luni, 11 octombrie 2021

Ceea ce trăim și ceea ce vine


Fără a încerca să vă induc panica, o să vă spun că informațiile pe care le am sunt extrem de ciudate. N-am o confirmare a lor, dar tind să cred că ceea ce vă compilez în continuare este cât se poate de adevărat. Cineva ne vinde. V-am spus-o de mai multe ori. Cineva a fost într-o călătorie în SUA în condiții de nabab, aparent pentru a merge la ONU. Nu acesta a fost scopul, ci participarea la o reuniune dedicată „luptei împotriva COVID”. Reuniune patronată de păpușa Biden. V-am spus cu acea ocazie că România a fost vândută pe altarul „marii resetări”. Și iată-ne în funcția de „pistă de încercare”.

De ce cad secerați atâția oameni? „Pentru că nevaccinați!” - vor sări din boscheți tefeleii. Aiurea, tovarăși, sunteți proști ca întotdeauna. Cad la un loc vaccinați și nevaccinați. Aveți o explicație? La unii vaccinați se întâmplă un fenomen ciudat: boala se manifestă în două valuri. Primul val pare o răceală ușoară și durează 1-2 săptămâni. La 14 zile, conform protocolului, omul e  liber. Și el are impresia că totul s-a rezolvat. Doar că, ghinion! După câteva zile de aparentă normalitate, urmează faza a doua care e decimantă: temperatura crește brusc și nu cedează la nimic. Cei care scapă, scapă, ceilalți se pierd. V-a spus cineva asta?

Spitalele au rol strict decorativ. Nu-ți fac nimic în spital. Sunt o anticameră a morții deoarece nu au ce să-ți facă din cauză de medicație ioc. Ce se întâmplă? Exact ceea ce-a fost stabilit. Trebuie spectacol. Un spectacol mare. Și-acum să vă povestesc care-i treaba.

România, ca și multe alte state, a trecut prin epidemia de COVID în primăvara anului 2019(o să-i spunem tulpina α, fără nicio legătură cu codificarea falsă utilizată la scară mare acum). Surprinși, nu? Vectorii care au răspândit infecția au fost soldații americani, infestați și ei, fără să știe. Ce virus era? O variantă atenuată a unui coronavirus care dădea, în cel mai rău caz, o răceală extrem de ușoară. Motivul infectării în masă? Imunizarea unor largi segmente de populație din statele aliate pentru a preveni un atac sub steag fals pe care doreau să-l instrumenteze. Rețineți vă rog că întregul program de cercetare a coronavirusurilor a fost sponsorizat de serviciile secrete americane, dar de participat au participat și chinezii. Ceea ce nu au înțeles americanii a fost că în laboratoarele chinezești s-au făcut cercetări paralele celor „trasate” de americani. Mai mult, chinezii și-au pus întregul spionaj să culeagă informații despre program mirosind că e ceva mai mult decât o simplă vânătoare de lilieci.

Au venit apoi Jocurile Olimpice Militare din Wuhan. Aici militarii americani au venit infectați cu o variantă îmbunătățită a virusului, dar cu aceeași tulpină α. Doar că, în timp ce virusul trebuia să le provoace maxim o răceală ușoară, ceva n-a „funcționat”. Sportivii militari americani au avut probleme de sănătate destul de mari, iar performanțele lor de acolo au fost submediocre. Se pare că chinezii au înțeles ceea ce urma să se întâmple și au transformat o operațiune sub steag fals într-una sub „steagul steagului fals”: probabil militarii americani au fost infectați cu varianta chinezească a virusului, cea pe care-o vom numi β. O variantă cu o contagiozitate medie spre înaltă și care dădea simptome de răceală. Pentru a acoperi operațiunea(sau poate din greșeală) chinezii au dat drumul virusului β în Wuhan. Operațiunea a fost ultrasecretă, iar autoritățile au fost lăsate să acționeze așa cum o fac ele. De-aceea în prima fază a intervenit negarea, iar abia în a doua fază a venit supra-reacția(țineți minte oamenii extrași cu forța din căminul propriu dacă aveau temperatură).

Pe măsură ce în Wuhan se desfășura nebunia, americanii își frecau mâinile de bucurie: operațiunea le ieșise! Chinezii sufereau, astfel încât America avea să profite de pe urma acestei suferințe forțând re-internalizarea producției sau mutarea unei hălci importante în India(politica economică a lui Trump). De-atunci vine și narativul „o banală răceală” repetat - rețineți - în toate țările aliate ale SUA. Doar că „banala răceală s-a dovedit a fi altceva. Americanii au încasat o directă de dreapta în figură fără să înțeleagă ce se întâmplă. Aici a intervenit haosul. Responsabilii militari care se jucaseră cu varianta α s-au prins târziu că, de fapt, chinezii și-au bătut joc de ei aruncându-le o variantă necunoscută, așa-numita de noi β. Sunt câțiva insideri de la americani care au știut din start de jocul chinezesc care, probabil, e instrumentat cot la cot cu gașca globalistă. Printre ei dementul Fauci. În acest fel Trump s-a trezit că-i explodează problema în freză. După ce s-au dezmeticit, dacă mai țineți minte, au început retorica cu „virusul chinezesc”. 

Al treilea atac a fost instrumentat de chinezi, de data aceasta în India unde au lansat varianta „γ”, un fel de upgrade strategic al variantei β: de la o contagiozitate medie spre mare, virusul a ajuns la o contagiozitate foarte mare. De ce India? Pentru că ea fusese aleasă de Trump ca țară de refugiu pentru liniile de producție externalizate. India a luptat pe două planuri cu pandemia: pe de o parte cu pachetul de medicație clasică(cel care include inclusiv ivermectină) și pe de altă parte, la inițiativa globaliștilor, prin dezvoltarea unui vaccin propriu. Tratamentul cu ivermectină a avut un succes teribil, ducând la prăbușirea îmbolnăvirilor. Cu vaccinul însă e o altă poveste. India a dezvoltat primul vaccin din lume pe bază de ... ADN. E un vaccin care se distribuie în trei doze și a cărui eficacitate este de ... 66.6%!!! Ciudate coincidențe.

