sâmbătă, 21 august 2021

Minciuni, ticăloșie, prostie


Pe zi ce trece toate presupozițiile lansate cu ocazia impunerii vaccinării se prăbușesc. 

  • „Vaccinul e sigur” - aiurea, se moare în draci de la vaccin!
  • „Vaccinul te ajută să nu faci boala”- aberație! S-au îmbolnăvit o groază de la vaccin.
  • „Chiar dacă faci boala, vaccinul te protejează de spitalizare” - minciună gogonată. Gem spitalele de vaccinați cu COVID!
  • „Chiar dacă faci o formă mai urâtă a bolii, dacă te vaccinezi nu vei ajunge la ATI”- minciună gogonată! 90% dintre cei de la ATI din Israel sunt vaccinați cu ambele doze.

Ultima minciună lansată este cea cu „valul 4 va fi valul nevaccinaților”. De unde-ați scos-o, nemernicilor? Evidențele arată că vaccinul impus la scară mondială nu e eficient în fața variantei delta. De asemenea, tot din spusele voastre, înțeleg că varianta delta este cea dominantă. Asta înseamnă că, indiferent dacă ești sau nu vaccinat riscul de a contacta boala e identic. E concluzia logică! Și-atunci de ce călăriți pe vaccinare?

Ați început prin a minți că vaccinurile sunt eficiente în proporție de 95%. Mai aveați puțin și depășeați 100%. Apoi s-a scăzut la 75%, 60%, 40%. Ultima comunicare din Israel spune că Pfizer e eficient în proporție de 39%. Asta însă se întâmpla în iulie. În prezent, revizuirile vor merge undeva sub 30%. Și-atunci?

E o nebunie care sfidează orice brumă de logică. Cum îți permiți impui obligativitatea unor seruri a căror eficiență ajunge la zero? În conformitate cu toate statisticile, 80% dintre cazurile de COVID sunt asimptomatice. Oameni buni, înțelegeți cifra aceasta? 80% ASIMPTOMATICI! Numai o proastă expertă în depilare vaginală nu e capabilă să înțeleagă această cifră! Păi dacă ai 80% asimptomatici, la ce naiba faci vaccinul întregii populații? Mortalitatea de COVID e similară celei de gripă. Atunci? 

Din punctul meu de vedere, criminalii cu sânge rece precum Fauci sau Gheorghiță, ar trebui s-o sfârșească în fața plutonului de execuție. Nu se poate atâta ticăloșie! Însă, realitatea ne arată că ticăloșia ăstora face casă bună cu prostia majorității populației. Ca să înțelegeți la ce mă refer, o să vă spun pe final o întâmplare relatată de un bun prieten. Zilele trecute s-a întâlnit cu un vecin care-l ducea pe copil să se vaccineze. L-a întrebat pe om dacă știe că la vârsta copilului COVID-ul efectiv nu se manifestă. Știa! L-a întrebat dacă știe că vaccinul nu-i așa eficient pe cât se vorbește. Știa! Disperat l-a întrebat dacă a auzit că efectele adverse ale vaccinului la tineri nu-s dintre cele de trecut cu vederea, că poate fi afectată inima sau alte organe interne. Știa! Și-atunci, l-a întrebat perplexat amicul meu, care-i motivul pentru care-ți duci copilul la vaccinare? Răspunsul a fost unul de-a dreptul halucinant: „Să se termine odată cu pesedeul din țara asta!”. Ceva îmi spune că nu-i un caz izolat!

P.S. Vine valul 4! Da, vine. Dați-mi voie să fac o predicție: vârful valului nu va depăși o medie zilnică de 2000 de oameni. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Din păcate aceasta este singura metodă pe care am găsit-o pentru prevenirea spamului și descurajarea comentacilor de profesie.