marți, 26 octombrie 2021

Anticorpii ce și cum


Care-i treaba cu anticorpii? Faci test, observi că-i ai, dar e posibil să faci boala. De ce?

Să înțelegem mecanismul. Când te infectezi cu ceva, intră în acțiune sistemul imunitar. Dacă e ceva cunoscut, sistemul imunitar produce „gloanțele” specifice, menite a învinge dușmanul. De unde știe asta? Din confruntările anterioare. Dar dacă nu cunoaște dușmanul, ce face?

Aici intră în acțiune componenta nespecifică a sistemului nostru imunitar. Ea are strategii generice de înfrângere a dușmanilor microscopici. Creșterea temperaturii e un exemplu de acțiune a sistemului imunitar nespecific, cunoscut fiind că multe microorganisme sunt sensibile la temperaturile înalte. Sistemul imunitar crește temperatura și încearcă astfel să anihileze dușmanul.

Să revenim acum la anticorpi. Sistemul nostru imunitar îi produce atunci când are nevoie. Ei se găsesc în sânge. Probabil vă întrebați câți anticorpi aveți în sânge când sunteți sănătoși. De obicei mai niciunul. Sistemul imunitar nu poate menține activi anticorpii pe care-i produce pentru că astfel sângele s-ar îngroșa și ar avea o consistență similară piftiei. Cu siguranță bucățile de piftie nu pot circula sub formă de sânge prin corp. De aceea sistemul nostru imunitar, după ce a învățat să atace un dușman, își „notează” rețeta și la viitorul atac știe să genereze anticorpii specifici.

Ce fac vaccinurile? Cele clasice introduc în corp virus inactivat. Sistemul imunitar detectează dușmanul și învață să producă anticorpii. Așa se face cu bolile copilăriei. E o tehnică destul de funcțională. Totuși, are două dezavantaje:
  • e posibil să nu te întâlnești cu acea boală toată viața, deci prin vaccinare ți-ai ocupat ”un slot” absolut aiurea. Nu știm exact care e capacitatea de memorare a sistemului nostru imunitar, dar e posibil să fie limitată, astfel încât excesul de vaccinare poate produce anticorpi de care nu ai nevoie
  • s-a observat că imunitatea dată de vaccin are durată mai mică decât cea naturală. Nu se știe de ce și nu are sens să facem speculații.

Să trecem acum la COVID. Vaccinurile cu ARN mesager care vi se propun nu sunt vaccinuri, ci terapii genetice. Care-i diferența? Vaccinul cu ARN mesager instruiește corpul să producă anticorpi de covid. E ca și cum, pentru a te apăra de un dușman iei decizia să tragi în toate direcțiile cu gloanțe, fără să știi dacă dușmanul e sau nu e. Dacă se nimerește să fie pe-acolo, dușmanul e anihilat. Doar că...

De-aici începe nebunia. S-a observat că după un anumit timp, anticorpii pe care-i produce sistemul imunitar de fapt ajută virusul să se propage. Fenomenul e cunoscut și partă numele de Antibody-dependent Enhancement(ADE). Ce se întâmplă: anticorpii existenți recunosc agentul patogen, se leagă de acesta, dar nu pot preveni infecția. În cazul ADE, anticorpii ajung să se comporte exact ca un cal troian, facilitând intrarea virusului în celule și multiplicarea acestuia. E un caz tipic de scăpare de sub control a funcționării sistemului imunitar. Scăpare care se produce doar sub acțiunea vaccinurilor. ADE a fost anterior observată la vaccinurile împotriva SARS, MERS, dar și la vaccinurile experimentale împotriva virusului Dengue.

O altă problemă este Enhanced Respiratory Disease(ERD), fenomen al cărui adevărat nume este „vaccine-associated enhanced respiratory disease”(VAERD). Fenomenul apare în populațiile intens vaccinate. ERD este „micul secret” despre care nu spun nimic producătorii de vaccinuri, fiind vorba de un efect advers extrem de întâlnit, constând într-un răspuns aberant al sistemului imunitar care ajunge să-și atace propriul corp. E ca și cum pe front te-ar apăra niște soldați beți care trag anapoda, mai mult spre tine decât spre dușmani. Despre ADE și ERD nu spune nimeni nimic, cu toate că sunt fenomene clar legate de vaccinare. Există studii științifice serioase care arată mecanismul prin care anticorpii anti-Sars-CoV-2 de fapt ajung să agraveze infectarea cu COVID(puteți citi unul în Nature).

Poate vă întrebați de ce s-a declanșat nebunia vaccinării în masă. Există o bănuială - nu fără temei - conform căreia prin aceasta s-ar dori acoperirea crimei. Fenomenele ADE și ERD pot fi evidențiate doar comparând populația vaccinată cu grupul de control, adică nevaccinații. Se observă astfel că, dacă în populația vaccinată fenomenele de tipul ARD/ERD devin necontrolabile, în grupul de control acest fenomen pur și simplu nu există. Iată un exemplu: în 2016, vacinul experimental anti-dengue a fost făcut unor copii din Filipine. 14 dintre aceștia au murit în urma unor forme grave ale bolii, făcute după ce au luat contact cu virusul în comunitate.

Nu în ultimul rând, după cele șase luni(estimate în general) în care corpul „a tras în gol”, e nevoie de o doză suplimentară pentru a re-instrui sistemul imunitar să producă acei anticorpi. Nu se știe exact dacă strategia e una bună și la câte doze va apărea o disfuncționalitate. Ce disfuncționalitate?, vă întrebați. Păi cele pe care le știm. Spre exemplu îngroșarea sângelui deoarece de cele mai multe ori se produce absolut inutil un număr imens de anticorpi. Sau alte dezechilibre grave generate de această manipulare rudimentară a sistemului imunitar. De asemenea, încă nu știm dacă această producție aberantă și continuă de anticorp specifici Sars-CoV-2 nu blochează alte mecanisme ale sistemului imunitar, inducând disfuncționalități grave ale acestuia.