Varianta indiană a devenit varianta dominantă pe planetă. De asemenea, este și punctul de cotitură. De ce? Deoarece de aici se va dezvolta adevărata armă biologică. Aici intră în scenă vânduta Românie. Nu vi se pare că „la semnal” a izbucnit întreaga nebunie la noi? Prea după ce Plăvanul a venit de la New York s-a acutizat situația. Nu vi se pare că au zbârnâit cam aiurea avioanele deasupra orașelor? Unii susțineau că dau cu insecticide împotriva țânțarilor.  Iată, situația va continua să se acutizeze. Este valul nevaccinaților? NU! Este valul tuturor deoarece la noi nu acționează varianta γ, cea căreia oficial i se spune „delta”, ci o variantă îmbunătățită, probabil adevărata variantă δ(fără câteva caracteristici pe care le voi dezvolta mai târziu). Actuala variantă din România seceră în egală măsură vaccinații și nevaccinații. Spre deosebire de celelalte dezvoltă simptome mai grave: aici e upgrade-ul. Mai e însă ceva: contagiozitatea crește. Pe la colțuri se vorbește că virusul acesta atacă o particularitate ADN existentă la 5-7% din populație. Aceștia sunt cei care „mor inexplicabil”. Problema cu România este că, în mod criminal, se refuză distribuirea medicației către populație pentru a se spori numărul de victime. 

Vaccinarea nu are niciun efect. Din contră, dacă ai luat tulpina nouă ai o evoluție înșelătoare a bolii. După 14 zile nu ești vindecat ci virusul ți-a invadat corpul și sistemul tău imunitar abia atunci îl descoperă. Nu mi-a explicat nimeni de ce, dar se pare că această tulpină reușește să păcălească sistemul imunitar al vaccinaților. Cei care l-au lansat știu chestiunea asta, dar folosesc România ca „exemplu” referitor la ceea ce pățești dacă nu te vaccinezi. De aceea Italia și Franța, urmate de alte țări, introduc vaccinarea obligatorie. Aparent bomba e în România. Dar detonarea ei e pregătită pentru alții. Așa cum v-am mai spus, e o operațiune tipică de acoperire.

Așadar, urmează ca adevăratul atac al variantei δ îmbunătățite să se petreacă în cel mai scurt timp. Nu știu dacă vom ieși din val sau Plăvanul ne-a pregătit o surpriză pentru a ne termina definitiv. Ultima variantă va acționa la nivel mondial. În Europa va face cele mai multe victime în Est, în principal în țările Grupului de la Vișegrad, dar și în Vestul Europei. Rețineți că noua variantă nu produce pagube în populațiile de culoare! Și nici în rândul arabilor. O particularitate extrem de ciudată! Pare a fi, mai degrabă, un virus targetat pe populația de culoare albă. În ceea ce privește Țările din Grupul de la Vișegrad, în mod aproape hilar, vor deveni primele gazde ale marii migrații dinspre Africa și Orientul Apropiat. De asemenea, acestea vor deveni „centura de foc” din jurul nostru.

Chiar dacă varianta care vine e targetată pe albi, China se pregătește de război, ordonând autorităților locale să construiască în regim de urgență spitale izolate care să aibă disponibile minim 20 de camere la 10 000 de locuitori. Probabil se așteaptă la un atac masiv asupra lor. E un semn clar care ne demonstrează că încleștarea la nivel mondial e maximă. De fapt noi suntem în plin război și nu ne-am prins. 

Ce trebuie să facem noi? În primul rând să fim pregătiți. Nu mai așteptați de la autorități care sunt criminale. Plăvanul vrea ca azi să instituie un guvern de uniune națională - sau cu largă susținere parlamentară - astfel încât să poată pune la cale întreg programul care i-a fost dictat de la Washington. I se rupe de români. Îi vrea morți pe toți. Așadar, dacă vreți să aveți vreo șansă, bazați-vă pe imunitatea voastră naturală și - îmi spune cineva - feriți-vă să recontactați virusul dacă l-ați avut deoarece e posibil să vi se întâmple ceea ce li se întâmplă vaccinaților. Varianta δ care circulă acum e una blândă, dar cea care vine va fi groaznică! De asemenea, asigurați-vă medicamentele necesare. Antiviralele recomandate sunt bune pentru că reduc viremia și ajută corpul să lupte singur. Nu vă lăsați pe-o ureche! Lupta asta va fi mai groaznică decât tot ce-ați văzut până acum. De-aici vor ieși două categorii de oameni: sclavii - cei vaccinați al căror trup va aparține companiei farmaceutice la care vor trebui să se „aboneze” pentru a supraviețui - și, dacă se va permite asta, oamenii liberi, cei al căror sistem imunitar a trecut de nebunie. Nu vreau să vă sperii, dar nici să vă las să vă culcați pe-o ureche. Fiți atenți deoarece de acum începe nebunia. 

Vă mai spun ceva înainte de a încheia. Soluția pandemiei va fi un vaccin. Așa vă vor spune. Vaccinul va fi o armă redutabilă, acționând la nivel genetic și făcându-i pe cei care-l iau cu adevărat imuni la variantele suplimentare ale acestui virus care atunci va fi un super-virus. Rețineți însă că toți cei care vor pica în plasa „confortului” vor deveni sclavii companiei care va produce vaccinul întrucât, pentru a supraviețui, vor trebui să-l repete periodic. Într-adevăr, nu vor mai răci, nu vor mai face gripă, dar vor fi muncitorii de eprubetă ai unui stăpân hapsân. Și fără șansă să scape!

