miercuri, 11 august 2021

Cyber Symposium - ziua 1


Am avut multe îndoieli legate de eveniment. Îndoieli stârnite în primul rând de media oficială care a reușit să-l blameze pe Mike Lindell în asemenea măsură încât evenimentul pe care l-a organizat să fie pus în umbră de diverse chestii facile. Faptul că, în ciuda atacurilor informatice puternice, evenimentul e transmis live la o calitate excelentă este o veste bună întrucât oricine poate intra în direct și-și poate face o imagine clară asupra discuțiilor.

Primul element pe care l-am remarcat a fost organizarea excelentă.M-aș fi așteptat la un haos organizațional, la întreruperi și bâlbe deoarece e extrem de greu să organizezi o asemenea manifestare. Ei bine, nu-i deloc așa! Cyber Symposium este organizat impecabil. Am rămas surprins să constat cum evenimentele se derulează coerent, fără întreruperi sau probleme. De asemenea, fiecare discurs e doldora de informații, multe dintre ele dezvăluite în premieră. Să lăsăm însă aceste probleme de-o parte pentru a trece la ceea ce ne interesează cu adevărat.

Ceea ce vedem acum este ceva mai mult decât o simplă întâlnire sau o ocazie de a dezvălui informații explozive. E o declarație de război pe care o parte consistentă a Americii o declară direct și indubitabil Chinei. Toate informațiile care vin de-acolo arată  cu degetul către China. Structuri dubioase ale acționariatului unor companii implicate în alegeri dau ca „ultim beneficiar” Partidul Comunist Chinez(PCC). Mai mult, structuri dubioase de finanțare par a-i avea pe chinezi în spate. Sunt informații peste care nu se poate trece indiferent care ne-ar fi poziția.

Însă dezastrul cel mai mare vine dinspre zona tehnologică a alegerilor, asigurată de echipamentul Dominion Voting System, firmă de casă de-a CIA. În ultima perioadă, compania care asigură mașinăriile de vot s-a aflat în centrul mai multor scandaluri, iar pentru a se apăra a trecut la atac. Mai multe procese în care se cer despăgubiri imense au fost deschise împotriva entităților media care au găzduit informații despre problemele echipamentelor de vot. Mai mult, în ciuda tuturor evidențelor descoperite, alegerile din 2020 au fost declarate „cele mai sigure din istoria SUA”. În general când se vine cu asemenea calificări, e clar că ceva e putred în zonă. 

Ceea ce e de domeniul evidenței este că fiecare minut al întâlnirii găzduite de Lindell conține demonstrații logice și informații consistente cu privire la fraudarea alegerilor din 2020. Cea mai crâncenă informație este cea legată de legarea la internet a echipamentelor de vot. Cu toate că oficialii DVS au negat capacitatea echipamentelor de a se lega la internet, probele puse la dispoziție de echipa lui Lindell arată contrariul. Mai mult, strict „întâmplător”, au apărut în media electronică parolele de BIOS ale echipamentelor de vot din Mesa. Este un scandal imens deoarece inforamția era secret de stat, întrucât prin intermediul acestor parole un echipament de vot poate fi conectat la internet și apoi accesat de la distanță.

Devine cât se poate de limpede modul în care entități interne ale SUA, interesate direct în destabilizarea statului(Soros), au colaborat cu entități care par a-i avea în spate pe chinezi într-un război a cărui finalitate a fost înscăunarea unei cozi de topor chinezești la Casa Albă. Nu trebuie totuși să uităm că, pe baza multor informații publice, sunt de notorietate afacerile familiei Biden cu China. Iar la câte milioane de dolari i-au intrat acestei familii din „cooperarea” cu China este cât se poate de simplu de înțeles că actualul președinte american e doar o simplă cârpă. 

Însă mai există ceva care e ignorat de participanții la „Simpozion”, anume că SUA e falită. Înțeleg pe deplin îngrijorarea participanților, înțeleg relevanța informațiilor, dar nu trebuie neglijat aspectul financiar al problemei: SUA e datoare vândută Chinei. Iată adevăratul motiv pentru care „amestecul în treburile interne ale SUA” e doar o chestiune de „protejare a investițiilor”. Să nu uităm că, totuși, de ani buni, SUA trăiesc pe spatele Chinei. Iar China finanțează cu voioșie lăcomia americană știind că aceasta va conduce, în final, la victoria sa.

America prezentă la Cyber Symposium e segmentul acela de populație care s-a trezit cu disperare în fața unei probleme imense, anume momentul în care conștientizează că chinezii au devenit adevărații proprietari ai Americii. Votul acesta deturnat este și el o dovadă că în SUA treburile încep să țină cont de adevărații proprietari ai statului. Știu că mulți se vor uita cruciș la acest paragraf, dar înainte de  mă critica i-aș ruga să țină cont de următoarele elemente:

- cantitatea de datorie externă americană deținută de China;

- numărul „investitorilor chinezi” din SUA

- cantitatea de proprietate imobiliară americană deținută de China sau de cetățeni chinezi.

Dacă veți analiza acești trei indicatori veți înțelege că treburile stau de-a dreptul îngrijorător pentru americani. Pare că țara le-a fost trasă de sub picioare „pas cu pas”. Trump a fost ultimul președinte care a înțeles dezastrul și de aceea eliminarea sa a devenit crucială întrucât începuse să lovească mortal în interesele comerciale ale Chinei. Trump - chiar și cu riscul de a fi penibil, așa cum a fost de multe ori - și-a asumat un război direct cu China, război pe care l-ar fi putut câștiga dacă mai rămânea încă un mandat. Doar că, în spiritul tradiției lor, chinezii au jucat admirabil, eliminându-l de la butoane. 

America de la Cyber Symposium este america trezită brusc în fața unei realități jenante. Există oare sorți de izbândă pentru această Americă? Teoretic da, practic nu știu. Ceea ce înțeleg eu este că ceea ce se petrece acolo este ultima zbatere majoră a celor care au înțeles jocul. Dacă vor reuși, va fi război cu China pentru că altă soluție pur și simplu nu există. Dacă nu vor reuși, SUA va aluneca încet și sigur spre comunism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)