La persoanele care trec prin boală, sistemul imunitar învață să se apere, iar o perioadă menține anticorpii în sânge. De ce, e simplu: pentru că există o probabilitate mare să te reinfectezi și, de aceea, anticorpii sunt menținuți pentru orice eventualitate în corp. E un fel de optimizare a sistemului imunitar. După ce te-ai infectat e foarte posibil să te afli în plin focar și de aceea, după vindecare anticorpii persistă, împiedicând reinfectarea din focar. Dacă nu te-ai mai întâlnit cu virusul, sistemul imunitar nu mai produce anticorpii pentru că nu are nevoie de ei. Însă, în cazul unui atac ulterior, știe să-i producă și, în funcție de organism, interacțiunea cu virusul se poate tranșa rapid, fără prea multe simptome.

Ce se întâmplă însă la cei vaccinați cu ARN mesager? Dacă încă au anticorpi, treaba e ca și rezolvată. Dacă însă anticorpii au început să funcționeze aiurea, se produce o infectare mai rapidă și mai dură. Motivul e simplu: corpul nu știe să lupte. Dar ce se întâmplă cu cei care nu mai au anticorpi deloc? Spre exemplu cei care refuză să-și facă doza booster? E micul secret pe care nu-l spune nimeni. Pentru aceștia se pare că situația e extrem de gravă deoarece, prin mecanismul ARN mesager, sistemul imunitar e extrem de compromis. Corpul, pur și simplu nu știe să mai lupte. Adică, în loc ca din contactul cu virusul să învețe să producă anticorpii specifici, sistemul imunitar al celui care-a trecut prin vaccin rămâne orb. Pur și simplu nu știe cum să producă acei anticorpi. De aceea nu avem propriu-zis un vaccin, ci o terapie genică! Nu s-au făcut încă studii, dar mulți dintre cei din branșă bănuiesc o asemenea reacție aberantă. Cert este că, pe măsură ce se fac mai multe vaccinuri booster, organismul devine mai dependent de furnizorul de vaccinuri. Atât de dependent încât, la un moment dat, nu vei mai putea trăi fără acel vaccin. De altfel asta urmărește Pfizer.

Vă gândiți acum la celelalte vaccinuri, cele clasice? Ele pot fi o soluție, dar și aici e o mare problemă: timpul de la apariția bolii e prea scurt pentru a se face un studiu suficient de relevant. Marea problemă la vaccinurile clasice este cea de dozare. O doză prea mică poate determina o ignorare a virusului de către sistemul imunitar, în timp ce una foarte mare poate produce o reacție disproporționată a acestuia. Dozarea se verifică experimental și durează uneori chiar și zeci de ani deoarece sunt de urmărit efectele pe termen scurt, mediu și lung. În plus, nici la vaccinurile clasice nu sunt de ignorat ARD&ERD! Trebuie să înțelegeți că cele două fenomene nu sunt specifice terapiilor genetice ale prezentului, ci vaccinării în general!

Istoria ne arată că o pandemie dispare în 2-3 ani. Așa s-a întâmplat mai mereu indiferent de tipul de atac, fie ca a fost viral sau bacterian. De aceea, în mod normal, firmele producătoare n-ar trebui să fie interesate în dezvoltarea vaccinurilor. Nu poți aloca resurse imense pentru un virus care e asimilat și neutralizat natural de către corp în 2-3 ani.

Se pare însă că unii au găsit în afacerea COVID fântâna de leac pentru afacerile lor. Pfizer are asigurată vânzarea câtorva miliarde de vaccinuri. E vorba de peste 100 mld $ venituri! O sumă colosală. Iar dacă vor reuși să facă o întreagă populație dependentă de vaccinul lor, și-au asigurat un venit anual de câteva zeci de miliarde pentru următorii cel puțin zece ani. O afacere bunicică, nu-i așa?

În plus, producătorii de vaccinuri au reușit să obțină imunitatea totală în cazul efectelor adverse, astfel încât afacerea cu vaccinurile devine una extrem de profitabilă pentru ei. Dar pentru omenire, în întregul ei, se va dovedi una extrem de păguboasă.

68 de comentarii:

  1. Îi suspectați pe alde, Arafat, Mahler, Gheorghiță, Jurma, Marinescu că nu cunosc aceste lucruri elementare și care se predau in facultate încă din primul an de studiu?!?
    Sunt ei conștienți de faptul că sunt complici la genocid?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cursul de virologie se invata ca IN PANDEMIE NU SE VACCINEAZA
      Va intrebati de ce atiti profesori sustin vaccinarea. Raspunsul il gasiti studiind cine a finantat studiile "stiintifice" a multor "somitati".....Pfizer a platit congrese, excursii......studii clinice....etc.
      De ce nu se vaccineaza ? simplu virusul e mai destept ca multi pseudovirologi sau profesori....si se transforma ...legea naturii simplu nu ?
      De ce se vaccineaza inainte de a se face un test al anticorpilor ? Multi nu stiu ca au avut dea face cu virusul si testul i-ar scuti de vaccin. In plus ar fi scutiti de o reactie imprevizibila pentru sanatatea lor dat fiind ca anticorpii vor ataca imediat "INTRUSUL" din vaccin iar urmarile pot fi devastatoare.
      Bineinteles un studiu clinic in aceasta directie care trebuia obligatoriu facut NU A FOST FINATZAT de Pfizer....
      Atit FDA si EMA sint complici dat fiind ca nu respecta legislatia medicamentelor care prevede o faza 3 clinica pe o durata de 2-4 ani pe 2 grupe de ca. 40000 probanti si care sint monitorizati in tot acest timp (la fiecare 3 luni, probe de singe, urina etc.) in care sa se determine toxicitate, efectele adverse, stabilitatea cit si EFICACITATEA. NUMAI dupa aceste studii conform legislatiei medicamentelor acest vaccin (DACA STUDIILE CLINICE AR FI FOST POZITIVE) putea primi unda verde pentru oameni
      Ce este reprobabil este faptul ca pentru acest vaccin NU EXISTA SI NU SE FACE o analiza a fiecarui lot care trebuie sa contina STATUTUL MICROBIOLOGIC, IDENTITATEA, VALABILITATEA etc.
      Este inandmisibil ca unui vaccin sa i se prelungeasca valabilitatea fara o analiza completa privind parametrii cu care a fost receptionat. IN FAPT NU ESTE NIMIC CONTROLAT.
      Ar f i indicat ca sa va faceti un test al anticorpilor. Personal am avut in decembrie probabil covid. Dupa 6 luni am avut 850 anticorpi, fiul meu 550. Nu ne-am vaccinat. Astept studii serioase care sa dovedeasca eficacitatea vaccinului. Ca sa fii vaccinat cu 3 doze ca apoi sa te infectezi sau sa mori este o parodie proasta...