64 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dane, daca lucrurile ar sta intr-adevar atat de rau, ma indoiesc ca ar fi rasuflat ceva pana la nivelul tau. In definitiv, care e miza? Revenirea sclavagismului? Modificarea genomului uman? Pana la urma, lumea e locul unde se intalnesc multe forte, e greu de intuit unde pica rezultanta. Vezi al doilea razboi mondial. Sigur, poti crede ca miza au fost victimele. Dar actorii principali au actionat divergent. Asa si aici....Nu cred ca lumea actuala e atat de coordonata pt conspiratii globale. Poate fi manevrata intr-o directie dar nu de forte interne. De asta, pretentia ca cineva vede in viitor e hilara. Poate fi insa utila, mentalul colectiv primeste o tema pentru acasa lucrand pentru anularea Apocalipsei popularizate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat, Doggy. Cheia e in propozitia asta "Nu cred ca lumea actuala e atat de coordonata pt conspiratii globale. Poate fi manevrata intr-o directie dar nu de forte interne."

      Nici macar o tara nu poti controla pe termen lung, daramite tot golbul. E la mintea catelului, dar majoritatea dau cu capul in transversala.

      Ștergere
    2. Omulețul desenat pe foaia de hârtie în 2D poate vedea doar proiecția creionului creator din lumea 3D. Dacă nu ieșiți din cadrul logicii bivalente pare imposibil posibilul.

      Ștergere
  3. In primele 3 valuri s-au infectat preponderent persoanele active, in majoritate oameni pana in 60 de ani, in campul muncii, fara sau cu putine comorbiditati care ori nu au dat doi bani pe propaganda ori erau in situatia de a muri de foame daca se bagau sub pat. Toti stiau ca au boala dar de testat o faceau doar 20-30%. (Deci milionul de cazuri este in realitate mult mai mare). Din nomentul aparitiei vaccinului restul pop. a iesit de sub pat, si-a tras doza salvatoare si s-au infectat intr-o veselie si ei si toate rubedeniile lor 60+ care au inceput sa se curete pe capete(foarte putini de la virus, f.f. multi de la comorbiditati). Singurul motiv pt care nu toti vaccinatii fac boala este ca cel putin jumatate din ei trecusera deja prin infectie. Sincer, pana acum nu am vazut pac reinfectati iar dintre cei declarati reinfectati, majoritatea nu au nici o simptomatologie(deci e probabil sa fie fals pozitivi la testare). Dpdv medical manifestarile celor "doua tulpini" sunt identice deci a treia tulpina va trebui sa fie ceva efectiv nou fara legatura cu primele pt a mai produce vreo paguba. Exista si varianta ca vaccinul facut sa nu fie pt coronavirus (prea este apa de ploaie) ci pt acel ceva ce inca nu a fost lansat pe piata... (atat ca in acest caz pierderile de vieti vor fi reduse - majoritatea sunt vaccinati - si nu va mai fi rentabil "deranjul").

    RăspundețiȘtergere
  4. În paragraful al patrulea era "primăvara 2020" în loc de nu "primăvara 2019" - un typo, probabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că 2019 este corect. Atunci a apărut în sua, o pneumonie atipică printre adolescenți și o parte au murit, fără ca medicii să aibă un tratament sau o explicație. Mai târziu, s-a aruncat vina pe substanțele folosite la dispozitivele de vaping.
      https://www.statnews.com/2019/09/06/vaping-cases-rising-dont-know-cause/

      Ștergere
    2. Nu e eroare! Primăvara lui 2019 a fost la noi infectarea cu α. În 2020 a ajuns și la noi versiunea ulterioară.

      Ștergere
    3. 22.12.-28.12.2018 cinci zile am stat in pat , am mincat un cartof fiert si trei curmale in cinci zile. Ceai cu miere si lamiie cam 3litri pe zi. Ca sa ma duc la wc trebuia sa ma adun si sa ma concentrez mult. A fost foarte greu la nivel de ganduri, nu stiu daca atunci as fi stiut de acest covid cum as fi reactionat.A fost cea mai tare raceala din viata mea si cea mai ciudata.

      Ștergere
    4. Si eu intre 10-20 decembrie 2018, la fel cea mai lunga si cea mai ciudata.

      Ștergere
  5. Apreciez articolul,dar cum ai spus-o,nu ești sigur,este o premoniție.Nimic nu este nou pentru Romania, începând,mai ales cu perioada fanariotă, țara noastră a fost experimentul marilor puteri,de ce nu ar fi și acum? Sunt așa cum spui,prea multe coincidențe pentru a gîndi că este ceva premeditat.Tradatorii și cozile de topor acționează la lumină, fără frică,vedem pină cînd!

    RăspundețiȘtergere
  6. curios este cine/care putere economică este beneficiarul banilor încasați pe vaccinuri

    RăspundețiȘtergere
  7. Vedeti de ce unii dintre noi simtim nevoia, spre exasperarea altora, sa intram in discutii spirituale? Pentru ca solutiile sunt spirituale nu fizice si nici mentale. Știți bine ca fiecare dintre noi culegem ce semanam si este valabil si la nivel de popor, si la nivel de omenire. Căzuți in materie, am uitat ca acesta nu este unicul nivel de constiinta si ca energia nu se conserva, pentru ca vor aparea blocaje ce duc la boli. Energia se daruieste, numai asa se multiplica un sistem viabil. Restul sistemelor imaginate de om sunt avortoni. Sistemul solar, cristic, este singurul ce nu degenereaza. Asa ca...da, suntem pe ducă. O stiu si illuminati si probabil doresc o resetare doar cu copiii.
    In Atlantida s-au facut niste experimente asemanatoare in care copiii erau smulsi din bratele parintilor si crescuti asa cum atlantii doreau. Motiv pentru care a si fost distrusa.
    Daca veti fi atenti la lumea din jurul vostru, o sa observati ceva interesant: toate regnurile sunt in suferinta, de parca cineva ne-ar provoca intentionat tortura. Si nu este decat vina omului. Omul construieste si perpetueaza sisteme strambe, nedrepte. Chiar asa?! Sa va dati crestini toti, dar sa nu observati ca este o lume in care mor copiii in razboaie sau de foame? Inseamna ca sunteti orbi spiritual, asa ca, fie ca resetarea vine de la illuminati, fie ca vine de la Dumnezeu, mai departe nu veti fi lasati sa treceti pentru ca sunteti reci, farisei, fals evoluati, pentru ca nu numarul de carti citite ne defineste ca oameni, ci faptele noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, puneti la post și ajun familia intreaga, dăruiți din suflet celor nevoiași, iubiti pe cei din jur, cereti-vă iertare celor cărora le-ați greșit, nu pierdeți timpul, rugati-va cu psalmi zilnic! Opriti-vă din a face răul!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Unii călugări au tras concluzia că este Voia Lui Dumnezeu. De aceea niciun ierarh nu se roagă pentru oprirea bolii. Cât despre preoții ăștia mai mult trup decât duh, cine sa ii asculte?!

