai e Occidentul pe care și-l închipuie ei. Din păcate toți sunt victime ale propagandei. Occidentul a murit de mult! Doar mai clamează niște principii pentru ca apoi, aparent pe baza lor, să se vireze penibil către tiranii de doi bani. Luați ca exemplu deciziile din ce în ce mai aberante ale CJUE. Sau, dacă vreți, uitați-vă cât de ideologizate sunt instituțiile care au ca scop reglementarea dreptului. O zonă care ar trebui să fie curățată de orice ideologie e îmbâcsită ideologic.

Luați-vă ochelarii de cal de la ochi și priviți realitatea în față! Occidentul e o hazna puturoasă care încearcă să ne înghită(unii vor spune că ne-a înghițit deja). Într-adevăr, nici alternativa nu e una de urmat. Aici e nebunia. Suntem prinși într-o menghină. Așa am fost toată istoria și ne-am iluzionat că ne vom salva alegând una dintre fălci. Aiurea, întotdeauna am ignorat salvarea, adevărata salvare care presupune ieșirea din menghină. Nu-mi spuneți că nu se poate! Așa spune orice leneș care n-are chef să se apuce de-o treabă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)