      Ștergere
    2. Nu i suspecteaza nimeni, daca se fac cercetari pe sumele incasate ,pe istoricul acestora nu o sa i mai suspecteze nimeni,o sa fie o certitudine implicarea acestora

      Ștergere
    3. Faptul că o mare majoritate nu se informează și nici cei ca Arafat , Gheorghiță și ceilalți mentionati nu vorbesc despre aceste adevăruri,vedem cozile imense ale , "oilor " care cred că doar așa se vor salva .
      Aceste personaje sinistre , trebuiesc judecate și condamnate pe viață pt CRIMĂ ....dar cine s-o facă ?

      Ștergere
  2. M-a uns la inima articolul.Macar vreo cativa din cati va citesc inteleg valoarea stiintifica a celor explicate, tot e ceva."Cine poate oase roade".
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai bine Dane tu abia acum le spui care-i treaba pe intelesul lor simplu si concis,acum dupa ce s-au vaccinat deja ?
    Ei de asta oite mici care a-ti pus botu la vaccin, alta data sa va ascultati intuitia iar daca aceasta nu va previne e doar selectia naturala,cum e normal sa fie,iar nu toate dizabilitatile si bolnavii sa continue sa se raspundeasca in lume,sa devina majoritate;adevarat ca selectia asta a devenit prea selectiva,ceva de 0,00 si un pic la suta.
    La asa prostoturma ce a ajuns lumea sa zicem merci daca vor scapa cativa oameni pt. a perpetua specia;una mai evoluata,care sa merite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti dreptate. Oamenii sunt invatati sa se protejeze la maxim. Ca si cum ar fi învățați sa traiasca in incubatoare sau camere sterile si tocmai aceasta izolare ii rupe pe izolati de un intreg in care toate isi au rostul lor.
    Numai că....in momentul in care deja romanii mor in număr foarte mare( am vb ieri cu cineva din Dolj care mi-a spus câți bolnavi si cati morti sunt in unele zone), nu mai stai sa faci analize de tot felul si accepti vaccinarea. In lipsa de tratament adecvat si intr-un delir al turmei scapate din izolare, de a se buluci acolo unde e aglomeratia mai mare.
    Nici eu nu am crezut ca va mai fi inca un val. Si iată-l ca e. Cu mult mai virulent decat precedentul.
    Asa ca, sa nu va mirati daca familiile cu multi morti si bolnavi grav vă vor bate obrazul si va vor acuza dupa un timp de crimă. Deja curentul exista si se propagă rapid. Prea multi se cred medici prin Romania, iar a te da cunoscator in toate domeniile este inca un obicei prost romanesc.
    Credeti ca omul ce se sufoca precum pestele pe uscat are timp sa va asculte explicatiile? Va avea timp doar sa regrete ca nu si-a luat măsuri de precautie si a ajuns la ATI in stare grava.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinatii nu ar trebui sa ajungă la ATI deoarece este garantat ca fac numai forma ușoară de boală. Dacă totuși ajung acolo în stare grava înseamnă că vaccinul e o păcăleală, sau și mai rău.

      Ștergere
    2. Cei care dau vina pe semenii care explica stiintific cum stau lucrurile, sunt aceia care intotdeauna gasesc pe altii vinovati pentru ceea ce li se intampla. Nu e greu sa te informezi. Daca nu o faci, iti asumi efectele. Daca te informezi si decizi ca nu vaccinul este calea, iti asumu, de asemenea. Nu e nimeni vinovat pentru deciziile tale, daca sunt luate dupa o informare corecta. Felicitari celor care au curajul sa informeze corect! Fiecare intelege ce poate si actioneaza in consecinta!

      Ștergere
    3. @Doru
      Dacă ești vaccinat și te îmbolnăvești de covid, faci o formă ușoară.
      Dacă ești vaccinat și ajungi la spital, nu ajungi la ATI.
      Dacă ești vaccinat și mori de covid înseamnă că ai comorbidități.

      nu se poate mai simplu de atât!

      Ștergere
    4. @@@Anonim,asa spune propaganda?de afirmatia de mai jos,afirmatie interzisa in presa propagandista,ce parere aveti?si asta i doar inceputul!sa vedeti cand va fi pandemie de cancere si boli autoimnune de la asa zisele vaccinuri

      https://www.activenews.ro/stiri/O-europarlamentara-afirma-ca-EMA-a-inregistrat-5000-de-decese-dupa-vaccin-si-s-a-ajuns-la-1.000.000-de-reactii-adverse.-Eurodeputata-franceza-propune-instituirea-unui-Fond-european-de-despagubire-a-victimelor-vaccinurilor-Covid-170304

      Ștergere
  5. Luind in calcul ca virusul nu este identificat in eprubeta din laboratoare si doar este modelat prin AI, putem sa constatam ca avem de furca cu o minciuna de nivel global, cum se spune nimic nou. Dar totusi deja sint multe dovezi ca antenele 5G sint conectate si fonul radiatiei emise de ele este de 50 de ori mai mare ca normal plus numarul acestora este in crestere exponentiala, plus chemtrailuri cu grafen si alte substante toxice, plus ''vaccina'' care are rolul de marker. 5G nu este internetul cu care noi sintem obistuiti sa ne folosim, 5G este internetul lucrurilor, cu penetrare absoluta.