      Ștergere
  8. Mi se pare extrem de plauzibil totul, dar intuiția îmi spune ca nu acesta e scopul final în ceea ce ii privește pe vaxinqti. Nu e doar despre a deveni sclavii companiilor farma, miza e o forma de control bazata pe IA și scoring, iar situația cu vax-ul e doar o bună oportunitate de implementare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Dorabora. Zici ca miza (obiectivul final, adică?) e controlul fiecărui cetățean planetar. Cine ar dori acest control total?

      Dacă ai fi tu, ipotetic vorbind, în locul celor care implementează aceste planuri, de ce ai dori control total, în condițiile în care oricum ai, dpdv material, financiar, politic, tot ce ți-ai putea dori?

      Ștergere
    2. Cine ignora lupta Raului contra Binelui, mai concret a diavolului contra crestinismului, contra Bisericii Ortodoxe, contra Hristos si crestinii Lui, nu poate intelege motivatiile indivizilor care planuiesc si implementeaza aceste lucruri la nivel mondial.

      Diavolul are oamenii lui prin care actioneaza pentru inscaunarea Antihristului conform apocalipsei din Biblie. TOTUL este despre lupta diavolului contra crestinilor, cine analizeaza lucrurile strict "lumesc" nu va ajunge sa inteleaga corect fenomenul. Normal ca daca te opresti doar la motivatii "materiale" / financiare / lumesti, nu are niciun sens tot ce face oculta omenirii. Scopul tuturor lucrurilor NU este al ocultei, al unor magnati debili, ei sunt doar instrumente ale diavolului, orbiti, impatimiti, controlati de diavol 100%. Scopul este al diavolului - pierderea mantuirii oamenilor, sa piarda cat mai multe suflete, sa departeze cat mai multi oameni de Dumnezeu si sa-i tina departe de Dumnezeu si Biserica si aproape de placerile lumesti, pacate si patimi pana la moarte, ca sa-si piarda sufletele. Asta e scopul real si final. Prin pecetea care se pregateste (de care aflam din apocalipsa si de la diversi mari duhovnici / Sfinti Parinti) asta se urmareste - pecetluirea oamenilor cu semnul diavolului si pierderea sufletelor lor. Cine ia in considerare doar ratiuni lumesti, va cauta doar solutii lumesti, si nu va avea nicio sansa. Principala nadejde este Dumnezeu. Sa ne apropiem de Biserica si Dumnezeu. Sa ne punem in ordine din punct de vedere moral/crestin. Sa ne despatimim. Sa intram in randuiala ortodoxa. Sa ne departam de "randuiala lumii acesteia" - placeri, confort, comoditate, lene, vicii, patimi, egoism, ignoranta. Sa ne rupem complet de mass media ca sa avem vreo sansa sa ne mentinem mintea limpede cat sa putem distinge binele de rau si sa ne putem apropia de Bine, adica de Dumnezeu si Biserica. Doamne, ajuta!

      Ștergere
  9. Nu există virus sa atace doar rasa albă fără sa producă pagube și mai mari pe continentul african. Puțină genetică. Toți oamenii de pe planeta din Tokio la Lisabona la Boston la Mondevideo împart 60% ADN comun cu africanii. De aceea știm ca de acolo ne tragem înainte ca începem sa emigram spre nord acum 200000 de ani. Ca sa fac analogie cu câinii, rasa alba e cea mai rezistenta pentru ca e cea mai corcită. De exemplu spaniolii au pe lângă 60% ADN african, 15% arab, 23 caucazian și restul de la imperecherea cu alt gen Homo. Astfel sunt foarte rezistenți preluând de la fiecare rasa ce e mai bun(sideremie ridicata împotriva malariei de la africani, rata mica de diabet și alte boli metabolice de la caucazieni etc). Și noi romanii avem un ADN complex. Culmea chinezii au un ADN foarte "curat" deci cei mai predispuși sa fie secerati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare greseala, sa crezi ca nu exista tehnica prin care sa faci o boala care sa atace chiar o anumita populatie

      Ștergere
    2. Chinezii dacă nu știați nici nu se consideră homo sapiens ci o altă ramură total.
      Povesti de genul 200000 de ani sunt minciuni oculte menite să postească sau să dea prestigiu. Or fi fost oameni acum 200000 de ani dar nu făcuți de Mâna Lui Dumnezeu.

