vineri, 27 august 2021

Despre aprobarea vaccinului Pfizer


Pentru început o să vă rog să abandonați retorica privind „neaprobarea” vaccinului Pfizer. Era cât pe-aci să pic și eu în ea, însă, studiind documentele existente, pentru mine e cât se poate de clar că ceea ce va fi pus în sticlele de „Comirnaty” - denumirea comercială a vaccinului - este un ser care are aprobarea FDA.

Putem spune că a fost o aprobare ticăloasă, că e o premieră a istoriei când se întâmplă așa ceva, dar nu putem nega faptul că vaccinul a fost aprobat de FDA. E o tactică greșită. Dacă o adoptăm, orice tefeleu, din câteva click-uri, ne va da peste nas făcându-ne să ne simțim penibil. Așadar, părerea mea este că atitudinea corectă e cea de acceptare a realității. Nu de alta, dar interesul nostru e acela de a judeca evenimentele just, nu de a nega realitatea. Ș-acum să trecem la chestiunile cu adevărat importante.

În documentul de aprobare, FDA ne spune că vaccinul este „sigur și eficient” în prevenirea COVID-19 la indivizii de peste 16 ani. Eficiența oficială a vaccinului este de 91% la șase luni de la vaccinare. Culmea, pentru susținerea afirmației este citat un studiu al Pfizer în care 77 de vaccinați au contactat boala. Studiul cu pricina este însă din mai 2021. Un studiu efectuat în Anglia pe 400 000 de oameni și citat de BBC, afirmă că protecția oferită de Pfizer scade de la 88% după prima lună la 74% după cinci luni. În cazul AstraZeneca protecția scade de la 77% la 67%!

Din Israel vin date ceva mai alarmante: cei care au fost vaccinați în ianuarie sunt protejați doar în proporție de 16%, în timp ce cei care au fost vaccinați în aprilie au o protecție de 79%. Rezultatele studiului și link-urile de rigoare le aveți pe site-ul CNBC.

Informațiile de până acum ne sunt suficiente pentru a înțelege caracterul dubios al avizării vaccinului de către FDA. Nu poți cita un studiu dubios de-al producătorului, în condițiile în care ai rezultate la nivel de țări care contrazic mașina de marketing a Pfizer. 

În ceea ce privește reacțiile adverse, ar trebui să acordați atenție faptului că inflamarea inimii este considerată serioasă în cazul tinerilor. Așadar miocardita sau pericardita sunt extrem de întâlnite la tinerii care se vaccinează, cauzând serioase riscuri pentru cei care au afecțiuni ale inimii. De remarcat este faptul că atât miocardita cât și pericardita au ca și cauze primare infecțiile virale. Este extrem de ciudat cum un vaccin menit a te proteja de atacurile virale ajunge să inflameze inima. Problema pare că se află în acumularea de proteină spike la nivelul inimii, transformând vaccinul - pentru cei aflați în segmentul de risc - într-o armă mai periculoasă decât virusul în sine.

În ceea ce privește femeile gravide, din nou ne lovim de o chestiune dubioasă a autorizării FDA întrucât se specifică faptul că studiul Pfizer referitor la gravide se va finaliza în ... 2025. Păi cum vine asta? Dai o autorizare permanentă unui produs care nu are testările făcute conform metodologiei FDA???

Ce trebuie să înțelegem din toate aceste elemente? Doar un singur lucru, anume că vaccinul este din categoria „la impuse”. Cu toate că e periculos, se merge înainte cu vaccinarea în masă, de parcă am avea de-a face cu șobolani, nu cu oameni.

Chiar dacă n-ar trebui să vă spun acum, întrucât informațiile pe care le am referitoare la subiectul COVID  sunt extrem de ciudate, chiar dacă-mi vin dintr-o sursă foarte serioasă. Vă voi atenționa asupra faptului că întreaga campanie de vaccinare la care asistăm este una de testare a tehnicilor. Pe moment tehnologia nu a dezvoltat „vaccinul de înrobire”, dar prin aceste testări extinse se urmărește accelerarea cercetărilor în domeniu. Putem spune că toți cei care se vaccinează sunt subiecții unui studiu militar aflat în stadiul incipient. La nivel de vârf se știe exact cine și de ce a dezvoltat toată tehnoloia dementă care ni se aplică forțat. De asemenea, vă voi mai spune că boala poate fi declanșată de la distanță. De aceea apar vârfurile pandemice. Într-adevăr e multă propagandă, dar, din ceea ce am înțeles, e destul de facil să generezi boala. Repet, luați tot ceea ce ați citit în acest paragraf ca pe o informație neverificată. Oricum e aproximativ 10% din ceea ce mi-a spus sursa mea. Mai mult nu vă mai spun întrucât, dacă m-aș apuca să dezvolt tot într-un articol, m-ați crede nebun de legat. Oricum, rețineți că forțele implicate în lupta contra noastră sunt colosale. Aprobarea FDA e un exemplu. Veți vedea cât de ușor se va da și acordul EMA și cât de repede vor apărea „obligativitățile”. Aprobarea a fost dată fix pentru a ușura obligativitatea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)