    Concluzie, 5G+"Vaccina" cu nanochipuri+AI=lagarul de concentrare electronic. Cind toti berbecii si oile isi vor lua "vaccinul" grajdul se va inchide si bun venit la abator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parcă AI ar fi peste Dumnezeu! Tremurati de frica a ceva ce mintile voastre au umflat cu pompa de aer! Nimeni nu face nimic pentru Dumnezeu si Lumina, dar la vorbe si imprastiat frici va pricepeti toti!

      Ștergere
    2. Cu cata usurinta puteti jigni, stimate domn, atat de multi oameni. Banuiesc ca sunteti detinatorul unor informatii sensibile, pe care, noi, restul prostimii, nu le cunoastem, situatie in care va rog sa ne dezvaluiti de ce Doamne iarta-ma ar vrea cineva sa duca populatia lumii la “abator”. Daca prostimea moare oare cine mai munceste pentru oculta sufletului?? Parerea mea…

      Ștergere
    3. Pai e simplu: qui prodest, non umanum est,CRETINOS.

      Ștergere
  6. Eu nu sunt comentac de profesie. Citesc si-mi pun intrebari despre postacii de profesie, cei ce creeaza curente de opinie in Romania.
    Si ma intreb, dle Diaconu, ati trecut vreodata dincolo de aparente, de fațadă?
    O sa va dau exemplu articolul despre Craiova si fațadele proaspăt văruite. Stiu, v-a facut impresie buna Craiova. Si mie...Până am descoperit coruptia judecatorilor, procurorilor, politistilor. Toata lumea stie cate fete din zona aceea sunt traficate si ce caracatita oribila isi face de cap prin Romania turistică.
    Dincolo de aparentele lumii fizice ati trecut vreodata? In zona unde jocul este diferit? Daca ati fi trecut, ati fi tacut rusinat,pentru ca in spirit lucrurile stau diferit si orice boala are cauze spirituale. Până când oamenii nu vor fi Oameni de omenie, virusii isi vor face de cap pretutindeni. Si vor fi din ce in ce mai puternici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boala are cauze spirituale spui?
      hoha !
      Folbalu' are cauze jucause atunci :)))
      Cand mai certi,esti fix cel ce arunci piatra.
      De ce ?
      Pai boala nu are ,,cauze spirituale''
      Boala ESTE SPIRIT !
      Haida pa si lasa studiile cartile ,,Cioplit'' si la asta se refera ; asculta-ti simtul de sa fii in cei 0,00 si--un pic ai vrea.

      Ștergere
  7. Se vrea distrugerea populatiei nu inrobirea ei prin vaccin. Se lipsesc ei de profituri de 100 mld $cand au tiparnita si fac cu trilioanele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poti distruge oamenii decat daca acestia participa la distrugere. Nu vreau sa va enumăr situatiile in care oamenii joacă pentru partea întunecată. Inclusiv preotii care se prefac ca nu vad ce se intampla. Daca ti-ai luat stăpân din umbră, de ce te plangi ca nu e soare?

      Stiti ca nu se poate cu dosul in doua luntrii.

      Ștergere
  8. Foarte buna postarea. Din pacate nu s-a dorit o dezbatere corecta despre solutiile de tratament pentru acest virus si inca se insista pe vaccinare desi vedem ca in tarile cu o proportie de +70% populatie vaccinata inca avem rate de infectare mare si oricand pot ajunge in situatia de astazi din Romania, cu multi pacienti in stare grava sau critica. Intarirea sistemului imunitar prim metode naturale si evitarea spatiilor publice aglomerate ramane cea mai buna solutie pana cand virusul va disparea sau vom avea toti imunitate naturala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca illuminati au clacat. Pe langa faptul ca au creat o criza economica din prostie, nu sunt capabili sa gestioneze corect omenirea dpdv spiritual. Si este si normal. Toate sistemele de pe pamant sunt fara Dumnezeu, iar incercarea satanelor de a imita pe Dumnezeu a dat gres.

      Ștergere
    2. Doar ca spitalele lor sunt aproape goale

      Ștergere
  9. "Ce fac vaccinurile? Cele clasice introduc în corp virus inactivat. Sistemul imunitar detectează dușmanul și învață să producă anticorpii. Așa se face cu bolile copilăriei."
    Aceasta este mantra cu care medicina alopată ne-a spălat creierul încă din copilărie. Însă aceasta este o mare minciună prin omisiune. Căci dacă ar fi adevărat, atunci în vaccinuri nu ar avea ce căuta adjuvanții: acele săruri de mercur și aluminiu care au o mare afinitate pentru țesutul nervos. Și tocmai prezența acestor adjuvanți dovedesc minciuna acestei mantre. Deoarece rolul principal al adjuvanților este să creeze inflamație în organism. Fără declanșarea răspunsului inflamatoriu, indiferent câți viruși patogeni activi sau inactivi introduci în corp, nu se va întâmpla nimic. Nici boala nu se declanșează și nici răspunsul imun pe care îl clamează medicina alopată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clorura de sodiu e folosită pentru a topi iarna gheața de pe drumuri, iar ei ne bagă așa ceva în mâncare ... Vă dați seama ?! sodiu e metalul ăla care fuge pe apă și ia foc ! și ei ne bagă așa ceva în organism. Unde pui că ne mai bagă și compuși ai hidrogenului, care este un gaz exploziv ... vor să ne omoareeeee !!! ;-)

      Ștergere
    2. Păi, la adjuvanți se declanșează Sindromul ASIA redenumit Schoenfeld în onoarea medicului care l-a descoperit!!! Am aflat-o pe cont propriu, în 2010...

      Ștergere
    3. Se pare că sunteți mai informat despre subiect decât mulți dintre oameni,așa este o spun oameni bine pregătiți în domeniul medicinei ,de acum și mult din vechime,oprim inflamația și omul devine "nemuritor". Restul e cancan;)

      Ștergere
    4. Paul, esti praf frate, praf de sare...ca aia e clorura de sodiu.. sarea de bucatarie

      Ștergere
  10. Banii pentru americani sunt fix pix, ei detin tiparnita, scopul este bulversarea sistemului imunitar al omului, ultima bariera independenta in depopularea pasnica/soft a planetei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care este logica unui asemenea argument? Adica, cel al depopularii planetei? Cine si de ce si-ar dori ada ceva? Exista macar vreo minima dovada, palpabila si nu doar simple presupuneri ori ragaieli conspirationiste??