      Ștergere
  10. Nu cred ca o sa dea drumul la un mega virus din simplul motiv ca nu poate fi controlat. Armele biologice sunt foarte periculoase pentru ca nu pot fi ținute în frâu. Ei pot avea antidotul dar în egala măsură virusul poate suferi o mutație care sa omoare întreaga omenire inclusiv pe elitele oligofrene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maybe a lethal virus engineered not to mutate?
      Right now, They could be giving the genetic sequence of that deadly version with Moderna mrna. Moderna still keeps its code as secret under patent. Moderna is being given only after a non-eu country is already vaccinated majority of their old,sick,... prioritised people. In this way it will be given mostly to younger healthier people.
      When they release this deadly version, there would remain only moderna vaxxed, planned numbers of people (moderna doses used) at each country. Nobody would survive from China,Russia, North Korea, Israel where moderna vaccines are not being sold! Majority of old, sick, handicap people would have been eliminated (who were prioritised by WHO and gets other vaccines but not Moderna, World wide (except EU,US,Canada...).
      Moderna just announced that they are not going to sell any vaccines to poorer countries until the second half of next year (which means until that time, those countries would finish vaccinating majority of their old,...people with other brands) serdar73@gmail.com

      Ștergere
  11. 2021-10-11 A innebunit lupul!
    DigiLife a difuzat acum 6 luni un film documentar sub denumirea
    "Adevarul despre SIDA!"
    iar aseara din nou, sub numele de
    "Victimele companiilor farmaceutice".
    Documentarul poarta numele original
    "Fire in the Blood" (2013)
    si il puteti viziona pe youtube la adresa:
    https://www.youtube.com/watch?v=uMsseS_Lqs0
    (cine doreste poate descarca cu unelte/site-uri on-line atat documentarul cat si subtitrarea lui automata in limba romana/engleza)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ceea ce ai expus cred că este o părere. Se bazează pe informațiile pe care le ai. E, nu părerea ta trebuie analizată, ci informațiile, pentru că acestea pot fi privite din mai multe unghiuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci cumva, povestea asta foarte complicată e pentru că ... se luptă China cu America pentru controlul lumii, iar strategia secretă a americanilor (care sunt albi predominant în ceea ce privește centrul de putere) este să dispară rasa albă și să fie înlocuiți cu negrii.

    Iar vaccinurile sunt inutile și să nu ne vaccinăm căci faptul că 90% din cei care mor în spitalele noastre sunt nevaccinați nu e pur și simplul că statistic vaccinul nu îi protejează pe toți la fel de eficient, ci... un alt plan malefic.

    Nu sunt foarte bine coagulate ideile. "Pescuiești" să vezi ce prinde la public ?

    În orice caz, cam târzie pivotarea asta zic eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O iau cu sfârșitul. De ce crezi că unul ca mine ar avea nevoie să „pescuiască”? Trăiesc din blog? Aș muri de foame! Caut public și publicitate? Vezi, chestiile nu se leagă.
      Să revin la observația ta inițială: ai perfectă dreptate, totul pare antagonic și dezarticulat. E un haos, aparent fără sens. Doar că nu vezi întreg tabloul.
      Cu ce se ocupă AntiFA și de ce e protejată în SUA în ciuda demențelor pe care le face? Extincția rasei albe? Se discută deschis pe televiziuni. N-ai remarcat încă? În ciuda faptului că albul e cea mai hăituită ființă la ora actuală(dacă mei ești și bărbat e jale), el e vinovat pentru absolut tot. Cum ți se pare asta? Înlocuirea cu negrii? E prioritară pe agenda UE. Doar de ce se „blenduiesc” populațiile? De ce se dă drumul la liber migranților?
      Privește de la o distanță puțin mai mare și o să vezi cum forțele aparent contrare, de fapt merg în aceeași direcție.

      Ștergere
    2. Parcă am auzit cu mult timp în urmă despre unele teorii prin care cercetorii făceau referire la anumite tipuri de virusuri care pot fi împrăștiate prin aerosoli și, dintro mulțime de oameni, să afecteze doar o anume persoană, sau un grup de persoane, în funcție de un anumit tip de genă sau în funcție de o anumită mutație genetică. De ex. poate afecta oamenii cu o anumită culoare a ochilor, a pielii, etc.
      Dar în această situație particulară, v-ați gândit că poate sunteți victima unei intoxicări cu informații false sau contradictorii, prin care să se testeze reacția oamenilor? Ați mai verificat informațiile și din alte surse?

      Ștergere
  14. nu prea e asa cum ziceti... realitatea va contrazice

    AstraZeneca antibody cocktail study shows success treating COVID-19

    RăspundețiȘtergere
  15. Faza cu avioanele e adevarata s-au distribuit si in nord dâre în toamna asta la greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da azi in Suceava ziceai ca e aeroportul din bucuresti,plin de avioane cu dare.

      Ștergere
  16. Stimate domn Dan Diaconu
    De unde ai putea sti tu aceste intrigi expuse mai sus? sa fii atat de destept sa-ti fi dat seama?!?
    Pai ai Iq 300-400 , nu cred :)
    Sa ai informatii asa de secrete( si corecte in acelasi timp) ? nici asta nu cred.
    In ce priveste concluzia cum ca vaccinatii scapa dar raman clientii bigfarmei esti naiv tare, crede-ma pe mine ca chiar vaccinatii, mascatii,dezinfectatii greu vor scapa.

    RăspundețiȘtergere
  17. Gadesc asa: toti vor avea certificat verde. Certificatul verde se va prezenta peste tot.Autobuz,restaurant,magazin ...peste tot. La fiecare scanare a acestui certificat AI-ul va avea locatia exacta a ta.
    Ce ziceti,veti fi liberi?
    A,da.Plecati cu masina si AI-ul nu va mai ,,vede,, Aruncati se telefonul.
    Tzeapa! Vor fi masini electrice.Cu GPS si scaner pentru...certificatul verde.Clar pentru ,,siguranta ta,,.
    Vei mai fi liber?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @U1
      Multi nu intelegem motivatia in spatele ingrijorarii de a fi "localizati" Acest fenomen psihic se datoareaza FALSEI importante de sine, al egoului absolut aberant, pe care consumerismul si msmedia ne-a bagat-o in cap de trei decenii.
      Odata ce patrunzi acest adevar, te vindeci instantaneu.

      Ștergere
    2. @ CI TA DE LA
      Sper sa nu ai prea multe astfel de adevăruri de care să fii pătruns...

      Dacă, de exemplu, fiind "localizat" (a se citi "identificat în timp și spațiu, ca individ cu o activitate și/sau concepție de viață contrară sistemului care guvernează societatea în care te desfășori") vei putea fi izolat?
      Nici asta nu e motiv de îngrijorare? Sau cumva faci parte dintre cei care cred ca guvernele chiar doresc bunăstarea tuturor contribuabililor?

      Ștergere
    3. Da, inteleg, insa in felul asta stim cum opreaza indivizii astia. Sunt de neoprit Laurentiu. Ca urmare daca vrei sa nu fi localizat da-l in mtii masii de telefon, tableta cu care umblati ca cu sfintele moste...pardon gresesc, MAI CEVA ca cu sfintele moaste. Macar daca v-ati uita in icoane la fel cum verificati ce mai E NOU( adica FECALE) pe telefon.

      Ștergere
  18. Iti raspund eu Dane D.
    Totul se intampla pentru ca oamenii au inebunit !
    De ce ? Exact ca batranii, majoritatea inainte sa moara nu rea mai stiu pe ce lume sant si le ie mult mai usor,nu frica nu regrete, e mai usor as.
    Ce spuneti voi care nu santeti de acord cu mine, avand diverse versiuni este usor de demontat; dar adevarul nu poate fi contrazis.
    Incercati, va astept argumentatiile.

    RăspundețiȘtergere
  19. 1. Primesc încontinuu mesaje antisistem.

    Nu primesc mesaje din care să mi se spună că năpasta căzută pe omul modern la nivel planetar se datorează faptului că ortodoxia a fost falsificată în văzul lumii iar lumea nu a reacționat.
    Și nici nu reacționează.

    Una este ca tâlharii să-și facă menirea lor și alta este ca păgubiții să se împace cu ideea aceasta.

    Acesta este momentul în care Hristos s-a mîniat.

    Și Și-a întors fața de la noi.

    2. Dacă sfinții părinți ortodocși de după căderea Constantinopolului ar fi continuat să dea vina pe islamiști că au cucerit această cetate ortodoxă a împăratului Constantin, noi astăzi am fi fost dispăruți.

    Dar sfinții părinți la vremea aceea și până în vremurile mai încoace au reacționat corect.

    Adică au transmis prin sfânta tradiție că dacă Dumnezeu mai găsea 5 drepți în acea cetate, cetatea nu cădea.

    Așadar, au năvălit păgânii în cetate și au preluat-o pentru că nu s-au mai găsit 5 drepți în ea.

    Dincolo de acest adevăr nu mai există nicio filozofie.

    3. Așadar ce noutate aduc presupușii ortodocși față de văicărelile neoprotestanților din America?

    Se pare că falșii ortodocși și neoprotestanții merg mînă în mînă în văicărelile lor.

    Tu unde te afli?
    În care tabără?

    RăspundețiȘtergere
  20. Au fost sfinți mucenici care au cerut să bea pocalul cu otravă făcută de un vrăjitor iscusit în fața chinuitorilor.

    Scrie în viețile sfinților.

    Iar Hristos, ca să arate puterea credinței și să demonstreze că cine este fiul Lui nu poate fi atins de nimic, i-a apărat pe aceia de efectele otrăvii.

    Și chinuitorii au înnebunit.

    Situația de atunci nu s-a schimbat astăzi cu niciun fir de păr.

    Otravă versus credincios
    sau
    otravă versus șovăielnic.

    Și nimic altceva.

    Evident, șovăielnicul va fi atins.

    RăspundețiȘtergere
  21. Noi refuzăm vaccinul pentru simplul motiv că avem această libertate lăsată de Hristos.

    Libertate care trebuie invocată și în alte cazuri care vor veni.

    De data aceasta este vorba despre o otravă.

    Data viitoare ne vor cere alte lucruri antihristice.

    Același motiv va trebui să îl spunem chinuitorilor.

    De aceea lumea antisistem care nu ține cont de Hristos și de ortodoxie este luată luată în zeflemea de cei pro vaccinare și demonizați pentru că acelora nu li s-a spus în față motivul pentru care se refuză vaccinarea.

    Și li s-a oferit muniție pe tavă ca să-i considere pe cei care refuză vaccinarea niște idioți care nu cunosc știință și nici nu se încred în ea.

    Dacă acelora li s-ar fi spus din capul locului:

    “respectă-mi dreptul de a alege pentru că, în scurt timp, și tu vei deveni victimă încălcându-ți-se și ție dreptul de la de a alege.”

    Și cu asta le-ai închis gura.

    Nu același lucru se întâmplă când invoci motive medicale, chimice sau științifice.

    RăspundețiȘtergere
  22. tratamentul "MINUNE" cu Molnupiravir:

    https://www.zerohedge.com/news/2021-10-11/vioxx-revisiting-mercks-history-manipulating-science-profit-regardless-public

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu unul revin cu sfatul prietenesc: folositi naibii Ivermectina. E mai sigura decat 99% dintre toate medicamentele. Luati-o profilactic, in prima faza si chiar in fazele critica. Nu va mai lasati prostiti de propaganda ca e daor pentru uz veterinar. Faceti rost prin orice mijloace de cea pentru uz uman si lauti-o conform prospectului. Mg/ kgc. E la liber in India, Egipt si alte tari si foarte ieftina. In USA lumea o consuma deja la greu de cateva luni si rezultatelese vad deja, Scaderea numarului de cazuri de acolo nu o pun nidecum pe seama "succesului" vaccinului.
    Lumea deja s-a lamurit. Eu iau acest medicament deja de 7 luni si nici n-am inceput sa nechez, sa latru sau vorba bancului cu polititsti sa=mi ling ....pe sub masa.