      Ștergere
    2. Logica este ca nu mai este nevoie de atat de multi oameni. Paradoxul este ca se nasc multi pe pamant iar locurile de munca se automatizeaza si robotizeaza. Acum intr-o fabrica ai nevoie de 10 oameni nu de o suta sau mai multi ca pe timpul manufacturilor. Ce faci cu cei care sunt in plus? Ce le dai sa manance? Si apoi fiind mai putini pe pamant natura isi revine pt ca si noi o distrugem.

      Ștergere
    3. @Anonim 26 octombrie
      https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

      Ștergere
  11. Să vedem când cei care au avut încredere in guverne se revoltă împotriva guvernului pentru ce au făcut, cei care sunt mai zdraveni si mai trăiesc un pic. Nu o să mai aibă nimic de pierdut in momentul ăla.

    RăspundețiȘtergere
  12. 2% din functiile ADN-ului uman sunt deslusite. Restul de 98% sunt secvente repetitive pregatite de algoritmi matematici pentru orice bate la poarta celulei.Paradigma conform careia proteinele sunt sintetizate pe baza matritei ADN, copiata de ARN-ul mesager nu mai este valabila.Numarul moleculelor de ARN depaseste numarul proteinelor identificate. E usor sa dam rateuri in acest caz si sa consideram unele secvente ca fiind "virusi". ADN-ul uman sufera in permanenta adaptari(mutatii)pentru a face fata agresiunilor externe.Cand tu bombardezi celule embrionare sau cancerigene intr-un laborator cu secvente straine, sarind foarte multi pasi evolutivi, ADN-ul uman, se va adapta si va produce mutatii.Asa poti intretine la nesfarsit povestea despre virusi si despre vaccinare.Se intampla de 100 de ani de
    cand "ne jucam cu ADN-ul" prin laboratoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dar despre indărătnicia prostească si trufașă a romanilor: pe noi ne apara Maica Domnului, ca suntem poporul cel mai credincios de pe Marte si de pe toate planetele, ce ziceti? Nu seamana cu ispita Satanei" da-ti drumul in prapastie, ca te prinde Tatăl?"
    Daca lucrurile ar fi atat de simple pe pamant, sub domnia illuminati, Maica Domnului ar lasa sa existe copii abuzati sexual sau droguri?
    Sper ca poporul roman sa treaca prin pandemie cu lectiile invatate si sa termine cu vopsitul fațadelor in spatele carora zac munti de gunoaie sufletesti necurățate! Altfel, degeaba totul...ne vom invarti tot in roata mare a circului, circarul jucandu-se cu noi ca pisica cu soriceii.
    Dacilor, mai sunteți pe-aici? Ziceti ca suntem poporul cel mai tare din parcare, curajos, demn si evoluat?
    Cine ne-a evaluat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plangaciosule, fii linistit ca tu nu esti nici tare, nici demn, nici curajos etc. tu esti ala care la Marasesti ai fi explicat "dacilor" ca n'are rost sa mai luptam ca nu suntem "evoluati" ca nemtii, iar lui Ogoranu i'ai fi zis ca ar fi mai bine sa stea ca tine cu limba'n dosul bolsevicilor. Nu'ti plac romanii meri georgele si bucura'te cu cine'ti place. Las'o pe Maica Domnului si Credinta, romanilor si ocupa'te pe indelete de prostia si trufia ta.

      Ștergere
    2. https://www.redvoicemedia.com/video/2021/10/spiked-do-vaccines-elicit-toxic-dangerous-spike-proteins-compilation-of-experts-speaking-out/?fbclid=IwAR23-16taRqossJzlpHd2unyUy8ysDW1zOX7_NSUTtfQhGdUlCWc5SRKj7A

      Ștergere
  14. Nu am cunoștințe medicale, după citirea articolului am încercat un dicționar și articole conexe, științifice,din curiozitate.Am înțeles citeva lucruri,pare că Dan are dreptate,el nefiind medic.Dar ce treabă are dacii și Maica Domnului aici ...,nu înțeleg! Văd că sub scutul anonimatului,sic, anonim,revin tefeleii care dai și luptă, luptă și dai.Interesant articolul,comentariile la obiect.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu scuze, ar fi bine ca după fiecare afirmație mai „tare” să faceți o trimitere bibliografică, precum cea din Nature. Un cititor atent trebuie să știe când este vorba despre părerea unui specialist (cu grad înalt de credibilitate) și când este părerea autorului (care, cu toată stima, nu lucrează în domeniu).

    RăspundețiȘtergere
  16. "Vaccinul cu ARN mesager instruiește corpul să producă anticorpi de covid."
    Nu e chiar așa... Vaccinul cu ARN mesager instruieste organismul sa produca proteina spike, cea mai virulenta portiune a virusului, practic o autoimbolnavire, la care, ulterior, sa reactioneze fabricand anticorpi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pina la urma este același lucru: organismul produce anticorpi.

      Ștergere
  17. Din cele 100 de miliarde profit au alocat cam 2 miliarde pentru PR (relatii cu publicul), au cumparat tot ce este mass media si politicieni.
    Dupa cum vedeti campania se finanteaza singura, frica se vinde bine tot timpul mai ales la naivi.

    RăspundețiȘtergere
  18. Observ,la panda fiind,
    o stare de spirit noua care imi place; se lasa cu suspendari,ce mai.

    RăspundețiȘtergere
  19. Intrebare: de ce volumul de micobacterii care a sosit in atmosfera odata cu Tauridele din noiembrie 2019 a fost mult mai mare decat in mod obisnuit (in 1918 epidemia a fost mult exacerbata de administratarea aspirinei in doze toxice pe zeci de milioane de oameni, insa cantitatea de micobacterii era in parametrii normali)? Cum stiau elitele ca in noiembrie 2019 va ajunge asa ceva in atmosfera, cu decenii inainte?
    Totul este pregatit pentru un sfarsit de epoca (geologica/astronomica), inversare de poli magnetici, eruptie solara gigantica, sosirea unui nou agent patogen din atmosfera.
    De aceea vaccinurile izomerice cmRNA codate cu pseudouridina au fost introduse imediat pe 12 ianuarie 2020, pentru a produce anticorpi izomerici in cantitati uriase, printre care si anticorpi izomerici letali, care asteapta o activare. Cazurile grave de covid-19 sunt cauzate de doi anticorpi letali REGN10987 si B38. Vaccinurile forteaza sistemul imunitar sa creeze astfel de anticorpi letali dar IZOMERICI, in timp ce anticorpii "normali" vor fi produsi intr-o cantitate mai mica (asa se explica de ce multi dintre vaccinati nu fac forme grave). Daca vaccinul ar fi fost intradevar mRNA, TOTI cei vaccinati ar fi ajuns la spital: anticorpii letali REGN10987/B38 ar fi fost fabricati in numere uriase. Asa anticorpii izomerici zapacesc sistemul imunitar, dar printre ei exista anticorpi letali izomerici.

    RăspundețiȘtergere
  20. se vaccineaza tot mai multi cunoscuti. noi ce sa facem domnu DD?
    toti se vaccineaza acum. vorbesc cu unu zice ca s-a vaccinat. se vaccineaza toti de la bloc. ies la scara zice ca s-a vaccinat. ma suna nasu a zis te-ai vaccinat? zic ca nu el ziec ca se duce sa se vaccineze ca nu stiu ce cumatra a murit. 3 rude au murit de covid intr-o luna. ce facem domnule sunt disperat nu mai stiu ce sa mai fac si pe cine sa intreb.

    ce sa facem?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au murit si multi datorita vaccinului. Nu de covid.
      Nu spun din auzite.

      Ștergere
    2. Mor oameni pentru că se tratează cu protocolul OMS. În momentul în care tratezi pneumoniile cu antivirale, e ca si cum nu ai trata. Destinația: sacul de plastic.

      Pe covid lasati-l în pace. Până nu e izolat, există doar la modul declarativ.

      Nu va vaccinați.

      Ștergere
    3. Bre te vad oleaca panicat si nu inteleg de ce?!

      Situatia e maro spre foarte maro. Si e abia inceputul.

      Ideea e cam asa... vaccinul te protejeaza o perioada dar dupa 4 luni insa esti mai vulnerabil ca un nevaccinat.
      Si acu te duci la urmatoarea doza si va fi bine pentru inca 3-4 luni. Dar ce o sa faci cand dupa 5-6 doze corpul nu mai duce?
      Raspuns: vei in situatia alora cu AIDS. Sistemul imunitar va fi fucked up iar tu vei fi vulnerabil si la o raceala banala.



      Ștergere
  21. ce ziceți de ăsta: https://www.digi-world.tv/stiri/vaccinul-valneva-cu-virus-intreg-a-obtinut-rezultate-impresionante-in-testele-clinice-se-va-cere-autorizarea-in-europa-32604 Vaccinul Valneva cu virus întreg a obținut "rezultate impresionante" în testele clinice. Se va cere autorizarea în Europa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@Unknown,ACELEASI otravuri,puse in alt ambalaj;TOATE vaccinurile ce au legatura cu guvidul,sunt letale;mai devreme sau mai tarziu se va vedea;din pacate pentru cei mai multi va fi prea tarziu.

      Ștergere
  22. Un articol epocal,unul din multiplele articole de avertizare scrise încă de la începutul mascaradei;un articol ce demonstrează că sunt mulți ce știu cu ce se ,,manåncã''asa zisele vaccinuri;un articol ce arată că totuși oamenii care nu se duc la sinucidere,pardon la vaccinare,nu sunt needucați,fãrã cunoștințe în domeniul virusologie,niște proști,analfabeți și mai știu eu cum sunt etichetați cei ce nu vor să ia parte la depopulare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt curios dacă din zece mii de persoane vaccinare adunate aleatoriu,sunt trei care au habar despre cum acționează așa zisele vaccinuri; mă duc mai mult cu curiozitatea și întreb:din o sută de mii de persoane vaccinare adunate aleatoriu,există măcar cinci persoane care pot enumera 4 ingrediente conținute de așa zisele vaccinuri??

    RăspundețiȘtergere
  24. Unul dintre efectele imediate ireversibile ale așa ziselor vaccinuri este pierderea luciditãții;cu alte cuvinte,discernãmåntul celor ce au acceptat inocularea acestor otrãvuri,dispare; există chiar o profeție în acest sens (pentru toți cei ce sunt deranjați de faptul că se aduce în discuție Dumnezeu la acest subiect,țin să le transmit că tot ceea ce se întâmplă acum are legătură cu Tatăl Ceresc,vaccinarea fiind elementul cel cel mai important).

    În ceea ce mă privește,și dacă voi ajunge să mănânc frunze, iarbă și rădăcini,nu mă voi duce la sinucidere (în Auchan și Carrefour s a interzis accesul celor ce nu acceptă să ia parte la mascaradã).

    RăspundețiȘtergere
  25. Conform VAERS - Vaccine Adverse Effects Reporting System (https://vaers.hhs.gov), numarul total de decese raportate dupa vaccinarea cu Moderna si Pfizer era, in urma cu vreo 10 zile cand m-am uitat, de aproximativ 7000, impartite cam pe jumatate.