    https://www.youtube.com/watch?v=hKa3EZqofNo&t=2s

    RăspundețiȘtergere
  24. Intr.o schita de rezumat - asa.zisa pandemie era absolut necesara, trebuia un pretext. Incurajarea si finantarea migratiei era si este alta linie de activitati din acelasi proiect. Golirea de continutul rezonabil a educatiei (din gradinita pina la studiile postuniversitare)- alta sectiune de activitati, cu un subproiect la fel de halucinant, partea cu sexualizarea precoce a copiilor. Obiectivele mari de fapt ar fi unul singur, mare si lat- debarasarea de o parte lumii, aferent IQ.urilor si control/dirijare. Populatia Chinei nu va fi vreo sursa de stres, dresajul functioneaza acolo de sute de ani, India - poate fi rezolvata cu proiecte inalt umanitare care se aplica si in Africa deja de mult cu succes; apoi niste factiuni se bat cu alte factiuni, dar toate au ce au cu crestinii, peste tot. Si mai apoi, cind trag linie, urmeaza next level: minunata lume noua; control, dresaj, control al unei populatii cu foarte putin mai evoluate decit delfinii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Suntem sclavii propriei noastre existențe.
    Scopul final va fi servitutea totală, față de stăpâni care sunt și vor fii în continoare.
    Totul poate fi diferit față de ceea ce unul și altul cunoaște ori nu cunoaște, vede, aude, gândește și percepe.
    Când alți oameni urmează orbește adevărul, amintește-ți nimic nu este adevărat.
    Când alți oameni sunt îngrădiți de moralitate și de lege, amintește-ți totul este permis.
    Oricum răul este făcut nimic nu este întâmplător, nimic nu apare din nimic.
    Mulți oameni vor primi semnul și vor fi pierduți.
    Mulți oameni sunt în real pericol, vor primi semnul și vor fi pierduți, datorita lipsei percepeției, lipsei intuiției de a identifica semnul.
    Pecetea cu care vor fi marcați.
    Nu contează câtă școală ai ori nu ai.
    O ceață mentală se va pune în mintea celor care vor primi semnul cel rău.
    chear ei vor merge către el și vor dori să îl primească.
    Și atenție aceasta nu este decât începutul formei de subjugare, se vor mai adauga și alte fenomene de supunere în masă, de control total.
    Totul este precum Entropiea o dezordine foarte bine organizată.
    Da logic într-o primă fază, într-o oarecare măsură, vacinul își va face treaba, pentru care a fost creat.
    Ooo minunat.
    Și așa îți va lua fața.
    Dar apoi se vor deschide în timp și alte agende ale acestui vacin.
    Totul se va desluși în timp.
    Oare va fi prea târziu??? 😔

    RăspundețiȘtergere
  26. Bun... acum ceea ce ne prezinti mai sus e un "scenariu de lucru". Cum o sa reuseasca a fi pus in practica scenariul asta azi cand in Romania nimeni nu prea mai face nimic, eu sunt tare tare curio! Ce ma distreaza pe mine e faptul ca niste "carcalaci" de prin nu stiu ce birori fac prognoze, scenarii, de pun de acord cu "factori de decizie" ca sa le implementeze fara a tine de loc cont de inventivitatea romanului si de modul in care merg lucurile in Romania. (vorba aia nu pot ei inventa reguli pe cum putem noi inventa mijloace de eschivare)
    Am mai vazut din astea.... toate s-au naruit asa cum au si fost construite.... cu acceasi "maretie"(nerozie)!!!
    Hai sa o vedem si pe asta.... (cu varinata asta care ii lichideaza pe toti albi din grupul de la Visegrad....)
    Mai de graba mi se pare ca cei care au construit toate scenariile astea nu mai stiu cum sa MINTA mai cu TALENT !! Fac eforturi din ce in ce mai mari ca sa impacheteze minciunile si prostia cat mai cu talent. (iar serviciile de informatii pluseaza livrand informatii cretine vazand cat de prosti sunt cei care ii controleaza)
    Din pacate minciuna are picioare scurte.
    Referitor la morti !! Da sunt decese. Dar inca nu am vazut oamenii cazand pe strada. Iar spitalele sunt pline doar pt simplu motiv ca cei din minister nu s-au preocupat de nimic iar managerii de spital sunt preocupati sa isi umple cabinetele nu sa gestioneze spitalul ( in 80% din cazuri...)

    RăspundețiȘtergere
  27. 《soldații americani, infestați》
    INFECTAȚI!!

    RăspundețiȘtergere
  28. @DD: "... Cad la un loc vaccinați și nevaccinați. ..."

    "...Rețineți că noua variantă nu produce pagube în populațiile de
    culoare! Și nici în rândul arabilor. ..."

    Ai cumva niste surse care sa valideze cele afirmate?

    "... Chiar dacă varianta care vine e targetată pe albi, China se
    pregătește de război, ..."

    Aceasi intrebare: pe ce te bazezi cind afirmi ca varianta e
    targetata pe albi? China se pregateste de razboi ... hmmm?
    Mai degraba as spune ca se pregateste de contracararea
    unui conflict militar initiat de imperiul american
    (vezi doctrina americana pentru a apara si impune exceptionalismul
    american)

    Nu vad ce interese ar putea avea China pentru a raspandi virusul.
    Din cate am inteles, interesul Chinei este acela de stabilitate
    globala, pentru a-si impune interesele economice, prin export si
    credite financiare (metoda folosita de americani in trecut,
    preponderent dupa al doilea razboi mondial ...)

    Si daca tot veni vorba de "varianta targhetata pe albi", cum
    ar fi fost raspandita in India? Sunt indienii tot albi?
    Doar de curiozitate....

    Cu stima de rigoare,
    Baloo

    RăspundețiȘtergere
  29. Parcă am citit ceva asemănător prin unele proorocii ale câtorva părinți ortodocși. Oare Paisie Aghioritul? În orice caz, nu e important să stabilim aici drepturile de autor, ci faptul că nu ești singurul care avertizează asupra apariției unui virus cu adevărat mortal,nu ca "jucăriile" astea de le vedem noi acum...

    RăspundețiȘtergere
  30. Ati folosit o expresie similara cu cea din profetia lui Arsenie Boca "De asemenea, acestea vor deveni „centura de foc” din jurul nostru."...Pusa in contextul profetiei insa, Arsenie continua cu "Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”" inseamna ca Romania si romanii vor fi bine. Cred ca in ceea ce priveste statele Visegrad, Bulgaria, Serbia si Ucraina vor fi o perdea de foc protectoare, un firewall.

    RăspundețiȘtergere
  31. Militarii au avut un rol pur decorativ. Posibil sa fi acoperit anumiti oficiali gen Fauci & Co legat de adevarata operatiune cu versiunea Wuhan.
    Daca operatiunea nu exploda atunci ramaneau in scenariul cu lovitura bio impotriva Chinei.

    Versiunea din Wuhan cred ca a fost letala, iar imaginile cu chinezi cazand din picioare tin sa cred ca erau reale. Milano a fost etapa 2-a in care virusul a suferit prima mutatie avem cazuri urmate de decese dar deja eficienta scazuse.

    Ce a ajuns in Romania adus de cohorta de capsunari a fost etapa 3-a virusul care deja a suferit o alta mutatie si deja era slabit.

    Ce se intampla acum in Romania e un pic diferit fata de vest. La noi procentul mic de vaccinati ii face pe multi sa ia virusul in perioada toamnei.

    RăspundețiȘtergere
  32. In loc sa raspanditi panica si frica mai bine ati insira detalii cum lumea poate sa-si intareasca sistemul imunitar.
    E usor sa devii paranoic dar nu e usor sa-ti tii cumpatul in situatii de criza.
    Indiferent ce virus o sa lanseze si cand este foarte important sa avem un sistem imunitar puternic. Cum se mentine un sistem imunitar puternic care ne apara de orice boala.
    1) eliminati alcolul
    2) eliminati fumat
    3) eliminati zharul si fructoza (fructele dulci) din alimentatie
    4) eliminati uleiruile vegetale din consum (toate)
    5) consumati mancare reala nu procesata
    6) suplimentati puternic din Sept - MArtie cu vitamina D3 (5.000UI / zi), luati vitamina D3 cu mancare grasa nu cu apa.
    7) NU MANCATI TOT TIMPUL CA SOBOLANII, PORCII, limitati mancatul al 6 ore pe zi de la 12PM la 6PM. Sistemul imunitar se intareste cel mai bine dupa pauze de mancare de peste 14 ore.
    8) mancati din belsug: oua, unt, carne fiarta, legume, peste, radacinoase, nuci, seminte de canepa, carne crescuta pe iarba la soare.
    Practic ce am enumerat mai sus de peste 7 ani de zile, traiesc in climat foarte rece si nu am racit nicodata in ultimii 7 ani. Energie la peste 50 de ani cat aveam la 20 de ani.

    Sanatate.
    Traisca Natia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un om de mare valoare, cu adevarat BINECUVINTAT, de-al "nostru"! Sa dea Dumnezeu!

      Ștergere
  33. Tind sa cred că e corecta afirmația "în primăvara lui 2019". Pentru că am avut un episod de gripă care pur și simplu m-a pus la pământ. Au fost 5 zile cumplite. Prin comparație cu alte episoade de gripă acesta a fost cel nasol. Și știu ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  34. se vede ca e important articolul asta de vreme ce ne lasi 2 zile cu el.
    Hai la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  35. Plauzibil, ma gindesc cind a spus dementul de Schwab ca aceasta este o oportunitate...! Chiar m am intrebat de ce in India acel val de decimare! ...cred ca au uneltele pentru a manipula mondial ce varianta si unde, pina la implementatea AI..apoi restul este joaca din joystick.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred ca este corecta informatia, daca Erev Rav crede ca poate evita razboiu GogUMagogu , cu 80 - 20 ,,castig,, se insala, in plus cred ca vom avea si o depresiune economoca a+b totul la patrat.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cand sunt in medie 20000 de decese in Ro.pe luna, e usor sa scoti 400 de covid.

    RăspundețiȘtergere
  38. Pandemie sau plandemie? Aceasta este întrebarea!Între sublim și ridicol,doar posteritatea va putea delimita,ca și în cazulde față!Acum,se știe că există tratamente mult mai eficiente și muuult mai ieftine dacă vedem ce s-a petrecut in statul cel mai populat al Indiei.Prin testări masive și apoi prin tratarea infectaților cu covid 19 cu un kit de doar 2,62$/persoană (în care ivermectină,doxycilină,paracetamolul,vitD3,erau baza)rezultatele au fost net superioare vaccinurilor de care multă lume se teme și se îndoiește,respingându-le.Se zice că experimentul indian a avut avizul OMS care însă tace mâlc.Ar risca să rămână fără feluri! Big Pharma ar pierde big money! Guvernele părtașe la ispititoarele "atenții capitaliste"(ceva similar cu "atențiile socialiste" pe care generațiile mai vechi le-au cunoscut) au devenit agenți comerciali pierzând încrederea oamenilor.Dovada sunt protestele din multe țări civilizate contra certificatului "verde",perceput ca un furt al dreptului la libera decizie,la libertatea individului.Ce se întâmplă azi,este de o gravitate extremă,nu mai e doar o criză medicală,râspunsul autorităților este unul evident contrar așteptărilor oamenilor care se simt trădați.Cred că nu mai e mult și măștile căzute vor dezvălui o mare parte din adevăr( de neatins,tindem asimptotic spre cunoașterea adevărului)

    RăspundețiȘtergere
  39. Cineva prin anii "60 spunea: Sa ne ferim de reintregirea Germaniilor si de expansiunea chinezilor. Daca se va intampla asa ceva sfarsitul rasei umane nu va fi prea departe!

    RăspundețiȘtergere
  40. Sincer, eu la inceput am crezut ca e totul din pix, pe urma parca mai toti prietenii mei (in proportie covarsitoare vaccinati) au inceput sa faca COVID.. Cu simptome si tot ce trebuie. Foarte suspect. M-am gandit si la varianta cu imprastierea din avioane, ca parca prea brusc a inceput totul, dar am zis ca poate sunt eu conspirationista.

    RăspundețiȘtergere
  41. ‎Sunday, ‎October ‎17, ‎2021 -- COVID Fraud and Illegal Dealings- Interview with David Martin, Ph.D.,
    https://www.bitchute.com/video/AQEQe19Ds4sB/

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)