    Doua precizari:
    1) raportarea deceselor dupa vaccinare NU inseamna automat ca vaccinul a cauzat moartea. Eroarea "post hoc, ergo proper hoc" trebuie eliminata prin analizarea datelor. Deci cel mai probabil ca decesele cauzate de vaccin in mod direct sunt mai putine
    2) dar chiar si daca le-am atribui pe toate vaccinurilor, e important de stiut ca americanii au vaccinat cu schema completa Pfizer si Moderna nu mai putin de 180,000,000 de persoane. Asta inseamna o rata de deces provocata de vaccinare de 0,0004%. Comparand-o cu rata de deces de la covid, care ramane in jur de 1% - sau, hai sa zicem, 0.5% in tarile civilizate -, diferenta de mortalitate este enorma - un factor de 12.8. Adica virusul este de 12,8 mai probabil sa produca moartea decat vaccinurile MRNA de la Moderna si Pfizer.

    Verificati si voi, datele sunt publice.

    Sigur, vor veni Trandafirul Galben sau altii asemenea care vor spune ca datele "in cel mai bun caz" nu sunt raportate corect, ba de fapt sunt chiar "masluite" de cozile de topor ale lui Gates sau Soros.

    Acelasi Trandafir Galben care imi spunea, in urma cu un an cand ii citam articole din Nature, ca revista Nature e "supusa" globalistilor.

    Acum, na, luati de aici Nature - vad ca si mister Dan o citeaza. Cine sa mai inteleaga ceva?

    In orice caz, antivaxxerii sunt o "specie" care, in vasta majoritate, sunt varza cu capul (cap in care lipsa de educatie si de intelegere se amesteca cu teama de conspiratii, neincrederea in stiinta si in autoritatea stiintifica etc); iar intr-o mica minoritate sunt ticalosi manati de dorinta de a face profit. Niciunul nu e de luat in seama de un om modern educat si rational.

    Asa ca, vaccinati-va, fiindca probabilitatea sa patiti ceva e infima. Probabilitatea insa sa dati coltul de la covid, sau sa suferiti zdravan, e mult mai mare.
    Sau, nu va vaccinati, credeti-l pe Gigi Becali, sau pe alti "intelectuali" de marca asemenea lui, care "stiu" ei mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@Anonim,refuz să cred că a ți citit articolul și încă îndemnați la vaccinare!!!dacă da,asta mi confirmă ceea ce am observat în ultimă vreme:vaccinații numai au capacitatea de a discerne între bine și rău.

      Ștergere
    2. Am verificat, asa cum sugerați site-ul VAERS. În data de 15 Oct erau 17128 decese iar pe EMA, pe 25 sept, 26041 decese. Dacă tot faceți calcule, folosiți datele exacte

      Ștergere
    3. Bre vad ca te-am afectat cu postarile mele. Nu asta era ideea.

      Pentru stiinta ta VAERS e un sistem de raportare a reactiilor adverse voluntar. Nu e nimeni obligat sa raporteze nimic acolo.

      Raportul intre realitate si raportari e undeva la 5/1 - 10/1. Petru stiinta ta se mai si sterg din raportari. E ca pe social media... vin unii care considera ei ca "postarea" nu e corecta si o elimina.

      Ma distreaza cum tot cauti rigoarea stiintifica cand iti convine.
      Deci decesele alea indica o corelatie, cauzalitatea e imposibil de dovedit.

      Cand nu faci autopsii cum vrei sa stabilesti cauzele?! Cand decesele vaccinatilor le pui la nevaccinati ce fel de statistici crezi ca vei obtine? Iti spun eu gunoi!

      Ștergere
    4. Dupa cum "preziceam", a venit Trandafirul Galben sa ne spuna ca datele nu sunt corecte. Dar, va intreb, de ce ar fi corecte datele "celeilalte tabere"? Si de unde stim ca datele din Vaers nu sunt cumva incorecte cu doar, sa zicem, 0,00001%? Poti sa dovedesti care este marja de eroare?

      Poti sa dovedesti ca NU se fac autopsii din cauza unei "conspiratii"? Eu pot sa iti dovedesc ca se fac autopsii. Am vazut articole stiintifice despre covid scrise pe baza descoperirilor facute in urma autopsiilor.

      Normal ca nu va face nimeni autopsii la sute de mii de oameni morti. A pretinde asa ceva frizeaza absurdul. Nu exista personal pentru asa ceva. O autopsie dureaza ore bune, daca nu zile, pana se trag concluziile, si cand ai mii de decese pe zi doar din Covid (ca in America), cine doamne apara si pazeste sa le faca?

      Domnule Trandafir, daca vrei sa gasesti conspiratii, iti garantez ca le poti gasi in orice, poate si in modul in care curge apa din bazinul de la toaleta. Sugerez sa recititi (ca ma astept ca ati citit cartea) Pendulul lui Foucault de Umberto Eco, pentru o poveste despre cum realitatea si fantezia se amesteca in capul unui om care incepe sa creada in tot felul de teorii abracadabrante. Si la un moment dat nu mai intelege care este realitatea "reala", si cea "fabricata". Si este acolo o demonstratie magistrala despre cum poti combina informatii in orice fel cu putinta pentru a demonstra orice elucubratie - important este sa gasesti mintile deschise sa iti creada minciunile.

      Ștergere
    5. https://www.youtube.com/watch?v=DIVF-vOd0YQ&t=271s

      Ștergere
    6. Bre prima chestie e ca ai inceput cu o inexctitate. Cifra aia de 7000 care ai vazut-o acu 10 zile e ceva mai mare pentru ca in vara erau 16.000.

      Dupa cum vb se vede ca nu intelegi ce inseamna colectarea si analiza volumelor mari de date. Intr-un sistem de raportare voluntara este evident ca vor fi subraportari. Marja 1/5 - 1/10 este o estimare din istoria altor vaccinuri.
      Folosim asta in analiza statistica pentru ca cel mai bun punct de referinta care il avem. De aici poti merge pe estimari pesimiste sau optimiste.

      Autopsiile alea au fost facute ilegal pentru ca recomandarea OMS a fost sa nu se faca autopsii.
      https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32422983/
      Si da pentru statistici clare ai nevoie de multe autopsii.
      Motivul e pentru ca intre ce stii si ceea ce nu stii e ceea ce presupui.

      Acu pe analiza matale care indica un factor de 12.8 cu 7000 de cazuri daca corectez la 25.000 cat e de fapt acum ne da 3.5 in favoarea vaccinului.

      Daca aplic un factor de sub raportare de 1/3 care e unul f pesimist iesim aproape la egalitate.

      Acu daca facem analiza distributia deceselor covid e pe zona batrani comorbiditati in timp ce distributia vaccinului e pe tineri si copii care au un sistem imunitar mult mai reactiv.

      Ca sa completam tabloul rata efectelor secundare serioase e undeva 3 per deces.

      Concluzia finala folosim datele VAERS fara nici o ajustare(ceea ce reprezinta o abordare extrem de favorabila vaccinului)
      - pentru fiecare 3 decese preponderent la batrani si cronici sacrificam in general un tanar si mai nenorocim inca 3-4 tineri sau adulti.
      - analiza nu include si potentialele efecte pe termen mediu si lung.


      P.S. Nu am citit Pendulul ca nu am suportat stilul in care scrie.

      Ștergere
  26. Aceste așa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care într un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia începutul;ele au fost create pentru exterminare.

    Unii vor muri imediat,alții la cåteva ore,zile,săptămâni,luni.
    Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocarditã ori pericarditã; însa cei mai mulți vor muri la cațiva ani după injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante și boli autoimune;binențeles,cei mai mulți dintre sinucigași nu vor mai face legãtura cu aceste așa zise vaccinuri;ãsta este și scopul:
    -cu cåt apar mai tårziu reacțiile adverse,cu atåt mai mici sunt șansele sã se punã īn legãturã cu otrãvurile conținute de vaccin.

    Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ați vaccinat si cei ce urmeazã sã vã vaccinați,veți vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic! totodată puteți contacta rudele celor morți sau mutilați sã întrebați direct cum erau acele persoane înainte de vaccinare.

    Adenom
    Blastom
    Carcinom
    Leucemie
    Limfom
    Mielom
    Papilom
    Sarcom

    Oameni buni și rãi,nu vã vaccinați!!!
    Daca țineți la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. O dovadă a minciunilor propagate de televiziunile așa zise libere,este videoul din linkul de mai jos;veți vedea la ce nivel a ajuns minciuna;cu toate astea,încă sunt mulți ce cred că politicienii le vor binele,dovadă fiind faptul că mulți încă se duc la sinucidere...
    https://saccsiv.wordpress.com/2021/10/25/video-fatuca-cu-mircofon-luand-treapa/comment-page-1/?unapproved=491644&moderation-hash=5abada26727cd934f395150896a93f16#comment-491644

    RăspundețiȘtergere
  28. Exista cateva nuante care merita clarificate.

    Pandemia asta nu va pleca in 1-2 ani pentru ca va fi ca o viroza sezoniera. Ceea ce trebuie schimbat e modul in care ne vom raporta la ea.

    Fenomenul ADE e extrem de rar la fel ca si reactiile autoimune.

    Mult mai important ar fi:

    1. dezafectarea sistemului imunitar natural! Practic noua tehnologie cumva suprascrie sarcinile sistemului imunitar. Operatiunea este ireversibila.

    Sistemul imunitar desi nu e la fel de puternic ca si protectia oferita de vaccin este mult mai versatil. In cazul mutatiilor e capabil sa raspunda mult mai bine in timp ce pentru vaccinati e necesara o noua doza capabila sa detecteze mutatia.

    2. Imunitatea sintetica scade cam cu 5% pe saptamana. Asta inseamna ca porti o armura cu protectie variabila si tre sa iti faci bine calculele cand iti faci noua doza. Daca ai facut in primavara primele 2 doze si nu mergi la booster acum in toamna... e foarte riscant.

    Mai exista si predictia dr Bosche(ex Pfizer). Cu fiecare doza raspunsul imunitar va fi tot mai slab. E posibil ca noile upgrade-uri sa nu mai fie la fel de eficiente.

    3. Riscul trombozelor. Daca luati tratamente hormonale, anticonceptionale riscul de tromboze creste exponential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru "Fenomenul ADE e extrem de rar la fel ca si reactiile autoimune" cauzate de vaccin. Reacțiile autoimune cauzate de virus sunt mult mai prezente. Desigur cercetările asupra sistemului imunitar sunt în toi. Deocamdată ceea ce spuneți mai apoi, despre imunitate artificială și cea naturală, sunt simple ipoteze. Nu mă îndoiesc că rezultatele concludente se vor impune. Nu vor fi afectate de corupția industriei farmaceutice.

      Ștergere
  29. FDA Votes 17-0 To Test lethal Pfizer Vaccine On Kids

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu mai atacati vaccinatii si filovaccinatii.E mult mai bine fara ei, astia sant gena de a lui Iuda.
    Lasati-i in pace,sa se vaccineze.

    RăspundețiȘtergere
  31. Şi măştile albastre sunt infectate cu virus Proba de virus să nu o faceți mai mult de o singurã dată....este de necrezut, dar adevãrat...tot ce se întânplã ,se numeşte genocid un masã ..marile puteri ale lumii(ce ne conduc din umbrã) vor robotizarea umanã (împreunã cu mas-media,î cu instituția farmaceuticã,sanitarã etc ) Eu îndrãznesc sã spun ca este inplicatã şi lumea extraterestrã

    RăspundețiȘtergere
  32. Este China cu extraterestrii f. probabil.Mastile nu s infectate cu ,,Ursul din padure''Este vorba de continua rebombardare a plamanilor cu virusi-bacteriile expirate care ar trebui neutralizate prin contactul cu oxigenul pe care masca il blocheaza, in 60-70 % parte !
    Si apoi mai e sarmulita din masca care este un conductor de aluminiu receptor de unde radio,5 g-ul probabil debordand in prezenta-i.
    Adauga Unirea virusilor in Noul Virus Mondial Covid si e ca si cum dezbraci o victima, o legi ,ii ei telefonul dupa care ai pretentii sa nu cedeze unei p-li tepene.
    Am fost tare ,,plastic'' dar asa sant eu, cand apar n-am timp de fineturi.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)